2007. augusztus 1. szerda

aug. 1
1:12
A stúdióban szoptat januártól Mónika (Blikk)
Nem marad el egyetlen Mónika Show sem, mivel a műsor házigazdája nagy pocakkal is vállalta a forgatást. Erdélyi Mónika (35) augusztustól november elejéig forgat, és már január végén kisbabájával tér vissza.
aug. 1
1:16
Filmszerepet ajánlottak Robbie-nak (Blikk)
London - Új karrierbe kezd Robbie Williams (33). Legalábbis ezt szeretné elérni a népszerű Star Trek sorozat rendezője, J. J. Abrams (41), aki a brit popzene fenegyerekét akarja felkérni a Kirk kapitány szerepére az Enterprise űrhajó főnökének fiatalkori éveit feldolgozó 11. részben.
aug. 1
1:20
Így nyaral egy rocker (Blikk)
Összvissz másfél napot tudott eddig a nyáron pihenni Nagy Feró (61).
aug. 1
1:24
Hárommillióért visszavenné a motorját Árpa (Blikk)
Ellopták Árpa Attila (35) Harley Davidsonát barátja háza elől tegnapra virradóra.
aug. 1
1:28
Kiszöktek az angol fesztiválra (Blikk)
A legjobbnak tartott beatzenészek gőzösének pályája legendás útvonal.
aug. 1
1:32
Elmarad Várkonyi András fiának nyári esküvője (Blikk)
Budapest - Mégsem lesz örömapa Várkonyi András (58). A Barátok közt Vili bácsija augusztusban készült kiházasítani a fiát, Gyulát (32), ám a fiatalok úgy döntöttek, külön folytatják életüket.
aug. 1
1:36
Megműtik Karsai Zita lábát (Blikk)
Budapest - Balatoni nyaraló helyett fájdalomambulancián pihen Karsai Zita (28). A megatáncost meg is kell műteni. Zita nagyon dühös magára, hiszen fájós térdét egy banális balesetnek köszönheti.
aug. 1
1:40
Isten éltesse, Imrus! (Blikk)
"Annyira boldog vagyok, hogy azt el sem tudom mondani. Itt vannak a Szeszélyes haverok is..."
aug. 1
1:44
Hárman párban (Blikk)
Hurghada - Soha nem süllyedt még olyan mélyre Laky Zsuzsi (23), Szorcsik Viki (28) és Rácz Félix (34), mint a múlt héten Egyiptomban. De egyelőre egyik sem pánikol, hiszen még véletlenül sem a karrierjük került leszállóágba.
aug. 1
8:32
Fekve nyomnak Kordáék (BorsOnline)
Fekvenyomó padon gyúr a Szigetre Korda György, míg felesége, Balázs Klári már három hete fogyókúrázik. A sztárpár nem akar csalódást okozni a fesztiválra látogatóknak, ezért úgy döntött, akár testét sanyargatva is kirobbanó formába hozza magát koncertre.
aug. 1
8:39
Megmutatták a fiúk milyen szexuális játékokat játszottak a sóskúti orvossal (BorsOnline)
A molesztálással gyanúsított sóskúti orvos-természetgyógyászt, Jacket védô ügyvédek álláspontjával vitatkoznak a sóskúti óvoda dolgozói, akik foglalkoztak az észt gyermekekkel. Néha a babákkal eljátszották azt, amire elmondásuk szerint a „Papa” kérte ôket. Jacket annak ellenére szerették agyerekek, hogy simogatniuk kellett. Sajnos - a gyanú szerint - nem csak a kezét…
aug. 1
8:53
A nap képe - 2007.08.01. (Habostorta)
Mit miért?
aug. 1
8:56
Végetért a Franciaországban kidobott Robi nagy kalandja (BorsOnline)
Véget ért Széles Robi francia kalandja: a 17 éves fiatalember tegnap hazajött Nizzából, és egy gyermekotthonban helyezték el. Szeifert Róbert, a fiú vér szerinti édesapja pedig kijelentette: a történtek után igényt tart a gyermekére.
aug. 1
9:04
Balesete után műteni kell Karsai Zitát (BorsOnline)
Karsai Zitának levált egy porcdarab a térdében egy tegnapi fürdôszobai baleset miatt. A táncosnôt nagyon gyorsan, várhatóan már holnap megmûtik, hiszen a lába a munkaeszköze.
aug. 1
9:19
Aguilera összeesett a színpadon (Habostorta)
Christina Aguilera péntek esti ausztráliai koncertje után összeesett a színfalak mögött
aug. 1
9:21
Pista bácsi nyerte a Bors 20 millióját (BorsOnline)
20 millió forint sohasem jön rosszkor, különösen, ha a Bors játékán nyeri az ember. Ám talán mindenki másnál jobban örül Jánoshalmán Kerekes Pista bácsi, aki éppen három nappal a születésnapja után nyerte meg játékunk fôdíját. Az alföldi kisváros szélén, egy eldugott utca szinte megtalálhatatlan kicsi házában csak reménykedtek régi elôfiizetôink, hogy rájuk mosolyog a szerencse, de Gesztesi Károly…
aug. 1
10:29
Jövőre is marad a magas adó? (BorsOnline)
Jövôre 10 százalékra szállítják le Bulgáriában a személyi jövedelemadót. Van-esély hasonló lépésre Magyarországon? – lapunk ennek járt utána.
aug. 1
10:31
Profi csomóval kötözték meg Kármán Irént (BorsOnline)
A Bors információi szerint megérkezett a nyomozókhoz annak a szakértônek a jelentése, akinek a Kármán Irén kezét és lábát összekötô kötél és az azon lévô csomók vizsgálata volt a feladata.
aug. 1
10:33
Leleplezte magát Pataki Zita titkos hódolója (BorsOnline)
Virágcsokor várja Pataki Zitát minden hétfô délelôtt, amikor beérkezik az RTL Klub székházába. A bokrétát a szép idôjós egy rajongója hagyja ott. A férfi nemrégiben felfedte kilétét.
aug. 1
10:49
Misztikus show vezetője lesz Uri Geller (Blikk)
Budapest - Uri Geller (60) Magyarországon keresi utódját. A világ vezető tévétársaságainál médiabombaként robbanó valóságshow-t, a parafenoménokat felvonultató The Successor című műsort a TV2 veszi meg Amerikával és Németországgal egy időben. A több mint 100 millióból készülő műsor izraeli győztese legutóbb az a férfi volt, aki megállította a szívverését.
aug. 1
10:49
Rossz helyen keresték Kádár csontjait? (BorsOnline)
Heteken keresztül figyelt a rendôrség egy fiatalembert, akirôl úgy hitték, részt vett Kádár János sírjának kirablásában. Végül a napokban ejtették ezt a szálat – tudta meg lapunk.
aug. 1
10:50
Intuitív programok (Habostorta)
Üzletiintelligencia-lehetőségek
aug. 1
10:52
Már terjednek a Vadász-képek a neten (Habostorta)
Vadász Jánosról biztos hallott már mindenki, aki nem kómában töltötte szabadidejét az elmúlt napokban. Most egy kis kreatív feladatra invitálunk Titeket: készítsetek minél humorosabb, elborultabb képeket a témában.
aug. 1
11:02
Häkkinennek nyugodtabb az élet a Forma-1 nélkül (BorsOnline)
A kétszeres Forma-1-es világbajnok, Mika Häkkinen már nem elsôsorban a hétvégi Magyar Nagydíj miatt, inkább a felelôsségteljes alkoholfogyasztás kampányának nagyköveteként érkezett Budapestre. A kezdeményezéshez tavaly csatlakozott, hogy a világot járva hirdesse jó tanácsát, amely egyben szlogenként is szolgál: Soha ne igyál, ha vezetsz!
aug. 1
11:12
Agyonverte az anyját, mert kikapott a csapata (BorsOnline)
Elkeseredésében agyonverte édesanyját a New York Mets baseball csapatának egyik szurkolója, miután az együttese vasárnap kikapott.
aug. 1
11:17
Depp életet lehelt a The Rum Diary projektbe (Habostorta)
Johnny Depp életet lehelt Hunter S. Thompson önéletrajzi regénye, a The Rum Diary megfilmesítésébe...
aug. 1
12:30
Nezéz a dolga az “új” apukának (BorsOnline)
"Az új barátnôm néhány hónapja mutatott be tíz éves kisfiának. Udvarias velem, de úgy érzem, nem fogad el igazából. Szerintem még mindig abban reménykedik a kicsi, hogy az anyukája kibékül az édesapjával. Tudok tenni valamit, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?”
aug. 1
12:32
Gerendai: nincsenek milliók a bankszámlámon! (BorsOnline)
Gerendai Károly, az egyik fôszervezô is kiköltözik majd a Szigetre. Vele lesz fia is, aki az elsô Sziget idején született, 1993-ban. Gerendai lapunknak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért kerül évrôl évre egyre többe a "szigetelés".
aug. 1
12:49
Evan, a minden6ó (Habostorta)
Játssz velünk és nyerj 2 db jegyet az Evan, a minden6ó c. film premier előtti vetítésére!
aug. 1
12:50
Szextáborokat pénzel Vlagyimir Putyin (BorsOnline)
Szextáborokkal akarja felvirágoztatni az országot Vlagyimír Putyin. A Szerelem Oázisnak nevezett helyeken tízezrek szeretkezhetnek, a cél, hogy minél több gyermek szülessen, ugyanis a demográfia adatok aggasztóak.
aug. 1
12:51
Divatosan (Habostorta)
A Ray Ban Wayfarer napszemüvegek elsőrangú szakemberei visszahozták újra a divatba sikkes, eredeti modelljeiket 1952-ből.
aug. 1
13:09
Antal Imre: nem rákban fogok meghalni! (BorsOnline)
Legyôzte halálos betegségét – közölték Antal Imrável orvosai. Ez volt a legszebb ajándék, amit Imrus 72. születésnapjára kaphatott. Nem csoda, hogy önfeledt boldogsággal fogadta a tiszteletére összegyûlt barátok gratulációit a Szeszélyes forgatására szervezett meglepetésbulin.
aug. 1
13:14
Balesete után műteni kell Karsai Zitát (Habostorta)
Karsai Zitának levált egy porcdarab a térdében egy tegnapi fürdőszobai baleset miatt
aug. 1
14:13
Haumann Péter kalandor nagypapa lett (BorsOnline)
Nemrég fejezôdött be a Kalandorok címû film forgatása, amely Haumann Péter szerint rendkívüli rendezôi és színészi figyelmet igényelt. A színmûvész szûkszavúan nyilatkozik a filmrôl, ugyanis nem szeretné lelôni a drámai és vidám fordulatokat, de annyit elárult, hogy egy kalandos nagypapa szerepében tûnik fel. Filmbéli fiát Rudolf Péter alakítja, unokáját pedig Schruff Milán.
aug. 1
14:32
Beckhamék a legjobban öltözöttek között (Habostorta)
David és Victoria Beckham is bekerült a világ tíz legjobban öltözött híressége közé ...
aug. 1
14:38
Harry herceg a bozótosban hancúrozott szerelmével (BorsOnline)
Harry herceg Tarzant játszott egy afrikai safarin. A trónörököst alighanem a bozótos fülledt hangulata ragadta magával, és egész nap csak Jane-nel, azaz Chelsy Davyvel hancúrozott.
aug. 1
14:44
Gibson eladta malibui palotáját (Habostorta)
Mel Gibson 30 millió dollárért adott túl malibui házán.
aug. 1
15:09
Fekve nyomnak Kordáék (Habostorta)
Fekvenyomó padon gyúr a Szigetre Korda György, míg felesége, Balázs Klári már három hete fogyókúrázik
aug. 1
15:58
Hájas disznó lett a pehelysúlyú Janet Jacksonból - fotóval (BorsOnline)
Janet Jackson parádés fogyását követôen "kamatostól" visszahízta a leadott kilókat. Az énekesnô az egészséget veszélyezteti azzal, hogy saját súlya felét adja le, majd a kétszeresét magára szedi.
aug. 1
16:15
Hivatalosan is vége... (Habostorta)
… Britney Spears és Kevin Federline házasságának...
aug. 1
16:33
Ozzy Osbourne kórházba került (BorsOnline)
Mentôk sállítoták Ozzy Osbourne-t egy denveri magánklinikára kedd reggel, miután elzáródott egy ér a lábában.
aug. 1
16:39
A divatnak már nincs neve (Habostorta)
Manapság, már mindenki elvégezheti Yves Saint Laurent vagy Jil Sanders munkáját?
aug. 1
17:43
Bomba üzlet, ha Vilmos herceg is Harry Potteres tányérból sütizik (BorsOnline)
Kate Middleton csinos kis céget fog örökölni szüleitől, akik úgy döntöttek a családi vállalkozással beszállnak a világ jelenleg egyik legkecsegtetőbb üzletébe. Az angol trónörökös barátnőjének felmenői Harry Potter ihlette varázskütyüket fognak árulni kifejezetten kisgyermekek számára.
aug. 1
18:00
Megölték a Dianával karambolozó fotóst? (Blikk)
London - Először hallgatnak meg egy olyan tanút a tíz éve elhunyt Diana hercegnő (†36) halálával kapcsolatban, aki tanúsítaná, hogy ő és kedvese, Dodi Al Fayed (†42) összeesküvés áldozata lett. Christophe Pelat francia tűzoltó parancsnok eskü alatt vallaná, hogy a hercegnő Mercedesével ütköző fehér Fiat Uno sofőre, James Andanson (†54) fotós a titkosszolgálat embere volt, és három évvel a baleset…
aug. 1
18:01
Harry herceg a bozótosban hancúrozott szerelmével (Habostorta)
Harry herceg kibékült kedvesével, Chelsy Davyvel, és a pár ezt egy afrikai safarin Botswanában ünnepelte meg
aug. 1
18:03
Zeta-Jones: Egy tojást nem tudok megfőzni (Habostorta)
Catherine Zeta-Jones csalódott, mert képtelen elsajátítani a tojásfőzés művészetét.
aug. 1
18:18
Kelly Osbourne a Chicago-ban szerepel (Habostorta)
Ozzy Osbourne lánya, Kelly Osbourne megerősítette, hogy fellép a londoni Chicago musicalben.
aug. 1
19:42
Zsákokba rejtette négyes ikreinek hulláit egy direkt elvetélt nő (BorsOnline)
Négy halott csecsemő földi maradványára bukkant a rendőrség az amerikai Maryland város egyik lakásában. Az ott élő 37 éves Christy Freemant emberöléssel vádolják. Az előzetes szakértői vélemények szerint az asszony nem kívánt terhességét szakította meg mesterséges úton, majd a gyermeke holttestét a placentával együtt zsákokba rejtette.
aug. 1
19:50
Cápák elől menekítette ki a hős fiú a vízben fürdőző lányokat (BorsOnline)
Egy hős angol fiú két lány életét mentette meg a dél-devon-i strandon. A vízben fürdőző lányok egyszerűen nem vették észre, hogy cápa közeledik feléjük. A lányok, a fiú lélekjelenlétének köszönhetően végül sértetlenül úszták meg a cápa-randit.

2007. augusztus 2. csütörtök

aug. 2
1:46
LGT-sorozat 2. rész: Két lemezüket is betiltották (Blikk)
Budapest - A legjobbnak tartott beatzenészek gőzösének pályája legendás útvonal. Nevük a külföldi gyűjtők körében is fogalom, eddig több mint kétmillió albumuk fogyott el. Az LGT miatt nemzedékek mentek ki a hegyoldalba, hogy elringassák magukat, mert ők másképp csinálják, kimondják az elfelejtett szót, és nekünk írják a dalt; az embertelent is. Öt év után jövő kedden újra övék lesz a tér, azaz a…

Keresés