2011. április 15. péntek

ápr. 15
0:33
Európa-liga: Dühítő volt, hogy a szünet előtt gólt kaptunk - Rutten (She)
Fred Rutten, a PSV vezetőedzője a Benfica ellen elbukott Európa-liga-negyeddöntő után elmondta, Dzsudzsák Balázs és Jeremain Lens nagyszerű gólt szerzett, de a portugálok szünet előtti szépítése eldöntötte a párharcot.
ápr. 15
5:57
F1: erősen kezdett a Red Bull, csak Webber közelítette meg Vettelt (She)
A vb-éllovas Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula–1-es Kínai Nagydíj első szabadedzésén. Az első két futamot megnyerő némethez csapattársa, Mark Webber került a legközelebb, az ausztrál 615 ezreddel kapott ki a címvédőtől. Akárcsak a múlt héten, ezúttal is óriási volt a Red Bull fölénye az első másfél órában, Vettelhez képest a leggyorsabb nem Red Bull-pilóta, Lewis Hamilton 2.106…
ápr. 15
6:51
BL: néhány óra alatt minden jegy elkelt a Schalke-MU elődöntőre (She)
Néhány órán belül elfogytak a jegyek a Schalke 04–Manchester United labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő gelsenkircheni első mérkőzésére.
ápr. 15
6:51
Játszik a Fradi (Behaviour)
Két fronton kell helytállniuk a Ferencváros női kézilabdázóinak. Ettől függetlenül Elek Gábor vezetőedző szerint csapatának a bajnokságban és a Kupagyőztesek Európa Kupájában is be kell jutnia a döntőbe.
ápr. 15
6:53
Gyulay Zsolt: "Mindent megteszünk azért, hogy a nézők ingyen láthassák Norbi futamait" (Behaviour)
Amellett, hogy már az is nagy dolog, hogy a világ egyik legnépszerűbb világbajnoki sorozatának egyik futamát Magyarországon rendezik meg, ráadásul a remélhetőleg nagyszámú közönség előtt bizonyíthat a mezőny magyar pilótája, Michelisz Norbert.
ápr. 15
6:55
Bochum: több mint 300 gyanús meccs (Behaviour)
A bochumi bíróságon a végéhez közeledik az az eljárás, amely során 47 manipulált labdarúgó-mérkőzés (a vádirat szerint ezek között található négy magyar vonatkozású összecsapás is) ügyében születik meg az első fokú ítélet.
ápr. 15
6:57
Erdei meccse elmarad Kostiecki ellen (Behaviour)
Alig, hogy bejelentették volna, már el is marad Erdei Zsolt meccse a lengyel Dawid Kostiecki ellen, melyet június 4-én vívtak volna az IBF félnehézsúlyú hivatalos kihívói státuszáért.
ápr. 15
6:59
Turánék ezúttal is bravúrra készülnek (Behaviour)
Három hét szünet, majd három nap késés, de végül ma reggel nekivághatnak a világ legjobb ralisai a világbajnoki sorozat újabb futamának, a 14 gyorsasági szakaszt magába foglaló Jordán-ralinak.
ápr. 15
7:09
Cél a feljutás! (Behaviour)
A magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, Ted Sator nem csinál abból titkot, hogy csapatával mi a célja a vasárnap kezdődő budapesti Divízió I-es világbajnokságon.
ápr. 15
7:27
Európa-liga: Talán jobb is így, sok volt ez nekünk - Dzsudzsák (She)
Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázs tegnap gólt szerzett csapata, a PSV Benfica elleni Európa-liga negyeddöntőjén, de a 2–2-es döntetlennel záruló találkozó után a holland gárda elbúcsúzott a sorozattól. A magyar szélső a meccs után elmondta, a bajnoki címért folyó harc szempontjából talán jobb is, hogy most már csak egy feladatra kell összpontosítaniuk.
ápr. 15
7:29
NHL: kapott gól nélkül nyert idegenben a Montreal és a Buffalo (She)
Kapott gól nélkül, ebből adódóan győzelemmel zárta az NHL rájátszásának második játéknapján pályára lépő két keleti együttes a találkozóját, így a Montreal és a Buffalo is elvette riválisa, a Boston és a Philadelphia pályaelőnyét. Nyugaton a San Jose és a Los Angeles végsőkig kiélezett párharcát a Sharks nyerte meg hosszabbítás után.
ápr. 15
8:03
Formula-1: kövesse a Kínai Nagydíj 2. edzését az NSO-val! (She)
A Red Bull nagyon jól kezdte a Kínai Nagydíj hétvégéjét, Sebastian Vettel legjobb köridejét csak Mark Webber tudta két másodpercnél jobban megközelíteni, a 3. helyezett Lewis Hamilton 2.1 másodperccel kikapott a világbajnoki címvédőtől. A múlt héten a McLaren fel tudott zárkózni a második tréningen, és végül az időmérőn és a futamon is közel maradt a vb-éllovashoz.
ápr. 15
8:39
Szeged: 500 fiatalt tömörítő új klub - cél a labdarúgás felépítése (She)
A Tisza Volán SC és az SZVSE fúziójával, továbbá a Rendőr Testedző Egyesület együttműködő partnerségével megalakították a Szegedi Egységes Oktatási Sport Clubot, a SZEOL SC Kft.-t.
ápr. 15
8:41
U15: Pisont István csapata másodszor is kikapott a szlovénoktól (She)
Az U15-ös magyar válogatott lejátszotta második mérkőzését is Szlovénia ellen, s a keddi 2–0-s vereség után csütörtökön 2–1-re kapott ki Pisont István csapata.
ápr. 15
8:54
Minden jegy elkelt a Schalke-MU elődöntőre (Agroinform)
Néhány órán belül elfogytak a jegyek a Schalke 04-Manchester United labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő gelsenkircheni első mérkőzésére.
ápr. 15
9:12
Vukmir úgy véli, tovább kell építkezniük (Agroinform)
A kiesés ellen harcoló MTK Budapest szerb játékosa szerint minél több párharcot kell nyerniük, és az akaratukat rá kell erőltetniük az ellenfélre.
ápr. 15
9:15
Chelsea: sajtóhírek szerint Ancelotti elismerte, nyáron távozik (She)
A The Times értesülése szerint az olasz menedzser, Carlo Ancelotti baráti körben elismerte: a nyáron távozik a Chelsea-től.
ápr. 15
9:17
Jégkorong: megérkezett a mieink legnagyobb riválisa, az olasz válogatott (She)
Megérkezett a magyar jégkorong-válogatott legnagyobb riválisa, az olasz csapat a jövő héten kezdődő budapesti divizió 1-es világbajnokságra.
ápr. 15
9:19
Libertadores-kupa: az Universidad Católica és a Vélez nyolcaddöntős (She)
A chilei Universidad Católica és az argentin Vélez Sarsfield jutott tovább a Libertadores-kupa 4. csoportjából a legjobb 16 közé.
ápr. 15
9:30
A Buffalo egygólos mérkőzésen győzött Philadelphiában (Agroinform)
A Buffalo Sabres a hibátlan teljesítményt nyújtó, mind a 35 lövést hárító Ryan Millernek köszönhetően 1-0-ra győzött a Philadelphia Flyers otthonában az NHL rájátszásának csütörtöki napján.
ápr. 15
9:33
Férfi kézilabda: Vladan Matics kétéves szerződést kötött a Celjével (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport már beszámolt, a Celebi-FTC szerb trénere Vladan Matics a korábbi BL-győztes Celje férficsapatának edzője lesz a következő szezontól – a szakember már a szerződését is aláírta a szlovén együtteshez.
ápr. 15
9:35
Hegymászás: rossz az időjárás, késik a felszerelés - Himalája Expedíció (She)
Nem megy minden zökkenőmentesen a Magyarok a Világ Nyolcezresein 2011-es expedícióján. Ez az egyik csapattag, Kollár Lajos csütörtöki, Luklából küldött jelentéséből is kitűnik:
ápr. 15
9:37
Autósport: Kiss Pál Tamás 23. lett a GP3-as barcelonai teszten (She)
Kiss Pál Tamás mindössze 1.243 másodperccel maradt el a leggyorsabb Adrian Quaife-Hobbstól a barcelonai GP3-as teszt utolsó napján, és ez az eredmény a 23. helyre volt elég.
ápr. 15
9:51
Gera Zoltán távozik a Fulhamtől (Infostart)
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, így távozik klubjától Gera Zoltán, a Fulham magyar válogatott labdarúgója.
ápr. 15
9:51
Formula-1: ismét Sebastian Vettel volt a leggyorsabb Kínában (She)
A Formula–1-es Kínai Nagydíj második szabadedzésén is a Red Bull pilótája, a német Sebastian Vettel volt a leggyorsabb, megelőzve a McLaren brit versenyzőit, Lewis Hamiltont és Jenson Buttont. Jól szerepelt a Mercedes-csapat is, viszont Mark Webber (Red Bull) csak a 10., Fernando Alonso (Ferrari) a 14. lett.
ápr. 15
9:51
Gera Zoltán távozik a Fulhamtől (Metropol)
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését Gera Zoltán. A Fulham magyar válogatott labdarúgója a korábbi hírekkel ellentétben nem biztos, hogy elhagyja Angliát.
ápr. 15
9:53
Szélig Viktor: Minden adott a győzelemhez (Infostart)
A szurkolók után a magyar jégkorong-válogatottnak is élvonalbelivé kellene válnia - mondta az InfoRádiónak Szélig Viktor a vasárnap kezdődő budapesti divízió I-es világbajnokság előtt. A csapatkapitány kiemelte: a mostani csapat erősebb a tavalyinál, és minden adott ahhoz, hogy megismételje a szapporói csodát.
ápr. 15
9:53
DVSC: A bajnoki cím elúszott, a második hely meglehet - Bódi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa, Bódi Ádám a DTV-nek adott nyilatkozatában elmondta, a bajnoki cím ugyan már elúszott, de a második helyet még megszerezhetik az idény végén.
ápr. 15
10:06
Gera a Fulhamből távozik, Angliából nem biztos (Agroinform)
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, így távozik klubjától Gera Zoltán, a Fulham magyar válogatott labdarúgója, Angliát azonban közel sem biztos, hogy elhagyja.
ápr. 15
10:09
Légióssors: Gera Zoltán még négy-öt évig szeretne futballozni (She)
Gera Zoltán menedzsere, Filipovics Vladan ismét megerősítette – amit korábban a Nemzeti Sport Online-nak is elmondott –, hogy a támadó nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Fulhammel. A játékosügynök azonban cáfolta azt a hírt, hogy a futballista biztosan elhagyja Angliát.
ápr. 15
10:11
Újpest: Könnyen megéghetünk a Szolnok ellen - Mészöly (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza az ujpestfc.hu-nak elmondta, hogy a sereghajtó Szolnok ellen nehéz mérkőzésre számít, amelyen könnyen megégetheti magát a csapata.
ápr. 15
10:13
Tenisz: Fucsovics Márton elődöntőbe jutott a kínai versenyen (She)
A Csengtuban zajló 15 ezer dollár összdíjazású tenisztornán Fucsovics Márton bejutott az elődöntőbe, miután a legjobb nyolc között 1:6, 7:5, 6:4-re győzött a kínai Csang Cö ellen.
ápr. 15
10:24
Vettel mind a két szabadedzést megnyerte (Agroinform)
Sebastian Vettel, a Red Bull vb-címvédő német pilótája nyerte a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság harmadik futama, a Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzését is.
ápr. 15
10:27
Videó: remek piruett előzte meg a bolíviai játékos találatát (She)
Dennis Bergkamp villanására emlékeztető mozdulat után talált a hálóba Diego Martinones, a bolíviai Blooming labdarúgója a Destroyers elleni mérkőzésen. Martinones a csapattárstól kapott labda átvételével egy időben bemutatott egy nagyszerű piruettet, majd a léc alá bombázott.
ápr. 15
10:29
Atlétika: két magyar jelölt is érdekelt az EAA tisztújító közgyűlésén (She)
Gyulai Márton és Dornbach Ildikó pályázik magyar részről jelentős pozícióra az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szombati tisztújító közgyűlésén.
ápr. 15
10:45
Videoton: Mezey György szerint még a bajnoki cím sem dőlt el (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Mezey György az fmh.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy még a bajnoki cím sem dőlt el, ezért nem érdemes találgatni az idény végén esetlegesen végbemenő változásokról.
ápr. 15
10:45
A Kemény-csapat vb-ellenfelei: Montenegró, Spanyolország, Kazahsztán (Infostart)
Magyarország férfi vízilabda-válogatottja Montenegró, Spanyolország és Kazahsztán nemzeti együttesével játssza a csoportmérkőzéseket a júliusi, kínai világbajnokságon, a Kemény Dénes vezette csapat honlapja, a www.vlv.hu helyszínről származó értesülése szerint.
ápr. 15
10:47
Férfi vízilabda-vb: Montenegró és Spanyolország is a mieink csoportjában (She)
Könnyűnek egyáltalán nem nevezhető csoportellenfelei lesznek a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a nyári sanghaji világbajnokságon. A mieink az A jelű kvartettben szerepelnek majd, ahol a spanyol, a montenegrói és a kazah csapat kapott még helyet.
ápr. 15
11:00
Dzsudzsák nem bánja, hogy kiestek (Agroinform)
A PSV Eindhoven magyar játékosa szerint most fontosabb a holland bajnoki cím, mint az Európa Liga menetelés.
ápr. 15
11:03
Sebastian Vettel verhetetlen volt a szabadedzéseken (Behaviour)
Sebastian Vettel és a Red Bullok fölényét hozta a Forma 1 első kínai szabadedzése. Az RBR-Renault első két versenyt is megnyert világbajnoka jelentős sebességkülönbséggel tette meg leggyorsabb mért körét. A verseny honlapján elérhető információk szerint 0.615 másodperccel maradt el tőle csapattársa, Mark Webber.
ápr. 15
11:18
Nehéz csoportban a Kemény-csapat (Agroinform)
Magyarország férfi vízilabda-válogatottja Montenegró, Spanyolország és Kazahsztán nemzeti együttesével játssza a csoportmérkőzéseket a júliusi, kínai világbajnokságon, a Kemény Dénes vezette csapat honlapja, a www.vlv.hu helyszínről származó értesülése szerint.
ápr. 15
11:21
Vízilabda-vb: Voltunk már könnyebb és nehezebb csoportban is - Kemény (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak Spanyolországgal, Montenegróval és Kazahsztánnal kell megküzdenie a csoportjában a nyári sanghaji világbajnokságon. Kemény Dénes, a mieink szövetségi kapitánya nem tulajdonít nagy jelentőséget a sorsolásnak.
ápr. 15
11:23
Copa América: a hollandok és a románok ellen készülnek a brazilok (She)
A világbajnoki ezüstérmes hollandokkal, illetve a románokkal játszik felkészülési mérkőzést júniusban a dél-amerikai kontinenstornára hangoló brazil labdarúgó-válogatott.
ápr. 15
11:36
Mezey Györgyöt Pintér Attila válthatja a Videotonnál? (Agroinform)
Bár a fehérvári csapat történelmi tettre, első bajnoki címére készül, a csapat vezetőedzője lehet, hogy távozik nyáron.
ápr. 15
11:39
Formula-1 Kínai Nagydíj: folytatódik a Vettel-fölény? (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull vb-címvédő német pilótája fölényesen nyerte a Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kínai Nagydíjának mindkét pénteki szabadedzését.
ápr. 15
11:39
F1: Sokkal bizakodóbb vagyok, mint az első két futam előtt - Alonso (She)
Fernando Alonso a pénteki második szabadedzésen autója meghibásodása miatt nem sok időt tölthetett a pályán, de amikor száguldhatott, elégedett volt a Ferrarival, amely gyorsabban üzemi hőfokra hevíti a gumijait, így már az időmérőn versenyképesebb lehet, mint az első két idei futamon.
ápr. 15
11:54
A nők is kemény csoportba kerültek (Agroinform)
A férfiak mellett a nők helyzete sem könnyű: Magyarország a világbajnoki címvédő Egyesült Államokkal, a legutóbb olimpiai aranyérmes Hollandiával, továbbá szintén Kazahsztánnal került egy csoportba a waterpolo-world.com híre szerint.
ápr. 15
12:15
Formula-1: Újítottunk, és máris minden jobban alakul - Schumacher (She)
Michael Schumacher szerint alapjaiban változtatja meg a Mercedes-istálló esélyeit a csapat pénteken bevetett új munkamódszere, amely szerint a szabadedzésen nem könnyű, hanem nehezebb autókkal kezdik meg a a száguldást. Schumi és Nico Rosberg a második sanghaji tréningen közvetlenül a McLarenek nyomában zárt.
ápr. 15
12:17
Schalke: Neuert 21 milliós ajánlattal tartanák távol Manchestertől (She)
A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott Schalke felügyelőbizottságának elnöke, Clemens Tönnies a Bildnek elmondta, 21 millió eurós ajánlatot készülnek tenni Manuel Neuer kapusnak, akit többek között a Manchester United (a Schalke BL-elődöntőbeli ellenfele) is szívesen szerződtetne.
ápr. 15
12:19
Ipswich: nem egyértelmű, Fülöp Márton marad-e az első számú kapus (She)
Ebben az idényben többnyire Fülöp Márton védte az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ipswich Town kapuját, ám nem egyértelmű, hogy a januárban kinevezett új menedzser, Paul Jewell a jövőben őt tekinti-e majd első számú kapusnak.

Keresés