2011. március 13. vasárnap

márc. 13
0:03
A Zaragoza kiütötte a Valenciát (Agroinform)
Pintér Ádám klubja, a Zaragoza 4-0-ra legyőzte a bajnoki tabella 3. helyezettjét, a Valenciát a Primera División 28. fordulójában.
márc. 13
0:21
Szávay Ágnes egyesben is búcsúzott (Agroinform)
Szávay Ágnes nagy csatában kikapott Aliszja Klejbanovától az Indian Wells-i torna női versenyének második fordulójában.
márc. 13
0:30
Primera División: a Zaragoza Pintér nélkül mosta le a Valenciát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában a Pintér Ádám nélkül felálló Zaragoza hazai pályán kiütötte a Valenciát (4–0).
márc. 13
0:48
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt a Berto-féle gálán bokszolhat? (She)
Ugyan hivatalos bejelentés még sem a hazai, sem pedig a külföldi menedzsment részéről nem történt, de az amerikai ESPN.com-szakíró Dan Rafael információi szerint április 16-án a mashantucketi Foxwoods kaszinóban megrendezendő Andre Berto–Victor Ortiz váltósúlyú világbajnoki mérkőzés köré épülő gálán lép legközelebb szorítóba minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója, Erdei…
márc. 13
0:52
Férfi kézilabda Eb-selejtező: Dánia elkapta Oroszországot (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőkör 4. fordulójában a 7. csoport rangadóján Dánia hazai pályán hét góllal nyert Oroszország ellen. A győztes dánok és a most legyőzött oroszok egyaránt 6-6 ponttal állnak. Az oroszok viszont „csak” néggyel verték meg otthon a dánokat.
márc. 13
6:48
Bayern München: Joachim Löw nincs a bajorok kívánságlistáján (She)
A Bayern Münchennél cáfolták azt a lapértesülést, amely szerint Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya is szerepel az idény végén távozó vezetőedző, Louis van Gaal utódjelöltjei között.
márc. 13
7:06
NBA: a Lakers a Dallas otthonában javított a miami vereség után (She)
Két nappal azt követően, hogy a Miami Heat otthonában vereséget szenvedett, a Dallas Mavericks vendégeként már győzelmet könyvelhetett el a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). Kobe Bryanték 96–91-re nyertek a konferencia-rivális csarnokában.
márc. 13
7:24
Formula-1: Fernando Alonso dobogóra várja magát Ausztráliában (She)
Fernando Alonso már az idei Formula–1-es világbajnokság első futamán, a melbourne-i Ausztrál Nagydíjon dobogóra szeretne állni.
márc. 13
7:42
NHL: a Calgary sem tudta megállítani az ligaelső Vancouvert (She)
Sorozatban ötödik győzelmét könyvelhette el az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a ligaleső Vancouver Canucks. A riválisnak számító Calgary Flames otthonában 4–3-ra nyerő vancouveriek ezzel a százpontos határ küszöbére léptek.
márc. 13
8:00
Oroszország: R. Carlos után Juhászék csapattársát vette meg az Anzsi (She)
Újabb futballistával erősítette meg keretét az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala együttese. A dagesztáni együttes 12 millió euróért megszerezte a marokkói válogatott Mbark Buszuffát a Juhász Rolandot is a soraiban tudó Anderlechttől.
márc. 13
8:18
Tenisz: 18 éves tehetség okozta Kuznyecova vesztét a 2. körben (She)
Az amerikai Christina McHale meglepetésre legyőzte a 11. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát az Indian Wellsben zajló női tenisztorna második fordulójában. Továbblépett a harmadik körbe a világelső Carolina Wozniacki, ő is épp egy hazai versenyzővel, Sloane Stephensszel nézett szembe, ám két játszmában simán győzött.
márc. 13
8:18
Schmitt sem segített a Fradin (Metropol)
Hiába ült Schmitt Pál is a lelátón, a Kubatov Gábor klubelnök mellett helyet foglaló államfő látogatása ellenére lelépték az ferencvárosiakat.
márc. 13
8:45
Lúcio nem léphet pályára volt csapata ellen (Agroinform)
Combizomhúzódás miatt kihagyhatja a Bayern München elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést Lúcio, az Internazionale labdarúgója.
márc. 13
8:54
Profi ökölvívás: Cotto 12. menetes T. K. O.-val nyert Mayorga ellen (She)
Magyar idő szerint vasárnap virradóra a Puerto Ricó-i Miguel Cotto legyőzte a kihívó Ricardo Mayorgát a Bokszvilágszövetség (WBA) nagyváltósúlyú szuperbajnoki címéért rendezett mérkőzésen Las Vegasban. Az utolsó menet 53. másodpercében a mérkőzésvezető beszüntette az összecsapást, miután Cotto sokadszorra találta el Mayorgát, és ő térdre esett.
márc. 13
9:12
Profi ökölvívás: Cotto a 12. menetben nyert Mayorga ellen Las Vegasban (She)
Magyar idő szerint vasárnap virradóra a Puerto Ricó-i Miguel Cotto legyőzte a kihívó Ricardo Mayorgát a Bokszvilágszövetség (WBA) nagyváltósúlyú szuperbajnoki címéért rendezett mérkőzésen Las Vegasban. Az utolsó menet 53. másodpercében a mérkőzésvezető beszüntette az összecsapást, miután Cotto sokadszorra találta el Mayorgát, és ő térdre esett.
márc. 13
9:14
Kerékpár: Magyarországra látogat a nemzetközi szövetség elnöke (She)
Az Európai Kerékpáros Szövetség (UEC) Szlovéniában tartott éves közgyűlésén kiderült, hogy Pat McQuaid, a nemzetközi szövetség (UCI) ír elnöke áprilisban Magyarországra látogat.
márc. 13
9:21
Mészöly különleges meccsre, Komjáti támadóbb szellemre készül (Agroinform)
Mészöly Géza nevelőegyesülete ellen készíti fel az Újpestet, Komjáti András pedig támadna a Fáy utcában, de nem ész nélkül.
márc. 13
9:30
Szávay kiesett a második fordulóban (Metropol)
Szávay Ágnes nagy csatában két játszmában kikapott Aliszja Klejbanovától a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás Indian Wells-i torna női versenyének második fordulójában. A magyar idő szerint szombaton késő éjjel befejeződött összecsapás 1 óra 42 percig tartott.
márc. 13
9:39
A Lakers Dallasban javított (Agroinform)
A Dallas Mavericks otthonában aratott ötpontos győzelemmel feledtette híveivel a Miamiban elszenvedett vereséget a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 13
9:48
Golf-vb: Johnsonnak nagyon bejött, hogy fejbe találta a nagyapját (She)
A harmadik forduló legjobb ütésszámát (65) elérő amerikai Dustin Johnson vette át a vezetést az idei golfvilágbajnoki sorozat második versenyén, a floridai Doralben zajló Cadillac Championshipen.
márc. 13
10:06
Labdarúgás: Sevilla-Barca és Roma-Lazio is az étlapon - mai program (She)
Vasárnap sem áll meg az élet az európai topligákban. Angliában az FA-kupa negyeddöntői miatt nem rendeznek fordulót, míg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Sevilla a listavezető FC Barcelonát fogadja. Olaszországban kora délután rendezik meg a Roma–Lazio derbit.
márc. 13
10:24
Arsenal: Jens Lehmann jelenthet megoldást a kapusproblémákra? (She)
Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata szerződtetné korábbi kapusát, a már visszavonult Jens Lehmannt a sérülések miatt kialakult helyzet megoldása érdekében.
márc. 13
10:26
Tenisz: Murraynek a második fordulóig tartott az Indian Wells-i torna (She)
Az ötödik helyen kiemelt brit Andy Murray már a második fordulóban vereséget szenvedett az Indian Wells-i tenisztornán. A szigetországi teniszező az amerikai Donald Youngtól kapott ki két szettben. A világelső Rafael Nadal és a negyedik kiemelt Robin Söderling sima győzelemmel jutott a harminckettő közé.
márc. 13
10:28
Videó: rendkívül pimasz gólt szerzett a mexikói védő egy szöglet után (She)
Ritkán látható góllal került előnybe a mexikói labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Querétaro a Puebla ellen. A 27. percben egy kis szöglet után a védő, Eder Nicolás Borelli nem adott középre, hanem a kapu felé indult, majd könnyed bokamozdulattal a beemelte a labdát a hálóba. A meccset végül a Querétaro nyerte 2–1-re.
márc. 13
10:33
Aczélnak az első félidő tetszett, Véber nem látott játékot (Agroinform)
A Haladás 1-0-ra Kenesei Krisztián szabadrúgásgóljával legyőzte a Lombard Pápát, amivel Aczél Zoltán elégedett volt, Véber György viszont nem nevezte futballnak csapata teljesítményét.
márc. 13
10:42
Videó: rendkívül pimasz gólt szerzett a mexikói védő a szöglet után (She)
Ritkán látható góllal került előnybe a mexikói labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Querétaro a Puebla ellen. A 27. percben egy kis szöglet után a védő, Eder Nicolás Borelli nem adott középre, hanem a kapu felé indult, majd könnyed bokamozdulattal a beemelte a labdát a hálóba. A meccset végül a Querétaro nyerte meg 2–1-re.
márc. 13
10:51
Ötödször nyert sorozatban a Vancouver (Agroinform)
Megszakítás nélkül ötödször is győztesen korcsolyázhatott le a pályáról a Vancouver Canucks csapata az NHL-ben: az éllovas gárda a legutóbbi játéknapon a szintén kanadai Calgary Flames otthonában diadalmaskodott egy góllal.
márc. 13
11:09
Hízelgő a Juventus érdeklődése – Mazzarri (Agroinform)
Walter Mazzarri is hallotta azokat a híreszteléseket, miszerint övé lehet a torinói klub kispadja, de egyelőre a Napolira koncentrál.
márc. 13
11:18
Videó: a nagy bravúr után kapitálisat hibázott a „jaguárok” kapusa (She)
Hatalmas kapushibának is köszönhetően nyert az Estudaiantes Tecos a Jaguares ellen idegeben 2–0-ra a mexikói labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. Egy vendégtámadás után a hazaiak kapusát, Jorge Villalpandót átemelte volna a csatár, ám a kapuvédő bravúrral hárított. Később azonban (a 67. percben) egy 20 méteres szabadrúgásnál  olyan szerencsétlenül érte bele a labdába, hogy az bepattant róla a…
márc. 13
11:36
Hamburg: a Bayern elleni 0-6 után azonnali hatállyal kirúgták Veh-t (She)
A Hamburger SV labdarúgócsapatának vezetősége a Bayern Münchentől elszenvedett szombati 6–0-s idegenbeli vereség után azonnali hatállyal menesztette Armin Veh vezetőedzőt.
márc. 13
11:38
Videó: nem rúghatta a szabadot, ezért lejött a pályáról a játékos (She)
Kisebb botránnyal ért véget a belga labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában rendezett Club Bruges–Kortrijk mérkőzés. A hazai csapat a 89. percben szabadrúgáshoz jutott, amelyet elsősorban a marokkói Nabil Dirar akart elvégezni, ám csapattársai nem hagyták. A középpályás ezt nem tűrte, és nekiment társainak. A szurkolók ezután hangosan fütyültek, amely feldühítette Dirart, aki – mivel nem kapott…
márc. 13
11:45
Szávaynak a második forduló volt a végállomás (Agroinform)
Az orosz Klejbanova ellen két szettben maradt alul Szávay Ágnes, ezzel kiesett az Indian Wells-i tenisztornáról.
márc. 13
11:54
Videó: László Csabáék kapusát petárdával dobták meg a bajnokin (She)
Nemcsak a Club Bruges mérkőzésén volt botrány a belga labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A László Csaba vezette Charleroi hazai pályán fogadta a Standard Liege-t, és a vendégek 2–0-s vezetésénél a játékvezető félbeszakította az összecsapást, amíg a Standard szurkolói nem csillapodnak le, ugyanis petárdákat és egyéb égő tárgyakat dobáltak a pályára, amelyek egyik darabja eltalálta a hazaiak…
márc. 13
11:56
Olimpia: csütörtöktől Budapesten ülésezik az európai bizottság (She)
Csütörtöktől szombatig Budapesten ülésezik az Európai Olimpiai Bizottság (EOC), a testület fórumának negyedszázad után házigazdája ismét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).
márc. 13
12:21
Ferguson megszabadulna Rooneytól (Agroinform)
A Manchester United skót menedzsere kész eladni nyáron Wayne Rooneyt, akivel már ősszel megromlott a kapcsolata.
márc. 13
12:30
Videó: Bajnoki cím, nyári váltás és magyar siker - Juhász Roland tervei (She)
Szombaton az Eupen ellen megszerzett egy ponttal ismét az élre került az Anderlecht a belga labdarúgó-bajnokságban. A brüsszeliek magyar válogatott játékosa, Juhász Roland az NSO Tv-nek elmondta, hogy a bajnoki cím megnyerése mellett egy nyári továbblépés sem kizárt, és abban bízik, hogy a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőn az épülő magyar válogatott meglepetést szerezhet.
márc. 13
12:48
Labdarúgó NB I: Lázok szerint igenis rangadó lesz a Vasas-Újpest (She)
A Vasas az Újpestet fogadja a labdarúgó NB I 19. fordulójának vasárnapi, záró mérkőzésén. Az összecsapás főszereplője hazai oldalon a megállapodását a héten meghosszabbító Lázok János, míg a vendégeknél Lázár Bence lehet. Vasárnap este kiderül, kinek milyen „szerep” jutott…
márc. 13
12:50
Sílövő-vb: Neuner vezetésével a német nők nyerte az utolsó aranyat (She)
A német női váltó győzelmével ért véget Hanti-Manszijszkban a sílövő-világbajnokság utolsó versenyszáma. A második Ukrajna, míg a harmadik Franciaország lett.
márc. 13
12:57
A Hamburg edzőt váltott a hatos után (Agroinform)
Menesztették a német labdarúgó Bundesligában 8. Hamburg vezetőedzőjét, Armin Veh-t azt követően, hogy csapata KO-értékű 6-0-s vereséget szenvedett a Bayern München otthonában a szombati bajnoki mérkőzésen.
márc. 13
13:06
Sikeres napjuk lehet a kézilabdázóknak (Infostart)
Mindhárom magyar csapat győzelmi esélyekkel lép pályára vasárnap a női kézilabda európai kupákban. A Ferencváros és a Vác is idegenben játszik. A férfi kézilabda-válogatott Macedóniával játszik Európa-bajnoki selejtezőt.
márc. 13
13:06
Sílövő-vb: Neuner vezérletével a német nők nyerték az utolsó aranyat (She)
A német női váltó győzelmével ért véget Hanti-Manszijszkban a sílövő-világbajnokság utolsó versenyszáma. A második helyen Ukrajna, a harmadik pozícióban Franciaország végzett.
márc. 13
13:08
Anglia: Ferdinand sérült, ismét a házasságtörő Terry lehet a kapitány (She)
Több mint valószínű, hogy a Wales elleni, március 26-i válogatott Európa-bajnoki selejtezőn sem lesz ott Rio Ferdinand, a Manchester United védője.
márc. 13
13:42
Videó: Rudolf remekül vált le Nestáról, majd kilőtte a jobb alsó sarkot (She)
Szép góllal vezet 1–0-ra a Bari az AC Milan ellen az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának első vasárnapi találkozóján. Az idegenben játszó dél-olaszországiak a 39. percben kerültek előnybe, miután Sergio Almirón lepasszolta az Alessandro Nestát magáról lerázó Rudolf Gergelynek a labdát, aki okosan a jobb alsó sarokba lőtt.
márc. 13
13:51
A Swansea védője saját kapujába passzolt (Agroinform)
A Championship 37. fordulójában a Derby County fura öngóllal szerzett vezetést a Swansea City ellen. A 7. percben Ashley Williams hátragurította kapusának a labdát, aki azonban nem ott várta azt, így a védő gyakorlatilag a saját kapujába lőtt. A hálóőr hiába sietett, már csak a gólvonal mögül tudott menteni. A mérkőzést a Derby County nyerte 2-1-re.
márc. 13
13:53
Rudolf Gergely szép gólja egy trükkös szabadrúgás-variácó után a Milan ellen (Agroinform)
Rudolf Gergely ismét betalált egy olasz nagycspat ellen, ráadásul nem is akármilyen találatról van szó.
márc. 13
14:00
Bajnokok Ligája: portugál bíró fújja a sípot a Bayern-Interen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága a portugál Pedro Proencát jelölte a keddi Bayern München–Internazionale Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójának levezetésére. A felvonás első találkozóját 1–0-ra a bajorok nyerték meg Milánóban.
márc. 13
14:27
Rudolf gólja egy pontot ért a Milan ellen (Agroinform)
A magyar támadó egy cseles szabadrúgás után szerzett vezetést a Barinak, de a Milan tíz emberrel is kiegyenlített Cassano révén.
márc. 13
14:36
Serie A: Rudolf Gergely gólja egy pontot ért a listavezető Milan ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában a sereghajtó Bari Rudolf Gergely találatával 1–1-es döntetlent ért el a listavezető AC Milan ellen. A magyar támadó az első félidő végén volt eredményes, Antonio Cassano a 82. percben egalizált.
márc. 13
14:54
Rudolf gólt lőtt a Milannak - videó (Infostart)
Az éllovas Milan 1-1-es döntetlent játszott a Bari ellen hazai pályán az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 13
14:54
Női kézilabda EHF-kupa: négy góllal kapott ki a Vác Dániában (She)
A Vác női kézilabdacsapata négygólos vereséget szenvedett a Holstebro vendégeként az EHF-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Holstebro az első játékrész után 21–19-re vezetett, és a találkozó végére megduplázta az előnyét.

Keresés