2011. február 14. hétfő

febr. 14
0:33
Inter: Leonardo nem hibáztatja Eto’ót a torinói vereség miatt (She)
Az Inter 1–0-ra kikapott a Juventus otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának vasárnap esti rangadóján, a milánói csapatot irányító Leonardo azonban nem esett kétségbe a vereség miatt.
febr. 14
5:27
Madár célkeresztjében Cloud (Behaviour)
Noha nem is olyan régen Erdei Zsolt (32-0, 17 KO) kapta a legkaritatívabb sportolónak járó elismerést az Év sportolója 2010 gálaesten, most nem éppen jótékony cél vezérli veretlen profi bunyósunkat. Madár amerikai promotere, Lou DiBella szerint nagyon közel kerültek ahhoz, hogy ringbe lépjenek az IBF félnehézsúlyú királya, Tavoris Cloud (22-0, 18 KO) ellen. Már ez is szenzációs hír, hát még ha azt…
febr. 14
6:39
Kubica: "Idén visszatérek!" (Behaviour)
Úgy tűnik, az orvosok áldozatos munkájának köszönhetően egyre jobban érzi magát a múlt hét végén súlyos ralibalesetet szenvedő Robert Kubica, akin tegnap ismét egy hosszú és sikeres műtétet hajtottak végre. A Lotus Renault versenyzője csütörtökön elhagyhatta az intentív osztályt, tegnap pedig már interjút is adott a Gazetta dello Sport olasz lapnak.
febr. 14
6:41
Kanadai királyság, Görgl duplázott (Behaviour)
A kanadai Erik Guay nyerte az alpesisí királykategóriáját, a férfi lesiklást a Garmisch-Partenkirchenben zajló világbajnokságon. A nőknél ugyanebben a számban az osztrák Elisabeth Görgl győzött, aki a szuper-óriásműlesiklás után második aranyérmét nyerte a vb-n.
febr. 14
6:57
Schlierenzauer nyert, Morgenstern a Vk-győztes (Behaviour)
Az osztrák Gregor Schlierenzauer 487.5 ponttal (227 m és 237,5 m) nyerte a norvégiai Vikersundban rendezett sírepülő-versenyt, amely a síugró Világkupa-sorozat egyik állomása.
febr. 14
6:59
Családi finálé, magyar arannyal (Behaviour)
Ragyogó magyar sikereket hozott a 46. Hungária Férfi Judo Világkupa - kilátogatott a versenyre Schmitt Pál köztársasági elnök, valamint Czene Attila, a sportért felelős államtitkár -, amelyen 2006 után újra hazai győztest ünnepelhetett a publikum. Ungvári Attila arany-, testvére, Miklós pedig ezüstérmet szerzett, miután az egymás ellen vívandó döntő előtt Miklós lapunknak tett ígéretéhez híven…
febr. 14
7:01
Mindenkinek sikerült (Behaviour)
Fantasztikus hétvégét zártak a magyar női kézilabdacsapatok az európai porondon: az FTC a Kupagyőztesek Európa Kupája nyolcaddöntőjében elbúcsúztatta a Bajnokok Ligája-címvédő Viborgot, a Győr továbbra is százszázalékos a BL-ben, miután megverte a Leipziget is, a Vác pedig a norvég Byasent ejtette ki az EHF Kupából.
febr. 14
7:09
Tíz emberrel is nyerni tudott a Real Madrid Barcelonában (Infostart)
Idegenben 1-0-ra győzött a Real Madrid az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, az egyetlen gólt a balhátvéd Marcelo szerezte.
febr. 14
7:45
Ronaldo váratlanul visszavonul! (Infostart)
Ma délután Sao Paulóban sajtótájékoztatón jelenti be Ronaldo Luiz Nazário da Lima, azaz a Fenomén, hogy befejezi a labdarúgást. 34 évesen, három nagyon súlyos sérülésen túl a lelki sebei parancsolják le a pályáról: a szurkolók az utóbbi napokban nem tudták neki megbocsátani, hogy a Corinthians kiesett a Libertadores Kupából. A futballista, akinél senki sem szerzett több gólt világbajnokságon, s…
febr. 14
8:45
Roberto Carlos évi 6,5 milliót kereshet (Agroinform)
Két és fél éves szerződést és évi 6,5 millió euró fizetést kaphat Roberto Carlos, aki az orosz Anzsi csapatához ír alá a napokban.
febr. 14
8:57
Tenisz: a 20 éves Raonic kiváló meccsen nyert Verdasco ellen (She)
A kanadai Milos Raonic nyerte meg az 531 ezer dollár összdíjazású, San Jose-i kemény pályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két szettben megverte az első helyen kiemelt, címvédő Fernando Verdascót.
febr. 14
9:03
Az én időm lejárt - Ronaldo (Agroinform)
A Fenomén becenévre hallgató kétszeres világbajnok sztár 18 év után jelenti be a visszavonulását a hétfőre összehívott sajtótájékoztatón.
febr. 14
9:21
Mourinho önmagát fényezi - videó (Agroinform)
Már megint Mourinho… Az extrovertált portugál tréner ezúttal egy reklámban is önmagát fényezi.
febr. 14
9:33
Argentína: kínos hazai vereséggel kezdte az idényt a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors 4–1-re kikapott a Godoy Cruztól hazai pályán az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság clausurájának első fordulójában. A vendégek játékosa, Rubén Dario Ramírez duplázott az első félidőben.
febr. 14
9:35
Videó: Fehérék büntetőrúgója csúnyán leszerepelt a panenkás büntetővel (She)
Csúnyán megégette magát Fehér Csaba és Horváth Gábor hollandiai csapattársa a Heerenveen ellen elszórakozott büntetővel (NAC–Heerenveen 0–2). A NAC Breda középpályása, Robbert Schilder panenkás tizenegyest akart elvégezni, de még az ismétléssel sem talált a kapuba.
febr. 14
9:51
Tenisz: Szávay egy helyet visszacsúszva 38. a világranglistán (She)
Szávay Ágnes egy helyet visszacsúszva a 38. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet majdnem öt év elteltével újra Kim Clijsters vezet.
febr. 14
10:09
Videó: Fehérék tizenegyesrúgója csúnyán leszerepelt a panenkás büntetővel (She)
Csúnyán megégette magát Fehér Csaba és Horváth Gábor hollandiai csapattársa a Heerenveen ellen elszórakozott büntetővel (NAC–Heerenveen 0–2). A NAC Breda középpályása, Robbert Schilder panenkás tizenegyest akart elvégezni, de még az ismétléssel sem talált a kapuba.
febr. 14
10:11
Hegyikerékpár: jubileumokkal került naptárba a Top Maraton sorozat (She)
Kétezer-tizenegyben hetedik esztendejét kezdi a Top Maraton hegyikerékpárverseny-sorozat. A naptárban az idén is négy állomás szerepel, amelyek – szeptemberi – végeztével összetettet is hirdetnek a szervezők. 2011 a jubileumok és fesztiválok éve lesz. Három verseny a Magyar Kupasorozat részét képezi, egy a magyar bajnokságnak ad otthont.
febr. 14
10:13
Teremgyeplabda-vb: kettős német siker született Poznanban (She)
A férfiaknál és a nőknél is Németország nyerte meg az aranyérmet a harmadik teremgyeplabda-világbajnokságon. A Poznanban megrendezett torna fináléjában a német férficsapat a házigazda lengyeleket győzte le aranygóllal, míg a női döntőben Németország kétgólos győzelmet aratott a címvédő Hollandia felett.
febr. 14
10:33
Debrecen világrekordot döntött teremröplabdázásban (Behaviour)
Guinness-rekordot döntöttek vasárnap Debrecenben teremröplabdázásban. Két csapat több mint 80 órán keresztül röplabdázott a hajdúsági fővárosban, ezzel megdőlt a lengyelek 76,5 órás világcsúcsa.
febr. 14
10:33
A Boston a király keleten - videó (Agroinform)
A Boston Celtics óriási csatában, három ponttal legyőzte a Miami Heat együttesét vasárnap az NBA keleti rangadóján.
febr. 14
10:45
Videó: bizarr öngól Angliából, a kapus oldalba rúgta védőjét a labdával (She)
Ritkán látható öngól született a Watford–Burnley angol másodosztályú labdarúgó-bajnoki találkozón (1–3). A hazaiak kapusa, Scott Loach fel akart szabadítani, de oldalba rúgta védőtársát, Dale Bennettet, akiről az üresen maradt kapuba került a labda.
febr. 14
10:47
Pápa: Véber nagyon elégedetlen, nem tudja elfogadni a szombati produkciót (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője, Véber György nagyon elégedetlen csapata szombati, Balatonfüred elleni teljesítményével, pedig a pápaiak 3–0-ra nyertek.
febr. 14
10:49
Tenisz Davis-kupa: a legerősebb magyar csapat utazik Ciprusra (She)
Balázs Attila, Kellner Ádám, Bardóczky Kornél és Fucsovics Márton alkotja a tenisz David-kupa euro-afrikai zóna II. csoportjában szereplő magyar válogatott Ciprusra utazó keretét, árulta el Hornok Miklós szövetségi kapitány az mtsztenisz.hu-nak. A tartalék Balázs György lesz.
febr. 14
11:03
Ma hallgatják meg a botrányba keveredett bírókat (Infostart)
Ma délelőtt hallgatják meg azt a három labdarúgó-játékvezetőt, akik a múlt heti észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül működtek közre.
febr. 14
11:03
Hétfőn hallgatják meg a játékvezetői hármast (Metropol)
Hétfőn délelőtt hallgatják meg azt a három labdarúgó-játékvezetőt, akik a múlt heti észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül működtek közre.
febr. 14
11:21
BL: a Milan megtörné a brit átkot (Metropol)
Kedden két találkozóval megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, a nap slágermérkőzését a San Siro Stadionban játsszák, ahol olasz-angol derbire, azaz az AC Milan-Tottenham Hotspur összecsapásra kerül sor.
febr. 14
11:39
DVSC: A csatáraink pontatlanul kezdtek, frissebb volt a Steaua - Scasny (She)
Mint ismeretes, a DVSC Törökországban edzőtáborozó labdarúgócsapata tegnap felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetetlent játszott a román Steauával. A debreceniek vezetőedzője, Zdenek Scasny szerint a románok frissebbek voltak, de játékosai mindent kiadtak magukból, ennek köszönhető, hogy egy remek meccsen végül döntetlent játszottak.
febr. 14
11:45
A Rangers a Penguins ellen törte meg a rossz sorozatát (Agroinform)
A Los Angeles-i Jonathan Quick 40 lövést fogott a Philadelphia ellen, a Buffalo és az Islanders 13 gólt hozott össze.
febr. 14
11:47
Véget ért a németek 14 éve tartó sorozata - videó (Agroinform)
Tizennégy éve, 105 verseny óta csak német női szánkós nyert a Világkupában. Ez a sorozat szakadt meg az elmúlt hétvégén…
febr. 14
11:57
FTC: a zöld-fehérek tehetsége gólt lőtt a Nottingham Forestben (She)
A Ferencváros U15-ös csapatának tehetsége, Weiland Maximilian az elmúlt napokban az angol másodosztályú Nottingham Forest korosztályos csapatánál járt próbajátékon, egy edzőmeccsen gólt szerzett, és gólpasszt is adott.
febr. 14
12:03
Kirúgták Vadócz Krisztián edzőjét (Agroinform)
Hétfőn menesztették posztjáról José Antonio Camachót, a Vadócz Krisztiánt is foglalkoztató spanyol Osasuna vezetőedzőjét.
febr. 14
12:15
Formula-1: menyasszonya szerint rosszabbodott Kubica állapota (She)
Rosszabbodott Robert Kubica állapota, jelentette a lengyel TVN24 televíziós hírcsatorna, amely a 26 éves versenyző menyasszonya, Edyta Witas nyilatkozatát közölte.
febr. 14
12:15
Menesztették Vadóczék edzőjét (Metropol)
Hétfőn menesztették posztjáról José Antonio Camachót, a Vadócz Krisztiánt foglalkoztató, spanyol élvonalbeli Osasuna labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
febr. 14
12:21
Híres szerelmek a sportvilágban (Agroinform)
Ronaldo 4 évig járt a focista szépséggel, Graf és Agassi a tenisz álompárja, de női kézilabdázók között is szövődött igaz szerelem.
febr. 14
12:23
Clijsters átvette a vezetést a nőknél, Nadal óriási előnyben a férfiaknál (Agroinform)
Az Australian Openen győztes Kim Clijsters öt év után került vissza a világranglista élére, Nadal előnye közel 4500 pont.
febr. 14
12:33
DVSC: Csatáraink pontatlanul kezdtek, frissebb volt a Steaua - Scasny (She)
Mint ismeretes, a DVSC Törökországban edzőtáborozó labdarúgócsapata tegnap felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetetlent játszott a román Steauával. A debreceniek vezetőedzője, Zdenek Scasny szerint a románok frissebbek voltak, de játékosai mindent kiadtak magukból, ennek köszönhető, hogy remek meccsen végül döntetlent játszottak.
febr. 14
12:35
Ipswich: Priskin örül, hogy a helyére beálló vetélytársa gólt szerzett (She)
A Fülöp Mártont és Priskin Tamást is foglalkoztató Ipswich Town 1–1-es döntetlent játszott szombaton a Barnsleyval a Championshipben, és a csapat menedzsere, Paul Jewell a magyar csatár helyére beálló és gólt szerző Jason Scotlandet dicsérte, valamint úgy véli, Fülöp a tőle elvárt teljesítményt nyújtotta.
febr. 14
12:37
NHL: Lemieux kevesli a verekedő Islanders-játékosok büntetését (She)
Minden idők egyik legjobb jégkorongozója, Mario Lemieux – mint a Pittsburgh tulajdonosa – úgy véli, az észak-amerikai profi liga (NHL) vezetői elmulasztották megfelelő módon megbüntetni a New York Islanderst a két csapat pénteki tömegverekedése miatt.
febr. 14
13:09
Négy olimpiai bajnok visszatér Kemény Dénes csapatába (Infostart)
Kemény Dénes 21 játékost hívott meg a férfi vízilabda-válogatott soros felkészülésére, amelynek záróakkordjaként - február utolsó hetében - négy hivatalos nemzetközi mérkőzést is vív az olimpiai bajnoki címvédő nemzeti együttes.
febr. 14
13:09
Videó: ezt nagyon elnézte a belga kapus - köténygól a beadásból! (She)
Hihetetlen góllal kapott ki hazai pályán a Kortrijk a Genttől a belga első osztályban (0–1). A kortrijki kapus, Damien Lahaye a 83. percben csúnyán elnézte M’Boyo Ilombe beadását, ami a keze és a lába között a hálóba hullott.
febr. 14
13:15
Ranieri állása veszélyben Rómában? (Agroinform)
Az olasz média szerint Vincenzo Montella válthatja Ranierit az AS Roma kispadján, ha nem jutnak túl a Shaktaron a BL-ben.
febr. 14
13:45
Genk: Tőzsér szerint nevetséges döntést hozott a bíró a meccsükön (She)
A Genk Tőzsér Dániellel a soraiban 2–0-ra győzött tegnap idegenben a Standard Liege ellen a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és a magyar futballista szerint a játékvezető jogtalanul adott sárga lapot neki a hajrában.
febr. 14
13:47
Bundesliga: Stiebert méri fel a Kaiserslautern vezető játékosmegfigyelője (She)
Egybehangzó német lapértesülések szerint az élvonalbeli Kaiserslautern labdarúgócsapatánál továbbra is téma Stieber Zoltán (Alemannia Aachen) megszerzése: a magyar támadóért a télen 600 ezer eurót kínáló csapat tovább figyeli a szélsőt.
febr. 14
14:03
Lierse SK: Megmutattam, rossz döntés engem mellőzni - Kovács Péter (She)
Mint beszámoltunk róla, Kovács Péter a 77. percben csereként állt be, majd az utolsó pillanatban pontot mentett a Lierse-SK nak a Germinal Beerschot elleni hétvégi bajnokin, és a magyar csatár reméli, bebizonyította az edzőjének, hogy érdemes rá számítani.
febr. 14
14:05
F1: a Renault közleménye szerint Kubica jól van, szerdán műtik megint (She)
A Lotus Renault GP Formula–1-es istálló hivatalos közleménye szerint a súlyos ralibalesete után kórházban lábadozó Robert Kubica állapota jó – a csapat alighanem Kubica menyasszonya, Edyta Witas rosszabbodásról szóló nyilatkozatára reagált ezzel.
febr. 14
14:39
Vasas: sérült a DVSC-től érkezett csatár, Németh N. szalagszakadása (She)
Két héttel a bajnoki rajt előtt négyen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak a Vasas labdarúgócsapatából. A sérültek állapotáról a Vasas hivatalos honlapja számolt be.
febr. 14
14:45
Kemény Dénes a légiósokat is behívta a válogatott összetartására (Agroinform)
A felkészülés záróakkordjaként - február utolsó hetében - négy hivatalos nemzetközi mérkőzést is vív a nemzeti együttes.
febr. 14
14:47
Ellentmondásos hírek érkeznek Kubicáról, a Renault szerint gyógyul (Agroinform)
Barátnője szerint romlott Robert Kubica állapota, a kórház közleménye szerint viszont jól halad a versenyző felépülése.
febr. 14
14:57
Kerékpár: a spanyol szövetség felmentette Contadort a doppingvádak alól (She)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség versenybizottsága felmentette Alberto Contadort, aki tavalyi Tour de France-sikere után akadt fenn egy doppingvizgsálaton klenbuterollal.

Keresés