2011. április 17. vasárnap

ápr. 17
0:01
Primera División: döntetlen a Real-Barcelona rangadón (She)
A 162. Real Madrid-Barcelona találkozó első félidejében nem született gól. A második játékrész elején Leo Messi tizenegyesből szerzett vezetést a vendégeknek, de a hazaiak emberhátrányban sem adták fel, és Cristiano Ronaldo egyenlített, szintén büntetőből.
ápr. 17
0:12
Két büntető után döntetlen a bajnoki Real-Barcán (Agroinform)
A Barcelona továbbra is nyolc ponttal vezeti a bajnokságot a Real Madrid előtt, miután döntetlent játszott egymással a két csapat.
ápr. 17
0:15
Két tizenegyesgóllal 1-1 az El Clásico (Infostart)
Döntetlenre végződött a Real Madrid és a Barcelona rangadója a Bernabéuban: két tizenegyes-gólból Messi és Cristiano Ronaldo alakította az eredményt. Mindkét szupersztár a 30. gólját lőtte be a Primera División 2010-2011-es idényében. A Madrid tíz emberrel, de két friss támadójátékost pályára küldve játszott jobban, s öt elveszített el Clásico után szerzett legalább egy pontot. A Barca 1-0 után…
ápr. 17
0:15
Primera División: döntetlen a Real-Barcelona rangadón (She)
A 162. Real Madrid-Barcelona találkozó első félidejében nem született gól. A második játékrész elején Leo Messi tizenegyesből szerzett vezetést a vendégeknek, de a hazaiak emberhátrányban sem adták fel, és Cristiano Ronaldo egyenlített, szintén büntetőből.
ápr. 17
0:16
Ronaldo büntetőjével mentett pontot a Real - videó (Agroinform)
A Real Madrid-Barcelona találkozón Lionel Messi tizenegyesből szerezte meg a vezetést, ám Cristiano Ronaldo szintén büntetőből egyenlíteni tudott.
ápr. 17
0:19
Videó: Albiol piros lapot kapott, Messi és Ronaldo büntetett (She)
Raúl Albiol kiállítása után (David Villát rántotta le a büntetőterületen belül) Lionel Messi lőtte kapuba a tizenegyest, amivel a Barcelona megszerezte a vezetést a Real Madrid otthonában. A „királyi gárda” Cristiano Ronaldo büntetőjével egyenlített. Tekintse meg a gólokat videón és a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 17
0:23
Női kézilabda: spanyol ellenfele lesz a Fradinak, ha KEK-döntőbe jut (She)
A spanyol Mar Alicante 28–22-re legyőzte a svéd Lugit a női kézilabda KEK elődöntőjének szombati visszavágóján, így ledolgozta kétgólos hátrányát, és bejutott a fináléba.
ápr. 17
0:33
Luxemburg: súlyos hazai vereséggel ünnepelte aranyérmét a Dudelange (She)
Első mérkőzését vívta a 2010–2011-es luxemburgi labdarúgó-bajnokság megnyerése óta a Dudelange, ám nem tudott szurkolói kedvében járni, hazai pályán 3–0-ra kikapott a középmezőnyben állomásozó Grevenmachertől.
ápr. 17
0:51
Inter: Leonardo már nem néz a tabella tetejére, cél a dobogó (She)
A szombat este Parmában elszenvedett 2–0-s vereség után Leonardo, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Internazionale vezetőedzője lemondani látszik a bajnoki cím megvédéséről.
ápr. 17
0:55
El clásico: húsz év után először rúghatott büntetőt a Barca a Bernabéuban - statisztikák (She)
A Real Madrid csak 23 százalékban birtokolta a labdát a Barcelona ellen 1–1-es döntetlennel zárult el clásicón, és a legutóbbi öt idényben először volt példa arra, hogy a blancók 30 százaléknál kevesebbet birtokolják a labdát spanyol bajnokin.
ápr. 17
1:24
Minden idők legkisebb különbsége Jordániában (Agroinform)
Szombaton véget ért az idény negyedik futama, a Jordán rali, ahol a Citroent kormányzó Sebastian Ogier mindössze 0,2 másodperccel győzött.
ápr. 17
1:27
El clásico: Unom már, hogy állandóan tíz emberrel játszom a Barca ellen - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Barcelona elleni 1–1-es döntetlen után úgy nyilatkozott, elege van már abból, hogy mindig kiállítják egy játékosát, amikor a katalánok ellen játszik.
ápr. 17
1:31
El clásico: A döntetlen kiváló eredmény Madridban - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a Real Madrid elleni 1–1-es döntetlen után elmondta, elégedett az iksszel, de úgy véli, többet kellett volna támadnia az együttesének az első gól megszerzése után.
ápr. 17
1:35
Női kézilabda: jó eséllyel dán házi döntő lesz az EHF-kupában (She)
Hazai pályán ledolgozta Oroszországban összeszedett hatgólos hátrányát a Team Tvis Holstebro női kézilabdacsapata, így a dán együttes bejutott a döntőbe az EHF-kupában.
ápr. 17
1:45
Súlyemelő Eb: Gyurkovics ötödik szakításban, kilencedik összetettben (She)
Gyurkovics Ferenc összetettben kilencedik lett a 105 kilósok kategóriájában szombaton az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon, ahol utolsó fellépője volt a négyfős magyar csapatnak.
ápr. 17
6:51
NBA: a Chicago, a Miami és a Dallas sem botlott a rájátszás nyitányán (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első játéknapján a Keleti főcsoportban három, a Nyugatiban egy negyeddöntős mérkőzést rendeztek. Az esélyeknek megfelelően hazai pályán hozta a kötelezőt a Chicago Bulls, a Miami Heat és a Dallas Mavericks, viszont az Orlando Magic otthon rögtön hátrányba került.
ápr. 17
7:09
NHL: egyenlített a Flyers és a Kings, gondban a Bruins és a Coyotes (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a főcsoport negyeddöntők második mérkőzésén a Montreal Canadians és a Los Angeles Kings vendégként tudott nyerni, a Philadelphia Flyers és Detroit Red Wings pedig pályaválasztóként. A legnagyobb gondba a Boston Bruins került, amely mindkét hazai mérkőzését elveszítve folytatja a párharcot Montrealban.
ápr. 17
7:27
Jégkorong: Oroszország csak a szétlövésben győzött Norvégia ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az orosz jégkorong-válogatott szétlövésessel tudott nyerni Norvégia ellen. Svájc elkapta a vb-címvédő cseheket, Szlovénia „nullra" verte a franciákat, Fehéroroszország pedig parádés első harmadot követően feltörölte a jeget a dánokkal.
ápr. 17
7:29
Profi ökölvívás: Khan technikai döntéssel múlta felül McCloskeyt (She)
Szokatlan befejezéssel tarkított mérkőzésen, technikai döntéssel védte meg negyedízben WBA kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki címét a még mindig csak 24 éves Amir Khan.
ápr. 17
7:45
MLS: Henry is betalált, a New York simán verte a San Josét (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a Red Bull hazai környezetben, New Yorkban, míg a DC United idegenben, a Toronto vendégeként tudott nyerni három góllal.
ápr. 17
7:47
Argentína: az Argentinos Juniors sem tudta megállítani a Godoy Cruzt (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Clausura) tizedik fordulójában a szombati játéknapon pályára lépő négy vendégcsapat mindösszesen egyetlen árva pontra, és két szerzett gólra volt képes. A Racing és az All Boys két-két, a Godoy Cruz egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél házigazdaként, csupán a San Lorenzo nem tudta otthon tartani a három pontot.
ápr. 17
8:03
Jégkorong KHL: a Szalavat Julajev megszerezte első Gagarin-kupáját (She)
Vjacseszlav Bikov együttese, a Szalavat Julajev története során először megnyerte az orosz jégkorongbajnokságot (KHL), a Gagarin-kupát, miután a döntő ötödik összecsapásán egy góllal jobbnak bizonyult az Atlantnál.
ápr. 17
8:21
Labdarúgás: pályán a Vidi, Arsenal-Liverpool és Bayern-Bayer rangadó - program (She)
Vasárnap a szokásoknak megfelelően egy mérkőzést rendeznek a honi labdarúgó élvonalban, a listavezető Videoton Szombathelyre látogat, ahol a kiesés elől menekülő Haladás ellen próbálja meg szaporítani pontjai számát. A Premier League-ben szintén egy találkozót rendeznek, ám a párosítás nagy csatát ígér, hiszen a Liverpool látogat az Arsenalhoz.
ápr. 17
8:57
El clásico: A Barca sokkal jobb volt, mint a Madrid - Xavi (She)
Egy egyes döntetlennel zárult a szombat esti el clásico, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 32. fordulójában a Real Madrid nem tudott élni azzal a helyzeti előnnyel, hogy hazai pályán dolgozhatott volna le nyolcpontos hátrányából a listavezető Barcelonával szemben. Xavi Hernández, a katalánok középpályása szerint csapata a rivális fölé nőtt.
ápr. 17
9:12
Egyenlített a Flyers és a Kings (Agroinform)
A Boston Bruins ismét kikapott otthon, így már 0-2-es hátrányban van a Montreal Canadiensszel szemben.
ápr. 17
9:15
Formula-1: kövesse a Kínai Nagydíj eseményeit az NSO-val! (She)
A Kínai Nagydíj előtt ugyanaz a kérdés, mint az idény első két futama előtt: le lehet-e győzni Sebastian Vettelt? A McLaren pilótái ebben reménykednek, míg a többiek számára már a dobogós hely megszerzése is maga lenne a csoda.
ápr. 17
9:17
El clásico: Ez a meccs volt a legkevésbé fontos - Casillas (She)
Nem igazán tették próbára a két kapus képességeit és formáját a szombat esti el clásicón (1–1) a mezőnyjátékosok, Iker Casillas (Real Madrid) és Víctor Valdés (Barcelona) is csak egy büntetőnél maradt alul aranylabdás ellenfelével, jelesül Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval szemben. A madridi portás a hazai döntetlenből is tud erőt meríteni.
ápr. 17
9:30
Nyert a Chicago és a Heat, botlott az Orlando (Agroinform)
Az esélyesen közül egyedül az Orlando botlott otthonában, és került hátrányba az Atlantával szemben.
ápr. 17
9:33
NB II: Nyíregyháza-Diósgyőr, belépés csak lakcímkártyával (She)
A másodosztályú Nyíregyháza labdarúgócsapatának vezetői közleményben tudatták, hogy a Diósgyőr elleni mérkőzés napján kizárólag a hazai szektorokba érvényes jegyeket lehet megvásárolni, és ezekre a lelátórészekre – elkerülve a rendbontást – csak a lakcímkártya felmutatásával lehet bejutni.
ápr. 17
9:33
Döntetlen az El Clásico első felvonásán (Metropol)
Egy-egy büntetőből született góllal döntetlennel ért véget a Real Madrid-FC Barcelona rangadó a spanyol labdarúgó-bajnokság 32.fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 17
9:51
Anderlecht: Tudtommal nincs edzőkérdés - Juhász Roland (She)
A napokban felvetődött Bölöni László neve Ariel Jacobs lehetséges utódaként a belga Anderlecht labdarúgócsapatának kispadján. Juhász Roland, a brüsszeli lilák hátvédje a Nemzeti Sportnak elmondta: nem hallott arról, hogy a jelenleg a francia élvonalban szereplő Lensnál dolgozó székelyföldi szakembert szerződtetné a klub.
ápr. 17
9:53
Primera División: Banega képes lenne megölni Messit, ha el tudná kapni (She)
Különös véleményt formált Lionel Messiről Éver Banega, a Valencia argentin labdarúgója. A 22 esztendős középpályás büszke rá, hogy a válogatottban együtt futballozhat kétszeres aranylabdás honfitársával, a Primera Divisónban azonban nem éppel leányálom Messit szemmel tartani.
ápr. 17
9:55
Bundesliga 2.: Abu-Dzabiból érkezhet mentőöv Király Gáboréknak (She)
Az Abu-Dzabi illetőségű Haszan Abdullah Ismaik 13 millió euróért többségi tulajdonossá válna a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 Münchenben, amelyet az élvonalba juttatna.
ápr. 17
9:57
Ausztrália: Cahill az Everton miatt nem akar játszani a válogatottban (She)
Tim Cahill kihagyná az ausztrál labdarúgó-válogatott nyári felkészülési mérkőzéseit, hogy a következő évadban hatékonyabban segítse klubcsapatát, az angol Evertont.
ápr. 17
10:09
Internazionale: a BL-búcsú kés alá küldte Iván Córdobát (She)
Megoperálták az olasz Internazionale kolumbiai labdarúgójának, Iván Córdobának a bal térdét, amely már jó ideje nem volt egészséges.
ápr. 17
10:09
Mourinho hallgat és kesereg (Metropol)
A Real Madridot irányító José Mourinho keserűen nyilatkozott szombat éjjel a média nem madridi képviselőinek az FC Barcelona elleni, 1-1-es döntetlennel végződött spanyol futballrangadó után.
ápr. 17
10:11
Férfi röplabda: Mészáros Dömötör török klubja bejutott a döntőbe (She)
A férfi röplabda Challenge-kupában ezüstérmes Arkas Izmir a Halkbank ellen aratott két 3:1-es győzelemmel jutott be a török bajnoki fináléba, amelyben az alapszakaszban csak ötödik helyen végző Fenerbahcéval találkozik.
ápr. 17
10:13
Vízilabda: a Varga fivérek Rijekája Zágrábban nyert a Mladost ellen (She)
Jó hétvégéjük volt a horvát és az olasz élvonalbeli vízilabda-bajnokságban légióskodó magyaroknak. Varga Dániel és Dénes csapata, a Primorje Rijeka a Mladost Zagreb otthonában aratott 7–5-ös győzelemmel (a mieink ezúttal nem találtak be) visszaszerezte a pályaelőnyt az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 17
10:27
Óceániai BL: az aucklandi amatőrcsapat ismét kijutott a klub-vb-re (She)
Harmadszor is kijutott az új-zélandi Auckland City amatőrcsapata a labdarúgó klubvilágbajnokságra, miután megnyerte az óceániai Bajnokok Ligája 2010–2011-es kiírását.
ápr. 17
10:29
Videó: Waltner egy hosszú felívelést lőtt éles szögből a kapuba (She)
Mint arról beszámoltunk, az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Mattersburg a korábbi magyar válogatott Waltner Róbert góljával legyőzte a listavezető Austria Wient. A támadó a védők mögül kilépve az előreívelt labdára csapott le, és éles szögből a jobb alsó sarokba lőtt.
ápr. 17
10:42
Mourinho a kiállítás miatt kesereg, Guardiola elégedett (Agroinform)
Mourinho a madridi sajtóval továbbra sem áll szóba, csak a média nem fővárosi képviselőinek volt hajlandó válaszolni.
ápr. 17
11:00
Waltner Róbert győztes gólja az Austria Wien ellen (Agroinform)
Waltner Róbert góljával verte a Mattersurg az éllovas Austria Wient az osztrák Bundesliga 29. fordulójában.
ápr. 17
11:02
Hamilton győzött, de Webber a legnagyobb nyertes (Agroinform)
A McLaren brit pilótája megtörte a Red Bull, illetve Sebastian Vettel hegemóniáját.
ápr. 17
11:03
Lewis Hamilton nyerte a Kínai Nagydíjat (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a Formula-1-es Kínai Nagydíjat
ápr. 17
11:03
Formula-1: Hamilton nyert Vettel és Webber előtt Sanghajban (She)
Hatalmas csatában, nagyszerű futamon Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1-es világbajnokság Kínai Nagydíját Sanghajban, miután a futam hajrájában megelőzte az eddigi két futamon diadalmaskodó Sebastian Vettelt. A dobogó alsó fokára a 18. helyről rajtoló Mark Webber állhat fel.
ápr. 17
11:05
Mourinho: Elegem van abból, hogy tíz játékossal készüljek a Barcelona elleni meccsekre! (Infostart)
A Real Madridot irányító José Mourinho keserűen nyilatkozott szombat éjjel a média nem madridi képviselőinek az FC Barcelona elleni, 1-1-es döntetlennel végződött spanyol futballrangadó után.
ápr. 17
11:05
Videó: nagy potyagóllal győzte le a Kaposvár a bombagólt szerző MTK-t (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Kaposvár hátrányból fordítva nyert 2–1-re az MTK ellen. Tischler Patrik bombagóllal szerzett vezetést a fővárosi kék-fehéreknek, majd Oláh Lóránt egyenlített lapos lövéssel. A győztes találat a 83. percben esett, amikor Máté Péter 30 méteres lövését bevédte Szatmári Zoltán.
ápr. 17
11:21
Hamilton győzött Kínában (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat. Hamilton mögött a vb-címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második és annak csapattársa, az ausztrál Mark Webber a harmadik.
ápr. 17
11:36
Bodor csapata kiütötte Tóthét (Agroinform)
A Roda 5-2-re nyert hazai pályán a Venlo ellen, míg a Breda otthon kapott ki az Excelsiortól szombat este.
ápr. 17
11:38
Hamilton a stratégiát dicséri (Agroinform)
Vettel a rajtja miatt kesergett, míg csapattársával, a 18. helyről rajtolva a harmadik helyen végző Webberrel szinte madarat lehetett fogatni a futamot követően.

Keresés