2011. április 6. szerda

ápr. 6
11:57
Anglia: fiatal tehetség miatt áll a bál a Barca és az Arsenal között (She)
Ismét hajba kapott az FC Barcelona és az Arsenal – ezúttal a pálya helyett a zöld asztalnál. Arsene Wenger a 15 éves Xavi Quintilla megszerzését tervezi, s e lépés feldühítette Sandro Rosellt, a Barca elnökét.
ápr. 6
11:59
Profi ökölvívás: Khan kihívója lesz a Morales-Maidana meccs győztese (She)
A WBA interim kisváltósúlyú bajnoki címért száll harcban a hétvégén Erik Morales és Marcos Maidana.
ápr. 6
12:01
London: békülne a szervezőbizottsággal a Brit Olimpiai Bizottság (She)
A Brit Olimpiai Bizottság (BOA) visszavonta a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) beadott kérelmét, amellyel a jövő évi londoni játékok szervezőbizottságával (LOCOG) kialakult nézeteltérésében szeretett volna állásfoglalást kapni.
ápr. 6
12:12
A Brit Olimpiai Bizottság békülne a szervezőkkel (Agroinform)
A Brit Olimpiai Bizottság visszavonta a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz beadott kérelmét, amellyel a jövő évi londoni játékok szervezőbizottságával kialakult nézeteltérésében szeretett volna állásfoglalást kapni.
ápr. 6
12:15
London: a Brit Olimpiai Bizottság békülne a szervezőbizottsággal (She)
A Brit Olimpiai Bizottság (BOA) visszavonta a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) beadott kérelmét, amellyel a jövő évi londoni játékok szervezőbizottságával (LOCOG) kialakult nézeteltérésében szeretett volna állásfoglalást kapni.
ápr. 6
12:17
Tottenham: Crouch bocsánatot kért társaitól a kiállítása miatt (She)
Bár a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő első meccsének 15. percében kiállított Peter Crouch a találkozót követően nem állt szóba az újságírókkal, Michael Dawson, a Tottenham csapatkapitánya elárulta, hogy a csatár bocsánatot kért társaitól.
ápr. 6
12:19
Videó: a Lakers sztárja kapitálisat hibázott az utolsó pillanatban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga alapszakaszának 154. játéknapján drámai véget ért a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzés. Tizenhat másodperccel a vége előtt Kobe Bryant egy remek triplával egyenlített, majd az Utah talált be büntetőből. Egypontos hátrányban Bryant kezében maradt a győzelem, ugyanis az ötszörös NBA-bajnok játékos a kosárra törés pillanatában kiejtette a labdát.
ápr. 6
12:51
Charleroi: csak azoknak kell játszani, akiknek van kedvük hozzá (She)
Kétszáz százalékos teljesítményt vár el játékosaitól Luka Peruzovic, a Charleroi két napja kinevezett új vezetőedzője annak érdekében, hogy a csapat bennmaradjon a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában.
ápr. 6
13:06
A DVSC címvédésre, a Paks első trófeájára hajt (Agroinform)
Zdenek Scasny meg szeretné ragadni az utolsó esélyt, hogy ebben a szezonban nyerjen valamit, Kis Károly pedig Debrecenben is támadna az idegenbeli gólért.
ápr. 6
13:08
Harc a Toro Rossónál (Agroinform)
Úgy tűnik valaki vörös posztót lengetett meg a Bikák előtt, hiszen elszabadult a pokol a kisebbik Red Bull-gárda háza táján - a két fiatal titán, Buemi és Alguersuari egymásnak esett.
ápr. 6
13:09
MTK: Kanta szerint nem a vezetőség tehet a gyenge eredményekről (She)
Kikapott a Siófoktól a labdarúgó NB I 21. fordulójában az MTK, és ezzel a kék-fehér csapat már csak egyetlen ponttal előzi meg a már kieső helyen tanyázó Balaton-partiakat. A klub szurkolói tegnap rendkívüli ankéton beszélgettek a kialakult helyzetről Domonyai László vezérigazgatóval, Garami József szakmai igazgatóval és Kanta József csapatkapitánnyal – adta hírül az MTK Budapest hivatalos…
ápr. 6
13:11
DVSC: Egy siker jót tenne az önbizalmunknak - Bernáth (She)
A mai Debreceni VSC–Paksi FC Ligakupa-döntő előtt Bernáth Csaba, a Loki csapatkapitánya elmondta, az elmúlt mérkőzések nem úgy sikerültek, ahogy azt szerették volna, így egy siker jót tenne az együttesnek.
ápr. 6
13:24
Roberto Olabe lett az Almeria edzője (Agroinform)
Roberto Olabét nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban utolsó Almería vezetőedzőjévé, miután kedden menesztették az eddigi trénert, Jose Luis Oltrát.
ápr. 6
13:26
Trochowskit ingyen szerezte meg a Sevilla (Agroinform)
Sevillában folytatja a pályafutását Piotr Trochowski, a Hamburger SV német válogatott középpályása.
ápr. 6
13:27
Nem veszik figyelembe a hazugságvizsgálat eredményét a doppingügyben? (Infostart)
Nem valószínű, hogy a Nemzetközi Judo Szövetség bizonyító erejű érvként fogadja el a poligráfos vizsgálat eredményét a fegyelmi eljárás előtt álló Ungvári Attila ügyében - mondta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. A sportoló szervezetében több tiltott szert, kétféle anabolikus hatású anyagot és ezek mellett vízhajtót is találtak, ez pedig súlyosbító körülmény.
ápr. 6
13:27
Copa América: a japánok meggondolták magukat, lehet, hogy indulnak (She)
A Japán Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelentette be: elképzelhető, hogy – a szervezők kérésének eleget téve – elindítja a válogatottat a Copa Américán.
ápr. 6
13:29
Olimpia: győri sportvezetők szerint összejöhet a jósolt hét arany (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az amerikai USA Today nyilvánosságra hozta szokásos, olimpia előtti jóslatát, amely a magyar esélyeket illetően több mint optimista. Az újság honlapja szerint a mieink 7 arany-, 9 ezüst- és 5 bronzérmet, azaz összesen 21 érmet szereznek Londonban. Korábban ennél szerényebb várakozásokat lehetett hallani magyar sportvezetőktől, Győrben azonban máshogy…
ápr. 6
13:42
Drogba csapata szurkolójával balhézott (Agroinform)
Kisebb párbeszédet folytatott Didier Drogba a Chelsea egyik szurkolójával a Stoke City elleni mérkőzés után. Az elefántcsontparti sztárja egy az egyben akarta tisztázni a helyzetet, de végül nagy nehezen bement az öltözőbe.
ápr. 6
13:45
Udinese: Sánchez megsérült, kétséges a játéka a Roma ellen (She)
A 2010–2011-es olasz labdarúgóidény egyik legnagyobb sztárja, Alexis Sánchez megsérült, és kérdéses, hogy az Udinese rendelkezésére állhat-e az AS Roma elleni bajnokin.
ápr. 6
14:03
FTC: elrendelte az ügyészség a nyomozást a pálya ügyében (She)
Elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Fradi-pálya értékesítése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán – tudta meg az MTI szerdán.
ápr. 6
14:05
Fulham: Gera ghánai csapattársa is megunta a mellőzést, távozni akar (She)
John Pantsil, a Fulham ghánai középpályása lemondott arról, hogy valaha is visszakerül az első csapatba, ezért távozni akar a londoni klubtól. Pantsil február 5-én öngólt vétett az Aston Villa elleni mérkőzésen, azóta nem számol vele Mark Hughes menedzser.
ápr. 6
14:21
Fradi-pálya értékesítés: elrendelte az ügyészség a nyomozást (Infostart)
Elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Fradi-pálya értékesítése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - tudta meg az MTI szerdán.
ápr. 6
14:21
FTC: elrendelte az ügyészség a nyomozást (Metropol)
Elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Fradi-pálya értékesítése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán.
ápr. 6
14:36
A Főügyészség elrendelte a nyomozást a Fradi-pálya ügyében (Agroinform)
Elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Fradi-pálya értékesítése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - tudta meg az MTI szerdán.
ápr. 6
14:39
Videó: Balotelli után a phoenexi kosaras sem tudott felöltözni (She)
Vicces jelenet játszódott le a Chicago Bulls–Phoenix Suns kosárlabda mérkőzésen. A vendégek kanadai irányítója, Steve Nash először rossz nadrágot vett fel, majd a csapattársaiból „épült” fal mögött átvette a mérkőzésen használatos nadrágot. Korábban a Manchester City labdarúgója, Mario Balotelli ügyetlenkedett a ruhával, akkor a bemelegítésnél képtelen volt felhúzni magára a megkülönböztető mezt.
ápr. 6
14:41
BL: Vajon ez egy korszak vége? - nemzetközi sajtóvisszhang (She)
Az olasz sajtó az Internazionale csődjét, a német pedig a Schalke bravúrját ordítja világgá a szerdai tudósításaiban a Bajnokok Ligája-negyeddöntő milánói találkozója után: a német klub nagy meglepetésre 5–2-re legyőzte a sorozat címvédőjét.
ápr. 6
14:43
Formula-1: Malajziában már használni fogják a Red Bullok a KERS-t (She)
A Formula–1-es Red Bull istálló a Malajziai Nagydíjon már használni fogja az energia-visszanyerő rendszert, vagyis a KERS-t – jelentette be Helmut Marko sportigazgató.
ápr. 6
14:45
Golf, US Masters: Európa hőse játék helyett a Chelsea-MU-t választja (She)
Graeme McDowell, a golfozók világranglistájának ötödik helyezettje kihagyja az év eddigi legnagyobb golfversenye, a csütörtökön kezdődő US Masters hagyományos bemelegítő viadalát, mert nem akar lemaradni a ma esti Chelsea–Manchester United BL-negyeddöntőről.
ápr. 6
14:47
Vizes vb: Kazany 2015-ben vagy 2017-ben világbajnokságot rendezne (She)
Oroszország hivatalosan is bejelentkezett a 2015-ös vagy a 2017-es vizes világbajnokság házigazdájának: a szerdai moszkvai bejelentés szerint Tatárföld fővárosa szívesen otthont adna az úszók, műúszók, műugrók, hosszútávúszók és vízilabdázók csúcstalálkozójának. A várható vetélytársak között – Szöul, Hongkong és Marrakesh mellett – Budapest is szerepel; a magyar főváros a 2017-es vb-ért…
ápr. 6
14:49
Kajak-kenu: Szeged városa 50 millió forinttal támogatja a vb-t (She)
Szeged városa 50 millió forinttal támogatja az augusztusi kajak-kenu világbajnokság szervezését. Dr. Botka László polgármester és Dr. Baráth Etele ma aláírta az erről szóló szerződést.
ápr. 6
14:57
MU: Rooney-nak mégsem kell súlyosabb ítélettől tartania (She)
Tévesnek bizonyultak a korábbi hírek, melyek szerint Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója súlyosabb büntetésre számíthat, mert fellebbezett kétmeccses eltiltása miatt.
ápr. 6
14:59
Eredivisie: Simon Andrásék edzője lesz Babos Gáborék új trénere (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában (Eredivisie) szereplő NEC Nijmegen hivatalos honlapján bejelentette, hogy Wiljan Vloet vezetőedző az idény végén távozik a klubtól, és helyettese Alex Pastoor lesz.
ápr. 6
15:12
Szeged 50 millióval támogatja a vb-rendezést (Agroinform)
Szeged város támogatói szerződést kötött a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel: 50 millió forinttal járul hozzá a lebonyolításához.
ápr. 6
15:15
Videó: Balotelli után a phoenixi kosaras sem tudott felöltözni (She)
Vicces jelenet játszódott le a Chicago Bulls–Phoenix Suns kosárlabda mérkőzésen. A vendégek kanadai irányítója, Steve Nash először rossz nadrágot vett fel, majd a csapattársaiból „épült” fal mögött átvette a mérkőzésen használatos nadrágot. Korábban a Manchester City labdarúgója, Mario Balotelli ügyetlenkedett a ruhával, akkor a bemelegítésnél képtelen volt felhúzni magára a megkülönböztető mezt.
ápr. 6
15:17
Trinidad és Tobago: Erwin Koeman helyett német kapitányt igazoltak (She)
A német Otto Pfister lett Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya.
ápr. 6
15:19
Tenisz: Bartolit kihagyták a francia Fed-kupa-csapatból (She)
Nicolas Escude, a francia női teniszezők Fed-kupa-együttesének szövetségi kapitánya kihagyta Marion Bartolit a csapatból, amely Spanyolországgal csap össze a világcsoport rájátszásában.
ápr. 6
15:30
Messi győzelmet vár, Csigrinszkij óriáskígyót ölne (Agroinform)
Lionel Messi szerint a BL-ben nincs könnyű ellenfél, de meg sem fordul a fejében a döntetlen, Dmitro Csigrinszkij pedig nem hagyná, hogy felfalja őket a Barca.
ápr. 6
15:32
Massa egyensúlyt vár az FIA-tól (Agroinform)
A hétvégi Maláj Nagydíjon a Ferrari brazil pilótája szerint az lenne az ideális, ha csak a célegyenesben állíthatnák a sofőrök a hátsó szárnyat.
ápr. 6
15:33
Liverpool: Agger két hónapig nem játszhat, vége a szezonjának (She)
Már nem léphet pályára a 2010–2011-es labdarúgószezonban Daniel Agger, a Liverpool dán válogatott középhátvédje.
ápr. 6
15:35
U18: a magyar fiatalok a 0-0 után hármat lőttek Máltának (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott szerda délelőtt lejátszotta második máltai felkészülési mérkőzését is. A Gozo szigetén rendezett találkozón Tuboly Frigyes együttese 3–1-re legyőzte a házigazdákat – adta hírül az mlsz.hu.
ápr. 6
15:48
Óriási angol párharc a negyeddöntőben (Agroinform)
A Chelsea a Stamford Bridge-en játszik a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 6
15:50
Tokaji játszana a szlovénok ellen (Agroinform)
A vállsérüléssel kezelt Tokaji Viktor szeretne játszani a szlovénok elleni pénteki vagy szombati felkészülési mérkőzésen.
ápr. 6
15:51
Lengyelország: két hónap alatt 208 szurkolót vettek őrizetbe (She)
A jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságnak Ukrajnával közösen otthont adó Lengyelországban február eleje óta 208 randalírozó szurkolót tartóztattak le – jelentette be szerdán Mariusz Sokolowski, a lengyel rendőrség szóvivője.
ápr. 6
15:53
Szocsi 2014: hat új versenyszám, jön a szánkós és műkorcsolyázó csapatviadal (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete szerdán úgy döntött, hogy hat új versenyszámmal bővíti a 2014-es szocsi téli játékok programját.
ápr. 6
15:55
Jégkorong: Tokaji Viktor játszana a szlovénok ellen (She)
A vállsérüléssel kezelt Tokaji Viktor szeretne játszani a szlovénok elleni pénteki vagy szombati felkészülési mérkőzésen, ugyanakkor a divízió I-es világbajnokság előtt álló magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja szerint jobb, ha még pihen.
ápr. 6
15:57
Sportfinanszírozás: az EU még nem döntött a magyar adótörvényekről (She)
Az Európai Bizottság egyelőre nem alakította ki álláspontját arról, hogy a magyar sportszabályozás adóügyi vonatkozásai összhangban állnak-e az állami támogatásokról szóló uniós előírásokkal – közölte szerdán Brüsszelben az uniós végrehajtó testület szóvivője.
ápr. 6
16:06
Couthard lesz Schumacher csapattársa (Agroinform)
A Team Mucke Motorsport, Ralf Schumacher csapata szerződést kötött a korábbi többszörös Forma-1-es futamgyőztes pilótával, David Coultharddal.
ápr. 6
16:08
Pénteken lesz döntés az elmaradt mérkőzések belépőiről (Agroinform)
A Magyar Jégkorong Szövetség illetékesei péntekre ígérik a döntést az elmaradó mérkőzések jegyeinek visszatérítése ügyben.
ápr. 6
16:09
Ancelotti emlékezetessé tenné jubileumát a csúcsrangadón (Infostart)
Angol szuperrangadót rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján: a Manchester United a Chelsea otthonába látogat.
ápr. 6
16:09
Videó: játékosok tették arrébb az autót, hogy kijussanak a stadionból (She)
Nem mindennapi problémával kellett szembenéznie a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erima csapatának a Tatabánya ellen 4–1-re megnyert idegenbeli mérkőzés után. A futballistáknak ugyanis saját kezükkel kellett arrébb tenniük egy autót, amely elállta a stadionból kitolató buszuk útját.

Keresés