2011. április 19. kedd

ápr. 19
0:15
Portugália: a 90. percben szakadt meg a Braga győzelmi szériája (She)
A Nacional a 90. percben szerzett góllal mentett pontot a Braga ellen a portugál labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján.
ápr. 19
0:33
Debrecen: Urbányi István és Herczeg András is a jelöltek között (She)
Kedden nevezi meg a hétvégén lemondott Zdenek Scasny utódját a labdarúgó NB I-ben a hatodik helyen álló DVSC-TEVA menedzsmentje. A korábbi edző, Herczeg András, valamint az Újpesten és Kecskeméten dolgozó Urbányi István kezébe is kerülhet az irányítás. A csapat edzéseit az NB II-es együttes, a DVSC-DEAC edzője, Kondás Elemér vezeti – akárcsak hat és fél éve. Ő is befutó lehet.
ápr. 19
1:09
Skandinávia: aranyküszöbön az FCK, a pokol tornácán a Rosenborg (She)
Miközben a dán labdarúgó-bajnokságban már közel a bajnokavatás, Svédországban és Norvégiában még nagyon az idény elején járnak – a két patinás csapat, a Rosenborg és az IFK Göteborg mintha még nem is észlelte volna a rajtot.
ápr. 19
1:13
Videó: ránk ijesztettek a koreaiak, de végül biztosan nyertünk a hoki-vb-n (She)
Mint arról beszámoltunk, a Budapesten zajló divízió 1-es jégkorong-világbajnokság második fordulójában a Ted Sator szövetségi kapitány által irányított magyar válogatott három góllal nyert Dél-Korea ellen, így második találkozóját is megnyerte. Csapatunk kétgólos előnyhöz jutott az első harmadban, amelyet a 46. percig meg is őrzött sikerrel. Akkor viszont percek alatt egyenlítettek a vendégek.…
ápr. 19
1:42
Svájcból igazoltak sportigazgatót a rendezők (Agroinform)
Svájcból igazolt új sportigazgatót a 2014-es téli olimpia szervező bizottsága, a posztot a svájci hoki liga elnöke, Werner Augsburger veszi át.
ápr. 19
1:45
Kelet-európai körkép: nyert a Galata, de még nincs biztonságban (She)
Arda Turan két góljára alapozva a Galatasaray négy vereség után újra győzött a török labdarúgó-bajnokság élvonalában, de matematikai szempontból még mindig nincs biztonságban. Az isztambuliak a 13. helyen állnak, és még kieshetnek.
ápr. 19
3:15
Bob Sapp: Kivégzem Kunklit! (Blikk)
Budapest — Összecsap Dávid és Góliát, május 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában a K-1-gálán megmérkőzik egymással Kunkli Tivadar (46) és Bob Sapp (36). A 194 centiméter magas és 170 kilogramm súlyú amerikai óriás exkluzív interjút adott a Blikknek.
ápr. 19
5:57
Tizenhat magyar Isztambulban, Ungvári ügyvédet fogadott (Infostart)
Csütörtöktől vasárnapig Isztambulban rendezik meg az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságot, amelyen tizenhatan képviselik a magyar színeket.
ápr. 19
6:15
A Ferrari legnagyobb gondja: a versenyautó (Infostart)
Fernando Alonso azért nem tud komoly eredményeket elérni a Ferrarival, mert gondjai vannak a versenyautóval - nyilatkozta Flavio Briatore, a Renault volt csapatfőnöke.
ápr. 19
6:51
NBA: nyert a Miami és a Chicago, de a kotta nagyon különbözött (She)
A Miami Heat nagy hármasa vezérletével könnyedén verte a Philadelphia 76erst, míg a Chicago Bulls újra csak óriási erőfeszítések árán – és Derrick Rose újabb pontzuhatagának köszönhetően – tudta maga alá gyűrni az Indiana Pacerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A magyar idő szerint kedd hajnalban lejátszott mérkőzések után mindkét keleti nagyágyú 2–0-ra…
ápr. 19
6:51
Sofron vezetésével bedaráltuk a koreaiakat (Behaviour)
Tegnap kis híján a meglepetések napja volt a budapesti Divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. Előbb az olaszok éppenhogy 3-2-re verték a hollandokat, majd este a magyar válogatott kis híján elszórakozta a meccset Dél-Korea ellen. Ladányiék gyorsan elmentek két góllal, ám az ázsiaiak kiegyenlítettek, de a végén mégis mi nyertünk.
ápr. 19
6:53
Nadal és a hét trófea (Behaviour)
Akár egy mese főszereplőjének is érezheti magát Rafael Nadal, ha otthon kirakja maga köré a Monte Carlo-ban eddig nyert győzelmi serlegeit. Ugyanis a spanyol világelső a trófeákkal előadhatja a Hófehérke és a hét törpe örökbecsűt, igaz, a profi tenisz mindennapjaira átírva a történetet. Bármilyen hihetetlen, a mallorcai izomember többszörösen sporttörténelmet írt a hétvégén.
ápr. 19
6:55
Sator: "Semmit sem számít az esélyesség" (Behaviour)
Vasárnap az Olaszország-Spanyolország találkozóval vette kezdetét a budapesti Divízió I-es jégkorong-világbajnokság. Noha az ibériaiak 2-0-ra kikaptak, amatőr csapatuk megünnepelte a vereséget a tavaly még az A csoportban szereplő rivális ellenében. Annál is inkább, mivel az itáliaiak percenként próbálták bevenni kapujukat (kereken 60 lövést eresztettek meg), s ez mégiscsak emberelőnyben sikerült…
ápr. 19
6:57
Mégis kinek a sara? (Behaviour)
Bár egyre több sportági szakszövetség kötötte meg erre az évre támogatási szerződését a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Sportállamtitkárságával - enélkül nem lehet megkapni az állami támogatást -, pénzhez még senki sem jutott a minisztériumtól. A NEFMI szerint nincs csúszás a kifizetésekben, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) próbál segíteni a hozzá fordulóknak.
ápr. 19
7:09
Inter: Morattinak esze ágában sincs Leonardót Mourinhóra cserélni (She)
Massimo Moratti, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale elnöke cáfolta ama lapértesüléseket, melyek szerint José Mourinho visszatérhet a fekete-kékekhez.
ápr. 19
7:27
Videoton: egyelőre nem tudtak megegyezni Andjiccsal és Sebőkkel (She)
Továbbra sincs egyezség a labdarúgó NB I mezőnyét vezető Videoton és Marko Andjics, valamint Sebők Zsolt között.
ápr. 19
7:45
NHL: két zakó után talpon a Boston, előjöhet a régi montreali átok (She)
Két idegenbeli győzelem után a Montreal Canadiens hazai környezetben kikapott a Boston Bruinstól az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) negyeddöntőjében, és mivel hasonló állásról járt már pórul a közelmúltban, hívei kezdhetnek aggódni. A csupa idegenbeli sikert hozó hétfői játéknap után a Detroit Red Wings a továbbjutás küszöbére lépett.
ápr. 19
8:03
NBA: újra Dwight Howard a legjobban védekező, ez már történelem (She)
Dwight Howard, az Orlando Magic centere lett az idény legjobban védekező játékosa az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 19
8:03
Jégkorong divízió I-es vb: kiharcolt magyar győzelem (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott az utolsó öt percben lőtt három góllal 6-3-ra nyert hétfőn a Koreai Köztársaság csapat ellen a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokság második napján.
ápr. 19
8:21
Paks: kikérték a nemzetközi licencet, és ha kupa, akkor Fehérvár (She)
A labdarúgó NB I második helyén álló Paksi FC vezetői nem szeretnének elkiabálni semmit, de már gondoskodtak arról, hogy az európai kupaszereplés kivívása esetén ne tornyosuljanak előttük adminisztratív akadályok.
ápr. 19
8:39
Videó: T. J. Ford 20 méterről dobott hárompontos kosarat a Pacersben (She)
Szenzációs hárompontost dobott T. J. Ford, az Indiana Pacers játékosa a Chicago Bulls elleni NBA-mérkőzésen. Ford a harmadik negyed végén 20 méterről talált a gyűrűbe.
ápr. 19
8:41
BL: Iniestát eltilthatják a Real elleni meccsről a kikényszerített sárga miatt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség ellenőre azt javasolta a szervezet fegyelmi bizottságának, hogy tiltsa el Andrés Iniestát, a Barcelona futballistáját a Real Madrid elleni első mérkőzésről a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 19
8:54
Az autó Alonso legnagyobb problémája - Briatore (Agroinform)
Fernando Alonso azért nem tud komoly eredményeket elérni a Ferrarival, mert gondjai vannak a versenyautóval - nyilatkozta Flavio Briatore, a Renault volt csapatfőn
ápr. 19
8:57
Barcelona: a katalánok két évvel hosszabbítottak Zubizarretával (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona két évvel meghosszabbította a klub sportigazgatója, Andoni Zubizarreta szerződését.
ápr. 19
9:12
A londoni filharmonikusok játsszák el a himnuszokat (Agroinform)
A Londoni Filharmonikus Zenekar játszhatja el a jövő évi nyári olimpián résztvevő csapatok himnuszait.
ápr. 19
9:14
A Chicago a rájátszásban is tartja remek formáját (Agroinform)
A Chicago Bulls Derrick Rose vezetésével 96-90-re nyert a vendég Indiana Pacers ellen az NBA rájátszásának első fordulójában, így már 2-0-ra vezet a párharcban.
ápr. 19
9:15
Szolnok: elégedettek Simon Antallal, szorgalmazzák a maradását (She)
A labdarúgó NB I újonca, a Szolnoki MÁV napokon belül megkezdi a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat Simon Antal vezetőedzővel.
ápr. 19
9:30
Podolski titkos esküvője (Agroinform)
Hétfőn megnősült Lukas Podolski, aki szűk családi körben vette feleségül barátnőjét, a szintén Lengyelországban született Monikát.
ápr. 19
9:33
Asztalitenisz: az Európai Nemzetek Ligája-döntőért játszanak a nők (She)
Mindkét magyar asztalitenisz-válogatott mérkőzést játszik kedden: a nők Budapesten a németekkel, a férfiak idegenben Lengyelországgal csapnak össze.
ápr. 19
9:33
Mikóczy Zoltán: egy pillanatra sem adtuk fel (Metropol)
Több mint féléves kihagyás után idei első futásán, a Berlintől 20 km-re lévő hoppegarteni lóversenypályán vasárnap telt ház, tízezer néző előtt ismét nyert Overdose, az 1000 méteres versenyen rendkívüli fölénnyel utasította maga mögé nyolc ellenfelét.
ápr. 19
9:35
Chelsea: Hiddink Rijkaard mellett Van Bastent is beajánlotta menedzsernek (She)
Brit lapértesülések szerint a török labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya, Guus Hiddink Frank Rijkaard mellett másik honfitársát, Marco van Bastent is beajánlotta Roman Abramovicsnak, a Chelsea tulajdonosának, aki a hírek szerint már keresi csapata jelenlegi menedzsere, Carlo Ancelotti utódját.
ápr. 19
9:48
A Detroit közel a söpréshez (Agroinform)
A Detroit Red Wings 4-2-re nyert a Phoenix Coyotes otthonában az NHL rájátszásának első fordulójában, így 3-0-ra vezet a párharcban, azaz egyetlen győzelemre van a továbbjutástól.
ápr. 19
9:51
Fogadási botrány: Görögországban 39 gyanús meccset vizsgálnak (She)
Helyi lapértesülések szerint Görögországban 39 élvonalbeli és másodosztályú labdarúgó-mérkőzést vizsgálnak, amelyek kapcsán felvetődött, hogy manipulálták a találkozó végeredményét.
ápr. 19
10:06
Sugárzásveszély miatt halasztják a jokohamai versenyt (Agroinform)
A sugárzásveszély miatt elhalasztja a május közepére Jokohamába tervezett versenyt a Nemzetközi Triatlon Szövetség.
ápr. 19
10:08
Szivics biztos a sikerben, de Csank is jó esélyeket lát (Agroinform)
Akár Európa Liga-szereplést is érhet a továbbjutás a Magyar Kupa KTE-Ereco-ZTE elődöntőjében, hiszen a döntő másik együttese könnyen lehet, hogy a Videoton lesz.
ápr. 19
10:09
Labdarúgás: Roma-Inter, pályán az MU, MK-elődöntő - program (She)
A Magyar és az Olasz Kupában is az elődöntő első mérkőzését rendezik ma: a Kecskemét a Zalaegerszeggel csap össze, míg a Roma az Intert fogadja. Az angol bajnokságban a Newcastle a Manchester Uniteddel találkozik.
ápr. 19
10:11
Kozármisleny: fél év kihagyás vár a súlyosan sérült fiatalra (She)
Kiss Márton, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny fiatal játékosa a Győri ETO II elleni találkozón elszenvedett keresztszalag-szakadás miatt kihagyásra kényszerül.
ápr. 19
10:27
Euro 2012: az ukrán legenda borsosnak tartja a meccsbelépők árát (She)
Túl drágák a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire szóló belépők – véli Oleg Blohin, a lengyelekkel társrendező ukránok korábbi legendás futballistája.
ápr. 19
10:42
A Liverpool sportigazgatója figyelte meg Dzsudzsákot (Agroinform)
A francia Damien Comolli legalább kétszer elutazott Eindhovenbe azért, hogy a magyar szélsőről személyes tapasztalatokat szerezzen.
ápr. 19
10:45
Videó: Kedden teljes szabadnap, szerdán kőkemény edzés - Ted Sator (She)
Elégedetten értékelte az első két mérkőzésünket Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a budapesti divízió 1-es világbajnokságon. Az amerikai szakember elmondta, hogy alapvetően nem a spanyolokra koncentrálunk a pénteki találkozó előtt, hanem a saját játékunkra.
ápr. 19
10:47
Belgium: kidőlt a Genk első számú kapusa, eljöhet Köteles ideje (She)
Megsérült a belga bajnoki címre hajtó KRC Genk labdarúgócsapatának első számú kapusa, Thibault Courtois. A fiatal kapuvédő edzésen szenvedett térdsérülést – Köteles László vagy Koen Casteels lehet a helyettese.
ápr. 19
10:49
NBA: edzőt cserél a Houston, Rick Adelman négy év után távozik (She)
Helyi idő szerint hétfőn késő este az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets közleményben jelentette be, hogy a következő idényben nem Rick Adelman lesz a csapat főedzője.
ápr. 19
11:00
Van esély Bartalis játékára (Agroinform)
A részleges bokaszalag-szakadással kezelt Bartalis István szeretne játszani a spanyolok elleni pénteki, illetve az olaszok elleni szombati mérkőzésen a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 19
11:02
Casillas első győzelmére készül a Reallal (Agroinform)
Iker Casillas, 11 éve a Real Madrid kapusa, de még nem sikerült elhódítania a Király Kupát, szerinte most eljött az ő idejük.
ápr. 19
11:03
Márton Anita harmadik a hónap európai atlétája versenyben (Infostart)
Márton Anita a harmadik helyen végzett az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szavazásán, amelyen március hónap legjobbjaira adhatták le voksaikat szurkolók, újságírók és szakértők.
ápr. 19
11:03
Hamburg: Oenninget véglegesítik, ő lesz a vezetőedző a következő idényben (She)
A német élvonalbeli Hamburger SV labdarúgócsapatánál  egybehangzó helyi lapértesülések szerint bizalmat szavaztak Michael Oenning megbízott vezetőedzőnek – a 46 éves szakembert véglegesítik a posztján.
ápr. 19
11:05
Vitorlázás: Vadnai Benjámin újra futamot nyert az Európa-kupában (She)
Vadnai Benjámin idei második győzelmével ért véget a vitorlázó Laser Európa-kupa hétvégi 3. fordulója a franciaországi La Rochelle-ben.
ápr. 19
11:07
Atlétika: Márton Anita harmadik a Hónap európai atlétája-versenyben (She)
Márton Anita a harmadik helyen végzett az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szavazásán, amelyen március hónap legjobbjaira adhatták le voksaikat szurkolók, újságírók és szakértők.
ápr. 19
11:18
Ashley Young egyelőre nem foglalkozik a jövőjével (Agroinform)
Az Aston Villa szélsője, Ashley Young kijelentette, nem hajlandó a bajnokság végéig jövőjéről tárgyalni, igyekszik száz százalékig a futballra koncentrálni.
ápr. 19
11:21
Hoki-vb: zseniális fotó, tényleg bent volt a koreaiak gólja - a nap képe (She)
Valóban bent volt Dél-Korea második gólja Szuper Levente kapujában, amiről videobíró segítségével döntöttek a játékvezetők a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon. Kollégánk, Szabó Miklós az esetről nagyszerű fotót készített, amelyen jól látszik, hogy a pakk áthaladt a gólvonalon. Tekintse meg képgalériánkat is az első két nap eseményeiről!

Keresés