2007. október 1. hétfő

okt. 1
0:11
Madonna túledzi magát (Blikk)
Dietetikusok, edzők nézik elszörnyedve Madonna legújabb képét, amelyen lassan már úgy néz ki, mint egy agyonhajszolt agár.
okt. 1
0:15
Gregor Bernadett megcsalt nő lett (Blikk)
Először játszott életében egy legyőzött, megalázott nőt Gregor Bernadett, akit eddig mindig a csábító szerepében szoktunk meg.
okt. 1
0:19
Örököst keres Gundel Takács Gábor (Blikk)
Az év elején eltűnt a vetélkedőpiacról a műsorvezető, nem fogadta el a TV2 ajánlatát a megszüntetett Áll az alku után indított Egy a 100 ellen vezetésére.
okt. 1
0:23
Antal Imrén nem lehet segíteni (Blikk)
Akár az életébe is kerülhet Antal Imrének, ha továbbra is Jenei Józsefnél marad Szentendrén.
okt. 1
0:27
Még keresik álmaik házát (Blikk)
A Marsi-Palik házaspár még nem találta meg álmai otthonát Siófokon, de abban már biztosak, hogy itt szeretnének élni.
okt. 1
0:31
Párt cseréltek (Blikk)
Henley - Nemcsak együtt kábítószereztek, de olykor párt is cseréltek a régi szép időkben a Rolling Stones és Beatles tagjai.
okt. 1
0:35
Titokban jött látogatóba a mágus (Blikk)
Súlyos beteg mostohaanyja látogatása kapcsán kétnapos villámlátogatásra érkezett Budapestre a nemzetközi hírű parafenomén, Uri Geller.
okt. 1
0:39
Bárdos András megfürdette lányát (Blikk)
Budapest - Teljesült a Máté Krisztina (36)-Bárdos András (43) házaspár vágya: első gyermekük Ádám (3) után szombat délelőtt kislányuk született. Anna 3,55 dekával 55 centisen néhány óra alatt jött a világra. A szülőszobában ott volt Bárdos András, éppen úgy, mint az előző házassága idején Bence (14) és Fanny (9), valamint 3 éve Ádám születésénél.
okt. 1
0:43
Ők keresik a csillagokat (Blikk)
Fábry Sándor, Falusi Mariann, Náray Tamás és Keleti Andrea - ez a négyes zsűrizi majd a november elején induló Csillag születik produkció versenyzőit.
okt. 1
0:47
Fiatal szinglik a moziban (Blikk)
Fiatal önmagukkal szembesülhetnek a Szex és New York amúgy kortalan sztárjai a készülő mozifilmváltozat egyik jelenetében.
okt. 1
7:24
Anikónak két és fél milliót fizetnének egy éjszakáért (BorsOnline)
Molnár Anikó dúsgazdag kitartott lehetne. Két és fél millió forintot kínáltak neki egyetlen éjszakáért, de kapott ennél vonzóbb ajánlatot is. Az egykori valóság-show szereplô nagyon nehéz anyagi helyzetben van.
okt. 1
7:30
Színre viszik Annácska szexkalandjait (BorsOnline)
Kelemen Anna botrányos élet hamarosan a világot jelenmtô deszkákra kerülhet, a bevállalós nyuszilányról szóló toplistás könyv ugyanis felkeltette a színházi emberek érdeklôdését is. Annácska önmagát alakítja majd a monodrámában.
okt. 1
7:30
Öngyilkos lett Tom Cruise zsarolója (Blikk)
Holtan találtak a lakásán egy tehetséges amerikai publicistát, aki több mint egymillió dollárral zsarolta Tom Cruise-t.
okt. 1
7:35
Halálba quadozott a 9 éves fiú (BorsOnline)
Belehalt sérüléseibe miután édesapja quadjával felborult egy 9 éves kisfiú a Zala megyei Korpaváron, az Egerszegi utcában. A Nagykanizsához tartozó településen gyakori, hogy négykerekûkkel száguldoznak, de mindeddig tragédia még nem történt. Kristóf az esés után még talpra állt, pár szót váltott is szülôjével, majd hirtelen összeesett.
okt. 1
7:41
Damu Roland nevére megnyíltak a bukszák (BorsOnline)
Többek között Damu Roland nevével csábították a színházi sikerek után áhítozó gyerekeket egy iskolába. Fût, fát ígértek nekik, de a a 220 ezer forintos tandíjért cserébe gyakorlatilag semmit sem kaptak nebulók. Damunak is elege lett a tanodából és saját színjátszókört nyitott.
okt. 1
8:11
Miért titkos a kormánytagok vallomása? (BorsOnline)
Egyelôre nem hozza nyilvánosságra az ügyészség elôtt a Zuschlag-nyomozásban tett vallomását Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök és Szilvásy György titkosszolgálatokért felelôs miniszter. Mindeközben megszólalt Weiszenberger László is, akinek a támogatás visszacsorgatásáról szóló értekezését rejtett kamerával rögzítette a Rózsa Motel egykori társtulajdonosa.
okt. 1
8:22
Hét cég rúgta ki Kate Mosst (Habostorta)
A 33 éves modelltől két évvel ezelőtt kirobbant kokainbotránya óta kezdenek elfordulni a világmárkák képviselői
okt. 1
8:38
Hangosan szexel a szomszéd! (BorsOnline)
Már megint hangoskodik a fenti szomszéd, az a barna hajú szemüveges, aki mindig akkor fúr, amikor aludni szeretnék, vagy éppen új barátnôjével tölti az estét – bosszankodunk. Egy felmérés szerint ugyanis a nevét sem tudjuk idegesítô szomszédainknak, de szexuális életüket pontosan ismerjük.
okt. 1
9:10
Ágnes beadta a derekát a másfél tonnás vőlegénynek (BorsOnline)
Az elsô randin még nem örült vôlegényének Ágnes, a vizilólány vicsorgással fogadta másfél tonnás vôlegényének közeledését. Bálint viszont tovább rohamozott, és idôvel Ágnes is beadta a derekát. Így elgördült az akadály a lakodalom elôtt. A boldogító igent a vizilovak gondozói mondták ki, mialatt az ifjú pár felfalta az oltárt.
okt. 1
9:21
Meghalt Tom Cruise zsarolója (Habostorta)
Öngyilkos lett az a fotós, aki kereken 1 millió dollárt akart megszerezni a Cruise-Holmes párostól
okt. 1
9:21
Keleti Györgyi: Ismerem a politikusok titkait (Blikk)
Budapest - A sztárvilág után a politikai elit is retteghet, hiszen Havas Henrik (57) legújabb könyvében Keleti Györgyi (32), az ex honvédelmi miniszter Keleti György lánya tálal ki. A szilikoncsoda állítja: neki is vannak szaftos történetei, ráadásul számos politikus titkát őrzi
okt. 1
9:26
Harryt szobára küldte a Yard (BorsOnline)
Harry herceg azt az utasítást kapta a rendôrségtôl, hogy vegyen ki egy szállodai szobát Leeds-ben, ha hancúruzni támad kedve barátnôjével, Chelsy Davyvel.
okt. 1
9:37
Sokba kerül a fölösleges apró beváltása (BorsOnline)
A vásárlók és a kereskedôk is attól tartanak, hogy rosszabbul fognak járni jövô márciustól, miután a Magyar Nemzeti Bank kivonja a forgalomból az 1 és 2 forintos érméket. A legjobban a bankok járnak, hiszen olykor több száz, de akár tízezer forintos jutalékot is felszámolnak nagyobb mennyiségû érmék beváltásakor.
okt. 1
9:53
Sutherland börtönbe kerül? (Habostorta)
Nagy az esély arra, hogy Paris Hilton börtön-nyomdokaiba lép Kiefer Sutherland
okt. 1
10:09
Meghalt Cruise fotós zsarolója (BorsOnline)
Holtan találták azt a negyvenhét éves férfit, aki megpróbálta egymillió dollárral megzsarolni Tom Cruise-t.
okt. 1
10:11
Valóban összetörik a szív egy csalódás után? (BorsOnline)
Ép testben ép lélek - tartja a mondás. Azt, hogy a test és lélek az élet egésze alatt szorosan összefügg, már az ókori görögök is tudták. A mai kor embere azonban lelki vívódásait nem mindig tudja vagy akarja feldolgozni, így a tünetek testi betegséggé alakulhatnak.
okt. 1
10:24
A Sugababes újra a toplisták élén (Habostorta)
Megint az élre törtek az édes lányok, immáron ötödször sikerült elfoglalniuk a toplisták trónját
okt. 1
10:24
Pamela férjhez megy (Blikk)
Házassági engedélyt kért és kapott Pamela Anderson, és a kártyás Rick Salomon a hét végén az illetékes Las Vegas-i hivataltól.
okt. 1
10:40
Kitiltják a füstöt az éttermekbôl (BorsOnline)
Fokozatosan teljes dohányzási tilalmat akar nevezetni az egészségügyi tárca a nyilvános és zárt helyeken. A vendéglátósok szerint ez ellentétes vendégeik érdekeivel, sokan azonban éppen arra panaszkodnak, hogy a dohányzók elkülönítése ma is csak formális.
okt. 1
10:51
Ágnes beadta a derekát a másfél tonnás vőlegénynek (Habostorta)
Az első randin még nem örült vőlegényének a vizilólány, vicsorgással fogadta párja közeledését
okt. 1
11:12
Jól jön a kormánynak a dráguló üzemanyag (BorsOnline)
Jövôre 4,5 százalékos inflációra számít a kormány – derül ki a Pénzügyminisztérium (PM) tervezetébôl. Csaba László közgazdászprofesszor szerint a büdzsének jót tesz majd az olaj árának várható emelkedése, viszont még így is rendkívül optimista a PM elképzelése.
okt. 1
11:22
Meghalt Miss Moneypenny (Habostorta)
Elment a Bond-sorozat kedvelt alakját, Miss Moneypenny-t alakító színésznő, Lois Maxwell
okt. 1
11:39
Szávay Ági inkább pihen (BorsOnline)
A múlt hét közepén ugyan még reménykedett Szávay Ági abban, hogy a sérülése nem olyan súlyos és a ma kezdôdô tokiói versenyre rendbejön, ám idôközben kiderült, nincs értelme kockáztatni, ezért lemondta az indulást.
okt. 1
12:11
Szexis tánccal vezeti le agresszióját a szupermodell (BorsOnline)
Naomi Cambell végre megtalálta azt a helyet, ahol nyugodt szívvel eresztheti ki tomboló, szenvedélyes indulatait: a szupermodell a Szombat esti láz olasz változatában lépett fel, és fergeteges sikert aratott.
okt. 1
12:22
Harry-t szobára küldte a Yard (Habostorta)
Harry herceg utasítást kapott a rendőrségtől: vegyen ki egy szállodai szobát, ha hancúrozni támad kedve
okt. 1
12:38
János: újoncként is legyôzöm az óceánt! (BorsOnline)
Embert próbáló tettre készül Vasvári János: a Londonban élô, szentesi férfi egymaga szeretné átevezni az Atlanti-óceánt. A vállalkozás kockázatát növeli, hogy János életében elôször tavaly fogott evezôlapátot, mondhatni, hogy újoncnak számít. A Tûzhangya nevû hajó a tervek szerint november elején indul útra, és bátor kapitánya biztos benne, hogy körülbelül száz nap elteltével célba ér Antiguán.
okt. 1
12:54
Ki lesz a Csodanő? (Habostorta)
Hetek óta lázban tartja a mozirajongókat a kérdés: ki játssza majd a Wonder Woman szerepét?
okt. 1
13:11
Keith: lelôlek Ronnie! (BorsOnline)
Ronnie Wood könyvet írt az életérôl, melyben sokkoló gyilkossági kísérletrôl is beszámol: a gitárost zenésztársa, Keith Richards akarta lepuffantani kokain befolyása alatt.
okt. 1
13:22
A miniszterelnök kiakadt a sztárokra (Habostorta)
A brit kormányfő, Gordon Brown nyilatkozatban ítélte el a mai celebek viselkedését
okt. 1
13:38
52 évesen is pózol a világ első szupermodellje – fotókkal (BorsOnline)
Janice Dickinson azt tartja magáról, ő volt a világ első szupermodellje. Amíg a szakértők el nem döntik, vajon igaza van-e az amerikai hölgynek, addig nézzék meg, hogyan néz ki egy 52 éves, bikinis, agyonplasztikázott nő.
okt. 1
13:53
Muse koncert Budapesten (Habostorta)
A világ egyik legizgalmasabb rockbandája Magyarországon ad koncertet október 10-én a Sportarénában
okt. 1
14:09
Lewis Hamilton lesz a világbajnok (BorsOnline)
Pokoli idôjárási körülmények között, szakadó esôben rendezték meg tegnap Fudzsiban a Forma-1 Japán Nagydíját. A verseny a helyzetnek megfelelôen helyenként drámai küzdelmet hozott, s könnyen lehet, hogy a világbajnoki cím is eldôlt a távolkeleti országban, hiszen miközben az éllovas Lewis Hamilton begyûjtötte az idei negyedik futamgyôzelmét, legnagyobb riválisa, a spanyol Fernando Alonso a…
okt. 1
14:25
Anikónak 2,5 milliót fizetnének egy éjszakáért (Habostorta)
Az egykori Nagy Ő dúsgazdag kitartott lehetne, horribilis összegű ajánlatokat kap
okt. 1
14:25
Dundika kezében jól áll a kolbász - fotókkal (BorsOnline)
Bódi Sylvi és Dundika nem mindennapi pikniket rendezett a Budai Várban, a turisták legnagyobb örömére. A két barátnő fogta a jól megpakolt piknikkosarát és megterített a várkertben, az eléjük táruló panoráma láttán igencsak megjött az étvágyuk.
okt. 1
14:36
Csillagpor - Játssz és gyere velünk moziba! (Habostorta)
A Csillagpor ritka felnőttmese, amely kiváló arányban keveri a humort, a kalandot, a romantikát és a misztikumot
okt. 1
14:42
58 évvel idősebb nőt vett el szerelemből – fotóval (BorsOnline)
Szerelem mindenek előtt – állítja az a 24 éves, argentin fiatalember, aki egy 82 éves asszonyt vett feleségül. Hiszi a piszi, legalábbis a rossznyelvek szerint, de Reinaldo határozottan elutasítja azt a vádat, miszerint a pénz motiválta volna.
okt. 1
15:08
Kivesézik Bob Dylant (BorsOnline)
Sokan sokféle könyvet írtak már Bob Dylanrôl, de olyat, amilyen a napokban jelenik meg Londonban, még nem – legalábbis ezt állítja a szerzô. Lee Marshall, a Bristol Egyetem kutatója a szociológus szemével vizsgálja a 66 esztendôs énekes-gitáros-dalszerzô munkásságát.
okt. 1
15:24
Tánccal vezeti le agresszióját Naomi (Habostorta)
A szupermodell végre megtalálta azt a helyet, ahol nyugodt szívvel dühönghet, tombolhat
okt. 1
15:40
Szex videó szivárgott ki a Született Feleségek sztárjáról (BorsOnline)
Eva Longoria szex videója kikerült az internetre. A hírek szerint igen csak szaftos kis felvételt egyelőre még csak fizetős oldalakon találtuk meg, de minden bizonnyal nem sokat kell majd várni, hogy például a youtube.com-on is megjelenjen Longoria és férje Tony Parker légyottjának hiteles dokumentációja.
okt. 1
16:11
38 centisre fûzte a derekát Cathie - fotóval (BorsOnline)
70 éves nagymama büszkélkedhet a világ legvékonyabb derekával, Cathie Jung derékbôsége ugyanis mindössze 38 centiméter. A Fûzôk Királynôjének nevezett asszony darázsderekát mûtétek nélkül karcsúsította több mint 20 éves sanyargatással.

Keresés