2011. március 27. vasárnap

márc. 27
0:09
Videó: Ibrahimovic saját honfitársát rúgta meg a svédek edzésén (She)
Érdekes esemény játszódott le a svéd labdarúgó-válogatott szombati tréningjén. Az AC Milan sztárja, Zlatan Ibrahimovic és a Katarban légióskodó Christian Wilhelmsson ugyanis összeszólalkozott, majd Ibrahimovic miután megunta honfitársa szövegelését, felpattant a kispadról és fenékbe rúgta a középpályást. A csapat szóvivője szerint a két játékos csak ugratta egymást és továbbra is jó barátok.
márc. 27
0:13
Felkészülés: Chicharitóék bő fél óra alatt elintézték Paraguayt (She)
A mexikói labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott Paraguay ellen.
márc. 27
0:45
Tenisz: Federer Miamiban beállította Sampras rekordját, Roddick-búcsú (She)
Roger Federer két szettben, mindössze 62 perc alatt nyert a cseh Radek Stépanek ellen a Miamiban zajló, 3 645 000 dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában, ezzel profi pályafutása 762. győzelmét aratta, amellyel ebben a statisztikai kimutatásban az örökranglistán beérte az amerikai Pete Samprast.
márc. 27
1:21
Videó: Így is, úgy is nyernünk kellett - Tokaji Viktor (She)
Sorozatban kilencedszer nyerte meg a magyar bajnoki címet a Sapa Fehérvár AV 19 csapata, miután negyedik mérkőzésén is diadalmaskodni tudott a DAB.Docler ellenében, vagyis az idei szezonban is söpréssel teljesítették a teljes rájátszást. És a teljesítmény, amit a találkozók egyes szakaszaiban láthattunk, mindenképpen biztató lehet a világbajnokságra nézve, de az is látszik, hogy azért lesz…
márc. 27
7:09
Tenisz: Wozniacki és Nadal is két szettben győzött Miamiban (She)
Az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki két játszmában győzött a szlovák Daniela Hantuchová ellen a Miamiban zajló WTA-torna harmadik fordulójában, és a német Andrea Petkoviccsal találkozik a nyolcaddöntőben.
márc. 27
7:11
NHL: eltört Kopitar bokája, a szlovén hat hétig harcképtelen (She)
A Colorado ellen 4–1-re megnyert mérkőzésen bokatörést szenvedett Anze Kopitar, a Los Angeles Kings szlovén légiósa, akinek legalább hat hetet ki kell hagynia. Az észak-amerikai profi hokiliga Nyugati főcsoportjának 5. helyén álló Kings napokon belül a második kulcsemberét veszítette el, Justin Williamsre vállsérülés miatt nem számíthat hetekig. A Montreal sorozatban a harmadik meccsén maradt…
márc. 27
7:27
Felkészülés: Messiék nem tudták megverni az Egyesült Államokat (She)
Argentína 1–1-es döntetlent játszott az Egyesült Államok elleni felkészülés mérkőzésen New Jerseyben magyar idő szerint szombat éjjel.
márc. 27
7:45
Juventus: az idény végén távozni akar a csapat osztrák kapusa (She)
Az idény végén távozni akar a Juventus labdarúgócsapatától Alexander Manninger.
márc. 27
8:03
Sporting: nem a Dzsudzsák megszerzését ígérő jelölt lett az új elnök (She)
A hajnali órákban – a szavazatok megszámlálását követően – vált hivatalossá, hogy Godinho Lopes lesz a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting új elnöke.
márc. 27
8:21
Formula-1: az idénynyitó Ausztrál Nagydíj élőben az NSO-n (She)
Hamarosan kezdetét veszi a 2011-es Formula–1-es szezon idénynyitója, az Ausztrál Nagydíj! A futamról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 27
8:23
Brazília: Nilmar nem léphet pályára a selecao mai, Skócia elleni meccsén (She)
Lábizomszakadása miatt nem léphet pályára vasárnap Skócia ellen a londoni Emirates Stadionban rendezendő felkészülési mérkőzésen Nilmar, a legutóbbi két mérkőzését elveszítő brazil válogatott 26 éves csatára.
márc. 27
8:25
Asztalitenisz: Tóthék harmadszor védték meg címüket a Bundesligában (She)
Egyhuzamban harmadszor védte meg elsőségét a német asztalitenisz Bundesligában Tóth Krisztina együttese, az FSV Kroppach.
márc. 27
8:39
Profi ökölvívás: Gamboa négy menet alatt ötször ütötte le Solist (She)
Szenzációs bunyóval védte meg WBA pehelysúlyú világbajnoki címét Yuriorkis Gamboa. A kubai klasszis négy menet alatt összesen öt alkalommal ütötte le Jorge Solist, aki az utolsó padlózásból már nem tudott felállni.
márc. 27
8:41
Férfi kosárlabda: a szombati kudarc után távozik a soproniak edzője (She)
A Pécs elleni veresége után immár biztos, hogy a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kis-Rába-menti Takarék SKC nem jut a felsőházi rájátszásba.
márc. 27
8:54
Portugália és Argentína is döntetlent játszott (Agroinform)
Az Eb-selejtezők szombat esti dömpingje mellett több barátságos labdarúgó-mérkőzést is rendeztek a világ különböző pontjain.
márc. 27
8:57
Ökölvívás: három magyar bronzérem Ústí nad Labemben (She)
Egyetlen magyar bokszoló sem jutott túl az elődöntőn az Ústí nad Labem-i GP-n, így mindhárman bronzérmesek lettek.
márc. 27
8:59
Videó: a remeklő Chicharito fejjel és lábbal is eredményes volt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a mexikói labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott Paraguay ellen. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
márc. 27
9:01
PMFC: a rendőrök védték meg a tulajdonost a felbőszült szurkolóktól (She)
Vereséggel mutatkozott be hazai pályán Mészáros Ferenc, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC múlt héten kinevezett vezetőedzője. A felbőszült szurkolók egy csoportja a Videoton-PFLA elleni mérkőzés után Matyi Dezső tulajdonostól próbált választ kérni a gyenge teljesítményre.
márc. 27
9:12
Vonn kereste idén a legtöbbet (Agroinform)
Bár az összetett Világkupát elbukta, a kereseti rangsort mégis Lindsey Vonn nyerte meg idén az alpesi sízőknél.
márc. 27
9:15
Ötcsillagos száguldás (Blikk)
Melbourne - Micsoda ötös! A Forma-1 történetében - 1968 és 1970 után -  harmadszorra fordul elő, hogy öt világbajnok erősíti majd a mezőnyt.
márc. 27
9:30
Eligazolna a torinói Zebrák kapusa (Agroinform)
Az idény végén távozni akar a Juventus labdarúgócsapatától Alexander Manninger.
márc. 27
9:33
Tenisz: Kellner megint tornagyőztes, bekerül a top 300-ba (She)
Idei harmadik tornagyőzelmét aratta Kellner Ádám az indiai Kolkatában rendezett 15 ezer dollár összdíjazású salakpályás tenisz future-tornán.
márc. 27
9:48
Egy percig nem volt kérdéses Vettel győzelme (Agroinform)
A címvédő mögött azért történtek érdekes dolgok, Vitalij Petrov dobogóra hozta a Renault-t, Schumacherék kiestek.
márc. 27
9:51
Formula-1: Vettel magabiztosan nyerte meg az idénynyitót (She)
A Formula–1-es világbajnokság 2011-es szezonjának idénynyitóját a német Sebastian Vettel nyerte meg, a címvédő mögött a brit Lewis Hamilton és az orosz Vitalij Petrov végzett a dobogón az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 27
9:53
Sportlövő vk: Csonka 5. lett sportpisztolyban, közel volt a kvóta (She)
Csonka Zsófia nagyszerű teljesítménnyel az ötödik helyen végzett a női sportpisztolyosok között a sydneyi olimpiai kvalifikácós sportlövő világkupaversenyen, melyen nagyon közel volt a londoni indulási jog megszerzéséhez.
márc. 27
10:09
Könnyedén nyerte Vettel az idénynyitót (Infostart)
Sebastian Vettel rajt-cél győzelmével ért véget a Formula-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj. A Red Bull versenyzője mögött a mclarenes Lewis Hamilton lett a második, a renault-s Vitalij Petrov pedig a harmadik. Az orosznak ez az első dobogós helyezése.
márc. 27
10:09
Lovassport: Ács Róbert kiváló eredménnyel világkupadöntős (She)
A Varsóban megrendezett díjlovas-világkupa Közép-európai Liga döntőjében Ács Róbert Weinzauber 2 nevű lovával a Nagydíj feladatban 68.255 százalékos teljesítményével második lett, míg a Nagydíj kűr feladatban 70 százalékot lovagolva ismét a dobogó második fokára állhatott fel.
márc. 27
10:11
Juventus: Dzsudzsák továbbra is képben van, őt vagy Bastost akarják a „zebrák" (She)
A Corriere dello Sport mai száma szerint a Juventus továbbra is élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt.
márc. 27
10:27
Vettel győzött, a Saubert kizárták (Metropol)
A címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idénynyitó viadalát, az Ausztrál Nagydíjat vasárnap Melbourne-ben.
márc. 27
10:45
F1: Az ilyen nyitány után nehéz a földön maradni, de muszáj - Vettel (She)
Boldogan nyilatkozott a leintés után az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat megnyerő Sebastian Vettel, aki arra kéri csapatát, ne szálljanak el maguktól, hiszen hosszú lesz még a szezon.
márc. 27
10:45
Megvédte címét a Fehérvár (Metropol)
Sorozatban kilencedik, összesítésben 12. bajnoki címét gyűjtötte be a Fehérvár jégkorongcsapata, miután a döntő negyedik, szombati mérkőzésén 9-4-re győzött a Dunaújváros ellen, s ezzel 4-0-ra nyerte a párharcot.
márc. 27
10:47
Jégkorong: Kóger már a felkészülés során csatlakozhat a válogatotthoz (She)
A Laredo Bucks ugyan 2–1-re nyert a Missouri Mavericks ellen a Central Hockey League-ben, sőt Kóger Dániel lőtte az első gólt, ám az alapszakasz utolsó fordulója előtt így is biztos, hogy a Laredo nem jut be a rájátszásba. A 63 meccsen 52 pontot termelő Kóger tehát az április 17-23. között Budapesten rendezendő divízió 1-es világbajnokságra készülő magyar válogatotthoz már a felkészülés során…
márc. 27
10:47
Folytatódik Hargreaves kálváriája (Metropol)
Tovább tart Owen Hargreaves pechsorozata: a Manchester United labdarúgója ezúttal edzésen vállsérülést szenvedett.
márc. 27
10:49
Formula-1: Bebizonyítottam, hogy a csapat vezére lehetek - Petrov (She)
Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon dobogóra álló Vitalij Petrov úgy érzi, a melbourne-i F1-es futamon elért harmadik helyezése bizonyítja, hogy Robert Kubica távollétében is számíthat rá a Renault-csapat.
márc. 27
10:49
Élsportolók szívritmuszavarai (Metropol)
Ha fiatal, csúcsformában lévő sportembereknek 24-órás EKG felvételt készítenek, nem ritkán észlelnek olyan szabálytalan szívütéseket, amelyek miatt bárkit további vizsgálatok végett azonnal kórházba dugnának.
márc. 27
11:00
Vettel sokat tanult győzelméből (Agroinform)
Hamilton annak örült, hogy a tesztekhez képest előrelépett a Mclaren, Petrov pedig boldog első dobogós helyezése miatt.
márc. 27
11:03
Nem bírtak az argentinok az "amikkal" - videókkal (Infostart)
Az Európa-bajnoki selejtezők szombat esti dömpingje mellett több barátságos labdarúgó-mérkőzést is rendeztek a világ különböző pontjain: Portugália Chilével, az Egyesült Államok Argentínával, Costa Rica pedig Kínával végzett döntetlenre. Mexikó viszont simán legyőzte Paraguayt.
márc. 27
11:03
F1: Ilyen nyitány után nehéz a földön maradni, de muszáj - Vettel (She)
Boldogan nyilatkozott a leintés után az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat megnyerő Sebastian Vettel, aki arra kéri csapatát, ne szálljanak el maguktól, hiszen hosszú lesz még a szezon.
márc. 27
11:21
Evezés: Juhász Adrián duplázott a tavaszi hosszútávún (She)
A soroksári Duna-ágban szombaton, 21 klub versenyzőinek nevezésével rendezték az első idei evezősversenyt, a hat kilométeres tavaszi hosszútávú regattát, amelyen a nyolc „A” válogatott kerettag a várakozásnak megfelelően az élen végzett. Juhász Adrián kétszer is a dobogó tetejére állhatott.
márc. 27
11:21
Távozik a Juventus kapusa (Infostart)
Az idény végén távozni akar a Juventus labdarúgócsapatától Alexander Manninger.
márc. 27
11:21
Nadal és Wozniacki is simán jutott tovább (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal gond nélkül, két játszmában nyert a japán Nisikori Kej ellen a miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 27
11:23
Harmadszorra is Vasas-vereség (Infostart)
Az Euroliga negyeddöntős szakaszának csoportkörében harmadik vereségét szenvedte el a Vasas férfi vízilabdacsapata: Földi László legénysége szombat este a kvartettet vezető, címvédő olasz Pro Recco vendégeként kapott ki 6 góllal.
márc. 27
11:36
Hargreaves újabb egy hónapra kidőlt (Agroinform)
Tovább tart Owen Hargreaves pechsorozata: a Manchester United labdarúgója ezúttal edzésen vállsérülést szenvedett.
márc. 27
11:38
Otthon kapott ki a címvédő Chicago (Agroinform)
Az NHL legutóbbi játéknapján hat találkozón is 4 gólt ütött a győztes, az Edmontonnak azonban ennyi is kevés volt a sikerhez.
márc. 27
11:39
Formula-1: a Mercedesnél a kettős kiesés után máris előre tekintenek (She)
Michael Schumacher és Ross Brawn csapatfőnök is elkeseredetten nyilatkozott a Mercedes-istálló számára két kieséssel végződő Formula–1-es idénynyitó után, s mindketten ígéretet tettek rá, hogy gyorsan feljavítják autójukat.
márc. 27
11:41
Válogatott: Egy önmagát megadó magyar csapat játszott - Mezey (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője keményen kritizálta a Hollandia elleni pénteki Eb-selejtezőt 4–0-ra elveszítő magyar válogatottat: a szakember a fehérváriak hivatalos honlapjának elmondta, agresszívebb játékot várt a mieinktől.
márc. 27
11:43
F1: Jók vagyunk, de a taktikán még csiszolnunk kell - Hamilton (She)
Lewis Hamilton boldogan nyilatkozott az Ausztrál Nagydíjion megszerzett második helyezése után, egyedül a csapat taktikai döntéseit kifogásolta, amelyek miatt távolabb került Sebastian Vetteltől a futam során.
márc. 27
11:45
Profi ökölvívás: Nincsenek idegrendszeri problémáim - Morales (She)
Az elmúlt napokban több olyan pletyka látott napvilágot mexikói újságokban, hogy súlyos idegrendszeri problémái vannak Érik Moralesnek, aki a Marcos Maidana elleni rendkívül fontos mérkőzésére készül.
márc. 27
11:57
A németek már közel vannak az Eb-részvételhez - összes szombati Eb-gól (Infostart)
A német labdarúgó-válogatott hazai környezetben Miroslav Klose, valamint Thomas Müller duplájával 4-0-ra nyert a kazah csapat ellen Európa-bajnoki selejtezőn, ezzel továbbra is százszázalékos a sorozatban. Klose megszerezte a 61. gólját is a válogatottban, s már csak hét találatnyira van Gerd Müller megdönthetetlennek hitt csúcsától.
márc. 27
11:57
Ligakupa: a hiányzók ellenére is a Loki legyőzése a Haladás célja (She)
Ma 17.30-kor a Haladás a Debrecent fogadja a Ligakupa elődöntőjében. A hazaiak némileg felforgatott csapattal szerepelnek majd, de így is mindent megtesznek azért, hogy a DVSC-nek ne legyen lehetősége a címvédésre.

Keresés