2011. április 20. szerda

ápr. 20
0:33
Vasas: elhunyt Köves László, a Hexagonal-kupa-győztes csapat tagja (She)
Hatvanhat éves korában elhunyt Köves László, a Vasas korábbi labdarúgója, aki tagja volt annak az angyalföldi gárdának, amely 1967-ben Chileben megnyerte a Hexagonal-kupát.
ápr. 20
0:37
Sznúker-vb: Ebdon egymás után harmadszor búcsúzott az 1. fordulóban (She)
A 12. helyen kiemelt Peter Ebdon nem jutott be a második fordulóba a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, miután 8:6-os vezetésről 10:8-ra kikapott honfitársától, az angol Stuart Binghamtől.
ápr. 20
0:51
Lengyel Kupa: a duplázó Rudnevs a döntőbe lőtte a Lech Poznant (She)
A Lech Poznan jutott be elsőként a labdarúgó Lengyel Kupa döntőjébe, miután az elődöntőben vesztett helyzetből talpra tudott állni, és 4–3-as összesítéssel búcsúztatta a másodosztályú bajnokságban élen álló Podbeskidzie Bielsko-Bialát.
ápr. 20
6:51
Érmekben gazdag Húsvétban bíznak cselgáncsosaink (Behaviour)
Hétvégén a legjobb dzsúdósaink nem a Húsvét méltó megünneplésével, hanem a minél több olimpiai kvalifikációs pont megszerzésével töltik. A csütörtöktől vasárnap estig rendezik ugyanis Isztambulban az idei Európa-bajnokságot, ahol a mieink 3-4 érem megszerzésében reménykednek.
ápr. 20
6:53
Az oroszlán és a kisegér, avagy kupafinálé Spanyolországban (Behaviour)
"A legnagyszerűbb dicséret, amit José Mourinho adhatott a jelenkori Barcelonának, az a szombat esti kezdőcsapata: ha hét védővel állsz fel, az azt jelenti, hogy nagyon tartasz az ellenféltől" - írta a szombati El Clásicót (1-1) értékelve Johan Cuyff szokásos cikkében, az El Periódico de Catalunya című lap hasábjain.
ápr. 20
6:55
Újabb gyanús debreceni meccs (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által a fogadási csalások kiszűrésére felállított speciális egység az összes olyan találkozót kiemelt figyelemmel követi, melyen valami rendkívüli esemény történik. Ebbe a kategóriába tartozik a szombati Debrecen-Siófok (2-3) NB I.-es labdarúgó-mérkőzés eredményének alakulása is.
ápr. 20
6:57
Két meccs, hat pont, jöhetett a pihenés (Behaviour)
Hat-három.Szép eredmény, nálunk jobban ezt senki se tudja. A divízió I-es jégkorong-világbajnokság második játéknapján a Magyarország-Dél-Korea találkozó egésze azonban korántsem volt olyan felhőtlen, mint Puskásék londoni játszadozása.
ápr. 20
7:09
Olimpia: a világ legnagyobb ötkarikás múzeuma épül Katarban (She)
A világ legnagyobb olimpiai múzeuma épül fel Katarban: a létesítmény területe 18 ezer négyzetméter lesz.
ápr. 20
7:11
NBA: hiába Anthony 42 pontja, már kétmeccses hátrányban van a Knicks (She)
A Boston Celtics Kevin Garnett duplájával átvette a vezetést a New York Knicks ellen 14 másodperccel a mérkőzés vége előtt, és meg is nyerte a találkozót a 42 pontig jutó Carmelo Anthony vezette együttes ellen, így már 2–0-ra vezet összesítésben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
ápr. 20
7:27
Arsenal: Van Persie-nek elege van a hajrában kapott gólokból (She)
Rendkívül bosszantónak tartja Robin van Persie, hogy csapata, az angol labdarúgó Premier League-ben jelenleg második Arsenal az aktuális idényben sok „buta gólt" kap a hajrában.
ápr. 20
8:03
Libertadores-kupa: csoportelsőként jutott tovább az Internacional (She)
A brazil Internacional Rafael Sobis és Leandro Damiao góljával 2–0-ra győzött az ecuadori Emelec ellen a Libertadores-kupa hatodik csoportjának utolsó fordulójában, és ezzel a kvartett élén zárva bejutott a nyolcaddöntőbe. Veresége ellenére a mexikói Jaguares is továbblépett.
ápr. 20
8:05
NHL: a címvédő ötgólos sikerrel tartotta életben továbbjutási reményeit (She)
A Chicago Blackhawks három elveszített mérkőzés után 7–2-re győzött a Vancouver Canucks ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a Nyugati főcsoport negyeddöntőjében. A címvédő a sérüléséből visszatért Dave Bolland vezetésével nyert, aki gólja mellett három asszisztot is adott. A San Jose Sharks négygólos hátrányba került a Los Angeles Kings ellen,…
ápr. 20
8:21
Szolnok: a sereghajtó szerb csatárt igazolt az idény végéig (She)
Átigazolta a labdarúgó NB I-ben szereplő Szolnoki MÁV FC a 29 esztendős Dragan Gosicsot.
ápr. 20
8:39
Győr: a szerb Szasa Sztevanovics 38 évesen is az ETO játékosa lesz (She)
Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC 36 esztendős kapusa, Szasa Sztevanovics.
ápr. 20
8:54
Múzeum állít emléket az ötkarikás játékoknak a Közel-Keleten (Agroinform)
A világ legnagyobb olimpiai múzeuma épül fel Katarban: a létesítmény területe 18 ezer négyzetméter lesz.
ápr. 20
8:56
Jankovics könnyedén jutott a nyolcaddöntőbe (Agroinform)
A hetedik kiemelt Jelena Jankovics három játékot veszítve biztosította helyét a legjobb 16 között a stuttgarti női tenisztornán.
ápr. 20
8:57
Békéscsaba: Szélpál Tamás számára véget ért a szezon (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Makó elleni mérkőzés 69. percében Szélpál Tamás, az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba futballistája.
ápr. 20
8:58
Függővasút épül Londonban - videó (Agroinform)
Új függővasút rendszer épül a Temze folyó felett a brit fővárosban, amely két kiemelt olimpiai létesítmény összekötését szolgálja.
ápr. 20
8:59
Pápa: már tárgyalnak Heffler Norberttel a hosszabbításról (She)
Már megkezdte a tárgyalásokat a hosszabbításról Heffler Norberttel a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa.
ápr. 20
9:00
Az első és a második kiemelt is a 16 közé jutott (Agroinform)
A francia Aravane Rezai és a kazah Jaroszlava Svedova is bejutott a nyolcaddöntőbe a marokkói salakpályás női tenisztornán.
ápr. 20
9:12
Davigyenko legyőzte Dolgopolovot (Agroinform)
Alekszandr Dolgopolov két szoros játszmában kikapottNyikolaj Davigyenkótól barcelonai férfi tenisztorna kedd esti mérkőzésén.
ápr. 20
9:15
Döntőben a Lille (Infostart)
Elsőként a bajnokságban listavezető Lille jutott be a labdarúgó Francia Kupa fináléjába, miután a keddi esti elődöntőben 2-0-ra győzött Nizzában.
ápr. 20
9:15
NBA: Lamar Odom lett az alapszakasz legjobb hatodik embere (She)
A Los Angeles Lakers játékosát, Lamar Odomot választották meg az alapszakasz legjobb hatodik emberének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényében.
ápr. 20
9:17
Újpest: Barczi Dávidék már a tabella végét figyelik (She)
Az Újpest labdarúgócsapatát erősítő Barczi Dávid szerint most már egyre gyakrabban nézik a tabella hátsó felét a lila-fehérek játékosai. A játékos az ujpestfc.hu-nak elmondta, hogy ennek ellenére legyőzhetik hétvégén a Zalaegerszeget.
ápr. 20
9:33
Paks: Mi magunknak tettük magasra a lécet - Éger László (She)
Éger László csapatkapitány a Paks hivatalos honlapjának elmondta, hogy képesnek tartja csapatát arra, hogy a dobogón végezzen a bajnokságban.
ápr. 20
10:06
Hogy ki játszik a Barcelonában, nem a mi problémánk - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője elárulta, 4-3-3-as felállásban küldi ki játékosait a Barcelona elleni Copa del Rey-fináléra.
ápr. 20
10:09
Zenit: Nem véletlenül vagyunk bajnokok és kupagyőztesek - Huszti (She)
A Zenit magyar szélsője, Huszti Szabolcs továbbra is nagyon népszerű az orosz sajtóban, ezúttal az Amkar elleni legutóbbi, 3–1-re megnyert idegenbeli bajnokiról nyilatkozott a Radio Zenitnek.
ápr. 20
10:11
Szpartak Moszkva: negyvenévesen térhet vissza a középpályás (She)
Negyvenéves korában térhet vissza ma Andrej Tyihonov a labdarúgó Orosz Kupában az FK Krasznodar ellen készülő Szpartak Moszkvába.
ápr. 20
10:13
Videó: nem mindennapi mérkőzésen nyert a Rangers a bajnokságban (She)
A labdarúgó skót-bajnokság legutóbbi fordulójában a Dundee United otthonában győzött 4–0-ra a címvőd Rangers. A glasgow-iak Steven Whittaker két büntetőjével vezettek – a hazaiak két játékosát is kiállította a játékvezető a tizenegyeseket megelőzően –, majd a horvát Nikica Jelavic növelte az előnyt. A bíró azonban a hajrában még egy Dundee-futballistát is előbb küldött zuhanyozni – a videón csak…
ápr. 20
10:24
Az alapszakasz győztese nem tudta kisöpörni a címvédőt (Agroinform)
A Chicago 7-2-es győzelemmel mentette a becsületét a Vancouver ellen, a San Jose pedig négygólos hátrányból fordított Los Angelesben.
ápr. 20
10:26
Jégkorong relikviák kiállítása a SportAgórában (Agroinform)
Ma nem lép jégre a magyar válogatott, így a szurkolók számára ideális program lehet egy kiállítás megtekintése.
ápr. 20
10:27
Skócia: levélbombát küldtek a Celtic menedzserének és két vezérszurkolónak (She)
A skót rendőrség tájékoztatása szerint levélbombát próbáltak küldeni a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic menedzserének, Neil Lennonnak és a klub két vezérszurkolójának.
ápr. 20
10:29
Videó: Garnett pöccintése és a bíró döntése lett a Boston Celtics sikere (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának második mérkőzésén is nyert a Boston Celtics a New York Knicks ellen. Az ezúttal 96–93-ra nyerő Kelták közel kerülhettek volna a hosszabbításhoz, amikor a meccs utolsó másodperceiben Jared Jeffries dobás helyett passzolni akart egypontos hátrányban, ám szándékát Kevin Garnett lefülelte, a labda pedig kisebb kavarodás után az ölébe került.…
ápr. 20
10:31
Anglia: a Newcastle 10 millió fontért vinné Dzsudzsák Balázst - sajtóhír (She)
Az angol sajtóban ismét Dzsudzsák Balázs Angliába szerződése a téma – a legkomolyabb kérők között a PSV-szélsővel már korábban is hírbe hozott Everton mellett a Newcastle-t említi több forrás is, a szélső vételárát 10 millió fontra becsülik.
ápr. 20
10:42
Puskás és Kubala unokái vezetik a Realt és a Barcát (Agroinform)
Puskás Ferenc dédunokája és Kubala László unokája vezeti fel a Real Madridot és a Barcelonát a Király Kupa szerda esti döntőjében.
ápr. 20
10:44
Beckham játszani akar Londonban (Agroinform)
A brit labdarúgás ikonja, David Beckham nem akar kimaradni a jóból, a Los Angeles Galaxy sztárja játszani akar a jövő évi olimpián.
ápr. 20
11:36
El kell dönteni, hogy címeket nyerünk, vagy csak vegetálunk - Fabregas (Agroinform)
Az Arsenal karmestere, Cesc Fabregas megkérdőjelezte Arséne Wenger nagy projektjének sikerességét, s burkoltan üzent a klub új tulajdonosainak is.
ápr. 20
11:54
Újabb szűk győzelemmel növelte előnyét a Celtics (Agroinform)
A Dallas Nowitzki vezetésével 2-0-ra növelte előnyét a Portland ellen, míg az Orlando egyenlített az otthon elbukott első meccs után.
ápr. 20
11:57
Labdarúgás: Barca-Real, pályán a Chelsea, az Arsenal és a Milan - program (She)
Folytatódik az el clásicók sorozata Spanyolországban: a Barcelona és a Real Madrid a szombati bajnoki összecsapás (1–1) után ma este a Király-kupa döntőjében találkozik. Az Arsenal és a Chelsea az angol bajnokságban lép pályára, míg a Milan az Olasz Kupa elődöntőjében fogadja a Palermót. Hazánkban a Kaposvár és a Videoton mérkőzik meg a Magyar Kupa elődöntőjének első meccsén.
ápr. 20
11:59
Schalke: Neuer nem hosszabbítja meg 2012-ben lejáró szerződését (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Budnesliga) szereplő Schalke kapusa, Manuel Neuer bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2012 nyarán lejáró szerződését. Mint arról beszámoltunk, a klub vezetősége hároméves szerződéshosszabbítást kínált Neuernek 21 millió euróért, mellyel ő lehetett volna minden idők legjobban kereső Bundesliga-kapusa.
ápr. 20
12:15
Dzsudzsákért harcolnak az angol csapatok (Infostart)
A Liverpool egyre komolyabban érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. A legtöbbre taksált magyar labdarúgót az Everton és a Newcastle is leigazolná.
ápr. 20
12:15
Eredivisie: Bodor Boldizsár főszereplésével írja történelmét a Roda (She)
A 38 esztendeje folyamatosan a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roda idényről idényre haladó klubtörténeti sorozatának mai főszereplője Bodor Boldizsár.
ápr. 20
12:30
Nem megfelelő a Ferencváros népligeti csarnoka a döntőre (Agroinform)
Az EHF nem látja biztosítottnak az újságírók elhelyezését, ráadásul legalább 300 helyet kell a vendégeknek és a szövetségnek fenntartani.
ápr. 20
12:33
El clásico: Puskás dédunokája és Kubala unokája vezeti fel a Realt és a Barcát (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia beszámolója szerint Puskás Ferenc dédunokája és Kubala László unokája is ott lesz a gyerekek között, akik felvezetik a pályára a Real Madrid, illetve a Barcelona játékosait ma este a spanyol Király-kupa döntőjében Valenciában.
ápr. 20
12:35
Videó: az olasz csatár parádés mozdulata után esélye sem volt a kapusnak (She)
A negyedosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban a Carrarese 3–1-re legyőzte a Sangiovannesét. A szurkolók egy nem mindennapi gólt is láthattak a hazaiak támadójától, Anthony Gaetától, aki egy bal oldali beadás után védője szorításában ollózva lőtt a kapuba.
ápr. 20
12:37
Bolton: a kupadöntő elpackázása utat nyithat Bogdán Ádám számára (She)
Az FA-kupa vasárnapi elődöntőjében elszenvedett katasztrofális vereség után (Stoke, 0–5) angol lapértesülések szerint olyan változások indulhatnak meg a Bolton Wanderersnél, amikből a klub fiatal magyar kapusa, Bogdán Ádám akár rövid távon is profitálhat.
ápr. 20
12:49
Wenger a PSG-ből igazolna hátvédet (Agroinform)
A Daily Mail értesülése szerint a Paris Saint-Germain védője, Mamadou Sakho nyártól a Premier League-ben játszhat. Az Arsenal 13 millió fontot kínál érte.
ápr. 20
12:51
Schuch Timuzsin Veszprémben folytatja (Agroinform)
Schuch Timuzsin, a magyar válogatott beállója három évig újra az MKB Veszprém játékosa lesz - írja a klub hivatalos honlapja.
ápr. 20
12:51
Zácsik betegség miatt kikerült a kézilabda-válogatott keretéből (Infostart)
Zácsik Szandra gyomorpanaszok miatt kikerült a hétvégén a Batta Kupán szereplő magyar női kézilabda-válogatott keretéből.
ápr. 20
12:51
Videó: az olasz csatár parádés mozdulatánál esélytelen volt a kapus (She)
A negyedosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban a Carrarese 3–1-re legyőzte a Sangiovannesét. A szurkolók egy nem mindennapi gólt is láthattak a hazaiak támadójától, Anthony Gaetától, aki egy bal oldali beadás után védője szorításában ollózva lőtt a kapuba.

Keresés