2011. március 12. szombat

márc. 12
0:30
Eredmények: újabb pontokat hullajtott a Besiktas, távolodik Európa (She)
A török bajnokságban szereplő Besiktas labdarúgócsapata gól nélküli döntetlenre volt csak képes a Maniaspor otthonában a pontvadászat 25. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Bernd Schuster vezette isztambuliak így nem tudtak közelebb zárkózni az élmezőnyhöz: 36 szerzett pontjukkal csupán a hatodik helyen állnak a tabellán, és hét egységre vannak az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, ám még Európa-…
márc. 12
0:48
Tenisz: Zvonarjova legyőzte Bacsinszkyt Indian Wellsben (She)
Az első fordulóban erőnyerő, harmadik helyen kiemelt Vera Zvonarjova 6:3, 7:6-ra legyőzte a svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímeát az Indian Wellsben zajló tenisztorna második körében.
márc. 12
6:48
Raúl nem akar visszatérni a Bernabéuba (Behaviour)
Négyből négy: a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé a visszavágók első hetét követően négy különféle nemzet képviselője jutott. A Barcelona (spanyol), a Sahtar (ukrán), a Schalke (német) és a Tottenham (angol) élte túl az egyenes kieséses szakaszt eddig. A Schalke trénere, Felix Magath, meglehet, a siker dacára távozni kényszerül.
márc. 12
6:50
Zöld-fehérben a kupaamazonok (Behaviour)
A Győr női kézilabdacsapata négyből négy megnyert csoportmérkőzéssel már bejutott az elődöntőbe a Bajnokok Ligájában, mégsem tét nélküli a Volgográd elleni hazai mérkőzése (vasárnap 18.15), mert az első hely megszerzéséhez nem szabad hibázni.
márc. 12
6:52
Ungvári Miklós: "Besározták a nevünket!" (Behaviour)
Eddig nem akart megszólalni öccse ügyében, ám lapunkkal kivételt tett Ungvári Miklós a magyar cselgáncssport egyik kiemelkedő alakja. A kétszeres Európa-bajnok, vb-bronzérmes sportoló nagyon maga alatt van testvére, Attila pozitív doppingmintája miatt, és elárulta, ha most ő lenne a szerinte ártatlanul meghurcolt öccse helyében, bizony nem lenne lelki ereje ahhoz, hogy a folytatásról álmodjon.
márc. 12
7:06
FTC-Vidi: A dobogó reálisabb, mint a bajnoki cím, de ma győznénk - Maróti (She)
Maróti Béla, a Ferencváros nyáron igazolt középpályása egy híján együttese mindegyik bajnoki mérkőzésén pályára lépett ebben a szezonban, és valószínűleg a Videoton elleni rangadón is kezdő lesz. A futballista klubja honlapjának nyilatkozott a ma esti mérkőzésről.
márc. 12
7:06
Szájháború után jöhet a ringcsata (Behaviour)
Egészen elképesztő hétvégét kapnak a profi boksz leglelkesebb rajongói. A 2010-es esztendő kiütését produkáló WBC középsúlyú világbajnok, Sergio Martinez (46-2-2, 25 KO) élete talán legnagyobb csatájára készül az ukrán származású Szergej Dzinzirukkal (37-0, 23 KO).
márc. 12
7:08
NHL: Ovecskinék sorozatban hetedszer nyertek, kikapott a Boston (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 143. játéknapján sorozatban hetedszer győzött a Keleti főcsoport 2. helyén álló Washington. A Capitals ezúttal 2–1-re nyert otthon a Carolina ellen, Alekszandr Ovecskin egy góllal, Braden Holtby kapus pedig 40 védéssel járult hozzá a sikerhez. A keleti harmadik Boston New Yorkban kapott ki az Islanderstől.
márc. 12
7:24
Atlétika: London megpályázza a 2017-es világbajnokság rendezését (She)
London megpályázza a 2017-es atlétikai világbajnokság rendezési jogát. Az illetékesek bejelentése szerint abban a stadionban lennének a versenyek, amelyet a jövő évi olimpián is használnak majd az atléták.
márc. 12
7:42
NBA: győzött a Spurs, vereséget szenvedett a Boston és az Orlando (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 133. játéknapján a ligaelső San Antonio Spurs szoros csatában nyert otthon a Sacramento ellen. A Boston kikapott Philadelphiában, a Chicago 80 pont alatt tartotta az Atlantát, míg az Orlando nem tudott mit kezdeni a 39 pontig jutó Monta Ellisszel, így a Golden State hosszabbítás után győzött.
márc. 12
8:45
A klub fontolgatja Luís Fabiano eladását (Agroinform)
A Sevilla megfontolja a Sao Paulo ajánlatát, melyet brazil labdarúgójának, Luís Fabianónak a megvételére tett.
márc. 12
9:03
A Boston és az Orlando is kikapott (Agroinform)
Szoros meccsen nyert a ligaelső San Antonio Spurs, a Boston Celtics Philadelphiában égett meg, míg az Orlando Magic 21 pontos előnyt herdált el a Golden State otthonában.
márc. 12
9:21
Sorozatban hetedszer nyert a Washington (Agroinform)
Ezúttal a Carolina Hurricanes volt Alekszandr Ovecskinék szenvedő alanya.
márc. 12
9:30
Tenisz: Hewitt kiesett, Clijsters, Schiavone és Ivanovics továbbment (She)
Az Indian Wellsben zajló tenisztornán a férfiak között az 1. fordulóban ma hajnalban elbúcsúzott az egyes küzdelmeitől az ausztrál Lleyton Hewitt. A hölgyek már a második körnél tartanak, amelyből többek között Kim Clijsters, Ana Ivanovics és Francesca Schiavone is továbbjutott.
márc. 12
9:32
NFL: nincs megegyezés a kollektív szerződésről, elmaradhat az idény (She)
A csapattulajdonosok nem tudtak megállapodni a játékosokat képviselő szakszervezettel (NFLPA) a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) kollektív szerződéséről, így várhatóan elmarad a 2011–2012-es idény.
márc. 12
9:48
31,6 milliárdot keresett a Forma-1-es csapatfőnök (Blikk)
100 milliószoros haszonnal adott túl Forma–1-es istállóján Ross Brawn csapatfőnök
márc. 12
9:48
NFL: nincs megegyezés, törölhetik a szezont (Metropol)
A csapattulajdonosok nem tudtak megállapodni a játékosokat képviselő szakszervezettel (NFLPA) a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) kollektív szerződéséről, így várhatóan elmarad a 2011/2012-es idény.
márc. 12
9:57
Nincs megegyezés, törölhetik a szezont (Agroinform)
A csapattulajdonosok nem tudtak megállapodni a játékosokat képviselő szakszervezettel (NFLPA) az NFL kollektív szerződéséről.
márc. 12
10:06
Labdarúgás: itthon az FTC-Videoton, Angliában az MU-Arsenal a nap rangadója - a mai program (She)
Bár a magyar futballban az esti Ferencváros–Videoton bajnoki lesz a csúcsesemény a hétvégén, az NB I-ben további öt mérkőzést játszanak; a Debrecen a Honvéd ellen igyekszik három pontot szerezni, és kihasználni egyik (vagy mindkét) fő riválisa botlását. Spanyolországban a Real Madrid a Barcelonát a Camp Nouban megtréfáló Hérculest fogadja, míg Olaszországban a rossz sorozatból kikecmeregni vágyó…
márc. 12
10:24
FTC-Vidi: A vendégek nyilvánvalóan jobb csapatot alkotnak - Csank János (She)
A Videoton hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak Csank János is elmondta a véleményét a ma esti Ferencváros–Videoton mérkőzéssel kapcsolatban. A korábban mindkét csapatnál dolgozó szakember szerint a fehérváriaké nyilvánvalóan jobb csapat, de ez a mai találkozóra nézve semmit sem jelent.
márc. 12
10:33
A Bernabéut is bevenné a Hércules (Agroinform)
Sevillába megy a Barcelona, a Real az újonc alicanteieket látja vendégül.
márc. 12
10:42
F1: a Hispania nem tesztel, gyakorlás nélkül vág neki az évadnak (She)
A Formula–1-ben szereplő Hispania-istálló alkatrészhiány miatt törölte szombatra tervezett tesztjét, így akárcsak tavaly, ebben az évben is tesztelés nélkül vág neki az idénynek. A csapat a Barcelonában szakadó eső miatt egyébként sem nagyon tudna érdemi munkát végezni (a Ferrari, a Mercedes, a McLaren és a Williams azért megpróbálja a körözést a Circuit de Catalunyán).
márc. 12
10:44
Videó: Ovecskin bombagóllal segítette győzelemhez a Washingtont (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Washinton Capitals 2–1-re legyőzte a Carolina Hurricanest az NHL alapszakaszának 143. játéknapján. A fővárosiak hátrányát az orosz Alekszandr Ovecskin egyenlítette ki, nem akármilyen találattal, majd Matt Hendricks a győztes gólt is megszerezte.
márc. 12
11:00
Juventus: Tíz döntő vár ránk, s ha mindet nyerjük, jöhet a BL - Delneri (She)
Luigi Delneri, a Juventus vezetőedzője úgy véli, odaérhetnek még a Bajnokok Ligája-szereplést érő negyedik helyre az olasz labdarúgó-bajnokságban, de ehhez a hátralévő összes mérkőzését meg kell nyernie csapatával.
márc. 12
11:27
Luís Fabiano 7,6 millió euróért a Sao Paulohoz került - hivatalos (Agroinform)
A Sevilla elfogadta a Sao Paulo ajánlatát, melyet brazil labdarúgójának, Luís Fabianónak a megvételére tett.
márc. 12
11:36
Golf-vb: őrült hajrá várható, Kaymer lesben áll, Woods bizonytalan (She)
Az első fordulóban fantasztikusan ütő Hunter Mahan megőrizte az első helyet az idei golfvilágbajnokság második versenyének második napján a floridai Doralben, de az előnye minimális Francesco Molinari és a világelső Martin Kaymer előtt.
márc. 12
11:38
Videoblog: Vérbeli rangadó lesz, amely nyíltá teheti a bajnokságot - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Most a szombati Ferencváros-Vidoton meccs esélyeiről osztotta meg gondolatait.
márc. 12
11:45
Az Arsenalnak az Old Traffordon kell feledtetnie kudarcait (Agroinform)
Az Európa Ligában leszerepelt Citynek ismét alsóbb osztályú ellenfél jutott, így kötelező lenne a továbbjutás.
márc. 12
11:47
Nyerni akarunk a Videoton ellen - Rósa (Agroinform)
A Fradi csapatkapitánya szerint remek hangulatú találkozót láthat a remélhetőleg nagy számú publikum.
márc. 12
11:54
Videoblog: Vérbeli rangadó lesz, nyíltá teheti a bajnokságot - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Most a szombati Ferencváros-Vidoton meccs esélyeiről osztotta meg gondolatait.
márc. 12
11:56
FTC-Vidi: Jó döntés volt Kassaira bízni a meccset - Arany Tamás (She)
A Ferencváros–Videoton mérkőzéssel kapcsolatban az év játékvezetőjének háromszor is megválasztott Arany Tamás is elmondta a véleményét a Videoton hivatalos honlapjának. Arany kiemelte, hogy jó döntés volt Kassai Viktorra bízni a ma esti rangadó dirigálását.
márc. 12
11:58
Videó: győztes gólpasszt adott a kapus az argentin bajnokságban (She)
A Banfield 2–1-re legyőzte idegenben a Tigrét az argentin labdarúgó-bajnokság Clausura szakaszának ötödik fordulójában. A 90. percig 1–1 volt az állás, amikor Enrique Alberto, a vendégek kapusa kirúgásból nagyszerű passzt adott a csereként beállt Facundo Ferreyrának, aki végül megszerezte a győztes gólt.
márc. 12
12:03
Májusban eldől, Magyarország rendezi-e a 2014-es vízilabda Eb-t (Agroinform)
A LEN a május 13-15. közötti Büro-ülésén el kívánja dönteni, ki kapja meg a 2014-es Eb rendezési jogát.
márc. 12
12:12
Átigazolás: Luís Fabiano elhagyja Sevillát, visszatér a Sao Paulóhoz (She)
Luís Fabiano hazatér Brazíliába, a Sao Paulóhoz, miután korábbi klubja 7.6 millió euróért megvásárolta a Sevillától. A brazil csatárt március 30-án mutatják be régi-új együttesében.
márc. 12
12:21
Megbüntették a fenyegetőző Cuche-t (Agroinform)
A FIS pénzbírsággal sújtotta Didier Cuche-t, miután a svájci világbajnok megfenyegette a alpesi Világkupa-sorozatba tartozó kvitfjelli helyszín versenyigazgatóját.
márc. 12
12:30
Májusban eldől: Magyarország rendezi a 2014-es vízilabda Eb-t? (Infostart)
Az Európai Úszó Liga (LEN) - az eredeti terveket megváltoztatva - már a közeljövőben, a május 13-15. közötti Büro-ülésén el kívánja dönteni, ki kapja meg a 2014-es Eb rendezési jogát.
márc. 12
12:30
Alpesi sí: megbüntették a testi épségét féltő svájci világbajnokot (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) pénzbírsággal sújtotta Didier Cuche-t, miután a svájci világbajnok megfenyegette az alpesi világkupa-sorozatba tartozó kvitfjelli helyszín versenyigazgatóját.
márc. 12
12:32
Kerékpár: undorral vonult vissza a doppingbotrányhős, pincér lenne (She)
Bejelentette visszavonulását az olasz Riccardo Ricco, akit februárban menesztett a Vacansoleil országúti kerékpároscsapat, miután vélhetően saját vérének transzfúziójától lett rosszul.
márc. 12
12:34
Sífutás: Johaug célfotóval előzte meg Kowalczykot az üldözésesben (She)
A nők 5+5 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata a finnországi Lahtiban. A győzelmet a norvég Therese Johaug szerezte meg célfotó alapján a lengyel Justyna Kowalczyk, illetve az olasz Arianna Follis előtt. A világbajnokságon négy aranyérmet szerző norvég Marit Björgen ezúttal csak a negyedik lett.
márc. 12
12:39
Vészhelyzet kapusfronton (Agroinform)
Szczesny kidőlésével Almunia az egyetlen bevethető hálóőr, a klub máris engedélyt kért a szövetségtől, hogy az átigazolási időszakon kívül szerződtethessenek egy kapust.
márc. 12
12:48
Sífutás: Johaug célfotóval előzte meg Kowalczykot az üldözésesben (She)
A nők 5+5 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata a finnországi Lahtiban. A győzelmet a norvég Therese Johaug szerezte meg célfotó alapján a lengyel Justyna Kowalczyk, illetve az olasz Arianna Follis előtt. A világbajnokságon négy aranyérmet szerző norvég Marit Björgen ezúttal csak a negyedik lett.
márc. 12
13:06
Kosárlabda: Kobe Bryant édesapja újra edző lesz a WNBA-ben (She)
Ismét a város női csapatánál, a Los Angeles Sparksnál lett segédedző Joe „Jellybean" Bryant, az észak-amerikai férfi profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers ászának, Kobe Bryantnek az édesapja.
márc. 12
13:15
Johaug első sikere a Világkupában (Agroinform)
A norvég Therese Johaug sikerét hozta a sífutó Világkupa Lahtiban rendezett 5+5 km-es üldözéses versenye.
márc. 12
13:17
Két magyar döntős 3 méteren (Agroinform)
Két magyar versenyző is döntőbe jutott a műugrók torinói Európa-bajnokságának női 3 méteres versenyében.
márc. 12
13:24
Amerikaifutball: megegyezés hiányában dobhatják a szezont (Infostart)
A csapattulajdonosok nem tudtak megállapodni a játékosokat képviselő szakszervezettel (NFLPA) a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) kollektív szerződéséről, így várhatóan elmarad a 2011/2012-es idény.
márc. 12
13:24
Alpesi sí: Walchhofer győzött, Kostelic megnyerte az összetettet (She)
A norvégiai Kvitfjellben lesiklással folytatódott a férfi alpesisí-világkupa. A győzelmet az osztrák Michael Walchhofer szerezte meg, honfitársa, Klaus Kröll és a svájci Beat Feuz előtt, míg a horvát Ivica Kostelic már behozhatatlan előnyre tett szert az összetett vk-ban.
márc. 12
13:33
John Terry visszakaphatja a kapitányi szalagot (Agroinform)
Fabio Capello  úgy véli, egy év száműzetés elég volt Terrynek, a szövetségi kapitány a hírek szerint nem bízik Steven Gerrard vezetői képességeiben.
márc. 12
13:42
Sílövő-vb: Neuner a második aranyát szerezte a tömegrajtos versenyben (She)
A nők 12.5 km-es tömegrajtos versenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a német Magdalena Neuner szerezte meg a fehérorosz Darja Domracseva és a norvég Tora Berger előtt.
márc. 12
13:44
Juventus: Chiellini és Iaquinta egymásnak esett edzésen - lapértesülés (She)
Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventus két labdarúgója, Giorgio Chiellini és Vincenzo Iaquinta egymásnak esett edzésen, majd társaiknak kellett szétválasztaniuk őket.
márc. 12
13:51
Kobe Bryant apja ismét a Los Angeles Sparks edzője lett (Agroinform)
Ismét a város női csapatánál, a Los Angeles Sparksnál lett segédedző Joe "Jellybean" Bryant, az NBA-ben címvédő Los Angeles Lakers ászának, Kobe Bryantnek az édesapja.

Keresés