2011. április 5. kedd

ápr. 5
18:15
Szávay győzelemmel kezdett (Metropol)
Szávay Ágnes bejutott a nyolcaddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztornán, miután kedden két játszmában győzött a svéd Johanna Larsson ellen. A magyar teniszező következő mérkőzésén a második helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovával találkozik.
ápr. 5
18:17
FTC: válaszoltak az Újpest közleményére, amelyet méltatlannak tartanak (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos honlapján, az ftc.hu-n reagált az Újpest FC tegnapi közleményére. A ferencvárosiak válaszát változtatás nélkül tesszük közzé.
ápr. 5
18:19
Női kézilabda: a héten eldől, rendezhetünk-e Eb-t 2014-ben (She)
Pénteken vagy szombaton dönt az Európai Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottsága a 2014-es női Európa-bajnokság helyszínéről. A kandidálók között szerepel a magyar és a horvát szövetség közösen. A magyar-horvát kettős mellett a szlovákok és a törökök jelentkeztek a kontinensviadal megrendezésére.
ápr. 5
18:21
Svájc: Frei és Streller visszavonul a válogatottól a kritikák után (She)
Két svájci labdarúgó, Alexander Frei és Marco Streller kedden bejelentette, nem kíván többet pályára lépni a válogatottban. A két csatár kezdő volt a svájciak Bulgária elleni, 0–0-ra végződő idegenbeli Eb-selejtezőjén, amely után sok kritikát kapott.
ápr. 5
18:30
Szávaynak egy óra sem kellett a továbblépéshez (Agroinform)
Szávay Ágnes bejutott a nyolcaddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztornán, miután kedden két játszmában győzött a svéd Johanna Larsson ellen.
ápr. 5
18:32
Mourinho őrült, ha pályára küldi Cristiano Ronaldót? Szavazz! (Agroinform)
Felmerült bennünk néhány kérdés a Real-Tottenham és az Inter-Schalke meccsekkel kapcsolatban, amiket megosztunk veletek.
ápr. 5
18:33
Atlétika: két évre eltiltották a világbajnok litván maratoni futót (She)
A Litván Atlétikai Szövetség tájékoztatása szerint kétéves eltiltást kapott a pozitív doppingtesztet produkáló Zivile Balciunaité, aki a tavalyi barcelonai világbajnokságon megnyerte a női maratoni futást.
ápr. 5
18:34
A Real ismét szurkolóihoz fordult (Agroinform)
A Real Madrid játékosai ismét videoüzenetben kérik szurkolóik segítségét, buzdítását a kedd esti, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.
ápr. 5
18:51
Szávay Ágnes villámgyőzelme (Infostart)
Szávay Ágnes bejutott a nyolcaddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztornán, miután kedden két játszmában győzött a svéd Johanna Larsson ellen.
ápr. 5
18:51
Atlétika: két évre eltiltották az Európa-bajnok litván maratoni futót (She)
A Litván Atlétikai Szövetség tájékoztatása szerint kétéves eltiltást kapott a pozitív doppingtesztet produkáló Zivile Balciunaité, aki a tavalyi barcelonai Európa-bajnokságon megnyerte a női maratoni futást.
ápr. 5
18:53
Videó: Soha nem látott lehetőség előtt az utánpótlás - Nyilasi (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben háromoldalú támogatási szerződést kötött Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és dr. Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet főigazgatója. Ennek eredményeképp összesen 2.2 milliárd forint jut a labdarúgó-akadémiáknak, a nevelőegyesületeknek és a Bozsik-programban részt vevő…
ápr. 5
18:55
Tenisz: Szávay örülne Kuznyecovának, és törlesztene ellene (She)
Szávay Ágnes sima győzelemmel kezdett a marbellai női tenisztorna első fordulójában. A magyar lány a svéd Johanna Larssont legyőzése után az MTI-nek elmondta, nem zavarja, hogy a torna második kiemeltje, az orosz Szvetlana Kuznyecova lesz az ellenfele.
ápr. 5
18:57
Primera División: az Almería második edzőjét meneszti az idényben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) sereghajtója, az Almería menesztette vezetőedzőjét, José Luis Oltrát. A spanyol szakember a második edző, akitől elköszön a klub ebben az idényben.
ápr. 5
18:59
Dopping: a WADA olcsóbb és gyorsabb ellenőrzéseket szeretne (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) arra készül, hogy időt és pénzt megtakarító ellenőrzési rendszert léptessen életbe az elképzelések szerint 2015-től.
ápr. 5
19:01
Anglia: Tízévesen a Poollal voltam, Batigol volt a csatárom - Suárez (She)
Luis Suárez már tízévesen a Liverpool csapatával játszott a videojátékon, méghozzá a Liverpool csapatával, amelyhez „szerződtette” példaképét, Gabriel Batistutát – erről a FourFourTwo magazinnak beszélt a Pool uruguayi csatára.
ápr. 5
19:06
Mayer Szabina távozik Győrből (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC beállósa azért távozik a bajnoki címvédőtől, mert több játéklehetőséghez szeretne jutni.
ápr. 5
19:08
Reagált az FTC az Újpest vádjaira (Agroinform)
A Ferencváros hivatalos oldalán reagált az Újpest által hétfőn este kiadott közleményre, amelyben a két csapat péntek esti rangadóján történteket kifogásolták.
ápr. 5
19:09
MU: Ferguson nem akart Rooneyról beszélni, a csatár játszik szerdán (She)
Sir Alex Ferguson nem akart Wayne Rooneyról beszélni a Manchester United londoni Bajnokok Ligája-sajtótájékoztatóján, csak azt árulta el a csatárról, hogy szerdán pályára fog lépni a Chelsea elleni negyeddöntő első mérkőzésén.
ápr. 5
19:10
Már a második edzőt rúgják ki szezon közben (Agroinform)
Az Almería hivatalos oldalán jelentette be, hogy megvált José Luis Oltra vezetőedzőtől. A klub ezzel már második trénerét menesztette a szezon közben.
ápr. 5
19:11
Videó: Abidal 18 nappal műtétje után már részt vett a Barca edzésén (She)
A múlt héten még csak civilben jelent meg a Barcelona edzésén Eric Abidal, a minap már átöltözve is pályán volt a katalánok védője. A 18 napja májdaganatja miatt megoperált francia játékos már a többiekkel együtt volt a pályán, de a gyakorlatokat egyelőre még nem végezte Piquéékkel.
ápr. 5
19:27
Serie A: Prandelli örülne, ha a Napoli nyerné meg a bajnokságot (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli örülne neki, ha a Napoli nyerné meg az olasz bajnokságot.
ápr. 5
19:42
A Debrecen erősebb a Fradinál, háromesélyes meccs lesz - Balajti (Agroinform)
Az Újpest fiatal támadója szerint fantasztikus hangulat volt a Ferencváros ellen, de következő ellenfelük, a DVSC nagyobb játékerőt képvisel a zöld-fehéreknél.
ápr. 5
19:44
Pénzbüntetést kapott az FTC és az Újpest (Agroinform)
null
ápr. 5
19:45
Az FTC 500 ezer, az Újpest 100 ezer forintot fizet (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Ferencvárost 500 ezer, az Újpestet pedig 100 ezer forintra büntette meg a két csapat pénteki rangadója kapcsán.
ápr. 5
19:45
MLSZ: az FTC-t 500 ezer, az Újpestet 100 ezer forintra büntették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az FTC–Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt az FTC-t – mint visszaesőt – 500 000 forint, az Újpestet 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte – adta hírül az MLSZ honlapja.
ápr. 5
19:45
Félmilliót fizet a Fradi, százezret az Újpest (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Ferencvárost 500 ezer, az Újpestet pedig 100 ezer forintra büntette meg a két csapat pénteki rangadója kapcsán.
ápr. 5
19:47
Bajnokok Ligája: C. Ronaldo és Marcelo is kezd a Spurs ellen (She)
A sérüléséből felépülő Cristiano Ronaldo és a találkozó előtt kisebb egészségügyi problémával küszködő Marcelo is bekerült a Real Madrid kezdőjébe a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő párharc első mérkőzése előtt. A Spurs kezdőjében nincs nagy meglepetés, elöl Rafael van der Vaart és Peter Crouch kezd.
ápr. 5
20:00
Ronaldo és Bale is kezd (Agroinform)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, és Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere is kihirdette a kezdőcsapatát a ma esti Bajnokok Ligája negyedöntőre.
ápr. 5
20:03
MU: Wayne Rooney fellebbez, de akár növelhetik is eltiltását (She)
Wayne Rooney, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Manchester United támadója fellebbez az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) döntése ellen, mely két mérkőzésről tiltotta el őt a West Ham United elleni bajnokin való káromkodása miatt. A 25 éves csatár mesterhármasával fordított a MU kétgólos hátrányból, majd 4–2-re megnyerte a találkozót.
ápr. 5
20:18
Milito és Eto'o is az Inter kezdőjében (Agroinform)
Két csatárral lép pályára az Internazionale hazai pályán a Schalke 04 ellen, ugyanis Samuel Eto'o mellett a sérüléséből nemrég felépült Diego Milito is ott van a kezdőcsapatban.
ápr. 5
20:21
Orbán Viktor és Sepp Blatter az EU és a FIFA közötti ellentétekről tárgyalt (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és az Európai Unió közötti ellentétekről - többek között az ifjúsági korú játékosok szerződtetéseiről és a saját nevelésű futballisták szerepeltetéséről - tartott megbeszélést Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Sepp Blatter, a FIFA elnöke.
ápr. 5
20:21
Újpest: Balajti szerint a DVSC erősebb csapat a Ferencvárosnál (She)
A múlt pénteken a Ferencváros otthonában 1–0-s vereséget szenvedő Újpestre vasárnap újabb nehéz mérkőzés vár a labdarúgó NB I-ben. A lila-fehérek azt a Debrecent fogadják, amely Balajti Ádám szerint nagyobb játékerőt képvisel, mint az FTC.
ápr. 5
20:23
Sportpolitika: Orbán és Blatter Zürichben tárgyalt egymással (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az Európai Unió közötti ellentétekről – többek között az ifjúsági korú játékosok szerződtetéseiről és a saját nevelésű futballisták szerepeltetéséről – tartott megbeszélést kedden Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Joseph Blatter, a FIFA elnöke.
ápr. 5
20:36
Iniesta apa lett (Agroinform)
Andrés Iniesta apa lett, barátnője, Anna kislányt hozott a világra. A Barcelona középpályása vasárnap este, Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra az örömhírt.
ápr. 5
20:38
Orbán és Blatter az EU és a FIFA közötti ellentétekről tárgyalt (Agroinform)
A FIFA és az Európai Unió közötti ellentétekről tartott megbeszélést kedden Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Joseph Blatter, a FIFA elnöke.
ápr. 5
20:39
Női kézilabda: Gyurka János bő kerete a junior-Eb-selejtezőre (She)
Gyurka János szövetségi edző kijelölte a magyar női junior kézilabda-válogatott 28 fős, bő keretét. Közülük kerül ki az a 16 játékos, aki képviseli színeinket az április 21. és 23. között, Kalocsán megrendezésre kerülő Eb-selejtezős tornán.
ápr. 5
20:57
Nyert a Madrid és a Schalke! (Infostart)
A Real Madrid és bombameglepetésre a Schalke is kiütötte ellenfelét a BL negyeddöntőjében. A madridi 4-0 és a milánói 5-2 után csak formalitásnak ígérkeznek a visszavágók.
ápr. 5
20:57
Vívás: a férfi párbajtőrcsapat ezüstérmes a junior-világbajnokságon (She)
A magyar csapat ezüstérmet szerzett a férfi párbajtőrözők keddi versenyében a junior vívók jordániai világbajnokságán.
ápr. 5
20:59
BL: Real-Tottenham és Inter-Schalke élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Real Madrid–Tottenham és az Internazionale–Schalke mérkőzés.
ápr. 5
21:30
Adebayor vezető gólja a Tottenham ellen - videó (Agroinform)
Emanuel Adebayor már az ötödik percben megszerezte a vezetést a Real Madridnak a Tottenham ellen egy szöglet utáni fejesgóllal.
ápr. 5
21:32
Sztankovics szenzációs kapásgólja a félpályáról a Schalke ellen - videó (Agroinform)
Sztankovics óriási kapásgólt lőtt az első percben a félpályáról a kapujából kifutó Neuer fölött a Schalkénak.
ápr. 5
21:33
Videó: Sztankovics félpályás bombája, Adebayor-dupla - BL-gólok élőben (She)
Bekezdtek a csapatok a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: az Inter már az első percben lőtt egy félpályás gólt a Schalkének Dejan Sztankovics révén, de utána sem tétlenkedtek a támadók. A Real Madrid pedig Adebayor fejesével a 4. percben szerzett vezetést a Tottenham ellen, majd Peter Crouch kiállítása fokozta a hangulatot.
ápr. 5
21:33
2,2 milliárd a jó magyar fociért (Behaviour)
Több mint 2 milliárd forinthoz jutnak a labdarúgó akadémiák és a Bozsik-programban részt vevő utánpótlás-nevelő egyesületek. Ilyen nagyságrendű állami támogatással még soha nem gazdálkodhatott az utánpótlás-nevelés, és az igazolt magyar sportolók mintegy felét adó magyar labdarúgás.
ápr. 5
21:34
Itt az átalakított budapesti program (Agroinform)
A japánok kényszerű visszalépése miatt átalakított budapesti divízió I-es programot elfogadta a Nemzetközi Jégkorong Szövetség.
ápr. 5
21:35
Férfi vízilabda Interliga: a Szolnok legyőzte a Partizan Beogradot (She)
A Szolnok hazai pályán 12–10-re győzött a Partizan Beograd ellen a férfi vízilabda Interliga keddi játéknapján.
ápr. 5
21:37
Serie B: Feczesin végig a pályán volt, csapata kikapott a Crotonétől (She)
Feczesin Róbert végig a pályán volt az Ascoliban, amely 1–0-s vereséget szenvedett a Crotone vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Serie B) keddi mérkőzésén.
ápr. 5
21:48
A Schalke első egyenlítő gólja az Inter ellen - videó (Agroinform)
Egy szöglet utáni kavarodást használt ki Matip, és ezzel egyenlített a Schalke az Inter ellen a BL-negyedöntő első mérkőzésén.
ápr. 5
21:50
1-0-ra vezet a Real, 2-2 az Inter-Schalkén - félidő (Agroinform)
A Tottenham Crouch kiállítása miatt emberhátrányban játszik, Sztankovics félpályáról lőtt bombagólt a Schalkénak.
ápr. 5
21:51
Jégkorong: véglegessé vált a budapesti vb módosított menetrendje (She)
A japán válogatott visszalépése miatt módosítani kellett a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokság menetrendjét, amely a nemzetközi szövetség döntése értelmében most már véglegesnek tekinthető.
ápr. 5
21:52
Milito közelről passzol a Schalke hálójába - videó (Agroinform)
Diego Milito góljával szerzett újra vezetést az Inter a Schalke ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén.

Keresés