2011. február 7. hétfő

febr. 7
0:33
NFL: Green Bay-Pittsburgh Super Bowl élőben az NSO-n! (She)
Elérkezett végre hát a várva várt nagy nap, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2010-es szezonjának csúcseseményén, a 45. Super Bowlon összecsap a 12 bajnoki címével ligaelső Green Bay Packers és a 6 SB-győzelemmel rekorder Pittsburgh Steelers.
febr. 7
2:57
Videó: itt a Super Bowl második negyedének összefoglalója! (She)
febr. 7
4:45
Videó: NFL: ez történt a Super Bowl utolsó negyedében! (She)
febr. 7
5:03
Videó: a Green Bay Packers ünnepelhetett és vehette át a trófeát! (She)
febr. 7
5:12
Megmentették Robert Kubica karját! (Behaviour)
Robert Kubica súlyos sérüléseket szenvedett tegnap az olaszországi Ronde di Andora elnevezésű raliversenyen. A Lotus Renault pilótája - akit még lapzártánkkor is operáltak a Santa Corona di Pietra Ligure kórházban - a balesetben eltörte a jobb karját, kezét, combját. Azt, hogy a Lotus Renault pilótája visszatérhet-e valaha versenyezni, még korai bármit mondani.
febr. 7
5:30
Nagy hal a bochumi hálóban (Behaviour)
A korábbi FIFA-játékvezető, Lubos Michel is érintett lehet az egész Európát behálózó fogadási botrányban. A Süddeutsche Zeitung információi szerint Michel nem csalt el egyetlen mérkőzést sem, de közvetítőként segített abban, hogy a maffia által megkörnyékezett bíró fújja a sípot két nemzetközi tétmeccsen.
febr. 7
5:39
Felébresztették a kómából Kubicát (Metropol)
A 26 esztendős Kubica a Ronde di Andora elnevezésű viadalon, Genova közelében egy Skoda Fabiát vezetve nagy sebességgel egy templom falának ütközött, majd egy szalagkorláthoz csapódott. A lengyel versenyző majdnem elvesztette a karját.
febr. 7
6:51
NBA: hazai pályán húzta be a kötelezőt a Miami és a Boston (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 104. játéknapján a liga meghatározó alakulatai közé tartozó Miami Heat és Boston Celtics pályaválasztóként győzött.
febr. 7
7:00
Bochumi ígéret: elkapják a csalókat (Behaviour)
Bernd Bieniossek bochumi főügyész szerint egyetlen csaló sem ússza meg a felelősségre vonást, aki labdarúgó-mérkőzés eredményét bármilyen formában manipulálta. Az eljárás végét lehetetlen megjósolni, de a hatóságok lépésről-lépésre kerülnek közelebb a lezárásához.
febr. 7
7:02
Tovább robog az Audi (Behaviour)
A Győri Audi ETO végig kézben tartotta a meccset Volgográdban, és 26-24-re győzött a Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. fordulójában. A két kapus és Hornyák hozta a meccset.
febr. 7
7:04
Kit érdekel Nagy László? (Behaviour)
Újabb határidőt szegett meg Nagy László az előző héten. A játékosnak elvileg pénteken dönteni kellett volna, hogy széna vagy szalma, de a konkrét választ megint elmaszatolta. A szövetség sokadjára udvarol egy olyan egy olyan játékosnak, aki láthatóan nem akar magyar válogatott lenni.
febr. 7
7:45
Honvéd: kell az új-zélandi válogatott, szerződést kötnének vele (She)
A Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatának szakmai stábja kezdeményezi Kris Bright szerződtetését.
febr. 7
8:03
A Green Bay Packers nyerte a Super Bowlt (Metropol)
A Green Bay Packers 31-25-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst vasárnap a dallasi Cowboys-stadionban a profi amerikaifutball-liga bajnoki címéért vívott küzdelemben, és ezzel megnyerte a Super Bowlt. A mérkőzés legjobbjának (MVP) a Packers irányítóját, Aaron Rodgerst választották, aki első Super Bowlján 304 yardot passzolt, és 3 touchdownátadást (hatpontos gól) jegyzett.
febr. 7
8:12
Nem dőlt meg a nézőrekord a Super Bowl-on (Behaviour)
Nem dőlt meg a nézőrekord a vasárnapi Super Bowl-on.
febr. 7
8:48
Megmentették Kubica kezét, de kérdéses, hogy tudja-e használni (Behaviour)
Hétórás műtéttel sikerült megmenteni Robert Kubica kezét. A lengyel Forma-1-es versenyző sportkarrierje azonban véget érhet, mert elképzelhető, hogy jobb kezét nem tudja a jövőben megfelelően használni. A Lotus Renault 26 éves versenyzője a liguriai Ronde di Andorra nevű rallyversenyen vett részt vasárnap, amikor kocsija leszaladt az útról, és egy falnak csapódott.
febr. 7
8:57
Videó: Ronaldinho higgadt büntetővel szerzett vezetést a Flamengónak (She)
Mint arról már beszámoltunk, megszerezte első gólját a Flamengóban Ronaldinho. A brazil állami labdarúgó-bajnokságok közül a Carioca 1-ben szereplő csapat a világbajnok támadó magabiztos büntetőjével került előnybe a Boavista ellen, amelyet végül 3–2-re legyőzött.
febr. 7
8:59
NB II: Vadász érkezik Diósgyőrbe, tetszett a bolíviai játéka is (She)
Ahogy arról beszámoltunk, több próbajátékos is szerepet kapott a DVTK DVSC-DEAC elleni hétvégi felkészülési mérkőzésén. A találkozó után eldőlt, hogy mely próbajátékosokkal dolgozik tovább a szakmai stáb, és kik azok, akiknek megköszönték a részvételt.
febr. 7
9:33
A Sajtfejűek visszavitték a Lombardi-trófeát Green Baybe (Infostart)
Lassan újra megindul az élet Amerikában - merthogy tegnap szinte megállt, a dallasi Cowboys arénát leszámítva. A 45. Super Bowl-meccset az előzetesen esélytelenebbnek vélt Green Bay Packers nyerte meg, 31-25-re legyőzve a Pittsburgh Steelerst. A meccs legjobbjának Aaron Rodgerst, a "Sajtfejűek" irányítóját választották. A "körítés" ezúttal is emlékezetes marad: Christina Aguilera ugyanis "belesült…
febr. 7
9:51
Jégkorong: Hetényit műtik, alig maradt kapus a fehérvári hokicsapatnál (She)
Térdízületi porcműtét vár Hetényi Zoltánra, a Fehérvár és a magyar jégkorong-válogatott kapusára.
febr. 7
9:53
ZTE: Daniils Turkovs meghívót kapott a lett válogatott keretébe (She)
Meghívót kapott a lett válogatottba a ZTE labdarúgócsapatának újonnan szerződtetett futballistája, Daniils Turkovs.
febr. 7
10:09
Kerékpár: Búr Zsolt elitgyőzelmével ért véget a föld alatti verseny (She)
Telt házas kategóriákkal zárult Kőbányán a föld alatti, extrém környezetben megrendezett McDonald’s BringaMánia Vakondfutam. A szezonját e rendezvénnyel kezdő Vuelta Sportiroda mintegy 15 kategóriában hirdetett győztest, az elitek futamát Búr Zsolt és Dósa Eszter nyerte.
febr. 7
10:11
NB II: Urbin Péter visszatért Bőcsre, Müller Zsolt viszont távozott (She)
Fél év után visszatért Bőcsre a nyáron a szintén NB II-es Hajdúböszörmény labdarúgócsapatához szerződő Urbin Péter.
febr. 7
10:45
Az Interpol vizsgálódik: bundagyanús az Arsenal összecsuklása! (Infostart)
Több, hétfő reggeli francia és angol internetes portál is a francia állami televízió honlapjára hivatkozva azt írja, hogy az Interpol vizsgálatot kezdett a szombati Arsenal-Newcastle mérkőzés tárgyában. Elsősorban a játékvezető, Phil Dowd és az Ágyúsok cseh cserejátékosa, Tomás Rosicky számlájának pénzmozgása keltette fel a figyelmüket.
febr. 7
10:45
NB II: Makón edzett, mégis Orosházára szerződött a középpályás (She)
Bár három hétig a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Makói FC-vel edzett, az utolsó pillanatban mégis a bajnoki rivális Orosházához írt alá Bartyik Norbert.
febr. 7
11:03
Videó: repült a kapus, de esélytelen volt az uruguayi csatár bombája ellen (She)
Az U20-as labdarúgó Copa América hatos döntőjében Uruguay 1–0-ra legyőzte Chilét. A győztes gólra valószínűleg sokáig emlékezni fog szerzője, Adrián Nicolás Luna, aki mintegy 24 méterről tekert védhetetlenül a jobb felső sarokba.
febr. 7
11:05
Felkészülés: vereséggel zárta a táborozást a Kecskemét (She)
Vereséggel zárta a horvátországi edzőtáborozást a Kecskeméti TE-Ereco NB I-es labdarúgócsapata.
febr. 7
11:14
Megvan a német csapat a vb-re (Agroinform)
Kijelölték a német alpesi sí válogatott világbajnoki keretét. Két olimpiai bajnokuk is harcolhat majd az érmekért.
febr. 7
11:24
Gól nélkül zárult a Freiburg-Frankfurt (Agroinform)
Nem született gól a Bundesliga 21. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, a Freiburg és a vendég Frankfurt összecsapásán.
febr. 7
11:34
Felépülésem mérföldkőhöz érkezett - Tokody (Agroinform)
Tokody Tibor sérülésének felépülési időszaka szakemberek szerint fél év, jósolni azonban nem szeretne a visszatérés időpontjáról.
febr. 7
11:39
Táncsport: zsinórban negyedszer lett bajnok a Silvestri, Váradi páros (She)
Zsinórban negyedik alkalommal nyerte meg a magyar bajnokságot az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros a latin táncok kategóriájában.
febr. 7
11:41
Videoton: a szerb újonc és egy Polekszics vár a fehérváriakra (She)
A Videoton élvonalbeli labdarúgócsapata spanyolországi edzőtáborában a szerb első osztály újoncával, az FK Indjijával játszik nemzetközi felkészülési mérkőzést ma 16 órától, adta hírül a fehérvári klub honlapja.
febr. 7
11:44
Az év ütése - fordulásból visszakézből - videó (Agroinform)
Az Ausztrál Open árnyékában az év egyik legszebb ütését produkálta egy szlovák páros játékos.
febr. 7
11:54
A Fehérvár legyőzte a Grazot (Agroinform)
Nagy csatában, 3-2-re verte vasárnap a Fehérvár a vendég Graz együttesét az osztrák jégkorongligában.
febr. 7
11:57
Robert Kubica sorsa egy hét múlva dőlhet el (Infostart)
Valószínűleg megmarad Robert Kubica jobb karja, de egy évbe is beletelhet, amíg teljes értékűen használni tudja - közölte a Formula-1-es Renault-pilóta műtétjét vezető sebész a hétórás operáció után. Az olaszországi Ronde di Andora ralin súlyos balesetet szenvedett lengyelt már fölébresztették a mesterséges kómából. Állapota a hírek szerint kritikus, de stabil. Magánál van, tudja, mi történt vele,…
febr. 7
11:57
Videoton: a szerb újonc és Polekszics vár a fehérváriakra (She)
A Videoton élvonalbeli labdarúgócsapata spanyolországi edzőtáborában a szerb első osztály újoncával, az FK Indjijával játszik nemzetközi felkészülési mérkőzést ma 16 órától, adta hírül a fehérvári klub honlapja.
febr. 7
12:04
Ronaldo duplázott, a Real Madrid simán nyert - videó (Agroinform)
A Real Madrid 4–1-re legyőzte a Real Sociedadot a La Liga vasárnapi játéknapján. Cristiano Ronaldo duplázott, valamint Kaká és Emmanuel Adebayor is betalált a vendégek kapujába.
febr. 7
12:14
A világ legnagyobb fedett stadionja az idei Super Bowl helyszíne (Agroinform)
A Dallas Cowboys stadionjában 110 ezer néző a világ legnagyobb kivetítőjén is követheti az eseményeket. Lélegzetelállító képek.
febr. 7
12:15
Mesterséges kómában Kubica (Blikk)
Forma-1-es versenyző jobb karja jól reagált a vizsgálatokra. A pilóta állapota azonban továbbra is súlyos.
febr. 7
12:24
A Dunaújváros kiütötte az FTC-t (Agroinform)
A Dunaújváros nyolc góllal verte az FTC-t Pesterzsébeten a jégkorong ob I középszakaszában, vasárnap.
febr. 7
12:33
Videó: az év játékosa szerint a labdaeladások döntötték el a Super Bowlt (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2010-es szezonjának csúcseseményén, a 45. Super Bowlon a Green Bay Packers 31–25-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst. Az NSO Tv stábja együtt nézte a mérkőzést a Budapest Wolves offensive linebackerével, Ágota Balázzsal – aki a 2010-es év legjobb játékosa lett Magyarországon – és alelnökével, Iványi Mártonnal, akik a lefújás után elmondták…
febr. 7
12:34
Evans idény végén távozik a klubtól (Agroinform)
Bár a Manchester United védője, Johnny Evans gyerekkora óta a Vörös Ördögökért rajong, idény végén elhagyja szeretett klubját.
febr. 7
12:35
Válogatott: Rudolfot, Vanczákot és Királyt még várják Dubaiban (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Rudolf Gergely és Vanczák Vilmos ma este érkezik Dubaiba a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni felkészülési mérkőzésének színhelyére, míg Király Gábor csak holnap csatlakozik a kerethez.
febr. 7
12:44
A legdögösebb NFL partygirl (Agroinform)
Sofia Vergara kolumbiai modell-színésznő, a Super Bowl kick-off parti háziasszonya. A lényeget el is mondtuk róla, a képek beszédesebbek.
febr. 7
12:51
Vb 2022: nyáron lesz a katari világbajnokság - Joseph Blatter (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke kijelentette, hogy a 2022-es katari világbajnokságot az eredeti terveknek megfelelően nyáron rendezik.
febr. 7
12:51
Nyáron lesz a katari futball-világbajnokság (Metropol)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke kijelentette, hogy a 2022-es katari világbajnokságot az eredeti terveknek megfelelően nyáron rendezik.
febr. 7
12:54
Az Inter nyolcgólos meccsen verte a Romát (Agroinform)
Az Internazionale látványos mérkőzésen győzte le a Romát, ezzel ismét hozott két pontot a listavezető, de hétvégén ismét pontokat hullajtó Milanon.
febr. 7
13:04
A Valencia könnyedén nyert hazai pályán - videó (Agroinform)
Hozta a "kötelező" győzelmet a Valencia a Herculesszel szemben a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 7
13:09
Ronaldinho első gólját szerezte a Flamengóban - nézze meg a videót! (Infostart)
Ronaldinho szerdai bemutatkozása után vasárnap megszerezte első gólját a Flamengo színeiben. Az AC Milantól január közepén szerződtetett világbajnok támadó hét közben győztes csapatban debütált, a hétvégén pedig a 24. percben büntetőből megszerezte első gólját a riói csapat játékosaként.
febr. 7
13:14
Cristiano Ronaldo szenzációs hátcsele a Real Sociedad ellen - videó (Agroinform)
Ronaldo nem először használta a hátát cselezéshez, korábban az Atlético Madrid ellen is így trükközött.
febr. 7
13:24
A bajnokságot a védelem nyeri meg - Super Bowl (Agroinform)
Tizenharmadszor az NFL bajnoka a Green Bay Packers, amely nem kis részben a védelmének köszönhetően verte a Pittsburghöt.

Keresés