2007. augusztus 1. szerda

aug. 1
0:02
Képek: Lakóház udvarára borult egy kamion Nyírbogáton (Lánglovagok)
A napraforgómagot szállító Iveco kamion egy kanyarban kisodródott, az út mellett a jobb oldalára borult, és körülbelül húsz méter hosszan kidöntötte egy lakóház fémkerítését.
aug. 1
7:11
Marylin Monroe savat akart önteni az arcába (ma.hu)
A paparazzok mindig megkeserítették a sztárok életét - elég Diana hercegnő szomorú sorsára gondolnunk. Nem ő volt azonban az első. Az ötvenes évek bálványa, Marylin Monroe savval csúfította volna el magát,, hogy megszabaduljon a fotósoktól.
aug. 1
7:20
Újabb Spears-baba érkezik: Britney 16 éves húga gyereket vár (ma.hu)
A Spears-lányok közül az utóbbi időben aránytalanul sok szó esett Britneyről - legalábbis 16 éves húga, a szintén énekesnői karrierre vágyó Jamie Lynn szerint. Úgyhogy előállt a farbával: terhes. Emlékszünk még? Britney karrierje csúcsán még szűz volt.
aug. 1
7:31
Segítene egy sorstársán: Bagi Iván örökbefogadna (ma.hu)
A népszerű humorista öt éven belül szeretne örökbefogadni egy intézetben nevelt gyereket - derült ki. A sztár maga is élt intézetben, így pontosan tudja, mekkora segítséget jelenthet ez a kicsinek. Természetesen testvért is terveznek neki.
aug. 1
7:33
Megviseli a terhesség Aguilerát: összeesett az énekesnő - képeken a bombázó sztár (ma.hu)
Nem tudta befejezni pénteki koncertjét Melbourne-ben az első gyermekét váró Christina Aguilera. Összeesett a kulisszák mögött, így kénytelen volt törölni két további koncertjét. A hivatalos indoklás szerint az énekesnő csupán influenzás.
aug. 1
7:35
A lány aki imádja a focit és még dögös is - Bianca Gascoigne képekben (ma.hu)
Bianca minden bizonnyal nem idegenkedik a focilabdától, ugyanis testvére a híres focista, Paul Gascoigne, akit 1990-ben a BBC az év sportolójának választott. Igazán dögös a hugica...
aug. 1
7:40
Britneynek nem áll jól a tanga - alaposan megnőtt az énekesnő feneke (ma.hu)
Egy frissen megjelent fotó tanulsága szerint Britney Spears hátsója alaposan megnőtt, mióta nem mutogatta. Nagyobb gond az, hogy az új stylistjának nem tűnt fel. A férfi ülepe lényegesen jobban mutat tangában...
aug. 1
8:52
Mónika a stúdióban szoptat: januártól visszatér a műsorvezető (ma.hu)
Bár Erdélyi Mónika pocakja már egyre nagyobb, egyetlen show felvétele sem marad el. Műsorvezető novemberig folyamatosan készül, és januárban már vissza is tér. A szoptatási időszak nem mehet a munka rovására.
aug. 1
8:52
Jön a sztárok nagy átváltozása - meghökkentő fotóval! (storyonline)
Őszintén, el tudnád képzelni Trvtkót sapka nélkül, vagy a mindig tökéletes megjelenésű dívát, Medveczky Ilonát á la natúr, smink nélkül? És mi lenne Keleti Györgyivel, ha egy varázspálca-mozdulatra eltűnne minden, amit nem a természet ajándékozott neki?
aug. 1
8:53
A nap képe - 2007.08.01. (Habostorta)
Mit miért?
aug. 1
8:53
NLP: A térkép nem a terület (HarmoNet)
Tudod milyen az, mikor szűrőn át zuhog a valóság, és a térképről kiderül, hogy magad szerkesztetted? A titokzatos három betű; NLP olyan titkokat rejt, amikre eddig nem is gondoltál!
aug. 1
8:54
Ájulásig dolgozott Rubint Réka, és koponyaalapi törést szenvedett a fitneszlady (storyonline)
Tinédzserkorában annyira túlhajszolta magát a Rubint Réka, hogy egy fárasztó nap után elájult a lakása felé vezető lépcsőn. A fitnesz leendő nagyasszonyára szomszédai találtak rá.
aug. 1
8:56
Tóth Vera a postaládát verte tehetetlen dühében (storyonline)
Elindult a pletykaáradat! Kiderült, sztárberkekben már régóta suttogtak Dobi hűtlenségéről. Szegény Vera talán nem is hitte, hogy ilyen nehéz lesz ez a szakítás.
aug. 1
8:58
Paris mindenki szemébe röhög! (storyonline)
Eddig sok kétség merült föl, vajon mennyire jó énekes Paris Hilton, de a jelek szerint akad olyan merész rendező, aki zenés-filmben szerepelteti.
aug. 1
9:02
Hárommilliót adna Árpa Attila ellopott motorjáért (ma.hu)
A médiafenegyereknek nagyon a szívéhez nőtt Harley Davidsonja: a nemrégiben ellopott motorért hárommillió forintot adna annak, aki visszahozza. Sőt: a nyomravezető is ennyire számíthat.
aug. 1
9:09
Lepd meg magad kutyával! (HarmoNet)
Egy nagy barkácsáruház születésnapi akciója; Kutyát fogadhatsz örökbe! Ha már van kutyád, és segítenél, jelentkezz önkéntesnek!
aug. 1
9:11
Karsai Zizi dühöng: meg kell műteni a lányt (ma.hu)
Nyaraló helyett kórházba kell vonulnia a népszerű táncoslánynak: meg kell műteni a térdét. Zita roppant dühös magára, ugyanis az ok egy banális baleset, amit kényelmesen elkerülhetett volna.
aug. 1
9:19
Aguilera összeesett a színpadon (Habostorta)
Christina Aguilera péntek esti ausztráliai koncertje után összeesett a színfalak mögött
aug. 1
9:21
Catherine Zeta-Jones vetkőzni akar - fotókon a csábos színésznő (ma.hu)
Michael Douglas felesége, a férfiak sokasága által csodált színésznő szívesen vállalna olyan filmszerepet, amiben vetkőznie kellene. Mi nem vitatkozunk, nézzék csak meg fotóit!
aug. 1
9:39
Bitumenszálltó tartálykocsi borult fel a 6-os főúton (Lánglovagok)
A forró bitumen egy része az árokba ömlött Paks-Dunakömlőd közelében.
aug. 1
10:49
Szexi fotó VIVA Kristóf új pasijáról! (storyonline)
Lányok, lehet irigyelni Steiner Kristófot. A VIVA műsorvezetőjének pasija nem csak szuperhelyes, hanem a lelke is a helyén van.
aug. 1
10:49
Rómeónál temetnek árkot a képviselők (ma.hu)
Minden ellenkező jel dacára van remény arra, hogy politikusaink emberszámba vegyék egymást. Az MSZP és a Fidesz egy-egy fiatal politikusa például együtt vett részt egy fitneszedzésen.
aug. 1
10:50
Intuitív programok (Habostorta)
Üzletiintelligencia-lehetőségek
aug. 1
10:50
Szerdai horoszkóp 2007-08-01 (HarmoNet)
Ma párkapcsolatunk válik feszültebbé! Ha tehetjük, kerüljük el a vitás helyzeteket!
aug. 1
10:51
Árpa Attila csak szemtől szembe hülyézi le az embereket (storyonline)
Árpa Attila őszinteségéről és szókimondásáról már többször bizonyságot tett. A StoryOnline-nak elmondta, a bulvársajtón keresztül soha senkit nem sértegetne.
aug. 1
10:51
Amerikai akcióhős lett Jézusból (ma.hu)
Amerika egyik legnagyobb áruházláncában meglehetősen egyedi módon mutatja be a Biblia hőseit a gyerekeknek: játékbaba-sorozat jelent meg Noétól Jónás cetjén át Jézusig, magyarázó könyvecskékkel.
aug. 1
10:52
Már terjednek a Vadász-képek a neten (Habostorta)
Vadász Jánosról biztos hallott már mindenki, aki nem kómában töltötte szabadidejét az elmúlt napokban. Most egy kis kreatív feladatra invitálunk Titeket: készítsetek minél humorosabb, elborultabb képeket a témában.
aug. 1
10:52
Heti vagyonhoroszkóp augusztus 1-től 7-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
aug. 1
10:54
Ház falának csapódott egy autószállító tréler (Lánglovagok)
A felborult tréler vezetőfülkéje kigyulladt, a tűz az egyik autóra is átterjedt a 86-os főúton.
aug. 1
10:59
Cindy Crawford a Riviérán: meglepetés topless fotó! (ma.hu)
A kilencvenes évek sztármodellje Saint Tropez-ban múlatja idejét - kinek a Balaton, kinek a Riviéra. A hölgy változatlanul remek formában van - tekintsék meg Önök is az ezt dokumentáló fotósorozatot!
aug. 1
11:08
Détár Enikő felfedte titkait (storyonline)
Kevesen dicsekedhetnek azzal, hogy megjelenésük szinte mindig makulátlan és ragyogó - nem véletlenül irigylik olyan sokan Détár Enikőt. Ám ő egy cseppet sem irigy, szívesen osztotta meg velünk szépségének titkait.
aug. 1
11:09
Vili bácsi nem lesz nagypapa (ma.hu)
Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija csalódott mostanság: mivel fia mégsem házasodik, a színész nagypapasága is elnapolódik egy ideig. Leszámítva Németh Kristófékat, de az bonyolultabb történet, és a sorozatba sem írják bele.
aug. 1
11:17
Depp életet lehelt a The Rum Diary projektbe (Habostorta)
Johnny Depp életet lehelt Hunter S. Thompson önéletrajzi regénye, a The Rum Diary megfilmesítésébe...
aug. 1
11:30
Hipnotizőr kezeli Kármán Irén szorongását (ma.hu)
A nemrégiben megvert újságírónő, Kálmán Irén állítólag hipnotizőr segítségét készül igénybe venni, hogy újabb momentumok jussanak eszébe titokzatos ügyéről - és kicsit oldja szorongását is.
aug. 1
12:48
Halál a Barátok köztben! Te kit választanál? (storyonline)
Barta Zsoltot megmérgezték, Tóni pedig autóbalesetet szenvedett az évad utolsó részében. A sorozat készítői az idei nyári szünetre is hagytak izgalmakat... Mi pedig kicsit tovább gondoltuk azokat!
aug. 1
12:48
Szex, kokain, videó - felmentették a szeretőjét zsaroló takarítónőt (ma.hu)
Nagy vihart kavart Angliában Roselane Driza brazil takarítónő ügye, aki videofelvételekkel zsarolta volt szeretőjét és munkaadóját, egy bírót. Aki egyébként bevándorlási ügyekkel foglalkozott...
aug. 1
12:49
Evan, a minden6ó (Habostorta)
Játssz velünk és nyerj 2 db jegyet az Evan, a minden6ó c. film premier előtti vetítésére!
aug. 1
12:51
Divatosan (Habostorta)
A Ray Ban Wayfarer napszemüvegek elsőrangú szakemberei visszahozták újra a divatba sikkes, eredeti modelljeiket 1952-ből.
aug. 1
12:59
Amy Winehouse leigázza Amerikát (Velvet)
A botrányhős alkesz angol énekesnő és férje úgy döntött, ezentúl Miamiban tépik egymást. Rehab meg Amerikában is van.
aug. 1
13:05
Antal Imre szívfacsaró szavai - videóval (storyonline)
Aggódunk Antal Imréért! Az orvosi diagnózis szerint daganatos betegsége olyan előrehaladott állapotban van, hogy Imre bácsinak már csak hónapjai vannak hátra az életből. A Szeszélyes évszakok műsorvezetője azonban nem az utolsó születésnapjára készült!
aug. 1
13:07
Most Madonna villantotta ki a mellbimbóját (storyonline)
A pop koronázatlan királynője ma is tudja, mivel lehet felkelteni az érdeklődést.
aug. 1
13:14
Balesete után műteni kell Karsai Zitát (Habostorta)
Karsai Zitának levált egy porcdarab a térdében egy tegnapi fürdőszobai baleset miatt
aug. 1
13:17
Jennifer Lopez fűzővel turbózta fel melleit - nézzék meg a képeket! (ma.hu)
Jennifer Lopez mindent megtesz a figyelemért: ha épp semmi mással nem tud tenni azért, hogy rá figyeljenek, egy leginkább fűzőre emlékeztető ruhát kap magára. Amitől a nyakáig nyomódnak a mellei, hogy biztos észrevegyük őket.
aug. 1
13:19
Túl vékony a gyerekvállaláshoz: Angelina Jolie mégis anorexiás? (ma.hu)
Jó ideje pletykálnak a lapok a színésznő soványságának okairól, ő azonban eddig minden feltételezést visszautasított. Most azonban kitálalt egy (szokás szerint) névtelen barátjának: túl sovány ahhoz, hogy újabb gyereket szülhessen.
aug. 1
14:30
Soma: "Elképesztő az a naivitás, ahogy Kiszel Tünde a világot látja" (storyonline)
Soma az egyik internetes fórumon chatelés közben fejtette ki véleményét Kiszel Tündéről. És ezt az álláspontját ma is fenntartja, jelentette ki a StoryOnline-nak.
aug. 1
14:32
Beckhamék a legjobban öltözöttek között (Habostorta)
David és Victoria Beckham is bekerült a világ tíz legjobban öltözött híressége közé ...
aug. 1
14:32
Bódi Sylvi Hollywoodba megy? (storyonline)
A gyönyörű modell elindulhat a világhírnév felé, ugyanis a közelmúltban az egyik leghíresebb film akadémiának lett a hallgatója. Sylvi úgy tudja, hogy a New York Film Academy végzős színészeinek az átlagnál nagyobb lehetőségük nyílik arra, hogy külföldi filmekben is szerepet kapjanak. A modell a StoryOnline-nak elárulta, már is úgy tűnik, hogy esélyes lehet egy világméretű filmprodukció egyik…
aug. 1
14:44
Gibson eladta malibui palotáját (Habostorta)
Mel Gibson 30 millió dollárért adott túl malibui házán.
aug. 1
14:57
Britney Spears: "Fogfehérítést a kisfiamnak!" (storyonline)
Britney a világ legpocsékabb anyja. Na, jó csak a második - mindjárt a saját mamája után. Döbbenetes, amit a gyerekeivel művel!
aug. 1
14:59
Hernádi Judit újra Pasizik! (storyonline)
Mielőtt bárki rosszra gondolna... , de most magánélet helyett szigorúan munkáról van szó!

Keresés