2007. november 1. csütörtök

nov. 1
0:17
James Bond nem csak a vásznon verekszik (Blikk)
Hatósági vizsgálat indult Pierce Brosnan ellen, mert egy szemtanú állítása szerint a sztár magából kivetkőzve támadt rá egy fotósra múlt pénteken Malibuban.
nov. 1
7:46
Hiányosan állították helyre Hofi Géza sírját (BorsOnline)
November 2-án, 11 órakor avatják fel Hofi Géza helyreállított síremlékét a budapesti Farkasréti temetőben. A bakancs ezúttal nem lesz a helyén, mert Hoffmann Ildikót, a humorista özvegyét sokan megszólták, hogy nem értik, mit akart jelképezni a lábbeli.
nov. 1
8:18
Pornóképekkel bélelték a halottak napjára szánt mécseseket – fotóval (BorsOnline)
Igencsak meglepődtek azok a horvát vásárlók, akik a halottak napi, temetőbe szánt mécseseket egy, Magyarországon is népszerű áruházláncban vásárolták. A fedeles műanyag mécsesek alját, illetve tetejét ugyanis pornóképekkel bélelte a gyártó.
nov. 1
9:19
Újszülött fejével játszott a kutya (BorsOnline)
Keresi a dél-afrikai rendőrség azt az anyát, akinek párnapos csecsemőjének maradványait egy kutya találta meg. Még nem tudni, hogy az eb tépte-e szét az újszülöttet. Tény, hogy a kutya a pici fejével játszott.
nov. 1
10:13
Winehouse nem hagyja magát kitiltani az Államokból (Habostorta)
A neves brit előadóművész, Amy Winehouse megesküdött, hogy nem hagyja magát az amerikai hatóságokkal szemben
nov. 1
10:18
Anyaszült meztelen férfi kergetett meg egy rendőrt – fotóval (BorsOnline)
Nem mindennapi látványban volt részük a Newcastle melletti Town Moor nevű város mezején sétálgató turistáknak: rendőrt üldözött egy nudista.
nov. 1
12:15
Fülzsírját eszi a Munkáspárt vezetője - videóval (BorsOnline)
Ausztráliában nézettségi rekordokat döntöget egy videofelvétel a neten, melyen egy férfi a fülzsírját eszi. A szituáció már magában botrányos és undorító, a hajcihő azonban azért olyan nagy, mert az illető nem más, mint Kevin Rudd, az ausztrál miniszterelnöki poszt várományosa.
nov. 1
13:33
Firth nem biztos a Morgan filmben (Habostorta)
Colin Firth állandóan meglepődik barátja, Piers Morgan kijelentésein, így arról sem tud sokat, hogy ő alakítaná a filmvásznon a tévést
nov. 1
14:16
Árpa Attila nézőitől vár tanácsot (BorsOnline)
Árpa Attila néhány napot kettesben töltött kislányával, mert a felesége Amerikába utazott. A macsó producer hibátlanul megküzdött a ráháruló feladatokkal, inkább az aggasztja, hogy hogyan tud majd felébredni a hajnali órákban, amikor a Mokka stúdiójában kell megjelennie.
nov. 1
16:16
Bódé tetején szexelt a pár a tömeg tudtán kívül – fotóval (BorsOnline)
A boldogság kék madarát keresték, vagy állati ösztön hajtotta vajon azt a párt, mely egy bódé tetején esett egymásnak? Mindamellett, hogy a választ nem tudjuk biztosan, és az alant ácsorgó emberek sem vették észre az aktust egy véletlen szemlélődő lencsevégre kapta a bizarr helyen szexelő fiatalokat.
nov. 1
16:32
Coulthard: Ron Dennis megalázott - botránykönyv a láthatáron? (Habostorta)
A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis nem örvend túl nagy népszerűségnek újabban, volt Forma-1-es pilótái sorra rúgnak rajta egyet
nov. 1
18:17
Bőröndben csempészte ki barátnőjét a börtönből (BorsOnline)
Látványosan nehezen cipelte bőröndjét, egy börtönt elhagyó lány Németországban. Az őröknek azonban eszükbe sem jutott megvizsgálni a 19 éves lány poggyászát. Pechjükre, ugyanakkor a fruska szerencséjére, mert a táskában egy másik elítélt volt.
nov. 1
18:39
Victoria: Csúnya és nyomorult vagyok! (Blikk)
Victoria Beckham azt gondolja, olyan rondán néz ki, hogy emberek akár az ő jelmezében is bulizhatnának Halloweenkor.

2007. november 2. péntek

nov. 2
0:16
Gregor Bernadett 13 milliós tartozása (Blikk)
Óriási hitelt, 13 millió forintot kellett felvennie Gregor Bernadettnek, ugyanis tarthatatlanná vált a lakásproblémája
nov. 2
0:20
Összekaptak a sztárok (Blikk)
Egymást kóstolgatja Bochkor Gábor és Jáksó László
nov. 2
0:24
Akkor is énekelek, ha megnémulok (Blikk)
Kasza Tibivel szörnyű hírt közölt orvosa: abba kell hagynia az éneklést
nov. 2
0:28
Britney Spears elöl-hátul botrányos (Blikk)
nov. 2
7:34
Sümegprága: Tíz körmével ásott Ádámka társai után (BorsOnline)
Fájdalomtól meggyötört szülôk, döbbent iskolatársak szeretnék visszaforgatni az idôt, úgy alakítani a történetet, hogy a három sümegi kissrác megmeneküljön a lezúduló homoklavinából. Negyedik társuk mindnet megtett kiszabadításukért, de hiába.
nov. 2
7:44
Elvesztheti élete egyetlen értelmét is Antal Imre (BorsOnline)
Antal Imre olyannyira leépült az utóbbi idôben, hogy állapota már nemcsak barátjának, Józsinak, hanem a Szeszélyes stábjának is komoly problémákat okoz. Súlyosbodó betegsége miatt már az is kétséges, hogy részt tud-e venni a mûsor következô forgatásán. Márpedig a mûsorral együtt élete értelmét veszíti el.
nov. 2
7:54
Nézők mentették meg Berényi Mikit (BorsOnline)
Vajon a Barátok közt csapatában marad Szôke Zoltán ? Ez a kérdés foglalkoztatja a sorozat rajongóit, miután a Berényi Mikit alakító színész tortával "kínálta meg" a producert, Kalamár Tamást. Olvasóink lesújtó véleménnyel vannak Szôke akciójáról, de a Mátyás király térrôl nem számûznék. Ez a producernek sem fordult meg a fejében.
nov. 2
8:05
Végignézi mellműtétjét Molnár Anikó (BorsOnline)
Molnár Anikó hamarosan kés alá fekszik. Az egykori Nagy Ô mellnagyobbító mûtétre készül, amelynek minden pillanatát rögzítik az RTL Klub kamerái. Anikó már alig várja, hogy megnézhesse: hogyan zajlik a mellmûtétje.
nov. 2
8:15
Életével fizetett az álmáért a buszbaleset egyik áldozata (BorsOnline)
Egész Gyôrújbarát gyászol. Elvesztettek egy fiút, aki imádott itt lakni és akit mindenki nagyon szeretett a településen. A helyi csapat kiválóságának, Csabának, élete nagy álma volt, hogy eljusson egy Milán meccsre. A 26 éves fiú Milánóból hazafelé Ausztriában az A2-es autópályán egy buszbalesetben életét vesztette.
nov. 2
8:59
Újra téma, hogyan halt meg az INXS énekese (Habostorta)
Közeledik Michael Hutchence, az INXS frontembere halálának évfordulója - barátja szerint kizárt, hogy öngyilkos lett a sztár
nov. 2
9:15
Hargitai Bea már jóideje függô (BorsOnline)
Hagyjál már édesem, örökké csak a szeretkezésen jár az eszed. A netre most került fel az a szuper divatbemutató, amirôl már meséltem neked, nekem is azonnal meg kell néznem– szól párjához az asszonyka. Lebeszél a szexrôl a net? Egy új amerikai kutatás szerint igen. A megkérdezettek 20 százaléka ismerte el, hogy a netezés miatt már kevesebbett szeretkezik.
nov. 2
9:47
Megvágták a szocialisták Gyurcsány furcsa klipjét (BorsOnline)
Az MSZP megvágta azt az internetes reklámfilmet, melyben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök népszerûsíti a reformokat magyarázó Nagy Párbeszéd programot. A szakértôk akkor megdöbbentek a film tartalmán.
nov. 2
9:49
Több szívbeteg gyermek is volt az újszíves kisfiú osztályában (BorsOnline)
Már nagyon várják vissza osztálytársai Lôrincz Balázst, aki október 18-án, elsô magyar gyermekként, új szívet kapott az egyik fôvárosi kórházban. A babócsai kisfiú azonban még hónapokig ki sem mozdulhat majd a családi otthonból, amelyet édesapja, József – a fertôzésveszély elkerülésének érdekében – teljesen kifestett.
nov. 2
10:19
Marsi belefogy a Fókuszba (BorsOnline)
Másfél év kihagyás után visszatér a képernyôre Marsi Anikó. A csinos mûsorvezetô heti két napot dolgozik majd, addig kisfiára férje és édesanyja vigyáz. Anikó már nagyon készül az elsô adásra, a hírek mellett a külsejére is odafigyel.
nov. 2
10:34
Az oroszlán bajsza (BorsOnline)
Az emberi gyarlósághoz tartozik, hogy akaratlanul is szeretünk feltérképezni bizonyos határokat, hogy a körülöttünk lévôknél mégis meddig mehetünk el. Jómagam is gyakran találkozom örök próbálkozókkal, akik elôszerettel feszegetik azt a bizonyos húrt, mondván: ez úgyis hülye, ennél késôbb pattan el. Ezek azok az emberek, akik roppantul megsértôdnek, amikor a harmadik-negyedik szúrka után ordítok.
nov. 2
10:45
Mellüket töméssel és masszírozással is dagaszthatják a nôk (BorsOnline)
Mellbedobással szeretne nyerni a legtöbb nô a férfiaknál. A gyengébbik nem képviselôi gyakran úgy vélik, hogy a kellô méretûre dagasztott cickók tehetik ôket biztos befutóvá pasizáskor, vagy éppen egy fontos állásinterjú alkalmával. Vannak olyanok, akiknek azonban nem nagyon van mit kirakni a sóvárgó férfiszemek elé. Ôk különbözô módszereket választanak arra, hogy megnöveljék a méreteiket. Érdemes…
nov. 2
11:17
Dimitrováé a világ legjobb feneke - fotóval (BorsOnline)
Megmutatták fehérnemûbe bújtatott hátsójukat a “Mutasd a sloggid” verseny résztvevôi. A müncheni döntôn 26 ország legszebb fenekeinek férfi és nôi tulajdonosai versenyeztek a nem csekély fôdíjért. A nemzetközi zsûri a román Andrei Andreit és a bolgár Kristina Dimitrovát választotta.
nov. 2
11:49
Moore: a szerelem tart fiatalon (BorsOnline)
Roger Moore mindent elért különleges életútja során: világsztár, dúsgazdag, gyönyörû felesége van és szeretô gyerekei. A színész nem is bánkódik, boldog, kiegyensúlyozott életet él, és segít, ahol tud: évek óta jótékonykodik. A legendás James Bond Bors-nak adott interjújában mesélt sármjának titkáról, a 16 éve tartó UNICEF-es világjárás borzalmairól, Angelina Jolie-ról, és a nagybeteg Tony…
nov. 2
12:15
Bérgyilkost fogadott Mihail Gorbacsov? (BorsOnline)
Ledöbbent egész Oroszország egy befolyásos televíziós újságíró állításán: miszerint korábban Mihail Gorbacsov, volt szovjet államfô bérgyilkost fogadott a jelenlelgi azerbajdzsáni elnök apjának megölésére.
nov. 2
13:18
Kikotyogta J-Lo féltve őrzött titkát kedvenc divattervezője (BorsOnline)
Bár Jennifer Lopez még mindig bôszen hallgat állítólagos terhességérôl, addig barátja és kedvenc ruhatervezôje, Roberto Cavalli kikotyogta az énekesnô féltve ôrzött titkát.
nov. 2
13:29
Elvesztheti élete egyetlen értelmét is Antal Imre (Habostorta)
Antal Imre olyannyira leépült az utóbbi időben, hogy állapota már nemcsak barátjának, hanem a Szeszélyes stábjának is komoly problémákat okoz
nov. 2
14:17
Bob Jovi: borzasztó érzés drogosnak lenni! (BorsOnline)
Jon Bon Jovi megosztotta rajongóival nézeteit arról, miért nem lett kábítószerfüggô, noha egy idôben ô is vadul drogozott.
nov. 2
15:15
Madonna elvetette John Kennedy gyerekét (BorsOnline)
Szép, csúnya, szexis, közönséges? Lehet vitatkozni rajta. Tagadhatatlan: van Madonnában valami, ami vonzza a férfiakat. A belôle sugárzó szenvedély, amely egész lényét áthatja. Kevés férfi tudott neki ellenállni. Lucy O Brian róla szóló könyvében azokról a férfiakról készített leltárt, akik mind megôrültek érte. Az irományból kiderül: Madonna gyereket akart John Kennedytôl, és Tupac Shakurtól, de…
nov. 2
16:19
Hat év kómából altatókkal ébresztették fel (BorsOnline)
Altató tablettának köszönheti egy 23 éves lány, hogy felébredt 6 évig tartó kómájából. Amy Pickard ébredése orvosi csodának számít, és bár soha nem fog teljesen felépülni, ma már gépek nélkül lélegzik és képes a kommunikációra is.
nov. 2
16:29
Kylie Minogue 20 éve a pályán (Habostorta)
Kimagasló elismerésre terjesztették fel az immár 20 éve töretlenül sikeres ausztrál popénekesnőt, Kylie Minogue-t
nov. 2
17:16
Mellérôl szívta a kokaint Britney Spears szeretôje (BorsOnline)
Botrányhôs hírnevéhez hûen ünnepelte meg Britney Spears gyermekei felügyeleti jogának elvesztését. Britney ugyanis hatalmas jacuzzi partit rendezett a minap, ahol nemcsak a pezsgôfürdôben, de alkoholban és drogban is úszkáltak.
nov. 2
23:55
Titkos esküvő (Blikk)
Félmilliós ruhában mondta ki az igent a megasztáros énekesnő
nov. 2
23:57
Mester és tanítványai (Blikk)
Mit kellene ünnepelni azon, hogy az ember öregszik? Vitray Tamás 75 éves
nov. 2
23:59
Mi lesz Havassal? (Blikk)
Havas Henrikről hallani sem akarnak a csatornák, pedig a héten egy interjúban alig győzte hangsúlyozni, hogy bombázzák ajánlatokkal

2007. november 3. szombat

nov. 3
0:01
Ötvenegy milliárdos Harry Potter (Blikk)
nov. 3
7:36
Csisztuék bulvárlapja buktatta le Dobó Katát (BorsOnline)
Az egykori sportcsillag, mûsorvezetônek sokáig bérelt helye volt a címlapokon, most átállt a másik oldalra: unokatestvére internetes újságjának fômunkatársa. A szép színésznô új kalandjáról is ôk számoltak be elsôként, a Bors most folytatja.
nov. 3
7:47
Timberlake pofára esett az MTV gálán (BorsOnline)
Avril Lavigne lett a müncheni MTV Europe Music Awards gála nagy nyertese, a fiatal énekesnô két díjat is besöpört, ráadásul a britek nagy kedvencének, a Forma 1-es pilóta Lewis Hamiltonnak a csodálatát is kivívta. Justin Timberlake semmit sem nyert, Amy Winehouse nagy meglepésre józan volt, és bár díjat kapott, csúnyán beégett.
nov. 3
7:58
Editnek és Gábornak a legszebb a popsija - fotóval (BorsOnline)
Viccbôl nevezett a sloggi popsiszépségversenyére Papp Gábor, de kiderült, hogy övé a legszebb magyar férfifenék. A nôk mezônyében Szabados Edit bizonyult a legerôsebbnek. Mindketten Németországban képviselték hazánkat díjnyertes idomaikkal.
nov. 3
8:09
Kislányt is marcangolt Annácska kutyája (BorsOnline)
Nem csak egy idôs hölgy, S. Istvánné, hanem egy kislány karját is megmarta Kelemen Anna kutyája. Az eset évekkel ezelôtt történt, a gyermek édesapja levélben jelentkezett szerkesztôségünkben.
nov. 3
8:29
Madonna elvetette John Kennedy gyerekét (Habostorta)
Lucy O Brian Madonnáról szóló könyvében azokról a férfiakról készített leltárt, akik mind megőrültek a pop királynőjéért...
nov. 3
8:47
Buszbaleset: halál lett a szülinapi ajándékból (BorsOnline)
Szörnyû családi dráma lett, egy születésnapi ajándékból. A Dunántúlon élô F-né Mariann fanatikus focidrukker férjét egy AC Milán jeggyel lepte meg a nagy napra. A csodásnak indult túrára magukkal vitték fiukat Balázst is. Milánóból hazafelé Gráz elôtt az autópályán buszuk felborult, Mariann fia és férje karjai közt életét vesztette.
nov. 3
9:18
Talmácsi: nem számolgatok, nyerni akarok! (BorsOnline)
Jól indult a nyitónap Valenciában, hiszen a 125 köbcentisek délelôtti szabadedzésén Talmácsi Gábor futotta a legjobb idôt. A folytatásban aztán visszavágott legnagyobb riválisa, Hector Faubel, mivel az elsô idômérôn ha nüansznyival is, de megelôzte a magyar motorost. Ez azonban még csak tájékoztató jellegû eredmény, hiszen a rajtsorrend ma dôl el.

Keresés