2011. február 18. péntek

febr. 18
12:53
Atlétika: Usain Bolt a Bayern München stábjától kapott segítséget (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának orvosa segítette a felépülésben Usain Boltot. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt a hátproblémái miatt kezelte a háromszoros olimpiai bajnok sprintert. A jamaicai futó az elmúlt napokban együtt edzett Thomas Wilhelmivel, a bajorok erőnléti edzőjével.
febr. 18
12:55
Póker: 40 milliós jackpotot kapott, mert elbukta a pókerét (She)
Elképesztő pechje, és egyben szerencséje is volt két online pókeresnek is 24 órán belül a Microgaming hálózatában, ugyanis mindketten elvitték a Bad Beat Jackpotot!
febr. 18
12:57
Atlétika: kenyai siker, nagyszerű világrekord női félmaratonin (She)
A kenyai Mary Keitany világcsúccsal győzött az egyesült arab emírségekbeli Rász-el-Kaimában pénteken megrendezett félmaratoni futóverseny női mezőnyében.
febr. 18
13:09
U17-es válogatott: kijelölték a márciusi elitkör mérkőzéseinek időpontjait (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben kijelölték a március 24–29. között hazánkban rendezésű U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkör mérkőzéseinek időpontjait. Bene Ferenc együttese a román, az izlandi és az orosz korosztályos válogatottal csap össze a továbbjutásért – adta hírül az mlsz.hu.
febr. 18
13:11
Ökölvívás: Matolcsi győzött és 250 helyet ugrott előre ranglistán (She)
A WBF korábbi profi ökölvívó nagyváltósúlyú bajnoka, Matolcsi József tavaly év végén Békéscsabára költözött. Azóta az olasz, de ma már magyar licenccel versenyző Giuseppe Lauri által irányított The-end Lauri Promotion profi bokszklubban készül a Viharsarokban. Sőt, túl van az első bemutatkozáson is, hosszú kihagyás után ismét ringbe lépett a dániai Herningben. Ellenfele a középsúlyú (72.5 kg),…
febr. 18
13:13
Tenisz: Wozniacki nyert, megelőzi Clijsterst a világranglista élén (She)
Caroline Wozniacki két játszmában felülmúlta az izraeli Szahar Peert a dubai női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében, amivel biztossá vált, hogy visszaszerzi a világranglista hétfőn elveszített első helyét a belga Kim Clijsterstől.
febr. 18
13:27
Málaga: több hétre kidőlt a sorból a télen igazolt Júlio Baptista (She)
Valószínűleg több hétig nem léphet pályára Júlio Baptista, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Málaga brazil támadója.
febr. 18
13:45
Haladás: minden akadály elhárult Halmosi szerződésével kapcsolatban (She)
Minden akadály elhárult a labdarúgó-élvonalban szereplő Szombathelyi Haladásnál az Angliából hazatérő Halmosi Péter szerződésével kapcsolatban, így nem lehet akadálya a játékengedélye kikérésének. Ez egyben azt is jelenti, hogy Halmosi ott lehet a tavaszi NB I-es rajton, sőt akár a szombati, győri Ligakupa-meccsen is Aczél Zoltán rendelkezésére állhat.
febr. 18
13:51
Putyin szerint svájci színvonalúak a szocsi sípályák (Agroinform)
A 2014-es szocsi téli olimpia sípályái ugyanolyan jók, mint az Alpokban találhatók - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök.
febr. 18
13:53
Őrizetben a PSV szurkolói (Agroinform)
Őrizetbe vették a PSV Eindhoven három szurkolóját, akik a Lille elleni Európa Liga-mérkőzés előtt összecsaptak a rendőrökkel.
febr. 18
13:55
A Bayern München stábja tartja karban Usain Boltot (Agroinform)
A Bayern München labdarúgócsapatának orvosa segítette a felépülésben Usain Boltot.
febr. 18
14:03
Labdarúgó NB I: az Eszékről érkező Niksic szép tavaszt remél Győrben (She)
Vedran Niksic volt az ETO első téli igazolása. A horvát labdarúgó Eszékről érkezett Győrbe, és hosszú távra, négy és fél évre kötelezte el magát a Rába-partiakhoz. A helyi születésű támadó az NK Osijekben 2007 tavaszán debütált az első csapatban, amelyben azóta 22 gólt szerzett. Niksic a jobb feltételek miatt igazolt Győrbe, és szép tavaszt remél új együttesében.
febr. 18
14:09
Nem neveztem olasz fattyúnak Gattusót - Joe Jordan (Agroinform)
Cáfolja, hogy rasszista megjegyzéssel sértette volna meg Gennaro Gattusót Joe Jordan, a Tottenham Hotspur másodedzője.
febr. 18
14:21
Bajnokok Ligája: Jordan tagadja, hogy provokálta volna Gattusót (She)
Joe Jordan, a Tottenham labdarúgócsapatának másodedzője tagadta, hogy provokálta volna a milanos Gennaro Gattusót a két együttes keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
febr. 18
14:23
Anderlecht: Juhász Roland mérges a sok kihagyott helyzet miatt (She)
Juhász Roland, az Anderlecht magyar védője a rengeteg kihagyott helyzet számlájára írja a súlyos vereséget (0–3), amelyet csapata csütörtök este szenvedett el hazai pályán az Ajaxtól a labdarúgó Európa-liga 32-es tábláján.
febr. 18
14:39
Alpesi sí: Ligety nyerte az óriás-műlesiklás aranyát a vb-n (She)
A férfiak óriás-műlesikló versenyével folytatódott az alpesisí-világbajnokság a németországi Garmisch-Partenkirchenben. Az aranyérmet az amerikai Ted Ligety szerezte meg a francia Cyprien Richard és az osztrák Philipp Schörghofer előtt.
febr. 18
14:45
Balajti Ádám tavasszal az Újpest játékosa lesz (Agroinform)
A péntek délelőtti edzésen csatlakozott régi-új csapatához a 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző csatár.
febr. 18
14:47
Ted Ligety az óriás-műlesiklás bajnoka (Agroinform)
Ted Ligety révén az amerikai válogatott is megszerezte első világbajnoki címét az alpesi sí-világbajnokságon.
febr. 18
14:57
ZTE: az ügyvezető elmondta, még nincs aláírva Simon Attiláék szerződése (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zalaegerszeg ügyvezető igazgatója, Dézsi Attila a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, még nincs aláírt szerződése a csapattal az utóbbi napokban hírbe hozott Simonfalvi Gábornak, Simon Attilának és Szabó Ádámnak.
febr. 18
14:59
Formula-1: Kubica állapota stabil, megkezdődött a rehabilitáció (She)
Két nappal legutóbbi, harmadik operációja után pénteken megkezdte a rehabilitációt Robert Kubica, a Formula–1-es Renault-csapat ralibalesetet szenvedett lengyel pilótája.
febr. 18
15:01
Inter: Sneijder és Lúcio is kihagyhatja a Cagliari elleni bajnokit (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter két játékosa, Wesley Sneijder és Lúcio kisebb sérülés miatt kihagyja a szombati, Cagliari elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
febr. 18
15:03
Anglia: Kovács János vezényléssel ünnepelte, hogy gólt fejelt (She)
Az idény első felét beárnyékoló térd- és vállsérülés már a múlté. Kovács János, az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalában (League Two) szereplő Hereford United csapatkapitánya újra élvezi a játékot – olvasható a magyar futballistával készített, a Hereford Times honlapján pénteken megjelent beszélgetésben.
febr. 18
15:03
Mennyit ér a Liverpool? (Agroinform)
A korábbi társtulajdonosok, az amerikai Tom Hicks és George Gillett szerint jóval áron alul értékesítették a klubot, állításuk szerint minimum 1,6 milliárd dollár veszteség érte őket.
febr. 18
15:21
Az eddigi névadó Pick a szegedi kézilabdacsapat új tulajdonosa (Agroinform)
A húsipari vállalkozás biztosítja a jövőben a zavartalan működés és a fejlődés pénzügyi feltételeit a Tisza-parti városban.
febr. 18
15:51
Eredivisie: Simon Andrásban fontos támadófegyvert lát új edzője (She)
A napokban igazolt Simon András érkezésével nagy lehetőség nyílik az Excelsior támadójátékának megerősítésére – véli Alex Pastoor, a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő rotterdami klub vezetőedzője.
febr. 18
15:53
Légióssors: Bodor Boldizsár holnap aláírja szerződését a Tomszkhoz (She)
A Belgiumban élő Bognár György menedzser közvetítésével az orosz Tom Tomszkhoz kerülő Bodor Boldizsár holnap írja alá a szerződését új klubjánál – értesült róla honlapunk.
febr. 18
15:57
Bogáti, Pál és Szabó a Diósgyőrben folytatják (Agroinform)
Szabó Péter kölcsönszerződését véglegesítették, Bogáti Péter és Pál Szabolcs pedig megfeleltek a próbajátékon a DVTK-nál.
febr. 18
15:59
Kulcsár Tamás vesekő miatt csak ma tért haza Belekből (Agroinform)
A középpályást vakbélgyanú miatt tartották Törökországban, végül kiderült, hogy veseköve van, amitől megszabadították.
febr. 18
16:09
Manchester United: Giggs egy évvel hosszabbított - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján közölte, hogy Ryan Giggs meghosszabbította a szerződését, így további egy évig marad a klub játékosa.
febr. 18
16:11
Zalaegerszeg: 2015-ig írt alá a Bőcstől érkező fiatal kapus (She)
A Bőcstől érkező Szabó Ádám a mai napon aláírta 2015. június 30-ig szóló szerződését, így a fiatal kapus immár a Zalaegerszeg játékosának tekinthető – olvasható a kék-fehér klub hivatalos honlapján.
febr. 18
16:13
Labdarúgó NB II: három új játékost is szerződtetett a Diósgyőr (She)
Három szerződést is szignált pénteken Dudás Hunor, a DVTK-t működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója, így Pál Szabolcs és Bogáti Péter mellett Szabó Péter is az NB II-es Diósgyőr labdarúgójának vallhatja magát – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n.
febr. 18
16:15
Öt korábbi Bundesliga-bajnok is a kiesés ellen harcol (Agroinform)
Ki gondolta volna a szezon elején, hogy amíg a Mainz, a Hannover és a Freiburg nemzetközi kupát érő helyekre hajt, addig a Werder Bremen, a Wolfsburg és a Stuttgart a kiesés ellen fog harcolni?
febr. 18
16:27
DVSC: Kulcsár jobban van a műtét után, vasárnaptól újra edzene (She)
Kulcsár Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa ma hazatért Törökországból; jobban van a műtétje után, és akár már vasárnap újra edzene – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 18
16:29
Videoton: Nem gondolkodom azon, hogy távozom - Sebők Zsolt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kapusa, Sebők Zsolt a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta: annak ellenére nem szeretne távozni a csapattól, hogy Mladen Bozsovics érkezése óta második számú kapusként számítanak rá.
febr. 18
16:45
Videó: látványos mozdulattal dobta be a labdát a szaúdi játékos (She)
Ritkán látható módon végezte el a bedobást Abdulmutalib al-Traidi, a szaúdi al-Ittifak labdarúgója. A védő az al-Ittihad elleni kupamérkőzés hosszabbításában egy kézenátfordulást követően hajította csapattársához a labdát. A negyeddöntőt végül 3–1-re az al-Ittifak nyerte meg.
febr. 18
17:03
Tenisz: Jankovics lesz Wozniacki elődöntős ellenfele Dubaiban (She)
Jelena Jankovics lesz az első helyen kiemelt, jövő héttől ismét világelső dán Caroline Wozniacki ellenfele a dubai női tenisztorna elődöntőjében.
febr. 18
17:09
Mourinho kilenc éves hazai veretlensége a tét (Agroinform)
A "Special One" 9 éve hagyta el utoljára vesztesen a hazai stadiont bajnoki mérkőzésen, azóta vendégként lehetetlen legyőzni a portugál mester aktuális csapatát!
febr. 18
17:21
Európa-liga: az UEFA kizárással fenyegette a Twentét az orosz télben (She)
A holland bajnok Twente elnöke felháborodását fejezte ki amiatt, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékesei megfenyegették klubját: kizárják az Európa-ligából, ha a rendkívül hideg időjárásra hivatkozva nem játssza le mérkőzését a Rubin Kazany ellen. A csütörtöki moszkvai meccs a Twente 2–0-s győzelmét hozta.
febr. 18
17:27
Giggs 2012-ig hosszabbított (Agroinform)
A Manchester United ikonja 1991 márciusában debütált Sir Alex Ferguson csapatában, ősszel már a 21(!) idényét kezdi az Old Traffordon.
febr. 18
17:39
Profi ökölvívás: Saúl Álvarez viheti hazai Manny Pacquiao vb-övét (She)
A WBC elfogadta a Golden Boy Promotion kérését, így a Saúl Álvarez–Matthew Hatton összecsapáson gazdára talál a Manny Pacquiao által hátrahagyott nagyváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki cím.
febr. 18
17:45
Könnyednek tűnő feladatok előtt az olasz nagycsapatok (Agroinform)
Mivel elkerülik egymást az élmezőny tagjai, majdnem minden meccsen egyértelműnek tűnik a papírforma, várjuk a meglepetéseket.
febr. 18
17:47
Egy Bentleyvel a jégen döntött sebességrekordot a ralibajnok (Agroinform)
Szinte hihetetlen, mégis igaz: Juha Kankkunen 330 km/órával hasított a jégen egy Bentley kabrióval - ez pedig természetesen új világrekord.
febr. 18
18:15
Profi ökölvívás: Saúl Álvarez viheti haza Manny Pacquiao vb-övét (She)
A WBC elfogadta a Golden Boy Promotion kérését, így a Saúl Álvarez–Matthew Hatton összecsapáson gazdára talál a Manny Pacquiao által hátrahagyott nagyváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki cím.
febr. 18
18:17
Bolton: súlyos sérülése után már nem játszhat a védő a szezonban (She)
A Wigan Athletic elleni hétközi FA-kupa-mérkőzésen súlyos sérülést szenvedő Sam Ricketts már nem léphet pályára ebben az idényben. A Bolton Wanderers walesi válogatott védője a vizsgálatok szerint Achilles-ín-szakadást szenvedett, így legalább hathónapos kihagyásra számíthat.
febr. 18
18:19
Paks: Kis Károly szervezett játékot és jó eredményt ígér a Videoton ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta: a hétvégi, Videoton elleni Ligakupa-mérkőzésnek egyértelműen a fehérváriak az esélyesei, de ha csapata a maximumot nyújtja, akkor képes lehet a jó eredményre.
febr. 18
18:21
Tenisz: Söderling és Cilic is elődöntőbe jutott Marseille-ben (She)
A svéd Robin Söderling és a horvát Marin Cilic is bejutott a marseille-i férfi tenisztorna elődöntőjébe, miután mindketten kétszettes győzelmet arattak a negyeddöntőben. Söderling a Jürgen Melzer–Dmitrij Turszunov, míg Cilic a Jo-Wilfried Tsonga–Mihail Juzsnij párharc győztesével mérkőzik meg a legjobb négy között.
febr. 18
18:21
Kubica megkezdte a fizioterápiát (Agroinform)
Két nappal harmadik operációja után megkezdte a rehabilitációt Robert Kubica, a Renault ralibalesetet szenvedett lengyel pilótája.
febr. 18
18:33
Videó: Lipcsei Péter szerint Simon Tibor szavai még most is sokat érnek (She)
Féléve kezdte meg edzői pályafutását a Ferencváros második csapatnál Lipcsei Péter. A korábbi kiváló középpályás örül, hogy fiatalokkal dolgozhat, ám mégis nehéz 20-22 játékos fejével gondolkodni. Az ötvennyolcszoros válogatott játékos az NSO Tv-nek mesélt az FTC II jelenéről és jövőjéről.
febr. 18
18:57
Söderling elődöntős Marseille-ben (Agroinform)
Robin Söderling elődöntős Marseille-ben, Szvetlana Kuznyecova a nyolc között Dubajban.
febr. 18
19:27
Bajnokok Ligája: soha nem lehetett még ilyen drágán bejutni a fináléra (She)
Komoly visszhangot váltott ki a nemzetközi sajtóban, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) minden eddiginél drágább jegyeket állapított meg a Bajnokok Ligája aktuális szezonjának fináléjára. A május 28-i, londoni Wembleyben rendezendő döntőre semleges szurkolóként 176 fontért (54 500 forint) lehet hozzájutni a legolcsóbb jegyhez.

Keresés