2011. március 25. péntek

márc. 25
12:09
Ökölvívás: öt fiatal bokszoló vehette át a Papp László-díjat (She)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára ünnepélyes keretek között adta át a Papp László-díjakat az év legígéretesebb utánpótláskorú ökölvívóinak. Az elismeréseket a háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó születésének 85. évfordulóján vehették át a díjat kiérdemlő versenyzők.
márc. 25
12:11
Videó: Nem szabad hurráhangulatot kelteni a holland meccs előtt - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Most a Magyarország–Hollandia Európa-bajnoki selejtezőről fejti ki a gondolatait.
márc. 25
12:13
Válogatott: olvasóink Vadóczot favorizálják Varga helyett (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói is összeállították saját kezdőcsapataikat az esti Magyarország–Hollandia Európa-bajnoki selejtezőre. Végignézve az összeállításokat, egyik névsor sem tartalmaz nagy meglepetést, és könnyen elképzelhető, hogy a két szövetségi kapitány is ugyanezeknek a játékosoknak szavaz majd bizalmat.
márc. 25
12:27
MLS: a Real elleni meccsen Beckham lesz a Galaxy csapatkapitánya (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) hétvégi fordulójában a Real Salt Lake elleni mérkőzésen David Beckham lesz a Los Angeles Galaxy csapatkapitánya.
márc. 25
12:29
Tottenham: a Spurs hosszabbítana védőjével, William Gallasszal (She)
A Tottenham Hotspur szeretné meghosszabbítani francia futballistája, William Gallas szerződését. Erről a csapat menedzsere, Harry Redknapp beszélt.
márc. 25
12:42
Vérpezsdítő beharangozó videó (Agroinform)
A válogatott mellett a szurkolók is készülnek a Hollandia elleni Eb-selejtezőre, erre remek példa az alábbi beharangozó videó.
márc. 25
12:45
Mit jósol Görbi a magyar-holland meccsre? (Infostart)
Görbi, a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó dél-amerikai ormányos medve szerint a holland labdarúgó-válogatott győz a magyar együttes ellen az esti Európa-bajnoki selejtezőn. Hanga Zoltán, az intézmény szóvivője elmondta: Paul, a jóspolip tavalyi sikerén felbuzdulva a Telesport kezdeményezte, hogy Görbi megjósolja a meccs kimenetelét.
márc. 25
12:45
Anglia: Ben Foster állapota nem javult, Scott Carson került a keretbe (She)
Ben Foster betegség miatt kikerült az angol labdarúgó-válogatott Wales ellen készülő keretéből. Fabio Capello szövetségi kapitány Scott Carsont hívta be a helyére.
márc. 25
12:47
Feljelentést tett Budai Gyula Fradi-ügyben (Infostart)
Feljelentést tett pénteken a Legfőbb Ügyészségen a Fradi-pálya privatizációs értékesítési szerződése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos.
márc. 25
12:47
Videó: a magyar védők rövidzárlatait megbüntették az osztrákok (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Ausztriától a Sopronban rendezett felkészülési mérkőzésen. A vendégek már a 18. percben két góllal vezettek. Előbb egy bal oldali beadás után Andreas Weimann a védőjét megelőzve lőtt Gulácsi Péter kapujába, majd Raphael Holzhauser használta ki a magyar hátvédek ügyetlenkedését.
márc. 25
13:03
Charleroi: Kovács Zoltánéknak kell az élvonalban tartaniuk a csapatot (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi vezetői bejelentették, hogy Kovács Zoltán veszi át a gárda irányítását, segítője Mario Notaro és Balog Tibor lesz, a trió mellett pedig a klub korábbi horvát vezetőedzője, Luka Peruzovic tanácsadóként vállal majd szerepet.
márc. 25
13:05
Blog: Szerethető válogatott és az a bizonyos egyetlen meccs - Thury G. (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa, aki ezúttal a Magyarország–Hollandia Európa-bajnoki selejtezőről mondja el véleményét.
márc. 25
13:18
Még a buszt is betenném a kapuba - Dunai Antal (Agroinform)
A korábbi kiváló futballista Telkiben nyilatkozott a magyar-holland EB-selejtezőről a hatharom.hu-nak. Szerinte nincs veszítenivalónk, és elkaphatjuk az esélyesebb hollandokat.
márc. 25
13:20
Higuaín sérülésének nyoma sincs - videó (Agroinform)
A Real Madrid argentin csatárán egyáltalán nem látszik a több hónapos sérülés miatti kihagyás.
márc. 25
13:21
Jégkorong: Dunaújvárosban is a két éve elhunyt ifj. Ocskayra emlékeznek (She)
A két éve elhunyt ifj. Ocskay Gáborra emlékeznek ma a Dab.Docler–Sapa Fehérvár AV19  bajnoki döntő harmadik mérkőzése előtt.
márc. 25
13:23
MOB: Kovács Istvánt delegálták a Közszolgálati Testületbe (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségi tagját, az ökölvívó olimpia bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok társadalmi felügyeletét a jövőben ellátó Közszolgálat Testületbe.
márc. 25
13:36
Feljelentést tett Budai Gyula Fradi-ügyben (Agroinform)
Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen a Fradi-pálya ügyében az elszámoltatási kormánybiztos.
márc. 25
13:38
Új kapitány a magyarok ellenfelénél (Agroinform)
Heine Jensen lett a magyarok elleni június világbajnoki selejtezőre készülő német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 25
13:39
Videó: kapitális kapushiba a francia-spanyol korosztályos meccsen (She)
Bár Franciaország U21-es labdarúgó-válogatottja 3–2-re legyőzte a spanyolokat felkészülési mérkőzésen Reimsben, az egyik gólra valószínűleg sokáig nem szívesen fog emlékezni a hazaiak részéről Mathieu Gorgelin. A vendégek egy védelem mögé beemelt labdával próbálkoztak, a francia kapus azonban magabiztosan kijött a hálója elől. Csakhogy mellényúlt a labdának, amely a lábai között továbbpattant, így…
márc. 25
13:41
Női kézilabda: Heine Jensen lett a kapitány a mieink ellenfelénél (She)
Heine Jensen lett a magyarok elleni júniusi világbajnoki selejtezőre készülő német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 25
13:43
Hollandia: a Venlo szeretné jövőre is a soraiban tudni Tóth Balázst (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Venlo vezetői nagyon elégedettek a Genktől kölcsönvett Tóth Balázs teljesítményével, így a következő szezonban is számítanának a magyar középpályás szolgálataira.
márc. 25
13:54
A MOB Kovács Istvánt delegálta a Közszolgálati Testületbe (Agroinform)
A MOB egyik elnökségi tagját, az ökölvívó olimpia bajnok Kovács Istvánt delegálta a Közszolgálat Testületbe.
márc. 25
13:57
Evezés: szombaton verseny az olimpiai kvalifikáció jegyében (She)
A hétvégén megkezdődnek a vízi versenyek az evezősöknél. Budapesten, a Soroksári-Duna-ágban rendezendő szombati regattára 21 egyesületből 174 hajóegység és 264 beülő nevezett.
márc. 25
13:59
Videó: ütközések, touchdownok, Packers-siker - NFL 2010 hat percben (She)
A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) szerelmesei ismét átélhetik a 2010–2011-es szezon legjobb pillanatait. Az NFL Films által készített hatperces összeállításban a legemlékezetesebb touchdownok és pazar elkapások mellett a Green Bay Packers 13. bajnoki címét is láthatja.
márc. 25
14:12
Autóverseny-sorozat csak hölgyeknek a Hungaroringen (Agroinform)
Április-május fordulóján rajtol a Lotus Cup a Hungaroringen, amelyen csak női pilóták vehetnek részt.
márc. 25
14:15
Autósport: versenysorozat csak hölgyeknek a Hungaroringen (She)
Április és május fordulóján Lotus Cup elnevezéssel rajtol a Hungaroringen az az autóverseny-sorozat, amelyen csak női pilóták ülhetnek majd a volán mögé.
márc. 25
14:17
Vasas: Szilágyi és Arnaut is a csapattal edzett, Rezes még maródi (She)
Szilágyi Péter és Goran Arnaut is felépült, így mindketten együtt edzettek a Vasas többi labdarúgójával csütörtök délután – adta hírül a piros-kékek honlapja.
márc. 25
14:19
Öttusa: Kairó helyett Moszkvában lesz a világbajnokság (She)
Moszkva rendezi meg az idei öttusa-világbajnokságot – jelentette be pénteken a nemzetközi sportági szövetség (UIPM). Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány nem örül a cserének.
márc. 25
14:30
Jupp Heynckes váltja van Gaalt - hivatalos (Agroinform)
Már napok óta kész tényként lehetett kezelni, hogy a jelenleg a Bayer Leverkusent irányító szakember érkezik a nyáron a Bayern kispadjára, a szerződés most hivatalosan is megköttetett.
márc. 25
14:33
Bayern München: Heynckes lesz az új vezetőedző - hivatalos (She)
Pénteken hivatalossá vált, hogy július 1-től Jupp Heynckes lesz a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München vezetőedzője.
márc. 25
14:51
Kerékpár: az UCI elnöke szerint pártatlan döntés kell Contador ügyében (She)
Az egyértelműen pártatlan állásfoglalás megszületése érdekében fellebbezett a Sportdöntőbíróságnál (CAS) a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) Alberto Contador doppingügyében – ezt Pat McQuaid, az UCI elnöke jelentette ki pénteken.
márc. 25
15:06
A DVSC a legerősebb csapattal készül a Haladás ellen (Agroinform)
A DVSC vezetőedzője szerint az NB I-es szünet miatt olyan komolyan fogják venni a Haladás elleni Ligakupa-mérkőzést, mintha bajnoki találkozó lenne.
márc. 25
15:09
Hollandia: az Ajax vezetői nem értenek a futballhoz - Cruyff (She)
Az Ajax legendája, Johan Cruyff élesen kritizálta az Ajax jelenlegi vezetését. Osztozott véleményében a klub egykori kiválósága, Dennis Bergkamp is.
márc. 25
15:11
Atlétika: tízezren indultak az első Jeruzsálem-maratonin (She)
Több mint tízezer résztvevővel rendezték meg pénteken az első Jeruzsálem-maratonit, amely a Kneszet, az izraeli parlament elől rajtolt el, befutója pedig a Sacher Parkban volt, s az útvonal számos híres pontját érintette a történelmi városnak.
márc. 25
15:27
Válogatott: a holland szurkolók Eliát favorizálják Afellay helyett (She)
Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya várhatóan Ibrahim Afellayra számít majd kezdőként a mieink elleni válogatott mérkőzésen balszélsőként, a holland szurkolók ezzel szemben inkább Eljero Eliára voksolnának.
márc. 25
15:29
Arsenal: Vermaelen is megerősítette, e szezonban már aligha játszhat (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal belga légiósa, Thomas Vermaelen maga is megerősítette azokat a híreket, melyek szerint sérülése miatt ebben az évadban már aligha lehet csapata segítségére.
márc. 25
15:42
Nem ijedünk meg tőlük - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
A PSV magyar légiósa szerint Hollandia az esélyesebb, de ha lebecsülik a magyarokat, meglepetés is születhet.
márc. 25
15:44
Felépült súlyos sérüléséből a csatár (Agroinform)
2009 márciusában csontkopás és porctörés miatt került műtőasztalra Simon Attila, tavaly karácsonykor pedig a pécsi teremtornán térdét törte. Reméli, 2011-ben már elkerülik a sérülések.
márc. 25
15:45
Videó: lenyűgöző trükköket mutatott be a Milwaukee Bucks kosarasa (She)
Akár háttal, akár felülésből vagy éppen a lelátóról célozza meg a gyűrűt, a Milwaukee Bucks kosarasa, Jon Brockman bárhonnan betalál. A 24 éves center egy rövid összeállításban megmutatja a legjobb trükkjeit.
márc. 25
15:47
Kajak-kenu: Gyulay Zsolt lett a szövetség új alelnöke (She)
Március 25-én tartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A küldöttek új tisztségviselőket választottak, és megszavazták az elnöki beszámolót, valamint a 2010-es év gazdasági előterjesztéseit.
márc. 25
15:49
Felkészülés: Dél-Korea négy gólt vágott, Új-Zéland ikszelt Kínában (She)
Szöulban helyi idő szerint péntek este Dél-Korea labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte Honduras nemzeti csapatát, míg Vuhanban Új-Zéland 1–1-re végzett a házigazda Kínával.
márc. 25
16:00
Új alelnököt és elnökségi tagokat választottak (Agroinform)
Gyulay Zsoltot, kétszeres olimpiai bajnok kajakost, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökét választották meg marketing alelnöknek.
márc. 25
16:02
Kairó helyett Moszkvában lesz a világbajnokság (Agroinform)
Moszkva rendezi meg az idei öttusa-világbajnokságot - jelentette be pénteken a nemzetközi sportági szövetség (UIPM).
márc. 25
16:03
Paks: Szeretnénk visszavágni a Zalaegerszegnek - Vayer (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Vayer Gábor a klub hivatalos honlapjának adott interjújában kifejtette, hogy a Ligakupa elődöntőjében visszavágnának a Zalaegerszegnek a bajnokságban elszenvedett vereségért.
márc. 25
16:04
Xavi a csehek ellen jubilál, Ribéry visszatér a válogatottba (Agroinform)
Xavi Hernández századszor öltheti magára a spanyol válogatott mezét a csehek ellen, míg Franck Ribéry a tavalyi vb óta először léphet pályára a francia csapatban.
márc. 25
16:18
Tévez énekesi babérokra tör (Agroinform)
A Manchester City sérüléssel bajlódó argentin sztárja hazájában kúrálja magát, a rehabilitációt elősegítendő szerdán tiszteletét tette egy Buenos Aires-i night clubban.
márc. 25
16:21
Golf: a szövetség reagál az év legjobbja, Kővári Dániel tiltakozására (She)
A Magyar Golfszövetség közleményben reagált a minapi díjátadót bojkottáló Kővári Dániel, 2010 legjobb magyar férfigolfozójának tiltakozó akciójára. Az alábbiakban az MGSZ szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye következik.
márc. 25
16:23
Aston Villa: játékosai is „lázadnak” Gérard Houllier ellen (She)
Egy nappal a szurkolók után játékosai is „fellázadtak" az Aston Villa francia menedzsere, Gérard Houllier ellen.
márc. 25
16:25
Portugália: a másokat fejbe rugdosó Pepének semmi alapja kritizálni - Queiroz (She)
Élesen bírálta egymást a portugál sajtóban a volt szövetségi kapitány Carlos Queiroz és a Real Madrid válogatott védője, Pepe.
márc. 25
16:36
Óriási menetelésen vagyunk túl - dr. Mezey György (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője szerint sérülésektől és betegségektől tizedelve hozták az elvárt eredményeket az elmúlt métkőzéseken, de nem altatja el őket a 12 pontos előny, amivel vezetik az NB I-et.

Keresés