2011. április 5. kedd

ápr. 5
14:05
Formula-1: a Ferrari Malajziában az időmérőt tartja szem előtt (She)
A Ferrari-istálló belátta, csak akkor szállhat versenybe a Red Bull-lal és a McLarennel a futamgyőzelmekért, ha az időmérő edzésen is felveszi a versenyt a másik két istállóval. Ennek érdekében a Scuderia speciális edzésterv alapján készül a Malajziai Nagydíjra.
ápr. 5
14:18
Olcsóbbá és gyorsabbá tenné az ellenőrzéseket a WADA (Agroinform)
Mintegy 8,37 milliárd forintot fordítottak az elmúlt évben doppingellenes küzdelemre az olimpiai sportágak nemzetközi szövetségei.
ápr. 5
14:39
Copa América: a spanyol szövetség elnöke indítaná a selecciónt a tornán (She)
Ángel María Villar, a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke elismerte, hogy kollégája, az argentin szövetséget irányító Júlio Grondona meghívta a selecciónt a nyári Copa Américára, és a vezető szerint a világbajnok együttesnek részt kellene vennie a tornán.
ápr. 5
14:41
Videó: Korcsmár remek ütemben érkezve lőtt gólt a Lilleströmnek (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Korcsmár Zsolt góllal járult hozzá csapata, a Brann 4–1-es győzelméhez a Lilleström elleni, norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokin. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 5
14:43
PMFC: vége Lovrencsics száműzetésének, újra pályára léphet (She)
Mint ismeretes, a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapata a tavaszi szezont megelőzően tulajdonképpen száműzte a Lombard Pápával előszerződést kötő Lovrencsics Gergőt, akinek társaitól külön kellett öltöznie az edzések előtt, a mérkőzésekre pedig nem nevezték. A Nemzeti Sport információi szerint azonban úgy döntött a klub vezetősége, hogy a csatár ismét teljes értékű tagja lehet a keretnek.
ápr. 5
14:54
Dombi Tibor elkezdte az edzéseket (Agroinform)
A Haladás elleni Ligakupa-elődöntőn sérülést szenvedő 37 éves középpályás a DVSC-TEVA hétvégi bajnokiján már pályára léphet.
ápr. 5
14:56
A németek kisajátíthatják a Final Fourt (Agroinform)
Négy német csapat jutott be a legjobb nyolc közé a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Extrém esetben a Bundesliga csapatai akár a Final Fourt is kisajátíthatják.
ápr. 5
14:57
AS Roma: Mexes térdét megműtötték, fél évet kell kihagynia (She)
Átesett a műtéten Philippe Mexes, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma futballistája, aki várhatóan öt-hat hónapot kénytelen kihagyni.
ápr. 5
14:59
Sevilla: a német válogatott Trochowski érkezik Hamburgból (She)
A 2010–2011-es szezon végén elhagyja a német élvonalbeli Hamburger SV labdarúgócsapatát Piotr Trochowski – a HSV harmincötszörös német válogatott középpályása Sevillába igazol.
ápr. 5
15:01
Formula-1: nem Webber autójával volt probléma Melbourne-ben (She)
A Red Bull-istálló nem talált olyan komoly problémát Mark Webber autóján az Ausztrál Nagydíjat követően, amelynek teljes biztonsággal betudhatta volna az ausztrál gyengélkedését csapattársához, Sebastian Vettelhez képest. Christian Horner csapatfőnök szerint a német túlságosan fel volt pörögve, míg Webber számára nehézséget okozott a gumik felhevítése – utóbbival Malajziában nem lehet gondja az…
ápr. 5
15:15
Tenisz: Clijsters egy hónapra kidőlt, a Roland Garroson térne vissza (She)
Váll- és csuklósérülése miatt egy hónapig nem játszhat Kim Clijsters, a női tenisz-világranglista 2. helyezettje, az idei Australian Open győztese.
ápr. 5
15:17
1860 München: jordán üzletember mentheti meg Király Gáborék csapatát (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy arab befektető érdeklődik az 1860 München labdarúgócsapata iránt, ma pedig az is kiderült, hogy konkrétan egy jordán üzletember mentheti meg a komoly pénzügyi gondokkal küzdő, Király Gábort is foglalkoztató német másodosztályú klubot.
ápr. 5
15:30
Jordán üzletember mentheti meg Királyékat (Agroinform)
Jordán üzletember mentheti meg a komoly pénzügyi gondokkal küzdő, Király Gábort is foglalkoztató 1860 München labdarúgócsapatát.
ápr. 5
15:33
A milánói derbi következő 10 pillanata (Infostart)
Bár szombat este az olasz labdarúgás örökrangadóját, a Derby della Madonninát a Milan 3-0-ra megnyerte az Inter ellen, a két városi rivális harca még korántsem ért véget. A Milan a sikerrel öt ponttal lépett el a címvédő elől, s hét fordulóval a vége előtt kényelmes helyzetből várhatja a folytatást. Nem meglepő, hogy az Internél most a Bajnokok Ligájára koncentrálnak erősebben. A két klub…
ápr. 5
15:33
Csúcsformában Erdei Zsolt (Blikk)
Budapest - Kirobbanó erőben van Erdei Zsolt (36). Ugyan a Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, valamint a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnok profi ökölvívója még nem tudja, mikor és ki ellen lép ringbe legközelebb, máris csúcsformában van.
ápr. 5
15:33
MLSZ: az állam 2.2 milliárd forinttal támogatja az utánpótlás-nevelést (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben ma történelmi jelentőségű támogatási szerződést kötött Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet főigazgatója – adta hírül az mlsz.hu. A háromoldalú támogatási megállapodás eredményeként összesen 2.2 milliárd forintos finanszírozáshoz jutnak a…
ápr. 5
15:35
Formula-1: nem szólnak egymáshoz a Toro Rosso versenyzői (She)
Fokozódik a feszültség a Toro Rosso pilótái között. Sébastien Buemi és Jaime Alguersuari úgy utazott el hétfőn Frankfurtból Kuala Lumpurba, a Malajziai Nagydíj helyszínére, hogy a 12 órás repülőút során egy szót sem szóltak egymáshoz – pedig egymás mögött ültek.
ápr. 5
15:48
Rettentő nehéz lesz a Siófok ellen - Morales (Agroinform)
A Ferencváros argentin támadója már a Siófok elleni hétvégi bajnokira készül, amelyen kettőzött erővel fog hajtani.
ápr. 5
15:51
Cagliari: a szárdok szerződtetik az „új Zlatant", Moestafa El Kabirt (She)
A Corriere dello Sport információi szerint az olasz élvonalbeli Cagliari csapata megegyezett a svéd Mjällbyvel, és a nyáron szerződteti az „új Zlatan Ibrahimovicként" emlegetett holland csatárt, Moestafa El Kabirt.
ápr. 5
16:06
A tunéziai támadó a földön fekve szerzett briliáns gólt (Agroinform)
A Monastir csatára, Mohamed Nasri a földön fekve is feltalálta magát a tunéziai bajnokságban és fantasztikus találatot ért el.
ápr. 5
16:08
Megvan a spanyolok világbajnoki kerete (Agroinform)
A spanyol válogatott kihirdette keretét, amellyel az április 17-23 között Budapesten sorra kerülő világbajnokságra érkezik.
ápr. 5
16:09
2,2 milliárd a labdarúgás utánpótlására (Infostart)
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI), a Nemzeti Sportintézet (NSI) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) között kedden létrejött háromoldalú megállapodás révén 2,2 milliárd forintos állami támogatást kap a sportág utánpótlás-nevelése.
ápr. 5
16:09
Ligakupa: változott a döntő visszavágójának időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsági határozata alapján a Paksi FC–DVSC-TEVA Ligakupa-döntő-visszavágót április 12-e (kedd) helyett április 13-án (szerdán) rendezik meg, 17.30-tól.
ápr. 5
16:09
2,2 milliárd a labdarúgás utánpótlására (Metropol)
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI), a Nemzeti Sportintézet (NSI) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) között kedden létrejött háromoldalú megállapodás révén 2,2 milliárd forintos állami támogatást kap a sportág utánpótlás-nevelése.
ápr. 5
16:11
Meghívták a világbajnok spanyolokat a Copa Americára (Infostart)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott kapott meghívást a júliusban sorra kerülő Copa Americára, miután a japán együttes az országot sújtó március 11-i földrengés és szökőár miatt hétfőn lemondta a részvételt.
ápr. 5
16:11
MotoGP: a szövetség vizsgálatot indított a jerezi pályabírók ellen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokságot felügyelő Nemzetközi Motorsportszövetség vizsgálatot indított a hét végi Spanyol Nagydíj versenybírói ellen, mert nem segítettek az ausztrál Casey Stonernek a bukása után. A Honda pilótája maga is szóvá tette, hogy magára hagyták, miután összeütközött Valentino Rossival.
ápr. 5
16:13
Anglia: a játékos-szakszervezet támadja a Rooneyt eltiltó FA-t (She)
Gordon Taylor, az angol Professzionális Labdarúgók Szövetségének (PFA) elnöke bírálta az FA-t a Wayne Rooneyra trágárságért kiszabott kétmérkőzéses eltiltás miatt.
ápr. 5
16:15
Liverpool: célkeresztben az Inter által is figyelt francia U21-es válogatott (She)
Angol sajtóhírek a Liverpool menedzsere, Kenny Dalglish szeretné ha a balhátvéd posztján nagyobb variációs lehetőségei lennének, ezért szerződtetné a Toulouse francia U21-es válogatott labdarúgóját, Cheikh M'Bengue-t.
ápr. 5
16:24
Az állam 2.2 milliárddal támogatja az utánpótlást (Agroinform)
A kedden megkötött megállapodás szerint 2.2 milliárd forintos finanszírozáshoz jutnak a tehetséggondozásért felelős labdarúgó-akadémiák, nevelőegyesületek, és a Bozsik-programban résztvevő utánpótlás klubok.
ápr. 5
16:26
Az Inter felpattanna, a Schalke megismételné '97 csodáját (Agroinform)
Az olaszok újra lendületet akarnak venni a Milan elleni vereség után, a Schalke a '97-s UEFA-kupa-győzelemből merítene erőt.
ápr. 5
16:27
ZTE: Jogtalan volt a Honvédnak megítélt büntető - Horváth (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC játékosa, Horváth András a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy a múlt hét szombati, Budapest Honvéd elleni hazai bajnokin megítélt büntető jogtalan volt, ezt a mérkőzés utáni felvételek is bebizonyították. A találkozót a ZTE 2–1-re megnyerte.
ápr. 5
16:29
Paks: Sipeki szerint az idény végén a dobogón végez csapata (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Sipeki István a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy jelenlegi helyezésüket és formájukat figyelembe véve az idény végén akár a dobogón végezhetnek, hiszen gárdájuknál csak a listavezető Videoton számlál több pontot.
ápr. 5
16:31
Serie A: Franco Colombát nevezték ki a Parma vezetőedzőjének (She)
A Parma labdarúgócsapatának vezetősége Franco Colombát, a Bologna korábbi trénerét nevezte ki vezetőedzőnek.
ápr. 5
16:42
Rudolf, Gera, Djokovics brillírozott, Mourinho megszégyenült (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
ápr. 5
16:45
Női kézilabda: újabb beálló távozik a Győri ETO KC-tól (She)
Eldőlt, hogy újabb távozója lesz a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának a szezon végén: Mayer Szabina és a klub nem hosszabbítja meg a játékos nyáron lejáró szerződést – olvasható a szakosztály hivatalos honlapján, a gyorietokc.hu-n.
ápr. 5
16:47
Liverpool: Gulácsi szerint Suárezzel nehéz mit kezdeni edzésen (She)
Gulácsi Péter, a Liverpool labdarúgócsapatának második számú kapusa klubja honlapjának elmondta, hogy szerinte a „vörösök” nagyot nyertek Andy Carroll és Luis Suárez téli szerződtetésével.
ápr. 5
17:03
Kézilabda: Ilyésék német csapaton át juthatnak az EHF-kupa döntőjébe (She)
Kisorsolták a férfi kézilabdázók KEK, EHF-kupa és Challenge-kupa sorozatának elődöntőit. Az EHF-kupában Ilyés Ferenc csapata, a Lemgo egy másik német együttessel, a Grosswallstadttal néz farkasszemet. A KEK-ben is van magyar érdekeltség Putics Barna révén, az ő klubja, a Gummersbach a macedón Vardar Szkopje ellen készülhet.
ápr. 5
17:05
Szocsi 2014: a futball-vb és az F1 csökkenti a szponzori érdeklődést (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának elnyerése és a 2014-ben induló Formula–1-es Orosz Nagydíj egyaránt megnehezíti a 2014-es szocsi téli olimpia rendezőinek „szponzorvadászatát". A szervezők így sem panaszkodhatnak, mert már most elérték a 2008-as pekingi nyári olimpia 1.1 milliárd dolláros szponzorbevételét (ami a valaha volt legmagasabb téli olimpiai szponzorációs bevétel), de a…
ápr. 5
17:18
Megfosztották Eb-aranyától a litván futónőt (Agroinform)
A Litván Atlétikai Szövetség kétéves eltiltással sújtotta doppingoláson ért Zivile Balciunaitet, a tavalyi Barcelonai Európa-bajnokság maratonfutásának győztesét.
ápr. 5
17:20
Milánó megpályázza a 2015-ös világbajnokságot (Agroinform)
A térség politikai vezetője szerint jó esélye van az olasz városnak arra, hogy 2015-ben ott rendezzék a síkvízi kajak-kenu vb-t.
ápr. 5
17:21
A hazugságvizsgáló Ungvári mellett, a B próba ellene szól (Infostart)
Veszélybe került a cselgáncsozó Ungvári Attila pályafutása, miután a B próba is több tiltott szert mutatott ki a szervezetében, és így akár 4 évre is eltilthatják. Nagy András, a magyar szövetség sportigazgatója az InfoRádiónak elmondta, hogy mérgezésre gyanakszanak és rendőrségi feljelentést tettek az ügyben.
ápr. 5
17:21
Németország: Löw szerint a Bundesliga egy lépéssel le van maradva (She)
A német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw az Eurosportnak adott interjúban kifejtette, hogy a Bundesliga egy lépéssel le van maradva az angol (Premier League) és a spanyol (Primera División) élvonal mögött.
ápr. 5
17:23
Cselgáncs: pozitív lett Ungvári Attila B mintája, az IJF dönt róla (She)
Ungvári Attila B mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult – tájékoztatta kedden az MTI-t a Magyar Judoszövetség, amely egyúttal jelezte, hogy a versenyző hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, s az az ártatlanságát bizonyítja, ezért feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen.
ápr. 5
17:36
Ungvári Attila B-próbája is pozitív lett (Agroinform)
A Magyar Judo Szövetség közleményben jelentette be, hogy Ungvári Attila B-próbája megegyezik az A-próba eredményével, vagyis a sportoló által szolgáltatott mintában doppinglistán szereplő anyagok találhatóak.
ápr. 5
17:39
Bundesliga: a Schalkéé a három pont a botrányos mérkőzés után (She)
A szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt pénteki St. Pauli–Schalke német labdarúgó bajnoki mérkőzés három pontját a pályán elért 2–0-val a vendégcsapat kapta meg – döntött kedden a német szövetség (DFB) versenybizottsága.
ápr. 5
17:39
Ungvári B-próbája is pozitív (Metropol)
Ungvári Attila B mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult - tájékoztatta kedden az MTI-t a Magyar Judo Szövetség, amely egyben azt is jelezte, hogy a versenyző hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, s az az ártatlanságát bizonyítja, ezért feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen.
ápr. 5
17:41
MU: Rooney nem jelent meg a mai edzésen, Ferdinand és Anderson igen (She)
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadója nem jelent meg csapata mai edzésén.
ápr. 5
17:54
A Schalkéé a három pont (Agroinform)
A szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt pénteki St. Pauli-Schalke német labdarúgó bajnoki mérkőzés három pontját a pályán elért 2-0-val a vendégcsapat kapta meg.
ápr. 5
17:56
A pallagi centrum kell a nagy kaszáláshoz - Herczeg András (Agroinform)
A DVSC korábbi szakvezetője nem élte meg csalódásként, hogy csak 38 millió forintot kaptak az állami támogatásból, ha felépül az utánpótlás központ, ők is nagyot szakíthatnak.
ápr. 5
18:15
Tenisz: Szávay két játékot veszítve jutott a marbellai második fordulóba (She)
Szávay Ágnes sima győzelemmel kezdett a marbellai női tenisztorna első fordulójában. A magyar lány a svéd Johanna Larssont győzte le 58 perc alatt 6:1, 6:1-re.

Keresés