2011. március 25. péntek

márc. 25
0:09
Válogatott: állítsa össze a mieink kezdőjét a hollandok ellen! (She)
A magyar válogatott Hollandiával csap össze péntek este a Puskás Ferenc Stadionban. Ön hogyan állítaná össze Egervári Sándor helyében nemzeti csapatunkat az oranje ellen? A hollandoknál több kulcsjátékos is hiányzik. Kivel pótolná Arjen Robbenéket Bert van Marwijk helyében? Állítsa össze a két együttes kezdőjét a találkozóra!
márc. 25
2:51
Formula-1: kövesse az Ausztrál GP 2. szabadedzését az NSO-val! (She)
A Formula–1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén a Red Bull-istálló könnyedén megverte a riválisait Melbourne-ben: bár sokáig Sebastian Vettelé volt a legjobb idő, csapattársa, a hazai pályán versenyző Mark Webber a tréning utolsó pillanataiban megelőzte. Vajon a második másfél órás gyakorláson képes lesz-e bárki arra, hogy jobb időeredményt érjen el a világbajnoki címvédő istálló…
márc. 25
4:39
Formula-1: Webber zárta az élen az idény első szabadedzését (She)
Mark Webber zárta az élen az Ausztrál Nagydíj első szabadedzését Melbourne-ben, megelőzve csapattársát, Sebastian Vettelt. A Hispania autói nem készültek el az edzésre, így Narain Karthikeyan és Vitantonio Liuzzi nélkül rendezték meg az edzést. A Lotusnál Jarno Trulli helyén tesztpilótaként lehetőséget kapó Karun Chandhok számára három kanyaron át tartott az edzés, mielőtt összetörte autóját.
márc. 25
6:09
NBA: a Dallas zsinórban a 11. szezonjában jutott el 50 győzelemig (She)
A Dallas Mavericks 104–96-ra legyőzte a Minnesota Timberwolvest az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján, és ezzel zsinórban a 11. szezonjában érte el az ötven győzelmes határt. A New Orleans Hornets bravúros győzelmet aratott hosszabbítás után a Utah Jazz otthonában, de drága diadal volt: David West egy rossz földre érkezés után fájdalmas arccal terült el, és csak…
márc. 25
6:27
Kaotikus futamokat hozhat a Formula-1-es szezon (Infostart)
A Mercedes szereplése okozhatja a legnagyobb meglepetést az idei Formula-1-es szezonban - áll az A5.hu autós portál elemzésében. Farkas Péter szakíró, a honlap rovatvezetője az InfoRádiónak azt mondta, hogy "káoszfutamokra" is számítani lehet idén. Az idény a melbourne-i Albert Parkban kezdődik.
márc. 25
6:27
Libertadores-kupa: a Vélez legyőzte az Uniónt, de nincs biztonságban (She)
A Vélez Sarsfield visszavágott a chilei Unión Espanolának az idegenben elszenvedett 2–1-es vereségéért a Libertadores-kupában, és a 4. csoport utolsó helyéről feljött a második pozícióba. Ugyanakkor már csak idegenbeli meccsei vannak hátra a csoportkörben, úgyhogy továbbra is veszélyben a továbbjutása.
márc. 25
6:45
NHL: a Flyers ismét szétlövésben kapott ki, ezúttal a Penguinstől (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport élén álló Philadelphia szétlövésben 2–1-re kikapott a Pittsburgh Penguinstől. A Flyers sorozatban negyedszer jutott el a szétlövésig, amelyet két napja a Washington ellen is elbukott. A nap legnagyobb különbségű győzelmét a Boston aratta, miután 7–0-ra megverte a Montrealt.
márc. 25
6:48
Priskin Tamást kölcsönadták (Metropol)
A Premier League-be való feljutásért versenyben lévő másodosztályú walesi Swansea Cityhez került kölcsönbe a szintén másodosztályú Ipswich Townból Priskin Tamás, a magyar válogatott csatára.
márc. 25
6:48
Megállapodás Bánki, Czene és Gyárfás között (Behaviour)
Megállapodott egymással Czene Attila, sportért felelős államtitkár, és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke arról, hogy a jövőben együttműködnek egymással, ezzel is elősegítve a sportág körüli mielőbbi nyugalmat.
márc. 25
7:03
Tenisz: Sarapova nyolcaddöntős Miamiban, Li Na viszont kiesett (She)
Marija Sarapova és az első fordulóban Arn Grétát búcsúztató Peng Su-aj bejutott a legjobb 16 közé a Miamiban zajló tenisztorna női egyesében, utóbbi honfitársa, a hetedik kiemelt Li Na viszont kiesett, miután nagy csatában legyőzte őt a svéd Johanna Larsson.
márc. 25
7:06
Puskás-stadion: a realitások talaján (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott ma este (Puskás Ferenc Stadion, 20.30 óra) a világbajnoki ezüstérmes Hollandiával játszik Európa-bajnoki selejtezőt. A "visszavágót" kedden rendezik Amszterdamban, ezeknek a meccseknek - finoman fogalmazva - nem Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese az esélyese.
márc. 25
7:08
Clijsters kihagyja Tokiót (Behaviour)
Kim Clijsters kihagyja az őszi tokiói női tenisztornát.
márc. 25
7:10
Jóváhagyott bő keret (Behaviour)
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége jóváhagyta Ted Sator szövetség kapitánynak a világbajnoki keretre tett javaslatát. A bő keretben 4 kapus, 12 hátvéd és 20 csatár kapott helyet.
márc. 25
7:12
Négy makulátlan gárda hosszabbítaná remek sorozatát (Behaviour)
A montenegróiak kivételével valamennyi csoportéllovas érdekelt az Euro 2012 kvalifikációs sorozatának mai és holnapi fordulójában.
márc. 25
7:14
Abidal elhagyta a kórházat (Behaviour)
Elhagyta a kórházat Éric Abidal, a Barcelona labdarúgócsapatának francia játékosa, akin múlt csütörtökön májműtétet hajtottak végre.
márc. 25
7:16
A nap embere: Rubens Barrichello (Behaviour)
Rubens Barrichello megszakítás nélkül a tizenkilencedik szezonját kezdi el a Forma-1-es világbajnoki sorozaton, ami egyedülálló a sportág történetében. Az elnyűhetetlen brazil pilóta májusban lesz 39 éves.
márc. 25
7:57
Premier League: Benítezt hiába hívnák az MU-hoz vagy az Evertonhoz (She)
Szívesen visszatérne a Liverpool labdarúgócsapatához Rafael Benítez, aki azonban a „vörösök” két nagy riválisának kispadjára nem ülne le.
márc. 25
8:12
Manuel Neuer szerint a légióskodás fakultatív (Agroinform)
Manuel Neuer szerint egy labdarúgó pályafutásához nem törvényszerűen tartozik hozzá a külföldi szerepvállalás.
márc. 25
8:14
Rafael Benítez visszavágyik a Vörösökhöz (Agroinform)
Szívesen visszatérne a Liverpool labdarúgócsapatához Rafael Benítez.
márc. 25
8:30
Az Ottawa megállította a Rangerst (Agroinform)
Az Ottawa Senators 2-1-re nyert a megelőző öt mérkőzésén diadalmaskodó New York Rangers vendégeként az NHL csütörtöki játéknapján.
márc. 25
8:33
F1: feltámadt a McLaren, Button és Hamilton remekelt a 2. edzésen (She)
Jenson Button, a McLaren-istálló pilótája volt a leggyorsabb az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén, megelőzve csapattársát, Lewis Hamiltont. Az első tréningen remeklő Mark Webber a gyakorlás nagy részében nehéz autóval körözött, és csak ötödik lett, míg a címvédő Sebastian Vettel a negyedik helyen zárt Fernando Alonso mögött.
márc. 25
8:35
Ökölvívás: Moszkva 10 millió dollárt fizetne a Klicsko-Haye meccsért (She)
Helyi források szerint moszkvai szervezők készen állnak 10 millió dollárt fizetni, amennyiben az orosz fővárosban rendezhetik meg a nyár slágermeccsének ígérkező Vladimir Klicsko–David Haye bokszösszecsapást.
márc. 25
8:36
Schumacher: Újabb Vb-cím? Nem az idén (Metropol)
A hétszeres világbajnok abban reménykedik, futamgyőzelemre jó lesz a Merci A Red Bullt üldöző három-négy csapat közé vágyik
márc. 25
8:48
Sorozatban a 11. szezonjában elérte az 50 győzelmet a Dallas (Agroinform)
A Dallas Mavericks hazai környezetben 104-96-ra nyert a Minnesota Timberwolves ellen az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 25
8:50
Búcsúzott a hetedik kiemelt (Agroinform)
A svéd Johanna Larsson három szoros szettben legyőzte a hetedik helyen kiemelt kínai Li Nát a miami tenisztornán.
márc. 25
8:51
A McLaren robbantott a szabadedzésen (Infostart)
A McLaren brit pilótája, Jenson Button volt a leggyorsabb a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj két mai szabadedzésének összesítése alapján.
márc. 25
9:27
AEK Athén: gázpalackot robbantottak az argentin légiós háza előtt (She)
Gázpalackok robbantak fel Ignacio Scocco háza előtt csütörtökön. Az AEK Athén labdarúgócsapatának argentin légiósa és családja nem sérült meg.
márc. 25
9:42
Az olaszok világbajnoka is befejezi (Agroinform)
Az olaszok sprint világbajnoka, Arianna Follis is befejezi pályafutását, aki 33 évesen döntött úgy, hogy elég volt az élsportból.
márc. 25
9:45
Halálozás: elhunyt Kiss Lajos, a Videoton korábbi utánpótlásedzője (She)
Életének 60. évében elhunyt Kiss Lajos, a Videoton FC korábbi utánpótlásedzője, aki többek között a piros-kékek közelmúltban visszavonult középpályása, Dvéri Zsolt, valamint a ZTE és a BFC Siófok csapatában is szereplő Nagy Lajos nevelőedzője volt.
márc. 25
9:47
Válogatott: beléptetés a magyar-hollandra 18.30-tól - közérdekű információk (She)
Hatalmas érdeklődés előzi meg a pénteki Magyarország–Hollandia labdarúgó Eb-selejtezőt: az alábbi közleményben az MLSZ közérdekű, a beléptetéssel kapcsolatos információit olvashatják!
márc. 25
10:03
Videó: csak a női focistáknak engedelmeskedett a betolakodó (She)
Egy rövid incidens miatt pár percig állt a játék egy Törökországban rendezett nemzetközi női labdarúgótorna döntőjében. A svéd LdB Malmö és az amerikai Sky Blue FC összecsapásán a pályára szaladt egy német juhászkutya, amelyet kissé durva módon akart lecipelni az egyik szervező. Az ebet végül – némi kényeztetés után – az amerikai csapat két tagja, Allie Long és Casey Nogueira vitte le a gyepről. A…
márc. 25
10:18
Red Bull és McLaren siker az első szabadedzéseken (Agroinform)
Vége a várakozásnak: magyar idő szerint ma hajnalban Ausztráliában kezdetét vette a Formula-1-es világbajnokság 2011-es szezonja.
márc. 25
10:21
Válogatott: Varga József a jelek szerint kezdő lesz Hollandia ellen (She)
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kezdőként számol Varga Józseffel a ma esti, Hollandia elleni Eb-selejtezőn – olvasható a dvsc.hu-n.
márc. 25
10:23
Haladás: Simon Attila a Celldömölk elleni mérkőzésen térhet vissza (She)
Simon Attila, a Haladás labdarúgócsapatának csatára két hónap után ismét pályára léphet, igaz, egyelőre csak az NB III-as együttesben.
márc. 25
10:36
Holland képlet a magyar statisztikában (Agroinform)
A magyar válogatott korábbi selejtezős eredményeit vettük górcső alá, és az első négy meccs alapján van okunk bizakodni.
márc. 25
10:39
Vitorlázás: Zenthe Ferenc helyett Náray Vilmos a dragonosok elnöke (She)
Tisztújító taggyűlést tartott az egyesületi formában működő magyar dragon osztályszövetség.
márc. 25
10:57
Dzsudzsák: Meglephetjük a hollandokat (Infostart)
A legnehezebb feladat vár a magyar labdarúgó-válogatottra, amióta Egervári Sándor a szövetségi kapitány: péntek este a világbajnoki második Hollandia lesz az ellenfél Európa-bajnoki selejtezőn. A narancsmezesektől több kulcsember is hiányzik sérülés miatt. Dzsudzsák Balázs szerint kihasználhatjuk, hogy a hollandok lekezelnek minket.
márc. 25
10:57
Győri ETO: Verebes József emlékérmet kapott Borkai Zsolttól (She)
A mesteredző hetvenedik születésnapja alkalmából a győri városháza ezüst emlékérmét adta át Verebes Józsefnek Borkai Zsolt polgármester a közgyűlés ünnepi ülésének kezdetén.
márc. 25
11:12
Szerb edző az Hérculesnél (Agroinform)
A szerb Miroslav Djukicot nevezték ki az Hércules labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
márc. 25
11:14
Emlékérem Verebes Józsefnek (Agroinform)
A mesteredző hetvenedik születésnapja alkalmából a győri városháza ezüst emlékérmét adta át Verebes Józsefnek.
márc. 25
11:15
Jégkorong: a megtámadott edző egyelőre marad Miskolcon (She)
Ismeretlenek viperával támadtak a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetőedzőjére, Robert Deverre. A kanadai szakember szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, azonban kérdés, hogy egy ilyen esemény után folytatja-e a tavaly nyáron megkezdett munkát.
márc. 25
11:17
Férfi röplabda: Veres BL-döntőbe jutna a Dinamo Moszkvával (She)
Veres Péter a negyedik magyar férfi röplabdázó, aki a Bajnokok Ligája (BEK) négyes döntőjében szerepelhet. Az idei final fourt szombaton és vasárnap az olaszországi Bolzanóban rendezik meg, s a magyar nyitásfogadó-ütő csapata, a Dinamo Moszkva az ugyancsak orosz Zenit Kazannyal meccsel a fináléba jutásért.
márc. 25
11:18
F-1: Webber és Button volt a leggyorsabb a szabadedzéseken (Behaviour)
A szabadedzésekkel megkezdődött az autós gyorsasági világbajnokság idei szezonja. Az időmérő, kvalifikációs edzéseket szombat reggel tartják, míg a futam vasárnap reggel 8 órakor kezdődik. A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel mellett négy korábbi bajnok - Lewis Hamilton, Jenson Button, Fernando Alonso és Michael Schumcher - is tagja a mezőnynek. A négy abszolút újonc pilóta: Pastor Maldonado,…
márc. 25
11:19
Wales: Gareth Bale nálunk még nem volt sérült - Redknapp (She)
A Tottenham menedzsere, Harry Redknapp szerint Gareth Bale tőlük még egészségesen távozott a walesi edzőtáborba. A holnap esedékes Wales–Anglia labdarúgó Eb-selejtezőn viszont mégsem léphet pályára a szélső, mert időközben kiújult a térdsérülése.
márc. 25
11:21
Videó: túlélte a hatalmasat bukást az amerikai pilóta Portugáliában (She)
Súlyos baleset történt a Portugál Ralin. A Ford Fiestával versenyző Ken Block és navigátora, Alex Alex Gelsomino autója ugyanis egy kanyarban egy nagy kőre hajtott, amitől felborultak, majd többször a megpördültek a levegőben mire földet értek. Szerencsére mindkét férfi sértetlenül megúszta a bukást, de biztonsági okokból a farói kórházba szállították őket.
márc. 25
11:33
MK: a Videoton-Kaposvár találkozót egy nappal később rendezik (She)
A televíziós közvetítés miatt az eredetileg tervezettnél egy nappal később, május 4-én rendezik meg a Videoton–Kaposvár mérkőzést a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében.
márc. 25
11:36
Magyar-holland: bizakodnak az internetezők (Behaviour)
A bloggerek és a fórumozók többsége bizakodva várja a péntek esti magyar-holland Eb-selejtezőt és a jövő keddi, amszterdami visszavágót. A bejegyzések jelentős része szerint a magyarok jó szereplése az önbizalmon múlik a vb-ezüstérmes hollandokkal szemben. Mások viszont nem értik, hogy mi alapján állította össze keretét Egervári Sándor szövetségi kapitány.
márc. 25
11:51
Jégkorong: mégis lesz a vb-n pótlelátó, három szakaszra oszlik a felkészülés (She)
A Magyar Jégkorongszövetség csütörtöki elnökségi ülésén elfogadták a hazai rendezésű divízió 1-es világbajnokságra készülő válogatott keretét, ezen kívül elhangzott, hogy mégis lehet a Papp László Budapest Sportarénában pótlelátó, igaz, nem 800, csak 320 fős. A válogatott felkészülése három szakaszra tagolódik, a rutinosabb játékosok csak később csatlakoznak az együtteshez.
márc. 25
12:06
Furcsán hangzik, de a cél a győzelem - Varga József (Agroinform)
A Debrecen fiatal középpályása valószínűleg a kezdőcsapatban lesz a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
márc. 25
12:08
Papp László-díj öt fiatal bokszolónak (Agroinform)
Születésének 85. évfordulóján adták át a legendás ökölvívóról elnevezett díjakat a legeredményesebb utánpótláskorú versenyzőknek.

Keresés