2011. február 21. hétfő

febr. 21
1:09
Tenisz: Roddick kiélezett küzdelemben megállította Raonicot (She)
Andy Roddick 2002 és 2009 után ismét megnyerte a memphisi tenisztornát, miután az idei döntőben 7:6, 6:7, 7:5-re legyőzte a kanadai Milos Raonicot.
febr. 21
6:51
Már a teszt sem biztos (Behaviour)
Egyre feszültebb a helyzet Bahreinben - a hatóság nem javasolja a huzamosabb utcai tartózkodást senkinek, a brit és a magyar külügy nem javasolja az ázsiai országba való utazást -, így egyre több a kérdőjel az ügyben is, hogy a március 3-6-a közötti F1-es teszteket, illetve a 2011-es világbajnokság nyitóversenyét meg lehet-e rendezni a kis arab államban. Döntés a jövő hét elején várható.
febr. 21
6:53
Dzsudzsák megint betalált (Behaviour)
Újabb gólt szerzett Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhoven csapatában. A magyar válogatott középpályás a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a NAC Breda ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen remek távoli lövéssel szerzett vezetést a vendéglátóknak, igaz a NAC egyenlítő gólját is a magyar futballista "készítette elő": az ő pontatlan átadását csípték el a látogatók, mielőtt betaláltak a kapuba.
febr. 21
6:55
Csapatvezetők: verseny helyett inkább tesztet! (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy a bahreini belpolitikai helyzet nemhogy nyugvópont felé közeledne, hanem inkább súlyosbodik. Éppen ezért az F1-es csapatok vezetői immár azon egyezkednek, hogy az idénynyitó futam helyett inkább egy újabb, négynapos tesztet iktassanak be. Bernie Ecclestone ezzel szemben mintha hajlana a Bahreini Nagydíj megrendezésére.
febr. 21
6:57
Madár: "Ha megnyerem a meccseket, hogy fogom abbahagyni?" (Behaviour)
Noha nem is olyan régen Erdei Zsolt (32-0, 17 KO) kapta a legkaritatívabb sportolónak járó elismerést az Év sportolója 2010 gálaesten, most nem éppen jótékony cél vezérli a veretlen profi bunyóst. Madár - aki tegnap utazott el a tiroli edzőtáborba - amerikai promotere, Lou DiBella szerint nagyon közel került ahhoz, hogy ringbe lépjen az IBF félnehézsúlyú királya, Tavoris Cloud (22-0, 18 KO) ellen.
febr. 21
7:09
Bayern München: kérdéses Mario Gomez szereplése az Inter ellen (She)
Bokafájdalma miatt bizonytalan a szereplése az Internazionale elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen Mario Gomeznek, a Bayern München német válogatott labdarúgójának. „Várni kell még egy kicsit, hogy kiderüljön, tud-e játszani” – mondta vasárnap Louis van Gaal, a bajor csapat holland vezetőedzője.
febr. 21
7:11
NBA: Nyugat 148-143-ra nyert az All Star-gálán, Bryant negyedszer MVP (She)
Nyugat válogatottja 148–143-ra nyert Kelet ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság All Star-gáláján Los Angelesben. A mérkőzés legértékesebb játékosának (MVP) – pályafutása során immár negyedszer – a helyi Lakers húzóemberét, Kobe Bryantet választották meg.
febr. 21
7:27
Nyert a Barcelona Messi és Guardiola "jubileumi" meccsén (Infostart)
Nehezen győzött a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A katalánok David Villa és Lionel Messi találatával 2-1-re verték az Athletic Bilbaót, a baszkok gólját Iraola büntetőből szerezte.
febr. 21
7:27
NHL: a Calgary lenullázta a Montrealt a nyitott pályás klasszikuson (She)
A Calgary Flames a hibátlanul védő Miikka Kiprusoff vezetésével 4–0-ra legyőzte a Montreal Canadienst az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) szezonbeli második nyitott pályás mérkőzésén. A keleti éllovas Philadelphia Flyers 4–2-re nyert a New York Rangers vendégeként, szétlövés után győzött a címvédő Chicago Blackhawks és a Detroit Red Wings is.
febr. 21
7:45
Most nem kellett Cavani a Napoli győzelméhez (Infostart)
A Napoli vasárnap a San Paolo Stadionban 1-0-ra legyőzte a Cataniát, s ezzel visszavette a második helyet az olasz labdarúgó-bajnokságban.
febr. 21
7:45
Nyugati siker az All Star-gálán (Metropol)
A nyugati válogatott 148-143-as sikerével zárult az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi All Star-gálája, melynek legjobbjává (MVP) a címvédő Los Angeles Lakerst erősítő Kobe Bryantet választották.
febr. 21
7:47
A kapus fejelt gólt a spanyol élvonalban (Infostart)
Különleges góllal egyenlített a Deportivo La Coruna az Almeria otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.
febr. 21
8:03
Kobe Bryant volt az All Star-gála legjobbja (Infostart)
A nyugati válogatott 148-143-as sikerével zárult az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-gálája, melynek legjobbjává (MVP) a címvédő Los Angeles Lakerst erősítő Kobe Bryantet választották.
febr. 21
8:03
Labdarúgó NB II: ismét a Budaörsben köthet ki a Szolnok támadója (She)
Megszerezné a Budaörs labdarúgócsapata a Szolnoki MÁV FC-től a 25 esztendős Koós Gábort.
febr. 21
8:05
Férfi vízilabda: alapszakaszgyőztesek Vargáék az Adria Ligában (She)
Utolsó meccsén is sikerrel szerepelt a vízilabda Adria Liga alapszakaszában a Primorje Rijeka, a horvát csapat a záró forduló előtt (amelyben szabadnapos lesz) már biztos alapszakaszgyőztes.
febr. 21
8:39
Férfi vízilabda: alapszakaszgyőztesek lettek Vargáék az Adria Ligában (She)
Utolsó meccsén is sikerrel szerepelt a vízilabda Adria Liga alapszakaszában a Primorje Rijeka, a horvát csapat a záró forduló előtt (amelyben szabadnapos lesz) már biztos alapszakaszgyőztes.
febr. 21
8:41
BL: Alex Ferguson szerint botrányosan magasak a döntő jegyárai (She)
Nemtetszésének adott hangot Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a Bajnokok Ligája londoni döntőjére megállapított jegyárakat illetően.
febr. 21
9:15
Spanyolország: A Milan és az Inter is hívott januárban - Trezeguet (She)
Érdekes „vallomást" tett David Trezeguet, a spanyol élvonalban szereplő Hércules francia csatára. A 33 esztendős támadó egy nyilatkozatában elmondta, januárban az AC Milan és az Inter ajánlatát is visszautasította.
febr. 21
9:15
Halálos síbalesetek, súlyos sérülések a hétvégén (Behaviour)
A hétvégén egy magyar szenvedett balesetet az európai sípályákon - derült aki sielok.hu cikkéből. Egy 17 éves lány sérült meg pénteken a stájerországi Innerkremsben, amikor összeütközött egy másik fiatallal.
febr. 21
9:17
NB II: a PMFC szerződést kötött az Angliából hazatérő védővel (She)
Szerződtette az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC az elmúlt hetekben tesztelt, 19 esztendős Fodor Ferencet. A legutóbb az angol harmadik ligás Oldham Athleticben futballozó középső védő három és fél évre szóló megállapodást írt alá.
febr. 21
9:19
Golf: tarol az apró csodalány, aki nem kért a kínaiak 25 milliójából (She)
Továbbra is egy 168 centis tajvani hölgy sikereitől hangos a golfvilág: a már tavaly is kiválóan játszó, az amerikai női körversenyen az év legjobbjának megválasztott Cseng Ja-ni sorozatban a harmadik hétvégén nyert rangos versenyt, ami sportágtól függetlenül igen ritka bravúr.
febr. 21
9:21
NB II: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősített a Cegléd (She)
Újabb volt élvonalbeli játékosokkal erősített az NB II Keleti Csoportjában szereplő Ceglédi VSE. A Pest-megyeieknél folytatja pályafutását az ősszel Baján futballozó Vincze Zoltán és a Kazincbarcikáról érkező Odrobéna Péter is.
febr. 21
9:21
Nyugati győzelem, Bryant negyedszer lett MVP (Agroinform)
A nyugati válogatott 148-143-as sikerével zárult az NBA vasárnapi All Star-gálája, melynek legjobbjává a címvédő Los Angeles Lakerst erősítő Kobe Bryantet választották.
febr. 21
9:33
Roma: Vincenzo Montella követheti Claudio Ranierit - sajtóértesülés (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a klub korábbi játékosa, Vincenzo Montella a legesélyesebb rá, hogy átvegye a tegnap lemondó vezetőedző, Claudio Ranieri helyét az AS Roma labdarúgócsapatánál.
febr. 21
9:35
Tenisz: Clijsters mellett Venus Williams és Schivaone is visszaesett (She)
Azt már korábban lehetett tudni, hogy a belga Kim Clijsters elveszíti korábbi első helyét a legfrissebb női világranglistán, és a dán Caroline wozniacki visszaveszi a vezetést, de nem ez volt az egyetlen változás a legjobb tízben. Az olasz Francesca Schiavone egy, az amerikai Venus Williams két helyet esett vissza. A férfi világranglista élcsoportjában nem történt változás.
febr. 21
9:37
NB II: Fónai Balázs visszatért, Huzmi Gábor is Barcson folytatja (She)
Féléves kozármislenyi kitérője után visszatért az NB II Nyugati csoportjában szereplő Barcshoz Fónai Balázs, miután klubjával nem tudott megegyezni a folytatásról.
febr. 21
9:39
Nyitottpályán nyert a Calgary (Agroinform)
A Calgary Flames nyitottpályás mérkőzésen 4-0-ra nyert a vendég Montreal Canadiens ellen az NHL vasárnapi játéknapján.
febr. 21
9:51
Videó: bámulatos James-zsákolás, Bosh sapkája és zseniális alley-oop (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban játszották az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 60. All Star-gáláját. A Los Angeles-i Staples Centerben megrendezett Kelet–Nyugat mérkőzésen utóbbi öt ponttal, 148–143-ra győzött. A meccs során több szép jelenetet láthattak a nézők. A Miami Heat sztárjai közül LeBron James egy lepattanó megszerzése után végigfutott a pályán, majd hatalmasat zsákolt,…
febr. 21
9:51
Spanyol foci: nem botlottak a nagyok (Behaviour)
A Barcelona és a Real Madrid is nyert a spanyol labdarúgó bajnokságban. A bronzéremért harcban álló Valencia és Villareal is döntetlent játszott.
febr. 21
9:53
Bajnokok Ligája: Kassai vezeti az Inter-Bayern mérkőzést (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Kassai Viktor vezeti a szerdai Inter–Bayern München Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt.
febr. 21
9:57
Már kaphatók a jegyek a Kecskemét elleni idénynyitóra (Agroinform)
Hétfőtől már lehet jegyeket kapni a Ferencváros-Kecskemét rangadóra, amelyet pénteken rendeznek az NB I tavaszi nyitófordulójában.
febr. 21
10:09
Tenisz: Clijsters mellett Venus Williams és Schiavone is visszaesett (She)
Azt már korábban lehetett tudni, hogy a belga Kim Clijsters elveszíti korábbi első helyét a legfrissebb női világranglistán, és a dán Caroline wozniacki visszaveszi a vezetést, de nem ez volt az egyetlen változás a legjobb tízben. Az olasz Francesca Schiavone egy, az amerikai Venus Williams két helyet esett vissza. A férfi világranglista élcsoportjában nem történt változás.
febr. 21
10:11
Kosárlabda: Teodoszics lett 2010 legjobb férfi játékosa Európában (She)
A tavalyi világbajnokságon a szerbekkel negyedik helyen végzett Milos Teodoszics lett a tavalyi év férfi kosárlabdázója Európában.
febr. 21
10:15
Varga Gábor még két hónapig harcképtelen (Agroinform)
A Lombard Pápa középpályása szerint a lába ugyan bírná a napi két edzést, de nem árt pihentetni és inkább erősíteni.
febr. 21
10:27
Kassai Viktor vezeti szerdán a BL-döntő "visszavágóját" (Infostart)
Kassai Viktor vezeti szerdán az Internazionale és a Bayern München nyolcaddöntős párharcának első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
febr. 21
10:27
PSV: Rutten meg akarta óvni Dzsudzsákot, és nem haragszik rá (She)
Mint ismeretes, a PSV magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs tegnap szabadrúgásból bevette a NAC Breda kapuját, majd a 76. percben lecserélték, amit nehezen viselt – földre dobta a kabátját. Edzője, Fred Rutten azonban megérti a játékos reakcióját.
febr. 21
10:27
Kassai vezeti a BL-döntő "visszavágóját" (Metropol)
Kassai Viktor vezeti szerdán az Internazionale és a Bayern München nyolcaddöntős párharcának első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
febr. 21
10:33
Kassai vezeti a tavalyi döntő visszavágóját (Agroinform)
Az Internazionale-Bayern München csúcsmérkőzést vezeti Kassai Viktor játékvezető a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján.
febr. 21
10:45
Barcelona: hosszú kihagyás várhat Víctor Valdésre (She)
Az előzetesen véltnél súlyosabb térdsérülést szenvedett szombaton Víctor Valdés, az FC Barcelona labdarúgócsapatának kapusa, akire hat hét kihagyás is várhat.
febr. 21
11:03
Fideszes politikus lehet a Fradi új elnöke (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének.
febr. 21
11:03
Videoton: A csapat még nincs kihegyezve a tavaszi rajtra - Farkas (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa, Farkas Balázs a vidi.hu-nak adott interjújában kifejtette, hogy a csapat még nem áll teljesen készen a tavaszi szezonra, és hogy többek között ennek tudható be a Paks elleni szombati 1–1-es döntetlen a Ligakupában.
febr. 21
11:05
Arsenal: Jót tenne egy kis pihenés a játékosaimnak - Wenger (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere szerint játékosainak jót tenne egy kis pihenés, ugyanis mentálisan is fáradtak, és többek között ennek tulajdonítható a Leyton Orient elleni tegnapi 1–1-es döntetlen az FA-kupában.
febr. 21
11:21
NB II: 24 éves védekező középpályást szerződtetett a Kaposvölgye (She)
A Kaposvölgye VSC-ben folytatja pályafutását Székesi Ádám. A 24 éves védekező középpályás korábban futballozott Felcsúton, s legutóbb a Jászberény játékosa volt.
febr. 21
11:21
Hosszú kihagyás várhat a Barcelona kapusára (Metropol)
Az előzetesen véltnél súlyosabb térdsérülést szenvedett szombaton Victor Valdes, az FC Barcelona labdarúgócsapatának kapusa, akire akár hat hét kihagyás is várhat.
febr. 21
11:23
Jégkorong: itthon folytatja a Volán, de nem lesz pályaelőnye (She)
Vasárnap eldőlt, hogy az osztrák jégkorongligában (EBEL) érdekelt Fehérvár nem jut be a rájátszásba, és a kiírás értelmében az ob I elődöntőjében kapcsolódik be a magyar bajnokságba.
febr. 21
11:23
Kubatov Gábor lehet az FTC elnöke (Metropol)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének.
febr. 21
11:27
Kubatov Gábor lehet a klub elnöke (Agroinform)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének.
febr. 21
11:29
Éget az otthon melege Siófokon (Agroinform)
A 16 NB I-es csapat téli felkészülését vesszük sorba a tavaszi szezon rajtja előtt. Elsőként a Siófok csapatát vesszük górcső alá.
febr. 21
11:39
DVSC: Sok hibával játszottunk, de erős ellenfelet vertünk meg - Scasny (She)
Zdenek Scasny, a DVSC vezetőedzője a hajdúsági klub honlapjának adott hétfői nyilatkozatában értékelte első debreceni tétmeccsét, a KTE-Ereco ellen szombaton 2–0-ra megnyert Ligakupa-találkozót.
febr. 21
11:41
Videó: zseniális találattal mentett pontot a kolumbiai játékos (She)
Gyönyörű góllal szerezte meg első pontját a kolumbiai labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Santa Fe a Deportivo Pereira otthonában. A vendégek támadója, Oscar Rodas a 80. percben egy beadás után remek mozdulattal, félig ollózva lőtt a kapuba.

Keresés