2011. március 8. kedd

márc. 8
18:30
Anglia: utánpótlás-válogatott játékossal erősített a Burnley (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Burnley a szezon végéig kölcsönvette a Premier League-ben érdekelt Aston Villa utánpótlás-válogatott játékosát, Nathan Delfounesót.
márc. 8
18:32
Roma: szerződést bontottak Adrianóval, 6 millió euró a lelépési díja (She)
A Roma szerződést bontott Adrianóval. A brazil csatárnak 2013. június 30-áig volt szerződése az olasz élvonalban szereplő futballklubbal, amely a római Il Nessaggero szerint 6 millió eurós „végkielégítést" fizet neki.
márc. 8
18:39
Akár fel is jelentheti az állam az úszószövetséget elszámolási gondok miatt (Agroinform)
Az OGY sportbizottságának elnöke szerint Gyárfás Tamásék szabálytalanul használták fel az úszó Eb rendezésére szánt pénzt.
márc. 8
18:48
Schalke 04: Huntelaar nem játszhat a Valencia elleni BL-meccsen sem (She)
A Valencia elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágót is kihagyja Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 labdarúgócsapatának holland válogatott csatára.
márc. 8
18:50
Videó: Szeretnék meghatározó játékos lenni - Lázár Bence (She)
Lázár Bence, a tavasz felfedezettje egyáltalán nem érzi biztosnak helyét az Újpestben, amelynek játékosaként tudja, hogy még nagyon sokat kell fejődnie és bizonyítania a szurkolóknak, edzőknek és a játékostársaknak. A 19 éves csatár az NSO Tv-nek nyilatkozott.
márc. 8
18:52
Jégkorong ob I: az Újpest megint győzött a Fehérvár farm ellen (She)
A nem túl fényesen szereplő Újpestnek összejött a második győzelem a jégkorong ob I középszakaszában: a lila-fehéreknek ismét a Fehérvár farm ellen sikerült győzniük a 13. fordulóban.
márc. 8
18:57
Ewelina szenvedélyesen szeret úszni (Agroinform)
Nőnap alkalmából a férfiolvasóinknak is kedveskedünk, ezért bemutatjuk Nektek Ewelinát.
márc. 8
19:06
Jégkorong ob I: az Újpest másodszor győzött a Fehérvár farm ellen (She)
A nem túl fényesen szereplő Újpestnek összejött a második győzelem a jégkorong ob I középszakaszában: a lila-fehéreknek ismét a Fehérvár farm ellen sikerült győzniük a 13. fordulóban.
márc. 8
19:24
Formula-1: Én leszek a Hispania pilótája, rám van szüksége - Liuzzi (She)
Már csak apró formaságok választják el Vitantonio Liuzzit attól, hogy bejelentsék: ő lesz Narain Karthikeyan csapattársa a Hispania-istállónál a 2011-es Formula–1-es idényben. Erről az előző idény után a Force Indiától távozó olasz pilóta beszélt az olasz Autosprint magazinnak.
márc. 8
19:24
Mark Webber a leggyorsabb (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája érte el a legjobb időt kedden, a Forma-1-es istállók barcelonai tesztelésének első napján.
márc. 8
19:42
Liverpool: Fabio Aurelio térdsérülése miatt egy hónapra kidőlt (She)
Fabio Aurelio, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool hátvédje részleges térdszalag-szakadást szenvedett a vasárnapi Manchester United (3–1) elleni hazai bajnokin, így egy hónapos kihagyás vár rá – adta hírül a „vörösök" hivatalos honlapja.
márc. 8
19:44
Felkészülés: az U18-as válogatott legyőzte Finnországot Telkiben (She)
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott Kapaczina Valér góljával 1–0-ra legyőzte Finnországot felkészülési mérkőzésen Telkiben.
márc. 8
19:51
Adriano közös megegyezéssel távozott - hivatalos (Agroinform)
A brazil csatár a legutóbbi szabadságáról késve ért vissza Rómába, kihagyott egy kötelező orvosi vizsgálatot, ezért elküldték.
márc. 8
19:53
Jövőre is Szuzukában lesz a Japán Nagydíj (Agroinform)
Jövőre is Szuzuka lesz a Forma-1-es Japán Nagydíj házigazdája, miután kedden további egy évvel meghosszabbították a Honda tulajdonában lévő pálya szerződését.
márc. 8
20:00
Női kézilabda NB I: nyert Újbudán, és a DVSC elé ugrott a Ferencváros (She)
Tíz góllal nyert a Ferencváros női kézilabda-csapata Újbudán a bajnokság alapszakasza utolsó előtti fordulójának nyitó mérkőzésén (a 20. percben 16–2-re vezetett a Fradi), és ezzel a Debrecent megelőzve a második helyre ugrott a tabellán. A DVSC a Vác elleni rangadón próbálhatja meg visszaelőzni a fővárosi zöld-fehéreket.
márc. 8
20:02
Bajnokok Ligája: Van Persie bekerült az Arsenal kezdőjébe (She)
Kijelölték a Barcelona és az Arsenal kezdőcsapatát a két együttes ma esti Bajnokok Ligája-mérkőzésére, és Arsene Wenger, az angol együttes menedzsere a kezdő tizenegybe jelölte a néhány napja még sérüléssel bajlódó Robin van Persie-t.
márc. 8
20:04
MK: a Kaposvár Újpesten szerzett előnyt, az MTK ikszelt a ZTE-vel (She)
A Kaposvár 3–2-re legyőzte az Újpestet a Megyeri úton a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A lila-fehérek végig futottak az eredmény után, s bár kétszer egyenlítettek, Balázs Benjámin bombagóljára nem tudtak válaszolni. Az MTK gól nélküli döntetlent játszott a Zalaegerszeggel.
márc. 8
20:18
Messi most "csak" duplázott az Arsenal ellen (Infostart)
A Barcelona és a Sahtar Donyeck jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
márc. 8
20:18
MK: a Kaposvár előnyt szerzett Újpesten, az MTK ikszelt a ZTE-vel (She)
A Kaposvár 3–2-re legyőzte az Újpestet a Megyeri úton a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A lila-fehérek végig futottak az eredmény után, s bár kétszer egyenlítettek, Balázs Benjámin bombagóljára nem tudtak válaszolni. Az MTK gól nélküli döntetlent játszott a Zalaegerszeggel.
márc. 8
20:20
Labdarúgó NB I: hátrányból győzött a Debrecen a Paks ellen (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Debrecen hazai pályán 2–1-re nyert a Paks ellen.
márc. 8
20:22
Bajnokok Ligája: Totti csere, Borriello kezd a Romában (She)
Kijelölték a Sahtar Doneck és az AS Roma kezdőcsapatát a két együttes mai Bajnokok Ligája-meccsére, és az olaszoknál Francesco Totti csak a cserepadon kapott helyet, míg Marco Borriello a kezdőbe került.
márc. 8
20:27
Potyogtak a szép gólok az Újpest-Kaposvár meccsen - videó (Agroinform)
A lila-fehérek kétszer is egyenlítettek, a Rákóczi ezúttal azonban nem engedte a fordítást. Az MTK és a ZTE gólképtelen volt.
márc. 8
20:36
Nyert a Loki, meglepetést okozott a Kaposvár (Infostart)
A címvédő Debrecen 2-1-re nyert a Paks ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésén. A hajdúsági csapat november közepe óta először tudott nyerni a bajnokságban.
márc. 8
20:36
Kosárlabda: Rátgéber „légiósai” nyertek a női Euroliga gálameccsén (She)
A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezette Európán kívüliek csapata simán, 116–85-re legyőzte az európaiakat a női kosárlabda Euroliga gdyniai All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon került sor.
márc. 8
20:38
Jégkorong ob I: a Dunaújváros nyolc gólt lőve nyert az FTC ellen (She)
A Dunaújváros 8–5-re megverte az FTC-t hazai pályán a jégkorong ob I középszakaszának 13. fordulójában.
márc. 8
20:45
Egygólos hátrányból fordítva nyert a Debrecen a Paks ellen (Agroinform)
A Debrecen egygólos győzelmet aratott a vendég Paks felett a labdarúgó NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésén.
márc. 8
20:54
Liverpool: svéd válogatott hátvédre vetettek szemet a „vörösök” (She)
Paul Konchesky a nyáron minden valószínűség szerint távozik a Liverpooltól, így a balhátvédposzt megüresedik az angol élvonalbeli klubnál. Ezt orvosolandó nézte ki magának Kenny Dalglish, a Pool menedzsere a dán FC Köbenhavn svéd válogatott játékosát, Oscar Wendtet.
márc. 8
20:54
Újpesten szerzett előnyt a Kaposvár (Metropol)
A Kaposvár fordulatos mérkőzésen 3-2-re győzött Újpesten, a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így kedvező helyzetből várhatja a hazai visszavágót.
márc. 8
20:56
Bajnokok Ligája: Barca-Arsenal és Sahtar-Roma élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődtek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói. A keddi mérkőzések közül a Barcelona–Arsenal találkozóról élő képes közvetítéssel, míg a Sahtar Doneck–Roma mérkőzésről szöveges tudósítással is jelentkezünk!
márc. 8
21:12
Rátgéber légiósai nyertek az All Star-gálán (Metropol)
A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezette Európán kívüliek csapata simán, 116-85-re legyőzte az európaiakat a női kosárlabda Euroliga gdyniai All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon került sor.
márc. 8
21:14
Közel négy hónap után nyert a Debrecen (Metropol)
A címvédő Debrecen egygólos győzelmet aratott a vendég Paks felett a labdarúgó Monicomp Liga 17. fordulójából elhalasztott, és kedden pótolt mérkőzésén.
márc. 8
21:48
Videó: Hübschman sarokkal szerezte meg a vezetést a Sahtarnak (She)
Remek mozdulattal szerezte meg a vezetést Tomás Hübschman a Sahtar Donecknek a Roma ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Nézze meg a gólt!
márc. 8
21:50
Újpest: Ami kapura ment, abból majdnem mindig gólt kaptunk - Mészöly (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az Újpest hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Kaposvártól. Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője csapata védekezését bírálta, míg Sisa Tibor, a Kaposvárt irányító szakember elégedett volt tanítványai teljesítményével.
márc. 8
22:06
Videó: Lionel Messi finom mozdulata után bevágta - BL-gólok (She)
Lionel Messi megszerezte a vezetést a Barcelonának az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az argentin zseni gyönyörű mozdulattal emelte át a labdát a kimozduló Manuel Almunia felett, majd a hálóba lőtt. Négy Barca-gól, de csak háromnak örülhettek igazán. Tomás Hübschman gólja sem volt éppenséggel csúnya a Roma ellen.
márc. 8
22:15
Messi csodagólja Fabregas feltűnő előzékenységét követően (Agroinform)
Messi elképesztő hidegvérrel pörgette át a labdát a kirepülő Almunia felett, majd bevágta a labdát az Arsenal kapujába.
márc. 8
22:24
Formula-1: jövőre is Szuzukában rendezik meg a Japán Nagydíjat (She)
Jövőre is Szuzuka lesz a Formula–1-es Japán Nagydíj házigazdája, miután kedden további egy évvel meghosszabbították a Honda tulajdonában lévő pálya szerződését.
márc. 8
22:26
Jégkorong ob I: miskolci siker a késve kezdődő bajnokin (She)
A Miskolci Jegesmedvék csapata 5–2-re legyőzte a Vasast a jégkorong ob I középszakaszának kedd esti mérkőzésén. A 18.30-ra kiírt összecsapás 80 perces késéssel kezdődött, mert a fővárosiak busza az M3-as autópályán történt baleset miatt túl sokat vesztegelt az úton, és nem tudott idejében megérkezni.
márc. 8
22:42
Real Madrid: Granero dolgozik a legkeményebben a csapatban - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője a klub televíziós csatornájának adott interjúban kifejtette, hogy Esteban Granero dolgozik a legkeményebben a csapatban.
márc. 8
22:44
Bajnokok Ligája: otthon is nyert és kiejtette a Romát a Sahtar Doneck (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az ukrán Sahtar Doneck Tomas Hübschman, Willian és Eduardo góljával 3–0-ra legyőzte a Philippe Mexes kiállítása miatt mintegy 50 percet emberhátrányban játszó AS Romát. A doneckiek 6–2-es összesítéssel jutottak a negyeddöntőbe.
márc. 8
22:46
Jégkorong: 900. alkalommal harapott a 37 éves Cápa-fejedelem (She)
Az egykori német válogatott jégkorongozó, Mirko Lüdemann kedd este a 900. bajnoki meccsét játszotta a német hokibajnokságban (DEL).
márc. 8
23:00
Jégkorong ob I: miskolci diadal a késve kezdődő bajnokin (She)
A Miskolci Jegesmedvék csapata 5–2-re legyőzte a Vasast a jégkorong ob I középszakaszának kedd esti mérkőzésén. A 18.30-ra kiírt összecsapás 80 perces késéssel kezdődött, mert a fővárosiak busza az M3-as autópályán történt baleset miatt túl sokat vesztegelt az úton, és nem tudott idejében megérkezni.
márc. 8
23:00
BL: a Barcelona és a Donyeck ünnepelt (Metropol)
Kegyetlen küzdelmet hozott a labdarúgó BL nyolcaddöntőjének rangadója: az Arsenal 48. percig kilenc emberrel őrizte egygólos előnyét Barcelonában, és úgy tűnt, kihúzza a szünetig.
márc. 8
23:02
Videó: négy Barca-találat, de csak háromnak örültek - BL-gólok (She)
Lionel Messi megszerezte a vezetést a Barcelonának az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az argentin zseni gyönyörű mozdulattal emelte át a labdát a kimozduló Manuel Almunia felett, majd a hálóba lőtt. Négy Barca-gól, de csak háromnak örülhettek. Tomás Hübschman gólja sem volt éppenséggel csúnya a Roma ellen.
márc. 8
23:04
Real Madrid: Granero dolgozik a legkeményebben - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője a klub televíziós csatornájának adott interjúban kifejtette, hogy Esteban Granero dolgozik a legkeményebben a csapatban.
márc. 8
23:06
Bajnokok Ligája: 3-0-ra nyert, és továbbjutott a Sahtar a Roma ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az ukrán Sahtar Doneck Tomas Hübschman, Willian és Eduardo góljával 3–0-ra legyőzte a Philippe Mexes kiállítása miatt mintegy 50 percet emberhátrányban játszó AS Romát. A doneckiek 6–2-es összesítéssel jutottak a negyeddöntőbe.
márc. 8
23:08
BL: ezúttal két Messi-gól is elég volt a továbbjutáshoz (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Barcelona hazai pályán 3–1-re nyert az Arsenal ellen, ezzel 4–3-as összesítéssel továbbjutott a legjobb nyolc közé.
márc. 8
23:09
Négy gólt szerzett, mégis nehezen jutott tovább a Barcelona - videó (Agroinform)
Gyorsan eldőlt, hogy a Sahtar jut tovább a Roma ellen, és a széteső olaszok akár nagy verést is kaphattak volna Donyeckben.
márc. 8
23:10
BL: Messi a mai duplájával már 45 gólnál tart a szezonban (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Barcelona 3–1-re legyőzte hazai pályán az Arsenalt, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Lionel Messi két góllal vette ki a részét a katalán együttes győzelméből, és így az argentin klasszis már 45 gólnál tart a szezonban.
márc. 8
23:18
Anglia: Priskin és Fülöp vesztes csapat tagja volt a Reading ellen (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 36. fordulójában a Fülöp Mártont és Priskin Tamást is foglalkoztató Ipswich Town hazai pályán 3–1-s vereséget szenvedett a Readingtől. A magyar kapus kezdőként végigjátszotta a találkozót, míg Priskin a 62. percben csereként lépett pályára.
márc. 8
23:20
Bajnokok Ligája: Remélem, a Lyont kapjuk a nyolc között - Abidal (She)
Éric Abidal, a Barcelona védője az Arsenal ellen megnyert Bajnokok Ligája-párharc után elmondta, bízik benne, hogy a Lyonnal kerülnek szembe a legjobb nyolc között.

Keresés