2011. február 2. szerda

febr. 2
7:00
Kevin McCabe megelégelte: nem kap segítő jobbost (Behaviour)
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa a zöld-fehérek honlapján fölöttébb szofisztikált proklamációt tett közzé tegnap. Ebben deklarálja, ami eddig is ismert volt, jelesül, hogy szeretne megválni a futballegyüttestől. Nóvum mégis van a sorok között: a jelenkori gazdasági és politikai helyzet okán a jövőben egy fillért sem áldoz a csapat működésére.
febr. 2
7:02
Vettel és a Red Bull máris a mezőny előtt (Behaviour)
A tegnapi nappal hivatalosan kezdetét vette a 2011-es Formula 1-es szezon: az év első kollektív tesztelésén valamennyi istálló képviseltette magát. A legtöbben - nyolcan - már bemutatták és tegnap ki is próbálták az idei versenyautóikat, és az első napon azonnal bebizonyosodott, a tavalyi világbajnokot, Sebastian Vettelt és a Red Bullt 2011-ben is nagyon nehéz lesz legyőzni.
febr. 2
7:04
Babos Tímea nagy ütésre készül (Behaviour)
Ma kezdi meg a feljutásért vívott küzdelmét a Fed-kupa I. csoportjában a női tenisz válogatott az izraeli Eilatban. Sérülések miatt nem a legjobb összeállításban lépnek pályára a magyarok - Szávay Ágnes és Czink Melinda sem tudta vállalni a szereplést -, így az idén már WTA-tornát is nyerő Arn Gréta mellett a tavaly a junioroknál három Grand Slam-trófeát is begyűjtő Babos Tímeára vár fontos…
febr. 2
7:06
Rekorder átigazolások Európában (Behaviour)
Gazdasági válság ide, megszorítások oda, UEFA-előírányzás a rentábilis működésre amoda, Európában ész nélkül költekeztek a labdarúgó klubok a hétfő éjszaka zárult téli átigazolási időszakban is. Bár ha a tényekre szorítkozunk: a legdurvább ügyletek Angliára korlátozódtak, a Chelsea speciel rekordösszegért megvette Fernando Torrest a Livepooltól.
febr. 2
7:09
Manchester United: Nem leszek már máshol edző - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson elárulta: ha felhagy az edzősködéssel a Manchester Unitednél, egyben futballkarrierjét is befejezi.
febr. 2
7:11
Úszás: ismét versenyezni fog Ian Thorpe, az olimpián is indulna (She)
Hónapokig tartó lázas találgatásoknak véget vetve Ian Thorpe bejelentette, hogy ismét versenyezni fog.
febr. 2
9:15
Formula-1: a második tesztnapon Hamilton és Webber is autóba ül (She)
Szerdán folytatódik a Formula–1-es csapatok közös tesztelése Valenciában. Az idén először ül autóba Mark Webber, Lewis Hamilton és Robert Kubica, valamint a keddi napot kihagyó Lotus is csatlakozik a körözéshez új autójával.
febr. 2
9:17
Labdarúgás: pályán a Barcelona és a Real az álomdöntőért - mai program (She)
Spanyolországban szerda este pályára lép a Real Madrid és Barcelona labdarúgócsapata is a Király-kupa elődöntőjének visszavágóin, míg a Premier League-ben és a Serie A-ban is folytatódnak a hétközi forduló mérkőzései.
febr. 2
9:51
Két Milan-játékos került kórházba (Infostart)
Az AC Milan két labdarúgója kórházba került kedd este, a Lazio elleni olasz bajnoki mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt.
febr. 2
9:51
Stuttgart: A VfB hatalmas lehetőséget adott, gólokkal akarom segíteni - Hajnal (She)
Rendkívül fontos mérkőzésen mutatkozhat be Hajnal Tamás a VfB Stuttgart labdarúgócsapatában: a Dortmundtól a svábokhoz kölcsönbe kerülő válogatott irányító várhatóan a Borussia Mönchengladbach ellen lép pályára. Hatpontos összecsapás, hiszen az azonos pontszámmal álló sereghajtó csap össze az utolsó előttivel.
febr. 2
10:27
Női jégkorong-vb: nyolcgólos magyar siker, Gasparics ötöt vágott (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 9–1-re legyőzte a belga csapatot az ausztráliai Newcastle-ben zajló divízió III-as világbajnokságon.
febr. 2
10:45
Női jégkorong-vb: nyolcgólos magyar siker, Gasparics öt pontot szerzett (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 9–1-re legyőzte a belga csapatot az ausztráliai Newcastle-ben zajló divízió III-as világbajnokságon.
febr. 2
11:21
FIFA-világranglista: tovább menetel a magyar válogatott, már a 37. (She)
A magyar válogatott négy helyet előrelépve a 37. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
febr. 2
11:21
Magyarország a 37. (Metropol)
A magyar válogatott négy helyet előrelépve a 37. a FIFA szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
febr. 2
11:39
FIFA-világranglista: Magyarország tovább javított (Infostart)
A magyar válogatott négy helyet előrelépve a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
febr. 2
11:57
DVSC: nem kapta meg a kellő bizalmat, Újpesten köthet ki Balajti (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC játékosa, Balajti Ádám a dvsc.hu-n olvasható, eredetileg a Naplónak adott nyilatkozatában elmondta, úgy érzi, nem kapta meg a kellő bizalmat a csapatnál. Azt is hozzátette, hogy az Újpest szívesen látná a soraiban.
febr. 2
12:33
Jégkorong: elhunyt a csíkszeredai hokisport egyik alapítója (She)
Kilencvenkilenc éves korában, Egerben elhunyt Löffler Aurél, a csíkszeredai jégkorongsport egyik megalapítója.
febr. 2
13:45
FTC: Horvátországba megy edzőtáborozni a csapat (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának második edzőtábora Horvátországban lesz a téli felkészülési időszakban.
febr. 2
13:47
Videoblog: pekingi olimpiai bajnokunk altató nélkül alszik (She)
Az idén olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot rendeznek Szegeden. Olimpiai bajnokunk, Vajda Attila már javában készül az eseményre, aminek minden mozzanatáról az NSO Tv nézői értesülhetnek először Vajda Attila videoblogjából!
febr. 2
14:03
Bulgária: nyolc hónap börtönt kapott a góllövőlista éllovasa (She)
Nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték Garra Dembélét, a bolgár labdarúgó-bajnokság második helyén álló Levszki Szófia francia csatárát ittas vezetésért. Az ítélet végrehajtását próbaidőre felfüggesztették.
febr. 2
14:05
Juventus: sokallják a 12 millió eurót Aquilaniért - sajtóértesülés (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Juventus a nyáron végleg szerződtetné a Liverpool olasz középpályását, Alberto Aquilanit, aki jelenleg is a torinói csapatnál szerepel kölcsönben.
febr. 2
14:21
Tottenham: Luka Modricot megműtötték, tíz napig nem játszhat (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tottenham Hotspur játékosát, Luka Modricot vakbélgyulladás miatt kedden megműtötték. A beavatkozás sikeres volt, a Horvát Labdarúgó-szövetség honlapja szerint tíz nap kihagyás vár rá.
febr. 2
14:23
Belgium: Bukrán Gábort a negyedik vonalba küldte az RJSHLF (She)
A belga labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában szereplő Royale Jeunesse Sportive Heppignies Lambusart Fleurus hat hónapra kölcsönadta Bukrán Gábort az egy osztállyal lejjebb szereplő Walhainnek – adta hírül a belga lap, a La Meuse honlapja.
febr. 2
14:57
Belgium: Fuck off, üzente László Csaba a szüntelenül kritizálóknak (She)
László Csaba, a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi vezetőedzője szokatlanul kemény hangon üzent a munkáját folyamatosan kritizálóknak a Beerschot elleni ma esti bajnokit felvezető sajtótájékoztatón. Keddi kirohanásának híre, főképp a közismerten durva „fuck off" kifejezés bejárta a belga sportportálokat.
febr. 2
14:57
Barátságos meccsel ért véget a Robben-ügy (Metropol)
Egy barátságos mérkőzés lekötésével zárult a Bayern München és a Holland Labdarúgó Szövetség (KNVB) vitája, amely Arjen Robben miatt robbant ki.
febr. 2
15:15
Videó: rabonagól a kapu mögül - Falcao zseniális mozdulata (She)
A brazil Falcao, napjaink egyik legjobb futsaljátékosa, nagyszerű trükkel örvendeztette meg a rajongókat a kamera előtt. A klasszis a jól ismert, ám jelentős technikai képzettséget igénylő rabonamozdulattal, a kapu mögül (!) juttatta a hálóba a labdát. Bemelegítésként még „csak” simán a kapu mögül lőtt a kapuba. Íme, a videó!
febr. 2
15:33
Belgium: Fuck off, üzente László Csaba a szüntelenül kritizálóknak (She)
László Csaba, a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi vezetőedzője szokatlanul kemény hangon üzent a munkáját folyamatosan kritizálóknak a Beerschot elleni ma esti bajnokit felvezető sajtótájékoztatón. Keddi kirohanásának híre, főképp a közismerten durva „fuck off” kifejezés bejárta a belga sportportálokat.
febr. 2
15:35
Felkészülés: a Siófok két góllal győzött a Pécs ellen (She)
Az NB I-es Siófok 2–0-ra győzött a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC ellen hazai pályán felkészülési mérkőzésen.
febr. 2
16:09
Blackburn: 2015-ig hosszabbított a kongói válogatott csapatkapitány (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers csapatkapitánya, Christopher Samba 2015-ig meghosszabbította szerződését. A kongói válogatott játékos szerint a Blackburn közel áll ahhoz, hogy topcsapat legyen a Premier League-ben.
febr. 2
16:11
Felkészülés: a ZTE döntetlent játszott a Szigetszentmiklóssal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott az NB II Nyugati csoportjának kilencedik helyén álló Szigetszentmiklóssal hazai pályán.
febr. 2
16:13
Újpest: négy nappal csúszik a Videoton elleni felkészülési találkozó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest február 12-én játszott volna felkészülési találkozót a listavezető Videotonnal, azonban a mérkőzést négy nappal később, február 16-án 11 órakor rendezik Székesfehérváron.
febr. 2
16:27
Leverkusen: Adlert csak a Manchester United vásárolhatja ki - Völler (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bayer Leverkusen igazgatója, Rudi Völler a sport1.de-nek elmondta, René Adlert csak a Manchester United vásárolhatja ki – az átigazolási időszakban többször hírbe is hozták az angol csapatot a 26 éves kapussal.
febr. 2
16:29
Úszás: pénzügyi szabálytalanságok a Magyar Úszó Szövetségben (She)
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) szabálytalanságokat állapított meg a Magyar Úszó Szövetségnél (MÚSZ) a tavalyi, margitszigeti Európa-bajnokság költségvetési támogatásának felhasználását illetően.
febr. 2
16:45
Úszás: pénzügyi szabálytalanságok a Magyar Úszószövetségben (She)
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) szabálytalanságokat állapított meg a Magyar Úszószövetségnél (MÚSZ) a tavalyi margitszigeti Európa-bajnokság költségvetési támogatásának felhasználását illetően.
febr. 2
16:47
DVSC: újra a csapattal edzhet Farkas Balázs, Bernáth megsérült (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC 22 éves támadója, Farkas Balázs felépült hónapok óta tartó sérüléséből, és újra a csapattal edz. Bernáth Csaba, a Loki csapatkapitánya edzésen megsérült – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 2
16:49
Arsenal: Fabianskinak valószínűleg az egész idényt ki kell hagynia (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski az orvosi jelentések szerint nagy valószínűséggel kihagyja az idény hátralévő részét vállsérülése miatt. A lengyel válogatott játékost meg is kell műteni.
febr. 2
16:51
Ciprus: a Doxa szerződést bont Posza Zsolttal - médiaértesülés (She)
Helyi honlapok beszámolója szerint a ciprusi labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Doxa más játékosok mellett szerződést bont egyik magyar kapusával, Posza Zsolttal.
febr. 2
16:53
Internazionale: Készen állok a szezon második felére - Diego Milito (She)
Diego Milito, a Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgója a 2010–2011-es idényben folyamatosan sérülésekkel bajlódik, azonban a FIFA hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy felépült sérüléseiből, és készen áll a tavaszi idényre.
febr. 2
17:03
Francia Kupa: folytatódik az ötödik ligás Chambéry diadalútja (She)
Két korábbi élvonalbeli ellenfele után szerda délután a Sochaux-t is legyőzte a Chambéry a labdarúgó Francia Kupában, és bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 2
17:39
Kinek kell a Fradi? (Infostart)
Továbbra sem jelentkezett befektető a Ferencváros Labdarúgó Zrt. részvényeinek megvásárlására. A Vasas megvételére pályázó cégcsoport csak segítséget ajánlott fel.
febr. 2
17:39
Videó: parádés hát mögötti fonákütés Ivanisevic meccsén (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, csupán egy mérkőzésig tartott Goran Ivanisevicnek, a horvátok 2004-ben visszavonult legendás teniszezőjének visszatérése a zágrábi tornán. A 39 éves sztár honfitársával, Marin Ciliccsel indult el a párosok versenyében, ám a keddi első fordulóban 7:6, 6:4-re kikaptak a Filip Polásek, Igor Zelenay szlovák duótól, többek között az alábbi videón látható pont miatt,…
febr. 2
17:41
NBA: Doc Rivers ülhet a keleti edzői székbe az All-Star-gálán (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hivatalos honlapja megerősítette: Doc Rivers, a Boston Celtics főedzője lesz a keleti válogatott szakvezetője a február 20-i All-Star-mérkőzésen.
febr. 2
17:43
Kajak-kenu: Nem vagyunk gépek, lehetünk gödörben - Kozák Danuta (She)
Kozák Danuta és Szabó Gabriella kajak párosa ötszáz méteren – tehát olimpiai számban – kétszeres világbajnok, jelenleg címvédő. A duó tagjai nemcsak a hajóban, a parton is remek párost alkotnak, méghozzá gyerekkoruk óta.
febr. 2
17:57
Alonso volt a leggyorsabb a valenciai teszt második napján (Infostart)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok idei első közös tesztelésének második, szerdai napján Valenciában.
febr. 2
18:15
Öttusa: nem engedték fel a repülőre a válogatott puskáit Brazíliában (She)
A tervek szerint szerda este érkeznek haza az öttusaválogatott tagjai háromhetes riói edzőtáborozásukról, pisztolyaik azonban a brazil nagyvárosban maradtak. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány elmondása szerint négy lézeres és tizenegy légpisztolyról van szó, emellett néhány vívózsákot sem engedtek fel a hazafelé tartó gépre.
febr. 2
18:15
Erdei Zsolt, a játékos apuka (Blikk)
Dunakeszi - Novemberi sikeres amerikai bemutatkozása óta itthon pihen és tréningezik Erdei Zsolt (36).
febr. 2
18:33
Felkészülés: a Haladás Kenesei góljával legyőzte az Ajkát (She)
Egy gól döntött a Szombathelyi Haladás és a másodosztályú Ajka felkészülési mérkőzésén: a Hali rutinos csatára, Kenesei Krisztián első félidei találatával győzött.
febr. 2
18:35
Öttusa: nem engedték fel a repülőre a válogatott pisztolyait Brazíliában (She)
A tervek szerint szerda este érkeznek haza az öttusa-válogatott tagjai háromhetes riói edzőtáborozásukról, pisztolyaik azonban a brazil nagyvárosban maradtak. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány elmondása szerint négy lézeres és tizenegy légpisztolyról van szó, emellett néhány vívózsákot sem engedtek fel a hazafelé tartó gépre.
febr. 2
18:37
Liverpool: Torrest pocskondiázzák egy szurkolói üzlet kirakatában (She)
„Júdás, szemét” – ezekkel a szavakkal felmázolt képet tett ki a kirakatába Fernando Torresről az egyik liverpooli szurkolói bolt. A spanyol csatár hétfőn angliai rekordösszegért, 50 millió fontért került a Liverpool csapatától a Chelsea-hez, és úgy tűnik, a két csapat vasárnapi londoni bajnokiján már pályára is léphet. Londonban közben természetesen már árulják a világbajnok mezét.
febr. 2
18:51
Lefegyverezték a magyar öttusázókat Rióban (Infostart)
A tervek szerint szerda este érkeznek haza az öttusaválogatott tagjai háromhetes riói edzőtáborozásukról, pisztolyaik azonban a brazil nagyvárosban maradtak.

Keresés