2011. március 2. szerda

márc. 2
12:57
Mocsai keretet hirdetett a macedónok ellen (Agroinform)
A macedónok elleni, jövő heti két Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos kijelölte bő keretét.
márc. 2
13:24
Síugrás: a NOB norvég vb-tagja kiáll a női síugrás mellett (She)
Támogatja a női síugrás olimpiai programba emelését Gerhard Heiberg, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság norvég végrehajtó bizottsági tagja.
márc. 2
13:33
Ian Thorpe titkolózik az edzője személyéről (Agroinform)
Bár Ian Thorpe a közelmúltban hivatalosan is visszatért, még mindig titkolja, hogy ki lesz az edzője, aki felkészíti őt a londoni olimpiára.
márc. 2
13:35
A férfi kardvívás legjobbjai lépnek pástra a Gerevich-Kovács-Kárpáti GP-n (Agroinform)
Az elmúlt évekhez hasonlóan a hétvégi Gerevich-Kovács-Kárpáti Grand Prix-re is eljönnek Budapestre a férfi kardvívás legjobbjai: a nevezések alapján a világranglista első 32 helyezettje közül 31 pástra lép a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.
márc. 2
13:42
Videó: gyönyörű cselekkel csapott be egyszerre két játékost (She)
Látványos mozdulatokkal csapott be egyszerre két játékost Amir Szajud az al-Ahli labdarúgója a Wadi Degla elleni felkészülési mérkőzés végén. A két egyiptomi együttes találkozóját a Degla nyerte 2–1-re.
márc. 2
13:44
Roma: Dortmundból érkezhet védő a nyáron, ha Mexes távozik (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roma a nyáron távozni készülő Philippe Mexest a Borussia Dortmund középhátvédjével, Neven Szuboticcsal pótolná.
márc. 2
13:46
Davis-kupa: bizonyos esetekben elhagyható lesz az ötödik mérkőzés (She)
A csapatoknak a jövőben nem feltétlenül kell lejátszaniuk az adott párharc ötödik meccsét a tenisz Davis-kupában, amennyiben az egyik fél már behozhatatlan, 3:1-es vezetésre tett szert.
márc. 2
14:00
Német Kupa: Matthäus sima Bayern-sikert jósol a Schalke ellen (She)
Lothar Matthäus, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egykori csapata, a Bayern München sima sikerét jósolja a Schalke 04 elleni kupaelődöntőn.
márc. 2
14:02
Videó: Ovecskin nagyszerű szóló után nyert meccset a Washingtonnak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Washington Capitals Brooks Laich 47.2 másodperccel a rendes játékidő vége előtt szerzett góljával egyenlített, majd Alekszandr Ovecskin ráadásban lőtt találatával győzött a New York Islanders ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 133. játéknapján. Nézze meg a mindent eldöntő gólt!
márc. 2
14:04
Roma: a Newcastle United érdeklődik Riise iránt - sajtóértesülés (She)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő AS Roma védőjét, John Arne Riisét figyeli a Premier League-ben szereplő Newcastle United. A „szarkák" a nyári átigazolási időszakban szerződtetnék a norvég válogatott balhátvédet.
márc. 2
14:09
Bayern-Schalke a Német Kupában, Valencia-Barca Spanyolországban (Agroinform)
Hétközi fordulóval folytatódik a spanyol bajnokság, Németországban kupa-elődöntőt játszanak, de az angol FA-kupában sem lesz megállás.
márc. 2
14:18
NB I: huligántámadás után arccsonttöréssel kezelnek egy Hali-drukkert (She)
A vasnepe.hu beszámolója szerint a hétvégi, nyugat-magyarországi NB I-es rangadó után többautónyi ZTE-huligán támadt négy Haladás-fanatikusra – az egyik Hali-drukker arc- és orrcsonttörést szenvedett.
márc. 2
14:27
Björgen elszólta magát - ő lesz a befejező ember a váltóban (Agroinform)
Bár a norvég szövetségi kapitány titkolta volna, Marit Björgen véletlenül mégis elszólta magát, így kiderült, hogy ő lesz a befejező ember a női váltóban.
márc. 2
14:36
Vb 2014: Afrika elveszti a hatodik kvótáját, de lehet, hogy az ötödiket is (She)
A BBC Sports értesülései szerint az afrikai szövetség (CAF) jöhet ki a legrosszabbul a 2014-es világbajnokság kvótaelosztásából, mivel több kontinentális szövetség is a „fekete kontinens" vb-helyeit próbálja csökkenteni.
márc. 2
14:38
Real Madrid: Ha engem kirúgnak, legalább nem megyek a Málagához - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője odaszúrt egyet elődjének, a jelenleg a Málagát irányító Manuel Pellegrininek, akivel holnap este személyesen is találkozik a két csapat bajnokiján.
márc. 2
14:40
Tottenham: Gareth Bale játéka kérdéses a Milan ellen (She)
Gareth Bale, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham walesi játékosa kihagyja csapata hétvégi, Wolverhampton Wanderers elleni találkozóját, és kétséges játéka a jövő heti, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is.
márc. 2
14:45
Canales felépült, Pepe nem játszhat a Málaga ellen (Agroinform)
Sergio Canales felépült bokasérüléséből, így pályára léphet a csütörtök esti Málaga elleni bajnokin. José Mourinho ugyanakkor nem számolhat az influenzás Pepével, és Ezequiel Garayival és Sami Khedirával sem.
márc. 2
15:03
Björgen nélkül nem nyert a norvég váltó - Svédország a világbajnok (Agroinform)
Némiképp meglepetésre az Ida Ingemarsdotter – Charlotte Kalla összeállítású svéd váltó nyerte meg a női sífutók csapat sprint versenyét.
márc. 2
15:05
A BL-visszavágón is kérdéses Gareth Bale játéka (Agroinform)
A 21 éves játékos már több mint egy hónapja bajlódik hátsérüléssel, a január 22-i, Newcastle elleni bajnokin lépett utoljára pályára.
márc. 2
15:07
Fazekas 150%-ot vár a Montpellier ellen (Agroinform)
AZ MKB Veszprém kapusa inkább játszana a nyolcaddöntőben a Schaffhausen, Celje, Boszna Szarajevó hármas egyikével, mint a Barcelonával, a Zágrábbal, vagy a Szegeddel.
márc. 2
15:21
Állatot öltek egy kolumbiai bajnokin (Agroinform)
A kolumbiai élvonalban vasárnap játszott Junior-Deportivo Pereira bajnokin szokás szerint szabadon engedték a hazaiak kabaláját, egy élő baglyot.
márc. 2
15:30
Van Persie nem játszik ellenünk (Blikk)
London – Fellélegezhetnek (egy kicsit) a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói. Úgy tűnik, a Hollandia elleni március 25-i és 29-i Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseken nem kell tartani a narancsmezesek talán legjobb formában focizó csatárától, Robin van Persie-től (27).
márc. 2
15:30
DVSC: Yannick jobban van ütközése után, pénteken játszhat (She)
A tegnapi KTE-Ereco–DVSC-TEVA (3–1) labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntő-visszavágón megsérülő debreceni játékos, Yannick Mbengono a dvsc.hu tájékoztatása szerint jobban van, a pénteki bajnoki mérkőzésen már pályára is léphet.
márc. 2
15:32
Északisí-vb: a nőknél svéd, a férfiaknál kanadai arany sprintváltóban (She)
A klasszikus stílusú sprintváltók versenyével folytatódott az oslói északisí-világbajnokság. A győzelmet a férfiaknál meglepetésre a kanadaiak, a nőknél pedig a svédek szerezték meg.
márc. 2
15:34
F1: kórházba szállították a háromszoros világbajnok Jackie Stewartot (She)
Mellkasi fájdalmakra panaszkodott, és rosszul lett a Genf–London repülőjáraton a háromszoros Formula–1-es világbajnok autóversenyző-legenda, a skót Jackie Stewart.
márc. 2
15:39
Eto'o az utcán balhézott a parkolóőrrel (Agroinform)
Az Internazionale futballistája nem volt képes elviselni, hogy megbüntette őt egy parkolóőr a jegy nélkül otthagyott terepjárója miatt.
márc. 2
15:41
Szenzáció a férfi csapat sprintben - Kanada a világbajnok (Agroinform)
A címvédő norvég váltót lehajrázva Devon Kershaw és Alex Harvey révén Kanada nyerte meg a férfi sífutók csapat sprint versenyét.
márc. 2
15:43
Le tudjuk győzni a Bayernt – Felix Magath (Agroinform)
A Schalke német vezetőedzője képesnek érzi csapatát arra, hogy a Münchent legyőzve a Német Kupa döntőjébe jusson.
márc. 2
15:48
Labdarúgás: Ronaldo a románok ellen, júniusban búcsúzik el (She)
A februárban visszavonult Ronaldo játékát június 7-én utoljára csodálhatja meg minden bizonnyal a közönség: a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) hivatalos közleménye szerint a selecao Romániával csap össze Sao Paulóban a „Fenomén" búcsúmérkőzésén.
márc. 2
15:50
Utánpótlás: Egervári a kólás apukák helyett a volt futballistákat hiányolja (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a sportág utánpótlásának egyik sarkalatos pontjára is felhívta a figyelmet.
márc. 2
15:57
Megérdemelten nyert a Kecskemét – Zdenek Scasny (Agroinform)
A Debrecen trénere szerint a hazaiak egyszerűen jobbak voltak csapatánál és megérdemelték a továbbjutást.
márc. 2
16:06
Ronaldo még egyszer válogatott lehet (Infostart)
Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok futballistája június 7-én a románok ellen léphet pályára utoljára a válogatottban.
márc. 2
16:06
Tenisz: Serena Williams tüdőembólia miatt kórházban - lapértesülés (She)
A női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa, Serena Williams sürgősségi beavatkozáson esett át egy Los Angeles-i kórházban – adta hírül a People nevű bulvárlap. A klasszisnak állítólag tüdőembóliája volt.
márc. 2
16:08
Kajak-kenu: már közel harminc ország nevezett a szegedi vb-re (She)
Március elsején, 169 nappal az esemény rajtja előtt már elérhető a szegedi kajak-kenu-világbajnokság magyar nyelvű honlapja. A külföldi versenyzők, csapatvezetők, szurkolók és újságírók a honlap angol nyelvű oldalán kapnak információt a rangos megmérettetésről. Az elmúlt hetekben már majdnem harminc ország adta le nevezését, ami rekordnak számít ebben az időszakban, hiszen a rajtig közel fél…
márc. 2
16:15
A kispadra nem tud leülni, de ott lesz Valenciában Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola a lumbágója miatt nem tudta levezényelni a katalánok keddi edzését, és az is kérdéses volt, hogy el tud-e utazni holnap a Valencia elleni bajnokira.
márc. 2
16:17
Kettős győzelemmel jutott tovább a Kaposvár a gólképtelen Pakson (Agroinform)
A Kaposvári Rákóczi az első Fiola fejbe rúgta Pavlovicsot, akinek a fejéről a hálóba került a labda.
márc. 2
16:33
Serena Williams tüdőembóliát kapott (Agroinform)
A 13-szoros Grand Slam-győztes teniszezőnő sürgősségi műtéti beavatkozáson esett át egy Los Angeles-i kórházban.
márc. 2
16:35
Alonso vagy Csalonzó? (Agroinform)
Nagy port kavart a hír a minap, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonso minden követ megmozgatott azért, hogy közös McLarenes évük során Lewis Hamilton sorsa rosszra forduljon. Vajon volt hozzá joga?
márc. 2
16:42
Profi ökölvívás: Khan attól fél, úgy megveri Bradleyt, hogy baja esik (She)
Timothy Bradley után Amir Khan is felvette a kesztyűt, és hangzatos nyilatkozatban hívta ki nagy riválisát. A két profi ökölvívó nyárra tervezett meccsén minden bizonnyal eldől, hogy ki napjaink legjobb kisváltósúlyú bunyósa.
márc. 2
16:44
Északisí-vb: Lamy-Chappuis magabiztos aranya északi összetettben (She)
Az oslói északisí-világbajnokságon az északi összetett versenyzők Gundersen-nagysáncversenyét rendezték meg. A győzelmet az összetett világkupában is vezető francia Jason Lamy-Chappuis szerezte meg két német, Johannes Rydzek és Eric Frenzel előtt.
márc. 2
16:51
Kiütéssel jutott tovább a Zalaegerszeg (Agroinform)
A Zalaegerszeg hazai környezetben 3-0-ra nyert a Vasas ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott tovább.
márc. 2
17:00
Torna: Berki japán lova a vasárnapi szerbajnokságon mutatkozik be (She)
Magyar Zoltán sportági elnök tájékoztatása szerint a Magyar Torna-szövetséghez megérkezett a világbajnok Berki Krisztián japán lova, amelyen az őszi tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon kell majd versenyeznie, így a vasárnapi szerbajnokságon – amelyet az FTC Kőbányai úti Kézilabdacsarnokában rendeznek 10.30 órától – már leleplezésre kerül.
márc. 2
17:18
Serena Williams sürgősségi műtéteje (Infostart)
Tüdőembólia miatt megműtötték Serena Williams korábbi világelső amerikai teniszezőnőt.
márc. 2
17:27
Négy meccsre meszelték el Dzsudzsák csapattársát (Agroinform)
Toivonen a vasárnapi, Ajax elleni rangadón könyökölte le Jan Vertonghent.
márc. 2
17:29
Neuert hivatalosan is vinné a Manchester (Agroinform)
A Manchester United szeretné leigazolni Manuel Neuert, a Schalke 04 és a német válogatott kapusát - mondta a királykékek ügyvezető igazgatója, Clemens Tönnies.
márc. 2
17:31
Ronaldo a románok ellen búcsúzhat (Agroinform)
Június 7-én a románok ellen léphet pályára utoljára a válogatottban Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok futballistája.
márc. 2
17:36
Eb 2012: Collina a BL-ben bevált hat játékvezetős rendszert javasolja (She)
Pierluigi Collina, a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság bírói testületének szakmai felügyelője a Bajnokok Ligájában is alkalmazott hat játékvezetős rendszert ajánlja, amivel Michel Platini, az UEFA elnöke is egyetért.
márc. 2
17:36
Újra ütős lesz Szávay (Blikk)
A teniszezőnő sérülései és betegségei már a múlté
márc. 2
17:39
Serena Williamset tüdőembóliával műtötték (Metropol)
Tüdőembólia miatt megműtötték Serena Williams korábbi világelső amerikai teniszsztárt.
márc. 2
17:45
A világbajnok nem akart turista lenni - hazautazott (Agroinform)
Hiába érkezett címvédőként Oslóba Wolfgang Loitzl, az osztrák síugró számára dicstelenül ér véget a világbajnokság.

Keresés