2011. április 24. vasárnap

ápr. 24
0:12
A Bilbao nyerte a baszk derbit (Agroinform)
Otthon tartotta a három pontot az Athletic Bilbao a Real Sociedaddal szemben a Primera División 33. fordulójában.
ápr. 24
0:30
NHL: a Washington továbbjutott, a Pittsburgh egy nyolcast kapott (She)
A Washington Capitals 3–1-re győzött a New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában, ezzel a párharcot 4–1-re megnyerve bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 24
0:34
Sznúker-vb: Dott és Allen már negyeddöntős, előnyben O'Sullivan (She)
A sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokságon Graeme Dott 13:11-re legyőzte Ali Cartert, ezzel bejutott a negyeddöntőbe, ahol az ifjú csillag, Judd Trump lesz az ellenfele. Mark Allen rendkívül izgalmas csatában 13:12-re felülmúlta Barry Hawkinst.
ápr. 24
1:06
Férfi kézilabda EHF-kupa: Ilyésék kikaptak hazai pályán az elődöntőben (She)
Nehéz helyzetbe került a Lemgo a férfi kézilabda EHF-kupa elődöntőjében, ugyanis az első mérkőzésen 26–24-re kikapott hazai pályán a Grosswallstadttól. A Lemgóban Ilyés Ferenc három gólt lőtt.
ápr. 24
6:48
Olaszország: Mourinho nyáron (még) nem tér vissza az Interhez (She)
Nem zárta ki annak lehetőségét José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy egyszer visszatér az Internazionaléhoez, de kijelentette, ez nem most nyáron fog megtörténni.
ápr. 24
7:06
Argentína: veresége ellenére is az élen maradt a Vélez Sarsfield (She)
Hiába kapott ki hazai pályán a Vélez Sarsfield a Quilmestől az argentin labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, mégis az élről várhatja a folytatást. A River Plate megelőzhette volna az éllovast, de szintén bukott hazai pályán – a Godoy Cruztól, amely így feljött a tabella második helyére
ápr. 24
7:24
NBA: ismét bukott a Spurs, a Thunder egy győzelemre a továbbjutástól (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásának első körében a San Antonio Spurs 91–88-as vereséget szenvedett Memphisben. A Grizzlies a sikernek köszönhetően 2–1-re vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. Az Oklahoma City Thunder két hazai győzelem után a Denver Nuggets otthonában is nyert, s összesítésben már 3–0-ra vezet.
ápr. 24
7:42
Szuper Levente: Harcolni fogunk és legközelebb is megpróbáljuk (Infostart)
Amikor beálltam, mintha lehúzták volna a rolót előttem - emlékezett vissza az olaszok ellen csereként jégre lépett Szuper Levente, a magyar jégkorong-válogatott kapusa. A 31 éves játékos az InfoRádiónak azt mondta: fájó a 4-3-as vereség, de a hoki itthoni állapotát figyelembe véve kell értékelni a második helyezést a divízió I-es vb-n.
ápr. 24
8:36
Németország: hat év a Bayernben annyi, mint máshol húsz - Hitzfeld (She)
Ottmar Hitzfeld szerint a Bayern München labdarúgócsapatánál rendkívül nagy nyomás nehezedik a mindenkori vezetőedzőre, hat ott eltöltött év annyi, mint húsz máshol.
ápr. 24
8:38
Villarreal: a Napoli és a Juventus is érdeklődik Giuseppe Rossi iránt (She)
Ügynöke nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Villarreal olasz csatára, Giuseppe Rossi a nyáron a Serie A-ba szerződik.
ápr. 24
8:54
Halálozás: a 36. emeletről lett öngyilkos a leggyorsabb gól szerzője (She)
Csung Szaj-ho neve ismét a főbb hírek közé került. A 35 éves volt labdarúgó, Hongkong válogatottjának korábbi csillaga hajnali négy órakor ért haza, összetűzésbe keveredett a feleségével, és a vita hevében reggel hat óra felé kiugrott lakása ablakán.  A férfi a Tin Heng Estate felhőkarcoló 36. emeletén lakott, a túlélésre esélye sem volt.
ápr. 24
8:56
Videó: Ez az ezüstérem most is szépen csillog - Vas Márton (She)
Vas Márton, a magyar jégkorong-válogatott játékosa az olaszok elleni hosszabbításban elbukott divízió 1-es világbajnoki mérkőzés után elmondta, ugyanazt az utat kell járni, mint eddig, kőkeményen edzeni, és akkor meglesznek azok a pluszok, amelyekkel meg lehet nyerni az olyan meccseket, mint amilyen az olaszok elleni volt. Ladányi Balázs szerint nem kell lógatnunk az orrunkat, Sofron István…
ápr. 24
8:57
Messi megdöntötte Puskás csúcsát (Metropol)
A címvédő, egyben listavezető Barcelona hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Vadócz Krisztiánt végig soraiban tudó Osasuna felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 33.fordulójának szombati játéknapján, így megőrizte nyolcpontos előnyét a Real Madriddal szemben.
ápr. 24
9:12
Hat év a Bayernben annyi, mint húsz máshol - Hitzfeld (Agroinform)
Ottmar Hitzfeld szerint a Bayern München labdarúgócsapatánál rendkívül nagy nyomás nehezedik a mindenkori vezetőedzőre.
ápr. 24
9:30
Labdarúgás: Bogdánék az Arsenal ellen, örökrangadó az NB I-ben - program (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban csak egy mérkőzést rendeznek ma: a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton az Arsenallal csap össze. Hazánkban az MTK–Ferencváros örökrangadóra kerül sor ma délután.
ápr. 24
9:48
NB III: botrány a Tököl-Csepel csúcsmérkőzés alatt és után is (She)
Hiába volt sokkal több gólhelyzete a tabellán második Csepelnek a labdarúgó NB III Alföld-csoportjának szombati rangadóján, a listavezető Tököl VSK az egyetlen igazi lehetőségét kihasználva 1–0-ra megnyerte a találkozót, és óriási lépést tett a bajnoki cím, egyszersmind a feljutás felé. A két szomszédvár összecsapását kisebb botrány tarkította, és a lefújás után sem akartak csitulni a…
ápr. 24
10:06
Arab Emírségek: az al-Ahli menesztette David O'Learyt (She)
Az al-Ahli labdarúgócsapata menesztette a korábban a Leeds United és az Aston Villa menedzseri posztját is betöltő David O'Learyt.
ápr. 24
10:08
Cselgáncs Eb: Ennyi éremért jöttünk - Tóth László (She)
Boldogan értékelte az isztambuli olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság három éremből álló termését Tóth László, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) elnöke. A török metropolisban Ungvári Miklós (66 kg) arany-, míg Csernoviczki Éva (48) és Bor Barna (+100) ezüstérmet nyert az elmúlt három nap során.
ápr. 24
10:24
Divízió 1-es hoki-vb: osztályozza a magyar játékosok teljesítményét! (She)
A magyar jégkorong-válogatott nagy csatában, a ráadásban (3–4) maradt alul a feljutásról döntő, Olaszország elleni mérkőzésen a budapesti divízió 1-es világbajnokságon. Osztályozza Ted Sator játékosainak a hazai rendezésű tornán nyújtott teljesítményét!
ápr. 24
10:24
Palkovics Krisztián: Semmi nem jött össze (Infostart)
Visszavonul a jégkorong-válogatottól Palkovics Krisztián. A 36 éves játékos ezt azután jelentette be, hogy a magyar csapat hosszabbításban kikapott az olaszoktól, így nem jutott fel a divízió I-es világbajnokságról. A támadó az InfoRádiónak azt mondta: a magyar együttes jól küzdött, de nem volt szerencséje.
ápr. 24
10:24
A szövetség elnöke szerint elégedettek lehetünk az Eb-szerepléssel (Agroinform)
Boldogan értékelte az isztambuli olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság három éremből álló termését az MJSZ elnöke.
ápr. 24
10:27
Hajszálra volt a feljutástól a hokiválogatott (Metropol)
A szakvezetés és a játékosok elmulasztott lehetőségről beszéltek az olaszoktól a hosszabbításban elszenvedett vereség után.
ápr. 24
10:42
Juventus: két brazil a láthatáron a torinói klubnál (She)
Olasz lapértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapatának keretéhez brazil testvérpár csatlakozik júniusban.
ápr. 24
11:00
A Bulls nem tudta kisöpörni az Indianát (Agroinform)
Derrick Rose sérülése miatt nem tudta a maximumot nyújtani a Chicagóban, így az Indiana Pacers szépített a párharcban.
ápr. 24
11:36
Egy percig sem kételkedtünk a győzelemben - Javier Hernández (Agroinform)
A Manchester United Everton elleni egyetlen góljának szerzője, Chicharito a klub történelme alapján biztos volt abban, hogy megszerzik a győztes gólt.
ápr. 24
11:54
Műkorcsolya: eldőlt, hogy Hoffmannék nem indulnak a moszkvai vb-n (She)
Eldőlt, hogy nem indul a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtánckettős.
ápr. 24
11:54
Az első tíz percet odaajándékoztuk az olaszoknak - Szuper (Agroinform)
A szakvezetés és a játékosok elmulasztott lehetőségről beszéltek az olaszoktól a hosszabbításban elszenvedett vereség után.
ápr. 24
11:56
Koronglövő-vk: Gerebics és Bognár is messze a kvótától Pekingben (She)
Gerebics Roland a 30., Bognár Richárd pedig a 32. helyen végzett a dupla traposok versenyében az olimpiai selejtezőnek is számító pekingi koronglövő-világkupaversenyen, így nem sikerült londoni kvótát szerezniük.
ápr. 24
11:58
Videó: De Jong dupla fejese egy gólt ért a Den Haag ellen (She)
Luuk de Jong érdekes gólt szerzett idegenben a Den Haag elleni holland bajnoki összecsapáson.  A Twente támadója a 86. percben ziccerben fejelhetett kapura közvetlen közelről. A kapus útját állta a labdának, de az visszapattant De Jong fejére, és az újból kapu felé tartó labdát már nem lehetett védeni. A Twente ezzel a találattal győzött 2–1-re.
ápr. 24
12:12
Hat gólt lőve nyert a Real Madrid "B csapata" - videóval (Infostart)
Igazi gólparádét láthatott a publikum Valenciában: a Real Madrid 6-3-ra verte a helyi alakulatot a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 24
12:12
Női kézilabda: juniorválogatottunk a világbajnokot is megverte (She)
A kalocsai női kézilabda Eb-selejtezőtorna záró mérkőzésén a magyar juniorválogatott a 13 gólig jutó Klivinyi Kinga vezetésével 32–29-re győzött a tavaly az ifik között világbajnok Svédország ellen.
ápr. 24
12:30
Salgótarján: emléktáblát avattak az egyesület 110 éves fennállása alkalmából (She)
Száztíz évvel ezelőtt alakult meg a Salgótarjáni Sportegyesület, aminek alkalmából emléktábla-avató ünnepséget rendeztek a helyi Kohász Művelődési Háznál, ahol 1901-ben Wabrosch Béla, a Rimamurány-Salgótarjáni Vasmű Rt. főmérnöke elnökletével létrejött a patinás sportklub.
ápr. 24
12:30
Tőzsér szép gólja a Gent ellen - videó (Agroinform)
Tőzsér a nagyon fontos első gólt szerezte a Genk-Gent (3-0) belga bajnoki meccsen, emellett egy gyönyörű szabadrúgása a kapufán csattant.
ápr. 24
12:48
Rátgéber László: Még nem tudom, melyik a következő megmászandó csúcs (Infostart)
Vegyes érzésekkel beszélt a múlt héten véget ért kosárlabdaidényről, illetve körvonalazódó terveiről Rátgéber László, a török bajnok Fenerbahce női csapatának vezetőedzője.
ápr. 24
12:48
Videó: a hárompontos kosár legyőzte a hát mögötti passzt is (She)
Brandon Roy hárompontosát választották a legnagyszerűbb jelenetnek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján. A Portland Trail Blazers–Dallas Mavericks mérkőzésen a hazaiak játékosa a negyedik negyedben talált a gyűrűbe kintről. Íme, a szombat tíz legremekebb jelenete!
ápr. 24
12:51
Kubica elhagyta a kórházat (Metropol)
Elhagyta a kórházat szombat késő este és az észak-olaszországi Pietra Liguréból hazatért monacói otthonába Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló lengyel pilótája, aki 11 héttel ezelőtt szenvedett súlyos ralibalesetet.
ápr. 24
13:24
Női kézilabda: kikaptunk a braziloktól, ők nyerték a Batta-kupát (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 32–25-re kikapott Brazíliától a Batta-kupa záró mérkőzésén Százhalombattán, így a tegnap Hollandiát megverő mieink rosszabb gólkülönbségük miatt csak a harmadik helyen végeztek a hazai felkészülési tornán.
ápr. 24
13:24
Továbbjutott a Washington, nyolcat ütött a Tampa (Agroinform)
A Pittsburgh és a San Jose sem tudta hazai pályán befejezni a maga párharcát, így még akár bajba is kerülhetnek.
ápr. 24
13:42
A Győr kézilabdázónőjével nem bírt a magyar válogatott (Infostart)
A júniusi, németek elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott az utolsó, harmadik helyen végzett a Batta Kupán, miután a vasárnapi, százhalombattai záró meccsen - nagyon sok hibával játszva - 32-25-re kikapott a vb-házigazda brazil csapattól.
ápr. 24
13:42
Videó: Tőzsér Dániel óriási köténygólt lőtt a Genkben a Gent ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) rájátszásának 5. fordulójában a Tőzsér Dániellel felálló Genk hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Gentet. A magyar középpályás kezdőként lépett pályára, és az 53. percben egy kontra után előnyhöz juttatta csapatát. Most nézze meg az összefoglalót!
ápr. 24
13:42
Kubica hazament a kórházból (Agroinform)
Elhagyta a kórházat szombat késő este és hazatért monacói otthonába Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló lengyel pilótája.
ápr. 24
13:44
Simán kikaptunk a braziloktól, utolsók lettünk a Batta Kupán (Agroinform)
A júniusi, németek elleni vb-selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott az utolsó, harmadik helyen végzett a Batta Kupán.
ápr. 24
14:00
Szücs Gabriella vízilabda BEK-győztes lett spanyol csapatával (Infostart)
Megnyerte spanyol klubjával a női vízilabda Bajnokcsapatok Európa Kupáját Szücs Gabriella, a korábbi dunaújvárosi válogatott játékos.
ápr. 24
14:18
Kubica elhagyta a kórházat (Infostart)
Elhagyta a kórházat szombat késő este és az észak-olaszországi Pietra Liguréból hazatért monacói otthonába Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló lengyel pilótája, aki 11 héttel ezelőtt szenvedett súlyos ralibalesetet.
ápr. 24
14:18
Szücs Gabriella BEK-győztes lett (Agroinform)
Megnyerte spanyol klubjával a női vízilabda Bajnokcsapatok Európa Kupáját Szücs Gabriella, a korábbi dunaújvárosi játékos.
ápr. 24
14:21
Utolsó helyen zárt a női kézilabda válogatott (Metropol)
A júniusi, németek elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott az utolsó, harmadik helyen végzett a Batta Kupán, miután a vasárnapi, százhalombattai záró meccsen — nagyon sok hibával játszva — 32-25-re kikapott a vb-házigazda brazil csapattól.
ápr. 24
14:54
Videoton: Tizenhárom pontot nem fogunk elszórni - Nikolics (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton 4–0-ra legyőzte a Lombard Pápát, és ezzel újabb lépést tett a bajnoki cím felé. A mérkőzés utolsó gólját szerző Nemanja Nikolics elmondta, tizenhárom pontot már nem fognak elszórni az utolsó fordulókban.
ápr. 24
14:54
Vereség kell majd a sikerhez Angliában? (Agroinform)
A Manchester United FA-kupa kiesésével furcsa helyzet alakult ki Angliában: könnyen lehet, hogy a bajnokság 37. fordulójában több együttesnek is a vereség lesz az érdeke.
ápr. 24
15:30
Bajnokok Ligája: spanyol bíró vezeti a Schalke-MU elődöntőt (She)
A spanyol Carlos Velasco Carballo játékvezető fújja a sípot a keddi Schalke–Manchester United mérkőzésen, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első találkozóján.
ápr. 24
15:30
Del Piero el akarja felejteni a Catania elleni meccset (Agroinform)
A Juventus csatára két gólt szerzett a szicíliaiak elleni 2-2-re végződő mérkőzésen, mégsem volt elégedett.

Keresés