2011. április 27. szerda

ápr. 27
0:12
BL: Meccs előtt elfogadtam volna a 0-2-t, így csalódott vagyok - Giggs (She)
Ryan Giggs lőtte a Schalke–Manchester United Bajnokok Ligája elődöntő első gólját, így döntő érdemeket mondhat magának nemcsak az angol csapat idegenbeli, 2-0-s sikeréből, hanem több mint valószínű a papírforma továbbjutás korai igazolásából is. A walesi szélső elmondta: a mérkőzés előtt ő bizony kiegyezett volna a kétgólos győzelmükkel, ám most mégis kicsit csalódottan gondol vissza az…
ápr. 27
0:16
BL: Ilyet még nem láttam az MU ellen - Ferguson Neuerről (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nem győzte dicsérni a Schalke kapusát, Manuel Neuert. A két csapat Gelsenkirchenben randevúzott egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, s a német kapus bravúrjaira volt szükség ahhoz, hogy a MU „csak” kétgólos előnnyel várja a hazai a visszavágót.
ápr. 27
6:48
BL: Kaká befutott Brazíliából, ott van a Real Madrid szerdai keretében (She)
Extra kimenőt kapott, de már ismét társaival készül Kaká, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának brazil aranylabdása, aki újszülött kislányát, Isabellát látogatta meg Brazíliában.
ápr. 27
6:51
Átadta Orbán Viktor a "Nemzet Sportolója" címeket- Képekkel! (Behaviour)
Orbán Viktor miniszterelnök átadta a "Nemzet Sportolója" címeket kedden délelőtt a Parlamentben. Grosics Gyula volt, az "Aranycsapat" kapusa és 86-szoros magyar válogatott valamint Buzánszky Jenö, az "Aranycsapat" hátvédje kapta meg az elismerést.
ápr. 27
6:53
Sebestyén Péter Talmácsi nyomdokain (Behaviour)
Noha úgy tűnt, hogy a 2011-es gyorsasági motoros-világbajnokságon nem lesz magyar versenyző, két futamot követően csatlakozik a MotoGP legkisebb kategóriájának, a 125-ösök mezőnyéhez Sebestyén Péter.
ápr. 27
6:55
"Történelmi összecsapás lesz" (Behaviour)
Real Madrid-Barcelona, harmadik felvonás! A bajnoki találkozó és a Király Kupa-döntő után elérkeztünk a fő attrakcióhoz, avagy a dráma tetőpontjához: elődöntőbeli párharc a Bajnokok Ligájában.
ápr. 27
7:06
Libertadores-kupa: a Vélez Sarsfield eldöntötte párharcát, bajban a Gremio (She)
Megkezdődtek a nyolcaddöntő küzdelmei a Libertadores-kupában. Az argentin Vélez Sarsfield fél lábbal már a legjobb nyolc között van, miután 3–0-ra győzött a kettős emberhátrányba kerülő LDU Quito ellen idegenben.
ápr. 27
7:09
Nyugdíjba készül Bernie Ecclestone? (Behaviour)
Bernie Ecclestone-nak a Formula-1-es autós versenysorozat a kedvenc játékszere, az élete, mindene. A 80 éves brit milliárdos tette ugyanis azzá a sportágat, ami: a világ egyik legnépszerűbb viadalává.
ápr. 27
7:11
FIFA-delegáltak Budapesten (Behaviour)
Miután márciusban eldőlt, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) jövő májusban Budapesten rendezi meg éves kongresszusát, tegnap este elkezdtek hazánkba érkezni a szervezet inspekciós delegációjának tagjai, hogy felmérjék, a 208 ország mintegy 1200 küldöttje mely helyszíneken tanácskozik majd, illetve miként lesz elszállásolva.
ápr. 27
7:13
Késik a kijevi stadion átadása (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) előírásai ellenére csak novemberben készül el a jövő évi Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló kijevi stadion.
ápr. 27
7:15
Átvette címét Grosics és Buzánszky (Behaviour)
Tegnap a Parlamentben átvette a Nemzet Sportolója kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnöktől az Aranycsapat még két élő tagja, Buzánszky Jenő és Grosics Gyula.
ápr. 27
7:24
NHL: a Vancouvernek végül sikerült, drámai ráadásban kiverte a címvédőt (She)
A Vancouver Canucks 2–1-re győzött a ráadásban a Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoportjának negyeddöntőjében, és ezzel 4–3-ra megnyerte az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcot. A vancouveriek 3–0-ra is vezettek a címvédő elleni párharcban, de végül csak a mindent eldöntő meccs hosszabbításában diadalmaskodtak.
ápr. 27
7:26
Férfi kézilabda: a Ciudad Real elhalasztotta Nagy Lászlóék ünneplését (She)
A spanyol élvonalbeli kézilabda-bajnokság 27. fordulójának rangadóján a Ciudad Real hazai pályán 3500 néző előtt három góllal (30-27) nyert a Barcelona ellen, így elhalasztva a katalánok bajnoki ünneplését.
ápr. 27
8:18
Jégkorong-vb: Marián Gáborík csatlakozik a házigazda szlovákokhoz (She)
Marián Gáborík, a New York Rangers szlovák sztárja csatlakozik a pénteken kezdődő A-csoportos jégkorong-világbajnokságon házigazdaként szereplő válogatotthoz.
ápr. 27
8:54
A Rangers sztárja is ott lesz a szlovák válogatottban (Agroinform)
Marian Gaborik, a New York Rangers szlovák játékosa csatlakozik az A csoportos jégkorong-vb-n házigazdaként szereplő válogatotthoz.
ápr. 27
8:56
Pozzato nem kap helyet az olasz körversenyen (Agroinform)
Kikerült a május 7-én rajtoló Giro d'Italiára készülő Katyusa kerékpáros csapatból Filippo Pozzato.
ápr. 27
9:30
Videó: cseles bombagóllal lett hős a Vancouver Canucks hokisa (She)
Elképesztői izgalmak és hosszabbítás után nyert 2–1-re – ezzel 4–3-as összesítéssel továbbjutott – a Vancouver Canucks a címvédő Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásában. A minden eldöntő gólt Alex Burrows szerezte, miután egy átadást kézzel elkapott, majd a jobb felső sarokba bombázott.
ápr. 27
9:32
Jégkorong: Lettország és Dánia győzelemmel hangolt a vb-re (She)
A lett jégkorong-válogatott 5–3-ra megverte Norvégiát, míg Dánia 3–2-re győzött Franciaország ellen felkészülési mérkőzésen.
ápr. 27
9:48
Férfi kosárlabda: a Falco hosszabbítana Bencze Tamással (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő szombathelyi Falco több esztendőre szóló ajánlatot tett Bencze Tamás vezetőedzőnek.
ápr. 27
9:48
Az állapotom folyamatosan javul - Houllier (Agroinform)
Az Aston Villa menedzsere, Gerard Houllier köszönetét fejezte ki a számos támogató üzenetekért, melyeket a csapat szurkolóitól kapott.
ápr. 27
9:50
Koronglövő-vk: Szollár egy koronggal lemaradt a döntőről Pekingben (She)
A kedden remekül szerepelt Szollár András a szerdai folytatásban is jól lőtt, ám egy koronggal lemaradt a döntőről a férfi traposok között a pekingi olimpiai selejtezős koronglövő világkupa-versenyen.
ápr. 27
9:50
Az állapotom folyamatosan javul - Houllier (Agroinform)
Az Aston Villa menedzsere, Gerard Houllier köszönetét fejezte ki a számos támogató üzenetekért, melyeket a csapat szurkolóitól kapott.
ápr. 27
9:52
Serie A: Rudolf Gergely két meccset kapott a bíró megsértéséért (She)
Az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága kétmérkőzéses eltiltást szabott ki Rudolf Gergelyre, a Bari magyar légiósára, aki a Sampdoria elleni bajnokit követően a hivatalos indoklás szerint „ismételten megsértette a játékvezetőt", ezért pedig a lefújás után piros lapot kapott.
ápr. 27
9:54
San Lorenzo: Maradona is sorban áll a megüresedett kispadért (She)
Diego Maradona jelezte – ügynökein keresztül – hogy szívesen átvenné az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő San Lorenzo irányítását.
ápr. 27
10:06
Guardiola szerint is a Real az esélyes (Infostart)
Szerdán a harmadik állomásához érkezik a tavaszi El Clásico-sorozat, azaz a Real Madrid és a Barcelona csatája, melyet a bajnokság és a Király Kupa után ezúttal a Bajnokok Ligája elődöntőjében rendeznek.
ápr. 27
10:06
Labdarúgás: Real-Barca a BL-ben, Kaposvár-Fradi itthon - program (She)
A Manchester United tegnapi Schalke elleni sikere után a Bajnokok Ligája elődöntőjének másik párharcában a Real Madrid a Barcelonát fogadja ma este a Santiago Bernabéu Stadionban. Angliában a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham a Boltonnal csap össze, míg hazánkban négy bajnokit rendeznek, a Kaposvár a Ferencvárossal, a DVSC az MTK-val játszik.
ápr. 27
10:06
Nem fogok Manchesterbe igazolni - Reina (Agroinform)
A Liverpool kapusa kijelentette, marad és harcol a címekért az Anfield-en, annak ellenére, hogy korábban a Manchester Uniteddel is szóba hozták.
ápr. 27
10:08
Videó: a Newcastle játékosait utánozta az egyiptomi védő és kapusa (She)
Bár az egyiptomi labdarúgó-bajnokságban szereplő Ismaily 3–2-re legyőzte idegenben az el-Gounát, Mark Wotte vezetőedző nem lehet teljesen elégedett, mert két játékosa, a lefújás előtt egymásnak esett. Egy veszélyes beadás után a védő, Shadi Mohamed rosszul fejelte el a labdát, amelyet aztán csak a támadó végül fölé lőtt, de kapusa, Mohamed Sobhi leteremtette. Csak kisebb lökdösődés alakult ki,…
ápr. 27
10:24
Videó: a Newcastle játékosait „másolta” az egyiptomi védő és kapusa (She)
Bár az egyiptomi labdarúgó-bajnokságban szereplő Ismaily 3–2-re legyőzte idegenben az el-Gounát, Mark Wotte vezetőedző nem lehet teljesen elégedett, mert két játékosa, a lefújás előtt egymásnak esett. Egy veszélyes beadás után a védő, Shadi Mohamed nem figyelt a támadóra, aki nagy helyzetben végül fölé lőtt, de kapusa, Mohamed Sobhi leteremtette. Csak kisebb lökdösődés alakult ki, mert a…
ápr. 27
10:24
Maradona újra Argentínában edzősködhet (Agroinform)
Diego Maradona is a jelöltek között van a Buenos Aires-i San Lorenzo labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.
ápr. 27
10:26
Videó: parádés gólja után elképesztő helyzetben hibázott a brazil csatár (She)
Elképesztő jelenetek játszódtak le az ötödosztályú angol labdarúgó-bajnokság 45. fordulójában lejátszott Fleetwood Town–Barrow mérkőzésen. A csapat brazil támadója, Magno Vieira előbb a 45 .percben mintegy 35 méterről bombázott a kapuba, majd a második félidőben szinte a gólvonalról képes volt az üres kapu mellé lőni. (A videón a két jelenet felcserélve látható)
ápr. 27
10:42
Bundesliga: edzőcsere Kölnben, Finke az új tréner (She)
Szerda délelőtt azonnali hatállyal lemondott Frank Schaefer, a német élvonalbeli 1. FC Köln labdarúgócsapatának vezetőedzője. Schaefer a szezon végén mindenképp távozott volna.
ápr. 27
10:42
Mindenki Neuert dicséri, ő inkább több Raúlt szeretne a Schalkéba (Agroinform)
Alex Ferguson szerint még soha senki nem védett olyan jól a Manchester United ellen, mint Manuel Neuer kedden este a Schalkéban.
ápr. 27
11:00
Nyíregyháza: lemondott a vezetőedző Brekk János - lapértesülés (She)
A nyiregyhazaspartacus.hu és a szon.hu értesülései szerint lemondott Brekk János, az NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza vezetőedzője. Az információt a klub hivatalos honlapja egyelőre nem erősítette meg.
ápr. 27
11:00
Kétmeccses eltiltás Rudolfnak (Agroinform)
Két mérkőzésre eltiltotta Rudolf Gergelyt az Olasz Labdarúgó Liga, amiért inzultálta a játékvezetőt a Bari legutóbbi mérkőzésén.
ápr. 27
11:02
A kaposvári évek nem múltak el nyomtalanul - Prukner László (Agroinform)
Prukner László nyilatkozott a Fradi kaposvári vendégjátéka kapcsán a Hathárom.hu rádiós műsorának, a Magaslabdának.
ápr. 27
11:18
Németország: Berlinnek nagyon sokat jelent a Hertha visszajutása - Dárdai (She)
Rendkívül sokat jelent Berlinnek, hogy a német főváros kedvenc egyesülete, a Hertha BSC egy év után visszajutott a labdarúgó Bundesliga első osztályába – nyilatkozta a távirati irodának kedden Dárdai Pál. A korábbi magyar válogatott játékos – aki 1996. december 1. óta a berlini kék-fehérek futballistája - hangsúlyozta: ha a második ligában eltöltött egy év után a Hertha nem jutott volna…
ápr. 27
11:54
Nyíregyháza: lemondott a vezetőedző Brekk János - hivatalos (She)
A Nyíregyháza hivatalos honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu tájékoztatása szerint lemondott Brekk János, az NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat vezetőedzője.
ápr. 27
11:56
Kerékpár: a CAS még a Tour de France előtt dönt Contador ügyében (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerdai bejelentése szerint még az idei francia körverseny, a Tour de France július 2-i rajtja előtt meghozza döntését a kerékpáros Alberto Contador doppingügyében.
ápr. 27
11:58
Videó: Kondás jó döntés, de minőségi játékosok is kellenek a Lokiba - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos most a DVSC-TEVA-nál történt edzőváltásról fejti ki a véleményét.
ápr. 27
12:12
Nyíregyháza: lemondott Brekk János vezetőedző - hivatalos (She)
A Nyíregyháza hivatalos honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu tájékoztatása szerint lemondott Brekk János, az NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat vezetőedzője.
ápr. 27
12:12
Magyarország Európa-bajnokságot rendezne 2013-ban (Agroinform)
Három év múlva Szegeden felnőtt Európa-bajnokságot rendezne a Magyar Evezős Szövetség.
ápr. 27
12:14
Roma: fizetésemelést és új szerződést ajánlanak Vucsinicsnek (She)
A Roma labdarúgócsapatának új tulajdonosi köre legfontosabb feladatai között tartja számon, hogy szerződést hosszabbítson Mirko Vucsiniccsel – írja a La Gazzetta dello Sport.
ápr. 27
12:14
Carrick volt a kulcsember Gelsenkirchenben - meccselemzés (Agroinform)
Pazar játékkal győzött a Manchester United a Schalke ellen a BL-elődöntő első mérkőzésén. De vajon miben nőtt ellenfele fölé a United?
ápr. 27
12:30
Jégkorong: közel félmillióan voltak kíváncsiak a magyar-olaszra (She)
Nem csak az Arénában terjedt el a „hokiláz”. A televíziók előtt közel félmillióan voltak kíváncsiak szombat este a magyar válogatott Olaszország elleni sorsdöntő összecsapására a hazai rendezésű Divízió I-es világbajnokságon. Ez minden idők legnézettebb jégkorong-mérkőzése a Sport TV-n.
ápr. 27
12:30
Négy magyar női asztaliteniszező a top 100-ban (Metropol)
Tóth Krisztina, Póta Georgina és Lovas Petra is olimpiai kvótát érő helyen áll jelenleg a női asztaliteniszezők világranglistáján, rajtuk kívül a mindössze 17 éves Madarász Dóra is - ötven helyet javítva - bekerült a legjobb száz közé.
ápr. 27
12:30
Sanya Richards Budapesten versenyez (Agroinform)
Hosszú idő után ismét egy világsztár atléta érkezik Magyarországra, július 30-án a kétszeres olimpiai bajnok Sanya Richards lesz fővárosunk vendége.
ápr. 27
12:32
Ajax: Johan Cruyff 23 év után visszatérne az amszterdami klubhoz (She)
Johan Cruyff kész visszatérni az Ajax labdarúgócsapatához, amelynek vezetőségében kaphat tanácsadói szerepet.
ápr. 27
12:48
Jégkorong: Budapesten játszhat az orosz elitliga egy csapata (She)
Három esztendővel ezelőtt hívták életre a Kontinentalnaja Hokkejnaja Ligát (KHL) – az orosz Szuperliga utódjaként létrejött nemzetközi profi jégkorongliga e rövid idő alatt Európa legrangosabb hokibajnokságává nőtte ki magát, ráadásul immár üzletileg is az egyik legsikeresebb sportvállalkozás a kontinensen. Kedden Budapesten vendégeskedett a KHL két vezetője, Vlagyimir Salajev alelnök és…
ápr. 27
12:48
Az alapszakasz győztese kiszenvedte a továbbjutást (Agroinform)
A Vancouver és a Chicago hetedik meccse olyan volt, mint az egész párharc: jól kezdett a Canucks, felállt a Blackhawks, de végül előbbi nyert.

Keresés