2011. március 21. hétfő

márc. 21
0:30
Tenisz: Djokovics Nadalt is legyőzve nyert tornát Indian Wellsben (She)
A harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics nyerte meg az Indian Wells-i, 4 760 000 dollár összdíjazású ATP-tornát, miután a fináléban szetthátrányból fordítva, 2:25 óra alatt győzött a világelső spanyol Rafael Nadal ellen.
márc. 21
7:03
Formula-1: Hamilton nem elégszik meg egy-két vb-címmel (She)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája azt mondta, hogy nemzedékének legsikeresebb Formula–1-es versenyzője szeretne lenni.
márc. 21
7:05
NBA: rájátszásba jutott a Golden State-et elverő Dallas (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 142. játéknapján a Dallas Mavericks hazai pályán 101–73-ra legyőzte a Golden State Warriorst. Dirk Nowitzkiék már biztosan ott lesznek a rájátszásban.
márc. 21
7:06
Tökéletes zárásban bízva (Behaviour)
A csoportelsőség a tét a Győr számára a világ egyik legjobb klubcsapata, a Larvik elleni hazai mérkőzésen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének záró fordulójában.
márc. 21
7:08
Solist a saját térde és nem Klicsko ökle győzte le (Behaviour)
Hatalmas várakozás, felfokozott hangulat, indulatos üzengetések - ez vezette fel a profi boksz rajongói által nagyon várt Vitalij Klicsko - Odlanier Solis profi nehézsúlyú címmérkőzést a WBC övéért. A kölni aréna 20 ezer nézője - és több tízmillió néző a képernyők előtt - azonban csalódottan állhatott fel a kezdő gongszót követően úgy három perccel, mert az első menet végén a kihívó Solis feladta…
márc. 21
7:10
Djokovics nem csak az elődöntőt nyerte meg Federer ellen (Behaviour)
Az Indian Wells-ben rendezett férfi ezres mesterversenyen kialakult a finálé mezőnye.
márc. 21
7:12
Népligeti Fradi-gála (Behaviour)
Az FTC női kézilabdacsapata parádés játékkal 37-26-os győzelemmel jutott tovább a francia Toulon ellen a Kupagyőztesek Európa Kupájának negyeddöntőjében. A Győr hazai veresége ellenére első helyen zárt csoportjában a Bajnokok Ligája középdöntőjében, a Vác kettős vereséggel búcsúzott az EHF Kupától.
márc. 21
7:21
NHL: a Rangers négyet vágott az utolsó harmadban a Penguinsnek (She)
A New York Rangers idegenben 5–2-re legyőzte a Pittsburgh Penguinst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján. A vendégek az utolsó harmadban 2–1-es hátrányba kerültek, de ezután négy gólt szerezve megfordították a mérkőzést.
márc. 21
7:39
Anglia: Fabio Capello nagyon elégedett Jack Wilshere teljesítményével (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya maradéktalanul elégedett Jack Wilshere teljesítményével, és minden bizonnyal kezdőként számít rá szombaton a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
márc. 21
8:15
Bundesliga: Magath egy Bentleyt kap, ha bennmarad a Wolfsburg (She)
Egy Bentley luxusautót ad a Wolfsburg labdarúgóklub a pénteken visszatért vezetőedzőnek, Felix Magathnak, ha az élvonalban marad a kieséstől fenyegetett együttes.
márc. 21
8:51
Bundesliga: Dutt érkezhet a távozó Heynckes helyére - sajtóhír (She)
Német lapértesülések szerint Robin Dutt az idény végén távozik a Freiburg kispadjáról, és a Leverkusen vezetőedzője lesz.
márc. 21
8:53
Túraautó-vb: a Chevrolet söprésével kezdődött az idei sorozat (She)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően Chevrolet-fölényt hozott a túraautó-világbajnokság első állomásának két versenye Brazíliában. Az első futamon csak a sorozat egyetlen gyári csapatának pilótái állhattak fel a dobogóra, míg a másodikon a privát BMW-t használó holland Tom Coronel befurakodott a négy világoskék autó közé. A vb következő állomásán, Belgiumban már várhatóan Michelisz Norbert is…
márc. 21
9:06
Wozniacki vezet, Szávay a 44., Arn az 51. (Agroinform)
Változatlan az élcsoport a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is az Indian Wells-i tornán diadalmaskodó dán Caroline Wozniacki vezet a belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova előtt
márc. 21
9:24
Az egész csapat alulteljesített - Gyömbér (Agroinform)
A Lombard Pápa fiatal középpályása szerint a csapat elhitte, hogy megvan a három pont a Kaposvár ellen, és ez a vesztüket okozta.
márc. 21
9:27
Tenisz: Szávay maradt a 44., Arn Gréta az 51. helyre lépett elő (She)
Nincs változás a női teniszezők legfrissebb világranglistájának első három helyezettje között: továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezet a belga Kim Clijsters előtt.
márc. 21
9:42
Bryant a hajrában robbantott, nyert a Lakers (Agroinform)
A címvédő Los Angeles Lakers eredményes hajrával négy ponttal győzött a vendég Portland Trail Blazers ellen az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 21
9:45
Tenisz: Djokovics megelőzte Federert, Balázs Attila öt helyet rontott (She)
Az Indian Wells-i ATP-torna döntőjét megnyerő szerb Novak Djokovics megelőzte a svájci Roger Federert, akit az elődöntőben legyőzött.
márc. 21
10:00
Szakmailag mi vagyunk az elsők - Szalai László (Agroinform)
"Szakmai tekintetben elsők vagyunk az országban, minden korosztályunk az első helyen áll" - mondta Szalai László a Magyar Futball Akadémia igazgatója.
márc. 21
10:02
A szélmalomharctól a szoft pornóig (Agroinform)
A NB I 20. fordulójában gyakorlatilag eldőlt a bajnoki cím sorsa. A Videoton 12 pontos előnnyel vezet, és nincs olyan vetélytárs, amely veszélyesnek tűnik rájuk.
márc. 21
10:03
Videoton: Nem bajnokságot akarok nyerni, bajnok akarok lenni - Garancsi (She)
A Videoton labdarúgócsapatának tulajdonosa, Garancsi István szerint a Ferencváros és a Debrecen elleni siker szerint még közel sincs vége a bajnokságnak, és elmondta, ő akkor is minden meccsen győzni szeretne, ha már matematikailag is bajnok lesz a csapata.
márc. 21
10:03
Focisták bérével is csaltak a Fradinál (Blikk)
A Fradi tulajdonosa utalt, de a focistákhoz a hivatalos fizetésük egy része nem érkezett meg
márc. 21
10:05
Olaszország: Balotelli és De Rossi büntetése - kimaradtak a válogatottból (She)
Ahogy várható volt, Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem nevezte a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőre, illetve az Ukrajna elleni felkészülési meccsre készülő keretébe Mario Balotellit és Daniele De Rossit.
márc. 21
10:18
Djokovics győzött a döntőben (Agroinform)
A szerb Novak Djokovics nyerte meg vasárnap az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 3,6 millió dollár összdíjazású férfi versenyét, miután a döntőben három játszmában győzött a spanyol Rafael Nadal ellen.
márc. 21
10:21
Még egy idényt vállalna a nagypapa korú világklasszis hokis (Infostart)
Még egy idényt játszana a legmagasabb szinten Dominik Hasek, világhírű cseh jégkorongkapus.
márc. 21
10:21
Videó: Szurkolok Kiss Lászlónak, hogy itthon is sikeres legyen - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Most a pécsi edzőváltás hátteréről és saját tapasztalatairól beszélt.
márc. 21
10:39
Atlétika: Zersenay Tadese 7 mp-re a félmaratoni világcsúcsától (She)
Az eritreai Zersenay Tadese mindössze hét másodperccel maradt el tavaly felállított világcsúcsától vasárnap a lisszaboni nemzetközi félmaratoni viadalon.
márc. 21
10:54
Michel lesz a Real Madrid edzője - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője biztos abban, hogy jelenleg Getafét irányító Michel hamarosan a Real Madrid kispadján fog ülni.
márc. 21
10:57
AS Roma: Méneznek nem tetszik a padozás, távozhat a nyáron (She)
Jérémy Ménez, az AS Roma csatára elégedetlen amiatt, hogy kevesebb lehetőséget kap Vincenzo Montella irányítása alatt, mint korábban. A francia támadó nem tartja kizártnak, hogy távozik a nyáron.
márc. 21
10:59
Válogatott: Dzsudzsák Balázs valószínűleg játszhat Hollandia ellen (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázst itthon megvizsgálták, és ezek alapján úgy tűnik, vállalni tudja a játékot a hollandok elleni pénteki Eb-selejtezőn.
márc. 21
11:00
A 46 éves Hasek még egy idényt hokizna (Metropol)
Még egy idényt játszana a legmagasabb szinten Dominik Hasek, világhírű cseh jégkorongkapus. A 46 éves olimpiai bajnok és Stanley Kupa-győztes a most zárult évadban az orosz profiligában (KHL) érdekelt Szpartak Moszkvában szerepelt, és hét hibátlan meccsével a legjobb volt, míg a 23 győzelmével a negyedik lett a hálóőrök rangsorában.
márc. 21
11:15
Golf: 17-ből 17, avagy milliós tornagyőzelem az utolsó szakaszon (She)
Az amerikai Gary Woodland kiváló gurítójátékával megnyerte a profi golfozók amerikai körversenyének hét végi innisbrooki viadalát, így életében először rajthoz állhat az év első kiemelt tornáján, a US Mastersen. A hölgyeknél Karrie Webb az idei második tornagyőzelmét ünnepelte.
márc. 21
11:30
Vadóczék edzőt buktattak, csere a Hérculesnél (Agroinform)
Néhány órával az Osasunától elszenvedett 4-0-s vereséget követően a Hércules labdarúgócsapatának elöljárói menesztették posztjáról Esteban Vigo vezetőedzőt.
márc. 21
11:33
AC Milan: Ez a játék nem elég a bajnoki címhez - Gennaro Gattuso (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának kapitánya szerint a mostanában mutatott teljesítmény nem elég ahhoz, hogy olasz bajnok legyen jelenleg listavezető alakulata.
márc. 21
11:35
Válogatott: Dzsudzsák zúzódása nem befolyásolja pénteki játékát - hivatalos (She)
A Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt róla, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázst itthon megvizsgálták, és megállapították, vállalni tudja a játékot a hollandok elleni pénteki Eb-selejtezőn. A hírt az MLSZ is megerősítette: Pajor-Gyulai László sajtófőnök elmondta, a szélső bordaizom alatti zúzódást szenvedett, de vállalni tudja a játékot Hollandia ellen.
márc. 21
11:48
Az Alves-imádó Garancsi még nem nyugodt (Agroinform)
A Videoton tulajdonosa nem bajnokságot akar nyerni, hanem bajnok akar lenni és minden meccset szeretne behúzni.
márc. 21
11:54
Női kézilabda KEK: Elődöntőben a Ferencváros (Metropol)
Bejutott a női kézilabda KEK elődöntőjébe a Ferencváros, mivel az első mérkőzésen elszenvedett egygólos vereségét követően a hazai visszavágón 37-26-ra nyert a Toulon ellen a negyeddöntős párharcában.
márc. 21
11:56
Női EHF Kupa: Kiesett a Vác (Metropol)
Az idegenben elszenvedett négygólos vereséget követően szombaton hazai pályán is alulmaradt a dán Holstebrö csapatával szemben a Vác a női kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjében, így kiesett.
márc. 21
11:58
Bryant vezetésével nyert a Lakers (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers eredményes hajrával négy ponttal győzött a vendég Portland Trail Blazers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 21
12:06
Nadal az első, Djokovics beelőzte Federert (Agroinform)
Az Indian Wells-i tornán diadalmaskodó szerb Novak Djokovics átvette a második helyet a svájci Roger Federertől a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a fináléban elbukó spanyol Rafael Nadal vezet.
márc. 21
12:09
Dzsudzsák Balázs játékra kész! (Infostart)
A mai orvosi vizsgálatok alapján biztosra vehető, hogy Dzsudzsák Balázs a PSV vasárnap bordasérülést szenvedett szélsője pályára léphet a pénteki, hollandok elleni Eb-selejtezőn.
márc. 21
12:09
MOB: nem fizetnek állami pénzt az úszószövetségnek (She)
Az illetékes állami szerv kérésének megfelelően a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem utal állami támogatást a Magyar Úszószövetségnek (MÚSZ), amíg a vizsgálatok le nem zárulnak a MÚSZ gazdálkodásával kapcsolatban.
márc. 21
12:11
Válogatott: Hajnal nem játszhat a hollandok elleni első meccsen (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy Hajnal Tamás nagy valószínűséggel kihagyja a Hollandia elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt.
márc. 21
12:12
Nem fizet állami pénzt a MOB a MÚSZ-nak (Metropol)
Az illetékes állami szerv kérésének megfelelően a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem utal állami támogatást a Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ), amíg a vizsgálatok le nem zárulnak a MÚSZ gazdálkodásával kapcsolatban.
márc. 21
12:24
Dzsudzsák ott lehet a pályán, Janssen kidőlt a vendégeknél (Agroinform)
A Rangers ellen kisebb sérülést szenvedő Dzsudzsák Balázs ott lehet a magyar-holland labdarúgó Eb-selejtezőn, Theo Janssen viszont nem léphet pályára a vendégeknél.
márc. 21
12:27
Válogatott: Hajnal nem játszhat a hollandok elleni első meccsen, Koltai a keretben (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy Hajnal Tamás nagy valószínűséggel kihagyja a Hollandia elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt. A játékos helyére az eddigi vésztartalékot, a győri Koltai Tamást hívta be a keretbe a kapitány.
márc. 21
12:29
Válogatott: Nem kell az esélyekkel foglalkozni - Király Gábor (She)
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa úgy véli, hogy az Európa-bajnoki selejtezők legnehezebb két találkozója vár a csapatra Hollandia ellen pénteken, illetve jövő kedden. A kapuvédő a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott a Telkiben rendezett sajtóbeszélgetésen.
márc. 21
12:45
Dopping: a rendelet nagyobb jogkört, s több forrást biztosít a MACS-nak (She)
A doppingellenes kormányrendelet múlt heti elfogadása nyomán a tavalyinál nagyjából egyharmadával több állami pénzből a korábbinál több feladat hárul a nemzeti doppingellenes szervezetre, a HUNADO-ra, amelynek szerepét a Tiszeker Ágnes vezette Magyar Antidopping Csoport (MACS) tölti be.
márc. 21
12:47
Válogatott: az MTV és az MR6 is élőben közvetíti az Eb-selejtezőket (She)
Élőben közvetíti a pénteki Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Magyar Televízió 1-es csatornája, párhuzamosan a Sport Televízióval. Rádióban az MR6-on lesz követhető a találkozó. Arról is megállapodás született, hogy az MTV és az MR6 ezentúl mindegyik Eb-selejtezőről élőben közvetít majd, a Sport Televízióval együtt.
márc. 21
12:49
Real Madrid: Pepe a legjobban fizetett védők egyike lesz - sajtóhír (She)
A madridi Marca napilap hétfői számának beszámolója szerint Pepe megegyezett a Real Madriddal, hogy 2015-ig meghosszabbítja a szerződését, és évi négymillió eurót keres majd a blancóknál.
márc. 21
13:00
Heynckes elutasította a Bayert, a Bayernben köthet ki (Agroinform)
Visszautasítva egy szerződés-hosszabbítási ajánlatot, a szezon végén elhagyja a labdarúgó Bundesligában pillanatnyilag második helyen álló Bayer Leverkusent Jupp Heynckes, aki a Bayern Münchentől elköszönő Louis van Gaal utóda lehet.

Keresés