2011. április 27. szerda

ápr. 27
13:06
Asztalitenisz: négy magyar női játékos a top 100-ban, jó esélyek a kvótára (She)
Tóth Krisztina, Póta Georgina és Lovas Petra is olimpiai kvótát érő helyen áll jelenleg a női asztaliteniszezők világranglistáján, rajtuk kívül a mindössze 17 éves Madarász Dóra is – ötven helyet javítva – bekerült a legjobb száz közé.
ápr. 27
13:06
Prukner a buszból, Hajdú B. Gelsenkirchenből, Palkovics a befejezésről (Agroinform)
A Magaslabda április 26-i adását sztárvendégeinkkel teljes egészében meghallgathatod itt.
ápr. 27
13:08
Világjátékok: Budapest pályázik a 2017-es esemény megrendezésére (She)
Budapest pályázik a 2017-es világjátékok megrendezésére – a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén 30 igen és 1 tartózkodás mellett fogadta el az erről szóló határozatot.
ápr. 27
13:10
Videoton: Küzdeni kellett volna, de nem álltunk rá - Sándor (She)
Sándor György, a Videoton középpályása a vidi.hu-nak nyilatkozva elmondta: a fehérváriak kedden a Paks elleni mérkőzésen későn kaptak észbe – ráadásul nem voltak „küzdelemre élezve".
ápr. 27
13:12
Real Madrid: Fabio Coentraót vinnék, de sokallják az árát (She)
A portugál Record értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapata a nyáron szívesen szerződtetné a Benfica szélsőhátvédjét, Fabio Coentraót, de sokallja a 23 éves játékos kivásárlási árát.
ápr. 27
13:24
Spanyolország: Fernando Hierro a seleccióntól a Real Madridhoz kerülhet (She)
A madridi Marca napilap értesülései szerint a Real Madrid szeretné szerződtetni Fernando Hierrót, aki jelenleg a spanyol labdarúgó-válogatott sportigazgatójaként dolgozik.
ápr. 27
13:42
BL: médiaroham a Real-Barcán, 1200 akkreditált sajtós a Bernabéuban (She)
A Bajnokok Ligájában is ritkának számító sajtóroham „alanya" az esti Real Madrid–Barcelona BL-elődöntő: a Bernabéuban 1200 akkreditált sajtós lesz jelen.
ápr. 27
13:42
A tequila is megjelent az amerikai labdarúgásban (Agroinform)
Egy mexikói tequilát forgalmazó cég lépett be az amerikai labdarúgó bajnokság (MLS) főszponzorai közé.
ápr. 27
13:44
Nem érdekel a szép játék, csak nyerjünk - Marcelo (Agroinform)
A Real Madid brazil bekkje szerint nem a szép játék számít a Barcelona elleni BL-elődöntőn, hanem a győzelem.
ápr. 27
14:00
Real Madrid: Adebayor 12 millióért nem kell a királyiaknak - sajtóhír (She)
A dailymail.co.uk értesülései szerint kölcsönszerződése lejárta után Emmanuel Adebayor visszatérhet a Real Madridtól a Manchester Citybe. A királyiak ugyanis nem hajlandóak kifizetni az angol csapat által kért 12 milliós összeget a togói csatár játékjogáért.
ápr. 27
14:36
Elkergették a szurkolók a Kecskések edzőjét (Agroinform)
A szurkolók halálos fenyegetése után azonnali hatállyal lemondott Frank Schaefer, a Bundesligában szereplő 1. FC Köln vezetőedzője.
ápr. 27
14:38
A Sportdöntőbíróság nemsokára dönt Contador ügyében (Agroinform)
A CAS még az idei francia körverseny, a Tour de France július 2-i rajtja előtt meghozza döntését Alberto Contador doppingügyében.
ápr. 27
14:40
Nézőcsúcsot döntött a hokiválogatott (Agroinform)
Félmillió televíziónéző volt kíváncsi a jégkorong-válogatott olaszok elleni mérkőzésére, amely a világelitbe való feljutásról döntött.
ápr. 27
14:54
AC Milan: a Santostól csábított Ganso képviselői már tárgyalnak a klubbal (She)
Az ANSA olasz hírügynökség, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport egybehangzó információi szerint már Milánóban tárgyalnak a Santos egyszeres brazil válogatott játékosának, Paulo Henrique Gansónak a képviselői.
ápr. 27
14:54
Budapest pályázik a Világjátékok rendezéséért (Agroinform)
Budapest pályázik a 2017-es Világjátékok megrendezésére - a Közgyűlés szerdai ülésén fogadta el az erről szóló határozatot.
ápr. 27
14:56
Carl Lewisból nem lehet szenátor (Agroinform)
A helyi választási bizottság úgy döntött, hogy Carl Lewis nem indulhat szülőhelye, New Jersey állam szenátusi választásán.
ápr. 27
15:12
Az Arsenal végleg lemondott Fabregasról (Agroinform)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint az Arsenal kész elengedni Cesc Fabregast a nyáron.
ápr. 27
15:30
Serie A: a Lazio is beszállt a Dzsudzsákért folytatott versenybe - lapértesülés (She)
A római Il Messaggero információi szerint az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapata szeretné a nyáron szerződtetni Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar balszélsőjét.
ápr. 27
15:48
Videoton: Bozsovicsot a Stoke, a Birmingham és a West Ham is kinézte (She)
A tribalfootball.com híre szerint három angol labdarúgócsapat is kinézte magának Mladen Bozsovicsot, a Videoton montenegrói válogatott kapusát.
ápr. 27
15:48
Mourinho üzenget, Guardiola a pályán akar válaszolni (Agroinform)
A harmadik, BL-elődöntőbeli El Clásicón az eddigi két mérkőzés alapján taktikai párharc várható a szemet gyönyörködtető játék helyett.
ápr. 27
15:50
Videó: szenzáció, Chan megdöntötte Pljuscsenko világrekordját (She)
Megdőlt egy műkorcsolya-világrekord: a kanadai Patrick Chan minden idők legmagasabb pontszámát kapta rövidprogramjára a moszkvai világbajnokságon.
ápr. 27
15:51
A főváros teljes mellszélességgel a Világjátékok-pályázat mellett (Behaviour)
A két rendező város részéről zöld utat kapott a 2017-es Világjátékok-pályázat. Gödöllő már korábban állást foglalt az olimpián kívüli sportágak világversenyének megpályázása kapcsán, a Fővárosi Közgyűlés pedig szerdai ülésén 30 igen és 1 tartózkodás mellett fogadta el az erről szóló határozatot. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) véleménye szerint az esemény tervezett költségvetése 11 milliárd…
ápr. 27
16:06
Budapest is pályázik a Világjátékok megrendezésére (Infostart)
Budapest is pályázik a 2017-es Világjátékok megrendezésére. A Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében a tendert Gödöllővel, mint társváros közreműködésével nyújtják majd be, az ezzel összefüggő feladatokat pedig a Nemzeti Sportszövetség koordinálja.
ápr. 27
16:06
Serie A: a Lazio is beszállt a Dzsudzsákért folyó versenybe - lapértesülés (She)
A római Il Messaggero információi szerint az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapata szeretné a nyáron szerződtetni Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar balszélsőjét.
ápr. 27
16:06
Orosz csapattal játszhat a Sator-csapat (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott és az orosz nyílt profiligában (KHL) érdekelt egyik csapat közötti bemutató mérkőzésről egyeztettek Budapesten a hazai szövetség (MJSZ) és a KHL vezetői.
ápr. 27
16:06
A sérült Rose továbbjutásra vezette a Chicago Bullst (Agroinform)
Az Orlando szinte legnagyobb sztárja, Dwight Howard nélkül, valódi csapatmunkával szépített az Atlanta ellen az NBA-ben.
ápr. 27
16:08
Dortmund: Gündogan, a nürnbergiek tehetsége jöhet a nyáron (She)
A német Bild értesülései szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapata megegyezett az 1. FC Nürnberggel Ilkay Gündogan nyári átigazolásáról.
ápr. 27
16:10
Tenisz: toronyház oldalán lógva „játszottak” 60 méter magasan - fotók (She)
Különös módját választották a hétvégén kezdődő madridi tenisztorna szervezői a viadal népszerűsítésének: két akrobata kötelekre erősítve „vertikális teniszt” mutatott be egy toronyház oldalán, egy teniszpályát ábrázoló óriásplakát előtt. Hosszú labdamenetek a beszámolók szerint nem alakultak ki…
ápr. 27
16:24
Az orosz hokiliga sztárjai jönnek Budapestre (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott és az orosz nyílt profiligában (KHL) érdekelt egyik csapat közötti bemutató mérkőzésről egyeztettek Budapesten a hazai szövetség (MJSZ) és a KHL vezetői.
ápr. 27
16:24
Sznúker-vb: Trump és Williams sima győzelme után már elődöntős (She)
Judd Trump 13:5-re legyőzte a 2006-os világbajnok Graeme Dottot a sheffieldi sznúker-vb negyeddöntőjében. Következő ellenfele a Ting Csün-huj–Mark Selby mérkőzés győztese lesz, a kínai két szakasz után 10:6-ra vezet az este befejeződő párharcban. A délelőtt folyamán Mark J. Williams is elődöntős lett, a walesi Mark Allen 13:5-ös legyőzése után vár a jelenleg is zajló John Higgins–Ronnie O’Sullivan…
ápr. 27
16:24
Del Bosque a spanyol válogatott egységét félti (Agroinform)
A világbajnok szövetségi kapitánya aggodalmának adott hangot a Real Madrid és az FC Barcelona játékosai közötti ellentétek miatt.
ápr. 27
16:42
Spanyolország: Del Bosque attól tart, hogy a sok clásico széthúzást szül (She)
Vicente del Bosque, a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte: tart attól, hogy a Barcelona és a Real Madrid heves érzelmeket kiváltó rangadósorozata öltözői ellentéteket szül.
ápr. 27
16:42
KHL-csapattal játszhat bemutató mérkőzést a hokiválogatott (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott és egy KHL-ben érdekelt csapat közötti bemutató mérkőzésről egyeztettek az illetékes sportvezetők.
ápr. 27
16:44
Tenisz: toronyház oldalán lógva „játszottak” 60 méter magasban - fotók (She)
Különös módját választották a hétvégén kezdődő madridi tenisztorna szervezői a viadal népszerűsítésének: két akrobata kötelekre erősítve „vertikális teniszt” mutatott be egy toronyház oldalán, egy teniszpályát ábrázoló óriásplakát előtt. Hosszú labdamenetek a beszámolók szerint nem alakultak ki…
ápr. 27
16:44
Chan a világ legjobb eredményével vezet a férfiaknál (Agroinform)
A kanadai Patrick Chan vezet a szerdai férfi rövidprogram után a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 27
16:46
Labdarúgás: újabb öt évig lesz ifjúsági futballfesztivál Kaposváron (She)
Újabb öt éven át Kaposvár ad otthont az Ifjúsági Futballfesztiválnak. Az erről szóló szerződést szerdán írta alá a Városházán Szita Károly polgármester, valamint a két főszervező, Kenéz Ádám és Hangai István. A város összesen 50 millió forinttal támogatja a fesztivált, főként azért, mert ez a rendezvény nemcsak a labdarúgásról szól, hanem arról a több mint 3000 fiatalról is, akik egy hétre…
ápr. 27
16:46
Guadeloupe-n debütál a 110 gát olimpiai bajnoka (Agroinform)
A 110 méteres gátfutás világcsúcstartójának, a kubai Dayron Roblesnek a szabadtéri debütálása Guadeloupe-n, a Baie-Mahault Grand Prixen lesz a versenyző bejelentése szerint.
ápr. 27
17:00
Bayern: harcba indulnak Neuerért, de nem fizetnek csillagászati összeget (She)
Uli Hoeness, a Bayern München elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy szeretnék megszerezni Manuel Neuert, a német labdarúgó-válogatott és a Schalke 04 kapusát.
ápr. 27
17:00
A tengeren pihen a jégkorong-válogatottól visszavonuló Palkovics (Agroinform)
A jégkorong-világbajnokság után a válogatottságtól visszavonuló Palkovics Krisztián indul az Adriatic Race elnevezésű vitorlásversenyen.
ápr. 27
17:18
NB I: elkezdődött a Szolnok-Vasas meccs - élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalának 25. fordulójának első szerdai mérkőzésén az utolsó helyen szerénykedő Szolnok a Vasast fogadja. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével!
ápr. 27
17:18
Bízom benne, hogy stabil A-csoportosok leszünk - Palkovics Krisztián (Agroinform)
Palkovics Krisztián, a jégkorog-válogatott visszavonult csatára a Hathárom Rádió Magaslabda című műsorának adott exkluzív interjút.
ápr. 27
17:20
Formula-1: a Lotus-istálló felvásárolta a Caterham sportautógyártót (She)
A malajziai Tony Fernandes nevével fémjelzett Team Lotus Enterprises felvásárolta a brit Caterham sportautógyártót, amely az 1970-es években a Lotusból kiválva kezdett el négykerekűket gyártani.
ápr. 27
17:36
Női kézilabda Eb: német, fehérorosz és azeri selejtezős ellenfelet kaptunk (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Németország, Fehéroroszország és Azerbajdzsán ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőn. A hét csoportból az első két-két helyezett jut ki a kontinensviadalra, amelyen a hollandok házigazdaként, a norvégok címvédőként már biztos résztvevők.
ápr. 27
17:54
Női kézi Eb: német, fehérorosz és azeri selejtezős ellenfelet kaptunk (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Németország, Fehéroroszország és Azerbajdzsán ellen játszik majd Európa-bajnoki selejtezőt. A hét csoportból az első két-két helyezett jut ki a 2012-es kontinensviadalra, amelyen a hollandok házigazdaként, a norvégok címvédőként már biztos résztvevők.
ápr. 27
17:54
Könnyű Eb-selejtezős csoportban a magyar kézis lányok (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott a német, valamint a fehérorosz és az azeri csapattal került egy csoportba a 2012-es hollandiai Európa-bajnokság selejtezőjének szerdai sorsolásán.
ápr. 27
17:54
Messi fantasztikus, de Ronaldo a legjobb - Ferguson (Agroinform)
Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy Lionel Messi megszerzésénél is jobban szeretné, ha Cristiano Ronaldo visszatérne az Old Traffordra.
ápr. 27
17:56
MLSZ: egymérkőzéses eltiltást ért az idei Véber-show” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának szerdai ülésén úgy határozott, hogy egy mérkőzésre eltiltja a Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Véber Györgyöt. A szakembert a Győr elleni tegnapi bajnokin állította ki a játékvezető.
ápr. 27
18:12
NB I: a Fradi már megkapta a licencet, az Újpest és a Loki nem (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint az Elsőfokú Licencadó Testület 2011. április 27-én megtartott ülésén hat csapatnak – köztük a DVSC-nek és az Újpestnek – még nem adta meg a következő szezonban való induláshoz elengedhetetlenül szükséges licencet.
ápr. 27
18:12
Véber György egymeccses eltiltás kapott (Agroinform)
A Győr elleni keddi bajnokin kiállított Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságától.
ápr. 27
18:14
Parasportlövő-vk: Gurisatti Gyula második légpisztolyban (She)
Gurisatti Gyula a második helyen végzett a légpisztolyosok között a parasportlövők törökországi Antalyában zajló világkupaversenyén.

Keresés