2011. április 5. kedd

ápr. 5
0:33
Eredmények: újra bukott a Galata, először nyert Gullittal a Tyerek (She)
Hétfőn is vereséget szenvedett a török labdarúgó-bajnokság egyik kirakatcsapata, a Galatasaray: a sárga-pirosak másfél hónapja nyeretlenek.
ápr. 5
6:51
Kosárlabda, NCAA: 70 000 néző előtt harmadszor bajnok a Connecticut (She)
A Connecticut Huskies 53–41-re legyőzte a Butler Bulldogs legénységét a magyar idő szerint kedd hajnali houstoni döntőben, ezzel története során harmadszor is megnyerte az amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokságot (NCAA).
ápr. 5
7:09
NHL: 0-3-ról nyert a Rangers, így tovább reménykedhet a playoffban (She)
A Boston Bruins ellen magyar idő szerint kedd hajnalban aratott 5–3-as győzelme révén a New York Rangers életben tartotta reményeit azt illetően, hogy bejut az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hamarosan kezdődő rájátszásába.
ápr. 5
7:09
Szomorú, de büszke búcsú Európától (Behaviour)
A Veszprém a Barcelona, a Szeged a Flensburg ellen kényszerült búcsúra a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Mindkét magyar gárda mindent megpróbált erősebb riválisával szemben: a Veszprém a félidőben még továbbjutásra állt, a Szegednek erre nem volt esélye.
ápr. 5
7:11
Riksakáosz Mumbaiban (Behaviour)
Több milliós tömeg ünnepelte India sporttörténelmi sikerét Mumbaiban a krikett-világbajnokság után: a házigazdák a döntőben drámai csatában 277-4 - 274-re nyertek (akármit jelentsen is ez....) Srí Lanka ellen. Ez az első alkalom, hogy a rendező ország válogatottja vb-aranyat szerez.
ápr. 5
7:13
Djokovics mesternégyese (Behaviour)
Elképesztő sorozatot produkál a tavaly decemberi Davis Kupa megnyerése óta a szerb Novak Djokovics. Nem kevesebb, mint 26 meccset nyert zsinórban, az idén még nem kapott ki, vasárnap Miamiban a világelső Rafael Nadalt múlta felül a döntőben.
ápr. 5
7:27
Anglia: a 40 éves válogatott kapusnak esze ágában sincs búcsúzni (She)
David James, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Bristol City kapusa bejelentette: egyelőre nem tervezi a visszavonulást.
ápr. 5
7:29
MTK: kiábrándítóan gyenge szereplés, ma szót kapnak a szurkolók (She)
Rendkívüli szurkolói ankétot tart kedden az MTK, amelynek labdarúgócsapata csupán a 14. helyen áll az NB I-ben.
ápr. 5
7:42
Lemondott a maratoni verseny főnöke (Agroinform)
Váratlanul bejelentette lemondását David Bedford, a londoni olimpia maratoni futóversenyeinek igazgatója.
ápr. 5
7:45
Cselgáncs: öt magyar érem született a szarajevói Európa-kupán (She)
Nyolc magyar dzsúdós lépett szőnyegre a szarajevói cselgáncs Európa-kupán, közülük öten érmet szereztek.
ápr. 5
8:00
Gyarmati Anna junior világbajnok lett - videó (Agroinform)
Egyedülálló sikert ért el Gyarmati Anna a hétvégén, a 18 esztendős magyar snowboardos világbajnoki címet szerzett.
ápr. 5
8:03
Két meccset érhet Rooney káromkodása - videó (Infostart)
Két meccses eltiltást kaphat Wayne Rooney, a Manchester United csatára, amiért a tévékamerába kiáltva káromkodott a West Ham ellen.
ápr. 5
8:03
Ökölvívás: nagyon erős bunyós lehet Felix Sturm következő kihívója (She)
Jó esély van arra, hogy a WBA-szuperbajnok Felix Sturm a nyáron Matthew Macklin ellen bokszolhat.
ápr. 5
8:18
Megvannak a kimaradók a magyar csapatból (Agroinform)
A horvátok elleni felkészülési találkozó után Ted Sator szövetségi kapitány öt fővel szűkítette világbajnoki keretét.
ápr. 5
8:21
Premier League: Redknapp dühös, buta kölyöknek nevezte Rooneyt (She)
A keddi Real Madrid–Tottenham labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt is téma volt Wayne Rooney szombati káromkodása, amely kétmeccses eltiltást eredményezhet a Manchester United támadója számára.
ápr. 5
8:39
Kecskemét: nem edzett, de nincs szakadása a lila-fehérek védőjének (She)
Kihagyta a hétfői edzést Christian Ebala, ám sérülése nem súlyos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE védője akár napokon belül újra elkezdheti a munkát.
ápr. 5
8:57
Tenisz: Schnyder máris búcsúzott Charlestonban, Szávay ma kezd egyesben (She)
A 13. helyen kiemelt svájci Patty Schnyder máris búcsúzott egyesben a Charlestonban zajló WTA-tornától, miután két szettben kikapott a dél-afrikai Chanelle Scheeperstől.
ápr. 5
9:12
Mourinho hízelgett egy kicsit Redknappnek (Agroinform)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Harry Redknapp lenne az ideális megoldás az angol válogatott kispadján.
ápr. 5
9:14
Schnyder az első körben esett ki (Agroinform)
A 13. helyen kiemelt már az első fordulóban búcsúzott a 721 ezer dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztornától.
ápr. 5
9:15
Videó: négy nap alatt másodszor is nyert a Fradi az Újpest ellen (She)
A hazai futsalbajnokság hétfői játéknapján a Ferencváros és az Újpest egymás ellen játszott. A pénteki labdarúgó-mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is a zöld-fehér szurkolók örülhettek csapatuk sikerének. Az NSO Tv annak járt utána, vajon éreznek-e valamit abból a mérkőző felek, hogy ők csupán a labdarúgás árnyékában játszanának. Ezt a hazai csapat kilátogatóinak száma és szurkolási kedve is…
ápr. 5
9:15
A Realt is meglepheti a Tottenham (Metropol)
A szombati hazai bajnoki kudarc után a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának keddi első csatája okozhat újabb traumát a Real Madrid háza táján. A BL-negyeddöntő kedd esti programjának másik meccsén a címvédő Internazionale fogadja az FC Schalke 04-et, s bár papíron "országos egyesnek" tetszhet a találkozó, hazai pálya ide vagy oda, valójában egyáltalán nem vehető biztosra a milánói…
ápr. 5
9:33
Bajnokok Ligája: Bale csodálja a Realt, de tudja, hogyan kell legyőzni (She)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur ebben az idényben berobbant labdarúgója nem félne már most külföldre szerződni, de pillanatnyilag nagyon élvezi a munkát Harry Redknapp keze alatt – többek között ez derült ki a walesi játékos spanyol sajtónak adott interjúiból a ma esti Real Madrid–Tottenham Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.
ápr. 5
9:35
Videó: beidegződés - Juanfran saját csapata góljánál reklamált lest (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában az Atlético Madrid Diego Costa mesterhármasával 3–2-es győzelmet aratott a Vadócz Krisztiánt a 66. perctől soraiban tudó Osasuna ellen. A találkozó egyik érdekessége, hogy Juan Francisco Torres, ismertebb nevén Juanfran, az Atlético játékosa csapata egyik góljánál lest jelzett. Alighanem régi…
ápr. 5
9:48
Rodman helyet kap a Hírességek Csarnokában (Agroinform)
Dennis Rodmant, minden idők egyik legellentmondásosabb kosárlabdázóját is beválasztották a sportági Hírességek Csarnokába.
ápr. 5
10:09
NBA: Dennis Rodman nem hitt benne, mégis halhatatlan lesz (She)
A sportág több nagyszerű alakjával egyetemben a balhéiról is nevezetes Dennis Rodman is bebocsátást nyer augusztusban a Kosárlabda Hírességek Csarnokába – derült ki a kiválasztottak hétfői hivatalos bemutatásakor.
ápr. 5
10:11
Videó: Orbaiz ritka nagy bombával tette biztossá a Bilbao győzelmét (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Athletic Bilbao 3–1-re győzött a sereghajtó Almería vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétfő késő esti mérkőzésén. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 5
10:45
Mourinho óvatos, de kockáztat (Infostart)
Közös a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi játéknapján pályára lépő négy csapatban, hogy a gyengébb bajnoki szereplés után a nemzetközi kupában javítanának. Madridban összejön a Cristiano Ronaldo-Gareth Bale párharc, miután mindkét játékos felépült. José Mourinho a Tottenham ellen már a gól nélküli döntetlennel is elégedett lenne.
ápr. 5
10:45
Videó: a motorversenyhez nem feltétlenül szükséges a pilóta (She)
„Önálló életre kelt" az egyik motor az egyik superbike versenyen. A rajt utáni balesetet követően az egyik pilóta leesett a járművéről, ám a motor úgy döntött, hogy még egy picit tovább száguld.
ápr. 5
10:45
Hazánkban is szponzorálna a Sportingbet (Behaviour)
A világ egyik vezető online fogadóirodája hazánktól is a fogadási piac uniós normáknak megfelelő szabályozását reméli. Készek tárgyalni a kormánnyal, tevékenységük után adót fizetni, és aktív, szponzori szerepvállalásra a magyar sportéletben. A Sportingbet Group vezérigazgatója, Andrew McIver nyilatkozott lapunknak.
ápr. 5
10:47
Jégkorong: Budapesten beszélt a hatalmas csapásról a japán főtitkár (She)
A márciusi természeti katasztrófa (földrengés és szökőár) a japán jégkorongsport központját is sújtotta, a válogatottnak ezért kellett visszalépnie a magyarországi divízió I-es jégkorong-világbajnokságtól – mondta a Nemzeti Sportnak Fucsigami Hideki, a japán szövetség Budapestre látogató főtitkára.
ápr. 5
11:03
Kiderült, hol indul először Overdose (Infostart)
Overdose április 17-én egy ezer méteres, egyenes pályás korteherversenyben kezdi a szezont Németországban, a Berlin melletti hoppegarteni pályán.
ápr. 5
11:03
Man. City: elloptak 900, az MU elleni kupadöntőre szóló jegyet (She)
A Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: ismeretlen tettesek elloptak 900, a Manchester United elleni FA-kupa-elődöntőre szóló, a klubnak címzett jegyet.
ápr. 5
11:21
Man. City: elloptak 900, az MU elleni kupaelődöntőre szóló jegyet (She)
A Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: ismeretlen tettesek elloptak 900, a Manchester United elleni FA-kupa-elődöntőre szóló, a klubnak címzett jegyet.
ápr. 5
11:23
Lósport: Overdose rehabilitációja helyszínén, Hoppegartenben indul újra (She)
Ismét a lóversenypályán Overdose: Mikóczy István lova 2010 augusztusa, a baden-badeni verseny után fut ismét – a Berlin melletti Hoppegartenben.
ápr. 5
11:36
A Real lesz kreatív, vagy a Tottenham szélvészgyors? (Agroinform)
A Blancóknál Ronaldo és Marcelo is a pályán találhatja magát, a Spursnél Bale jelentkezett játékra, vajon melyikük áll valóban készen?
ápr. 5
11:39
Videó: Neymar fantasztikus tánca - csel a brazil bajnokságban (She)
Neymar ismét bemutatta irigylésre méltó cselező készségét a Santos–Palmeiras brazil bajnoki mérkőzésen. Az alábbi videó mindennél többet mond.
ápr. 5
11:39
Hoppegartenben futja idei első versenyét Overdose (Metropol)
Eldőlt, hogy a németországi Hoppegartenben futja idei első versenyét április 17-én Overdose, a magyar csodaló.
ápr. 5
11:41
Everton: Fellainit meg akarják tartani, szerződéshosszabbítást ajánlanak (She)
Az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapata új szerződést ajánl belga válogatott középpályásának, a 2008-ban klubrekordért (15 millió font) igazolt Marouane Fellaininak.
ápr. 5
11:57
Vízilabda: Varga Dénest választották meg az Adria-liga legjobbjának (She)
Három horvát csapat előtt a montenegrói Jadran Herceg Novi nyerte meg a vízilabda Adria-liga négyes döntőjét, a sorozat legjobbjának mégis Varga Dénest, a harmadik helyen végző, a négyes döntőt megrendező Primorje Rijeka magyar légiósát választották meg.
ápr. 5
12:15
AC Milan: Nainggolan áráról érdeklődtek a Cagliarinál (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az AC Milan labdarúgócsapatának vezetői megkeresték a Cagliari elöljáróit, és a belga válogatott középpályás, Radja Nainggolan áráról érdeklődtek.
ápr. 5
12:33
Sportpénzek: az EU csütörtökön dönthet a társaságiadó-kedvezményről (She)
A Magyar Sport Napján, vagyis május 6-án elkezdődhet az új, átfogóan átdolgozott sporttörvény társadalmi vitája, az Európai Unió illetékes bizottsága pedig csütörtökön mondhatja ki a végső szót a sportszervezeteknek nyújtott támogatás után igénybe vehető társaságiadó-kedvezmény ügyében.
ápr. 5
12:48
0-3-ról fordított a Rangers, csoportgyőztes a San José (Agroinform)
Csak két mérkőzést játszottak hétfőn este az NHL-ben, de mindkettő gólgazdagra sikerült.
ápr. 5
12:51
Debrecen: vádlija már megengedi, Dombi Tibor újra labdához jutott (She)
A Haladás elleni Ligakupa-mérkőzésen a vádlijára rúgást kapó Dombi Tibor gyorsan gyógyul, hamarosan visszatérhet – adta hírül a labdarúgó NB I-ben szereplő klub hivatalos honlapja.
ápr. 5
13:09
Evezés: az elszabaduló indulatok messzire vitték a magyar nyolcast (She)
A kilencedik helyen fejezte be a magyar egység az Angliában megrendezett The Head of the River Race elnevezésű evezős versenyt. A tradicionális londoni regatta négy mérföldes távján nyolcasunk 17:22:03-as idővel, a negyedik legjobb nem szigetországi csapatként ért célba.
ápr. 5
13:27
Spórolnának a doppingellenőrzéseken (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) arra készül, hogy időt és pénzt megtakarító ellenőrzési rendszert léptessen életbe az elképzelések szerint 2015-től.
ápr. 5
13:27
Ligakupa: a paksiak már megnevezték kezdőiket a szerdai döntőre (She)
A Paksi FC hivatalos honlapján már olvasható a Debreceni VSC elleni labdarúgó Ligakupa-döntő holnapi első mérkőzésén várhatóan pályára lépő kezdő tizenegy névsora.
ápr. 5
13:29
Primera División: jövő hét szombaton este tízkor rendezik az el clásicót (She)
A Spanyol Profi Labdarúgóliga meghatározta a Primera División 32. fordulójának pontos időbeosztását, és eldőlt, hogy – a várakozásoknak megfelelően – a Real Madrid–Barcelona rangadót jövő hét szombaton 22 órakor rendezik.
ápr. 5
13:45
Kajak-kenu: Janics Natasa német olimpiai bajnok riválisa is babát vár (She)
Várhatóan augusztusban ad életet első gyermekének, ezért egy időre felhagy az edzésekkel Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai bajnok kajakosa.
ápr. 5
13:47
Videoton: Mezey György példát statuált, majd visszavette Gyurcsót (She)
Mezey György, a labdarúgó NB I tabelláját vezető Videoton vezetőedzője úgy döntött, visszaveszi az első csapat keretébe a közelmúltban fegyelmezetlenség miatt száműzött Gyurcsó Ádámot. A fiatal csatár szerdán újra az első csapatnál jelentkezhetett edzésre – adta hírül a székesfehérvári klub honlapja.
ápr. 5
14:03
Liverpool: gólpassz Adorjántól és Hajdútól, visszavágás az MU-nak (She)
Hajdú Ádám és Adorján Krisztián egyaránt tagja volt a Liverpool U18-as csapatának, amely hétfőn 2–1-re győzött a Manchester United vendégeként az angol labdarúgó-akadémiák bajnokságában.

Keresés