2011. április 1. péntek

ápr. 1
12:33
Veszélyben az Inter bajnoki címe (Infostart)
Három órán keresztül hallgatták ki Massimo Morattit, az Inter labdarúgócsapatának elnökét csütörtökön. A milánói egyesület elveszítheti 2006-os bajnoki címét, amit a bundabotrány után kapott meg.
ápr. 1
12:33
Labdarúgás: Ausztráliában elhunyt a Szeged korábbi élvonalbeli kapusa (She)
Életének 87. évében az ausztráliai Adelaide-ben elhunyt Cserhalmi Mihály, a Szegedi AK és jogutódai, az SZSZMTE, a Szegedi Petőfi, valamint a Szegedi Haladás NB I-es labdarúgócsapatának egykori kapusa.
ápr. 1
12:35
Törökország: a parlament szigorú jogszabályai a futballhuliganizmus ellen (She)
Törökország parlamentje érvénybe léptette azokat az új jogszabályokat, amelyek a futballhuliganizmus ellen irányulnak. Az ország vezetése szigorú intézkedésekkel venné elejét az egyre terjedő rendbontásoknak, illetve a fogadási botrányokat is kiküszöbölné.
ápr. 1
12:48
84 éve született a Száguldó Őrnagy (Agroinform)
Puskás Ferenc a leghíresebb magyar, minden idők egyik legnagyszerűbb focistája életét követjük nyomon születésének évfordulója alkalmából.
ápr. 1
12:51
NB II: a nyíregyházi Kovacsevics felépült, Pákolicz újra kidőlt (She)
Immár teljes értékű edzésmunkát végez a szerb Zseljko Kovacsevics, aki a tavasszal még egyetlen percet sem játszott a labdarúgó másodosztály Keleti csoportját vezető Spartacusban.
ápr. 1
12:53
Golf: a Budapest Highland Golf & Academy lett az év magyar klubja (She)
A Budapest Highland Golf & Academy először lett az év magyar golfklubja. A klubok közti versenyben az nyer, amelynek igazolt golfozói a legtöbb országos ranglistapontot gyűjtik be az adott esztendőben. A Highland a 2010-es évet 226 igazolt versenyzővel zárta, így nem csoda, hogy a legtöbb pontot zsebelte be – adta hírül a Magyar Golfszövetség.
ápr. 1
13:06
Messi zseniális, egy lövésből két gólt lőtt (Agroinform)
Lionel Messi az Egyesült Államok-Argentína mérkőzés előtt már a bemelegítés alatt igazolta különleges képességeit, hiszen egy kapuralövésből két gólt is szerzett.
ápr. 1
13:09
Kézilabda: távozik Békéscsabáról az ukrán Olha Nikolajenko (She)
Nem hosszabbítja meg a szerződését a Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE együttesével a csapat legeredményesebb játékosa, Olha Nikolajenko. A handball.hu információi szerint az átlövő Franciaországba tart.
ápr. 1
13:27
Április 1.: Torghelle nyártól a Wolfsburgban folytatja - képekkel (She)
A magyar válogatott támadó, Torghelle Sándor hatalmas meglepetésre aláírt a Bundesliga élvonalában szereplő Wolfsburghoz. Új csapata 1.1 millió eurót fizetett a futballistáért a Düsseldorfnak.
ápr. 1
13:29
Kézilabda: az idény végén távozik Békéscsabáról Olha Nikolajenko (She)
Nem hosszabbítja meg a szerződését a Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE együttesével a csapat legeredményesebb játékosa, Olha Nikolajenko. A handball.hu információi szerint az idény után távozó átlövő Franciaországba tart.
ápr. 1
13:42
Ballackot nyolcezer euróra büntették (Agroinform)
A DFB fegyelmi bizottsága nyolcezer euróra büntette Michael Ballackot, a Bayer Leverkusen válogatott középpályását.
ápr. 1
13:45
Real Madrid: C. Ronaldo, Benzema és Marcelo sem játszhat a Spurs ellen (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Marcelo sérülés miatt kénytelen kihagyni a csapat jövő keddi, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjét.
ápr. 1
14:03
Kerékpár: jövőre Dániában tartják az Olasz körverseny első szakaszait (She)
Jövőre Dániában rajtol az Olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia, jelentették be pénteken a viadal szervezői. A 2012. május 5-ei herningi prológ lesz az első alkalom, hogy a Giro mezőnye Skandináviában teker.
ápr. 1
14:05
DVSC: A koncentráció hiánya okozza a sok kapott gólt - Simac (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA hátvédje, Dajan Simac a Debrecen Televíziónak adott interjújában elmondta, hogy az összpontosítás hiánya az oka annak, hogy az utóbbi időben sok gólt kapnak rögzített szituációkból, illetve hozzátette, hogy a szerencsével is hadilábon állnak.
ápr. 1
14:18
Tátrai szerint volt biztosíték a Fradi-pálya szerződésében (Agroinform)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatója szerint 1,2 milliárd forintos bankgarancia volt a Fradi-pálya adásvételéről kötött szerződésben.
ápr. 1
14:21
Leverkusen: Ballackot 8 ezer euróra büntették a Köln szidása miatt (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága nyolcezer euróra büntette Michael Ballackot, a Bayer Leverkusen válogatott középpályását.
ápr. 1
14:21
Ismét jön a Real Madrid Fehérvárra (Metropol)
Húsvétkor már negyedik alkalommal rendezik meg hat csapat, köztük a Real Madrid részvételével a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron.
ápr. 1
14:21
A volt MNV-vezér szerint volt biztosíték a Fradi-szerződésben (Behaviour)
Tátrai Miklós szerint volt biztosíték a Fradi-pálya adásvételéről kötött szerződésben, mégpedig egy 1,2 milliárdos hitelígérvény a stadion felújítására.
ápr. 1
14:36
Ronaldo, Benzema és Marcelo sem játszik a Tottenham ellen (Agroinform)
Mindhárom játékos sérüléssel bajlódik, így nem léphetnek pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az angolok ellen.
ápr. 1
14:39
Labdarúgás: ismét jön a Real Madrid a Puskás Suzuki-kupára (She)
Húsvétkor már negyedik alkalommal rendezik meg hat csapat, köztük a Real Madrid részvételével a Puskás Suzuki-kupa utánpótlás labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron.
ápr. 1
14:41
F1: Malajziában sokkal gyorsabban kopnak majd a gumik - Kobajasi (She)
Kobajasi Kamui, a Formula–1-es Sauber-istálló pilótája szerint a Malajziai Nagydíjon senki sem fogja tudni megismételni újonc csapattársa, Sergio Pérez egy boxkiállásos versenystratégiáját, mert a sepangi forróságban gyorsan elkopnak majd a gumik.
ápr. 1
14:43
Juve: Del Pierónak 15 napot kell kihagynia, nem játszhat a Roma ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus a  hivatalos honlapján közölte, hogy Alessandro Del Pierónak tizenöt napot kell kihagynia sérülés miatt.
ápr. 1
14:45
Arsenal: A kedvezőbb sorsolásunk miatt lehetünk bajnokok - Arsavin (She)
Andrej Arsavin, az Arsenal labdarúgócsapatának orosz játékosa a Sky Sportsnak adott interjúban elmondta, hogy a bajnoki címért folytatott küzdelemben azért lehet több esélyük a Manchester Unitednél, mert kedvezőbb a sorsolásuk.
ápr. 1
14:54
Jakabos Zsuzsanna második lett a spanyol bajnokságon (Agroinform)
Jakabos Zsuzsanna 2:07.86 perces kiváló eredménnyel a második lett a 200 méteres pillangóúszásban Madridban, a spanyol nyílt bajnokság első napján.
ápr. 1
14:57
Úszás: Jakabos második lett 200 pillangón a spanyol bajnokságon (She)
Jakabos Zsuzsanna 2:07.86 perces eredményével a második helyen ért célba Madridban a spanyol bajnokság 200 méteres pillangóúszó számában.
ápr. 1
15:12
Lehet, hogy 0-0, lehet, hogy 6-6 lesz (Agroinform)
Az esti Fradi-Újpest ősrangadó előtt megkérdeztünk néhány járőkelőt, mit várnak a mérkőzéstől, ki kinek szurkol, lesz-e vajon balhé.
ápr. 1
15:15
Jégkorong: pótlelátó épül a divízió 1-es vb-re, 320 bérlet kapható (She)
Az április 17. és 23. között rendezendő divízió 1-es jégkorong-világbajnokságot kísérő óriási érdeklődés miatt a Papp László Budapest Sportarénában egy 320 fő elhelyezésére alkalmas mobillelátót építenek, amelyre 2. kategóriás, 7690 forintba kerülő bérletek válthatók.
ápr. 1
15:15
Hosszú Katinka a legjobb egyetemi úszó az USA-ban (Metropol)
Rangos elismerésben részesült Hosszú Katinka: a 21 éves bajai sportolót az év legjobb női egyetemi úszójának választották az Egyesült Államokban.
ápr. 1
15:17
Úszás: Hosszú Katinka lett a legjobb női egyetemi úszó Amerikában (She)
Rangos elismerésben részesült Hosszú Katinka: a 21 éves bajai sportolót az év legjobb női egyetemi úszójának választották az Egyesült Államokban.
ápr. 1
15:30
Ha gólvágónak születtél, az is maradsz - Ancelotti (Agroinform)
A Chelsea olasz menedzsere nincs kétségbe esve támadói gólképtelensége miatt, de biztos benne, hogy áprilisban újra régi formájukat hozzák Torresék.
ápr. 1
15:33
Hosszú Katinka nagyon komoly elismerést kapott (Infostart)
Rangos elismerésben részesült Hosszú Katinka: a 21 éves bajai sportolót az év legjobb női egyetemi úszójának választották az Egyesült Államokban
ápr. 1
15:35
Ismét Real Madrid focisták jönnek Magyarországra (Infostart)
Húsvétkor már negyedik alkalommal rendezik meg hat csapat, köztük a Real Madrid részvételével a Puskás Suzuki Kupa elnevezésű utánpótlás-labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron.
ápr. 1
16:06
Kiprich szerint nem ez a Gyirmót-Pécs dönt a feljutásról (Agroinform)
Vasárnap délután a Gyirmót a PMFC-t fogadja, ám a hazaiak szakvezetője úgy gondolja, győzelmük esetén sem mondható biztosra a feljutásuk.
ápr. 1
16:09
Videó: Mészöly reménykedik, Prukner szerint saját magukat kell legyőzniük (She)
A ma esti rangadó főszereplői természetesen a játékosok lesznek (hacsak az esetleges szurkolói közjátékok nem terelik el a figyelmet...), de az ő taktikai hozzáállásukat ezúttal is vezetőedzőjük határozza meg. A vendég lila-fehéreknél Mészöly Géza az őszi fölényes győzelem után most csak reménykedik a jó szereplésben, míg a túloldalon Prukner László azt mondja: „a Fradinak elsősorban önmagát…
ápr. 1
16:11
Kézilabda: Katarina Bulatovics ismét szerb válogatott lesz? (She)
A Balkan-Handball nevű internetes újság úgy tudja, Katarina Bulatovics olyannyira megharagudott munkáltatójára, a Buducsnoszt Podgoricára, hogy a montenegrói válogatott helyett ismét visszatér a szerb nemzeti csapatba.
ápr. 1
16:13
Autósport: Kiss a mezőny első harmadában zárta a GP3-as tesztet (She)
A héten újabb tesztelésen jutott túl Kiss Pál Tamás. A GP3-as gyorsasági autóverseny-sorozatban szereplő francia Tech 1-istálló 19 éves magyar pilótája az angliai Silverstone-ban száguldó 30 fős mezőny közepén autózott a három nap során, s az utolsó délutánon érte el az összesítésbeli legjobb helyezését, amikor 8. lett.
ápr. 1
16:24
Boatengre tédműtét vár (Agroinform)
Két-három napon belül térdműtéten esik át Jerome Boateng, a Manchester City német válogatott futballistája.
ápr. 1
16:26
A megújult Szolnok fogadja a Videotont (Agroinform)
A Zalaegerszeg otthon játszik a Honvéddal, a Ligakupa döntőjébe bejutott Paks Pápán vendégeskedik, a DVSC pedig a Győrt fogadja.
ápr. 1
16:27
Birkózó Eb: Sleisz és Sastin győzelemmel kezdett Dortmundban (She)
Az 59 kg-ban szereplő Sleisz Gabriella és a 63 kg-os Sastin Marianna győzelemmel kezdett a dortmundi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. Előbbi aztán vereséget szenvedett a negyeddöntőben.
ápr. 1
16:29
Belgium: Mostantól egy nyugodt hetünk sem lesz - Juhász Roland (She)
Juhász Roland nem tart az első ellenféltől, az ősi ellenlábas Standardtól, ennek ellenére az utolsó pillanatig kiélezett csatát vár a belga labdarúgó-bajnokság hétvégén kezdődő rájátszásától – többek között ez derült ki az Anderlecht magyar védőjének pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján.
ápr. 1
16:42
320 főt befogadó lelátó épülhet (Agroinform)
Mégis épülhet pótlelátó - ha nem is 800, csak 320 főt befogadó - az április 17. és 23. közötti budapesti divízió I-es jégkorong-vb-re.
ápr. 1
16:44
Olyan akarok lenni, mint Messi - Bale (Agroinform)
A Tottenham Hotspur walesi szélsőjének Messi és Ronaldo példája lebeg a szeme előtt, hozzájuk hasonló szintre szeretne elérni.
ápr. 1
16:45
Játékvezetés: Gaál Gyöngyi vezeti az Arsenal BL-elődöntőjét (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Gaál Gyöngyi vezeti az Olympique Lyon–Arsenal Ladies női Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzését. A találkozóra április 9-én kerül sor.
ápr. 1
16:47
MotoGP: Pedrosát pénteken nem hátráltatta az idegbecsípődése (She)
Mintha semmi baja sem lenne Daniel Pedrosának, úgy száguldott Jerezben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának első edzésnapján. Az idénynyitó Katari GP-hez hasonlóan Honda-fölényt hozó tréningeken Pedrosa és csapattársa, az ausztrál Casey Stoner kiemelkedett a mezőnyből.
ápr. 1
16:49
Április 1.: tér viseli a leghíresebb magyar bírók nevét (She)
A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén a városatyák döntöttek a budapesti új közterületnevekről.
ápr. 1
16:51
F1: Schumacher szerint korai leírni a Mercedest, Sepangban javítana (She)
Michael Schumacher, a Formula–1-ben szereplő Mercedes-istálló német pilótája csalódott az idénynyitó Ausztrál Nagydíj miatt, de korainak véli, hogy leírják a csapatát. A soron következő Malajziai Nagydíjon mindenesetre javítana.
ápr. 1
16:53
Jégkorong: Sikorcin Ladislav állampolgársági esküt tett (She)
Állampolgársági esküt tett pénteken az Újpesti Polgármesteri Hivatal dísztermében Sikorcin Ladislav válogatott jégkorongozó Wintermantel Zsolt polgármester előtt, és így immár hivatalosan is magyar állampolgárnak számít.
ápr. 1
17:00
Ismét jön a Real Madrid (Agroinform)
Húsvétkor már negyedik alkalommal rendezik meg hat csapat részvételével a Puskás Suzuki Kupa elnevezésű utánpótlás-tornát.
ápr. 1
17:02
A Dortmund segítheti vissza a Bayernt a dobogóra (Agroinform)
Ha a listavezető legyőzi a harmadik Hannovert, a Bayern München visszakapaszkodhat a Bundesliga BL-t érő dobogójára.
ápr. 1
17:03
Kassai Viktor megsérült (Infostart)
Sérülés miatt nem működhet közre a vasárnapi Debrecen-Győr NB I-es labdarúgó-mérkőzésen Kassai Viktor játékvezető, akit Bognár Tamás helyettesít majd.

Keresés