2011. április 9. szombat

ápr. 9
0:12
Kicsit túlizgultam - Szuper Levente (Agroinform)
A kapus mellett Pozsgai Tamás elemezte a hatharom.hu kamerája előtt a szlovénok elleni 5-4-re elveszített felkészülési mérkőzést.
ápr. 9
0:30
Beckham a strandon varázsolt - videó (Agroinform)
Újabb David Beckham videó kering az Interneten. A Los Angeles Galaxy sztárja ezúttal a strandon villog, ahol három kukába talál be 30 méterről.
ápr. 9
1:09
Brazília: a legenda ismét irányíthat, Falcao lehet az Inter edzője (She)
Úgy tűnik, hogy Paulo Roberto Falcao ismét vezetőedző lesz. A nyolcvanas évek egyik legjobb labdarúgóját azaz Internacional szerződtetné, amelynél a Romához igazolása előtt legendává vált és amellyel háromszor hódította el a brazil bajnoki címet.
ápr. 9
5:39
FTC-pálya: az államot nem érte kár (Behaviour)
Császy Zsolt szerint az államot nem érte kár az FTC Üllői úti stadionjának, és a hozzá tartozó teleknek az értékesítése során.
ápr. 9
6:51
A csúcs felé közelednek (Behaviour)
Minden a győriek mellett szól a spanyol Itxako elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő előtt, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a spanyolok a középdöntőben megelőzték a négy közé várt román Valceát. A Kupagyőztesek Európa Kupájában az FTC a francia Metz ellen próbál meg bejutni a sorozat döntőjébe.
ápr. 9
7:09
NBA: főcsoportelső a Chicago, rájátszásban a Memphis, kikapott a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 157. játéknapján a rájátszást illetően minden lényeges, még nyitott kérdésre választ kaptunk. A Memphis hazai pályán nyert a Sacramento ellen, ezzel tizenhatodikként biztosította helyét a rájátszásban. A Chicago győzött Clevelandben, ezzel már biztos, hogy a Keleti főcsoport első helyén zárja az alapszakaszt. Az élcsapatok közül nyert a Boston, a…
ápr. 9
7:09
Erik Morales történelmet írhat Las Vegasban (Behaviour)
Vélhetően még maga Erik Morales (51-6, 35 KO) sem hitte 2007. augusztus 4-én éjszaka, amikor pontozással kikapott az amerikai David Diaztól, hogy valaha az életben lesz még esélye arra, hogy első mexikói bunyósként négy súlycsoportban is a csúcsra érhessen.
ápr. 9
7:11
Szafina miatt bajban Szávay (Behaviour)
A marabellai női tenisztornán Szávay Ágnes párosban egészen az elődöntőig jutott, ám közel sem biztos, hogy pályára tud majd lépni a fináléért.
ápr. 9
7:13
Gera eligazol az angol bajnokságból? (Behaviour)
Úgy tűnik, Gera Zoltán nemcsak a Fulhamot, hanem Angliát is maga mögött hagyja nyáron.
ápr. 9
7:15
EL: tizenkilenc gólos portu-gála (Behaviour)
Az európai labdarúgóporond 2010/2011-es idényére mindinkább az ibériai dominancia lesz a jellemző: a Bajnokok Ligájában a négy között van fél lábbal a Real Madrid és a Barcelona - mindkettő négygólos előnyt szerzett az első meccsen -, miközben az Európa Liga legjobb négy csapatát, meglehet, kizárólag spanyol és portugál együttesek alkotják majd.
ápr. 9
7:17
Esőben tilos használni a DRS-t (Behaviour)
A Maláj Nagydíjjal kapcsolatban a közvéleményt és a szakembereket érintő legfontosabb kérdésekkel foglalkozó második cikkünkben az év elején bevezetett, és a pályák csak bizonyos szakaszán használható DRS-rendszerrel - mozgatható hátsó szárny - foglalkozunk. Mivel az FIA az egész célegyenest előzési zónává nyílvánította, van esély arra, hogy trópusi eső nélkül is igencsak látványos versenyre…
ápr. 9
7:27
Formula-1: a Hispania elismerte, a bahreini lázadások mentették meg (She)
A bahreini felkelés mentette meg a Hispania-istállót, ismerték el Sepangban a spanyol Formula–1-es csapat vezetői. A gárda a március 13-ára kiírt Bahreini Nagydíjra biztosan nem készült volna el két autójával, és annyira sem vehetett volna részt a viadalon, mint Ausztráliában, amivel nem tudott volna elszámolni az F1 vezetősége, illetve saját szponzorai felé, és vissza kellett volna lépnie a…
ápr. 9
7:29
Tenisz: az első helyen kiemelt Fish is búcsúzott Houstonban (She)
Szépen elfogytak a topkiemeltek a Houstonban zajló férfi tenisztornán. A negyeddöntőben az első helyen rangsorolt amerikai Mardy Fish is búcsúzott, őt a hatodik kiemelt japán Nisikori Kei győzte le két sima szettben.
ápr. 9
7:31
NHL: hosszabbításos sikerével rájátszásba jutott a Buffalo (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 173. játéknapján a Buffalo hazai pályán hosszabbítás után 4–3-ra győzött a Philadelphia ellen, ezzel a Sabres bejutott a rájátszásba, ahogy a Columbust legyőző Nashville, a San Josét megverő Phoenix és a Los Angelest felülmúló Anaheim is. A bajnoki címvédő Chicago még nem biztosította helyét a playoffban, de detroiti sikerével fontos lépést tett a…
ápr. 9
7:45
Tenisz: Jankovics két játékot veszítve elődöntős Charlestonban (She)
Magabiztosan jutott be a Charlestonban zajló női tenisztorna elődöntőjébe a harmadikként rangsorolt Jelena Jankovics, a szerb teniszezőnő 6:2, 6:0-ra győzte le az amerikai Christina McHale-t.
ápr. 9
7:47
Atlétika: Semenya 800-on és 1500-on is indulna a vb-n és az olimpián (She)
A 800 mellett az 1500 m-en is indulni akar a korábban vitatott nemű Caster Semenya az idei világbajnokságon és a jövő évi olimpián.
ápr. 9
8:54
Sidi nyerte a férfi légpuskát Csangvonban (Agroinform)
Sidi Péter megnyerte a férfi légpuskások viadalát a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny szombati nyitónapján.
ápr. 9
8:57
Sportlövészet: Sidi Péter aranyérmet nyert a dél-koreai vk-n (She)
Sidi Péter megnyerte a férfi légpuskások viadalát a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaverseny szombati nyitónapján.
ápr. 9
9:12
A Chicago a keleti győztes, sikerével rájátszásban a Memphis (Agroinform)
Gazdára találtak a rájátszást érő helyek az NBA legutóbbi játéknapján: utolsóként a Memphis Grizzlies biztosította be helyét a playoffban.
ápr. 9
9:30
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Agroinform)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) az ötödik legjobb időt érte el.
ápr. 9
9:33
Japán: elhalasztották a Bayern München jótékonysági vendégszereplését (She)
Elhalasztották Japánban a Bayern München labdarúgócsapatának jótékonysági vendégszereplését, amelynek bevétele a március 11-i földrengés és szökőár károsultjait illette volna.
ápr. 9
9:33
Hamiltoné a harmadik szabadedzés Malajziában (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren angol pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának szombati szabadedzését.
ápr. 9
9:35
Atlétika: versenyenként 30 ezer dollárral emelik a Gyémánt Liga pénzdíját (She)
A tavalyihoz képest versenyenként 30 ezer dollárral emelkedik idén az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat pénzdíja.
ápr. 9
9:51
Malajziai Nagydíj: Hamiltoné a harmadik szabadedzés (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren angol pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának szombati szabadedzését.
ápr. 9
9:51
Női kézilabda, U17-es Eb: a franciákat kaptuk az első kalapból (She)
Az U17-es magyar női kézilabda-válogatott Franciaországot kapta ellenfélül az első (azaz legerősebb) kalapból a nyári csehországi Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásakor. A mieink a franciákon kívül még a horvátokkal és a szlovákokkal kerültek egy négyesbe.
ápr. 9
9:53
Labdarúgás: Siófokon a Fradi, rangadó Olaszországban - szombati program (She)
Szombaton a Ferencváros labdarúgócsapata visszavághat a Siófoknak a bajnokságban és a Magyar Kupában elszenvedett vereségért, míg a kiesés elől menekülő Haladás a hasonló helyzetben lévő Budapest Honvédhoz látogat. Angliában Gera Zoltán és a Fulham a Manchester United vendége lesz, a címvédő Chelsea a Wigannal játszik hazai pályán. Németországban a Bayern München Nürnbergben vendégszerepel, Hajnal…
ápr. 9
10:06
Újabb négy csapat a rájátszásban (Agroinform)
Pénteki győzelmével a Buffalo, a Nashville, a Phoenix és az Anaheim is biztosította helyét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában.
ápr. 9
10:09
Videó: „Megérdemelt hazai siker, de belenyúltak a meccsbe” - Vidi-ZTE után (She)
A Videoton FC újabb skalpot gyűjtött be a közvetlen üldözőktől: ezúttal a Zalaegerszeg csapata esett áldozatul a Sóstói Stadionban. (3–0) Az NSO Tv kérdésére Vlaszák Géza, a vendégek kiállított kapusa elmondta, nem rejtette véka alá véleményét a játékvezetővel szemben. A hazaiaktól Gosztonyi András és Elek Ákos is örül az újabb lépésnek, de nem dőlt még el semmi. A válogatott középpályását…
ápr. 9
10:11
Formula-1: kövesse a Malajziai GP időmérőjét az NSO-val! (She)
A Pirelli szerint az idei Malajziai Nagydíjon sokkal többet fog érni a két boxkiállásos versenystratégia, mint az első rajtkocka, ezért mindenki azt találgatja, a Red Bull bevállalja-e, hogy nem hajt rá a pole pozícióra. Ez az egyik nagy kérdése az időmérőnek.
ápr. 9
10:27
Golf, US Masters: Tiger Woods előretörése még a napot is előcsalta (She)
Fél távnál továbbra is az északír Rory McIlroy áll az élen az év első kiemelt (major) profi golfversenyén, az egyesült államokbeli Augustában zajló US Mastersen. A magyar idő szerint szombatra virradóra véget érő második forduló egyik legjobb teljesítményét nyújtó Tiger Woods feljött a harmadik helyre, a világelső Martin Kaymer kiesett.
ápr. 9
10:29
Női kézilabda: Magyarország és Horvátország rendezheti a 2014-es Eb-t (She)
A magyar-horvát pályázat nyerte meg a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát.
ápr. 9
10:42
Djokovics nem indul Monte Carlóban (Agroinform)
A világranglistán második, idén még veretlen szerb térdsérülés miatt lemondta a szereplést a jövő heti a salakpályás nyitányon.
ápr. 9
10:44
Magyarország rendezheti a horvátokkal közösen a 2014-es Eb-t (Agroinform)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szombaton délelőtt döntött a 2014-es kézilabda Európa-bajnokság színhelyéről: a győztes a magyar-horvát közös pályázat lett.
ápr. 9
10:45
Női kézilabda Eb 2014-ben: a magyar-horvát pályázat nyert (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szombati döntése értelmében Magyarország és Horvátország rendezi meg a 2014-es női Európa-bajnokságot.
ápr. 9
11:03
Djokovic szomorú hírrel szolgált (Infostart)
Térdsérülése miatt kihagyja a jövő heti, monte-carlói salakpályás tenisztornát az idén még veretlen Novak Djokovic.
ápr. 9
11:03
Videó: szerencsétlen öngól és remek fejes a pénteki német bajnokin (She)
A német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Werder Bremen hiába dolgozott ki rengeteg helyzetet az Eintracht Frankfurt ellen, csak 1–1-es döntetlent játszott. A brémaiak egy szerencsétlen öngóllal – Halil Altintop mellkasáról pattant a labda a kapuba – kerültek előnybe, ám Martin Fenin a 83. percben szép fejessel egyenlített.
ápr. 9
11:05
Női kézilabda Eb 2014: Budapesten lesz a döntő, új csarnok Győrben (She)
Ahogy arról beszámoltunk, 2014-ben Magyarország és Horvátország közösen rendezheti a női kézilabda Európa-bajnokságot, amelynek döntőjét Budapesten rendezik majd. A mai döntés elősegítheti a Győrbe régóta tervezett új, multifunkcionális csarnok megépítését is.
ápr. 9
11:21
Malajziai Nagydíj: Vettel odacsapott a végén (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull címvédő német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi Formula-1-es Malajziai Nagydíjon.
ápr. 9
11:21
Formula-1: Vettel nagy csatában győzte le Hamiltont a pole-ért (She)
Sebastian Vettel óriási csatában legyőzte Lewis Hamiltont a Malajziai Nagydíj hivatalos időmérő edzésén. A Red Bull és a McLaren kiegyenlített csatájában Mark Webber szerezte meg a harmadik rajtkockát, Jenson Button pedig a negyediket. Fernando Alonso a pole pozícióstól egy másodperccel lemaradva lett az ötödik. Michael Schumacher ismét a 11. rajtkockát szerezte meg.
ápr. 9
11:21
Magyar-horvát kézilabda Eb 2014-ben (Metropol)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szombati döntése értelmében Magyarország és Horvátország rendezi meg a 2014-es női Európa-bajnokságot.
ápr. 9
11:36
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat az Arsenal (Agroinform)
Az Ágyúsoknak nyerniük kell a Blackpool otthonában, ha életben akarják tartani bajnoki reményeiket. A forduló rangadója a Manchester City liverpooli vendégjátéka.
ápr. 9
11:38
Vettel a végén nyerte meg az időmérőt (Agroinform)
A Malajziai Nagydíj időmérő edzését az utolsó pillanatban nyerte meg a világbajnoki címvédő, Sebastian Vettel a McLarenes Lewis Hamiltont megelőzve.
ápr. 9
11:39
Videó: saját társai rátolták a pályamunkásra Vitantonio Liuzzi autója (She)
Kellemetlen eset történt egy pályamunkással a Malajziai Nagydíj pénteki szabadedzésén. A Hispania-Cosworth pilótájának, Vitantonio Liuzzinak kicsúszott autóját tolták le éppen a pályáról, amikor a munkás rosszul tekerte el a kormányt így az autó bal első kereke átment a lábán, ám szerencsére sértetlenül megúszta az esetet.
ápr. 9
11:39
Vettel csak egy tizeddel verte Hamiltont (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull címvédő német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon.
ápr. 9
11:54
A sportágnak is jót tesz a hazai Eb - Mátéfi Eszter (Agroinform)
Görbicz Anita triplázni szeretne: harmadszor léphet pályára 2014-ben hazai közönség előtt, és harmadik érmét nyerheti a junior vb-ezüst és a felnőtt Eb-bronz után.
ápr. 9
11:57
Videó: saját társai tolták rá a pályamunkásra Liuzzi autóját (She)
Kellemetlen eset történt egy pályamunkással a Malajziai Nagydíj pénteki szabadedzésén. A Hispania-Cosworth pilótájának, Vitantonio Liuzzinak kicsúszott autóját tolták le éppen a pályáról, amikor a munkás rosszul tekerte el a kormányt, így az autó bal első kereke átment a lábán, ám szerencsére sértetlenül megúszta az esetet.
ápr. 9
11:57
NBA: kialakult a rájátszás mezőnye (Metropol)
A Chicago Bulls győzött Clevelandben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján, így megnyerte a Keleti főcsoportot a szerdán záruló alapszakaszban. Egyszersmind eldőlt, hogy melyik 16 csapat vesz részt a 2010/2011-es idény jövő szombaton kezdődő rájátszásában.
ápr. 9
11:59
F1: Letoltuk a nadrágunkat, és megmutattuk, mink van - Vettel (She)
Sebastian Vettel belátta, hogy ha a Red Bull-istálló ezúttal sem tette volna be a mozgásienergia-visszanyerő rendszerét (KERS) az autóba, nem tudta volna megszerezni az első rajtkockát a vasárnapi Malajziai Nagydíjra.
ápr. 9
12:01
Formula-1: Alonso szerint az ötödik rajtkocka volt tőle a maximum (She)
Fernando Alonso már az időmérő edzés előtt beletörődött, hogy az ötödik rajthelyért kell csatáznia, mert nem szállhat versenybe a Red Bull és a McLaren pilótáival. A spanyol meg is szerezte ezt a rajtkockát, és abban bízik, hogy a rajtnál előrébb tud ugrani.
ápr. 9
12:15
F1: Csak Ross Brawn stratégiai érzékében bízhatunk - Schumacher (She)
Michael Schumacher szerint az Ausztrál Nagydíj óta jobb teljesítményt nyújtó autóján meghibásodott a hátsó légterelő kinyitható eleme, amiért nem tudott elég gyors kört futni a Malajziai Nagydíj időmérő edzésén ahhoz, hogy a harmadik szakaszba kerüljön. Így Melbourne után ismét a 11. pozícióból kell rajtolnia.

Keresés