2011. április 6. szerda

ápr. 6
0:15
BL: A Schalkénak volt hat-hét lövése, és szerzett öt gólt - Leonardo (She)
Az Inter labdarúgóinak szeme előtt szombat este még reális célként lebeghetett az újbóli triplázás, ám néhány nap alatt elég messzire kerültek a legfontosabb két trófeától. Előbb elbukták a Milan elleni városi derbit a bajnokságban, majd 5–2-re kikaptak a Schalkétól a BL-ben hazai pályán. Nem csoda, hogy Leonardo hitetlenkedve kommentálta ez utóbbi zakót.
ápr. 6
0:15
Mézédes Portói (Behaviour)
Április első hétvégéjén megszületett az európai csúcsfutball első bajnoka! A Benfica otthonában elért vasárnap esti győzelmével (2-1) a Porto megszerezte 25. elsőségét Portugáliában. Ennél is nagyobb szám, hogy a gárda veretlenül ért a csúcsra, hogy edzője, André Villas-Boas még csak 33 éves, vagy hogy máris José Mourinho utódának tartják - ha már amúgy is tőle tanulta a mesterséget.
ápr. 6
0:19
Röplabda: az olasz Urbino simán nyerte meg a CEV-kupát (She)
Az olasz Urbino együttese nyerte meg a női röplabda CEV-kupát, miután a döntő második mérkőzésén 3:1-re legyőzte az orosz Dinamo Krasznodart.
ápr. 6
0:23
BL: Ezen az estén minden rosszul sült el számunkra - Redknapp (She)
Kiadós, 4–0-s verést kapott az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán Madridban a spanyol Real vendégeként, így lényegében már most eldőlni látszik a továbbjutás. Nem gondolja ezt másként Harry Redknapp sem, az angol menedzser a számára keserű összecsapást követően sportszerűen nyilatkozott esélyeiket illetően, valamint a mérkőzést döntően…
ápr. 6
0:27
BL: Tökéletes produkció volt, de óvatosnak kell lennünk - Raúl (She)
A Schalkét erősítő Raúl szerint tökéletes teljesítményt nyújtva nyertek 5–2-re a címvédő Inter otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 6
0:33
BL: Álom játszani ebben a Madridban, ebben a stadionban - Adebayor (She)
Emmanuel Adebayor duplázott az angol Tottenham Hotspur ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán, csapata, a spanyol Real Madrid pedig 4–0-ra győzött a Santiago Bernabéu Stadionban. A togói támadó álomszerűnek tekint a keddi találkozóra.
ápr. 6
0:51
BL: A mai estén minden rosszul sült el számunkra - Redknapp (She)
Kiadós, 4–0-s verést kapott az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán Madridban a spanyol Real vendégeként, így lényegében már most eldőlni látszik a továbbjutás. Nem gondolja ezt másként Harry Redknapp sem, az angol menedzser a számára keserű összecsapást követően sportszerűen nyilatkozott esélyeiket illetően, valamint a mérkőzést döntően…
ápr. 6
0:55
BL: Ezen a szinten emberhátrányban szinte semmi esélyed - Mourinho (She)
A Real Madridot irányító José Mourinho szerint a Tottenham szinte lehetetlen helyzetbe került ellenük azzal, hogy tíz főre fogyatkozott. A labdarúgó BL negyeddöntőjének első felvonásán 4–0-s előnyt szerző spanyol csapat trénere nem teljesen boldog, mivel korábbi csapata, az Inter 5–2-re kikapott a Schalkétól.
ápr. 6
1:09
Tenisz: Dokicot grúz játékos búcsúztatta az első körben Charlestonban (She)
Jelena Dokic meglepő vereséget szenvedett a Charlestonban zajló női tenisztorna első fordulójában. Az ausztrál színekben versenyző játékos a selejtezőből érkező grúz Anna Tatisvilitől kapott ki három játszmában.
ápr. 6
6:51
Lyukak a biztonsági rendszerben (Behaviour)
Komoly hézagok találhatók a Nemzetközi (FIFA) és Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által 2009-ben létrehozott biztonsági rendszerben, melynek célja a fogadási csalások kiszűrése - legalábbis ezt állítja Philip Newald, az osztrák első osztályú bajnokság főszponzorának, a tipp3 nevű cégnek a vezérigazgatója.
ápr. 6
7:09
NHL: a bajnok legyőzésével rájátszásban a Montreal Canadiens (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) egymást követő negyedik szezonban biztosította helyét a rájátszásban a Montreal Canadiens, miután a 170. játéknapon hosszabbítást követően 2–1-re nyert a bajnoki címvédő Chicago ellen. A már biztosan alapszakaszelső Vancouver kikapott Edmontonban. A keleti élcsapatok közül a Washington nyert, a Philadelphia vereséget szenvedett.
ápr. 6
7:09
Revánsra készül a Chelsea (Behaviour)
Mivel a Barcelona-Sahtor Donyeck fix egyes - még ha az ukrán egyletet lebecsülni nem is illendő a Romával szembeni iskolajátéka után -, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének mai játéknapja kapcsán minden a Chelsea-Manchester United összecsapásról szól. Nyilván: két angol hatalmasság, mely három éve éppenséggel a döntőben találkozott össze.
ápr. 6
7:11
Villanyautós Forma-1 2013-tól? (Behaviour)
Noha Bernie Ecclestone már a zöld motoros korszak emlegetésétől is hideglelést kapott, a Jean Todt által irányított Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fontolóra vette egy kizárólag elektromos versenyautók részvételével zajló sorozat elindítását - a jelenlegi F1-es pályákon. Az ötlet alapját a francia Formulec cég a Mercedesszel és a Dekrával karöltve megépített EF01 kódjelű elektromos autója…
ápr. 6
7:13
"Férfi rivális nem gond" (Behaviour)
Manapság nem csodálkozhatunk, ha az egyenjogúságukért harcoló hölgyek minden olyan sportágban kipróbálják magukat, amelyre korábban azt hittük, az férfi felségterület. Az idén hazánkban is rendeznek már női gyorsasági-motoros országos bajnokságot. A mezőny egyik legtehetségesebb versenyzője, a 19 éves Kis Viktória, aki Kecskemétről indulva néhány éven belül a világbajnoki mezőny tagja akar lenni.
ápr. 6
7:27
NBA: egypontos Lakers-vereség, kikapott, de rájátszásban a Portland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 154. játéknapján hazai pályán szenvedett egypontos vereséget a bajnok Los Angeles Lakers a Utah Jazztől. A Portland kikapott ugyan a Golden State-től, de így is bejutott a rájátszásba, ugyanis a rivális Houston alulmaradt a Sacramentóval szemben.
ápr. 6
7:45
Ciprus: Czvitkovics Péterről kérdezték Leandrót az Omoniánál (She)
A ciprusi Omonia korábbi magyar válogatott játékosa, Leandro a Nemzeti Sportnak elmondta, volt debreceni csapattársa, Czvitkovics Péter iránt érdeklődtek nála klubja vezetői.
ápr. 6
8:21
Női kosárlabda: a Texas A&M; nyerte meg az amerikai egyetemi trófeát (She)
A Texas A&M csapata nyerte meg az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság nők számára kiírt sorozatát, miután az Indianapolisban megrendezett döntőben 76–70-re legyőzte a Notre Dame-ot.
ápr. 6
8:54
Újra győzött idegenben a Spurs (Agroinform)
Idegenben elszenvedett négy vereséget követően a legutóbbi játéknapon győzött vendégként a San Antonio Spurs az NBA-ben.
ápr. 6
8:57
Tenisz: Mirza szetthátrányból nyert King ellen Charlestonban (She)
Bár az első szettet rövidítésben elbukta az indiai Sania Mirza az amerikai Vania King ellen, utána magabiztosan fordított, és a harmadik fordulóba jutott.
ápr. 6
8:59
Fulham: Hughes látszólag ragaszkodik Gerához, Filipovicsot okolja (She)
Mark Hughes menedzser a Fulham Chronicle című lapnak elmondta, továbbra sem tett le arról, hogy maradásra bírja csapata magyar válogatott futballistáját, Gera Zoltánt.
ápr. 6
9:30
Salakon már Nadal lesz a legjobb - Ivanisevic (Agroinform)
Goran Ivanisevic szerint a most kezdődő salakpályás szezonban már nem Novak Djokovic, hanem Rafael Nadal lesz az úr.
ápr. 6
9:33
Ligakupa: legerősebb csapatával áll fel a Loki, de sok a sérült (She)
Ma 17.30-kor kezdődik Debrecenben a DVSC–Paksi FC Ligakupa-döntő első mérkőzése. Ez a Loki utolsó esélye ebben a szezonban egy trófea begyűjtésére. Zdenek Scasny, a DVSC vezetőedzője elmondta, rengeteg a sérült a csapatnál, de a lehető legerősebb összeállításban lépnek pályára.
ápr. 6
9:48
Leonardo lemondott a továbbjutásról, Rangnick szerint 10-5 is lehetett volna (Agroinform)
Az Inter szakvezetője csapata 5-2-es veresége után elmondta, nem reális a továbbjutásról álmodozni, míg a Schalke mestere szerint fantasztikus mérkőzésen vannak túl.
ápr. 6
9:51
Csányi: A sumákságot száműzni kell a futballból (Infostart)
A magyar labdarúgás utánpótlása ekkora támogatást még nem kapott, a kiosztott összegek felhasználását ezért szigorúan ellenőrzik majd - mondta az InfoRádiónak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, miután egy háromoldalú megállapodásnak köszönhetően 2,2 milliárd forintos állami támogatást kap a sportág utánpótlás-nevelése. A szövetség vezetője kiemelte, hogy szeretnék a sportág…
ápr. 6
9:51
Formula-1: az istállók tavaly 658 millió dollárt kaptak a FOA-tól (She)
A Formula–1-es csapatok 2010-ben 658 millió dollárt kaptak a Formula One Administrationtől, azaz az autós sorozat gazdasági ügyeit felügyelő szervezettől.
ápr. 6
10:09
Bulgária: súlyos büntetést kapott a bojkott miatt a Kaliakra (She)
Súlyos, 62 ezer levás pénzbüntetéssel sújtotta a Bolgár Labdarúgó-szövetség az élvonalban szereplő Kaliakrát.
ápr. 6
10:11
Jégkorong-vb: pénteken dől el, hogy térítik vissza az elmaradó meccsek árát (She)
A Magyar Jégkorongszövetség közleménye szerint április 8-án, pénteken várható tájékoztatás arról, hogy milyen módon térítik vissza a budapesti világbajnokság elmaradó mérkőzéseinek árát.
ápr. 6
10:13
Torna Eb: a vezetőedző szerint Berki remek formában van (She)
Kovács István vezetőedző szerint kifejezetten jó formában várja a csütörtöki selejtezőt a lólengésben világbajnok Berki Krisztián a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 6
10:15
Atlétika: kitüntették a maratoni távot 92 évesen teljesítő hölgyet (She)
Bejegyezték a Guinness Rekordok Könyvébe Gladys Burrill decemberi teljesítményét: a 92 éves hölgy a legidősebb a világon, aki lefutotta a maratoni távot. A Hawaiian Gladyatorként ismert nő 9 óra és 53 perc alatt gyalogolta/kocogta le a 42.195 kilométeres távot, amit hétfőn ünnepeltek meg a Csendes-óceáni szigeten.
ápr. 6
10:24
Mourinho szerint még nem elődöntős a Real (Agroinform)
A portugál szakember magához képest visszafogottan nyilatkozott a Tottenham Hotspur 4-0-s legyőzése után, míg Harry Redknapp szerint megoldhatatlan feladatuk volt.
ápr. 6
10:27
Profi ökölvívás: Moszkvában tartott sajtótájékoztatót Roy Jones (She)
Moszkvába érkezett Roy Jones, hogy részt vegyen a Gyenisz Lebegyev elleni összecsapását népszerűsítő sajtótájékoztatón. A legendás bunyós nagyon vidáman válaszolt az újságírók kérdéseire.
ápr. 6
10:29
BL: Ugyanúgy csalódtam, mint a többi Inter-szurkoló - Mourinho (She)
José Mourinho, az Internazionaléval tavaly Bajnokok Ligáját nyerő portugál szakember roppant csalódottan beszélt az olasz csapat keddi hazai, Schalke elleni 5–2-es BL-negyeddöntőbeli vereségéről. A Real Madriddal a Tottenhamet 4–0-ra legyőző portugál szakember azonban arra biztatja egykori szimpatizánsait: keressenek vigaszt az olasz bajnokságban vagy az Olasz Kupában.
ápr. 6
10:31
Videó: Heinznek hiányzik a családja, de ettől még nem távozik - Prukner (She)
A Sport Televízió magazinműsorában Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője őszintén beszélt cseh támadójáról, Marek Heinzről. A légiósról mostanában több pletyka is felröppent, valamint a szurkolók sem nézték jó szemmel gól nélküli szériáját. Prukner az Újpest elleni rangadó előtt azon gondolkozott, hogy egyáltalán a kezdő tizenegybe jelölje-e a csatárt, ám végül közösen megvitatva a…
ápr. 6
10:45
Jégkorong-vb: pénteken dől el, hogyan térítik vissza az elmaradó meccsek árát (She)
A Magyar Jégkorongszövetség közleménye szerint április 8-án, pénteken várható tájékoztatás arról, hogy milyen módon térítik vissza a budapesti világbajnokság elmaradó mérkőzéseinek árát.
ápr. 6
10:47
Videó: 45 méteres emelés, 35 méteres bombagól a mexikóiaktól (She)
A labdarúgó U20-as CONCACAF-bajnokság negyeddöntőjében Mexikó 3–0-ra legyőzte Kanadát. A guatemalai mérkőzésen Kristian Alvarez mintegy 45 méterről emelte át az észak-amerikaiak kapusát, majd a második félidőben egy kipattantó labdát Diego De Buen csaknem 35 méterről, kapásból bombázott a kapuba. A harmadik gól is szépre sikerült, miután Jorge Mora 20-ról lőtt nagy erővel a bal alsó sarokba.
ápr. 6
10:49
Ferencváros: Kubatov tarsolyában vannak a befektetők (She)
Springer Miklós, az FTC elnökségének tagja a Digi Sport műsorában elmondta, a stadion megvásárlására van három hónapos opciója az egyesületnek, arra pedig fél éve, hogy a két edzőpályát, valamint a birkózócsarnokot is visszavegye. Springer hozzátette, Kubatov elnök úr tarsolyában van egy-két komoly szponzor, akiknek köszönhetően nagyon jó lehetőségük lesz a visszavásárlásra.
ápr. 6
11:00
Nem mondunk le az ezüstéremről - Dragóner (Agroinform)
A Ferencváros 36 éves védője úgy véli, az Újpest elleni 1-0-s győzelem nagy lökést adhat a zöld-fehér együttes számára.
ápr. 6
11:03
Nyíregyháza: Miskolczit és Zabost kitették a keretből, románokat tesztelnek (She)
Morális okok miatt Miskolczi László és Zabos Attila átmenetileg kikerült a Nyíregyháza Spartacus első keretéből.
ápr. 6
11:05
Schalke 04: Magath meglepődött, volt játékosai támadták (She)
Felix Magath, a Schalke 04 volt, a Wolfsburg jelenlegi szakvezetője igencsak meglepődött, hogy a gelsenkircheniek Milánóban 5–2-re győztek BL-negyeddöntőn az Internazionale ellen.
ápr. 6
11:07
Almería: Olabénak kell bent tartania a kiscsapatot a spanyol élvonalban (She)
Roberto Olabét nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Almería vezetőedzőjévé, miután kedden menesztették az eddigi trénert, Jose Luis Oltrát.
ápr. 6
11:09
PMFC: félpénzért játszanak a labdarúgók, ha nem jutnak fel (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC vezetősége tudatta: a játékosok a szezon hátralevő részében fizetésük felét kapják kézhez.
ápr. 6
11:18
Edzője szerint Berki remek formában van (Agroinform)
Kovács István vezetőedző szerint kifejezetten jó formában várja a csütörtöki selejtezőt a lólengésben világbajnok Berki Krisztián a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 6
11:21
Videó: pályára szaladt, füvön csúszott és bírót csókolt a román edző (She)
A hét gólöröme nem játékos, hanem egy edző nevéhez – pontosabban mozdulatához – fűződik. A román labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában rendezett Rapid Bucuresti–Gaz Metan mérkőzésen a hazaiak mestere, Marius Sumudica csapata egyik góljánál berohant a pályára, a földre dőlt, majd egy puszit adott a játékvezetőnek. A 2–1-es hazai győzelemmel a bukarestiek megelőzték ellenfelüket.
ápr. 6
11:23
Vasas: átadták a klub legendájáról elnevezett edzőpályát (She)
Átadták a Vasas SC Fáy utcai sporttelepén a klub legendájáról, Machos Ferencről elnevezett füves edzőpályát.
ápr. 6
11:36
Egy-két dolgot másképp csinálnék, hibáztam - Lovrencsics (Agroinform)
A PMFC 22 éves támadója megkérte Matyi Dezsőt, hogy vegyék újra számításba az első csapatnál, így Mészáros Ferenc mostantól számolhat vele.
ápr. 6
11:39
Mourinho sajnálja a legyőzöttet - videók (Infostart)
A fölényes győzelem ellenére a Schalke és a Real Madrid vezetőedzője is óvatosan beszélt a továbbjutási esélyekről a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője után. José Mourinho sajnálta a Tottenham a gyors kiállítás miatt. Ralf Rangnink karrierje legszebb győzelmének nevezte a címvédő Inter elleni 5-2-es sikert.
ápr. 6
11:39
Videó: pályára szaladt, füvön csúszott, bírót csókolt a Loki egykori légiósa (She)
A hét gólöröme nem játékos, hanem egy edző nevéhez – pontosabban mozdulatához – fűződik. A román labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában rendezett Rapid Bucuresti–Gaz Metan mérkőzésen a hazaiak mestere, Marius Sumudica csapata egyik góljánál berohant a pályára, a földre dőlt, majd egy puszit adott a játékvezetőnek. A 2–1-es hazai győzelemmel a bukarestiek megelőzték ellenfelüket. Sumudica egyébként…
ápr. 6
11:41
Anglia: két hétig új helyen az utánpótlás-válogatott magyar kapus (She)
Ambrusics Róbert, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Leicester City kapusa kéthetes próbajátékra az angol harmadik ligás Oldham Athletichez érkezett.
ápr. 6
11:43
Real Madrid: Ha Cristiano Ronaldót eladják, én is megyek - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője kedd este a Real Madrid Tottenham elleni 4–0-s BL-negyeddöntőbeli sikere után leszögezte: ha a klub a nyáron eladja Cristiano Ronaldót, ő sem marad a lila-fehéreknél.
ápr. 6
11:54
Ha Ronaldo megy a Milanba, én is távozom - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid portugál edzője leszögezte, amennyiben a klub eladja Cristiano Ronaldót a Milannak, ő is távozik, de nem az olasz csapathoz.

Keresés