2011. március 22. kedd

márc. 22
12:29
UEFA: újítás, központilag adják el a selejtezők közvetítési jogait (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újraválasztásra készülő elnöke a szervezet párizsi kongresszusán kedden bejelentette: a jövőben központilag értékesítik a nagy válogatott futballtornák selejtezőinek televíziós közvetítési jogait.
márc. 22
12:42
A Manchester City, a Chelsea és az Inter álma is Mourinho (Agroinform)
Manszúr sejk 12 millió eurót fizetne évente a portugálnak, Abramovics SMS-ben csábítja, Moratti pedig a Mourinho-Leonardo Dream Teamről álmodik az Internél.
márc. 22
12:48
Messi a legjobban kereső labdarúgó (Metropol)
Lionel Messi keres a legtöbbet a világon a labdarúgók közül: spanyol klubja, az FC Barcelona 2010-ben 11 millió eurót fizetett neki, s az argentin csatárzseni további 20 milliót kapott szponzoraitól.
márc. 22
13:00
A Metz lesz a Ferencváros ellenfele a KEK elődöntőjében (Agroinform)
A Ferencváros a lehetséges ellenfelek közül a legerősebbel, a francia Metz csapatával játszik a női kézilabda KEK elődöntőjében.
márc. 22
13:03
Bundesliga: edzőcsere és új rekord Frankfurtban, Daum ül a kispadra (She)
Edzőcsere történt kedden a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Eintracht Frankfurtnál: Michael Skibbét elbocsátották, így az élvonalban maradást Christoph Daumnak kell kiharcolnia a csapattal.
márc. 22
13:05
Atlétika: a népszerű sportriporter nevét viseli az új nyári verseny (She)
„A legenda folytatódik" mottóval rendezik meg július 30-án a Gyulai István Memorial–Atlétikai Magyar Nagydíjat a Puskás Ferenc Stadionban.
márc. 22
13:07
Videó: Suárez fejbe rúgta labdával a sunderlandi rendfenntartó hölgyet (She)
A vasárnapi Sunderland–Liverpool Premier League-meccsen (0–2) zseniális gólt szerző Luis Suáreznek nem volt minden megmozdulása ilyen pontos. Az uruguayi egy szabadrúgással eltalálta a lelátón szolgálatot teljesítő, a pályának háttal álló rendfenntartó hölgyet.
márc. 22
13:24
Blatter 2015-ig maradna FIFA-elnök (Metropol)
Utolsó elnöki periódusára készül Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, aki az európai sportági szervezet (UEFA) hétfői kongresszusán bejelentette, 2015-ben már nem indulna újra a posztért.
márc. 22
13:36
Marokkó is olimpiát rendezne (Agroinform)
Afrikai részről Dél-Afrika után Marokkó is bejelentette érdeklődését a 2020-as nyári olimpia megrendezésére.
márc. 22
13:38
Janics már októberben visszatérhet (Agroinform)
Az anyai örömök előtt álló Janics Natasa addig edz, amíg az orvosok engedik, és már a szülés után pár héttel újra sportolna.
márc. 22
13:39
Videó: City-paródia - Dzeko Balotelli szerencsétlenkedésével poénkodott (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City csatárának, Mario Balotellinek a Dinamo Kijev elleni Európa-liga-mérkőzés előtt meggyűlt a baja a megkülönböztető mezzel. Támadótársa, Edin Dzeko a Chelsea elleni találkozót megelőző bemelegítés során ki is parodizálta az olaszt.
márc. 22
13:41
Női kézilabda: Mátéfi köszönetet mondott a magyar kluboknak (She)
Mindenki átérzi, hogy a németek elleni júniusi világbajnoki selejtezőn milyen sok múlik, s nagyszerű, hogy ezt a háromnapos összetartást meg tudjuk tartani – jelentette ki Mátéfi Eszter, a Százhalombattán edzőtáborozó magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 22
13:57
Újraválasztották Platinit (Infostart)
Michel Platinit kedden további négy évre, közfelkiáltással választották újra az Európai Labdarúgó Szövetség elnökének a szervezet Párizsban zajló kongresszusán. Az 55 éves francia sportvezető az egyetlen jelölt volt a posztra.
márc. 22
13:57
Premier League: ebben az idényben már nem játszhat a Wolverhampton védője (She)
A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatának francia hátvédjét, Ronald Zubart hátproblémái miatt megoperálták, és ebben az idényben már nem játszhat.
márc. 22
13:59
Videó: végigtelefonálta csapata Bolton elleni meccsét Alex Ferguson (She)
Eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a Bolton elleni Premier League-mérkőzésen (1–0). A szakember azonban nem bírta tétlenül, szinte végigtelefonálta a meccset kollégájával, René Meulensteennel, így határozva a cserékről és a taktikai változtatásokról.
márc. 22
14:12
Július 30-án lesz a Gyulai emlékverseny (Agroinform)
A legenda folytatódik mottóval rendezik meg július 30-án a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjat a Puskás Ferenc Stadionban.
márc. 22
14:30
Újra Platini lett az elnök (Agroinform)
Michel Platinit kedden további négy évre, közfelkiáltással választották újra az Európai Labdarúgó Szövetség elnökének a szervezet Párizsban zajló kongresszusán.
márc. 22
14:32
Dzeko Balotellit parodizálta (Agroinform)
Edin Dzeko, a Manchester City támadója csapattársa, Mario Balotelli szerencsétlenkedését parodizálta a Chelsea elleni találkozó előtt. Mint ismert, az olasznak múlt héten nem sikerült felvennie a megkülönböztető mezt csapata Európa Liga mérkőzése előtt.
márc. 22
14:33
Videó: Szalai Ádám szerint hazai pályán reális lenne egy döntetlen (She)
Szalai Ádám sérülése miatt csak a lelátóról figyelheti majd válogatottbeli társait a Hollandia elleni két találkozón. Állapota javul, de biztosat még mindig nem lehet mondani a visszatérésével kapcsolatban. A soron következő selejtezőkkel kapcsolatban úgy véli, hogy hazai pályán még a vb-ezüstérmes ellen is reális eredmény lenne a döntetlen.
márc. 22
14:48
Farfánt a Juventus vinné (Agroinform)
A perui csatárt szívesen tudná a soraiban az éppen az ő két góljával is a BL-től búcsúzott Valencia, Wolfsburg, de a legélénkebben a Juventus érdeklődik iránta.
márc. 22
14:51
Férfi kézilabda: Dirk Beuchler lett Ilyés Ferencék új edzője - hivatalos (She)
A német élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő TBV Lemgónál hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatták be a csapat új edzőjét, Dirk Beuchlert.
márc. 22
14:53
Marseille: Brandao orvosin a Cruzeirónál, közel a kölcsönadás (She)
A brazil országos labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cruzeiro a honlapján bejelentette: orvosai tesztelik Brandaót, az Olympique Marseille támadóját, és ha megfelel, kölcsönveszik.
márc. 22
14:54
UEFA: Platinit újraválasztották (Metropol)
Michel Platinit kedden további négy évre, közfelkiáltással választották újra az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének a szervezet Párizsban zajló kongresszusán.
márc. 22
15:06
Alves fej helyett inkább lábbal szeret betalálni (Agroinform)
A Videoton brazil csatára a legutóbbi fordulóban fejjel talált be a címvédő DVSC-TEVA kapujába, bár elmondása szerint a gólokat jobban szereti rúgni.
márc. 22
15:09
Premier League: ebben az idényben már nem játszhat a Wolves védője (She)
A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatának francia hátvédjét, Ronald Zubart hátproblémái miatt megoperálták, és ebben az idényben már nem játszhat.
márc. 22
15:11
Bayern: Ribéry után Klose is „belerúgott” a távozó Van Gaalba (She)
Bár a Bayern München együttesébe nemigen fér be Miroslav Klose, a Kazahsztán elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő német válogatottban várhatóan kezdőként fog játszani. A csatár nem is leplezi, mennyire megviselte e furcsa kettősség, így már nagyon várja, hogy véget érjen az idény, és Louis van Gaal vezetőedző eltűnjön Münchenből.
márc. 22
15:13
Real Madrid: a brazil Ronaldo előtt tisztelegnek a következő bajnokin (She)
A visszavonulását februárban bejelentő Ronaldo elmondta, a jövő héten a spanyol fővárosba látogat, mivel a Real Madrid Sporting Gijón elleni bajnokiján őt is ünneplik majd a Santiago Bernabéu Stadionban.
márc. 22
15:24
Stadiont neveztek el a középpályásról (Agroinform)
Sergio Busquets-et fiatal kora ellenére óriási megtiszteltetés érte: a 22 éves középpályásról nevezték el a szülővárosa, Badia del Vallés stadionját.
márc. 22
15:27
Japán: április 23-án folytatódhat a labdarúgó-bajnokság (She)
Április 23-án folytatódik Japánban az első- és másodosztályú labdarúgó-bajnokság, melyet a március 11-i földrengés és szökőár következményei miatt szüneteltetnek.
márc. 22
15:42
Dzsudzsák, Elek és Hajnal nélkül edzett a válogatott (Agroinform)
Elek már délután teljes értékű munkát végezhet, míg Hajnal és Dzsudzsák csak speciális gyakorlatokat végez a következő napokban.
márc. 22
15:45
Németország: Stieber Zoltán négy évre a Mainzhoz szerződik (She)
A Bundesliga 2-ben szereplő Aachen labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, hogy Stieber Zoltán négyéves szerződést köt az élvonalbeli Mainzcal – a két klub már megegyezett a középpályás áráról.
márc. 22
16:00
Serfőző Bence Inzaghiékkal edzett (Agroinform)
A Győri ETO 18 éves csatára az AC Milan meghívására a múlt hetet az olasz klubnál töltötte.
márc. 22
16:03
Túraautó-vb: júniusban Mogyoródon lehet Micheliszék versenye (She)
A német motorsport-total.com értesülései szerint a Hungaroring pótolja a túraautó-világbajnokság versenynaptárában a június elején elmaradó marokkói futamot. Frank Tamás, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke elmondta, valóban tárgyalnak az esemény megrendezéséről, de megállapodás még nincs.
márc. 22
16:18
Stieber Szalai csapattársa lesz a Mainznál (Agroinform)
Stieber Zoltán nyártól a Mainzban folytatja a pályafutását, jelentette be az Alemannia Aachen a német klub hivatalos honlapján.
márc. 22
16:20
Messi és Mourinho keres a legjobban (Agroinform)
A legnagyobb vagyonnal egyébként a fizetési listán ötödik David Beckham rendelkezik, vagyonát tavaly 100 millió fontra becsülték.
márc. 22
16:21
Égből pottyant F1 (Blikk)
Bathurst - Ausztráliai száguldással hangolt a pénteken kezdődő szezonnyitó Forma-1-es melbourne-i versenyhétvégére Jenson Button (31).
márc. 22
16:21
Műkorcsolya: Moszkva bejelentkezett a világbajnokság megrendezésére (She)
Oroszország kedden hivatalosan megpályázta az idei műkorcsolya-világbajnokság megrendezését, miután az eredetileg március végére tervezett eseménynek a földrengés és szökőár sújtotta Japán nem tudott otthont adni.
márc. 22
16:23
Gyulai emlékére futnak (Blikk)
Budapest - „A legenda folytatódik" mottóval rendezik meg július 30-án a Gyulai István Memorial - atlétikai Magyar Nagydíjat a Puskás Ferenc stadionban.
márc. 22
16:39
Németország: Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam Mainzból - Stieber (She)
Amint arról beszámoltunk, Stieber Zoltán nyártól a Bundesligában szereplő Mainznál folytatja a pályafutását. A másodosztályú Aachen támadó középpályása csapata honlapjának nyilatkozott a váltásról.
márc. 22
16:41
Cozma-ügy: egy tanú szerint Zsarko Sesum látta társa leszúrását (She)
Egy tanú szerint Zsarko Sesum kézilabdázó azt mondta el neki a Cozma-gyilkosságot követő napokban, hogy látta, amikor Marian Cozmát mellkason szúrták; a tanúnak ezt a nyomozati vallomását kedden ismertették a Veszprém Megyei Bíróság tárgyalásán.
márc. 22
16:54
Djokovics-Dzsudzsák-Inter - az elmúlt hét hősei (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
márc. 22
16:56
Matthäus szíve mélyén magyarnak tartja magát (Agroinform)
Hétfőn ünnepelte 50. születésnapját a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a játékosként Európa- és világbajnok, aranylabdás Lothar Matthäus.
márc. 22
16:57
Kézilabda: összefoglalót sugároz az Eurosport 2 a Barca-Veszprémről (She)
Az Eurosport 2 március 27-én egyórás összefoglalót ad a Barcelona–MKB Veszprém kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzéséről – tudatta közleményben honlapunkkal az Eurosport magyarországi szerkesztősége.
márc. 22
16:58
Sulic viselkedése gyalázatos - Katzirz (Agroinform)
A Pick Szeged kapitányának az álla bánta a szerb légióssal való találkozást, aki nem kért bocsánatott az eset után.
márc. 22
17:12
A csapatkapitány játéka is kérdéses (Agroinform)
Klaas-Jan Huntelaar, Arjen Robben, Theo Janssen és Maarten Stekelenburg kiesése után a csapatkapitány, Mark van Bommel szereplése vált bizonytalanná.
márc. 22
17:15
Férfi röplabda: szlovén győzelem a Közép-európai Ligában (She)
A szlovén ACH Volley Bled nyerte meg a férfi röplabdázók Közép-európai Ligáját, miután az innsbrucki négyes torna döntőjében három szoros szettben legyőzte a házigazda osztrák együttest.
márc. 22
17:17
Videó: az amerikai elnök Rio de Janeiróban megmutatta focitudását (She)
Kedves jelenet játszódott le Rio de Janeiro egyik utcáján, ahol az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama kisgyerekekkel focizott. Az USA 44. elnöke latin-amerikai körútjának brazíliai állomásán a nagyváros egyik nyomornegyedébe látogatott, majd beállt a fiatalokhoz néhány passz erejéig.
márc. 22
17:36
Három magyar kihagyta az edzést (Metropol)
Dzsudzsák Balázs, Hajnal Tamás és Elek Ákos nélkül edzett kedden délelőtt a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott.
márc. 22
17:48
Magath kétmillió euró prémiumot kap a Schalkétól (Agroinform)
Német lapértesülés szerint kétmillió eurót kap búcsúzóul a Schalke labdarúgóklubtól az egy hete menesztett vezetőedző, Felix Magath.
márc. 22
17:50
A bírónak passzolt a bolíviai játékos (Agroinform)
Az U-17-es Dél-Amerika Kupán az argentin válogatott egy érdekes szabadrúgás-variációt próbált meg Bolívia ellen, de a bíró nem vette a lapot, így elvesztették a labdát.

Keresés