2011. március 5. szombat

márc. 5
15:30
Sílövő-vb: Neuner révén a nőknél is német siker a sprintben (She)
A nők 7.5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a férfiakhoz hasonlóan egy német induló, Magdalena Neuner szerezte meg, a finn Kaisa Mäkäräinen és a szlovák Anastasiya Kuzmina előtt.
márc. 5
15:32
Birkózás: Deák Bárdos döntős, Bácsi bronzéremért küzdhet a GP-n (She)
A veterán nehézsúlyú (120 kg) Deák Bárdos Mihály személyében egyetlen hazai szereplője lesz a szombat esti döntőknek a Szombathelyen zajló kötöttfogású birkózó Golden Grand Prix-n, melyen Bácsi Péter (74 kg) a bronzmérkőzésen lesz érdekelt a folytatásban.
márc. 5
15:34
Videó: Nem tér vissza a korábbi Madár, mert ez most egy sokkal jobb - Erdei (She)
Profi ökölvívó világbajnokunk, Erdei Zsolt tavaszi felkészülésének lendült neki egy régi, jól ismert helyszínen, Németországban. Ráadásul egy régi, jól ismert edzővel, Fritz Sdunekkel. Madár az NSO Tv-nek elmondta, az elején még kissé szokatlan volt a korábbi mesterrel tréningezni, ám ők annyira jó csapatot alkottak az Universum-nál, hogy könnyen össze tudtak hangolódni.
márc. 5
15:39
Mezey visszavágna a tavalyi vereségért (Agroinform)
Tavaly tavasszal az MTK legyőzte a bajnoki címre törő Videotont, ezért a fehérváriak plusz motivációval lépnek pályára szombat délután.
márc. 5
15:48
Atlétika fedett pályás Eb: Márton Anita ötödik lett súlylökésben (She)
Márton Anita az ötödik helyen végzett a női súlylökés szombati fináléjában a párizsi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. Bene Barnabás az 1500 m délutáni harmadik selejtezőfutamában utolsó, nyolcadik lett 3:50.24 perces idővel, s összesítésben csupán egyetlen riválisát megelőzve a 24. pozícióban zárt.
márc. 5
15:50
Premier League: Bowyer vereséggel „ünnepelte” a 100. sárga lapját (She)
A Ligakupa-győztes Birmingham hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a West Bromwich Albiontól az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 5
15:52
Labdarúgás: július elsejétől tilos lesz nyakmelegítőt viselni (She)
A labdarúgás nemzetközi szabályalkotó testülete (IFAB) a ma délelőtti ülésén elfogadta a tervezetet, amely szerint a korábban már vitatott nyakmelegítőt július elsejétől tilos lesz viselni. A szervezet megerősítette, hogy további egy évig tesztelik a gólbírókkal kisegített játékvezetői rendszert.
márc. 5
15:57
Német siker a női sprintben is - Neuner a világbajnok (Agroinform)
Arnd Peiffer győzelme után a női sprintben is német siker született, Magdalena Neuner nyolcadszor lett világbajnok.
márc. 5
16:06
Tenisz, Davis-kupa: a mieink nyerték a párost is, így továbbjutottak (She)
A szombati páros mérkőzést is megnyerte a vendéglátó Ciprus ellen a magyar férfi teniszválogatott az euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában zajló nicosiai Davis-kupa-összecsapáson. Csapatunk – mivel a pénteki két egyesen is győzött – a holnapi két meccs eredményétől függetlenül már továbbjutott.
márc. 5
16:08
Tenisz: Dokic és Safárová küzd meg a tornagyőzelemért Malajziában (She)
Az ausztrál színekben versenyző Jelena Dokic két játszmában legyőzte a holland Michaella Krajiceket, s ezzel bejutott a malajziai WTA-tenisztorna döntőjébe. Ellenfele a fináléban a cseh Lucie Safárová lesz, aki Jarmila Grothot múlta felül három játszmában, 6:2, 3:6, 6:3-ra.
márc. 5
16:15
A West Bromwich nyerte a birminghami rangadót (Agroinform)
A második félidő elején élénkültek meg a dolgok a Birmingham-West Brom meccsen, négy gólt is láthattak a nézők.
márc. 5
16:24
NB II: az Újpest II Békéscsaba elleni meccse döntetlennel zárult (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 16. fordulójában az Újpest II hazai pályán gólgazdag 2–2-es döntetlent játszott a Békéscsabával.
márc. 5
16:26
Ausztrália: ugyanazok vívják a bajnoki finálét, akik az elődöntőt (She)
A Central Coast Mariners 1–0-ra legyőzte a Gold Coast Unitedet az ausztrál labdarúgó A-League szombati vigaszági döntőjében, így megmérkőzhet a bajnoki címért a Brisbane Roarral.
márc. 5
16:28
Labdarúgó NB I: a Paks gyors gólokkal eldöntötte a Szolnok elleni meccset (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a sereghajtó Szolnok a dobogóra esélyes Paks otthonába látogatott. A hazai csapat Böde Dániel és Bartha László gyors góljával a 6. és a 16. percben már 2–0-ra vezetett. A vendégek még az első félidőben szépíteni tudtak Némedi Norbert révén. A második félidőben aztán az 52. percben Montvai Tibor is betalált, beállítva a 3–1-es végeredményt.
márc. 5
16:33
A Paks biztosan verte a Szolnokot (Agroinform)
A Paks hazai pályán 3-1-re győzte le a Szolnokot, amely így egyre közelebb sodródik az NB I-ből való kieséshez.
márc. 5
16:35
Feczesinék megint eső miatt nem tudtak játszani (Agroinform)
Az előző héthez hasonlóan ezúttal is az időjárás miatt nem tudták lejátszani meg az Ascoli aktuális bajnoki találkozóját.
márc. 5
16:42
NB II: döntetlennel zárult az Újpest II Békéscsaba elleni meccse (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 16. fordulójában az Újpest II hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Békéscsabával.
márc. 5
16:44
Profi ökölvívás: Vladimir Klicsko lemondta a Chisora elleni vb-meccset (She)
Nem tudott felépülni teljesen decemberi sérüléséből, ezért lemondta az április 30-ai, Dereck Chisora elleni összecsapását Vladimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoka.
márc. 5
17:00
NB II: a Vác legyőzte az MTK-t, Tatabányán nyert a Pécs (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában a Keleti csoportban a Vecsés sima, 3–0-s győzelmet aratott az Orosháza ellen, a Nyíregyháza hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Hajdúböszörmény ellen. Vácon a vendég MTK II szerzett vezetést, de a hazaiak fordítani tudtak. A Nyugati csoportban a Budaörs legyőzte a Győr második számú csapatát, míg a Szigetszentmiklós öt gólt lőtt a Barcsnak. A…
márc. 5
17:02
Északisí-vb: Uhrmann elizgulta, Ausztria a bajnok síugrásban (She)
Ausztria győzelmével ért véget a csapatverseny nagysáncon az oslói északisí-világbajnokságon. A második a házigazda Norvégia, a harmadik a szlovén válogatott lett. A viadalon a nagy szél miatt egy sorozat után hirdettek végeredményt.
márc. 5
17:04
Zenit: olasz válogatott védővel készül erősíteni Huszti csapata (She)
Olasz lapinformációk szerint Domenico Criscito, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa védője hamarosan az orosz bajnok Zenit játékosa lesz.
márc. 5
17:06
Labdarúgó NB I: a Pápa kétgólos hátrányból megverte a ZTE-t (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Lombard FC Pápa elképesztően fordulatos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, de a második félidő elejére a vendégek már 3–1-re vezettek úgy, hogy közben Bárányos Zsolt révén a pápaiak kihagytak egy tizenegyest. A hazaiak azonban nem adták fel, és végül az egyaránt kétgólos Takács Péter és Goran Marics…
márc. 5
17:09
Kétgólos hátrányból fordított a Pápa a ZTE ellen (Agroinform)
Fordulatos, jó iramú mérkőzésen a Pápa 1-3-ról állt fel, és nyert 4-3-ra a Zalaegerszeg ellen hazai pályán.
márc. 5
17:11
Ausztria mindent vitt síugrásban (Agroinform)
A nagysánc csapatversenyben is Ausztria győzött, a „sógorok” így mind az öt síugró számban elvitték a világbajnoki aranyérmet.
márc. 5
17:13
Botlott az éllovas Nyíregyháza és a Gyirmót is (Agroinform)
A Gyirmót hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a BKV Előre együttesével a labdarúgó NB II 16. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 5
17:18
Torna csb: a KSI és a Békéscsaba vezet az első fordulót követően (She)
A férfiaknál a KSI, a nőknél a Békéscsaba győzelmét hozta a tornászok csapatbajnokságának első fordulója. A második fordulóra majd ősszel kerül sor. Vasárnap 10.30 órakor a szerbajnoksággal folytatódik a tornászok viadala az FTC Kőbányai úti kézilabdacsarnokában.
márc. 5
17:20
Serie B: Filkor nélkül kapott ki a Triestina, és sereghajtóvá vált (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában Filkor Attila csapata, a Triestina hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Piacenzától, így visszaesett az utolsó helyre a tabellán, mivel a Frosinone hazai pályán legyőzte az Albinoleffét. A magyar játékos eltiltás miatt nem léphetett pályára a találkozón.
márc. 5
17:22
NB II: a Gyirmót csak gólnélküli döntetlenre volt képes a BKV ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 16. fordulóban a Gyirmót hazai pályán csupán gólnélküli döntetlenre volt képes a BKV Előre ellen, és mivel a Pécs nyert Tatabányán, a baranyai csapat két pont előnnyel vezeti a tabellát.
márc. 5
17:36
NB II: a Gyirmót csak gól nélküli döntetlenre volt képes a BKV ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 16. fordulóban a Gyirmót hazai pályán csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a BKV Előre ellen, és mivel a Pécs nyert Tatabányán, a baranyai csapat két pont előnnyel vezeti a tabellát.
márc. 5
17:38
NB I: Véber nem szakmázott a szünetben, Csank óvodás gólt látott (She)
Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője büszke játékosaira, akik kétgólos hátrányban rendkívül fegyelmezetten hajtották végre a szünetben megbeszélteket, ellenben Csank János, a vesztes Zalaegerszeg szakvezetője keserű, hogy néhány játékosa a második hazai gól után elbátortalanodott – derült ki a Sporttelevíziónak adott edzői gyorsinterjúkból. A labdarúgó NB I szombat délutáni mérkőzését a…
márc. 5
17:40
Videó: Németh elegánsan lőtte ki a hosszú sarkot Kissék ellen (She)
A görög bajnokságban megszerezte első gólját az Olympiakosz Voloszban Németh Krisztián a Panszerraikosz ellen. A magyar támadó egy elé pattanó labdát lőtt elegánsan a hosszú sarokba a Kiss Zoltánék elleni mérkőzésen. Nézze meg a találatot videón!
márc. 5
17:42
Bundesliga: a Hannover legyűrte a Bayernt, Hajnalék újabb győzelme (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában a Hannover hazai pályán remek játékkal legyűrte a Bayern Münchent. Hajnal Tamás kezdőként kapott lehetőséget a Stuttgartban – a 71. percben lecserélték –, és nem kis részt vállalt abban, hogy a VfB legyőzte a magyar légiós első németországi klubját, a Schalkét. A Nürnberg a mesternégyest szerző Christian Eigler vezérletével…
márc. 5
17:44
Férfi vízilabda ob I: a Vasas két góllal volt jobb a Szolnoknál (She)
A férfi vízilabda ob I-ben szombati játéknapjának első mérkőzésén a Vasas idegenben 10–8-ra győzött a Szolnok ellen.
márc. 5
17:45
A Hannover elleni vereség Louis van Gaal állásába kerül? (Agroinform)
Van Gaal állítólag már előszerződést kötött az Ajaxszal, ahol korábban BL-trófeát is nyert.
márc. 5
17:47
Ezúttal Hannoverben veszített a Bayern (Agroinform)
A bajor együttes nem bírt a jól játszó alsó-szászokkal és 3-1-es vereséget szenvedett a Bundesliga 25. fordulójában.
márc. 5
17:54
Kajak: Péter, Szomolányi és Fónagy sikerével zárult az ergométeres ob (She)
A férfiaknál Péter Kristóf, illetve Szomolányi Máté, a nőknél pedig Fónagy Veronika sikerét hozta a kajakosok szombati ergométeres országos bajnoksága, amelyen mintegy 40 – leginkább utánpótláskorú –  versenyző indult.
márc. 5
17:56
Videó: hét gólt és számos fordulatot hozott a Pápa-ZTE mérkőzés (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Lombard FC Pápa elképesztően fordulatos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, de a második félidő elejére a vendégek már 3–1-re vezettek úgy, hogy közben Bárányos Zsolt révén a pápaiak egy tizenegyest kihagytak. A hazaiak azonban nem adták fel, és végül az egyaránt kétgólos Takács…
márc. 5
17:58
Női kézilabda BL: a Larvik kilenc góllal győzött Volgográdban (She)
A Larvik kilenc góllal, 32–23-ra győzött idegenben a Dinamo Volgográd ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. csoportjában. A norvég csapat ezzel a kvartett élére állt, de a Lipcsében pályára lépő Győri Audi ETO KC vasárnap visszaveheti az első helyet.
márc. 5
18:00
Férfi vízilabda ob I: négy góllal győzte le a Fradit az Eger (She)
A férfi vízilabda ob I szombati játéknapján az Eger idegenben győzte le 9–5-re a Ferencvárost.
márc. 5
18:03
Németh Krisztián gólt lőtt Kissék ellen (Agroinform)
A magyar csatár első gólját szerezte az Olympiakosz Voloszban, épp a Kiss Zoltánt is foglalkoztató Panszerraikosz ellen talált be.
márc. 5
18:05
Hajnal Tamásék legyőzték a Schalkét (Agroinform)
Egy furcsa tizenegyesnek köszönhetően győzte a Stuttgart a gelsenkircheni együttest. Eigler négyet lőtt a St. Paulinak Nürnbergben.
márc. 5
18:07
Győrben nyert a Vasas, menekül a Haladás (Agroinform)
Győrben tudott nyerni Gáspár góljával az egyre jobb formába lendülő Vasas, a Haladás pedig elmozdult a kiesőhelyről miután legyőzte a Kaposvárt 2-0-ra.
márc. 5
18:12
Labdarúgó NB I: Oross és Irhás góljával verte a Kaposvárt a Haladás (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a 15. helyen álló Szombathelyi Haladás a 4. Kaposvárt fogadta. A hazaiak már a 3. percben vezetést szereztek Oross Márton góljával, majd a 66. percben a szünetben csereként beálló Irhás Ignác biztossá tette a hazaiak sikerét.
márc. 5
18:14
Premier League: sokat támadott, de nem szerzett gólt az Arsenal (She)
Óriási lehetőséget szalasztott el az Arsenal, miután hazai pályán mindössze gól nélküli döntetlent játszott a Sunderland ellen a Premier League 29. fordulójában. A találkozót gyakorlatilag végigtámadta a hazai csapat, a mindent eldöntő találatot azonban nem tudta megszerezni. A holnap a Liverpool ellen meccselő Manchester United előnye három pont Arsene Wenger együttesével szemben.
márc. 5
18:16
Skócia: sima győzelmet aratott a Celtic, kikapott a Hearts (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a listavezető Celtic 2–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyén álló Hamiltont, míg a Balogh János nélkül felálló Hearts hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a mérkőzést tíz emberrel befejező Kilmarnocktól.
márc. 5
18:18
Ausztria: a Bodnárt nélkülöző Salzburg legyőzte a Mattersburgot (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában Bodnár László csapata, a Red Bull Salzburg hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Mattersburgot.
márc. 5
18:21
Az Eger a Népligetben nyert, a Vasas Szolnokon (Agroinform)
Az Eger négygólos győzelmet aratott a FTC otthonában, míg a Vasas szoros mérkőzésen verte a Szolnokot a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
márc. 5
18:30
Premier League: még nem talált magára az Arsenal (Infostart)
A tabellán második Arsenal meglepetésre csak gól nélküli döntetlent játszott a vendég Sunderlanddel az angol labdarúgó Premier League 29. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 5
18:30
Championship: Buzsákyék győztek, és növelték előnyüket a tabellán (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 35. fordulójában a Buzsáky Ákossal felálló Queens Park Rangers hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Leicester Cityt. A magyar játékos kezdőként lépett pályára, és csak a 90. percben cserélték le.
márc. 5
18:32
Bundesliga: Hajnalék legyőzték a Schalkét, újabb Bayern-kudarc (Infostart)
A Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgart 1-0-ra nyert a vendég Schalke 04 ellen a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés