2011. április 28. csütörtök

ápr. 28
11:18
BL: egy kiállítás képei - Pintót két madridi is inzultálta (She)
A szerdai Real Madrid–Barcelona (0–2) Bajnoki Ligája elődöntő első felvonásának szünetében elszabadultak az indulatok. A játékosok az öltöző felé vonultak, a hajrá vitatott jelenetei azonban még forrtak bennük. José Pinto, a katalánok cserekapusa különös affér részese lett. A parázs hangulatban harsányan vitatkoztak egymással a felek – Álvaro Arbeloa és Seydou Keita esett először egymásnak…
ápr. 28
11:18
Komjáti már elfelejtette a ZTE elleni zakót (Agroinform)
A remekül szereplő Vasas vezetőedzője már nem szeretne emlékezni arra, hogy leendő ellenfelük a Magyar Kupában kiütéses vereséget mért rájuk.
ápr. 28
11:20
NBA: egy idény után elköszöntek a Golden State vezetőedzőjétől (She)
Megvált vezetőedzőjétől az NBA-ben szereplő Golden State Warriors, amely egymás után a negyedik idényében maradt le a rájátszásról.
ápr. 28
11:36
Gyorsasági autó, Lotus-kupa: a hölgyek a Hősök terén dedikálnak (She)
A hazánkban az idén életre hívott női versenysorozat, a Lotus-kupa mezőnye csütörtökön felvonulást tart a városban: a hölgyek 16.45-kor a Hősök terén dedikálnak, majd szombaton és vasárnap a Hungaroringen száguldanak a gyorsasági autós ob nyitó futamának keretében.
ápr. 28
11:36
Ronaldo egyedül maradt a letámadásnál és kiborult (Agroinform)
A Barcelona nyugodtan passzolgathatott a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntőben, ugyanis a királyi csapatban csak a portugál hetes próbálta megszerezni a labdát, egyedül természetesen esélytelenül.
ápr. 28
11:38
Férfi kézilabda: hét jelenlegi veszprémi és Ilyés mehet Dohába (She)
AZ MKB Veszprém kézilabdacsapatának információja szerint a szövetség hozzájárult, hogy a bajnokcsapat nyolc, orvosi vizsgálaton megfelelő játékosa szerepeljen május 14. és 18. között Dohában a klubcsapat-vb-n.
ápr. 28
11:54
A frusztrált madridi játékosok szerint jogtalan volt Pepe kiállítása (Agroinform)
A Real Madrid-Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő (0-2) első mérkőzése után a Real játékosai Pepe kiállításában látják a vereség okát.
ápr. 28
11:56
Mostantól az olimpia a tét a vívóknak (Agroinform)
A férfi kardozók és párbajtőrözők egy-egy versenyével a hétvégén kezdetét veszi a vívók olimpiai kvalifikációs időszaka.
ápr. 28
12:12
NB I: Sztárjátékosunk az utóbbi két meccsen nem vette le a labdát - Csertői (She)
Csertői Aurél, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője rendkívül kritikus hangnemben tartott sajtótájékoztatót a Pápa elleni 2–1-es vereséget követően. Az edző hangsúlyozta, hogy komoly mentális és állóképességi problémákat tapasztalt csapatának egyes játékosainál, és jelenleg gyakorlatilag „mindegy, hogy ki játszik”.
ápr. 28
12:14
Női kézilabda: Spiridon számára idő előtt befejeződött a szezon (She)
Makacs térdsérülése miatt Simona Spiridon nem lép már pályára a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában ebben az idényben – és vélhetően a későbbiekben sem, mivel a szezon végén távozik Győrből.
ápr. 28
12:16
Videó: Pinto lett a vesztese a szünetbeli balhénak az el clásicón (She)
Többször is beszámoltunk már arról, hogy a Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája összecsapás szünetében a játékosok, vezetők egymásnak estek az öltözők felé menet. Az affér után csak Pinto, a katalánok cserekapusa kapott piros lapot.
ápr. 28
12:30
Női kézilabda: Néhány játékos megkért, irányítsam a válogatottat - Mocsai (She)
Mocsai Lajos, az MKB Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a kezi.hu szakportálnak elmondta, megkereste a női válogatott néhány játékosa, hogy irányítsa a csapatot.
ápr. 28
12:30
Ha a PSV bukja a BL-t, Dzsudzsák eligazol - Fehér Csaba (Agroinform)
A NAC Breda védője szerint amennyiben a PSV marad a holland bajnokság harmadik helyén, Dzsudzsák Balázs távozik a csapattól.
ápr. 28
12:48
BL: Messi két szúrással térdre kényszerítette a Realt - lapszemle (She)
A spanyol sportlapok hovatartozástól függően értékelték a szerdai Real Madrid–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntőt. A 2–0-s vendéggyőzelmet hozó meccsről a madridi lapok bírói csalást kiáltanak, míg a barcelonaiak Lionel Messit dicsőítik. A nemzetközi sajtó a katalánokkal ért egyet.
ápr. 28
12:48
Torun Hamburgból a feljutó Herthához igazol (Agroinform)
A Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC labdarúgócsapatába igazol Tunay Torun.
ápr. 28
12:50
Bayern München: Robben szerint most nagy szükségük lenne Van Bommelre (She)
Arjen Robben szerint a Bayern München megérzi a télen Milanba szerződött Mark van Bommel hiányát.
ápr. 28
12:50
Fanny Fischer sem jön Szegedre (Agroinform)
Újabb német kajakos lépett vissza az idei kajak-kenu világbajnokságtól, a háromszoros világbajnok Fanny Fischer sem jön Szegedre.
ápr. 28
12:52
Hertha: Hamburgból erősítenek az élvonalba visszajutó berliniek (She)
A Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC labdarúgócsapatába igazol Tunay Torun.
ápr. 28
13:06
Kerékpár: Kusztor három szakasz után vezet a Tour de Bretagne-on (She)
Kusztor Péter magyar országúti bajnok a harmadik, szerdai szakaszon átvette a vezetést az Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne viadalon.
ápr. 28
13:06
Prukner szerint sokszor nem kapnak egyenlő elbírálást (Agroinform)
A Ferencváros szakmai igazgatója a szezon végén videót vágna össze, amiből kiderülne, a játékvezetők nem védik a támadófutballt.
ápr. 28
13:08
Videó: Rochembackot durván arcon taposták a Libertadores-kupában (She)
Tomás Costa durván megtaposta Fábio Rochembackot a Grémio–Universidad Católica (1–2) Libertadores-kupa összecsapáson. A 26. percben történt eset után Costa csak sárga lapot kapott…
ápr. 28
13:10
Légiósok: Dzsudzsák nincs a Barca és a Real Madrid szintjén - Erwin Koeman (She)
Több holland forrás is idézi Erwin Koemant, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát, aki a PSV szélsőjéről, Dzsudzsák Balázsról mondott velős véleményt, csakúgy, mint a NAC Breda magyar légiósa, Fehér Csaba.
ápr. 28
13:24
Arsenal: Ha valakit kritizálni lehet, az én vagyok - Wenger (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere, Arsene Wenger arról beszélt újságíróknak, hogy bosszantó a csapat körül kialakult helyzet, mert a kritikák ellenére játékosai sokkal többet érdemelnének, mint amilyen eredményeket elértek az elmúlt szezonokban.
ápr. 28
13:42
Man. United: Az Arsenal sebzett vad, óvakodnunk kell tőle - Evra (She)
Patrice Evra szerint az idény egyik legnehezebb mérkőzése vár a Manchester Unitedra vasárnap délután az Arsenal otthonában. A francia hátvéd szerint a két hónapja még négy trófeára hajtó, de mára már mindegyikről lemondó „ágyúsok” minden mindegy alapon vágnak neki a meccsnek, ami nagyon veszélyes lehet a Chelsea elől menekülő MU számára.
ápr. 28
13:42
Húszmillió jegyigénylés érkezett (Agroinform)
Több mint húszmillió jegyet igényeltek a szurkolók az Interneten a londoni olimpiára, a megnyitóra tízszeres a túljelentkezés.
ápr. 28
13:44
Hegyikerékpár: rekordnevezést várnak a vasárnapi Buda Maratonra (She)
Több sportág kiválósága jelezte részvételi szándékát a május elsejei sportmajálisra, a Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválra, melynek keretén belül rendezik a Buda Maratont a Hármashatár-hegyi Repülőtéren és annak környékén.
ápr. 28
13:44
Szatmárit kirakta a keretből Garami (Agroinform)
A kapus lecserélése után meglehetősen kritikusan nyilatkozott csapatával kapcsolatban, ezért a szakmai igazgató az NB II-es csapathoz száműzte.
ápr. 28
14:00
F1: Ecclestone még egy hónapig várna a bahreini szervezők döntésére (She)
A korábban kiszabottnál több időt adna Bernie Ecclestone a helyi zavargások miatt március 13-ról elhalasztott bahreini Formula–1-es futam szervezőinek arra, hogy eldöntsék, meg tudják-e rendezni idén a futamot. A Formula–1 gazdasági vezetője jelezte: szerinte nem mindenképpen kell ragaszkodni a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által kiszabott május elsejei határidőhöz.
ápr. 28
14:00
Az AS szabályos szerelést csinált Pepé kiállításából? (Agroinform)
Az as.com gyanús fotót közölt Pepé kiállításáról, amelyen egyes külföldi lapok szerint feljebb "álmodták" a labdát.
ápr. 28
14:02
Verekedés a Stuttgart edzésén - fotók (Agroinform)
Bár a csapat távolodik a kieső zónától, úgy tűnik, hogy még sincsen nyugalom a Bundesligában szereplő VfB Stuttgartnál.
ápr. 28
14:18
Női vízilabda: Valkai Ágnes fájós vállai miatt kért pihenőt a nyárra (She)
Valkai Ágnes, az Ortigia női vízilabdacsapatának játékosa a bal és a jobb vállát is fájlalja, s emiatt kérte Merész András szövetségi kapitányt, hogy pihenéssel tölthesse a nyarat a válogatottbeli szereplés helyett.
ápr. 28
14:18
Hatmilliárdba kerülnének a Világjátékok az államnak (Agroinform)
Hatmilliárd forint állami támogatásra lenne szükség a 2017-es Világjátékok megrendezéséhez - Szántó Éva, a Nemzeti Sportszövetség főtitkára szerint.
ápr. 28
14:36
Világjátékok: Budapestnek hatmilliárd forintos kormánygaranciára kell a rendezéséhez (She)
„Az előzetes kalkuláció szerint hatmilliárd forint állami támogatásra lenne szükségünk a kétezer tizenhetes világjátékok megrendezéséhez” – nyilatkozta Szántó Éva, a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) főtitkára a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
ápr. 28
14:36
Messi izomszakadást szenvedett az El Clásicón (Agroinform)
Az FC Barcelona argentin támadója, Lionel Messi izomszakadást szenvedett a Bajnokok Ligája elődöntő első párharcán, így kihagyja a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzést.
ápr. 28
14:38
NB II: Stark Péter és a PMFC közös megegyezéssel bont szerződést (She)
Stark Péterrel közös megegyezéssel szerződést bont a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában harmadik helyen álló PMFC, adta hírül a pmfc.hu.
ápr. 28
14:54
Világjátékok: Budapestnek hatmilliárd forintos kormánygarancia kell a rendezéséhez (She)
„Az előzetes kalkuláció szerint hatmilliárd forint állami támogatásra lenne szükségünk a kétezer tizenhetes világjátékok megrendezéséhez” – nyilatkozta Szántó Éva, a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) főtitkára a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
ápr. 28
14:54
Nem lesz gond a licenccel a DVTK-nál (Agroinform)
A diósgyőriek ügyvezető igazgatója szerint hamarosan benyújtják a hiányzó iratokat így a fehér asztal mellett nem lesz semmilyen akadálya a feljutásuknak.
ápr. 28
14:56
Paksi FC: Égerre újabb vizsgálatok várnak, Győrben nem játszik (She)
Mint ismeretes, a Paksi FC védője, Éger László rosszul lett csapata Videoton elleni bajnokiján, hordágyon kellett levinni.  A 33 éves labdarúgóról ma vették le azt a műszert, amivel 24 órán keresztül vizsgálták a szívműködését.
ápr. 28
14:56
Farfán a Milanba tart - lapértesülés (Agroinform)
Olasz lapértesülés szerint a Schalke 04 szélsője, Jefferson Farfán a Serie A listavezetőjénél, az AC Milannál köthet ki a nyáron.
ápr. 28
15:12
Kranjcar Olaszországba igazolhat (Agroinform)
A Tottenham Hotspur középpályása, Niko Kranjcar megelégelte, hogy csupán kiegészítő szerepkörben kap lehetőséget, így lehet, hogy jövőre Olaszországba teszi át székhelyét.
ápr. 28
15:30
Belső ügy Zalaegerszegen, kínos közjáték Debrecenben, Véber-show Pápán (Agroinform)
A 25. fordulójában sem a Siófok sem az MTK nem tudott pontot szerezni a kiesés ellen folytatott harcban, a Ferencváros pedig ismét leszorult a dobogóról.
ápr. 28
15:48
Siófok: megműtötték a keresztszalag-szakadást szenvedett Kantát (She)
Ma Székesfehérváron megműtötték Kanta Szabolcsot, a Siófok labdarúgóját, akinek egy éven belül kétszer szakadt el a keresztszalagja.
ápr. 28
15:50
BL: Futballozni akartunk, a katalánok viszont csak sírtak - Adebayor (She)
Adebayor volt talán a legdühösebb a Real–Barca meccs után a Bernabéu Stadion vegyes zónájában. Nem is tett lakatot a szájára, dühösen nyilatkozott egy angol tévétársaságnak.
ápr. 28
16:06
Profi ökölvívás: Erdei egykori riválisával bokszol Hubert László (She)
Helyi idő szerint szombat este a Mexikóban található Texcocóban lép kötelek közé Hubert László. A magyar cirkálósúlyú bunyós ellenfele a honi szurkolók által is jól ismert olasz Giaccobe Fragomeni, Erdei Zsolt egykori riválisa lesz – tájékoztatta lapunkat Hubert promótere, a Profibox Promotiont vezető Petrányi Zoltán.
ápr. 28
16:06
Mourinho nem ülhet a kispadra a Nou Campban (Agroinform)
A Real Madrid portugál edzője további büntetésekre számíthat, mert a sajtótájékoztatón az UEFA-t sem kímélte.
ápr. 28
16:08
Bulgária: Sztiocskov Vietnam válogatottjának kapitánya lehet (She)
A bulgáriai futball-legenda, Hriszto Sztoicskov Venezuela labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya lehet – értesült a Reuters.
ápr. 28
16:24
Műkorcsolya-vb: Chan a világ legjobb eredményével nyert (She)
A kanadai Patrick Chan nyerte meg a férfiak versenyét a moszkvai műkorcsolya-világbajnokság csütörtöki napján.
ápr. 28
16:26
Sznúker: Hendry folytatja a játékot, Ronnie elismerte hibáit (She)
A hétszeres világbajnok sznúkeres, Stephen Hendry a BBC-nek adott interjúban kifejtette, annak ellenére, hogy a sheffieldi világbajnokságon már a második fordulóban búcsúzott Mark Selby ellen (13:4), az előzetes találgatások ellenére sem hagyja abba a játékot. Ronnie O'Sullivan a John Higgins ellen 13:10-re elveszített negyeddöntő után elismerte hibáit, melyek vereségéhez vezettek.
ápr. 28
16:28
Ökölvívás: három bronzzal zárták a magyar lányok a korosztályos vb-t (She)
Mindhárom magyar elődöntős bronzérmet szerzett csütörtökön a junior- és ifjúsági leányok első ökölvívó-világbajnokságán, Antalyában.
ápr. 28
16:30
Atlétika: Szekeres Pál a Keszthelyi Kilométerek fővédnöke (She)
Elfogadta a felkérést Szekeres Pál, így a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportügyekért felelős helyettes államtitkára lesz a június 5-ei Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny fővédnöke. A szervezők a mozgáskorlátozottak számára eltörölték a nevezési díjat.

Keresés