2011. április 21. csütörtök

ápr. 21
0:12
Videó: C. Ronaldo bombafejese kupasikert ért a Real Madridnak (She)
Remek támadás után szerzett vezetést a Real Madrid a Barcelona ellen a spanyol Király-kupa döntőjében. A látványos madridi akció végén Cristiano Ronaldo vette be Pinto kapuját. Ez a gól végül a kupagyőzelmet jelentette a fővárosi alakulatnak.
ápr. 21
0:12
Ronaldo fejesével szerezte meg a vezetést a Real Madrid (Agroinform)
A spanyol Király Kupa döntőjében a Real Madrid a hosszabbításban szerezte meg a vezetést a Barcelona ellen Cristiano Ronaldo fejesgóljával.
ápr. 21
0:15
Magyar Kupa: előnyben a Videoton (Metropol)
A bajnokságban listavezető Videoton Lipták Zoltán góljával nyert a Kaposvár otthonában a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első, szerdai mérkőzésén. A visszavágót május 4-én rendezik Székesfehérváron.
ápr. 21
0:16
Király-kupa: a Real Madrid megverte a döntőben az ősi rivális Barcelonát (She)
A Real Madrid győzelmével zárult a spanyol labdarúgó Király-kupa 2010–2011-es kiírása: a fővárosiak hosszabbítás után 1–0-ra győzték le Cristiano Ronaldo fejesgóljával a nagy rivális Barcelonát a valenciai döntőben.
ápr. 21
0:16
Ronaldo góljával a Real legyőzte a Barcelonát (Agroinform)
A portugál támadó hosszabbításban fejelt góljával győzött a Real Madrid a Barcelona ellen a Spanyol Király Kupa döntőjében.
ápr. 21
0:30
Premier League: Wenger szerint még nem szállt el az Arsenal (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy véli, csapata a Tottenham elleni 3–3 ellenére sem szállt még el a bajnoki versenyfutásban.
ápr. 21
0:30
Cristiano Ronaldo góljával a Madrid legyőzte a Barcelonát a spanyol kupadöntőben (Infostart)
A Real Madrid 120 perces csatában 1-0-ra legyőzte a Barcelonát a spanyol Király-kupa döntőjében. Az egyetlen gólt a hosszabbítás első félidejében Cristiano Ronaldo fejelte.
ápr. 21
0:30
Már Londonban a BL-trófea (Agroinform)
Szerdán Londonba érkezett a földkerekség legértékesebb klub trófeája, amelyet májusban a Bajnokok Ligája győztes csapat kapitánya emelhet majd magasba.
ápr. 21
0:33
Döntetlen az észak-londoni rangadón (Metropol)
Gólgazdag döntetlennel zárult a Tottenham-Arsenal észak-londoni rangadó az angol labdarúgó-bajnokság korábbról elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.
ápr. 21
0:34
Király-kupa: Mourinho 10 kupadöntőjéből 9-et megnyert - statisztikák (She)
Hat nyeretlen el clásicót követően a Real Madrid ismét legyőzte a Barcelonát, és 1993 után újra – története során 18. alkalommal – elhódította a Király-kupát. A fővárosiak vezetőedzője, José Mourinho 2003 óra minden évben nyert legalább egy nagy trófeát.
ápr. 21
0:37
A Real nyerte a Spanyol Király Kupát (Metropol)
A Real Madrid Cristiano Ronaldo 103. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte az ősi rivális FC Barcelona együttesét a labdarúgó Spanyol Király Kupa szerda esti döntőjében. A fővárosiak - akik 2008 májusa óta először nyertek a katalánok ellen - történetük 18. kupagyőzelmét ünnepelhették, legutóbb 1993-ban nyerték meg a sorozatot.
ápr. 21
1:06
Király-kupa: Mourinho a kulcs, nagyon jó Barcát győztünk le - Ronaldo (She)
Hat nyeretlen el clásicót követően a Real Madrid ismét legyőzte a Barcelonát, és 1993 után újra – története során 18. alkalommal – elhódította a Király-kupát. A győztes gól szerzője, Cristiano Ronaldo a siker után edzőjét és az ellenfelet méltatta.
ápr. 21
6:12
Már szombaton bajnok lehet a Dortmund (Infostart)
Számára szerencsés esetben akár már a hétvégén, a Bundesliga 31. fordulójának szombati játéknapján német bajnoki címet ünnepelhet a Dortmund, amely négy körrel a vége előtt 8 ponttal vezet a Leverkusen előtt.
ápr. 21
6:51
Kinek jó a Bozsik program? (Behaviour)
Április 5-én Czene Attila, sportért felelős államtitkár, Csányi Sándor MLSZ-elnök, valamint Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet (NSI) főigazgatója háromoldalú megállapodást szignált, melynek értelmében 400 millió forint állami támogatással újraindul a Bozsik-program. Hurrázás helyett a múltba révedtünk!
ápr. 21
6:53
Igaly Diána három év után újra a lőállásban (Behaviour)
Igaly Diána három év után áll rajthoz ismét sportlövő-versenyen. A sportlövő a pekingi olimpiai kvalifikációs Világkupa-versenyen próbálja megszerezni a londoni nyári játékokon indulási jogot biztosító kvótát.
ápr. 21
6:55
Végső ütközet a Pécs és a Sopron között (Behaviour)
Egy mérkőzésre a bajnoki címtől remegett meg a pécsi női kosarasok keze, és ez a remegés nagyon nehezen múlik el, olyannyira, hogy a Sopronnak sikerült 0-2-ről egyenlítenie a 3 győztes meccsig tartó párharcban.
ápr. 21
6:57
A motorsport miért nem látványsport? (Behaviour)
A tavalyi szenvedés után kellemes meglepetés a Team Hungary Toth szereplése az idei Supersport 600-as világbajnoki sorozatában. A csapat tulajdonosa, Tóth Imre szerint a cégeknek érdemes támogatóként megjelenni a sportágban, hisz egy-egy futamon 70-80 ezren vannak a nézőtéren, illetve az Eurosport révén a képernyős megjelenés is biztosított.
ápr. 21
7:06
Japán: jótékonysági futballmeccs lesz Katarban brazil és német játékosokkal (She)
A 2002-es Brazília–Németország világbajnoki döntőben szerepelt labdarúgók részvételével decemberben jótékonysági mérkőzést rendeznek Katarban a március 11-i japán földrengés és szökőár károsultjainak megsegítésére.
ápr. 21
7:24
Felkészülés: Argentína 2-2-es döntetlent játszott Ecuadorral (She)
Felkészülési mérkőzésen hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott egymással Argentína és Ecuador labdarúgó-válogatottja.
ápr. 21
7:42
NBA: a második meccsen javított a San Antonio és a Lakers is (She)
Az első (elveszített) mérkőzést követően a San Antonio Spurs és a Los Angeles Lakers is nyert az észak-ameriaki kosárlabda-bajnokság rájátszásának első körében, a Nyugati főcsoport negyeddöntőjében. Előbbi a Memphis Grizzliest, utóbbi a New Orleans Hornets csapatát győzte le, 1–1-re alakítva ezzel az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állását.
ápr. 21
8:00
Belgium: Juhász Roland két mérkőzésre szóló eltiltást kap (She)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kap Juhász Roland, a belga Anderlecht magyar válogatott védője, miután a tegnapi, Gent elleni összecsapáson sárga lapot kapott.
ápr. 21
8:36
Férfi kézilabda: a Kiel visszavágott a Hamburgnak, Ilyésék kikaptak (She)
A Kiel hazai pályán 38–35-re legyőzte az éllovas Hamburgot a német férfi kézilabda-bajnokság 29. fordulójának rangadóján, ezzel visszavágott a tavaly novemberben elszenvedett 26–25-ös vereségért. A tabellát továbbra is a Hamburg vezeti, a Kiel – amely egy mérkőzéssel többet játszott – hárompontos hátránnyal a második.
ápr. 21
8:54
Továbbjutott a Detroit (Agroinform)
A Detroit Red Wings jutott elsőként tovább az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának első fordulójából, miután szerdán a negyedik mérkőzésen is legyőzte a Phoenix Coyotes együttesét.
ápr. 21
9:12
A Detroit továbbjutott (Infostart)
A Detroit Red Wings jutott elsőként tovább az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának első fordulójából, miután szerdán a negyedik mérkőzésen is legyőzte a Phoenix Coyotes együttesét.
ápr. 21
9:48
U16-os válogatott: kezdésként ikszeltünk a lengyelek ellen (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a magyar U16-os labdarúgó-válogatott Lengyelország korosztályos csapatával.
ápr. 21
9:50
Pápa: makacs sérülés hátráltatja Tóth Norbertet (She)
Combizom- és vádlihúzódással bajlódik Tóth Norbert, a Lombard Pápa 34 esztendős középpályása.
ápr. 21
10:06
Sergio Ramos összetörte a kupát - videók (Infostart)
Reggelig tartott a Real Madrid játékosainak és szurkolóinak ünneplése a Király Kupa megnyerése után a spanyol fővárosban. Sergio Ramos leejtette a serleget, míg Iker Casillas sálakba öltöztette Madrid egyik jelképét.
ápr. 21
10:06
U16-os válogatott: kezdésként ikszeltünk a lengyelekkel (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a magyar U16-os labdarúgó-válogatott Lengyelország korosztályos csapatával.
ápr. 21
10:06
Ez a trófea nem csak rólam szól - Mourinho (Agroinform)
Guardiola kijelentette, meg kell nyernie a Barcelonának a spanyol bajnokságot, és ott kell lennie a Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 21
10:08
Férfi vízilabda: Dublinban készülnek majd pólósaink az olimpiára (She)
A dublini National Aquatic Centre-ben készül majd a magyar és a brit férfi vízilabda-válogatott a 2012-es londoni nyári olimpiát megelőzően júniusban.
ápr. 21
10:08
Nem megyünk haza üres kézzel - Sandro Rosell (Agroinform)
A Barcelona elnöke a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában gratulált a kupagyőztes Real Madridnak.
ápr. 21
10:10
Videó: „csak” bombagólokat tudott lőni a paraguayi Cerro Porteno (She)
Hiába szerzett kétgólos előnyt a chilei Colo Colo labdarúgócsapata a Libertadores-kupában a paraguayi Cerro Porteno ellen hazai pályán, a vendégek remek gólokkal végül fordítottak, és 3–2-re nyertek. A két chilei gól után Jonathan Fabbro védhetetlen, bal felső sarkos lövéssel szépített, majd a második félidő elején Iván Piris is hasonló találattal egyenlített, annyi különbséggel, hogy ő a jobb…
ápr. 21
10:12
Videó: center nélkül is Egerbe vinnék az aranyérmet a vízilabdázók (She)
Döntetlennel ért véget a férfi vízilabda ob I rájátszásában a Teva-Vasas-Plaket–ZF-Eger (7–7) találkozó. Mindkét fél megtett mindent a sikerért, ám amíg az NSO Tv-nek a vendégek arról panaszkodtak, hogy nem maradt centerük, addig a hazaiak csak az elvesztett lehetőséggel foglalkoztak.
ápr. 21
10:24
Spanyolország: busz alá ejtette Sergio Ramos a Király Kupát (She)
A csütörtök hajnali ünneplés közben megrongálódott a spanyol Király Kupa, amelyet néhány órával korábban a Real Madrid labdarúgócsapata hódított el az FC Barcelona 1–0-s legyőzésével.
ápr. 21
10:42
Áthajtott a busz a Király Kupán - videó (Agroinform)
A hajnalig tartó ünneplés némi balesettel járt a friss kupagyőztes Real Madridnál. A Király Kupa egy busz kerekei alatt végezte.
ápr. 21
11:00
NB III: egykori Fradi-kedvenc lett a Biatorbágy vezetőedzője (She)
Közös megegyezéssel távozott Németh Antal a Biatorbágy SE-től, a csapat azonban nem maradt sokáig vezetőedző nélkül.
ápr. 21
11:00
A Real Madrid győzelme képekben (Agroinform)
Körülbelül 50 ezer drukker várta csütörtök hajnalban Madridban a kupagyőztes együttest, a csapat hajnali négy órakor érkezett meg a didadalok ünneplésének szokásos helyszínére, a Cibeles térre.
ápr. 21
11:02
Kezdenek felpörögni az olaszok (Agroinform)
Két gyengébben sikerült mérkőzés után az olasz jégkorong válogatott szerdán megcsillantott valamit valós tudásából és 6-0-ra győzött Dél-Korea ellen.
ápr. 21
11:03
Megverte a Real a Barcelonát (Behaviour)
A Real Madrid nyerte a második Clásicót. A kupadöntő volt a négy Real Madrid - Barcelona összecsapás második találkozója.
ápr. 21
11:18
Labdarúgás: az MU a legértékesebb, az Arsenal többet ér a Barcánál (She)
Sorozatban hetedszer bizonyult a világ legértékesebb labdarúgóklubjának a Manchester United - a Forbes amerikai gazdasági magazin szerint.
ápr. 21
11:20
Videó: Juhász Roland mindekit megelőzve bólintott a Gent kapujába (She)
Mint arról már beszámoltunk, a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában az Anderlecht 1–1-es döntetlent játszott a Gent otthonában. A brüsszeliek korán hátrányba kerültek, ám a 37. percben egy bal oldali szöglet után a magyar válogatott védő, Juhász Roland három méterről, mindenkit megelőzve fejelt a kapuba.
ápr. 21
11:21
A 200. örökrangadó következik (Metropol)
A labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójában 200. alkalommal találkozik egymással az MTK és a Ferencváros. A mostani örökrangadónak nem a jubileum, hanem az ad különös jelentőséget, hogy a MTK-nak a bennmaradásért, az FTC-nek pedig a dobogós álmai megvalósulásáért kell mindenképpen győznie.
ápr. 21
11:36
CONCACAF: a Real Salt Lake kedvezőbb helyzetben a BL-döntőben (She)
A döntő első mérkőzésén 2–2-es döntetlent játszott egymással a mexikói bajnok Monterrey és az amerikai Real Salt Lake a közép- és észak-amerikai térségének Bajnokok Ligája-küzdelmében.
ápr. 21
11:36
A Lakers és a Spurs is egyenlített (Agroinform)
Az Oklahoma City Thunder már 2-0-ra vezet összesítésban a Denver Nuggets ellen, miután hazai pályán is legyőzte ellenfelét.
ápr. 21
11:38
Hegyikerékpár: hétvégén dél-afrikai világkupán áll rajthoz a válogatott (She)
A dél-afrikai Pietermaritzburgban kerül sor a húsvéti hétvégén az idei első hegyikerékpáros olimpiai-krossz világkupa-futamra. A versenyen magyar kerekesek is rajthoz állnak.
ápr. 21
11:39
Az FC Barcelona futballistái keresnek a legjobban (Metropol)
Az FC Barcelona és a Real Madrid labdarúgói megelőzték a New York Yankees baseball-játékosait a világ legjobban fizetett sportolóinak listáján - közölte egy brit tanulmány.
ápr. 21
11:54
540 millió forintjával tavaly Gera volt a legjobban kereső magyar sportoló (Infostart)
Gera Zoltán, az angol Fulham labdarúgócsapatának válogatott játékosa a legjobban fizetett magyar sportoló - az ESPN amerikai sportcsatorna szerdán nyilvánosságra hozott kimutatása szerint.
ápr. 21
11:54
Videoton: Lipták szerint elég lesz az egygólos előny a visszavágón (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa, Lipták Zoltán a vidi.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Kaposvár elleni idegenbeli Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzésén szerzett egygólos előny elég lehet a visszavágón a fináléba kerülés kiharcolására. Az 1–0-s Videoton-győzelemmel zárult találkozó egyetlen gólját Lipták szerezte.
ápr. 21
11:54
Újabb lépést tett a Porto a triplázás felé (Agroinform)
A már bajnok Sárkányok szerdán este legyőzték a Benficát a Portugál Kupa elődöntőjében, és bejutottak a fináléba. André Villas-Boas csapatát az Európa Ligában is nagy esélyesnek tartják.
ápr. 21
11:56
Libertadores-kupa: drámai végjáték után tömegverekedés - videó (She)
Drámai végjátékkal, majd tömegverekedéssel zárult az Argentinos Juniors–Fluminense mérkőzés a Libertadores-kupa csoportkörének utolsó fordulójában.

Keresés