2011. április 16. szombat

ápr. 16
0:33
Videó: bemutatjuk a hokiválogatottat - támadók, 1.rész (She)
Bemutató-jellegű portréink elérkeztek a magyar jégkorong-válogatott támadószekciójához. Amelynek első részében két-két fehérvári és újvárosi nevelt szerepel: a két jóbarát Sofron István és Vas János, rajtuk kívül pedig utóbbi bátyja, Márton, akinek az erő és pontosság kérdésében Orbán Attila jut eszébe, míg negyedikként Kóger Dániel keveredik dilemmába a szex és New York kapcsán.
ápr. 16
0:37
DVSC: Scasny szerint nem könnyű a kiesés elől menekülő csapatok ellen (She)
Az utolsó előtti helyen álló Siófok csapatát látja vendégül a DVSC-TEVA szombaton 15 órától a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A Loki vezetőedzője, Zdenek Scasny szerint nem szabad azzal foglalkozni, hogy hányadik helyen áll az ellenfél, a három pontot meg kell szerezni. A tréner klubja hivatalos honlapjának, a dvsc.hu-nak nyilatkozott.
ápr. 16
1:06
Többet vártunk a Fraditól - Lisztes Krisztián (Agroinform)
Lisztes Krisztián, Kulcsár Dávid és Ferenczi István, a Vasas labdarúgói az FTC-Vasas (0-1) találkozó után értékelik az egykori csapatuk elleni mérkőzést.
ápr. 16
1:10
Elődöntők az FA-kupában, Arsenal-Liverpool és egyebek (Agroinform)
A kupa egyik elődöntőjében manchesteri rangadó lesz, a másik az angolokat sem érdekli, hisz rászervezték a bajnoki derbit.
ápr. 16
1:14
Ismét Ganxsta Zolee írta a torna hivatalos dalát (Agroinform)
Vasárnap kezdetét veszi a divízió I-es jégkorong világbajnokság a Papp László Sportarénában. A vb hivatalos dalát ezúttal is az ismert zenész Ganxsta Zolee írta.
ápr. 16
1:42
Meg vagyunk átkozva gól ellen - Csizmadia Csaba (Agroinform)
Csizmadia Csaba, a Fradi védője, és Justin Haber kapus értékelte a Ferencváros-Vasas (0-1) bajnoki mérkőzést a Hathárom TV-nek.
ápr. 16
2:36
Benítez sírva fakadt a megemlékezésen - videó (Agroinform)
A Vörösök korábbi vezetőedzője a hillsborough-i katasztrófa 22. évfordulóján rendezett megemlékezésen könnyeivel küszködve fogadta a közönség éltetését.
ápr. 16
6:15
Formula-1: továbbra is Vettel a leggyorsabb Kínában, Webber bajban (She)
Sebastian Vettelt a Kínai Nagydíj szombati szabadedzésén sem lehetett megverni Sanghajban, ahol a világbajnoki címvédő két tizeddel volt gyorsabb Jenson Buttonnál, akit Lewis Hamiltonm, Nico Rosberg és Fernando Alonso követett. Michael Schumacher a 9. helyen zárta a tréninget, míg az autójával bajlódó Mark Webber csupán öt kör megtétele után a 15. pozícióban zárt. Az időmérő edzés magyar idő…
ápr. 16
6:51
Női kézilabda: horvát húzóemberek pótolhatják a Győrbe érkező Lekicset (She)
A Siol Sport információi szerint véglegessé vált, hogy a Krim Ljubljana női kézilabdacsapatának legjobb játékosa, Andrea Lekics nem marad a klubnál, és a Győri Audi ETO KC-hoz távozik, csupán azt nem tudják, hogy a felek aláírták-e a szerződést.
ápr. 16
6:51
Mourinho: csak a trófeák számítanak (Behaviour)
Két spanyol (Barcelona, Real Madrid), valamint egy-egy angol (Manchester United) és német (Schalke 04) együttes jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Valamennyi kettős győzelemmel lépett túl a negyeddöntőn, jóllehet efféle bravúrt előzetesen egyiküktől se lehetett remélni, ráadásul soha nem is fordult elő korábban.
ápr. 16
6:53
Pontokért hajtanak a motorozás Mekkájában (Behaviour)
A hétvégén folytatódik a Supersport motoros-világbajnokság, és a mezőny a sportág Mekkájában, a hollandiai Assenben méri össze tudását. A 600-sok között a harmadik futamon is jó eséllyel indul harcba a Team Hungary Toth, hisz a színmagyar istálló az eddigi két versenyen mindkétszer a pontszerző zónában végzett, ami a nem gyári csapatok között megsüvegelendő teljesítmény.
ápr. 16
6:55
Vettel történelmi triplára készül Sanghajban (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy a hétvégi Forma-1-es Kínai Nagydíjon is maximum az lesz a kérdés, ki indul a második rajtkockából, és ki lesz a második a futamon. Ugyanis már a tegnapi szabadedzéseken kiderült, a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt itt talán még annyira sem tudják megszorítani vetélytársai, mint az előző két idei versenyen.
ápr. 16
7:09
Finn Kupa: Gruborovics négyet vállalt csapata nyolc góljából (She)
Bejutott a negyeddöntőbe a labdarúgó Finn Kupában a JJK, miután a nyolc között idegenben 8–0-ra nyert a második ligás PK-35 II ellen. A vendégek nyolc góljából négyet Gruborovics Tamás szerzett.
ápr. 16
7:09
Ancelotti nyáron távozik? (Behaviour)
Ennél kevesebbért is menesztett már edzőt Roman Abramovics a Chelsea tulajdonosa, így az sem meglepő, hogy az orosz milliárdos érkezése óta a leggyengébb szezont produkáló csapattól távoznia kell az olasz menedzsernek.
ápr. 16
7:11
El clásico: Puyol zöld utat kapott az orvosoktól, játszhat Madridban (She)
Carles Puyolt egészségesnek nyilvánították a Barcelona labdarúgócsapatának orvosai, így a katalánok kapitánya pályára léphet a Real Madrid elleni szombat esti rangadón.
ápr. 16
7:11
Federer kiesett (Behaviour)
Monte-Carloban sem jött ki a lépés a svájcinak, pedig most nem Nadal vagy Djokovic ellen kellet játszania. A csúcsforma még várat magára.
ápr. 16
7:13
A bajnokival kezdődik a négyrészes klasszikus (Behaviour)
"Nem mindenkinek tetszik, amit mond, de mindig igaza van!" Fernando Alonso Formula-1-es pilóta nyilatkozta ezt José Mourinhóról, a Real Madrid labdarúgócsapatának edzőjéről.
ápr. 16
7:15
EL: ez már Ibéria Liga (Behaviour)
Az Európa Liga a hajrára Ibériai Ligára változik, tekintve hogy három portugál együttes mellett egy spanyol elődöntőzhet a május 18-án esedékes dublini fináléért. Április 14. amúgy történelmi jelentőségű napként szerepel majd az annalesekben: ekkor harcolta ki a három portugál gárda az EL négy közé kerülést, márpedig soha korábban nem fordult elő hasonló.
ápr. 16
7:27
Internazionale: megműtötték a régóta térdsérüléssel küzdő Córdobát (She)
Megoperálták a bal térdét péntek este Iván Córdobának, az Internazionale kolumbiai labdarúgójának.
ápr. 16
7:29
NHL: a Tampa Bay 5-1-es sikerrel egyenlített a Pittsburgh ellen (She)
A Tampa Bay Lightning 5–1-es győzelmet aratott Pittsburghben az NHL rájátszásában a Keleti főcsoport negyeddöntőjének második mérkőzésén, és kiegyenlítette a két gárda párharcát. Az Anaheim is egyenlített otthon a Nashville ellen. Az alapszakasz küzdelmeit a két konferenciában megnyerő Washington, illetve Vancouver újabb győzelme után immár 2–0-ra vezet a New York Rangers, illetve a címvédő…
ápr. 16
7:31
Görögország: Gera iránt érdeklődik az Olympiakosz - lapértesülés (She)
Görögországból származó információ szerint a Fulham labdarúgócsapatától az idény végén minden bizonnyal távozó Gera Zoltán iránt élénken érdeklődik az Olympiakosz.
ápr. 16
7:45
Labdarúgás: megkezdődtek a budapesti FIFA-kongresszus előkészületei (She)
Április 27. és 29. között Budapestre látogat a FIFA inspekciós delegációja, hogy felmérje a nemzetközi szövetség jövő évi, magyarországi kongresszusának helyszíneit – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
ápr. 16
7:47
Röplabda: Mózer Zoltán osztrák bajnok lett, Koch Róbert ezüstérmes (She)
A Hypo Tirol férfi röplabdacsapata sorozatban harmadszor nyerte meg az osztrák bajnokságot, miután a döntőben, a négy győzelemig tartó párharcban 4–0-ra legyőzte a Posojilnicát.
ápr. 16
8:03
NBA: megbüntették a kollektív szerződést bíráló Phil Jacksont (She)
Hetvenöt-hetvenöt ezer dollárra megbüntette az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) a Los Angeles Lakers csapatát, valamint a címvédő legendás edzőjét, Phil Jacksont, amiért a szakember nyíltan bírálta a klubtulajdonosok és a játékosok között a szezon végén lejáró kollektív szerződést.
ápr. 16
8:05
Formula-1: kövesse a Kínai Nagydíj időmérőjét az NSO-val! (She)
Hűvös, szeles időben kerül sor a Kínai Nagydíj időmérő edzésére Sanghajban, ahol az összes szabadedzést a világbajnoki pontverseny éllovasa, Sebastian Vettel zárta az élen. A Red Bullnak így sem tökéletes a hétvégéje, Mark Webber ugyanis pénteken és szombaton is bajlódott autójával, amelyben nem lesz KERS az időmérő edzésen. Vettel ezzel elveszítette egyetlen komoly riválisát, vagy a McLaren-…
ápr. 16
8:39
Női kézilabda: Veress után Futaki is hosszabbított Békéscsabán (She)
Újabb egy évvel, 2012. június 30-ig meghosszabbította szerződését Futaki Hajnalka a Békéscsaba női kézilabdacsapatával, míg Veress Zsuzsanna már korábban megtette ugyanezt.
ápr. 16
8:41
Kerékpár: doppingellenőrök jártak a Giro d’Italia egyik esélyesénél (She)
Doppingellenőrök jártak Michele Scarponinál, a május 7-én rajtoló Giro d′Italia országúti kerékpáros körverseny egyik esélyesénél.
ápr. 16
8:57
Videó: Korcsmár Zsolt csapatának csak 11 másodperc kellett a gólhoz (She)
Korcsmár Zsolt csapata, a Brann Bergen már a 11. másodpercben megszerezte a vezetést idegenben a Haugesund elleni bajnoki találkozón. Erik Mjelde juttatta vezetéshez a vendégeket.
ápr. 16
9:12
Megbüntették a Lakerst és edzőjét is (Agroinform)
A szakember nyíltan bírálta a klubtulajdonosok és a játékosok között a szezon végén lejáró kollektív szerződést.
ápr. 16
9:15
Női kézilabda: világbajnok oroszt igazolt a Fradi ellen készülő Metz (She)
A Metz női kézilabdacsapata egyéves szerződést kötött  az orosz Jekatyerina Andrjusinával.
ápr. 16
9:17
Roma: hivatalosan is DiBenedetto a klub többségi tulajdonosa (She)
Péntek este Bostonban az érintettek aláírták a papírokat, így már hivatalosan is Thomas DiBenedetto az AS Roma labdarúgócsapatának új többségi tulajdonosa. Az olasz származású amerikai üzletember és az általa vezetett konzorcium a klub részvényeinek 60 százalékát vásárolta meg.
ápr. 16
9:33
Formula-1: Kínában is Vettelé a pole, Webber viszont csak a 18. lett (She)
Sebastian Vettel zárta az élen a Kínai Nagydíj hivatalos időmérő edzését, így az idény harmadik futamát is az első rajtkockából kezdheti meg Jenson Button, Lewis Hamilton, Nico Rosberg és Fernando Alonso elől. A Red Bullnak így sem tökéletes a hétvégéje, Mark Webber autójában nem volt KERS az időmérő edzésen, ennek ellenére továbbjuthatott volna az első szakaszból, de kemény keverékű gumijain…
ápr. 16
9:33
El Clásico: a többség a Barca sikerére tippel (Metropol)
A következő hetek négy El Clásicója közül a szombat késő esti, első összecsapás esélyese inkább a vendég FC Barcelona, s kevésbé a Real Madrid, legalább is a Marca internetes voksolói szerint.
ápr. 16
9:48
Shakirát a Mestallából is kitiltották (Agroinform)
Az énekesnő dalait a valenciai Mestallában is szívesen játsszák, de a szerdai finálé napján száműzik a repertoárból slágereit.
ápr. 16
9:50
Egy világbajnok és az újoncok - ismét Vettel indul az élről (Agroinform)
A címvédő idén harmadszor nyerte meg az időmérőt, csapattársa, Mark Webber az első húsz perc után elbúcsúzott a mezőnytől.
ápr. 16
9:51
Labdarúgás: manchesteri derbi, el clásico, ZTE-ETO - a mai program (She)
Nem panaszkodhatnak a labdarúgás szerelmesei, sűrű nap elébe néznek szombaton. Spanyolországban az el clásico-sorozat első felvonása, a Real Madrid–Barcelona jelenti a csúcsot, Angliában az FA-kupa első elődöntőjét vívja a két manchesteri húzócsapat, a City és a United a Wembleyben. Olaszországban este egy időpontban játszik a bajnoki címre törő két milánói alakulat: a Milan a Sampdoriát…
ápr. 16
9:51
Kínai Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull címvédő német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjon.
ápr. 16
10:09
Kínai Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull címvédő német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjon.
ápr. 16
10:09
Jégkorong: Nagy Gergő és Láda Balázs az utolsó keretszűkítés „áldozata” (She)
Véglegessé vált a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon résztvevő magyar válogatott névsora. Az utolsó keretszűkítésnél a 24 főből Nagy Gergő és Láda Balázs „esett ki”.
ápr. 16
10:11
Mourinho megnémult, Messi rekorder lehet (Infostart)
Tizenhét napon belül négyszer találkozik egymással a spanyol labdarúgás két nagyágyúja, az ősi rivális Real Madrid és a Barcelona. Az első felvonást szombaton este, a bajnokság 32. fordulójában rendezik.
ápr. 16
10:24
Vettel hosszú versenyre számít (Agroinform)
Az időmérő edzés után a Red Bull fiatal német pilótája elárulta, hogy hibázott a második szakaszban, amikor Button még bízott rajtelsőségében, míg Hamilton az utolsó etapban már inkább a gumijaira figyelt.
ápr. 16
10:27
Formula-1: A 10. rajtkockánál sokkal jobb járt volna nekem - Petrov (She)
A Kínai Nagydíjon a 10. rajtkockát megszerző Vitalij Petrovot váratlanul érte autója meghibásodása a szombati időmérő edzés második szakaszában, az orosz úgy véli, ha elkerüli a műszaki hiba, sokkal jobb rajthelyet szerzett volna meg. Ám így az orosz szerepe elsősorban az általa okozott piros zászlós megszakítás miatt marad emlékezetes, emiatt ugyanis az etap hajrájában óriási forgalom alakult ki…
ápr. 16
10:42
Webberék eltaktikázták magukat, Petrov csalódott (Agroinform)
A Red Bull ausztrál pilótája csak a 18. helyről vághat neki a holnapi futamnak, Vitalij Petrov autója a második szakasz végén megállt, ezért két perccel a vége előtt piros zászlóval állították meg az időmérőt.
ápr. 16
10:45
Formula-1: Hosszú futam lesz, és csak 8 méter az előnyöm - Vettel (She)
Sebastian Vettel sorozatban harmadszor rajtolhat az első rajtkockából Sanghajban, ráadásul az idén az összes futamon ő szerezte meg a pole pozíciót. A Kínai Nagydíj időmérőjén 715 ezreddel verte meg a második helyezett Jenson Buttont, ráadásul egyáltalán nem szenvedett meg annyira a kemény keverékű gumikkal a kvalifikáció első szakaszában, mint csapattársa, Mark Webber, aki csak a 18. rajtkockából…
ápr. 16
10:47
F1: Már-már elhittem, hogy Vettellel küzdhetek, de tévedtem - Button (She)
Jenson Button a Kínai Nagydíj időmérő edzésének hevében éppen hinni kezdett abban, hogy meg tudja verni Sebastian Vettelt a pole pozícióért folytatott csatában, de rá kellett eszmélnie, hogy esélytelen rá, és inkább a második rajtkockának örül.
ápr. 16
11:00
Sikorcin vállalja a játékot (Agroinform)
Kijelölte csapatát a vasárnap kezdődő budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságra Ted Sator, miután a frissen honosított Sikorcin Ladislav ágyéksérülése rendbe jött.
ápr. 16
11:02
Kvótáért küzd a 16-szoros paralimpiai bajnok sportlövő (Agroinform)
Az ép sportolók olimpiájára készül minden idők legsikeresebb férfi para sportolója, a svéd sportlövő, Jonas Jacobsson.
ápr. 16
11:03
Formula-1: Most nem mehet el a gumikon a versenyem - Hamilton (She)
Lewis Hamiltont még mindig kísérti a múlt heti Malajziai Nagydíj, ezért az időmérőn elsősorban arra összpontosított, hogy a versenyre elég sok jó minőségű lágy gumija maradjon. Pedig a Pirelli szerint kevesebb boxkiállásra lesz szükség, mint egy hete Sepangban.
ápr. 16
11:05
Formula-1: A dobogónál többről nem is reménykedhetünk - Alonso (She)
Az idén eddig mindegyik versenyt az ötödik rajtkockából kezdő Fernando Alonso már beletörődött, hogy ez a helye a 2011-es rajtrácson, de az eddigi tapasztalatai alapján jobb helyezésben reménykedik a vasárnapi versenyen.
ápr. 16
11:18
Valaki mentse meg a világbajnokságot! (Agroinform)
Nem borult fel a papírforma a Kínai Nagydíj szombat reggeli időmérő edzésén: ugyanaz a Vettel nyert, aki az idei szezonban eddigi kétszer már bizonyította, jóval gyorsabb a többieknél.

Keresés