2011. április 28. csütörtök

ápr. 28
0:12
Ha kimondom, amit gondolok, vége a pályafutásomnak - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid portugál trénere szerint az UEFA nem ad esélyt a Barcelona ellenfeleinek, amihez az UNICEF-nek vagy a spanyol szövetség elnökének lehet köze.
ápr. 28
0:30
BL: Úgy érzem, nincsenek továbbjutási esélyeink - Mourinho (She)
Nehéz helyzetbe került a Real Madrid labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában, miután az elődöntő első felvonását hazai pályán veszítette el 2–0-ra a Barcelonával szemben. José Mourinho, a királyiak edzője ezúttal is szokásos stílusában formálta meg véleményét.
ápr. 28
0:48
Partnere eltörte az orrát, mégis hetedik helyen a kanadai pár - videó (Agroinform)
A kanadai páros férfi tagjának orrát - vétlenül - eltörte partnernője, de Duhamel és Radford így is befejezete a rövidprogramot és a hetedik helyen áll.
ápr. 28
1:06
Férfi kosárlabda: Obie Trotter hamarosan magyar válogatott lehet (She)
Figyelemreméltó hírhez jutott a Nemzeti Sport: amit eddig csak pletykáltak, igaz, a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának amerikai irányítója, Obie Trotter hamarosan magyar válogatott lehet.
ápr. 28
6:48
NHL: a Tampa Bay a Pittsburghöt, a Boston a Montrealt búcsúztatta (She)
A Tampa Bay Lightning és a Boston Bruins is bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában. A Tampa Bay 1–0-ra nyert a Pittsburgh Penguins ellen, míg a Boston hosszabbításban 4–3-ra győzte le a Montreal Canadienst. Mindkét párharcban a hetedik összecsapás döntött.
ápr. 28
6:51
Történelmi tettre készül a Villarreal (Behaviour)
Elődöntőt már kétszer játszott - öt éve a labdarúgó Bajnokok Ligájában az Arsenal elleni párharc hajrájában kihagyott tizenegyes miatt bukott el, egy alkalommal pedig az UEFA Kupában (az Európa Liga elődje) -, de most már végre a döntőbe is szeretne bejutni a Villarreal, amely a kontinentális porondon lényegesen fényesebb múlttal büszkélkedő Porto (kétszeres BEK/BL-győztes, egyszeres UEFA Kupa-…
ápr. 28
6:53
Ryan: rég nem közlegény (Behaviour)
Mindkét szakvezető Manuel Neuer teljesítményét emelte ki elsősorban a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi elődöntője után. A Manchester United vendégként 2-0-ra nyert a Schalke ellen, s ha a német kapus nem véd káprázatosan, sokkal nagyobbá válhatott volna a két csapat közti differencia. Ennek nyomán Sir Alex Ferguson nem csak a hazai portást, saját együttesét is alaposan méltatta.
ápr. 28
7:06
NBA: életben maradt a Spurs, továbbjutott a Heat és a Thunder (She)
A San Antonio Spurs drámai mérkőzésen, hosszabbításban 110–103-ra nyert a Memphis Grizzlies ellen, így életben tartotta reményeit arra, hogy bejusson a Nyugati főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Az Oklahoma City Thundernek ez már sikerült, miután 4–1-re megnyerte a Denver elleni párharcát, míg a Miami keleten vette sikerrel a playoff első…
ápr. 28
7:09
Messi-parádé a Bernabeu-ban (Behaviour)
Tegnap rövid időn belül immár harmadszor csapott össze egymással a Real és a Barca, és elsősorban Messi ragyogó játékának köszönhetően a katalánok már a döntőben érezhetik magukat.
ápr. 28
7:11
A hibákból is tanulnak (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott egy győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen végzett a hétvégén befejeződött háromcsapatos Batta Kupán. A torna célja a felkészülés volt a németek elleni sorsdöntő jelentőségű júniusi világbajnoki selejtezőkre. Mátéfi Eszter, a nemzeti együttes szövetségi kapitánya azt mondja, rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodott.
ápr. 28
7:13
Dzsudzsákért 15 millió fontot adna a Lazio (Behaviour)
Lassan nincs olyan nap, amikor ne látna arról napvilágot egy hír, hogy éppen melyik európai élcsapat éppen mennyiért szeretné nyáron megvásárolni Dzsudzsák Balázst.
ápr. 28
7:15
A Kaposvár sikere a Fradi ellen (Behaviour)
Igazi rangadóra, méghozzá pikáns rangadóra került sor tegnap az NBI 25. fordulójában Kaposváron. A fantasztikusan szereplő Rákóczi ugyanis azt a Ferencvárost fogadta, melynek szakmai igazgatója, Pruckner László először volt a somogyi városban ellenfél edzője.
ápr. 28
7:17
Nézőcsúcsot hozott a magyar-olasz (Behaviour)
A Sport TV eddigi történetének legnézettebb hokimérkőzése lett a szombat este közvetített Magyarország-Olaszország divízió I-es vb-döntő.
ápr. 28
7:19
Kunkli a quad után Sappre vár (Behaviour)
Május elsején a már visszavonult thaibox-világ- és Európa-bajnok Kunkli Tivadar és a nála egy mázsával nehezebb, 170 kilós amerikai Bob Sapp összecsapása lesz a K-1 Rules Budapest Tournament nevű esemény főmérkőzése a Papp László Sportarénában.
ápr. 28
7:42
A Milan futballcsapatáé lehet az egyik legnagyobb brazil tehetség (Infostart)
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan várhatóan megszerzi az egyik legnagyobb brazil tehetségnek tartott Paulo Henriquét, becenevén Gansót.
ápr. 28
7:42
CONCACAF: a Monterrey Suazo góljával idegenben nyerte meg a BL-t (She)
A Monterrey 1–0-ra nyert idegenben a Real Salt Lake ellen a közép- és észak-amerikai térség labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőjének visszavágóján, így 3–2-es összesítéssel megnyerte a trófeát. A mexikói bajnok győztes gólját a chilei Humberto Suazo szerezte az első félidő hajrájában.
ápr. 28
8:18
Triatlon: a nemzetközi szövetség csapatversenyt szeretne Rióban (She)
Egész éven át tartó versenysorozatot indít csapatok számára a Nemzetközi Triatlonszövetség (ITU) azzal a nem titkolt céllal, hogy ez a szám bekerüljön a 2016-os olimpia műsorába.
ápr. 28
8:36
Videó: az 50 éves Mizsér Attila szerint világszínvonalú a magyar öttusa (She)
Az 1988-as szöuli olimpián csapatban aranyérmes öttusázó Mizsér Attila  boldogan összegezte az elmúlt éveket 50. születésnapja alkalmából, továbbá elárulta, hogy reménykedik egy öttusázó magyar aranyéremben a londoni játékokon. Az NSO Tv az olimpiai bajnokot köszöntötte.
ápr. 28
8:38
Ökölvívás: Haye lesz az ötvenedik, akit kiütök - Vladimir Klicsko (She)
Július 2-án, Hamburgban egyesít címet a nehézsúlyú IBF/WBO-világbajnok Vladimir Klicsko és a WBA-címvédő David Haye. A felvezetés és a nyilatkozatháború természetesen már megkezdődött, az ukrán világbajnok a napokban azt mondta, KO-győzelmeit illetően az angol bunyós ellen jubilál majd július 2-án.
ápr. 28
8:54
Barcelona: jogi lépéseket fontolnak Mourinho nyilatkozata miatt (She)
A Barcelona labdarúgócsapatánál azon gondolkodnak, hogy az UEFA fegyelmi bizottságánál panaszt tesznek José Mourinhóval szemben. A Real Madrid edzője csapata BL-elődöntőben elszenvedett 2–0-s veresége után tett olyan nyilatkozatot, amely a katalán csapat szerint sértő rájuk nézve.
ápr. 28
8:54
A Boston és a Tampa jutott tovább utolsóként (Agroinform)
Utolsóként a Boston Bruins és a Tampa Bay Lightning jutott be az NHL főcsoport elődöntőjébe, miután az utolsó hetedik mérkőzésen nyerni tudott.
ápr. 28
8:56
Videó: fordulatos hajrá a Memphis-San Antonio NBA-találkozón (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a San Antonio Spurs drámai mérkőzésen, hosszabbításban 110–103-ra nyert a Memphis Grizzlies ellen, így életben tartotta reményeit arra, hogy bejusson a Nyugati főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Most nézze meg a meccs összefoglalóját.
ápr. 28
9:12
A 21 éves Ganso a Milanba igazolhat (Agroinform)
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan várhatóan megszerzi az egyik legnagyobb brazil futballtehetségnek tartott Paulo Henrique Gansót.
ápr. 28
9:30
Krikett: sok házi feladat a 144 éves rekord megdöntéséért cserébe (She)
Barney Gibson 15 évesen és 27 naposan lett minden idők legfiatalabb angol első osztályú krikettjátékosa, és ezzel egy 144 éves (!) rekordot döntött meg.
ápr. 28
9:30
A Barcelona jogi lépéseket tehet Mourinho ellen (Agroinform)
A katalánok mérlegelik, hogy tegyenek-e lépéseket az UEFA fegyelmi bizottságánál Jose Mourinho szerintük sértő nyilatkozata miatt.
ápr. 28
9:48
Zalaegerszeg: ingyenes lesz a bejutás a kupaelődöntő visszavágójára (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata bejelentette, hogy kedden ingyenesen lehet megtekinteni a Kecskemét elleni Magyar Kupa-elődöntő-visszavágót.
ápr. 28
9:48
Guardiola Messit dicséri, Mourinho a bírót bírálja (Metropol)
Lionel Messit dicsérte Josep Guardiola, az FC Barcelona vezetőedzője, miután csapata 2-0-ra nyert a Real Madrid vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjében. José Mourinho, a Real portugál mestere szerint eldőlt a továbbjutás kérdése.
ápr. 28
9:50
Videó: sorsdöntő távoli bomba és védelmi hiba az NHL rájátszásában (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Tampa Bay Lightning és a Boston Bruins is bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában. A Tampa Bay 1–0-ra nyert a Pittsburgh Penguins ellen, míg a Boston hosszabbításban 4–3-ra győzte le a Montreal Canadienst. Most nézze meg a sorsdöntő találatokat!
ápr. 28
9:51
Sporthírek - NHL, NBA (Behaviour)
Az NHL konferencia-negyeddöntőinek utolsó napján hosszabbításban dőlt el a továbbjutás a Boston Bruins - Montreal Canadiens hetedik összecsapásán - a bostoniak javára. Egyetlen gól döntött a Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning hetedik mérkőzésén - az alapszakaszban másodikként végzett "Pingvinek" vettek kényszerű búcsút az NHL rájátszásától.
ápr. 28
9:52
Labdarúgás: Porto-Villarreal és portugál testvérharc az El-ben - program (She)
A Bajnokok Ligája után a még versenyben lévő négy labdarúgócsapat csütörtökön lép pályára a második számú nemzetközi kupasorozat, az Európa-liga elődöntőjében. Az egyetlen nem portugál klub, a spanyol Villarreal a Porto otthonába látogat, míg a Benfica a testvérharc első felvonásán a Bragát fogadja.
ápr. 28
9:54
Libertadores-kupa: a Santos és a Cruzeiro is egygólos előnyt szerzett (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének magyar idő szerint csütörtök hajnali mérkőzésein két brazil csapat, a Santos és a Cruzeiro is egygólos előnyt szerzett. Előbbi hazai pályán a mexikói Américát verte meg 1–0-ra, utóbbi pedig Kolumbiában, az Once Caldas otthonában győzött 2–1-re.
ápr. 28
9:56
Kolumbia: még súlyosabb büntetés és közmunka a bagolygyilkosnak (She)
Többszörösére növelték a pénzbüntetését, és közmunkát is kell végeznie Luis Morenónak, a kolumbiai Pereira labdarúgójának, aki februárban agyonrúgott egy baglyot egy bajnoki mérkőzésen.
ápr. 28
10:06
A Barcelona feljelentheti Mourinhót az UEFA-nál (Infostart)
A Real Madrid otthonában 2-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-elődöntő után tett nyilatkozata miatt az FC Barcelona fontolgatja, hogy bepanaszolja José Mourinhót, a fővárosiak vezetőedzőjét az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA).
ápr. 28
10:06
Női röplabda: Nagy Mariann lett az olasz A2 -liga pontkirálya (She)
Ötödik lett az olasz A2-liga alapszakaszában a Pontecagnano, amely a másik feljutó helyért kiírt osztályozó elődöntőjében a második Chierivel csatázik az egyik fél második győzelméig.
ápr. 28
10:06
Súlyosbították a bagolygyilkos futballista büntetését (Metropol)
Többszörösére növelték a pénzbüntetését, és közmunkát is kell végeznie Luis Morenónak, a kolumbiai Pereira labdarúgójának, aki februárban agyonrúgott egy baglyot egy bajnoki mérkőzésen. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.
ápr. 28
10:06
Gerard Piqué szerint a Real megint nem akart futballozni (Agroinform)
A Real Madrid felett aratott 2-0-s siker után a Barcelona játékosai természetesen elégedetten nyilatkoztak.
ápr. 28
10:08
Guardiola Messit dicséri, Mourinho szerint eldőlt a párharc (Infostart)
Lionel Messit dicsérte Josep Guardiola, az FC Barcelona vezetőedzője, miután csapata 2-0-ra nyert a Real Madrid vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjében. José Mourinho, a Real portugál mestere szerint eldőlt a továbbjutás kérdése.
ápr. 28
10:24
Még súlyosabb büntetés és közmunka a bagolygyilkosnak (Infostart)
Többszörösére növelték a pénzbüntetését, és közmunkát is kell végeznie Luis Morenónak, a kolumbiai Pereira labdarúgójának, aki februárban agyonrúgott egy baglyot egy bajnoki mérkőzésen.
ápr. 28
10:24
ZTE: Nem csak a játékosok voltak feszültek, de ez belső ügy - Csank (She)
Érdekes nyilatkozatot adott a ZTE–Siófok (2–1) mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője, Csank János.
ápr. 28
10:24
Pénzbüntetés és közmunka lett a bagolygyilkos büntetése (Agroinform)
Többszörösére növelték a pénzbüntetését, és közmunkát is kell végeznie Luis Morenónak, a kolumbiai Pereira labdarúgójának, aki februárban agyonrúgott egy baglyot egy bajnoki mérkőzésen.
ápr. 28
10:26
BL: Pepe belépője nem ért piros lapot - Xabi Alonso (She)
Az érintett játékosok véleménye megegyezik abban, hogy a portugál Pepe 61. percben történt kiállítása volt a Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája elődöntő első felvonásának döntő momentuma. A katalánok kétgólos győzelmükkel (2–0) nagy lépést tettek a döntőbe jutás felé. Xabi Alonso, a madridiak középpályása szerint Wolfgang Stark a mérkőzést, így a továbbjutást is döntően befolyásoló hibát…
ápr. 28
10:26
Rosálás, vezércsel, susztermatt - Barca-Real meccselemzés (Agroinform)
Real Madrid-Barcelona (0-2) - taktikázás, mágnestábla, és formációk, avagy meccset elemzünk.
ápr. 28
10:28
Vasco da Gama: a visszatérő Juninho heti fizetése 55 font lesz (She)
Tíz év után visszatért a Vasco da Gama labdarúgócsapatához Juninho Pernambucano.
ápr. 28
10:42
Vízilabda ob I: a következő szezonban 13 helyett 12 csapat szerepel (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség szerdai elnökségi ülésén jóváhagyta a 2011–2012-es szezon versenykiírását: az idei 13-mal szemben 12 csapat szerepel a januári Eb által félbevágott bajnokságban.
ápr. 28
10:42
A Barcelona bepanaszolhatja Mourinhót az UEFA-nál (Metropol)
Mourinho élesen bírálta a találkozót vezető német Wolfgang Starkot, és arra is utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát.
ápr. 28
10:44
BL: Nem értem, a Barca miért játszhat mindig tíz ember ellen - C. Ronaldo (She)
Többi madridi társához hasonlóan Cristiano Ronaldo is roppant idegesen nyilatkozott a Real Madrid–Barcelona (0–2) Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzését követően.
ápr. 28
10:46
Sunderland: elfogytak a csatárok, csak egy 18 éves támadó bevethető (She)
Hiába áll a Premier League 12. helyén a Sunderland együttese négy fordulóval az idény vége előtt, nem érezheti magát teljes biztonságban: előnye hét pont a kiesőhelyen álló Wigannel szemben, és elfogytak a csatárai: Asamoah Gyan és Danny Welbeck is az idény végéig kidőlt.
ápr. 28
11:00
Videó: C. Ronaldo egyedül próbált harcolni a Barca-háromszöggel (She)
Cristiano Ronaldo egyedül nem tudta megszerezni a labdát Barcelona játékosaitól a szerdai Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája összecsapáson. A portugál légiós igen csak frusztrált lett attól, hogy társai nem akarták letámadni a labdát birtokló katalán védelmet, és egyedül kellett üldöznie a lasztit.
ápr. 28
11:00
Továbbment a Miami és az Oklahoma, a Spurs megúszta a kiesést (Agroinform)
Keleten a Miami Heat, nyugaton pedig az Oklahoma City Thunder jutott tovább szerdán az NBA rájátszásának első fordulójából.
ápr. 28
11:02
BL: Számomra ez egy túl szigorú ítélet volt - Iker Casillas (She)
Nehéz helyzetben van a spanyol Real Madrid labdarúgócsapata, miután a Bajnokok Ligája elődöntőjének első, hazai felvonását 2-0-ra elveszítette a Barcelonával szemben. Iker Casillas – ellentétben például edzőjével, José Mourinhóval –, nem hajlandó nyilvánosan is letenni a továbbjutásról, de Pepe kiállítását ő is döntő fordulatnak tartja.

Keresés