2011. március 19. szombat

márc. 19
0:06
A Chelsea vagy a Manchester City lesz dobogós vasárnap este? (Agroinform)
A forduló rangadója fontos lesz a jövő évi BL-indulás miatt. A Liverpoolnál remélik, hogy nem lesznek strandlabdák Sunderlandben.
márc. 19
0:24
Ez nem volt egy hagyományos mérkőzés - Mezey (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője szerint a Debrecen elleni bajnoki tétje rányomta a bélyegét a csapata játékára, de örül a győzelemnek.
márc. 19
0:48
Tenisz: Federer két szettben legyőzte Wawrinkát, így elődöntős (She)
Novak Djokovics után Roger Federer is két szettben nyert, így bejutott az Indian Wellsben zajló férfi tenisztorna elődöntőjébe.
márc. 19
7:06
NHL: kikapott a ligaelső Vancouver, könnyedén nyert a Washington (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 152. játéknapján a ligaelső Vancouver hazai pályán szenvedett 3–1-es vereséget a Phoenixtől. A Washington könnyedén nyert a New Jersey Devils otthonában. A két New York-i alakulat közül az Islanders hosszabbításban kikapott a Carolinától, a Rangers viszont kilencgólos meccsen legyőzte a Montrealt.
márc. 19
7:06
Lyoni sertésborda volt a főmenü a királyi lakomán (Behaviour)
José Mourinho, a Real Madrid edzője szerint csapata tökéletesen játszott az Olympique Lyon elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón, melyet 3-0-ra nyert meg a spanyol együttes. Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti támadója nem szomorkodott azért, mert nem szerzett gólt a Köbenhavn elleni visszavágón, amely 0-0 lett, de így sem fenyegette veszély a londoni továbbjutást.
márc. 19
7:08
Lewis: Klicsko kiüti Solist (Behaviour)
Sokak szerint élete eddigi egyik legnehezebb csatája vár ma éjjel Vitalij Klicskóra. A WBC nehézsúlyú világbajnoka Kölnben az amatőrök között mindent megnyerő, a profik között még veretlen kubai Odlanier Solis ellen lép ringbe.
márc. 19
7:10
A Chelsea bosszúra készül a MU ellen (Behaviour)
Tegnap Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája és az Európa Liga negyeddöntőit. A három angol klub akár átkozhatná a balszerencséjét, hisz amíg a BL-újonc Tottenham a Real Madridot nyerte meg magának, míg a Chelsea és a Manchester United egymásra talált. A két spanyol élcsapat tehát elkerülte egymást, ám ha érvényesítik a papírformát, akkor a londoni fináléért létrejön az újabb El Classico. A…
márc. 19
7:24
NBA: James 43 pontja győzelmet ért a Miaminak, Rose 42-je kevés volt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 140. játéknapján a Miami a 43 pontos LeBron James vezérletével könnyedén győzött az Atlanta vendégeként. Derrick Rose viszont hiába jutott 42 egységig a Chicago színeiben, a Bulls hosszabbításban kikapott az Indiana vendégeként. Texasi rangadót nyert a ligaelső Spurs, győzött a Lakers és a Magic, a Boston viszont vereséget szenvedett…
márc. 19
7:42
Tenisz: Wozniacki döntős, Federerék legyőzték Nadalékat Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló tenisztornán női egyesben az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki két sima szettben jutott be a döntőbe az orosz Marija Sarapovával szemben. A férfi párosok elődöntőjében a svájci Roger Federer, Stanislas Wawrinka kettős két szettben nyert a spanyol Marc López, Rafael Nadal duó ellen.
márc. 19
8:18
FTC: ketyeg az óra, Berki nem biztos, hogy átveszi a működtetést (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának tulajdonosa, Kevin McCabe még februárban szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, amelynek értelmében a zrt. korábbi vezérigazgatója által irányított cég a tervezett közgyűlést követően átveheti a futballcsapat működtetését, de erre eddig nem került sor, és információink szerint holnap lejár a nyilatkozatban megszabott határidő.
márc. 19
8:48
Magyar bronzérmek a veterán világbajnokságon (Agroinform)
Két bronzéremmel érkezett haza a harrachovi veterán síugró világbajnokságról a magyar csapat.
márc. 19
8:50
A rájátszásra felépülhet Max Pacioretty (Agroinform)
Az NHL rájátszására felépülhet Max Pacioretty, a Montreal Canadiens jégkorongosa, aki március 8-án nyakcsigolyatörést szenvedett.
márc. 19
8:54
Videó: a Fradi kétszer lépett ugyanabba a folyóba - Verebes (She)
Verebes József szerint a Ferencváros 5–0-s veresége a Videoton ellen nem ad helyet az ősi mondásnak, miszerint „kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni”. A zöldek az Újpest és a fehérvári csapat ellen is ugyanazt a hibát követték el, letámadásban maradtak. A korábbi szövetségi kapitány szerint Prukner László vezetőedzőnek a három hátvédes megoldáson is el kellene gondolkoznia.
márc. 19
9:06
Német sikerrel ért véget a Riesch-Vonn krimi (Agroinform)
Elmaradt a lenzerheidei óriás-műlesiklás, így pályafutása során először nyerte meg az összetett Világkupát a német Maria Riesch.
márc. 19
9:08
Véber sorsdöntő meccsről, Sisa felnégyelésről beszél (Agroinform)
A Lombard vezetőedzője szerint, ha megnyerik két soron következő mérkőzésüket, akkor a tavella első felében végezhetnek, míg a kaposvári szakvezető sok sérültje miatt aggódik.
márc. 19
9:30
Labdarúgás: Győrben a Fradi, városi rangadó Madridban - szombati program (She)
Szombaton több nagy rangadóval folytatódik az európai futballdömping. A labdarúgó NB I-ben a Ferencváros a Győri ETO vendége lesz, Spanyolországban a madridi városi derbin a Real látogat az Atléticóhoz, míg a Serie A-ban a Palermo a Milant fogadja. Angliában a Manchester United a Boltonnal, az Arsenal a West Bromwich Albionnal, míg a Bajnokok Ligájában vitézkedő – a pénteki sorsoláson a Real…
márc. 19
9:42
A Pacers megállította a Bullst (Agroinform)
Az Indiana Pacers szakította meg a Chicago Bulls nyolc mérkőzésen át tartó győzelmi sorozatát pénteken, az NBA legutóbbi játéknapján. A Pacers a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Bulls ellen, mely ennek ellenére továbbra is vezeti a Keleti főcsoportot, mivel a Boston Celtics is vereséggel zárta a napot.
márc. 19
9:48
Videoton-DVSC: Salaminak kellett volna őriznie Alvest a második hazai gólnál (She)
Mint ismeretes, a listavezető Videoton tegnap Székesfehérváron 2–1-re legyőzte a címvédő Debrecent, és ezzel tovább növelte előnyét a tabellán. A mérkőzés után a vendégek pályaedzője, Sándor Tamás elmondta, összességében jobbnak érezte a Debrecent, de követtek el hibákat, például a második gólnál.
márc. 19
9:50
Videó: szép csel után lőtt pazar gólt a magyar támadó Ausztriában (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a másodosztályú osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Lustenau magyar légiósa, Márkus Gábor betalált az Altach ellen 2–2-re végződő találkozón. A támadó a 18. percben lefülelt egy átadást, majd egy szép csel után 18 méterről kilőtte a bal felső sarkot. A 20 éves játékosnak ez volt az első gólja a bajnokságban.
márc. 19
10:00
Paula Radcliffe májusban tér vissza (Agroinform)
Második gyermekének születése után május közepén tér vissza a mezőnybe a britek maratoni futója, Paula Radcliffe.
márc. 19
10:06
FTC: Budai Gyula kormánybiztos feljelentést tesz a Fradi-ügyben (She)
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos büntető feljelentést tesz a Ferencváros labdarúgócsapatánál tapasztalt gyanús ügyek miatt.
márc. 19
10:08
Alpesisí-vk: törölték a női óriás-műlesiklást, Riesch a bajnok (She)
A német Maria Riesch nyerte meg összetettben a női alpesi sízők világkupa-sorozatát, miután a Svájcban zajló vk-döntőn a rossz idő miatt nem lehet megrendezni szombaton az utolsó egyéni számot, az óriás-műlesiklást.
márc. 19
10:18
Bale elhomályosíthatja Ronaldót - Redknapp (Agroinform)
A Tottenham Hotspur menedszere szerint Gareth Bale lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő kulcsfigurája.
márc. 19
10:20
Ha a Palermo a Milan ellen felébred, összerázódhat az élmezőny (Agroinform)
A szíciliaiak öt mérkőzést vesztettek sorozatban - közte az Udinese elleni 0-7-tel -, a piros-feketék mégsem lazíthatnak ellenük.
márc. 19
10:42
Videó: nincs kapus, aki védte volna a bolíviai játékos bombáját (She)
Hatalmas góllal szerzett vezetést a kolumbiai Junior a bolíviai Oriente Petrolero ellen a labdarúgó Libertadores-kupában. A vendég Oriente középpályása, Jhasmany Campos kapott egy labdát a kaputól mintegy 30 méterre, majd ballal, nagy erővel a jobb felső sarokba bombázott, úgy, hogy a labda még a keresztlécet is érintette. Végül azonban a Junior fordított, és 2–1-re nyert.
márc. 19
10:54
Életmű díjat kaptak Björndalenék (Agroinform)
Az oslói Világkupa versenyen három biatlonos is megkapta a Holmenkollen érmet, amely egyfajta életműdíjnak is tekinthető.
márc. 19
11:12
Csertői első győzelmére készül, Prukner a szerencsében is bízik (Agroinform)
A Győr az elmúlt fordulóban kiütéses vereséget szenvedő Ferencvárost fogadja a Monicomp Liga zöld-fehér rangadóján.
márc. 19
11:18
Videó: az utolsó pillanatban egy gyönyörű triplával nyert az Orlando (She)
Kiélezett végjáték után Jameer Nelson utolsó másodpercben dobott triplájával az Orlando Magic 85–82-re nyert hazai pályán a Denver Nuggets ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga 140. játéknapján. Az irányító a megkapott labdát még megtartotta, majd egy hirtelen mozdulattal, szépen kiemelve a gyűrűbe dobta.
márc. 19
11:30
Kétféle könyvelés, több milliós csalás a Fradinál? (Agroinform)
A Blikk információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt.-nél éveken át "kétféle könyvelést" vezettek, ez által pedig havonta legalább 1,4 millió forint tűnt el a kasszából.
márc. 19
11:36
NHL: a rájátszásra visszatérhet a csigolyatörést szenvedett hokis (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszására felépülhet Max Pacioretty, a Montreal Canadiens jégkorongosa, aki március 8-án nyakcsigolyatörést szenvedett.
márc. 19
11:36
Kétféle könyvelés és eltűnt pénzek az FTC-nél? (Metropol)
A Blikk információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt.-nél éveken át "kétféle könyvelést" vezettek, ez által pedig havonta legalább 1,4 millió forint tűnt el a kasszából.
márc. 19
11:36
Federer-Djokovic elődöntő lesz Indian Wellsben (Behaviour)
Póta Georgina japán ellenfelet legyőzve jutott a legjobb 16 közé lengyel asztalitenisz Pro Touron. A nőknél Marion Bartoli és Caroline Wozniacki játszhatja a döntőt Indian Wellsben, a férfiaknál Federer-Djokovic elődöntő lesz.
márc. 19
12:12
Többmilliós csalás az FTC-nél - lapértesülés (Infostart)
A Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt.-nél éveken át "kétféle könyvelést" vezettek, ez által pedig havonta legalább 1,4 millió forint tűnt el a kasszából - írja a Blikk.
márc. 19
12:12
MOB: Gémesi Györgyöt választották meg a szervezet alelnökének (She)
Gémesi Györgyöt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.
márc. 19
12:24
Városi rangadó Madridban, tovább nőhet a Barca előnye (Agroinform)
A Real Madrid a Vicente Calderónba látogat a városi riváishoz, míg a Barcelona hazai pályán lép pályára a Getafe ellen a hétvégén.
márc. 19
12:30
MOB: Gémesi György ismét alelnök (Infostart)
Gémesi Györgyöt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.
márc. 19
12:30
Síugrás: hatalmas fölénnyel nyerték az osztrákok a csapatversenyt (She)
A szlovéniai Planicán csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet – ahogyan az idény mindegyik ilyen típusú versenyén – az osztrákok szerezték meg a norvégok és a házigazda szlovének előtt.
márc. 19
12:42
Gémesi György újra alelnök lett (Agroinform)
Gémesi Györgyöt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.
márc. 19
12:48
Kerékpár: Japánért is hajtanak szombat délután a Milánó-San Remón (She)
Árverésre ajánlották fel trikójukat a szombat délutáni Milánó-San Remo egynapos kerékpárverseny sztárindulói, akik a befolyó összeggel az egy héttel ezelőtti japán földrengés és szökőár károsultjain próbálnak meg segíteni.
márc. 19
13:06
Anglia: Gyan Ghána legnagyobb közellensége, Luis Suárez ellen készül (She)
Asamoah Gyan, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland ghánai csatára szerint az uruguayi Luis Suárez Ghána leggyűlöltebb embere. Az afrikai támadó annak apropóján beszélt a dél-amerikairól, hogy vasárnap a Sunderland–Liverpool bajnokin először fognak találkozni azóta, hogy Suárez szándékos kezezése után Gyan kihagyta a Ghána számára Afrika első világbajnoki elődöntőjét érő tizenegyest a…
márc. 19
13:18
Magabiztos osztrák siker Planicán (Agroinform)
Az esélyeknek megfelelően az osztrák válogatott nyerte meg a szezon utolsó síugró Világkupa-viadalának csapatversenyét a szlovéniai Planicán.
márc. 19
13:24
Férfi vízilabda: Steinmetz Ádám porckorongműtéten esett át (She)
Nyaki porckorongműtéten esett át pénteken Steinmetz Ádám vízilabdázó, a zsibbadást és gyengeséget okozó ideget kellett a nyomás alól felszabadítani.
márc. 19
13:26
Alpesi sí: Kostelic pont nélkül is megnyerte a műlesikló vk-t (She)
A svájci Lenzerheidében a férfi műlesiklók versenyével folytatódott az alpesisí-világkupa döntője. A győzelmet az olimpiai bajnok olasz Giuliano Razzoli szerezte meg az osztrák Mario Matt és a német Felix Neureuther előtt. A szakági világkupát annak ellenére is az összetettben győztes horvát Ivica Kostelic szerezte meg, hogy ezen a versenyen nem szerzett pontot.
márc. 19
13:36
Balotellinek hiányzik Olaszország (Agroinform)
Massimo Moratti szerint az olasz fenegyerek nem érzi magát teljesen jól Angliában, mert hiányzik neki a családja.
márc. 19
13:42
Labdarúgás: Blatter riválisa megduplázná a szövetségek járadékát (She)
A katari Mohamed Bin Hammam megduplázná a futballszövetségeknek folyósított évi járadékot, ha június 1-jén megválasztanák a FIFA elnökévé – jelentette be az ázsiai szövetség (AFC) vezetője pénteken, amikor is hivatalosan közölte: versenybe száll Sepp Blatterrel az elnöki székért.
márc. 19
14:00
Haladás: Sluka aláírt, 2012 nyaráig a szombathelyieket erősíti (She)
A Haladás hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodott a szlovák Marián Slukával, aki 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szombathelyiekkel.
márc. 19
14:02
Sífutás: Björgen nyerte a női üldözéses versenyt, és rekorder lett (She)
A női sífutók 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a svédországi Falunban zajló világkupa-döntő. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg a lengyel Justyna Kowalczyk és a norvég Therese Johaug előtt.
márc. 19
14:12
Térdig érő vízben fociztak a brazilok (Agroinform)
Az Itaperuna és az Aperibeense együttese érdekes körülmények között csapott össze a brazil Carioca állami bajnokság másodosztályában. A nagy esőzések miatt a gyep jelentős részén térdig állt a víz, ám a játékvezető alkalmasnak találta a pályát a játékra.
márc. 19
14:18
Videó: a KEK-elődöntő felé vezető úton elkísértük a Fradi-szurkolókat (She)
Ma rendezik a női kézilabda KEK-negyeddöntő visszavágóját, amelyen a Ferencváros a Toulont fogadja. Múlt vasárnap idegenben, a dél-franciaországi városban lépett pályára a zöld-fehérek női kézilabdacsapata, amely a helyiektől egygólos, 24-23-as vereséget szenvedett. Elkísértük az együttes szurkolóit útjukra, akikre nem lehetett panasz, buzdításukkal felülmúlták a hazaiakat. A mai visszavágón is…
márc. 19
14:30
Sluka aláírt a Haladáshoz (Agroinform)
Az egykori zalaegerszegi játékos 2012 június 30-ig szóló szerződést írt alá a Szombathelyi Haladáshoz.

Keresés