2011. március 8. kedd

márc. 8
13:06
Euro 2012: három év, három hónap börtön a szerb huligánvezérnek (She)
A félbeszakadt Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn a vendégtábor rendbontását vezénylő huligánvezér, Ivan Bogdanov három év, három hónap letöltendő börtönbüntetést kapott.
márc. 8
13:08
DVSC: Mardare ügye még nem zárult le, a védő nem játszik a Paks ellen (She)
A keddi, Paks elleni bajnokin – amelyet eredetileg február 26-án kellett volna lejátszani, de a rossz időjárás miatt elhalasztották – még biztosan nem mutatkozik be a DVSC labdarúgócsapatában a román Stefan Mardare.
márc. 8
13:10
Kézilabda: a sérült Fazekas helyett Tatai utazik Macedóniába (She)
A kapus Fazekas Nándor derékpanaszai nem javultak, így a helyére Tatai Péter kapott meghívót a macedónok elleni szerdai és vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre Mocsai Lajostól, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányától.
márc. 8
13:12
Kézilabda: Szamoránsky Piroska és Kovacsicz is hosszabbított a Fradival (She)
Szamoránsky Piroska és Kovacsicz Mónika is hosszabbított a Ferencváros női kézilabdacsapatával – olvasható a szakosztály hivatalos honlapján, az ftckezilabda.hu-n.
márc. 8
13:42
Bajnokok Ligája: ki örül majd Fabregas hazatérésének? (Infostart)
Támadó taktikát ígér a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-visszavágóra Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere. Josep Guardiola azt mondta, csak a továbbjutás számít. Mindkét együttesből alapemberek hiányoznak. A nyolcaddöntős program másik kedd esti meccsét nehéz helyzetből kezdi a Roma, mivel az olasz csapat az első találkozón hatalmas meglepetésre saját pályáján kapott ki 3-2-re a Sahtar Donyecktől.
márc. 8
14:00
Magyar-holland: Egervári keretet hirdetett (Metropol)
A két csapat először március 25-én a Puskás Ferenc Stadionban, négy nappal később pedig Amszterdamban találkozik egymással. A 20 fős keretben az idegenlégiósokon kívül 3 Videoton, 2 DVSC és 1 KTE játékos szerepel. A szövetségi kapitánya szerint hatalmas előrelépést jelentene a pontszerzés.
márc. 8
14:09
Meglepetést okoz az Arsenal, vagy a Barca megy tovább? (Agroinform)
A katalánok hozzák a papírformát, vagy Arsene Wenger csapata jut tovább? Az AS Roma Doneckben lepné  meg a Sahtart.
márc. 8
14:18
Bajnokok Ligája: az utolsó pillanatig hadititok, játszik-e Van Persie (She)
Valószínűleg csupán a kezdés előtt 75 perccel, a kezdőcsapatok nyilvánosságra hozására megadott határidő lejártakor derül ki, hogy Robin van Persie ott lesz-e az Arsenalban a Barcelona elleni ma esti labdarúgó  Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágón.
márc. 8
14:27
Egervári keretet hirdetett és holland-lázban ég (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 20 fős keretét a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
márc. 8
14:36
Real Madrid: Kaká még két hetet kihagy, Higuaín áprilisban visszatérhet (She)
További 15 napot kell kihagynia Kakának, a Real Madrid brazil támadó középpályásának a Deportivo La Coruna elleni bajnokin megsérült bal térde miatt – közölte a hivatalos honlapján a labdarúgóklub.
márc. 8
14:54
Bajnokok Ligája: Boateng tagja a Milan Londonba utazó keretének (She)
A jelek szerint Kevin-Prince Boateng vállalni tudja a játékot a szerdai Tottenham–Milan visszavágón a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A ghánai válogatott középpályás ugyanis bekerült az olasz csapat utazókeretébe.
márc. 8
15:03
Három év három hónap börtön a genovai huligánnak (Agroinform)
Több, mint 3 évnyi letöltendő börtönbüntetést kapott a tavaly Genovában randalírozó szerb futballhuligán.
márc. 8
15:05
Tarjei Boe a 20 km világbajnoka (Agroinform)
A norvég Tarjei Boe sikerével ért véget a Szibériában zajló biatlon világbajnokság 20 km-es egyéni száma.
márc. 8
15:07
Áprilisban visszatérhet Higuaín (Agroinform)
Látványosan javul a porckorongsérvvel műtött az argentin állapota, így a Real Madrid játékosa már áprilisban visszatérhet.
márc. 8
15:12
Újpest: Rajczi dereka még fáj, de a kupában így is bizonyítana (She)
Az Újpest első két tavaszi mérkőzését derékbántalmai miatt kihagyta Rajczi Péter. A Siófok ellen azonban már ismét bevethető volt a lilák válogatott támadója, és végig is játszotta a döntetlennel záruló találkozót – a Magyar Kupában pedig most, a Kaposvár ellen léphet pályára először a szezonban (Szusza-stadion, 18 óra).
márc. 8
15:21
Egy csere Mocsai keretében (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a kapus, Fazekas Nándor helyére Tatai Pétert hívta meg.
márc. 8
15:30
Játékossors: Jermaine Pennant „bejelentkezett” az ír válogatottba (She)
A Stoke City korábbi angol U21-es válogatott labdarúgója, Jermaine Pennant kijelentette, szívesen szerepelne az ír nemzeti tizenegyben, mivel az egyik nagyapja ír volt.
márc. 8
15:32
Úszás: Bánki Erik jogi lépésekkel fenyegeti az úszószövetséget (She)
Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke szerint mielőbb tisztázni kell a helyzetet, amely a 2010-es budapesti úszó Eb költségelszámolásainak ügyében kialakult, s ha kell, jogi lépések is következhetnek a Gyárfás Tamás vezette MÚSZ ellen. A fideszes politikus a Képviselői Irodaházban tartott keddi sajtótájékoztatóján beszélt erről, ahol személyesen megjelent a…
márc. 8
15:39
Felesleges lenne pereskedni a Fradi-pályáért - Muszbek Mihály (Agroinform)
A sportközgazdász szerint lehetetlen és talán értelmetlen is az angol befektető tulajdonában lévő nyolchektáros telek visszaszerzése.
márc. 8
15:41
Diego Tardelli követte Roberto Carlost (Agroinform)
A Real Madrid egykori balbekkje után újabb brazillal erősítette meg keretét az orosz Anzsi Mahacskala.
márc. 8
15:48
Bajnokok Ligája: Szomorú, hogy ez lehet Raúl utolsó BL-meccse - Mata (She)
Bár a Valencia hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a Schalkéval a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, Juan Mata, a spanyol csapat játékosa magabiztosan nyilatkozott a továbbjutási esélyeiket illetően.
márc. 8
15:50
Sílövő-vb: Tarjei Bö nagyot futott, világbajnok 20 kilométeren (She)
Tarjei Bö győzelmével ért véget Hanti-Manszijszkban a 20 kilométeres egyenkénti indításos verseny a sílövő-világbajnokságon. A norvég mögött az orosz Makszim Makszimov lett a második, míg az osztrák Christoph Sumann a harmadik.
márc. 8
15:52
Chelsea: Neymar ismét nyári „célpont", Gansóval együtt (She)
Tovább erősítheti dél-amerikai kontingensét az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea: Alex, Ramires és David Luiz után az O Globo szerint a londoniak a nyáron ajánlatot tesznek a brazil Santos két gyöngyszemére, a 19 éves Neymarra és a 21 éves Paulo Henrique Gansóra.
márc. 8
16:06
Egervári: Óriási dolog lenne a pontszerzés (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint hatalmas előrelépést jelentene a sportágnak, ha az együttes pontot szerezne a hollandok elleni soron következő két Európa-bajnoki selejtező valamelyikén. A két csapat először március 25-én a Puskás Ferenc Stadionban, négy nappal később pedig Amszterdamban találkozik egymással.
márc. 8
16:06
Falatnyi alsógatyában Rafael Nadal (Blikk)
Rafael Nadal a legújabb Armani kampány arca lesz – a szexi sportoló alsónadrágot és farmert reklámoz majd.
márc. 8
16:15
Idény végén távozik a Hamburg vezetőedzője (Agroinform)
A szezon végén távozik posztjáról Armin Veh, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hamburg vezetőedzője.
márc. 8
16:42
NB I: igazságos döntetlen a Szolnok és a Pápa összecsapásán (She)
Egyenlő erők csatájában 2–2-es döntetlennel ért véget a Szolnok és a Pápa összecsapása a labdarúgó NB I 17. fordulójából mára halasztott mérkőzésén.
márc. 8
16:51
Kaká újabb két hétre kidőlt a térde miatt (Agroinform)
A 2007-es aranylabdás térde továbbra sem tökéletes, így nem lesz ott a következő BL-meccsen és a városi rangadón sem.
márc. 8
17:00
Tottenham: úgy tűnik, Bale és Van der Vaart is vállalja a játékot a Milan ellen (She)
Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere csapata keddi edzése után kijelentette: valószínűleg vállalja a játékot az AC Milan elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágón a maródi Gareth Bale és Rafael van der Vaart.
márc. 8
17:02
Labdarúgó NB I: igazságos döntetlen a Szolnok és a Pápa összecsapásán (She)
Egyenlő erők csatájában 2–2-es döntetlennel ért véget a Szolnok és a Pápa összecsapása a labdarúgó NB I 17. fordulójából mára halasztott mérkőzésen.
márc. 8
17:04
Labdarúgás: A játékosok azt imádják, aki a legtöbbet fizet nekik - Pelé (She)
Pelé, a brazil futballtörténelem legnagyobb alakja élesen kritizálta a modern labdarúgókat, véleménye szerint a magas fizetések rossz hatással vannak a játékra.
márc. 8
17:06
Cselgáncs: Ungvári Attila januárban is megbukott a doppingvizsgálaton (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a 73 kg-ban aranyérmes Ungvári Attila szolgáltatott pozitív doppingmintát a februári Hungária-kupán részt vevő hazai cselgáncsozók közül, a Magyar Judoszövetség (MJSZ) szerint az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt találtak a szervezetében. Az MJSZ közleményében jelezte: a versenyző január közepén a bakui világkupa utáni doppingvizsgálaton is pozitív…
márc. 8
17:09
Két tizenegyes, kapushiba és döntetlen a Szolnok-Pápán (Agroinform)
A Szolnok kapusa bakija miatt nem tudott három ponttal közelebb kerülni a bennmaradáshoz, a Pápa tartja magát a felsőházban.
márc. 8
17:11
MTK-ZTE és Újpest-Kaposvár negyeddöntők a folytatásban (Agroinform)
A mai két bajnoki mérkőzés mellett a honi kupában is két találkozóval folytatódnak a küzdelmek.
márc. 8
17:27
Teszt a lelke mindennek (Agroinform)
Barcelonában ismét összegyűltek a Formula-1-es csapatok, hogy a szezon előtt utoljára még kipróbálják az új fejlesztéseket.
márc. 8
17:36
Videó: sohasem látott mutatvány a magyar származású szörföstől (She)
Torkos Zoltán elsőként mutatta be a kickflip elnevezésű mozdulatot versenykörülmények között. A magyar származású, amerikai szörfös mutatványát megtekintheti alábbi videónkban!
márc. 8
17:38
BL: Nálunk a B-csapatban vannak olyanok, mint Wilshere - Guardiola (She)
Megorroltak az angol újságok Josep Guardiolára, a Barcelona spanyol trénerére, aki csapata Arsenal elleni mai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója előtt úgy nyilatkozott, nem igazolná át a 19 éves Jack Wilshere-t az „ágyúsoktól”, mert a Barcelona B-ben is vannak hozzá hasonló játékosok.
márc. 8
17:40
Formula-1: Webberé a leggyorsabb kör a barcelonai teszt első napján (She)
Mark Webber bizonyult a leggyorsabbnak Red Bulljával az újabb barcelonai kollektív Formula–1-es teszt nyitó napján, miután az 1:22 alá kerülő sauberes Sergio Pérez első helyet érő idejét törölték sikánlevágás miatt.
márc. 8
17:54
Bánki Erik szerint jogi lépések is lehetnek a MÚSZ ellen (Infostart)
Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke szerint mielőbb tisztázni kell a helyzetet, amely a 2010-es budapesti úszó Eb költségelszámolásainak ügyében kialakult, s ha kell, jogi lépések is következhetnek a Gyárfás Tamás vezette MÚSZ ellen. A fideszes politikus a Képviselői Irodaházban tartott keddi sajtótájékoztatóján beszélt erről, ahol megjelent a Magyar Úszó…
márc. 8
17:54
Műugrás: kilencedik helyen a Kormos Villő, Turi Marcell duó (She)
A Kormos Villő, Turi Marcell duó a kilencedik, utolsó helyen végzett a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság keddi csapatversenyében, amelyet bemutató jelleggel rendeztek meg.
márc. 8
17:56
Bundesliga: május elsején nincs elég rendőr, nem lesznek meccsek (She)
A német labdarúgóliga úgy határozott, hogy biztonsági okokból a Bundesligában és a Bundesliga 2.-ben nem lehet május elsején mérkőzéseket rendezni – nincs elég rendőr a találkozók biztosítására.
márc. 8
18:03
Totti kezd a Sahtar ellen (Agroinform)
Vincenzo Montella a kezdőcsapatban szavaz bizalmat Francesco Tottinak a Sahtar Doneck elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 8
18:05
Radu Voina visszatér a Valceához (Agroinform)
A Kovács Pétert váltó Anja Andersen alig egy hónap türelmet kapott, helyére most a csapatot korábban is edző Voina tér vissza.
márc. 8
18:07
Május 1-ig dönthet Bahrein, rendez-e futamot idén (Agroinform)
A Nagydíj szervezőinek május 1-ig el kell dönteniük, tudnak-e idén futam rendezni.
márc. 8
18:12
Kerékpár: a CAS bűnösnek találta Pellizottit, akit 2 évre eltilthatnak (She)
Doppingvétségben bűnösnek találta a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) Franco Pellizotti olasz kerékpárost, aki így kétéves eltiltásra számíthat.
márc. 8
18:14
Magyar Kupa: Újpest-Kaposvár és MTK-ZTE meccs élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Magyar Kupa-negyeddöntő első felvonásában ma két mérkőzést rendeznek. Az Újpest a Kaposvárt, az MTK a Zalaegerszeget fogadja. Kövesse nyomon a találkozókat folyamatosan frissülő cikkünkben!
márc. 8
18:16
Úszás: Gyárfás szerint Bánki Eriket valószínűleg megtévesztették (She)
Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke szerint mielőbb tisztázni kell a helyzetet, amely a 2010-es budapesti úszó-Eb költségelszámolásainak ügyében kialakult, s ha kell, jogi lépések is következhetnek a Gyárfás Tamás vezette MÚSZ ellen. A szövetség elnöke úgy véli, Bánki Eriket „valószínűleg megtévesztették".
márc. 8
18:18
Labdarúgó NB I: DVSC-Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kedden 18 órakor elkezdődött az NB I 17. fordulójából elhalasztott DVSC-TEVA–Paks labdarúgó-mérkőzés. A találkozó alakulását nyomon követhetik élő szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 8
18:20
Premier League: a Blackburn szívesen látná Ranierit - lapértesülés (She)
A Daily Mail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Blackburn Rovers szerződtetné az AS Romától februárban menesztett vezetőedzőt, Claudio Ranierit, ha nem javulnak a csapat eredményei Steve Kean menedzser irányítása alatt.
márc. 8
18:22
Championship: angol utánpótlás-válogatott játékossal erősített a Burnley (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Burnley a szezon végéig kölcsönvette a Premier League-ben érdekelt Aston Villa utánpótlás-válogatott játékosát, Nathan Delfounesót.

Keresés