2011. február 18. péntek

febr. 18
0:51
Férfi kosár Euroliga: a Real, a Barca és a Maccabi is negyeddöntős (She)
A Real Madrid, a Barcelona és a Maccabi Electra is kiharcolta a továbbjutást a negyeddöntőbe a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének csütörtöki játéknapján.
febr. 18
3:51
McCabe halálra ítélte a Fradit (Blikk)
febr. 18
5:39
Róma, Riise:romokban heverve (Behaviour)
Noha a találkozó túlnyomó részében a Barcelona akarata érvényesült, s a 78. percig győzelemre is állt, 2-1-re kikapott Londonban. Guardiola edző nem érti, mi történt, Wenger szerint pedig még minden nyitott. A szerdai másik meccs revánsa, miután a Sahtyar 3-2-re nyert Rómában, kevésbé ígérkezik izgalmasnak.
febr. 18
6:15
Dzsudzsákék egy perc alatt egyenlítettek (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 2-2-es döntetlent ért el a Lille otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharcának első, csütörtöki mérkőzésén.
febr. 18
6:33
NB II: szerződést kapott Pécsen a kaposvári Godslove (She)
Nigériai futballistát szerződtetett a PMFC NB II-es labdarúgócsapata.
febr. 18
6:51
Felkészülés: a Szolnok kikapott a másodosztályú Vecséstől (She)
Nem sikerült jól a csütörtök délután lejátszott felkészülési mérkőzés a hazai pályán szereplő NB I-es Szolnoknak, az élvonal sereghajtója vereséget szenvedett a Vecsés NB II-es labdarúgócsapatától.
febr. 18
6:51
Dörögtek a londoni ágyúk (Behaviour)
Londonban ismét olyan meccset játszott egymással a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Arsenal és a Barcelona, amelyre a világon tán csak ez a két csapat képes. Noha az ágyúsok valamivel jobb helyzetben várják a visszavágót, azért a katalánoknak sem kell feladniuk a továbbjutási álmaikat. A másik tegnapi találkozón tovább mélyült a Roma válsága, és Tottiéknak szinte csodára lesz szüksége a…
febr. 18
6:53
Második kalapban a magyar kézis lányok (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott - a horvát, a macedón, a montenegrói, az osztrák, a szerb és az ukrán együttessel egyetemben - a második kalapba kapott besorolást a 2012-es hollandiai Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolásán. A résztvevőket hét kvartettbe osztják, minden csoportból az első két helyezett jut ki az Eb-re.
febr. 18
7:09
Libertadores-kupa: győzelemmel mutatkozott be az argentin Godoy Cruz (She)
Magabiztos győzelemmel kezdte meg a dél-amerikai Libertadores-kupa csoportkörének küzdelmeit a paraguayi Cerro Porteno, amely 5–2-es győzelmet aratott a chilei Colo Colo felett. A küzdelemsorozatban az idén bemutatkozó argentin Godoy Cruz is sikerrel debütált hazai pályán.
febr. 18
7:09
Szlovén aranyérem a sí-vb-n (Behaviour)
Meglepetésre a szlovén Tina Maze nyerte a női óriásműlesiklást a Garmisch-Patenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokságon. A verseny több drámai és váratlan fordulatot hozott.
febr. 18
7:11
Mindent a szemnek (Behaviour)
Az Európai Unió tagállamai - bizonyos feltételek betartásával - megakadályozhatják, hogy országukban kizárólag fizetős televíziós csatornákon lehessen nyomon követni a labdarúgó vb és Eb eseményeit.
febr. 18
8:03
Arsenal: A Camp Nouban is a legjobb formánkat kell hoznunk - Wilshere (She)
Jack Wilshere, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Arsenal fiatal játékosa szerint a Barcelona elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-visszavágón is a legjobb formájukat kell hozniuk, és akkor van esélyük a továbbjutásra. Mint ismeretes, az Arsenal hazai pályán 2–1-re legyőzte a Barcelonát a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 18
8:05
NB II: Brnovics érkezhet Bogdanovics mellé a HTE-hez (She)
Bojan Brnoviccsal erősítené meg keretét az NB II Keleti csoportjában a kiesés elöl menekülő Hajdúböszörményi TE labdarúgócsapata.
febr. 18
8:21
Vasas: az elnök kibékült Mészöly Kálmánnal, a klub legendájával (She)
Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke „béketárgyalásra" invitálta Mészöly Kálmánt, az angyalföldi labdarúgóklub legendáját, miután az elmúlt hetekben több sértő nyilatkozatot tettek egymásról. Az egyik budai szállodában megejtett beszélgetést követően mindketten kijelentették: nincs harag.
febr. 18
8:21
BL: Róma elesett, Albion tartja magát (Metropol)
Az olasz csapatoknak tragikusan kezdődött a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: hazai pályán kapott ki előbb a Milan, majd a Róma. Ezután egyre több lett a válságot emlegető hang Itáliában.
febr. 18
8:23
NBA: vasárnap lesz az idei All Star-meccs (Metropol)
A világ legjobb kosarasai lépnek a Los Angeles-i Staples Center parkettjére a hét végi 60. NBA All Star-gálán. Az évenként megrendezett eseményen, amely rendszerint éppen felezi a szezont, az észak-amerikai profi liga legjobbjai játszanak – a 24 szerencsést a szurkolók és az edzők választják ki.
febr. 18
8:57
Tenisz: Roddick Hewitt-tal csap össze a harmadik körben Memphisben (She)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick két játszmában búcsúztatta a szerb Janko Tipszarevicset, míg Leyton Hewitt szetthátrányból fordítva nyert Adrian Mannarino ellen, így az amerikai és az ausztrál teniszező egymás ellen mérkőzik meg a Memphisben zajló torna harmadik fordulójában.
febr. 18
8:59
NB II: rutinos játékossal erősödhet a Bp. Honvéd-MFA (She)
Rutinos játékossal erősíthet az NB II Nyugati csoportjában szereplő Bp. Honvéd-MFA labdarúgócsapata.
febr. 18
9:01
Ökölvívás: Campillo áprilisban Erdei helyett Uzelkovval mérkőzne (She)
Ricardo Sanchez Atocha, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok Gabriel Campillo edző-menedzsere a Marcának adott interjújában elmondta, védence a tervek szerint április 15-én világbajnoki címmérkőzésen lépne szorítóba a spanyolországi Léganesben. Erdei Zsolt az ellenféljelöltek között van, de a spanyol inkább az ukrán Vjacseszlav Uzelkovval mérkőzne.
febr. 18
9:15
Tenisz: Nalbandian és Robredo is két játszmában ment tovább Argentínában (She)
A Buenos Airesben zajló férfi tenisztorna második fordulójában a harmadik helyen kiemelt David Nalbandian két szettben győzte le honfitársát, Juan Pablo Brzezickit.
febr. 18
9:21
Kihirdették a németek világbajnoki keretét (Agroinform)
Két olimpiai bajnok, Magdealena Neuner és Michael Greis vezetésével készül a német biatlon válogatott a világbajnokságra.
febr. 18
9:33
Liverpool: a „vörösök" Niko Kranjcarral erősítenének a nyáron (She)
A Liverpool brit lapértesülések szerint szemet vetett Niko Kranjcarra, a Tottenham horvát középpályására, akit a nyáron 10 millió fontért el is engedne a londoni labdarúgóklub.
febr. 18
9:39
Júliusban avatják Szalaiék új stadionját (Agroinform)
A július 19-20-án sorra kerülő Ligakupa mérkőzéseivel avatják fel a Szalai Ádámot is foglalkoztató FSV Mainz új stadionját.
febr. 18
9:51
NHL: gyomorfekély miatt lett rosszul két napja a Chicago edzője (She)
Gyomorfekély nyomán fellépő belső vérzés miatt került még szerdán kórházba Joel Quenneville, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Chicago Blackhawks vezetőedzője. Állapota stabil, és néhány nap múlva hazatérhet.
febr. 18
9:53
Videó: büszkék egymásra az Elek fivérek, a videotonos Ákos és Bence (She)
Székesfehérvárott, a Videoton együttesében két Elek is bontogatja szárnyait. A válogatott Ákos, illetve a téli felkészülést már a felnőttekkel végző öccse, Bence előtt is szép jövő áll. Az NSO Tv-nek elmondták, mennyit „szakmáznak” az öltözőn kívül, és azt is, milyen volt a hangulat a finn–magyar Eb-selejtező hajrájában.
febr. 18
9:57
Elvett álmáért küzd az Ironman világbajnok (Agroinform)
Élete legjobb formájában, 2000-ben elvették tőle az olimpiai szereplés lehetőségét. Most mégis megpróbálja...
febr. 18
10:27
Videó: füst miatt állt a játék Prágában, a Liverpool elleni El-meccsen (She)
A Sparta Praha–Liverpool Európa-liga-mérkőzésen (0–0) a második félidő derekán a gyepen zajló érdektelen játék miatt magukat szórakoztatták a szurkolók egy füstbombával, így a játékvezető kénytelen volt kényszerszünetet elrendelni.
febr. 18
10:29
Videó: Messit érzékeny helyen találta el a labda a bemelegítésnél (She)
Lionel Messi is halandó, neki sem tökéletes minden megmozdulása – még ha néha ez is az ember érzése. Az Arsenal ellen idegenben 2–1-re elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti bemelegítés során érzékeny helyen találta el a labda.
febr. 18
10:31
Vasas: Nagy Patrik és Ponczók Csaba csatlakozhat még a tavaszi kerethez (She)
Vancsa Miklós, a Vasas labdarúgócsapatának sportigazgatója a vasassc.hu-nak adott interjújában összegezte a téli átigazolási időszakot, valamint elárulta: további két játékos csatlakozhat még az angyalföldiek tavaszi keretéhez.
febr. 18
10:33
Lundqvist 200. győzelméhez érkezett (Agroinform)
A Detroit nagyon fel tud pörögni a rangadókra, ezúttal a Tampának lőttek hatot Datsyukék. A Vancouver kikapott Nashville-ben.
febr. 18
10:35
Új világrekord tandem emelésben - videó (Agroinform)
Két német súlyemelő közösen elért világcsúccsal tette színessé a Wiesbadenben rendezett Német Sport Bál programját.
febr. 18
10:45
Újpest: szóban megegyeztek a korábbi ferencvárosi tehetséggel (She)
Mint ismeretes, az Újpest FC szakmai stábja az elmúlt hetekben tesztelte Rasztovits Dávidot, és a korábbi ferencvárosi tehetség meggyőzte Mészöly Géza vezetőedzőt, így szóban már meg is állapodtak a szélsővel – erről a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.
febr. 18
10:51
Az Európa Liga-forduló legszebb találatai (Agroinform)
Rudnevs a gólgyáros, Zenit a trükkös, Hajnal a sasszemű. Az EL-csütörtök legszebb találatait gyűjtöttük egy csokorba.
febr. 18
11:03
F1: a Renault korábbi csapatfőnöke lett Brawn jobbkeze a Mercedesnél (She)
A Formula–1-es Mercedes-istálló Bob Bellt, a Renault egykori technikai igazgatóját és csapatfőnökét nevezte ki technikai igazgatóvá. A szakember érkezésével Ross Brawn csapatfőnöknek kevesebb gondja lesz az autógyártó részleggel, és több energiája marad a vezetői feladatokra.
febr. 18
11:05
Real Madrid: Ha valakit igazolhatnék a Barcából, Pedro lenne az - Marcelo (She)
A Real Madridban futballozó Marcelo a spanyol AS című lapnak adott interjújában az ősi rivális Barcelona támadóját, Pedrót dicsérte.
febr. 18
11:09
A Grand Slam-győzelemért dolgozunk - Szávay Ágnes (Agroinform)
Kínzó hátfájdalma miatt nem tudott ott lenni 2011 első versenyein, de márciusban visszatér, és nagy címekre tör Szávay Ágnes.
febr. 18
11:21
F1: a Renault korábbi csapatfőnöke lesz Brawn jobbkeze a Mercedesnél (She)
A Formula–1-es Mercedes-istálló Bob Bellt, a Renault egykori technikai igazgatóját és csapatfőnökét nevezte ki technikai igazgatóvá. A szakember érkezésével Ross Brawn csapatfőnöknek kevesebb gondja lesz az autógyártó részleggel, és több energiája marad a vezetői feladatokra.
febr. 18
11:21
Szurkolók demonstrálnak a ferencvárosi labdarúgásért (Behaviour)
Péntek este demonstrációt tartanak a Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói az együttes Üllői úti stadionja előtt. A drukkerek szimpátiatüntetést tartanak az anyagi nehézségekkel küzdő gárda mellett.
febr. 18
11:23
Sportlövészet: visszatér, és újra csúcsra tör az olimpiai bajnok (She)
Visszatért a kínai válogatotthoz Tu Li, a kétszeres olimpiai bajnok sportlövő, aki Athén és Peking után a jövő évi londoni játékokon is szeretne aranyérmet szerezni a női puskások között.
febr. 18
11:39
Atlétika: a gátfutó Robles hazatér Kubába, hogy otthon pihenjen (She)
Sérülés miatt a jövő hét elején visszatér hazájába Dayron Robles, a kubaiak 110 méteres gátfutásban olimpiai bajnok és világcsúcstartó futója. Aurelio Romero, a kubai atlétaválogatott egyik vezetője egy hazai televíziós műsorban elmondta, a pihenésre azért van szükség, mert nem akarják veszélyeztetni a sikeres olimpiai szereplést.
febr. 18
11:41
Pápa: Lovrencsics valószínűleg nyáron érkezik, Zulevs marad (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál a jelek szerint lezárult a téli átigazolási időszak. Szemán György klubigazgató a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, nem várható változás a keretben.
febr. 18
11:57
Manchester United: Evra négy évvel hosszabbított - sajtóértesülés (She)
Hiába hívták Spanyolországba Manchesterből, Patrice Evra négy évvel meghosszabbította a szerződését, így az Old Traffordon marad – írta a Guardian.
febr. 18
12:21
A Chicago elkapta a tabellát vezető San Antoniót (Agroinform)
Derrick Rose karriercsúcsot jelentő 42 pontot dobott a Spurs ellen, Nowitzki 35 egységgel volt a Phoenixben nyerő Dallas legjobbja.
febr. 18
12:23
Belebukott az elnök a férfias kinézetű futónő ügyébe (Agroinform)
Felfüggesztették a Dél-afrikai Atlétikai Szövetség volt elnökét, Leonard Chuenét, mivel hazudott Caster Semenya nemi tesztjéről.
febr. 18
12:25
Juzsnij Marseille-ben, Raonic szabadkártyásként Memphisben a nyolc között (Agroinform)
Utolsóként a harmadik helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij jutott be a negyeddöntőbe a marseille-i férfi tenisztornán.
febr. 18
12:33
Milan: sajtóhírek szerint a klub megegyezett a római Mexesszel (She)
Francia lapok szerint a Milan megegyezett Philippe Mexesszel, a Roma hátvédjével, és a francia a nyáron, jelenlegi szerződése lejárta után a San Siróba igazol. A felek azonban cáfolták az értesüléseket.
febr. 18
12:35
Szocsi 2014: Az itteni sípályák olyan jók, mint az Alpokban - Putyin (She)
A 2014-es szocsi téli olimpia sípályái ugyanolyan jók, mint az Alpokban találhatók – jelentette ki Vlagyimir Putyin. Az orosz miniszterelnök és Dmitrij Medvegyev államfő pénteken a helyszínre látogatott, és megtekinti azt az Európa-kupa-viadalt, amely tulajdonképpen az első tesztversenye a három év múlva esedékes ötkarikás játékoknak.
febr. 18
12:37
Milan: Patóért cserébe Sergio Ramos érkezhet a Realból - lapértesülés (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata hajlandó lenne Alexandre Pato játékjogát felajánlani a Real Madridnak Sergio Ramosért cserébe.
febr. 18
12:39
Szolnok: lett kapussal erősítenek, és még keresnek egy csatárt (She)
A lett kapus, Vitalijs Melnicenko elfogadta a szolnokiak szerződésajánlatát, így a tavaszt a labdarúgó NB I újoncánál tölti – adta hírül a szoljon.hu regionális portál.
febr. 18
12:51
Videó: félelmetes jelenet, pisztollyal hadonásztak Rivaldóék meccsén (She)
A Brazil Kupában megrendezett Treze–Sao Paulo mérkőzésen (0–3) félelmetes jelenetek játszódtak le a lelátón. A szurkolók fegyverrel hadonásztak a tömegben, ráadásul egyikük egy lövést is leadott. Rivaldo klubcsapata végül Dagoberto duplájával és Fernandinho találatával 3–0-ra nyert.

Keresés