2011. március 10. csütörtök

márc. 10
0:12
Bajnokok Ligája: Amikor nem volt vesztenivalónk, beindult a szekér - Magath (She)
Felix Magath, a Schalke vezetőedzője, arról beszélt a Valencia elleni győztes BL-nyolcaddöntő után (a németek 3–1-re nyertek, és 4–2-es összesítéssel jutottak tovább), hogy csapata onnantól játszott jól, hogy a vendégek megszerezték a vezetést.
márc. 10
0:16
Bajnokok Ligája: a Spursnek egy lövése volt a két meccsen - Ibra (She)
A Milant erősítő Zlatan Ibrahimovic szerint remekül játszott csapata a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján a Tottenham otthonában (0–0). A svéd támadó szerint azonban nem mindig a jobbik csapat nyer.
márc. 10
1:06
Röplabda: Szabó Dávidék otthon kaptak ki a CEV-kupa döntőjében (She)
Szerda este lejátszották a férfi röplabda CEV-kupa döntőjének első mérkőzését, a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle 3:2-es győzelmet aratott az olasz Sisley Treviso otthonában.
márc. 10
1:10
Tenisz: Arn feladta az Errani elleni meccset Indian Wellsben (She)
Arn Gréta búcsúzott az Indian Wellsben zajló WTA-torna egyes küzdelmeitől, miután az első forduló első játszmájában 6:6-os állásnál feladta az olasz Sara Errani elleni meccset.
márc. 10
6:48
Overdose első idei versenyét áprilisban, a közelben futhatja (Behaviour)
A nemzetközi szaksajtó már tudni véli, hogy Overdose idei első versenyét április 17-én Milánóban futja, ám a PannoniaOverdose.hu kérdésére Mikóczy Zoltán a helyszínt és az időpontot is cáfolta. Annál is inkább, mert az említett napon nincsen Overdose számára megfelelő verseny Milánóban, csak egy héttel korábban vagy később.
márc. 10
6:50
Dzsudzsákék skót kalandja (Behaviour)
A Dzsudzsák Balázst a soraiban tudó PSV Eindhoven a skót Glasgow Rangersszel találkozik a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében. A párharc első felvonására Eindhovenben kerül sor, ami nem könnyíti meg Dzsudzsákék helyzetét.
márc. 10
6:52
Vizsgálatok a Fradinál, lelki támaszt nyújt McCabe (Behaviour)
Egyszerre két vizsgálat is kezdődik a Ferencvárosnál, melyek Kubatov Gábor, az egyesület elnökének nevéhez fűződik. Egyrészt a labdarúgó Zrt-n kívül átvilágítják a klub szakosztályainak működését, másrészt az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálódik a Ferencváros Labdarúgó Zrt. privatizációjával kapcsolatban.
márc. 10
6:54
Magyar kézisuli Szkopjéban (Behaviour)
Könnyed győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott a Macedónia elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn, és ha vasárnap Veszprémben is legyőzi ellenfelét - más eredményt nehéz lenne elképzelni - ,akkor a hátralévő találkozók eredményeitől függetlenül kijutott a jövő évi szerbiai kontinenstornára.
márc. 10
7:06
Tenisz: Szávayék az első fordulóban kiestek párosban Indian Wellsben (She)
Szávay Ágnes már az első fordulóban búcsúzott a párosok küzdelmeitől Bacsinszky Tímea oldalán az Indian Wellsben zajló tenisztornán, miután a magyar, svájci kettős két szettben, 6:4, 6:4-re kikapott a dél-afrikai Natalie Grandin és a cseh Vladimíra Uhlírová alkotta duótól.
márc. 10
7:06
Súlyosabb büntetéseket kértek magukra a Stuttgart focistái (Infostart)
Szokatlan módszert választottak a Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart labdarúgói, hogy rendet tegyenek soraikban. Ők maguk kérték a vezetőket a fegyelmezetlenségekért járó bírságok összegének megemelésére.
márc. 10
7:06
Gyárfás visszautaltatott 22,7 millió forintot (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy addig támadják kormányzati körökből a 2010-es hazai rendezésű nyári Európa-bajnokság miatt Gyárfás Tamást a Magyar Úszó Szövetség elnökét, amíg el nem távolítják a pozíciójából.
márc. 10
7:08
NBA: a Memphis jól hajrázott, de Anthony meccset nyert a Knicksnek (She)
A New York Knicks izgalmas hajrával záruló meccsen 110–108-ra győzött a Memhpis Grizzlies ellen idegenben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 131. játéknapján. A hazaiak az utolsó pillanatokban Zach Randolph pontjaival egyenlítettek, de Carmelo Anthony kevesebb mint egy másodperccel a vége előtt győztes duplát szerzett.
márc. 10
7:24
NHL: a Chicago elleni sikerrel zárta le rossz sorozatát a Tampa Bay (She)
A Tampa Bay Lightning 4–3-ra megnyerte a Chicago Blackhawks elleni, szétlövéssel záruló mérkőzést hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 141. játéknapján, és ezzel megszakította idei leghosszabb, négy meccse tartó sikertelen sorozatát.
márc. 10
7:24
Maradona nem tanul ukránul (Metropol)
Merő kitalációnak nevezte az Ukrán Labdarúgó Szövetség szóvivője azokat a híreszteléseket, miszerint Diego Maradona, az argentinok volt szakvezetője ukránul tanul, és ő lesz a válogatott soron következő szövetségi kapitánya.
márc. 10
7:26
Ukrajna: a szövetség cáfolja Diego Maradona tervezett kinevezését (She)
Merő kitalációnak nevezte az Ukrán Labdarúgó-szövetség (FFU) szóvivője azokat a híreszteléseket, miszerint Diego Maradona, az argentinok volt szakvezetője ukránul tanul, és ő lesz a válogatott soron következő szövetségi kapitánya.
márc. 10
8:00
Stuttgart: emelkedtek a bírságok a Hajnaléknál - a játékosok kérésére (She)
Szokatlan módszert választottak a Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart labdarúgói, hogy rendet tegyenek soraikban: ők maguk kérték a vezetőket a fegyelmezetlenségekért járó bírságok összegének megemelésére.
márc. 10
8:18
Jelentős állami támogatás a Szegedi Olimpiai Központ felújítására (Infostart)
A kormány 450 millió forintos támogatást ad a Szegedi Olimpiai központ felújítására, ahol augusztusban olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot rendeznek - mondta az InfoRádiónak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára.
márc. 10
8:18
Libertadores-kupa: fordított és nyert az Estudiantes Paraguayban (She)
Az argentin Estudiantes Pablo Caballero büntetőből szerzett góljával hátrányba került a paraguayi Guaraní otthonában, de a vendégek a második félidő elején két perc alatt fordítottak, így 2–1-re megnyerték a mérkőzést a Libertadores-kupa hetedik csoportjának harmadik fordulójában.
márc. 10
8:36
Bajnokok Ligája: A szerencse hátat fordított nekünk - Emery (She)
Unai Emery, a Valencia vezetőedzője a Schalke elleni elveszített Bajnokok Ligája-párharc után elmondta, nem volt szerencséje csapatának, amelynek tovább kellett volna jutnia.
márc. 10
8:54
Tenisz: Babos csak hat játékot vesztett Irapuatóban a 2. kiemelt ellen (She)
Remekül kezdte az Irapuatóban zajló ITF-versenyt Babos Tímea, hiszen az első fordulóban 6:3, 6:3-ra legyőzte a második kiemelt olasz Anna Florist. A magyar teniszező a következő körben azzal a francia Kristina Mladenoviccsal találkozik, akivel a juniorok között sokáig harcban volt a világelsőségért.
márc. 10
9:03
Világkörüli útra megy a Premier League trófea (Agroinform)
Tovább folytatódik az angol foci nemzetközi térdhódítása, a Premier League trófeája világkörüli útra megy.
márc. 10
9:05
Hajnalék keményebben fogják önmagukat (Agroinform)
A VfB Stuttgart labdarúgói maguk kérték a vezetőket a fegyelmezetlenségekért járó bírságok összegének megemelésére.
márc. 10
9:21
Arn Gréta térdsérülés miatt feladta meccsét (Agroinform)
Arn Gréta az első fordulóban kiesett az Indian Wells-i tenisztornán, miután feladta mérkőzését az olasz Sandra Errani ellen.
márc. 10
9:30
NB II: Herédi Attila távozhat az anyagi gondokkal küzdő Tatabányától (She)
Információk szerint Herédi Attila távozhat az Enternet FC-Tatabányától. Információk szerint Herédi Attila távozhat az Enternet FC-Tatabányától.
márc. 10
9:39
Szávay Ágnes páros vereséggel tért vissza (Agroinform)
Szávay Ágnes hosszú kihagyása utáni első meccsén kikapott Tímea Bacsinszkyvel az oldalán párosban az Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 10
9:48
FTC: a Vidi és a Fradi volt játékosa szerint a zöldek nyerik a rangadót (She)
Szombaton az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában igazi rangadóra kerül sor, hiszen a második helyen álló Ferencváros a listavezető Videotont fogadja. A két gárda között most még hatpontos különbség a felére csökkenhet, ha Prukner László együttese győz, így még kiélezettebbé válna a folytatás. A Ferencváros sikerét jósolta az ftc.hu-n nyilatkozó Czéh László. A válogatott…
márc. 10
10:06
Stuttgart: emelkedtek a bírságok Hajnaléknál - a játékosok kérésére (She)
Szokatlan módszert választottak a Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart labdarúgói, hogy rendet tegyenek soraikban: ők maguk kérték a vezetőket a fegyelmezetlenségekért járó bírságok összegének megemelésére.
márc. 10
10:08
Újpest: a Górnik Zabrze vendégeskedik március 26-án a Szusza Emléknapon (She)
2011. március 26., azaz a Szusza Ferenc Emléknap legfőbb eseménye a 15 órakor kezdődő Újpest FC–Górnik Zabrze nemzetközi barátságos labdarúgó-mérkőzés lesz, amely a lengyel-magyar barátság napjának egyik legfontosabb budapesti állomása, adta hírül a lilák honlapja.
márc. 10
10:15
Különleges zalaegerszegi akció a nemzeti ünnepen (Agroinform)
A nemzeti ünnep alkalmából különleges akcióval kedveskedik szurkolóinak a Zalaegerszeg labdarúgó csapata.
márc. 10
10:24
Újpest: március 26-án a Górnik Zabrze vendégeskedik a Szusza Emléknapon (She)
2011. március 26., azaz a Szusza Ferenc Emléknap legfőbb eseménye a 15 órakor kezdődő Újpest FC–Górnik Zabrze nemzetközi barátságos labdarúgó-mérkőzés lesz, amely a lengyel-magyar barátság napjának egyik legfontosabb budapesti állomása, adta hírül a lilák honlapja.
márc. 10
10:26
Vasas: Ferenczi mesterhármasával okították a fiataljaikat (She)
Felkészülési mérkőzésen szerda délután a Vasas felnőtt labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott az U19-es korosztályos együttes ellen. Komjáti András gárdájában Ferenczi István mesterhármast szerzett, adta hírül az angyalföldi klub honlapja.
márc. 10
10:28
NB II: Cegléden ingyenes lesz a belépés a DVSC-DEAC elleni meccsre (She)
A tavaszi idény első fordulójában aratott győzelmen felbuzdulva a ceglédi vezetők szeretnék, ha minél többen biztatnák tavaszi első hazai mérkőzésén a Restart-Ceglédi VSE-t, ezért úgy döntöttek, hogy a DVSC-DEAC elleni, szombati mérkőzésre ingyenes lesz a belépés.
márc. 10
10:30
Labdarúgás: Dzsudzsákék mellett pályán a Liverpool és a Man. City - a csütörtöki program (She)
A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó holland PSV a skót Rangers fogadja 19 órától (a találkozót Story Tv4 élőben közvetíti), de pályára lép több nagycsapat mellett a Premier League két meghatározó egylete, a Liverpool és a Manchester City is, előbbi a portugál Braga, utóbbi az ukrán Dinamo Kijev vendégeként.
márc. 10
10:32
Férfi kosárlabda MK: már szerdán elfogytak a jegyek a négyes döntőre (She)
Már szerdán, alig néhány óra leforgása alatt elfogytak a jegyek a március 13-án és 14-én sorra kerülő férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjére, amelyet Szolnokon rendeznek meg.
márc. 10
10:34
Arsenal: Almunia néhány csapattársát bírálja a BL-búcsú miatt (She)
Bár az Arsenal képviselőinek többsége a svájci Massimo Busacca játékvezetőt okolta a Barcelona elleni 3–1-es vereség miatt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója és a londoni klub kiesése után, Manuel Almunia kapus a játékostársait is felelősségre vonta.
márc. 10
10:42
Ligakupa: megvan az elődöntő programja, az összes meccs a tv-ben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága meghatározta a Ligakupa elődöntőjének programját. Az első mérkőzéseket március utolsó hétvégéjén, a visszavágókat pedig az azt követő szerdán játsszák.
márc. 10
10:44
Videó: ruhapróbán elemezte Lipcsei Betta az NB I fordulóját (She)
A Sport Televízió magazinjának műsorvezetőnője, Lipcsei Betta betekintést engedett a kulisszák mögé, és elvitte az NSO Tv-t kétheti rendszerességű ruhapróbájára. A helyszín adott, a témák is nyilvánvalóak: a kulisszatitkok, a legutóbbi adás, a legutóbbi forduló, Csertői beiktatása és a családbarát stadion-program.
márc. 10
11:09
A Los Angeles idegenben vágott vissza a Detroitnak (Agroinform)
A múlt héten a Red Wings szintén idegenben nyert a Kings ellen 7-4-re, ezúttal kapusa vezetésével a Los Angeles győzött.
márc. 10
11:18
FIFA-vizsgálat indul magyar bírók ellen (Infostart)
A mérkőzés manipulálásának vádjával vizsgálatot indított két februári barátságos válogatott találkozón közreműködő bírók, köztük az észt-bolgár meccset dirigáló magyar hármas ellen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.
márc. 10
11:18
Bíróbotrány: a FIFA vizsgálatot indított a magyar játékvezetők ellen (She)
A mérkőzés manipulálásának vádjával vizsgálatot indított két februári felkészülési válogatott találkozón közreműködő bírók, köztük az észt-bolgár meccset dirigáló magyar hármas ellen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
márc. 10
11:27
Kevin Love megdöntötte Malone dupla dupla rekordját (Agroinform)
A keleti első Boston Celtics hazai pályán meglepetésre öt ponttal kikapott a Los Angeles Clipperstől az NBA szerdai játéknapján.
márc. 10
11:36
Légióssors: a Milan ellen készülő Rudolf hisz a Bari bentmaradásában (She)
Csak csereként léphetett pályára a Bari magyar labdarúgója, Rudolf Gergely a Serie A legutóbbi fordulójában – légiósunk a 82. percben állt be –, csapata az Udinese vendégeként egygólos (1–0) vereséget szenvedett. A sereghajtó Bari a szezon vége előtt tíz fordulóval a bentmaradást illetően egyre kilátástalanabb helyzetbe került – jelenleg kilencpontos hátrányban vannak az utolsó előtti…
márc. 10
11:54
Rali: a Volkswagen 100 millió eurós projekttel indul a jövő évi vb-n (She)
A brit Autosport-magazin információi szerint a német Volkswagen autógyár jövőre gyári csapatot indít a rali-világbajnokságban. A Dakar előző három kiírásában verhetetlennek bizonyuló márka 100 millió eurót költ a projektre, amelynek célja, hogy a csapat az első évében világbajnokságot nyerjen.
márc. 10
11:54
FIFA-vizsgálat a magyar bírók ellen (Metropol)
A mérkőzés manipulálásának vádjával vizsgálatot indított két magyar bírói gárda, köztük az észt-bolgár meccset dirigáló hármas ellen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.
márc. 10
11:56
Schalke: Magathot azonnal elküldik a csapattól - sajtóértesülés (She)
Bár szerdán még úgy hírlett, hogy a Schalke 04 labdarúgócsapata az idény végén válik meg Felix Magath vezetőedzőtől, sajtóértesülés szerint a futballklub azonnal meneszteni kívánja a trénert.
márc. 10
11:58
Elismerés: Buzánszky Jenő és Grosics Gyula lesz a Nemzet Sportolója (She)
A kormány úgy döntött, hogy 12-ről 13-ra emeli a Nemzet Sportolója cím birtokosainak számát, hogy Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója egyszerre részesülhessen a kitüntetésben – jelentette be a kabinet szerdai döntését ismertetve Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Budapesten.
márc. 10
12:12
Elismerés: Buzánszky és Grosics lesz a Nemzet Sportolója (She)
A kormány úgy döntött, hogy 12-ről 13-ra emeli a Nemzet Sportolója cím birtokosainak számát, hogy Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója egyszerre részesülhessen a kitüntetésben – jelentette be a kabinet szerdai döntését ismertetve Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Budapesten.
márc. 10
12:12
Buzánszky és Grosics is a Nemzet Sportolója lesz (Metropol)
A kormány úgy döntött, 12-ről 13-ra emeli a Nemzet Sportolója cím birtokosainak számát, hogy Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója egyszerre részesülhessen a kitüntetésben - jelentette be a kabinet szerdai döntését ismertetve csütörtökön Szijjártó Péter Budapesten.
márc. 10
12:14
Tenisz: Nalbandianra újabb műtét és két hónapos kihagyás vár (She)
Az utóbbi években több sérüléssel is küszködő David Nalbandianra újabb műtét vár, miután a Románia elleni Davis-kupa-mérkőzésen izomsérülést szenvedett.
márc. 10
12:30
Szocsi 2014: az IIHF döntése szerint nagypályás jégkorongtorna lesz (She)
A tavalyi, vancouverivel szemben nagypályás jégkorongtorna lesz a 2014-es téli olimpián, amelynek Szocsi ad otthont.

Keresés