2011. február 2. szerda

febr. 2
0:51
Charlie Sheen: otthoni rehab? (est.hu)
A legújabb hírek szerint mégsem vonult be egy rehabilitációs intézetbe a kórházat is megjárt, keményen partizó Charlie Sheen - ehelyett egy személyre szabott rehabilitációs programon vesz részt, ami saját otthonában zajlik majd.
febr. 2
5:03
Mellrák után anya lett a világsztár (NLCafé)
Egészséges kislánynak adott életet Christina Applegate.
febr. 2
8:03
Harc a világ második legjobb állásáért (NLCafé)
Megtaláltuk az álomállás legesélyesebb pályázóját, akinek mindene az utazás, és nő létére akár egyedül is bármikor nekivágna a világnak.
febr. 2
8:05
D. Tóth Kriszta: „Európának köszönhetem a családomat” (NLCafé)
Bár öt év után abbahagyja a „Lolával az élet” írását lapunk hasábjain, tervei szerint folytatja majd az írást és a televíziós műsorvezetésben is új kihívásokat remél. Újévkor azt mondta a tévében, annyi minden történt vele 2010-ben, hogy magának is, másnak is leginkább egy kis nyugalmat kívánna.
febr. 2
8:07
Ki és miért zsarolta meg Magyar Attilát? (NLCafé)
Az elmúlt hónapokban volt, hogy zsarolták, rágalmazták, elítélték a színészt. Magyar Attila megelégelte az őt és párját, Gregor Bernadettet ért sárdobálást.
febr. 2
8:09
„Félelmetes, hogy felelős vagyok egy családért” (NLCafé)
Sokáig titkolta, ma már őszintén mer beszélni a boldogságáról Facundo Arana, a Yago és a Vad angyal színésze.
febr. 2
9:15
Kirúgják a ValóVilágból Szandikát? (NLCafé)
Meglepő fordulat a ValóVilág 4-ben: a plasztiknő szerelmes lett! A pszichológus szerint nem kell követni a példáját.
febr. 2
9:17
Mit hoz a Nyúl éve? (NLCafé)
Idén február 3-án indul a Nyúl éve. Nézd meg, mire számíthatsz 2011-ben!
febr. 2
9:19
Frissentartó fólia és ketchup, hírességek bizarr szépségtitkai (NLCafé)
Nemzetközi celebek fodrászainak, kozmetikusainak, valamint sminkeseinek legmeglepőbb szépségtippjei, avagy hogyan lesz a ketchupból hajbalzsam.
febr. 2
9:21
Az évtized kedvencei – Miért őket szeretjük? (NLCafé)
A Nők Lapja Cafe és lapunk az évtized meghatározó és kedvenc női személyiségeit keresi. Közönségszavazásunk egyrészt játék, hiszen össze nem mérhető életeket, életműveket próbál összevetni, másrészt izgalmas játék, mert sokat elárul arról, kik és milyen módon hatnak ma a világháló és a Nők Lapja olvasóira. Íme, a publikum jelöltjei, akikre még egy hétig lehet szavazni a www.nlcafe.hu oldalon. És…
febr. 2
9:23
Nyúlgyilkos kampány a szőrmeviselés ellen (NLCafé)
Sokkoló reklámképekkel küzdenek az állatvédők a szőrmeviselés ellen. A célpont ezúttal a neves kínai színésznő, aki rendre szőrmében jelenik meg a puccos eseményeken. Winkler Nóra különvéleménye.
febr. 2
10:09
Bedőlt az EMI, egy bank az új tulajdonos (est.hu)
Az amerikai Citigroup bank tulajdonába került az egyik legnagyobb lemezkiadó vállalat: az EMI tulajdonosai nem tudták kifizetni több milliárd fontra rúgó tartozásukat, ezért a hitelintézet átvette az irányítást.
febr. 2
10:09
Lolabúcsú (NLCafé)
Kilencszázezer leütés. Öt év, 230 cikk. Megszámlálhatatlan email, rengeteg levél sok-sok telefonüzenet. Köszönömök, könnyek, röhögések, kritikák, vélemények. És valódi párbeszéd. Nem csak közönség, közösség! Most pedig: búcsú...
febr. 2
10:11
Amputálni kellett a karomat, de meggyógyultam (NLCafé)
Betegségemnek, amely 23 évvel ezelőtt kezdődött, legnagyobb tanulsága az, hogy érdemes minél előbb orvoshoz fordulni panaszainkkal – ez Renáta története, aki legyőzte a csontrákot.
febr. 2
10:13
Hova lett a fiúbaba fütyije? (NLCafé)
Miért nincs a fiúbabának fütyije? Prüdéria vagy spórolás? Mit mondjunk a kíváncsi gyereknek, ha már neki is egyértelmű, hogy onnan bizony hiányzik valami?
febr. 2
11:03
Beugró Plusz tavasztól a Viasaton (est.hu)
A Beugró tavaszi évada megújuló díszlettel és játékokkal, továbbá bővülő társulattal várja a nézőket a Viasat3 csatornán. A már ismert színészek mellé ezúttal a hatodik állandó tagot keresik, akinek a közönség előtt kell vizsgáznia rátermettségből.
febr. 2
11:39
Csak szexre kellesz (est.hu)
KORHATÁROS ELŐZETES!!! Nehéz lett volna korábban elképzelni a finom és törékeny Natalie Portmant egy vígjátékban a jópofa, de bumfordi Ashton Kutcherrel, már csak a magasságkülönbség miatt is, de a furcsa dolgok is működhetnek, mint például egy szexre épülő kapcsolat.
febr. 2
11:39
Karambol egy csiga miatt (NLCafé)
Halálos autóbalesetet okozott egy csiga. Nem az úttesten akadályozta a forgalmat, hanem a közlekedési lámpát tette tönkre.
febr. 2
11:41
Sütemény-frankenstein, avagy torta doktor módra (NLCafé)
Tudom, hogy gasztronómiailag pallérozott ember nem használ pudingport, de a keményvonalas konyhamegújítókkal szemben én nem tartom eredendő bűnnek, ha alkalmanként hozzányúlunk. Nem idézünk elő ezzel átkot a fejünkre, amely apáról fiúra – illetve konyhai előfordulásuk aránya alapján inkább anyáról leányra – szállhat.
febr. 2
12:15
Egy jobb világ (est.hu)
Susanne Bier pályája az ezredforduló környékén kezdett felívelni. Töretlenül épülő életművére idén talán a korona is felkerül: legújabb munkája a Cannes-i fődíj után eséllyel pályázik a legjobb idegen nyelvű film Oscar-szobrocskájára is.
febr. 2
14:21
Segíts a 15 hónapos Hannán! (NLCafé)
„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell” – hát ha ez még egy beteg kislány ápolását szolgálja! Mozogj egy jó cél érdekében!
febr. 2
14:23
Vásárolj sótéglát! (NLCafé)
A sikeres gyűjtés után most újra segítséget kérünk egy nemes cél érdekében! Devecseren a vörösiszap-katasztrófa óta folyamatosan nagyon magas a szállópor-tartalom, és az óvodába járó gyerekek köhögnek, betegeskednek.
febr. 2
14:25
Nem volt árnyéka az állatkerti medvének (NLCafé)
A népi időjóslás tapasztalatai alapján korán beköszöntő tavaszra számíthatunk.
febr. 2
14:39
Gnómeó és Júlia (est.hu)
Az egész estés rajzfilm nagy biznisz, jönnek is futószalagon az új munkák rendre, csak a téma kezd kifogyni, így a házi- és erdei állatok, patkányok meg gyöngybaglyok, mese- és szuperhősök után itt vannak a kerti törpék. De vajon mire képesek?
febr. 2
14:41
Kislánya született Applegate-nek (est.hu)
A múlt héten Los Angelesben megszületett Christina Applegate amerikai színésznő, az Egy rém rendes család és az Édes kis semmiség sztárja és jegyese, a zenész Martyn LeNoble közös gyermeke. A kislány a Sadie Grace névre hallgat.
febr. 2
14:57
Három majom (est.hu)
A három bölcs majom nem lát, nem hall és főleg nem beszél, de nem azért, mert fogyatékosok vagy nem szabad nekik, hanem mert nem akarnak - azon viszont kevesen gondolkodtak el, hogy miért is nem. A török Nuri Bilge Ceylan ezen kevesek egyike.
febr. 2
15:15
D. Tóth Kriszta: Lolabúcsú (NLCafé)
Kilencszázezer leütés. Öt év, 230 cikk. Megszámlálhatatlan email, rengeteg levél sok-sok telefonüzenet. Köszönömök, könnyek, röhögések, kritikák, vélemények. És valódi párbeszéd. Nem csak közönség, közösség! Most pedig: búcsú...
febr. 2
15:17
Miért nehéz munkát találni 45 év felett? (NLCafé)
A 45–50 év feletti korosztály hátránnyal indul a munkakeresésben. De vajon miért? Nem számít már a szakmai tapasztalat? Sőt az sem mérvadó, hogy a gyes „veszélye” sem fenyeget?
febr. 2
15:19
A nyugalom hete – szülő-gyerek horoszkóp (NLCafé)
A zaklatott múlt hét után a szülők egy része fellélegezhet. Újhold és nyugodt babák uralják az elkövetkező napokat, persze akad majd kivétel is...
febr. 2
15:21
Szerinted jó megoldás a 3 év gyes? (NLCafé)
Kérjük, osszátok meg velünk véleményeteket egy-egy cikkel kapcsolatban, szóljatok hozzá aktuális felvetésünkhöz, lássátok el egymást ötletekkel, és kérjetek bátran segítséget szakértőinktől. Kíváncsian várjuk leveleiteket és e-mailjeiteket!
febr. 2
15:33
London Boulevard (est.hu)
Ken Bruen magyarul sajnos nem olvasható könyve, a London Boulevard állítólag az elmúlt évek legjobb bűnügyi regénye: méltatói az Alkony sugárút Londonba helyezett modern verziójának nevezik.
febr. 2
15:35
Az utolsó csepp (est.hu)
Mel Gibson, Kurt Russel, Michelle Pfeiffer, továbbá itt van nekünk J. T. Walsh is, aki már az óvodai álarcosbálokon is korrupt, genya rendőrnek öltözött. Utóbbit most hagyjuk (már csak kegyeleti okokból is), koncentráljunk az első három névre!
febr. 2
15:37
Kickboxer 3.: A küzdés művészete (est.hu)
Ha Sasha Mitchell megjelenik, lelki füleinkkel máris halljuk az ihosjóskás poént követő műröhögést. Ám nem volt ez mindig így. A sitcom-éveket megelőzően hősünk olyan produkciók részese volt, melyek valódi vihogásra sarkallták a nézőt.
febr. 2
15:39
Halálra jelölve (est.hu)
Íme, egy újabb korai zsenge a keménykötésű copfboytól. És bár hősünket itt még senki nem tévesztette volna össze egy gigászi pogácsástállal, önnön verejtékcseppje még ekkoriban is lejátszotta volna őt a vászonról.
febr. 2
15:41
Elegem van! (est.hu)
Újabb filmalkotás, melynek fejében Németország kulturális bűnbocsánatban részesülhet a Guldenburgok örökségéért. Ahhoz azonban vajmi kevés, hogy az Iskoláslányok jelentik sorozatot is hajlamosak legyünk elfelejteni!
febr. 2
16:09
Jeff Beck és Rod Stewart újra együtt dolgozik (est.hu)
A két zenész útjai a hatvanas évek végén váltak el egymástól, azóta egyetlen közös daluk jelent meg. Stewart és Beck most újra komoly terveket szövögetnek: már készülőben vannak az első közös számok, talán egy teljes közös lemezre is van esély.
febr. 2
16:09
Hogyan dolgozzuk fel a partnerünk hűtlenségét? (NLCafé)
Már régóta nem úgy viselkedik, mint azelőtt. Későn jár haza, titkon sms-ket küld, és akárhányszor rákérdezünk, hogy mi a baj, csak legyint. Az ottalvós továbbképzések is megsokasodtak és a reggeli ölelés sem a régi. Vagy már nincs is.
febr. 2
16:27
New York, I Love You (est.hu)
A 2006-os Párizs, szeretlek! c. szkeccsfilm legnagyobb tanulsága az volt, hogy az olyan jó nevű nagyfilmes rendezők, mint Coenék, Olivier Assayas vagy Gus Van Sant meglepően dilettánsnak bizonyultak, ha kisfilm készítésére került a sor (főleg az igen erős magyar rövidfilmes mezőnnyel összehasonlítva).
febr. 2
17:03
Nehezebb lesz idén bejutni a felsőoktatásba (NLCafé)
Kevesebb idén a felsőoktatásba felvehető diákok száma. Vajon tendenciózus-e a csökkentés? Elterjedt az érettségiző gyerekek szülei körében, hogy mindenáron be kell kerülni valamilyen felsőoktatási intézménybe, mert a kormány gyökeresen átalakítja az egész oktatást, az érettségi-felvételi rendszerrel kezdve. Utánajártunk, mi igaz ebből.
febr. 2
17:05
Akusztikus bútor: slágergyanús (NLCafé)
Zenél a kép a falon, a puff a lábunk alatt, és a hangulatlámpa is, amelynél olvasunk. Egy fiatal magyar tervezőpáros innovációjának köszönhetően a hangfal új értelmezést nyert.
febr. 2
17:07
Fotó! 25 kilót hízott Christina Aguilera (NLCafé)
Szinte a felismerhetetlen Christina Aguilera. A popsztár 25 kilót szedett magára.
febr. 2
18:51
„Legalább a másik kisfiú álmai teljesüljenek!” (NLCafé)
Öt élet megmentésére adtak esélyt Dancs Ádám szülei tavaly decemberben, amikor balesetben elveszített hétéves kisfiuk szerveit felajánlották. E nemes cselekedet indított bennünket arra, hogy egy hónappal a tragédia után felkeressük őket. S bár hivatalosan nem erősítették meg, mindenki a Dancs szülőkre gondolt, amikor az új szívet kapott Illés Máté édesanyja rádióriportban köszönte meg a…
febr. 2
18:53
Nem lesz népszavazás a nőkről (NLCafé)
Nem sikerült összegyűjteni a női képviselői kvóta ügyében kezdeményezett népszavazáshoz a szükséges 200 ezer aláírást – közölte a kezdeményező Nők a Pályán Egyesület (NAP) szóvivője, Rajnai Gitta. A kezdeményezés célja az volt, hogy a választásokon induló szervezetek listáin minden második helyen nő szerepeljen.
febr. 2
19:45
D. Tóth Kriszta: Lola-búcsú (NLCafé)
Kilencszázezer leütés. Öt év, 230 cikk. Megszámlálhatatlan e-mail, rengeteg levél, sok-sok telefonüzenet. Köszönömök, könnyek, röhögések, kritikák, vélemények. És valódi párbeszéd. Nem csak közönség, közösség! Most pedig: búcsú...
febr. 2
19:47
Valentin-napi megfigyelés (NLCafé)
Nemcsak a brit, hanem német tudósok is tudnak olyan megfigyelést végezni, melyre bármely hétköznapi halandó képes lenne, ha finanszírozná valami jó nevű egyetem. Az eredmények publikálása, nem véletlenül, a Valentin-napi készülődés időszakára esett.
febr. 2
23:39
Diákfilmesek, figyelem! (est.hu)
Két pályázatot is ajánlanak a diákfilmesek figyelmébe. A középiskolások a 7. Országos Középiskolai Filmszemlére, az általános és középiskolások, illetve a fiatal filmesek pedig a 18. Országos Diákfilmszemlére jelentkezhetnek.

Keresés