2007. december 1. szombat

dec. 1
6:09
Veszélyben a Spice Girls-turné (Blikk)
Az öt lány képtelen elviselni egymást
dec. 1
6:11
Bryan Adams titokban randizik a szupermodellel (Blikk)
A kanadai énekes eddig sose mutatkozott nő társaságában
dec. 1
6:13
Jacko: Sikertől a széthullásig (Blikk)
25 éve futott be a Thrillerrel Michael Jackson
dec. 1
6:15
Dr. Szöszi gázsija a legmagasabb (Blikk)
Reese Whiterspoon egy filmért 3,6 milliárdot kap
dec. 1
7:25
Gáspár Laci kiírta az LGT-dalból Pressert (BorsOnline)
Nem merem megszólítani Pressert! – panaszkodik Gáspár Laci. Az egykori megasztáros még nem mondta el példaképének, hogy átdolgozta az LGT egyik dalát, amelybôl egyszerûen kihagyta Presser szólóját. Laci ugyanis a zenében már korántsem híve az ájult tiszteletnek.
dec. 1
7:35
Mónika: horror volt a szülés éjszakája (BorsOnline)
Megszületett Erdélyi Mónika kislánya. A mûsorvezetô csütörtök reggel adott életet Olíviának, s határtalan boldogsága lassan feledteti vele a vajúdás kínjait. A szülés ugyanis nem volt komlikácíóktól mentes: a baba farfekvéses volt, ezért császármetszéssel jött a világra.
dec. 1
7:52
Tûzforrón, fûszeresen igazi a forralt bor (BorsOnline)
Nincs annál jobb, mint amikor a fagyos hidegben a zamatos forralt bor kicsit felmelegít. A finom nedû kortyolgatása már a karácsony hangulatát idézi, hiszen mindenki ezt issza a vásárokban, és sok család asztalára kerül Szenteste. Arra a kérdésre azonban, mitképp kell jól elkészíteni, nincs két egyforma válasz.
dec. 1
8:08
Marsi Anikó élô adásban sírt (BorsOnline)
A Fókusz csütörtök esti mûsorában Marsi Anikó elsírta magát az egyik riport hatására. A mûsorvezetôvel eddig sohasem fordult elô hasonló eset, de még mindig nincs túl a megrázkódtatáson. A jelek szerint, mióta megszületett kisfia, Anikót nagyon megrázzák a gyerekektragédiák.
dec. 1
9:04
Élete végéig börtönben marad Prikkelék gyilkosa (BorsOnline)
ifj. N. József nem akarta elveszíteni házát, ezért kellett meghalnia a Prikkel házaspárnak. A mezôszilasi vállakozó ugyanis csak úgy adott kölcsön kamatostól 10 millió forintot, hogy ha nem kapja ki vissza a megadott idôre pénzét, automatikusan átalakul a kölcsönszerzôdés adásvételire. A közel 4000 oldalas nyomozati anyagot a jövô héten küldi meg vádemelési javaslattal a megyei fôügyészségre.
dec. 1
9:22
Ez történt december elsején (Habostorta)
Megjelent Andersen első mesekönyve, ma van az AIDS elleni világnap, ünnepel Woody Allen...
dec. 1
9:51
A nap képe - Nicole Kidman (Habostorta)
Csókolni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
dec. 1
10:07
Mónika: Horror volt a szülés éjszakája! (Habostorta)
Megszületett Erdélyi Mónika kislánya. A műsorvezető csütörtök reggel adott életet Olíviának, és boldogsága lassan feledteti vele a vajúdás kínjait
dec. 1
10:07
Bizonyíték nincs a zsaruk ellen, lezárul a Zsanett-ügy (BorsOnline)
Hétfôn az ügyészség iratismertetéssel lezárja a hónapok óta húzodó Zsanett ügyet. A Bors információja szerint bizonyítékok hiányában megszüntetik az eljárást, vagyis nem emelnek vádat az öt rendôr ellen, akik közül egy – a fiatal lány állítása szerint május 4.-én– megbecstelenítette ôt
dec. 1
11:03
Judit: Úristen! Mikor halok meg? (BorsOnline)
Két asszony, akik véletlenül találkoztak, de azonnal szót értettek egymással. Horváth Ágnes egyészségügyi miniszter egy konferenciaterembôl kilépve “botlott bele” a HIV pozitiv Kovács Zoltánnéba. A halálos betegséget hordozó asszony saját, az AIDS világnapján megjent könyvét adta át a miniszternek, aki cserébe megigérte, hogy jövô héten fogadja irodájában Juditot.
dec. 1
11:27
Vágó ideje lejárt! (Blikk)
Én leszek a kvízkirály – jelentette ki Sebestyén Balázs, aki letaszítani készül a trónjáról a kvízmestert, Vágó Istvánt. Balázs már nem akar Vágó árnyékában dolgozni
dec. 1
12:07
Kicsi pénisszel is hajtja a szép nôket Iglesias (BorsOnline)
Engrique Iglesias szíve szerint folyamatosan megcsalná aktuális barátnôjét, Anna Kurnyikovát, mert hajtja a vére: az elsô szembe jövô nôvel is le tudna feküdni.
dec. 1
13:04
Jaggert betegesen majmolja tinédzser fia (BorsOnline)
Mick Jagger fia nemcsak külsôre hasonlít édesapjára, hanem a nôki nem képeviselôi közül is ugyanazt a típust kedveli. A 21 éves James új barátnôje, Alice pontosan úgy néz ki, mint Jerry Hall fiatalon. A srác állítólag mindenben majmolja világhíres apját.
dec. 1
14:07
Kényeztetik Pekingbe repülô olimpikonjainkat (BorsOnline)
Azt már pontosan lehet tudni, hogy mivel utaznak majd a magyar sportolók jövô augusztusban a pekingi olimpiára, ám ott még jócskán vannak kérdôjelek, hogy pontosan kik ülhetnek fel a Hainan légitársaság gépére. A magyar csapat egyelôre 52 fôs – ebben benne van a 13 tagú vízilabda-válogatott is – így még bôségesen van hely.
dec. 1
14:18
Marsi Anikó élő adásban sírt (Habostorta)
A Fókusz csütörtök esti műsorában Marsi Anikó elsírta magát az egyik riport hatására. A műsorvezetővel még sohasem fordult elő hasonló eset...
dec. 1
16:17
Megtalálták a hosszú élet titkát! - meglepő elmélet (BorsOnline)
Megtalálták a hosszú élet titkát! Szó sincs egészséges életmódról meg sportról - utóbbit már Winston Churcill sem javallotta –, mindössze egy dilibogyót kell bevenni. Legalábbis ezt állítják amerikai kutatók, akik egy forgalomban lévô antidepresszáns alkalmazása során harmadával növelték hengeresférgek élettartamát. A tudósok azt remélik, a gyógyszer az emberek számára is hamarosan lehetôvé…

2007. december 2. vasárnap

dec. 2
7:06
Dr. House vizitdíja (Blikk)
A Dr. House 4. szezonjával Hugh Laurie (48) újabb álomfizetést kapott
dec. 2
7:08
Fogi, a Pókerarc blöffkirálya (Blikk)
BUDAPEST – Alaposan rászedte játékostársait Vogel Zoltán, a Pókerarc mai döntőjének egyik reménysége. Az operaénekesként is dolgozó ingatlanközvetítő a selejtezőben még azt hitette el játékostársaival, hogy gyrososként keresi kenyerét, ma este azt próbálja elhitetni a többiekkel, hogy kígyókkal, hüllőkkel osztja meg az otthonát.
dec. 2
7:10
Badár meghízott az USA-ban (Blikk)
dec. 2
7:12
Szulák fohásza Cserhátihoz (Blikk)
„A premier előtt még kimegyek Zsuzsához”
dec. 2
7:14
Lang Györgyi szerelmével üldözi az APEH-ot (Blikk)
A humoristákat megosztotta a női kvóta kérdése.
dec. 2
7:16
Bodri Kriszta bejutott a 20 legszebb lány közé (Blikk)
SANYA – „Ez hihetetlen” – rebegte 2 milliárd tévénéző szeme láttára az új világszépe, Zi Lin Zhang (23). A 182 centi magas Miss World kimagaslott a 106 lány közül, és a kínai média is mindent megtett, hogy a pekingi titkárnőre irányuljon a figyelem. Bodri Krisztina (22) a középdöntőbe sem jutott be, de ezt ő már egy hete sejtette.
dec. 2
7:18
Tildát kivágták a szereplőválogatásról (BorsOnline)
Ádáz harc dúlt a The Story of… címû film még szabad szerepeiért, miután kilépett Oroszlán Szonja és Kamarás Iván is. Szonja szerepére a Barátok közt egyik sztárja, a Tildát játszó Szabó Erika is aspirált, csakhogy nem tudta hozni a formáját
dec. 2
7:18
O. J. Simpson: Így öltem meg a feleségem! (Blikk)
Tragikus beismerő vallomás, vagy polgárpukkasztás?
dec. 2
7:40
Árpa leforgatja az Argo2-t (BorsOnline)
Árpa Attila ismét filmet forgat. A média fenegyereke az Argo második részén munkálkodik, annak ellenére, hogy nem híve a folytatásnak. Az elsô epizód azonban akkora sikert aratott a közönség körében, hogy vétek lenne folytatás nélkül lezárni a kincskeresôk történetét.
dec. 2
7:58
Megosztja Körmendet Tánczos szabadulása (BorsOnline)
Másfél hónap múlva, január 20-án hazatérhet Tánczos Gábor, aki a körmendi Zsófika meggyilkolásáért kilenc évet töltött börtönben. Feltételes szabadlábra helyezésérôl a büntetésvégrehajtás javaslata alapján döntött a Fôvárosi Bíróság, de a fôügyész fellebbezést jelentett be, mondván: problémás lenne Tánczos visszailleszkedése, közfelháborodást keltene szabadulása. Valóban így van? Lesz-e maradása…
dec. 2
8:21
Kínai lány lett a világszépe, Bodri örül, hogy hazajöhet (BorsOnline)
Elsôsorban a származás, nem pedig a szépség alapján válogatott a zsüri tegnap a Miss World szépségversenyen a lányok között. A korona a kínai lány fejére került, rossz nyelvek szerint a közelgô Olimpiára való tekintettel. A magyar szépség, Bodri Kriszta sajnos nem került be a középdöntôbe, pedig a társversenyeken kiemelkedôen szerepelt, és a világsajtó is sokat emlegette.
dec. 2
10:03
Jerba szigete: oázis a sivatag kapujában (BorsOnline)
Homérosz története szerint Jerba a lótuszevôk földje, ahova Odüsszeuszt bolyongása során sodorta a vihar. Legénysége – megkóstolva a lótusz mézédes gyümölcsét – többé nem akart hazamenni, és még a visszavezetô útról is megfeledkezett. Annak ellenére, hogy lótuszt már alig találni, a sziget rabul ejti az utazót, feledtetve a honvágyat.
dec. 2
10:03
Tildát kivágták a szereplőválogatásról (Habostorta)
Ádáz harc dúlt a The Story of… című film még szabad szerepeiért, miután kilépett Oroszlán Szonja és Kamarás Iván is
dec. 2
10:21
Tildát kivágták a castingról (Habostorta)
Ádáz harc dúlt a The Story of… című film még szabad szerepeiért, miután kilépett Oroszlán Szonja és Kamarás Iván is
dec. 2
11:19
Ez történt december 2-án (Habostorta)
Útra kelt a Boeing 747 jumbo jet, szabadalmaztatták az eldobható borotvát, császár lett Napoleon, ünnepel Nelly Furtado...
dec. 2
11:46
Nehéz a szex a színpadon! (Blikk)
BUDAPEST – „Kibelezzük egymást a színpadon” – mondja Détár Enikő, amikor arról beszél, milyen Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című darabjában együtt játszani férjével, Rékasi Károllyal. Há zaspár még soha nem vállalkozott erra a lélekpróbáló feladatra, maguk is megjárták a poklot a próbák alatt.
dec. 2
12:07
Tinédzserek végeztek a sztárfocistával (BorsOnline)
Az NFL-ben, azaz az amerikai tojáslabdás ligában szereplô Washington Redskins játékosát, Sean Taylort alig néhány napja hagyták vérbefagyva otthonában, az amerikai rendôrség máris ôrizetbe vette a feltételezett elkövetôket.
dec. 2
13:22
Árpa leforgatja az Argo2-t (Habostorta)
Árpa Attila ismét filmet forgat. A média fenegyereke az Argo második részén munkálkodik, annak ellenére, hogy nem híve a folytatásoknak
dec. 2
14:03
Anistonnak ismét lefaragták az orrát (BorsOnline)
Brad Pitt exneje, Jennifer Aniston a legszebb színésznôk egyike, azonban úgy tûnik, ô nincs teljesen megelégedve magával. A görög származású sztár arcát a nem éppen pisze orra tette igazán karakteressé, ám Jennifer úgy döntött, kés alá fekszik.
dec. 2
16:06
Paul McCartney lemezt készít eddig rejtegetett fiával (BorsOnline)
Paul McCartney valószínûleg a bûntudattól hajtva elhalmozza ajádékokkal eddig eltitkolt fiát, ráadásul még azt is bejelentette, hogy közös lemez kiadására készülnek az eddig elhanyagolt James-szel.
dec. 2
18:03
Malackákat nevelget a tigris mama (BorsOnline)
Öt kismalacot fogadott örökbe az a tigris mama, aki néhány hete elvesztette saját kölykeit. A nagymacskának fel sem tûnik a különbség, vígan gondoskodik a kismalacokról.

2007. december 3. hétfő

dec. 3
6:10
Harrison Fordon nem fog az idő! (Blikk)
Alig változott nyolcvanas évekbeli önmagához képest
dec. 3
6:12
Pornózott McCartney felesége (Blikk)
Széttett lábakkal, bugyi nélkül pózol egy most előkerült fotón
dec. 3
6:14
Kitálalt a kirúgott Spice Girl (Blikk)
"Nem is tudnak énekelni!"
dec. 3
6:16
Jennifer a világ legjobb nője? (Blikk)
Hirtelen kiterebélyesedett a hátsója
dec. 3
7:22
Kamu esküvôre készül Bódi Sylvi (BorsOnline)
Bódi Sylvi a soha nem megy férjhez. A szépséges modell úgy tervezi, hogy különleges esküvôje lesz a férfival, akivel összeköti életét: hivatalosan a ceremónia után is hajadon marad. Sylvi nemcsak a lagzit, már a nászéjszakát is pontosan megtervezte.
dec. 3
7:33
Egyedül ölte meg apját a sátánista fiú (BorsOnline)
Bekövetkezett, amitôl a legjobban rettegett a karácsondi M. család. Szembesülniük kellett ugyanis azzal, hogy a 43 éves édesapát fia, a 16 éves Sanyika nem társaival együtt, hanem egyedül ölte meg. A másik két feltételezett elkövetôt már szabadon is engedte a Heves megyei rendôrség.
dec. 3
7:39
Szulák lassítani akar (Blikk)
Lelkiismeret-furdalása van Szulák Andreának
dec. 3
7:39
Anikó: Csernus doktor megalázott! (BorsOnline)
Nem törôdött velem Csernus doktor! – állítja Nagy Anikó. A kecskeméti asszony évek óta pánikbetegségben szenved, és végsô elkeseredésében fordult a nagynevû Csernus Imréhez. Állítása szerint hiába, ráadásul az egyórás vizsgálatért 25 ezer forintot fizetett.
dec. 3
7:51
Idegileg kibuktak a Csillag születik sztárjai (BorsOnline)
A Csillag születik szombati középdöntôjében néhány versenyzô már képtelen volt uralkodni az érzelmein, és könnyekben tört ki. Ismét elbúcsúztunk két produkciótól, ám nem csak ôk sírtak.

Keresés