2011. február 25. péntek

febr. 25
0:12
Európa-liga: Fred Rutten Dzsudzsák Balázs megérzését dicsérte (She)
Fred Rutten, a PSV vezetőedzője szerint Dzsudzsák Balázs olyan játékos, akinek remek megérzései vannak. Mint ismert, a magyar játékos szemfüles góllal vette be a Lille kapuját a hollandok 3–1-es győzelmével (és továbbjutásával) végződő Európa-liga-mérkőzésen.
febr. 25
0:30
Európa-liga: Megkérdeztem a bírót, hogy elrúghatom-e, ő rábólintott - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, óriási elégtételt érez, hogy a PSV kiejtette a francia bajnokság listavezetőjét, a Lille-t az Európa-ligából. Szemfüles gólja előtt pedig már akkor is a kapust nézte, amikor letette a labdát.
febr. 25
1:42
Tenisz: Arn Gréta számára véget ért az acapulcói verseny (She)
Arn Gréta három játszmában vereséget szenvedett a svéd Johanna Larssontól az acapulcói WTA-torna negyeddöntőjében.
febr. 25
6:48
NFL: Soliai tavalyi fizetésének 25-szörösét keresheti a franchise taggel (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins Paul Soliaira franchise taget helyezett el, így a védő akár huszonötszörösét is keresheti előző szezonbeli fizetésének.
febr. 25
6:51
Inter: beütött a Kraft (Behaviour)
Komoly előnyt egyedül a Chelsea szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcok első szakaszában. Ugyanakkor kedvező helyzetben vannak azok az együttesek is, amelyek idegenben tudtak győzni: a londoni kékeken kívül a Tottenham, a Sahtyor és a Bayern hajtotta végre ezt a bravúrt.
febr. 25
6:53
NB I: megint játszanak (Behaviour)
Ma két mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A bajnokság 87 nap szünet után folytatódik. A téli szünetben a Vasas új befektetőt talált, a Ferencváros elveszítette tulajdonosát.
febr. 25
7:06
NHL: nyert a címvédő, a keleti és a nyugati első, kikapott a Detroit (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Philadelphia Flyers hazai pályán nyert hosszabbítás után 4–3-ra a divízióbeli rivális New York Islanders ellen. A feljövőben lévő címvédő, a Chicago Blackhawks a Nashville Predators otthonában győzött, míg a Dallas Stars a Detroit Red Wingset lepte meg idegenben.
febr. 25
7:09
Hetedszerre sem sikerült (Behaviour)
Továbbra is első győzelmére vár a Real Madrid az Olympique Lyon ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntő első felvonásán a két együttes Franciaországban 1-1-es döntetlent játszott egymással, ami mindenképpen a spanyoloknak kedvezőbb.
febr. 25
7:24
Jégkorong: a következő idényben sem rendeznek Bajnokok Ligáját (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) és az élklubok nem tudtak megállapodni a Bajnokok Ligája folytatásáról.
febr. 25
7:26
NBA: idegenben szenvedett vereséget a Miami és a Boston is (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának 118. játéknapján, péntekre virradóra mindössze két találkozót rendeztek. A Chicago Bulls hazai pályán verte meg négy ponttal a Miami Heatet, míg a Denver Nuggets szintén otthon oktatta, és győzte le 89–75-re a Boston Celticset.
febr. 25
7:42
Arn számára véget ért az acapulcói verseny (She)
Arn Gréta három játszmában vereséget szenvedett a svéd Johanna Larssontól az acapulcói WTA-torna negyeddöntőjében.
febr. 25
8:00
Libertadores-kupa: argentin csapatok estéje, kikapott a Gremio (She)
Az első számú dél-amerikai labdarúgó-sorozat, a Libertadores-kupa legutóbbi játéknapján mindkét pályára lépő argentin együttes begyűjtötte a három pontot hazai pályán. Az Argentinos Juniors a mexikói Américát verte meg 3–1-re, míg az Independiente az uruguayi Penarolnál volt jobb (3–0). Mindkét argentin együttes vezeti a csoportját, igaz, amíg az Argentinos Juniors két teljes forduló után teszi…
febr. 25
9:12
Öttusa-vk: döntőben a magyar női indulók a Palm Springs-i versenyen (She)
Mindkét magyar induló bejutott a döntőbe a Palm Springs-i öttusa világkupa női versenyében.
febr. 25
9:14
Arsenal: Fabregas játszana a döntőben, de Wenger nem engedi (She)
Cesc Fabregas, az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgója sérülés miatt valószínűleg kihagyja csapata Birmingham elleni Ligakupa-fináléját, de a spanyol középpályás nem adja fel a reményt, hogy mégis pályára léphet vasárnap a Wembleyben.
febr. 25
9:21
Marta csodagólja a Juventus ellen - videó (Agroinform)
A női focisták is képesek látványos játékra, és bár tempóban és intenzitásban elmaradnak a fiúktól, csodagólok náluk is léteznek.
febr. 25
9:23
Arn a negyeddöntőben búcsúzott Acapulcóban (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt Arn Gréta három játszmában kikapott a svéd Johanna Larssontól magyar idő szerint péntekre virradóra az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyének negyeddöntőjében
febr. 25
9:30
Tenisz: Juan Martín del Potro tovább remekel Delray Beachen (She)
A hosszú sérülése után egyre jobb formába lendülő Juan Martín del Potro továbbra is remekül szerepel a Delray Beachen zajló férfi tenisztornán. Az argentin teniszező a legutóbbi körben az orosz Tejmuraz Gabasvilit győzte le 6:1, 6:1-re. Del Potro az első két találkozóján mindössze hét gémet veszített el.
febr. 25
9:33
Dzsudzsák gólja is kellett a továbbjutáshoz (Metropol)
Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, valamint gólpasszt adott, csapata, a PSV Eindhoven pedig hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Lille együttesét, így 5-3-as összesítéssel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa Ligában. Juhászék és Hajnalék is kettős vereséggel búcsúztak, Gulácsi Péter csapata, a Liverpool továbbjutott.
febr. 25
9:39
Kikapott a Miami és a Boston is (Agroinform)
A keleti főcsoport két sztárcsapata, a Boston Celtics és a Miami Heat is idegegenben szenvedett vereséget az NBA legutóbbi játéknapján.
febr. 25
9:48
Férfi kosárlabda: a zalaiaknak már nem kell pontlevonástól tartaniuk (She)
Mint ismeretes, a Zalaegerszeg férfi kosárlabdacsapata nehéz helyzetbe került, két korábbi játékosa ugyanis feljelentette az egyesületet, amely egyébként is jelentős anyagi gondokkal küzd. Amint arról beszámoltunk, a klubnál időközben új szponzorok jelentkeztek, így a zalaiaknak már nem kell tartaniuk pontlevonástól.
febr. 25
9:50
MotoGP: Talmácsi Gábor ötven százalék esélyt lát a folytatásra (She)
Még mindig nincs csapata Talmácsi Gábornak; a magyar versenyző, aki tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szerepelt, azt mondta az MTI-nek, megítélése szerint még van lehetősége arra, hogy induljon a március végén kezdődő vb-sorozatban.
febr. 25
10:06
Videó: zseniális gólt lőhetett volna saját térfeléről a brazil játékos, ha... (She)
...nincs nagy pechje, ugyanis a labda korábban esett le a kelleténél, így a kapu fölé pattant. Az eset a Junior Baranquilla–Gremio (2–1) labdarúgó Libertadores-kupa mérkőzésen történt a vendégek védőjével, Rodolfóval.
febr. 25
10:09
Talmácsi: kétséges a folytatás (Metropol)
Még mindig nincs csapata Talmácsi Gábornak; a magyar versenyző, aki tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szerepelt, azt mondta, ötven-ötven százalék az esélye arra, hogy az idén indulni tudjon a világbajnokságon és arra is, hogy nem.
febr. 25
10:15
Ötven százalék az esély a folytatásra - Talmácsi (Agroinform)
A magyar versenyző szerint még van lehetősége arra, hogy induljon a március végén kezdődő vb-sorozatban.
febr. 25
10:24
Női vízilabda: Bene feje vérzett, az Eger óvott, újrajátszást akarnak (She)
A ZF-Eger női együttese megóvta a február 19-én lejátszott Dunaújváros–Eger (10–9) találkozót.
febr. 25
10:26
DVSC: kérdésessé vált a Paks elleni bajnoki holnapi megrendezése (She)
Debrecenben egész éjjel havazott. A klub tájékoztatása szerint ez önmagában még nem okozna gondot, de az erős fagy miatt balesetveszélyessé vált a játéktér, kérdéses, hogy meg tudják-e rendezni a holnapi, Paks elleni bajnokit.
febr. 25
10:28
Labdarúgó NB I: a debreceniek szerint a teljes forduló elmaradhat (She)
Amint arról már beszámoltunk, a fagy miatt kérdésessé vált a szombati Debreceni VSC–Paksi FC mérkőzés megrendezése, de a debreceniek honlapja szerint akár a teljes forduló is elmaradhat.
febr. 25
10:42
Labdarúgó NB I: a DVSC mellett a Szolnok is halasztást kért (She)
Amint arról beszámoltunk, Debrecenben a pálya alkalmatlansága miatt elmaradhat a holnapi Debreceni VSC–Paksi FC mérkőzés. A debreceniek szerint akár a teljes forduló is csúszhat, de információink szerint a DVSC mellett csak a Szolnok kért halasztást.
febr. 25
10:44
Fallabda: Krajcsák Márk rekordot állíthat be a hétvégi ob-n (She)
Krajcsák Márk sorozatban nyolcadik elsőségét szerezheti meg a hétvégén sorra kerülő fallabda országos bajnokságon, ezzel beállíthatja Török András rekordját.
febr. 25
10:51
A síugró legenda is ülhetett volna Kubica mellett (Agroinform)
A síugró legenda, Adam Malysz is kipróbálta volna a ralizást honfitársa, Robert Kubica mellett, de erre már aligha lesz módja.
febr. 25
11:00
Maradt a megyei MLSZ-igazgatók fele (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) strukturális átalakításának első fázisa, a megyei szövetségek jogi és szervezeti integrációja sikeresen lezajlott - mondta Roskó Zoltán operatív igazgató.
febr. 25
11:03
Százezer forintért kelt el Overdose patkója (Behaviour)
Az elmúlt napokban zárult az az aukció, amit a világ legnagyobb internetes árverési honlapja, az E-bay német oldalán tartottak.
febr. 25
11:18
Lósport: mintegy százezer forintot ért Overdose egyik patkója (She)
Lezárult az az aukció, amit a világ legnagyobb internetes árverési honlapja német oldalán tartottak Overdose patkója apropóján. Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, még tavaly ajándékozta lova egyik patkóját az egyik német galopp-portálnak, amikor a ló a Berlin melletti hoppegarteni tréningtelepen tartózkodott rehabilitáción, ez a portál pedig jótékonysági árverésre bocsátotta,…
febr. 25
11:21
MLSZ: az új megyei igazgatók fele régi (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) strukturális átalakításának első fázisa, a megyei szövetségek jogi és szervezeti integrációja sikeresen lezajlott - mondta Roskó Zoltán operatív igazgató.
febr. 25
11:27
Tanári tavasz előtt a Kaposvár (Agroinform)
A klub történetének legjobb fél szezonja után a harmadik helyről várja az NB I tavaszi rajtját a Kaposvár.
febr. 25
11:29
A női síugrás jövője a tét (Agroinform)
A korábbi napok edzései után pénteken a síugrók már versenykörülmények között is bemutatkoznak az oslói északi sí-világbajnokságon.
febr. 25
11:36
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: Huszár már a következő szezonra készül (She)
Elégedett az idei szezonban elért eredményekkel Huszár Erika, aki a rövid pályás gyorskorcsolyázók múlt vasárnap, Drezdában véget ért világkupa-sorozatában – legjobb magyarként – 500 méteren összetettben hetedik lett.
febr. 25
11:38
Videó: a Miami Heat sztárja csúnyán rászedte a bírót a chicagói meccsen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a Miami Heat 93–89-re kikapott a Chicago Bulls otthonában. A floridaiak játékosa, Chris Bosh a második negyedben ötpontos vezetésnél Carlos Boozerrel szemben védekezett, majd hirtelen a földre került. Elsőre szabálytalanságnak tűnt az eset, azonban a visszajátszáson látszik, hogy a Bikák kosarasa hozzá sem ért Boshhoz, aki csak…
febr. 25
11:54
Zalaegerszeg: már 2000 jegyet eladtak a Haladás elleni derbire (She)
A ZTE labdarúgócsapatának vezetői a fagyos idő ellenére úgy készülnek, hogy holnap megrendezik a Haladás elleni nyugat-magyarországi derbit. A mérkőzés iránt nagy az érdeklődés, már kétezer jegy elkelt.
febr. 25
11:56
Férfi vízilabda: anyagi nehézségek miatt csúsznak a fizetések Szentesen (She)
A férfi ob I-ben 11. helyen álló Szentes sem maradt ki az anyagi nehézségekkel küzdő csapatok sorából. Tóth László edző és pólósai nem kapták meg a februárban esedékes januári fizetést, s minden bizonnyal márciusban is csak egy részét utalják az elmaradásnak.
febr. 25
12:03
A DVSC és a Szolnok is mérkőzésének halasztását kérte (Agroinform)
Debrecenben a legnagyobb problémát nem az erős havazás okozza, hanem az erős fagy miatt balesetveszélyessé vált pálya.
febr. 25
12:12
Férfi kosárlabda: hétfőig lehet pályázni az MK négyes döntő rendezésére (She)
Ismét pályázat és licitálás útján dől el, hol rendezik a férfi Magyar Kupa négyes döntőjét.
febr. 25
12:39
Janne Ahonen mentális gondjai (Agroinform)
Nincs túl jó hangulatban a finn síugró, Janne Ahonen, aki mentális gondokra panaszkodik a normálsánc versenye előtt.
febr. 25
12:48
Euro 2012: Platini figyelmeztette a szerbeket, még egy hiba kizárással jár (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke találkozott Borisz Tadics szerb köztársasági elnökkel, és a megbeszélésen az UEFA első embere leszögezte, ha a szerb szurkolók az Eb-selejtezők során még egyszer erőszakos viselkedéssel hívják fel magukra a figyelmet, akkor a válogatottat kizárják a sorozatból – adta hírül Tadics sajtóirodája.
febr. 25
12:50
Ferencváros: Kubatov Gábor lett a klub új elnöke – hivatalos (She)
Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója lett a Ferencvárosi Torna Club új elnöke – ezt a mai elnökségi ülés utáni sajtótájékoztatón jelentették be hivatalosan.
febr. 25
12:52
Női kézilabda: Bulath Anita Veszprémben folytatja pályafutását (She)
Bulath Anita, a Debreceni VSC-Korvex kézilabdázója a handball.hu sportági portálnak adott interjújában elárulta, szóban megegyezett a Veszprémmel, így a következő szezontól a dunántúli csapatban folytatja pályafutását.
febr. 25
12:54
Videó: akár az All-Star-gálán is nyerhetett volna ez az amatőr kosaras (She)
Ritkán látható zsákolást hajtott végre egy amerikai amatőr kosárlabdázó. A felvételen látható játékos a pálya széléről indulva átugrotta edzőjét, akinek kezéből kivette a labdát, majd a gyűrűbe húzta. A 2011-es NBA All-Star-hétvégén rendezett zsákolóversenyt a Los Angeles Clippers újonca, Blake Griffin nyerte meg, miután a Baron Davistől kapott átadást úgy zsákolta be, hogy közben átugrott egy…
febr. 25
12:56
Sporttörténet: a Puskás-féle Honvéd is a Marca legendás klubjai közt (She)
A spanyol Marca napilap honlapján hosszabb írás jelent meg a Budapesti Honvéd 1950-es évekbeli, legendás labdarúgócsapatáról, amelyben olyan nagyszerű futballisták játszottak, mint Grosics Gyula, Bozsik József, Kocsis Sándor, Puskás Ferenc vagy Czibor Zoltán – ők mindannyian tagjai voltak az Aranycsapatnak nevezett magyar válogatottnak.
febr. 25
12:57
Tavaszi jóslatok az NB I nyitányára (Agroinform)
Esélylatolgatás arról, hogy ki esik ki, és kié lesz a korona májusban.
febr. 25
13:06
Ferencváros: Kubatov Gábor lett a klub új elnöke - hivatalos (She)
Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója lett a Ferencvárosi Torna Club új elnöke – ezt a mai elnökségi ülés utáni sajtótájékoztatón jelentették be hivatalosan.

Keresés