2011. március 2. szerda

márc. 2
0:30
Eredmények: Korcsmárral nyert a Brann, hengerelt a Barcelona B (She)
Alábbi összeállításunkban egy felkészülési találkozó, illetve a spanyol és az angol másodosztályú bajnokság legfrissebb eredményeit gyűjtöttük össze.
márc. 2
0:34
Primera División: könnyedén, 3-0-ra nyert a Sevilla a Gijón ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Sevilla könnyedén, 3–0-ra győzött a Sporting Gijón ellen. A hazai pályán játszó sevillaiak Sebastián Eguren korai kiállítását követően 64 percig emberelőnyben futballoztak.
márc. 2
0:39
16 jegy már elkelt a foci Eb-re, a többiért még sorba állhatunk (Agroinform)
Michel Platini is részt vett azon az ünnepségen Varsóban, amely után megkezdődött a jegyárusítás a 2012-es foci Eb-re.
márc. 2
0:57
Feczesin Róberték meccse eső miatt elmaradt (Agroinform)
Órákon át zuhogott az eső az Ascoli-Vicenza találkozó helyszínén, így kedden este nem tudták megrendezni a Serie B-s mérkőzést.
márc. 2
1:01
Simán nyert emberelőnyben a Sevilla - videó (Agroinform)
Az andalúz együttes az első félidő közepén emberelőnybe, és rögtön gólelőnybe is került, és könnyedén nyert a Gijón ellen.
márc. 2
1:06
Man. United: Hihetetlen, hogy a bíró megint belenyúlt a meccsbe - Ferguson (She)
Mint ismeretes, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Manchester United kedd este 2–1-re kikapott a Chelsea vendégeként. A „vörös ördögök" menedzsere, Sir Alex Ferguson a találkozó után Martin Atkinson játékvezetővel foglalkozott, aki a 79. percben 11-est ítélt a „kékeknek". A skót menedzser szerint a bíró döntően befolyásolta a mérkőzést.
márc. 2
1:24
Chelsea: Egy fantasztikus csapatot sikerült legyőznünk - Ancelotti (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti a Manchester United elleni keddi 2–1-es siker után arról beszélt, hogy ugyan egy nagyon fontos győzelmet arattak, de úgy tűnik, a tabella elejére így sem tudnak odaérni.
márc. 2
2:00
Tenisz: Arn Gréta Sara Erranival találkozik a 2. fordulóban (She)
A Monterreyben zajló WTA-torna 1. fordulójában a még nem közölt mérkőzéseken egy kivételtől eltekintve nem történt különösebb meglepetés. Az egyetlen búcsúzó kiemelt – a már korábban vereséget szenvedő, francia színekben versenyző Aravane Rezai mellett – a 4. helyen rangsorolt német Julia Görges volt, aki az orosz Kszenia Pervaktól kapott ki.
márc. 2
6:51
Realis szerződés, vagy állami támogatás? (Behaviour)
Magyarországtól nyugatra is elő-előfordul, hogy kormányok egy-egy sportegyesületet kiemelt juttatásokban részesítenek. E tekintetben is kiváltságos helyzetű a spanyol királyi gárda, azaz a Real Madrid.
márc. 2
6:53
Szertefoszlott Talma álma (Behaviour)
Rácz Félix szerint - bár elsőre tényleg furcsának tűnhet - elképzelhető, hogy Talmácsi Gábor valóban támogatói érdekeit is szem előtt tartotta, amikor úgy döntött, nem áll rajthoz egyetlen osztályban sem az idei gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Az érintettek reakciója alapján ugyanakkor ennek kicsi a valószínűsége.
márc. 2
7:06
Anglia: Robert Pires még maradna az Aston Villánál (She)
Egy évvel meghosszabbítaná nyáron lejáró szerződését az Aston Villánál Robert Pires, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
márc. 2
7:08
NBA: az Orlando Magic megint győzött a New York Knicks ellen (She)
Az Orlando Magic a 30 pontot és 16 lepattanót szerző Dwight Howard és a 26 pontig jutó Jameer Nelson vezérletével 116–110-re győzött a New York Knicks ellen hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 123. játéknapján. A legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyerő orlandóiak ebben az idényben másodszor győztek a Knicks ellen, amellyel kétszer is összecsapnak még…
márc. 2
7:09
Milliárdokat kaphat a sport (Behaviour)
Ünnepnapként vonulhat be a magyar labdarúgás, valamint az MLSZ történetébe 2011 februárjának utolsó napja. Ekkor rendezték az idén 110 éves szövetség e jeles alkalomból kezdődő ünnepségsorozatának első állomásaként a Magyar Futball Fórumát - a Papp László Sportarénában honi és külföldi szakemberek sokasága szólalt fel -, nem mellékesen ekkor derült ki, hogy a sportág több mint 3 milliárd forintos…
márc. 2
7:11
Marad a kanadai tréner (Behaviour)
A Fehérvár irányítói 2013-ig meghosszabbították a jégkorongcsapat vezetőedzőjének, Kevin Primeau-nak a szerződését.
márc. 2
7:13
Új sportigazgató a MOB-ban (Behaviour)
Szabó Bencét nevezték ki a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatójává. Az 1988-ban a csapattal, négy évvel később egyéniben olimpiai aranyérmet szerző kardvívót kedden mutatták be a szervezet rendkívüli munkaértekezletén.
márc. 2
7:24
NHL: a Capitals a végén egyenlített, majd nyert az Islanders ellen (She)
A Washington Capitals Brooks Laich 47.2 másodperccel a rendes játékidő vége előtt szerzett góljával egyenlített, majd Alekszandr Ovecskin ráadásban lőtt találatával győzött a New York Islanders ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 133. játéknapján.
márc. 2
7:42
Tenisz: szoros meccsen jutott tovább a második kiemelt Monterreyben (She)
A második helyen kiemelt orosz Anasztaszja Pavljucsenkova három szettben győzött a görög Eleni Daniilidu ellen a Monterreyben zajló WTA-torna első fordulójában.
márc. 2
8:03
Nyert a Chelsea az MU ellen (Metropol)
A Chelsea hazai pályán 2-1-re nyert a listavezető Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójából elhalasztott és kedden pótolt rangadóján.
márc. 2
8:18
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt nem kapott ajánlatot Campillótól (She)
A spanyol újságok rendületlenül állítják, hogy Gabriel Campillo a kétszeres világbajnok Erdei Zsolt ellen fog legközelebb ringbe lépni a WBA félnehézsúlyú bajnokságáért. A pletykákat azonban Erdei menedzsere, Christof Hawerkamp cáfolta.
márc. 2
8:36
Rubin: visszavárják az Arsenal ellen győztes gólt szerző Martinst (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rubin Kazany a nyáron visszavárja Obafemi Martinst, aki a Birminghamnél szerepel kölcsönben.
márc. 2
8:45
Megállíthatatlan a Sharks (Agroinform)
Sorozatban a hetedik győzelmét aratta az NHL-ben a San Jose Sharks. A kaliforniai csapat a keddi játéknapon saját közönsége előtt 2-1-re verte szétlövéssel a Colorado Avalanche együttesét.
márc. 2
8:54
Chelsea: Fantasztikus csapatot sikerült legyőznünk - Ancelotti (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti a Manchester United elleni keddi 2–1-es siker után arról beszélt, hogy ugyan nagyon fontos győzelmet arattak, de úgy tűnik, a tabella elejére így sem tudnak odaérni.
márc. 2
9:03
Errani lesz Arn Gréta ellenfele (Agroinform)
Arn Gréta a hatodik helyen kiemelt Sara Erranival mérkőzik szerdán a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás női tenisztorna második fordulójában.
márc. 2
9:21
A Memphis Grizzlies simán verte a liga éllovasát (Agroinform)
Az Orlando Magic az NBA keddi rangadóján hat ponttal legyőzte a New York Knickset, amely másodszor kapott ki azóta, hogy megszerezte Carmelo Anthonyt.
márc. 2
9:39
Biztonsági megfontolásokból nem engedik indulni a brit ugrót (Agroinform)
Véget ért a világbajnokság a 45 éves James Lambert számára, akit a zsűri nem enged elindulni az északi összetettezők második egyéni versenyén.
márc. 2
9:48
Eredivisie: Toivonent négy mérkőzésről eltiltották könyöklésért (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség négy bajnokira szóló eltiltással sújtotta Ola Toivonent. A PSV játékosa az Ajax elleni hétvégi találkozón – amely 0–0-ra végződött – könyökölte le Jan Vertonghent, és bár a játékvezető nem látta az esetet, a felvételeken tisztán látható a svéd csatár sportszerűtlensége.
márc. 2
9:57
Ferguson a bírót okolja, Ancelotti nem hisz a bajnoki címben (Agroinform)
Miután Wayne Rooney pályán maradhatott könyököse után, a hétvégén még meg volt elégedve a bírókkal Ferguson, most azonban már összeesküvést sejt.
márc. 2
9:59
Freitag lesz a németek negyedik embere a nagysáncon (Agroinform)
Freitag mindhárom keddi edzésen remekül ugrott, így meggyőzte a szakvezetőket, hogy érdemes őt nevezni a Holmenkollen sáncon rendezendő versenyre
márc. 2
10:15
Ifikkel játszik a Vasas, a Paks türelmes futballra készül (Agroinform)
Komjáti András a fiataloknak szavaz bizalmat a ZTE ellen, a Paks viszont türelmesen dolgozná le hátrányát a Kaposvárral szemben.
márc. 2
10:24
Salzburg: Bodnárnak szerencséje van, az MR-vizsgálat nem mutatott ki szakadást (She)
Az első hírekkel ellentétben nem súlyos Bodnár László sérülése: a Red Bull Salzburg magyar labdarúgója a Wiener Neustadt elleni vesztes bajnokin szenvedett combizomsérülést, de az MR-vizsgálat nem mutatott ki szakadást.
márc. 2
10:26
Videó: Tököli meccseiért lánya még Kecskemétre is elutazik (She)
Az általában szűkszavú Tököli Attiláról eddig nem sokat tudhattunk, főleg a magánéletéről. A Sport Televízió magazinjában azonban megismerhettük lányát, Lilit, aki a mai napig eljár édesapja meccseire, jelen helyzetben Kecskemétre. Az ismét válogatott kerettag támadó gyermekében mindannyian reméljük, hogy egy jós veszett el, hiszen Lili szerint édesapjával a soraiban van esélye a nemzeti…
márc. 2
10:33
Maradonát Paraguayba hívják edzőnek (Agroinform)
Bár néhány hónapja a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulhammel is szóba hozták, úgy tűnik Diego Maradona a paraguayi Cerro Porteno edzője lehet.
márc. 2
10:42
Euro 2012: közel 600 ezer jegyigénylés futott be az első napon (She)
Egészen elképesztő méretű volt az érdeklődés, összesen 600 ezer igénylés futott be a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság jegyei iránt kedden, az internetes árusítás első napján.
márc. 2
10:44
Labdarúgás: pályán a Barcelona, FA-kupameccsek - szerdai program (She)
Hétközi nagyüzem Európa-futballpályáin: Valenciában játszik spanyol bajnokit a Barcelona, az FA-kupában az Arsenal ismét megkísérli legyőzni harmadosztályú ellenfelét, míg a Manchester City az Aston Villa ellen próbálja meg kivívni a továbbjutást. A Magyar Kupában az MTK Győrbe látogat, míg a Videoton Szombathelyre a Haladáshoz.
márc. 2
11:00
Tatabánya: a labdarúgók október közepén kaptak legutóbb fizetést (She)
Költői túlzással sem állítható, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Enternet-FC Tatabánya együttesénél minden a szombati, Pécsi MFC elleni találkozó körül forog. A labdarúgók október közepén kaptak legutóbb fizetést (azóta összesen nagyjából egyhavi bérükhöz jutottak hozzá…), hétfőn pedig a klub egyik tulajdonosa bejelentette, a továbbiakban nem járul hozzá a csapat működtetéséhez.
márc. 2
11:02
Bulgária: a Lokomotiv Plovdiv hosszabbít Erős Gáborral (She)
A bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokomotiv Plovdiv ügyvezetője, Atanasz Uzunov úgy nyilatkozott, már mindenben megállapodott Erős Gáborral a magyar játékos idény végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
márc. 2
11:18
Serie B: Filkornak szokatlan volt a védőszerep, de örül, hogy játszott (She)
Filkor Attila, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Triestina magyar légiósa a Siena ellen tegnap 1–0-ra elveszített bajnoki után elmondta, szokatlan volt számára, hogy jobbhátvédként játszott, de örül, hogy pályára léphetett.
márc. 2
11:27
Dzsudzsák az Arsenal és az Everton célkeresztjében (Agroinform)
A PSV Eindhoven magyar szélsőjét olasz, angol és spanyol klubok is szeretnék leigazolni, amire nyáron nagy esély mutatkozik.
márc. 2
11:36
Schalke 04: az igazgató megerősítette, az MU érdeklődik Neuer iránt (She)
Az angol bajnokságban éllovas Manchester United szeretné leigazolni Manuel Neuert, a Schalke 04 és a német válogatott kapusát – jelentette be a német futballklub ügyvezető igazgatója, Clemens Tönnies.
márc. 2
11:38
Chelsea: Nem lefutott még a küzdelem a bajnoki címért - Lampard (She)
Frank Lampard, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea játékosa a Manchester United elleni 2–1-es keddi győzelem után a Sky Sportsnak elmondta, bár még mindig nagy különbséggel vezetik a tabellát a „vörös ördögök", a tegnapi mérkőzésen látottak alapján még nekik is van esélyük megnyerni a Premier League-et.
márc. 2
11:40
MU: Már a Liverpool elleni rangadóra kell koncentrálnunk - Carrick (She)
Michael Carrick, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United középpályása a Chelsea ellen 2–1-re elveszített keddi rangadó után azt nyilatkozta a klub hivatalos televízió-csatornájának, hogy bár csalódottak a vereség után, most már a Liverpool elleni vasárnapi rangadóra kell koncentrálniuk.
márc. 2
11:45
Aki győz, továbbjut Győrben, a Vidi nyugodtan utazhat Szombathelyre (Agroinform)
A Haladásnak legalább négy gólt kell szereznie a továbbjutáshoz a fehérváriak ellen, a Győr-MTK párharc 0-0-ról folytatódik.
márc. 2
11:54
Schalke 04: Huntelaar a Bayern elleni meccset kihagyja, kórházban vizsgálják (She)
Kórházban vizsgálják Klaas-Jan Huntelaart, a Schalke 04 holland válogatott csatárát, aki – mint arról beszámoltunk – a gelsenkircheniek edzésén sérült meg.
márc. 2
11:56
Vietnam: másodszor is lemondott a kapitány, Thaiföld jobban vonzza (She)
Lemondott a vietnami labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Henrique Calisto.
márc. 2
12:03
Egy nap alatt 600 ezer jegyigénylés (Agroinform)
Egészen elképesztő méretű volt az érdeklődés, összesen 600 ezer igénylés futott be a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság jegyei iránt kedden, az internetes árusítás első napján.
márc. 2
12:12
NBA: LeBron James meggyőzte Mike Bibbyt, a veterán Miamiba tart (She)
Újabb tapasztalt játékossal készül erősíteni az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Miami Heat: amerikai hírügynökségi jelentések szerint szerdán csatlakozik a kerethez a szabadon igazolható Mike Bibby, és az Orlando elleni csütörtöki floridai derbire már be is öltözik.
márc. 2
12:14
Everton: nem elég a kupakudarc, még Fellaini szezonjának is vége (She)
Az Everton labdarúgócsapatának menedzsere, David Moyes a Reading elleni vesztes FA-kupa-mérkőzés (0–1) után megerősítette: a már a kupameccset is kihagyó Marouane Fellaini nem léphet pályára a tavasszal.
márc. 2
12:39
Moratti reméli, hogy hamarosan elkapják a Milant (Agroinform)
Az Internazionale klubelnöke szerint még három csapatnak van esélye a bajnoki címre Olaszországban, de bízik benne, hogy nemsokára megelőzik a Milant.
márc. 2
12:41
Atlétikai versennyel avatják az Olimpiai Stadiont (Agroinform)
Jövő májusban, az egyetemi és főiskolás atlétikai bajnoksággal avatják fel hivatalosan a londoni Olimpiai Stadiont.
márc. 2
12:48
Osasuna: Vadócz kimaradt a Deportivo ellen készülő keretből (She)
José Luis Mendilibar, az Osasuna vezetőedzője kihagyta csapata ma esti, a Deportivo elleni meccsre készülő keretéből magyar középpályását, Vadócz Krisztiánt.

Keresés