2011. február 8. kedd

febr. 8
0:33
Tenisz: Kirilenko és Peng Su-aj is győzelemmel nyitott Pattayában (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Marija Kirlenko és a hatodik helyen rangsorolt kínai Peng Su-aj is sikerrel vette a pattayai női tenisztorna első fordulóját, és győzelmükkel továbbjutottak a második fordulóba. A továbbjutásért az orosz teniszezőnek kellett jobban megszenvedni, Kirilenko három játszmában győzte le az olasz Alberta Briantit.
febr. 8
0:51
Haladás: Tóthot és Guzmicsot is kórházban kellett ellátni sérülése miatt (She)
A szombat déli, Újpest elleni edzőmeccset követően a Haladás két labdarúgója, Tóth Péter és Guzmics Richárd is a szombathelyi kórház sürgősségi osztályán kötött ki, előbbinek a szeme, utóbbinak a feje sérült meg – tudósít róla a vasnepe.hu regionális portál.
febr. 8
6:42
Fél évszázados rekordot döntött meg a Barca (Behaviour)
Először kapott ki az angol labdarúgó-bajnokságban a Manchester United: legyőzője a Wolverhampton volt. Meglepetés a javából - ám nem az egyetlen. Váratlanabbnál váratlanabb eredmények születtek Európa-szerte. Körkép Anglia, Németország, Itália és Spanyolország érintésével.
febr. 8
6:44
Ünnepi játékok a hóban (Behaviour)
"Ünnepi játékok a hóban - természetesen bajor módra", ez a mottója a garmisch-partenkircheni alpesi sívilágbajnokságnak, amely tegnap látványos megnyitóval kezdődött, és február 20-ig tart. Az összes címvédő itt van, ami garancia a színvonalas, látványos versenyekre.
febr. 8
6:46
Kubica: egy év kihagyás! (Behaviour)
Robert Kubica még mindig reménykedhet abban, hogy folytathatja az F1-es pályafutását. A vasárnap súlyos sérülést szenvedő, és több mint hét órás műtéten áteső lengyel pilótának egy évet minimum ki kell hagynia, ám azt csak hosszú idő eltelte után lehet majd megmondani, hogy a megmentett jobb keze alkalmas lesz-e az autóversenyzésre.
febr. 8
8:03
Alpesi sí: első alkalommal osztanak pénzdíjakat világbajnokságon (She)
Az alpesisí-világbajnokságok történetében először a Németországban kedden rajtoló eseményen fordul elő az, hogy az első hat helyezett pénzdíjban is részesül.
febr. 8
8:21
Nyíregyháza: szerződést kap a Pápáról érkezett 23 éves csatár (She)
Meggyőzte a Nyíregyháza Spartacus szakmai stábját Germán Tamás, így a másodosztály Keleti csoportjának éllovasa szerződést ajánl a 23 éves, legutóbb pápai színekben szereplő támadónak.
febr. 8
8:39
Ki helyettesítheti Kubicát? (Infostart)
Robert Kubica vasárnapi ralibalesete után orvosai azt mondják, egy év is kellhet, amíg a lengyel versenyző újra teljes értékűen használni tudja kezét. A Lotus-Renault istálló már keresi azt a pilótát, aki a 2011-es szezonban pótolhatná a lengyel klasszist.
febr. 8
8:39
Tenisz: Blake és Hewitt is győzelemmel kezdett a San José-i tornán (She)
Jame Blake és a hetedik helyen kiemelt Lleyton Hewitt is két szettben nyert a San Joséban zajló tenisztorna első fordulójában.
febr. 8
8:57
Tenisz: Blake és Hewitt is győzelemmel kezdett a San Joséban (She)
Jame Blake és a hetedik helyen kiemelt Lleyton Hewitt is két szettben nyert a San Joséban zajló tenisztorna első fordulójában.
febr. 8
8:57
Schladming a vb lázában ég (Metropol)
Stájerország legnagyobb összefüggő síterepén már 2013-ra készülnek. Fűtött bőrkárpitos ülőfelvonó, 8 személyes gondolák, éjszakai szánkózás!
febr. 8
8:59
A föld alatt bringáztak (Metropol)
Egy bányában kerékpározni, ráadásul versenyezni szokatlan, extrém esemény. Kőbányán több mint félezren pattantak kerékpárra, óvodáskorú versenyzőktől egész a profikig.
febr. 8
9:15
Felkészülés: jönnek az oroszok, Telkiben táborozik a Lokomotiv (She)
Edzőtáborba érkezik hazánkba a Lokomotiv Moszkva. Az orosz élvonalban szereplő csapat előtt a Szpartak Moszkva is Telkiben készült december elején.
febr. 8
9:18
Az idei Super Bowl is nézettségi rekordot döntött (Agroinform)
A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért Super Bowl volt minden idők legnézettebb televíziós műsora az Egyesült Államokban.
febr. 8
9:33
KTE: Némedinek azután kellett mennie, hogy szóvá tette a fizetéselmaradást (She)
Mint ismeretes, a csapatkapitány Némedi Norberttel két héttel ezelőtt bontott szerződést a Kecskeméti TE-Ereco labdarúgócsapata, – a védő azóta már aláírt Szolnokon – Tomiszlav Szivics vezetőedző a Nemzeti Sportnak az okokról beszélt.
febr. 8
9:33
Nézettségi rekordot döntött a Super Bowl (Metropol)
A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért Super Bowl, azaz a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője volt minden idők legnézettebb televíziós műsora az Egyesült Államokban.
febr. 8
9:36
Edzőváltás a Racing Santandernél (Agroinform)
A gyenge szereplés miatt hétfő este menesztették Miguel Ángel Portugalt, a spanyol Racing Santander vezetőedzőjét.
febr. 8
9:51
Nézettségi rekordot döntött a Super Bowl (Infostart)
A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért Super Bowl, azaz a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője volt minden idők legnézettebb televíziós műsora az Egyesült Államokban.
febr. 8
9:51
FTC: Heinz jobban van, ma vagy holnap már újra edzene (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója, Marek Heinz az ftc.hu-nak adott interjúban elmondta, jobban érzi magát, és akár már kedden vagy szerdán újra részt venne az edzéseken. Mint arról korábban beszámoltunk, a cseh játékos lebetegedett, és tegnap kihagyta a Slaven Belupo ellen 1–0-ra megnyert nemzetközi felkészülési mérkőzést.
febr. 8
9:53
Pápa: Az idény eleji frissesség még hiányzik belőlünk - Bíró (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékosa, Bíró Péter a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, hogy az idény eleji frissesség még hiányzik a csapatból, azonban a megfelelő terhelést megkapták.
febr. 8
9:55
Lyon: Hugo Lloris tud a Manchester United érdeklődéséről (She)
A francia labdarúgó-válogatott és az Olympique Lyon kapusa, Hugo Lloris elismerte, hogy hallott már a Manchester United érdeklődéséről, de válaszában nem tért ki arra, mennyi esélyt lát egy esetleges angliai szerződésre.
febr. 8
10:30
Toronto - Atlanta? Gólzápor! (Agroinform)
A két együttes meccsein átlagban tíz gól születik az idényben, most sem sokkal maradtak el ettől. A Vancouver hatodszor nyert.
febr. 8
10:32
Első alkalommal osztanak pénzdíjakat (Agroinform)
Az alpesi sí-világbajnokságok történetében először a Németországban ma rajtoló eseményen fordul elő az, hogy az első hat helyezett pénzdíjban is részesül.
febr. 8
11:03
Birkózás: Módos Péter vállműtét és körülbelül féléves pihenő előtt (She)
Vállizomszakadás miatt operálni kell Módos Pétert, a világ 55 kg-os kötöttfogású mezőnyének egyik legígéretesebb tagját – adta hírül a Magyar Birkózószövetség. A szigetvári sportoló három hónap kihagyásra kényszerül, ezért természetesen nem indulhat sem a szombathelyi Magyar Arany Nagydíjon, sem a március 29-én kezdődő dortmundi Európa-bajnokságon, ahova azért így is teljes csapat utazik.
febr. 8
11:21
Válogatott: dubai játékvezetői négyes dirigál a holnapi meccsen (She)
Helyi játékvezetői hármas dirigál majd holnap a Dubaiban megrendezendő Magyarország–Azerbajdzsán válogatott labdarúgó-mérkőzésen.
febr. 8
11:23
Formula-1: a Hispania megmutatta az első képeket az F111-eséről (She)
A Formula–1-ben tavaly bemutatkozó Hispania-istálló közzétette az első képeket a 2011-es versenyautójáról. A gárda a legutóbbi szürke festését fehér-pirosra cserélte le, s előfordulhat, hogy nem kell az idény előtti utolsó közös tesztig várni a bemutatására, hanem már Barcelonában aszfaltra gurulhat.
febr. 8
11:24
Botlott a Boston a Bobcats ellen (Agroinform)
Carmelo Anthony 50 pontot dobott, mégis kikapott a Denver. A Cleveland már 25 vereségnél jár sorozatban. Ray Allen csúcsközelben.
febr. 8
11:39
Zidane életműdíjat kapott - nézze meg, hogy miért! (Infostart)
Életműdíjat vehetett át hétfő este Zinedine Zidane a Laureus Sportakadémia gáláján, Abu-Dzabiban. Ennek alkalmából felelevenítjük a világbajnok és aranylabdás futballista pályafutásának legfontosabb pillanatait.
febr. 8
11:39
Videó: az ír Rooney elképesztő ügyetlenkedése az üres kapu előtt (She)
A labdarúgó Skót Kupában az élvonalbeli Inverness 5–1-re legyőzte otthon a másodosztályú Greenock Mortont a hétvégén. A hazaiak ír támadója, Adam Rooney kétszer is betalált, ám mesterhármast is szerezhetett volna. Egy jobb oldali beadás után csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, ám olyan szerencsétlenül találta el a labdát, hogy el is botlott benne.
febr. 8
11:41
MTK: Garami szerint a hétfői mérkőzésen látottakra lehet építeni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szakmai igazgatója, Garami József a klub hivatalos honlapjának adott interjúban értékelte a hétfői nemzetközi felkészülési mérkőzést, amelyen 3–2-es vereséget szenvedtek a román élvonalban ötödik helyen álló Gaz Metan Mediastól a törökországi edzőtáborban.
febr. 8
11:43
AC Milan: Az Inter szépen gyűjti a pontokat, de mi vezetünk - Allegri (She)
Az AC Milan a legutóbbi két alkalommal döntetlent játszott a Serie A-ban – 0–0 a Lazio és 1–1 a Genoa ellen –, de Massimiliano Allegri vezetőedző szerint még mindig az ő csapata a legesélyesebb az olasz labdarúgó-bajnokság megnyerésére.
febr. 8
11:57
Allegri: a Milan még mindig esélyes a bajnioki címre (Infostart)
Továbbra is favorit az olasz labdarúgó-bajnokságban az AC Milan - legalábbis edzője, Massimiliano Allegri szerint. Meglepő az edző szerénysége, vagy akár kétkedése, mivel csapata az első helyen áll a Serie A-ban.
febr. 8
11:57
Győri ETO: Verebes József szakmai tanácsadóként visszatér a klubhoz (She)
Verebes József visszatér a Győri ETO labdarúgócsapatához, s a jövőben szakmai tanácsadóként dolgozik a klubnál, amelynél feladata elsősorban a fiatal tehetségek felkutatására, illetve a zöld-fehérek öregfiúkcsapatának felkészítésére korlátozódik. A mesteredzőnek az élvonalbeli együttes szakmai munkájába nincs beleszólása.
febr. 8
11:57
Szerepelhet az olasz válogatottban Thiago Motta (Metropol)
Ott lehet az olasz labdarúgó-válogatottban a németek elleni szerdai mérkőzésen a brazil születésű Thiago Motta, miután hétfőn megérkezett a nemzetközi sportági szövetség (FIFA) erre vonatkozó engedélye.
febr. 8
11:59
Internazionale: A következő két mérkőzés sorsdöntő lehet - Sneijder (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Internazionale középpályása, Wesley Sneijder a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúban elmondta, ha megnyerik a vasárnapi Juventus elleni rangadót, illetve a 17. fordulóból elhalasztott Fiorentina elleni mérkőzést, akkor bajnokok lehetnek.
febr. 8
12:15
Formula-1: Kubica öt-hat hónap múlva újra versenyezni fog - Briatore (She)
Flavio Briatore, a Renault egykori csapatfőnöke úgy véli, Robert Kubica akár már a nyáron visszatérhet a Formula–1-be. Az olasz szakember azután mondta ezt, hogy hétfőn meglátogatta a vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedő lengyelt a Pietra Ligure-i kórházban.
febr. 8
12:33
Győri ETO: Verebes József szaktanácsadóként visszatér a klubhoz (She)
Verebes József visszatér a Győri ETO labdarúgócsapatához, s a jövőben szaktanácsadóként dolgozik a klubnál, amelynél a feladata a fiatal tehetségek felkutatása, illetve a zöld-fehérek öregfiúk-csapatának felkészítése lesz. A mesteredzőnek az élvonalbeli együttes szakmai munkájába nincs beleszólása.
febr. 8
12:51
Juventus: kétséges Marchisio játéka az Internazionale ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Juventus középpályása, Claudio Marchisio a múlt szombaton a Cagliari ellen idegenben megnyert bajnokin (3–1) szedett össze kisebb izomsérülést, amelynek következtében kihagyhatja a vasárnapi, Internazionale elleni bajnokit – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 8
12:53
Kerékpár: Contador benyújtotta a fellebbezését, Guardiola is támogatja (She)
Benyújtotta a spanyol szövetséghez az egyéves eltiltása elleni fellebbezését Alberto Contador, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny háromszoros (?) bajnoka. Pep Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatának edzője támogatja a versenyzőt.
febr. 8
12:54
Thiago Motta akár már szerdán debütálhat a válogatottban (Agroinform)
Ott lehet az olasz labdarúgó-válogatottban a németek elleni szerdai mérkőzésen a brazil születésű Thiago Motta.
febr. 8
12:55
Férfi vízilabda Euroliga: az erősebbik csoportba került a Vasas (She)
A Vasas nyolc közé jutott férfi vízilabdacsapata az erősebbik négyes csoportba került az Euroliga negyeddöntőjében a keddi római sorsoláson: a magyar bajnok a körmérkőzéses folytatásban a címvédő olasz Pro Reccóval, illetve két roppant erős horvát együttessel, a Mladost Zagrebbel és a Primorje Rijekával találkozik majd.
febr. 8
13:09
Verebes József visszatért az ETÓ-hoz (Infostart)
Verebes József mesteredző visszatért egykori sikerei színhelyére, s a Győri ETO FC szaktanácsadója lett.
febr. 8
13:09
Zenit: Husztiék csak kölcsönjátékosokkal tudnak kiállni a Sparta ellen (She)
Huszti Szabolcs alkalmi csapattársakat kap a Zenit mai spanyolországi felkészülési mérkőzésére, a Sparta Praha elleni találkozón ugyanis a keret nagy része nem vehet részt, mert hazája válogatottjában szerepel. A Marbella-kupa szervezőitől kapott külön engedélynek köszönhetően öt plovdivi játékos léphet pályára az oroszoknál.
febr. 8
13:09
A Győri ETO FC szaktanácsadója lett Verebes (Metropol)
Verebes József mesteredző visszatért egykori sikerei színhelyére, s a Győri ETO FC szaktanácsadója lett.
febr. 8
13:12
A Mágus megint Győrben varázsol - Verebes az új szaktanácsadó (Agroinform)
Verebes József mesteredző visszatért egykori sikerei színhelyére, s a Győri ETO FC szaktanácsadója lett.
febr. 8
14:03
Fabregasra hajt a Chelsea (Infostart)
Egy újabb rivális sztárjátékosát csábítaná el a Chelsea: a bajnoki címvédő együttes az Arsenal vezérével, Francesc Fabregasszal erősítene a nyáron.
febr. 8
14:03
A Vasas az erősebbik négyes tagjaként pólózhat az Euroligában (Metropol)
A Vasas nyolc közé jutott férfi vízilabdacsapata a nehezebbik négyes csoportba került az Euroligában a keddi római sorsoláson: a magyar bajnok a körmérkőzéses folytatásban a címvédő olasz Pro Reccóval, s két roppant erős horvát együttessel, a Mladost Zagrebbel és a Primorje Rijekával találkozik. A LEN Kupában elődöntős Honvéd a döntős szereplésért a görög Panioniosszal vív meg.
febr. 8
14:24
Kabátnak orvosra volt szüksége, de már a csapattal edz (Agroinform)
A Loki csatárának begyulladt a bölcsességfoga, és szájsebészhez kellett mennie a csapat törökországi edzőtáborából.
febr. 8
14:39
Videó: amerikaifutball-játékosnak képzelte magát a fiatal labdarúgó (She)
Azonnal kiállította a játékvezető azt a játékost, aki kíméletlenül letarolta ellenfelét a St. Margarets–Saddleback Valley Christian angol középiskolai labdarúgó-mérkőzésen. A felvételen fehér mezben látható fiatal futballista a labdát akarta elfejelni, amikor sötét mezes ellenfele brutális belépője után a földre zuhant.
febr. 8
14:41
Barcelona: Messi nem minden idők legjobbja, még nem - Platini (She)
Egy csillogó csapat gyémántjának nevezte Lionel Messit Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke. A francia sportvezető, aki játékosként egyedülálló módon egymás után háromszor érdemelte ki az Aranylabdát, a katalán Mundo Deportivónak nyilatkozva arról is beszélt, hogy az argentin válogatott futballista kimagasló teljesítményéhez és eredményes játékához a barcelonai…

Keresés