2011. március 5. szombat

márc. 5
0:21
Benayoun lassan visszatérhet (Agroinform)
A Chelsea izraeli válogatott középpályása szeptemberben szenvedett Achilles-ínsérülést, de néhány héten belül visszatérhet.
márc. 5
0:39
Francia, spanyol, argentin és svéd vezetés a nyolcaddöntőkben (Agroinform)
Az első napi két egyes után a francia, a spanyol, az argentin és a svéd válogatott szerzett 2-0-ás előnyt a Davis Kupa Világcsoportjának nyolcaddöntőjében.
márc. 5
6:48
Osasuna: meghosszabbították Vadócz csapattársának szerződését (She)
A Vadócz Krisztiánt is foglalkoztató spanyol élvonalbeli Osasuna 2014-ig meghosszabbította válogatott balhátvédje szerződését.
márc. 5
6:51
"Sajnos most van a helyén a hazai profi ökölvívás!" (Behaviour)
Kovács Kokó István, Erdei Zsolt, Balzsay Károly, Kótai Mihály, Nagy Csonttörő János, Csábi Bettina és Miló Viktória - valamennyien profi ökölvívó világbajnokok voltak, valamennyiük kedvéért milliók ültek le a képernyők elé. Amikor ők a csúcson voltak, sosem gondoltuk azt, hogy a magyar profi ökölvívás lezuhanhat onnan, ahova ezek a csodálatos sportemberek feljuttatták.
márc. 5
6:53
Balzsay: "Küldetéstudatom a magyar profi boksz felvirágoztatása" (Behaviour)
A tegnapi számunkban megjelent, a honi profi ökölvívás problémáit firtató cikkünkre megannyi reakció érkezett az érintettektől. Hogy valóban válságban van-e a hazai profi boksz, arra ezúttal Balzsay Károly - aki fogát összeszorítva küzd, hogy visszakapaszkodjon súlycsoportja elitjébe -, Kótai Mihály, illetőleg a sporttelevízió főszerkesztője, Máté Pál keresi a választ. Oknyomozás, 2. rész.
márc. 5
6:55
Késsel támadtak Mourinhóra (Behaviour)
Az egyik spanyol kereskedelmi rádió információja szerint a Deportivo La Coruna elleni múlt heti idegenbeli bajnoki mérkőzés után meg akarták szúrni José Mourinhót, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, ám még a tréner sem vette észre a támadási kísérletet.
márc. 5
6:57
Ronaldo: három gól és sérülés (Behaviour)
Cristiano Ronaldo izomsérülést szenvedett a Malaga elleni spanyol labdarúgó bajnoki mérkőzésen.
márc. 5
6:59
Császári sikerben bízva (Behaviour)
Habár mindkét magyar együttes bejutott már a nyolcaddöntőbe, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulója előtt fontos meccsek várnak a Veszprémre és a Szegedre: nyerniük kell, hogy a 16 között könnyebb ellenféllel mérkőzzenek. A női BL középdöntőjében az eddig százszázalékos Győr esetleges lipcsei sikerével két körrel a vége előtt bebiztosíthatja helyét az elődöntőben.
márc. 5
7:06
Tenisz: Arn nincs a négyben, kikapott Pavljucsenkovától (She)
A mexikói Monterreyben zajló WTA-tenisztornán Arn Grétának nem sikerült az újabb bravúr: a negyeddöntőben 6:2, 7:6-ra kikapott a második helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovától.
márc. 5
7:24
NBA: a Spurs 30 pontot vert a Miamira, Bulls-siker Orlandóban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 126. játéknapjának két rangadója közül egyik sem hozta a várt izgalmakat. A Chicago Bulls a mérkőzés nagy részében vezetett az Orlando Magic vendégeként, és végül 89–81-re győzött. A ligaelső Spurs viszont leradírozta a pályáról a nagy hármassal fémjelzett Miamit – a San Antonio 30 ponttal, 125–95-re nyert, a Heat pedig zsinórban a harmadik…
márc. 5
8:36
Genoa: a korábbi Milan-játékos két évvel meghosszabbította szerződését (She)
A grúz Kahaber Kaladze két évvel, 2013-ig meghosszabbította a szerződését az olasz élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatával – a 33 esztendős hátvéd erről a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában beszélt.
márc. 5
9:03
Egy hét múlva derül ki, hogy lesz-e szezon ősszel (Agroinform)
A tulajdonosok megállapodtak a játékos-szakszervezettel abban, hogy egy héttel meghosszabbítják az NFL kollektív szerződésének érvényességét.
márc. 5
9:12
Labdarúgás: Juventus-Milan, hazai pályán a Videoton és a Barca - szombati program (She)
Rangadóval folytatódik az olasz labdarúgó-bajnokság szombat este, amikor is a listavezető AC Milan a hetedik helyen álló Juventushoz látogat. Kiemelt összecsapást rendeznek Németországban is, ahol a harmadik Hannovernél lép fel a hét közben a kupától búcsúzó Bayern München. Közben Hajnal Tamás és a Stuttgart az éppen a bajorokat kiejtő Schalkét fogadja. A labdarúgó NB I-ben a bajnoki címre legfőbb…
márc. 5
9:30
Bayern: Csak az eredmény számít, ha nyerünk, közel kerülünk a célhoz - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője továbbra is hisz abban, hogy csapata képes lesz kiharcolni a közvetlen feljutást a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára.
márc. 5
9:39
A McLaren eltűnik a süllyesztőben? (Agroinform)
Nem a wokingiakról szól eddig a tesztszezon. Az MP4-26-os csodaautó besülni látszik, a pilóták pedig aggódnak. Kell nekik?
márc. 5
9:48
Kubatov Gábor: A magyar labdarúgásnak szüksége van a Ferencvárosra (Infostart)
Be kell vezetni a szurkolói kártyát az NB I-ben, csak így lehet családbaráttá tenni a meccseket - mondta az InfoRádiónak Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A Fidesz országos pártigazgatója arról is beszélt: néhány év múlva már nem lesz titok, hogy a magyar futballcsapatok játékosai vagy edzője mennyit keres.
márc. 5
9:51
Különleges rendezvények a mátraszentistváni Síparkban (Behaviour)
Első alkalommal rendezik meg szombaton az Országos Cserkész Sínapot az évek óta minden tavasszal megszervezett országos cserkésznap mintájára, de téli környezetben - adta hírül a sielok.hu portál.
márc. 5
10:06
Mexikó-rali: elhúztak a Citroënek, Ogier vezet a címvédő Loeb előtt (She)
Az éllovas Sébastien Ogier 2.3 másodperces előnyt szerzett a rali-világbajnokság idei második futama, a Mexikó-rali magyar idő szerint szombatra virradóra befejeződött első versenynapján.
márc. 5
10:42
Videó: emlékezetes ajándékot kapott a műtét után visszatérő kosaras (She)
Örökre emlékezetessé tették annak a kosárlabdázónak az egyik mérkőzését, aki egy súlyos sérülés után tért vissza pályára. Az amerikai Truman State játékosa, Cassie Hunt műtétjét követően először ült a kispadra, ám neve nem szerepelt a játékoslistán. Hat másodperc volt hátra a mérkőzés végéig, amikor az ellenfél, az University of Central Missouri Jennies edzője, Dave Slifer azonban kérte, hogy…
márc. 5
10:51
A Manchester Unitedre ezúttal Liverpoolban vár rangadó (Agroinform)
Az Arsenal a mindenkire veszélyes Sunderlandet fogadja, a Chelsea pedig az Angliában talán legszebben játszó Blackpoolhoz utazik.
márc. 5
11:00
Ligue 1: harmadik ligás bírók vezetik a hét végi mérkőzéseket (She)
A francia labdarúgóliga vezetői úgy döntöttek, hogy a hét végi élvonalbeli fordulóra lassító sztrájkot hirdető játékvezetők helyett az általában a harmadik ligában tevékenykedő bírók dirigálják a szombati és vasárnapi Ligue 1-es mérkőzéseket.
márc. 5
11:02
Videó: gyönyörű, félpályás találat a holland másodosztályból (She)
Parádés gólt szerzett a másodosztályú holland labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Zwolle játékosa, Albert van der Haar. Az Almere City ellen 3–0-ra megnyert meccsen a holland védő megkapta a labdát a kezdőkörben, felnézett, majd mintegy 40 méterről átemelte a kissé kint álló kapust.
márc. 5
11:09
Arn Gréta számára a negyeddöntőben ért véget a verseny (Agroinform)
Arn Gréta kikapott a második helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovától a mexikói tenisztorna negyeddöntőjében.
márc. 5
11:54
Videó: emlékezetes ajándékot kapott a pályára lépő amerikai kosaras (She)
Örökre emlékezetessé tették annak a kosárlabdázónak az egyik mérkőzését, aki egy súlyos sérülés után tért vissza pályára. Az amerikai Truman State játékosa, Cassie Hunt műtétjét követően először ült a kispadra, ám neve nem szerepelt a játékoslistán. Hat másodperc volt hátra a mérkőzés végéig, amikor az ellenfél, az University of Central Missouri Jennies edzője, Dave Slifer azonban kérte, hogy…
márc. 5
11:56
Videó: a félpályáról tréfálta meg a holland játékos az ellenfél kapusát (She)
Parádés gólt szerzett a másodosztályú holland labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Zwolle játékosa, Albert van der Haar. Az Almere City ellen 3–0-ra megnyert meccsen a holland védő megkapta a labdát a kezdőkörben, felnézett, majd mintegy 40 méterről átemelte a kissé kint álló kapust.
márc. 5
11:58
Sílövő-vb: Peiffer révén német siker a férfiak sprintversenyében (She)
A férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a német Arnd Peiffer szerezte meg a francia Martin Fourcade és az összetett világkupában élen álló norvég Tarjei Bö előtt.
márc. 5
12:12
Alpesi sí: Pärson parádés versenyzéssel verte a mezőnyt lesiklásban (She)
Az olaszországi Tarvisióban folytatódott a női alpesisí-világkupa, ahol ezúttal lesikló futamot rendeztek. A győzelmet a svéd Anja Pärson szerezte meg az amerikai Lindsey Vonn és az osztrák Elisabeth Görgl előtt.
márc. 5
12:30
MTK: kulcsjátékosaik nélkül készülnek a kék-fehérek a Videoton ellen (She)
Az MTK labdarúgócsapata a listavezető Videoton vendégeként lép pályára a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A fővárosiak szakmai igazgatója, Garami József nincs könnyű helyzetben, mivel Kanta József és Dejan Vukadinovics sérülés miatt nem áll a mester rendelkezésére – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az mtkhungaria.hu.
márc. 5
12:32
Alpesi sí: Anja Pärson parádés versenyzéssel nyert lesiklásban (She)
Az olaszországi Tarvisióban lesiklással folytatódott a női alpesisí-világkupa. A győzelmet a svéd Anja Pärson szerezte meg az amerikai Lindsey Vonn és az osztrák Elisabeth Görgl előtt.
márc. 5
12:57
Mennyire függ Ronaldótól a Real Madrid? (Agroinform)
A két nagy mögött még vannak kérdések, ezeket például az Atlético-Villarreal és az Athletic-Sevilla mérkőzések dönthetik el.
márc. 5
13:06
Légiósok: A német sajtóban ismét téma Huszti Hannoverbe szerződése (She)
Huszti Szabolcs korábbi klubja, a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Hannover szívesen tudná újra a soraiban a magyar válogatott futballistát, és ennek a klub elnöke, Martin Kind hangot is adott. Azt azonban nem tudni, mekkora esély van a Zenit légiósának megszerzésére, a 27 éves játékos ugyanis a Nemzeti Sportnak nemrég egyértelműen kifejtette, hogy nem fog a Hannoverhez szerződni.
márc. 5
13:08
Sportújságírás: Pajor-Gyulai László maradt az MSÚSZ elnöke (She)
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) mai tisztújító közgyűlésén ismét Pajor-Gyulai Lászlót választotta meg elnökének a szövetség.
márc. 5
13:10
Videoblog: történelmi siker és meglepetés - NB II-es rajt Détári Lajossal (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szó esik. Ezúttal a hétvégén rajtoló NB II-es bajnokság kerül terítékre. Ki lesz a bajnok, mi lesz a Döme csapatával a Vecséssel, tatabányai pénztelenség és pécsi ügyek.
márc. 5
13:24
Man. City: Yaya Touré megvédte a doppingteszten megbukó testvérét (She)
Yaya Touré, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City játékosa a The Sunnak adott interjúban megvédte bátyját és egyben csapattársát, Kolo Tourét, aki csütörtökön fennakadt egy doppingvizsgálaton.
márc. 5
13:51
A San Antonio kiütötte Jameséket (Agroinform)
Hazai pályán nyolcpontos sikert aratott a Charlotte Bobcats felett a címvédő Los Angeles Lakers az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 5
13:53
A Chicago hetedszer nyert, kikapott a Pittsburgh (Agroinform)
Sorrendben hetedik győzelmét aratta a Chicago Blackhawks az NHL legutóbbi játéknapján.
márc. 5
14:00
Északisí-vb: norvég arany női 30 kilométeren, de nem Björgené (She)
A női szabad stílusú 30 km-es sífutóversennyel folytatódott az oslói északisí-világbajnokság. A győzelmet a norvég Therese Johaug szerezte meg honfitársnője, Marit Björgen és a lengyel Justyna Kowalczyk előtt.
márc. 5
14:02
Videó: megviccelte a brazil játékvezető a sportriportert a meccsen (She)
Érdekes esemény játszódott le egy brazil futballmérkőzésen. Amikor a labda az oldalvonalon kívülre került, a találkozót vezető bíró odaszaladt Leonardo Baran sportriporterhez és egy félreérthető pózban elé állt.
márc. 5
14:27
Norvég siker női 30 km-en, de nem Björgen nyert (Agroinform)
Nem sikerült megszereznie ötödik oslói aranyérmét Marit Björgennek, a női 30 km-es futamban ugyanis Therese Johaug legyőzte őt.
márc. 5
14:36
Arsenal: A Unitednek van veszítenivalója, nekünk nincs - Wenger (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere szerint a Manchester Unitednek van veszítenivalója, hiszen vezeti a bajnokságot; az „ágyúsok" maguknak köszönhetik majd, ha megnyerik a Premier League-et.
márc. 5
14:54
Gerevich-Kovács-Kárpáti GP: nyolc magyar a főtáblán (Infostart)
Nyolc magyar léphet pástra vasárnap a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix 64-es tábláján.
márc. 5
14:54
Labdarúgó NB I: Paks-Szolnok mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a sereghajtó Szolnok Paksra látogat, hogy a két csapat megkezdhesse tavaszi bajnoki szereplését. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
márc. 5
14:56
Real Madrid: Kaká sérülés miatt kihagyja a Santander elleni bajnokit (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid brazil sztárja, Kaká sérülése miatt biztosan nem léphet pályára vasárnap a Racing Santander elleni idegenbeli bajnokin.
márc. 5
14:58
Vívás: nyolc magyar a főtáblán a Gerevich-Kovács-Kárpáti GP-n (She)
Nyolc magyar léphet pástra vasárnap a budapesti férfi kard Gerevich-Kovács-Kárpáti Grand Prix 64-es tábláján.
márc. 5
15:03
Peiffernek ismét szerencsét hozott Szibéria (Agroinform)
A német Arnd Peiffer győzött a férfiak 10 km-es sprint versenyében, a biatlon világbajnokság első egyéni versenyében.
márc. 5
15:05
Pärson idénybeli első győzelmét aratta (Agroinform)
A svéd hölgy szezonbéli győzött lesiklásban szombaton a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának olaszországi állomásán.
márc. 5
15:07
Nem probléma, ha kirúgnak - Van Gaal (Agroinform)
A Bayern München holland szakvezetője szerint nem lenne semmi gond azzal, ha menesztenék, mivel már minden szituációt megtanult kezelni.
márc. 5
15:12
Videó: zseniális helyzetfelismeréssel lepte meg a kapust az ukrán játékos (She)
Az ukrán labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Zorja 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Volinyt. A luhanszki csapat második gólja sokáig emlékezetes marad, ugyanis Makszim Belij a szöglete előtt észrevette, hogy az ellenfél kapusa, Vitalij Nedilko az ötös vonalán áll, így felnézett és a kapuba csavart.
márc. 5
15:14
Labdarúgó NB I: Pápa-ZTE mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Lombard FC Pápa–Zalaegerszegi TE mérkőzés a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 5
15:16
Bundesliga 2.: mesterhármas 15 perc alatt, majd jött a negyedik is (She)
Nils Petersen négy góllal vette ki a részét a Cottbus szombat kora délutáni kiütéses idegenbeli győzelméből a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában.

Keresés