2011. március 18. péntek

márc. 18
0:30
Jégkorong, EBEL: ezúttal a Klagenfurt nyert idegenben 5-2-re a Villach ellen (She)
A hazai 5–2-es vereség után a Klagenfurt idegenben 5–2-es győzelemmel vágott vissza a Villachnak az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) elődöntőjének második mérkőzésén.
márc. 18
0:34
El: Mancini szerint Balotelli „hülyesége" miatt esett ki a Man. City (She)
Roberto Mancini, a Manchester City vezetőedzője a Dinamo Kijev ellen elbukott Európa-liga-nyolcaddöntő után úgy nyilatkozott, Mario Balotelli „butasága" miatt is esett ki együttese.
márc. 18
1:24
Tenisz: Robredo visszalépett, Azarenka feladta a Wozniacki elleni meccset (She)
Az argentin Juan Martín del Porto már elődöntős az Indian Wellsben zajló ATP-tornán, miután a spanyol Tommy Robredo izomhúzódás miatt visszalépett.
márc. 18
6:48
Kerékpár: a Vueltán már indulna a lábműtéten áteső spanyol bringás (She)
Lábműtéten esett át, ezért nem indulhat a júliusi Tour de Frace-on Ruben Plaza, a spanyolok kétszeres országúti bajnok kerékpárosa.
márc. 18
7:06
NBA: a Chicago idegenben nyert, elhúzták a clevelandiek nótáját (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 139. játéknapján egyedül a Chicago Bulls tudott győzni vendégként, a Cleveland Cavaliers ellenben kiadós verést kapott a Portland Trailblazers otthonában.
márc. 18
7:06
Magyar csapat, magyar támogatók, nagy célok (Behaviour)
Sokan azt hitték, hogy a motoros világbajnokságok Talmácsi Gábor kiesésével magyar versenyzők nélkül maradnak. Nos, örömmel jelentjük, nemhogy egy, hanem két motoros, ráadásul színtiszta magyar csapatban húzza a gázt, a hazánkban egyelőre kevésbé ismert Supersport világbajnokságon.
márc. 18
7:08
NHL: lenullázták a Los Angelest, a Torontót, a Chicagót és a Columbust (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 151. játéknapján tizenegy találkozót rendeztek, a jégre lépő huszonkét csapat közül kettő – Columbus Blue Jackets, Los Angeles Kings – pályaválasztóként, míg további két gárda – Toronto Maple Leafs, Chicago Blackhawks – idegenben kapott ki szerzett gól nélkül.
márc. 18
7:08
Janics Natasa a kajakból menne szülni (Behaviour)
Gyermeket vár Janics Natasa, a szegediek háromszoros olimpiai bajnok kajakosa. A hírt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tegnapi sajtótájékoztatóján jelentették be. A kiváló sportoló és férje - aki egyben edzője is -, Andrian Dusev szeptemberre várják a kisbaba érkezését. Janics ezért nem vesz részt az augusztus közepén Szegeden megrendezésre kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
márc. 18
7:10
Sztárom a párom! (Behaviour)
Az idei első 1000-es mesterversenyen, Indian Wells-ben igencsak kiszolgálják a legjobbak a nézőket. Ugyanis a férfi világranglista első négy helyezettje - Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovics és Andy Murray - nemcsak egyéniben, hanem párosban is rajthoz állt.
márc. 18
7:24
Tenisz: Nadal megizzadt a Del Potro elleni elődöntőért Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló, 4 760 000 dollár összdíjazású ATP-torna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal szetthátrányból nyert a horvát Ivo Karlovic ellen és jutott be az elődöntőbe, ahol majd a negyeddöntőből játék nélkül továbbjutó argentin Juan Martín del Porto lesz az ellenfele.
márc. 18
7:42
Libertadores-kupa: az Estudiantes és az LDU Quito sem spórolt a gólokkal (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa csoportkörének második fordulójában nagy különbséggel nyert hazai pályán az argentin Estudiantes és az ecuadori LDU Quito.
márc. 18
8:36
Siófok: szerződtetnék a Honvédtól elküldött szerb csatárt (She)
A szerb Igor Jokszimovics télen már járt próbajátékon Magyarországon, méghozzá a Budapest Honvédnál. Kispesten nem tartottak rá igényt, de a bennmaradásért küzdő Siófok szerződtetné a 30 éves futballistát.
márc. 18
8:38
NB II: gondok Nyíregyházán - Kovacsevics hazautazott, újabb sérültek (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában listavezető Nyíregyháza sérült szerb védőjét, Zseljko Kovacsevicset hazájában kezelik. Eközben két újabb játékos iratkozott fel a sérültlistára.
márc. 18
8:48
Megizzadt a világelső (Agroinform)
A világelső spanyol Rafael Nadal meglepően nehezen, három játszmában győzte le a horvát Ivo Karlovicot, s jutott a négy közé az Indian Wellsben.
márc. 18
8:54
Férfi kosárlabda: Nyíregyházán szerződést bontottak Marshall-lal (She)
A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Marso-Vagép NYKK közös megegyezéssel szerződést bontott Curtis Marshall-lal.
márc. 18
8:56
Sportpolitika: Riskó Gézát a MOB tagjává választották (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság tagjává választották Riskó Gézát.
márc. 18
8:58
Formula-1: Bernie Ecclestone szerint túl sok a 12 csapatos mezőny (She)
Ha már belelendült a kritizálásba, Bernie Ecclestone ismét elmondta, szerinte felesleges volt tavaly 12 csapatosra bővíteni a Formula-1-es mezőnyt, bár nem minden új csapattal elégedetlen.
márc. 18
9:06
Portlandben látták el a clevelandiek baját (Agroinform)
Egyedül a Chicago Bulls tudott nyerni vendégként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján, a Bikák a New Jersey Jets otthonában diadalmaskodtak.
márc. 18
9:12
Úszás: Kiss László szerint az amerikai edzőkolléga harca nem időszerű (She)
George Block a tavaly alakult úszóedzők világszövetségének amerikai elnöke egyre nehezebben viseli, hogy a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) újra meg újra lesöpri az asztalról azon javaslatát, hogy a trénerek is hallathassák hangjukat a sportág irányítói testületében.
márc. 18
9:14
Női kosárlabda Ek: a döntő első, izraeli mérkőzésén döntetlen született (She)
A női kosárlabda Európa-kupa döntőjének első mérkőzésén az izraeli Elitzur Ramla hazai környezetben csak döntetlenre volt képes a francia Arras Pays D'Artois ellen, így a visszavágón a hazai környezetben pályára lépő Arrasnál van már a helyzeti előny.
márc. 18
9:24
Kulcsfontosságú atlantai győzelem (Agroinform)
Az Atlanta Thrashers nagy csatában, szétlövés után legyőzte a keleti első Philadelphia Flyerst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
márc. 18
9:30
Alpesi sí: törölték a férfi óriás-műlesiklást, Ligety a szakági győztes (She)
A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a pénteki férfi óriás-műlesiklást is a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí világkupa-döntőn.
márc. 18
9:30
Vivicittá futópárbaj: Ördög Nóra a barátnőire is számít (Metropol)
Közeleg hazánk legrangosabb futóeseménye, a T-Home Vivicittá Városvédő Futás. Az április 10-i budapesti esemény előtt azonban az is eldől, melyik hazánk legsportosabb vidéki városa.
márc. 18
9:32
Labdarúgás: Videoton-Debrecen rangadó, Kecskeméten a ZTE - pénteki program (She)
Pénteken 19 órakor rendezik a labdarúgó NB I egyik várva várt rangadóját, a Videoton–DVSC-TEVA összecsapást. A derbi előtt 17 órától a Zalaegerszeg lép pályára a Kecskemét vendégeként. Az európai topligák közül csak a Bundesligában játszanak mérkőzést, a 20.30-kor kezdődő találkozón az utolsó helyezett Borussia Mönchengladbach fogadja a 14. Kaiserslauternt.
márc. 18
9:48
Videó: A Man. City sztárja már a bemelegítésnél felhúzta magát (She)
Nem a csütörtöki nap lesz a kedvence a Manchester City labdarúgójának, Mario Balotellinek. Az olasz csatárt a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-mérkőzésen a 36. percben kiállította a játékvezető, mert nyújtott lábbal beleszállt Goran Popovba. A meccs előtti bemelegítésnél pedig képtelen volt felvenni a megkülönböztető mezt, amelyet aztán eldobott és kért egy másikat, ám azzal sem járt sikerrel.
márc. 18
10:00
Argentína és Uruguay közösen pályázik vb rendezésre (Agroinform)
Csütörtökön bejelentették, hogy Uruguay és Argentína hivatalosan is megpályázza a 2030-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát.
márc. 18
10:02
Sikeres volt Abidal műtétje! (Agroinform)
A barcelonai egyetemi klinikán a háromórás, laparoszkópiás beavatkozás során eltávolították a 31 éves francia játékos májából a tumort.
márc. 18
10:06
Videó: Balotelli hihetetlen szerencsétlenkedése - magát húzta fel a trikó helyett (She)
Nem a csütörtöki nap lesz a kedvence a Manchester City labdarúgójának, Mario Balotellinek. Az olasz csatárt a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-mérkőzésen a 36. percben kiállította a játékvezető, mert nyújtott lábbal beleszállt Goran Popovba. A meccs előtti bemelegítésnél pedig képtelen volt felvenni a megkülönböztető mezt, amelyet aztán eldobott, és kért egy másikat, ám azzal sem járt sikerrel.
márc. 18
10:08
El: Dzsudzsák szerint könnyebb volt a továbbjutás, mint várták (She)
Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar válogatott balszélsője gólpasszal járult hozzá az eindhoveniek Glasgow-ban aratott 1–0-s sikeréhez és az Európa-liga negyeddöntőjébe jutáshoz. Dzsudzsák úgy véli, a Rangers elleni meccs könnyebb volt, mint gondolták.
márc. 18
10:18
Magath visszatér Wolfsburgba (Agroinform)
Mindössze két nappal azután, hogy menesztették Schalkétől, Felix Magath pénteken a kieséstől fenyegetett VfL Wolfsburg vezetőedzője lett.
márc. 18
10:24
Videó: paralimpikonjaink szívük szerint már utaznának London felé (She)
A londoni Olimpia visszaszámlálásával egy időben elindult a paralimpiai centi vágása is. Harminckét nappal az épek világversenye után ugyanis minden eddiginél nagyobb számú indulóval elrajtol a sérültek megmérettetése is. Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke elárulta az NSO Tv-nek, hogy hazánk képviselői, ha lehetne, már most csomagolnának, és felülnének a brit fővárosba tartó…
márc. 18
10:26
El: Mancini kész kihagyni a keretből a „gondolkodni képtelen" Balotellit (She)
Roberto Mancininek, a Manchester City menedzserének elfogyott a türelme: a tréner a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-kiesés után kijelentette, kész kihagyni a durvaságért piros lapot kapó, indolens Mario Balotellit.
márc. 18
10:42
Wolfsburg: hivatalosan is bejelentették Felix Magath érkezését (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy német források szerint a Scahlkétól szerdán menesztett Felix Maagth lesz a Wolfsburg vezetőedzője. A hírt ma reggel a klub hivatalos honlapja is megerősítette.
márc. 18
11:00
Úszás: a kormánybiztos a MOB-kifizetések felfüggesztését kérte (She)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára hivatalában fogadta Budai Gyulát, a Miniszterelnökség elszámoltatási és korrupció-ellenes kormánybiztosát. A kormánybiztos részletes tájékoztatást adott a Magyar Úszószövetség által rendezett 2010. évi Úszó, Műugró, Műúszó és Nyílt vízi Európa-bajnokság megrendezése kapcsán folyó vizsgálat állásáról.
márc. 18
11:12
Balotelli felöltözni sem tud egyedül (Agroinform)
A pályán egy igazi botrányhős, azon kívül viszont a mama pici fia Mario Balotelli, aki öltözködni sem tud egyedül. Az alábbi videó legalábbis erről tanúskodik...
márc. 18
11:18
Videó: Balotelli hihetetlen szerencsétlenkedése - magát húzta fel a trikó helyett (She)
Nem a csütörtöki nap lesz a kedvence a Manchester City labdarúgójának, Mario Balotellinek. Az olasz csatárt a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-mérkőzésen a 36. percben kiállította a játékvezető, mert nyújtott lábbal beleszállt Goran Popovba. A meccs előtti bemelegítésnél pedig képtelen volt felvenni a megkülönböztető mezt, amelyet aztán eldobott, és kért egy másikat, ám azzal sem járt sikerrel.
márc. 18
11:20
Válogatott: Bodor egy ponttal elégedett lenne a hollandok ellen (She)
Bodor Boldizsár, a Roda JC labdarúgócsapatának 24-szeres magyar válogatott játékosa úgy véli, a nemzeti csapatnak már egy pont megszerzése is óriási bravúr lenne a hollandok elleni Eb-selejtezőkön (március 25., 29.).
márc. 18
11:22
BL: A Realt ne, egy Mourinhóval kevesebbek vagyunk - Moratti (She)
A címvédő olasz Internazionale labdarúgócsapata is izgatottan várhatja a péntek déli nyoni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását – amelyet a Nemzeti Sport Online élőben közvetít –, a milánói klubelnök Massimo Moratti már korábban célzott arra, úgy érzi, hogy a Barcelonát sodorja útjukba a szerencse – vagy balszerencse, ez majd elválik –, most viszont azt is elárulta, hogy miért nem…
márc. 18
11:30
Futács Márkó nem adja fel! (Agroinform)
Az Ingolstadtban játszó fiatal támadó a hatharom.hu-nak mesélt pályafutásáról, a francia és a német bajnokság közti különbségről és jelenlegi helyzetéről.
márc. 18
11:36
1860 München: leradírozhatják a klubot a német profi futball térképéről (She)
Továbbra sem talál megoldást súlyos pénzügyi gondjaira a német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapatának vezetősége. Király Gábor csapatát a német profi futballból való kizárás fenyegeti.
márc. 18
11:36
Dzsudzsák gólpassza továbbjutást ért (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven a magyar válogatott szélső gólpasszának is köszönhetően 1-0-ra nyert a Glasgow Rangers otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján, így bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 18
11:38
Videó: félpályáról lőtt bombagólt a védő a Los Angeles kapujába (She)
Ritkán látható góllal szerezte meg harmadik találatát a St. Louis Blues a Los Angeles Kings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 151. játéknapján idegenben. A vendégek 21 éves védője, Alex Pietrangelo amint átkorcsolyázott a felezővonalon, azonnal lőtt. A hazaiak kapusa, Jonathan Quick elnézte a korongot, amely a kapuba vágódott. A meccset végül a St. Louis nyerte 4–0-ra.
márc. 18
11:54
Primera División: Krkic lehet a harmadik legfiatalabb „százados” (She)
A spanyol élvonal (Primera División) történetének harmadik legfiatalabb labdarúgójaként lehet „százados” Bojan Krkic, az FC Barcelona játékosa.
márc. 18
11:54
Abidal túl van a tumorműtéten (Metropol)
Csütörtökön háromórás műtét során eltávolították Eric Abidalnak, az FC Barcelona labdarúgójának a májáról a nemrég felfedezett daganatot.
márc. 18
11:56
Videoton-DVSC: Sok múlik a pálya állapotán - Zdenek Scasny (She)
A listavezető Videoton ma este 19 órától a bajnoki címvédő DVSC-t látja vendégül. A debreceniek vezetőedzője, Zdenek Scasny elmondta, nagyon fontos találkozó vár rájuk, de az, hogy jó mérkőzésre van-e kilátás, nagyban függ a pálya állapotától is.
márc. 18
11:58
Blog: Legyen mesterséges eső! Az F-1 amúgy sem sport - Szabados G. (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kitűnő sportközgazdász mostani írásában a Formula–1 gazdasági vezetőjének, Bernie Ecclestone-nak új tervéről, a fellocsolt pályákról fejti ki véleményét.
márc. 18
12:00
Haladás: Halmosi felépült sérüléséből, így pályára léphet Pakson (She)
Halmosi Péter felépült sérüléséből, így pályára léphet a Haladás labdarúgócsapatának szombati, paksi bajnokiján – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
márc. 18
12:06
A Győr már továbbjutott, esélyes az FTC és a Vác is (Agroinform)
A Győr, a Ferencváros és a Vác női csapata is nagy reményekkel várja az európai kézilabda kupák hétvégi mérkőzéseit.
márc. 18
12:12
Birkózás: három kazah a mieinknél a szabadfogású csapat-vb-n (She)
Nagyon kellemes meglepetést szerezve jutott a világ tíz legjobbja közé a magyar szabadfogású birkózóválogatott, így szereplője lehet a csapat-világbajnokságnak, amely szombaton és vasárnap zajlik Oroszországban: Mahacskalában, a Dagesztáni Köztársaság fővárosában. Együttesünkben három kazah „vendégjátékos” kapott helyet.
márc. 18
12:30
Chelsea - Manchester United összecsapás a BL-negyeddöntőjében (Infostart)
Elkészítették a labdarúgó Bajnokok ligája negyeddöntőinek és elődöntőinek párosítását. A nyolc között a címvédő Internazionale a Schalke csapatával, a Barcelona a Sahtar Donyeckkel mérkőzhet. A Real Madrid a Tottenham együttesével találkozik, a Chelsea a Manchester Uniteddel csaphat össze.

Keresés