2011. február 15. kedd

febr. 15
0:33
Topligák, 2. osztály: halad a Novara, termel a volt kispesti légiós (She)
Az újonc Novara hétfői győzelmével újra visszaszerezte az első helyet az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában. A francia másodosztályban ismét gólt szerzett Diego, a Budapesti Honvédból tavaly Tours-ba igazoló brazil középpályás.
febr. 15
1:27
London 2012: keddre virradó éjjel ismertté vált a pontos program (She)
A 2012-es londoni nyári olimpia szervezőbizottsága helyi idő szerint hétfő éjfél után egy perccel, magyar idő szerint kedd hajnali egy óra egy perckor az interneten közzétette a jövő évi ötkarikás játékok menetrendjét.
febr. 15
5:09
Nem lesz siketlimpia a Magas-Tátrában (Behaviour)
Elmarad a siketlimpia a szlovákiai Magas-Tátrában! A hírt a nemzetközi szövetség illetékesei jelentették be, azzal az indoklással, hogy Szlovákia nem volt képes megszervezni a játékokat.
febr. 15
6:33
NBA: a Charlotte nagyon megverte a Lakerst, tovább repeszt a Spurs (She)
A Charlotte folytatta valószínűtlenül jó sorozatát a Los Angeles Lakers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett játéknapján: a keleti rájátszásba igyekvő Bobcats húszpontos verést mért a címvédőre! A ligaelső San Antonio Spurs magabiztosan nyert idegenben, akárcsak a mezőny egyik legjobb formában lévő csapata, a Portland Trail…
febr. 15
6:39
Botlott a Barcelona, a United nyerte a manchesteri rangadót (Behaviour)
Amíg lesz Manchester United, az emberiség emlékezetében addig biztosan megmarad: Wayne Rooney 2011 februárjában milyen káprázatos megoldással döntötte el a városi vetélytárs elleni rangadót. A ManU nyert, s őrzi első helyét az angol élvonalbeli futball-bajnokságban, akárcsak a Barcelona a spanyolban, jóllehet a katalánok 16 meccse tartó győzelmi szériájának véget vetett az aprócska Sporting Gijón.
febr. 15
6:41
Hirvonen a jégmező ura (Behaviour)
Vélhetően ilyen fölényes sikerre még maga a Ford-csapat sem számított: a brit autógyár a finn Mikko Hirvonen vezetésével a teljes dobogót kisajátította a hétvégén indult WRC világbajnokság idénynyitóján, a Svéd Ralin. Miután az egész verseny havas-jeges szakaszokon zajlott, így nem csoda, hogy az északi sofőrök játszották a főszerepet.
febr. 15
6:51
Nyíregyháza: felgyógyultak annyian, hogy vállalják a Szolnok-meccset (She)
Az elmúlt hét második felében betegséggel küszködő Spartacus-játékosok többsége meggyógyult, így a labdarúgó NB II Keleti csoportjának őszi elsője a korábbi hírekkel ellentétben vállalja a keddi, szolnoki edzőmérkőzést.
febr. 15
6:57
Ellentmondásos információk Kubicáról (Behaviour)
A Lotus Renault Forma-1-es istálló hivatalos közleménye szerint a csapat pilótájának, Robert Kubicának jó az állapota súlyos ralibalesete után.
febr. 15
6:59
Bukott majd győzött (Behaviour)
A címvédő norvég Aksel Lund Svindal nyerte a szuper-kombinációt a Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokságon.
febr. 15
7:01
Isten veled, Ronaldo! (Behaviour)
"Az eszem azt mondatja: folytassam. De a testem már nem bír többet!"
febr. 15
8:03
Visszatér Milánóba a Tottenham (Infostart)
Kedden két találkozóval kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. A legjobbjait nélkülöző Tottenham visszatér a San Siróba, és pár hónapon belül az Inter után a másik milánói együttessel is megmérkőzik, míg a Valencia a Schalkét fogadja.
febr. 15
8:21
Labdarúgás: Milan-Tottenham a BL-ben, Man. City az El-ben - program (She)
Ma este elkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2010–2011-es idényének nyolcaddöntője: a Milan a Tottenhamet fogadja, míg a Valencia a Schalkéval csap össze. Az Európa-liga egyenes kieséses szakasza is elkezdődik: az Arisz a Manchester Cityvel találkozik.
febr. 15
8:39
MLSZ: február 28-án nagyszabású fórumot rendeznek a labdarúgásról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 2011-ben ünnepli megalakulásának 110. évfordulóját, s ennek tiszteletére nagyszabású programsorozatot terveznek a szövetségben.
febr. 15
8:45
Kialakultak a vb-csapatok (Agroinform)
A vikersundi hétvége után eldőlt, hogy kik lesznek azok a síugrók, akik utazhatnak az oslói világbajnokságra.
febr. 15
9:15
Tenisz: az első kiemelt után a tavalyi döntős is kiesett Memphisben (She)
Az első helyen kiemelt cseh Barbora Zahlavová-Strycová után a tavaly döntőt játszó svéd Sofia Arvidsson is kiesett a memphisi női tenisztorna első fordulójában.
febr. 15
9:17
Női kézilabda: Éles József irányítja a dominikai válogatottat (She)
Éles József vezetésével készül a dominikai női kézilabda-válogatott. A karibi ország szövetsége a világbajnoki részvétel kiharcolását tűzte ki célként a magyar szakember és csapata elé – a kvótát a nyári, Pánamerikai játékokon lehet majd megszerezni. A feladat nem lesz egyszerű: a dominikai nemzeti együttes korábban soha, semmilyen nagy világversenyen – olimpián, illetve vb-n – nem vett még…
febr. 15
9:21
Bronzérmes a női párbajtőrcsapat Dohában (Agroinform)
Eredményes vívással, szép győzelmeket aratva a harmadik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a dohai Világkupa-versenyen.
febr. 15
9:33
Szolnok: a mai edzőmeccs után döntenek a lett kapus sorsáról (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Szolnoki MÁV FC NB I-es labdarúgócsapata kedden 14 órakor pótolja a pénteken elmaradt, Nyíregyháza Spartacus elleni felkészülési mérkőzést.
febr. 15
9:33
Visszavonult a brazil legenda (Metropol)
Ronaldo megtörten jelentette be tegnap: befejezi profi futballkarrierjét. A 34 éves csatár, aki játszott a PSV Eindhoven, a Barcelona, a Real Madrid, az Internazionale és a Milan csapatában is, azt mondta: elege lett a pályafutását végigkísérő sérülésekből.
febr. 15
9:39
Michael Jordan csapata alázta meg a Lakerst (Agroinform)
A kétszeres NBA-gólkirály Bryant 20 pontig jutott, úgy, hogy betegséggel küzdött, de még így is legjobbja volt a Lakersnek.
febr. 15
9:51
Bajnokok Ligája: Mata harcra kész, bokafájdalmakkal is játszhat (She)
Unai Emery, a Valencia labdarúgócsapatának edzője a hétfő esti sajtótájékoztatóján elmondta: a bokasérüléssel küszködő Juan Mata valószínűleg vállalja a játékot a Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn.
febr. 15
9:51
Rali: debütált a „világmotor” (Metropol)
A hétvégi Svéd-ralival elkezdődött a szezon a motorsportban. Egyben elindult a megvalósulás útján a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgynevezett „világmotor”-terve is.
febr. 15
9:53
Vasas: Lisztes szóban megállapodott a vezetőkkel, ma már a csapattal edz (She)
Ma edz először a Vasas NB I-es labdarúgócsapatával Lisztes Krisztián, aki szóban mindenben megállapodott az angyalföldi klub vezetőivel.
febr. 15
9:53
Bíróbotrány: az MLSZ vizsgálja tovább (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága vizsgálja tovább a múlt szerdai észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködő, majd emiatt felfüggesztett három játékvezető ügyét.
febr. 15
9:57
Az MLSZ tovább vizsgálódik (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága vizsgálja tovább a múlt szerdai észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködő, majd emiatt felfüggesztett három játékvezető ügyét.
febr. 15
10:09
Az MLSZ vizsgálja tovább a bíróügyet (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága vizsgálja tovább a múlt szerdai észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködő, majd emiatt felfüggesztett három játékvezető ügyét.
febr. 15
10:09
Vívás: bronzérmes a dohai vk-viadalon női párbajtőrcsapatunk (She)
Eredményes vívással, szép győzelmeket aratva a harmadik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a dohai világkupaversenyen.
febr. 15
10:11
Videó: hiába a hatalmas bombagól, a hosszabbításban botlott az Arsenal (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) nyitó fordulójában a Lanús 3–1-re legyőzte az Arsenal Sarandít. A hazaiak szerezték meg vezetést a második félidő elején, amelyet a 84. percben Juan Caffa egy 25 méteres, védhetetlen szabadrúgással kiegyenlített. Azonban a Lanús Mario Regueiro 91. és Silvio Romero 94. percbeli góljával végül mégis megnyerte a mérkőzést.
febr. 15
10:13
NB II: a Dunakanyar-Vác nigériai és ukrán csatárt tesztel (She)
Továbbra is csatárt keres a Dunakanyar-Vác. Az egyik kiszemelt az NB III-as Maglódot erősítő 22 éves nigériai Michel Victor, aki tavaly az NB III Mátra csoportjában 16 gólt szerzett, és a piros-kékeknél is betalált már felkészülési mérkőzésen.
febr. 15
10:15
Overdose világsztárok csikóival kezdi a felkészülést (Behaviour)
Talán nem túlzás szenzációról beszélni, hiszen olyan világsztár lovak csikói, mint akik most Overdose-zal együtt készülnek, korábban elvétve kerültek Magyarországra. Dalakhani, Aga Kán lova, Arc de Triomphe győztes, 2003-ban az év európai lova volt. Manduro, a magyar származású Ullmann báró lova pedig világranglista első volt 2007-ben. Velük együtt érkezett Maktoum sejk Arc de Triomphe győztes…
febr. 15
10:15
Hárommeccses eltiltás a köpködőknek - videó (Agroinform)
Egyaránt hárommeccses eltiltást kapott az olasz labdarúgógóligától a szombati AS Roma-Napoli mérkőzésen egymást inzutáló és leköpő Aleandro Rosi (Roma) és Ezequiel Lavezzi (Napoli).
febr. 15
10:27
Ferencváros: A Fradiban szeretnék minél többet játszani - Tóth Bence (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros futballistája, Tóth Bence az ftc.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy jó erőben és formában van, szeretne minél többet játszani a zöld-fehéreknél, nem gondolkodik a távozáson.
febr. 15
10:29
Vasas: Mindenki megnyugodhat, maradok Angyalföldön - Ferenczi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas játékosa, Ferenczi István a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy több ajánlat is érkezett érte, mind hazai, mind külföldi, ő azonban marad Angyalföldön.
febr. 15
10:45
Tenisz: 17 ászt ütött a bolgár tini, mégis kiesett Marseille-ben (She)
Az orosz Dmitrij Turszunov 2 óra 40 perces küzdelemben fordította és nyerte meg a 19 éves bolgár Grigor Dimitrov elleni mérkőzését a marseillei-i férfi tenisztornán.
febr. 15
11:39
A válogatott társak szerint Szivós Márton 2010 legjobb vízilabdázója (Infostart)
A múlt évben a magyar férfi vízilabda-válogatottban hivatalos mérkőzéseken szerepelt játékosok szerint Szivós Márton volt 2010 sportági legjobbja.
febr. 15
11:39
Női kézilabda: az FTC francia, a Vác dán ellenfelet kapott (She)
Kedd délelőtt kisorsolták a női kézilabda KEK, illetve EHF-kupa negyeddöntőjének párosítását. Előbbiben a Ferencváros a francia Toulont, utóbbiban a Vác a dán Tvis Holstebrót kapta. Mindkét állva maradt magyar csapat idegenben kezdi a párharcát, azaz a visszavágót hazai pályán játszhatja.
febr. 15
11:39
Domenech: felelőtlen, piszkos kölykök bandája (Metropol)
Felelőtlen, piszkos kölyköknek nevezte egy interjúban a tavaly nyári labdarúgó-világbajnokságon sztrájkoló futballistáit Raymond Domenech, a francia válogatott volt szövetségi kapitánya.
febr. 15
11:41
Videó: briliáns találattal szerzett vezetést az FC Bruges a hétvégén (She)
Az FC Bruges 2–0-ra legyőzte a Zulte-Waregemet a belga labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A vezető gólra sokáig emlékezni fog szerzője, a francia Wilfried Dalmat, aki a félpályáról indulva 20 méter után, hatalmas erővel lőtt a jobb felső sarokba. A középpályás a korábbi Inter-játékos, Stéphane öccse.
febr. 15
11:57
Brazília: Roberto Carlos már megállapodott az orosz klubbal - lapértesülés (She)
A brazil Globo Esporte napilap értesülései szerint Roberto Carlos tegnap már megállapodott az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalával.
febr. 15
11:57
Szivós Márton 2010 legjobb vízilabdázója (Metropol)
A múlt évben a magyar férfi vízilabda-válogatottban hivatalos mérkőzéseken szerepelt játékosok szerint Szivós Márton volt 2010 sportági legjobbja.
febr. 15
11:59
Kaposvár: Sisa Tibor az elvégzett munkában hisz, de ez elmaradt (She)
A Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sisa Tibor keserűen állapította meg: a somogyi csapat felkészülése közel sem úgy sikerült, mint szerette volna.
febr. 15
12:01
Vízilabda: a válogatott társak szerint Szivós Márton 2010 legjobbja (She)
A múlt évben a magyar férfi vízilabda-válogatottban hivatalos mérkőzéseken szereplő játékosok szerint Szivós Márton volt 2010 sportági legjobbja.
febr. 15
12:03
Verhető ellenfeleket kaptak a magyar csapatok - edzői reakciók (Agroinform)
Kedvezően alakult a negyeddöntők keddi sorsolása a Vác és a Ferencváros számára a női kézilabda európai kupákban.
febr. 15
12:15
Megbüntette az UEFA a Lech Poznant (Infostart)
Félig üres stadionban kell pályára lépnie a lengyel Lech Poznan labdarúgócsapatának a portugál FC Braga ellen az Európa Liga nyolcaddöntőbe jutásért sorra kerülő párharcának első, csütörtöki mérkőzésén.
febr. 15
12:15
Kedvező sorsolás a női kézilabdakupákban (Metropol)
Az EHF Kupában a Syma-Vác a dán Holstebrőt, a lehetséges riválisok közül az egyik legkönnyebbet kapta, és a KEK-ben az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesének is juthatott volna sokkal keményebb ellenfél a francia Toulonnál. Mindkét magyar csapat idegenben kezd, ami szintén előny.
febr. 15
12:33
Németország: korrupciós botrány, átkutatták a Wolfsburg irodáit is (She)
A Süddeutsche Zeitung információi szerint a német élvonalbeli VfL Wolfsburg labdarúgócsapatának irodáit átkutatták a stuttgarti államügyészség emberei egy a Volkswagen és a Deutsche Telekom közötti korrupciógyanús ügy következtében.
febr. 15
12:51
Besiktas: Schuster és Guti Törökországba csábítaná Van Nistelrooyt (She)
A holland Voetbal International napilap értesülései szerint a török élvonalbeli Besiktas labdarúgócsapata a szezon végén Isztambulba csábítaná a Hamburg rutinos csatárát, Ruud van Nistelrooyt.
febr. 15
12:57
Raúl hazájában, a Tottenham Bale nélkül tör a sikerre (Agroinform)
A spanyol csillagot egy találat választja el Filippo Inzaghi 70 gólos európai rekordjától. Allegri szerint a Tottenham Bale nélkül is életveszélyes.
febr. 15
12:59
Először vezeti édesanya a világranglistát (Agroinform)
Hétfőtől ismét (immáron negyedszer) lett a világranglista éllovasa Kim Clijsters, aki az első anyuka lett a rangsor élén.
febr. 15
13:09
Kosárlabda: Divac mellett még egy szerb legenda az All Star-gálán (She)
A szurkolók szavazatai alapján összeállt a külföldi légiósok csapatának névsora, akiknek alkalmi együttese  szombaton összecsap a magyar férfiválogatottal az All Star-kosárgálán.

Keresés