2011. február 13. vasárnap

febr. 13
0:15
Primera División: a Sevilla fordulatos meccsen kikapott a Racingtól (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) a Racing Santander izgalmas, fordulatos találkozón egy góllal megverte hazai pályán a Sevillát.
febr. 13
0:19
Profi ökölvívás: Arthur Abraham meccse sérülés miatt szakadt félbe (She)
Nem sikerült valami fényesre Arthur Abraham visszatérő mérkőzése a mühlheimi gálán, a Carl Froch elleni vereségét feledtetni kívánó örmény profi ökölvívó mindössze két menetet töltött a ringben horvát ellenfele, Stjepan Bozic ellen, így várhatóan hamarosan újabb meccset iktatnak be Abrahamnak, hogy formába kerüljön a májusi Andre Ward elleni összecsapására.
febr. 13
0:21
Modernkori jobbágyfelszabadítás, avagy...milliomosok játéka (Agroinform)
A Bosman-szabály "felszabadította" a futballistákat, akiket azóta úgy cserélgetnek a nagy klubok, mint halandó ember az alsóneműjét.
febr. 13
1:15
Szörf vagy foci? (Agroinform)
Miss Dél-Karolina a fociról szörfdeszkára váltott, mi meg csak kapkodjuk a fejünket.
febr. 13
2:57
BL: Milliárdok csatája (Blikk)
Budapest – Keddtől folytatódik a gigászok futballcsatája, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben újra eurómilliókért játszanak a világsztárok.
febr. 13
6:51
Jégkorong: Franciaország ellen is kikapott az ifjúsági válogatott (She)
A pénteki Ukrajna elleni hosszabbításos vereséget követően Franciaországtól is kikapott a magyar ifjúsági jégkorong-válogatott a Budapesten zajló Négy Nemzet Tornán.
febr. 13
7:09
NHL: a Los Angeles a harmadik harmadban megverte a Washingtont (She)
A Los Angeles Kings 4–1-re győzött a Capitals ellen Washingtonban az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 117. játéknapján. A fővárosiak az első harmadban vezetést szereztek, de a folytatásban eredménytelenek voltak, így a legutóbbi 13 meccsükből kilencen kettő vagy kevesebb gólt szereztek.
febr. 13
7:11
Leverkusen: az edző szerint Ballack még visszanyerheti régi formáját (She)
Jupp Heynckes, a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, a német válogatottságtól egyre távolodó Michael Ballacknak, a Nationalelf korábbi kapitányának időre van szüksége ahhoz, hogy visszanyerje korábbi formáját.
febr. 13
7:27
Labdarúgás: húsz hónapra tiltottak el egy olasz amatőr játékost (She)
A firenzei amatőr labdarúgócsapat, az Albereta játékosát, Andrea Biondit húsz hónapra tiltották el, mivel megpróbálta lenyomni a sípot a játékvezető torkán kiállítása.
febr. 13
7:45
Férfi kosárlabda: francia-német pályázat a 2015-ös Eb-ért (She)
Közös pályázatot nyújtott be a 2015-ös férfi kosárlabda Európa-bajnokság megrendezéséért a francia és a német szövetség.
febr. 13
8:03
Labdarúgás: a brazilok nyertek, így Argentína nem jutott ki az olimpiára (She)
Argentína hiába verte meg 2–0-ra Kolumbiát, nem jutott ki a 2012-es londoni olimpiára, mivel a brazilok 6–0-ra legyőzték Uruguayt, és megnyerték a dél-amerikai országok U20-as bajnokságát.
febr. 13
8:57
Bayern Mümchen: Rummenigge szerint a klub egyik sztárja sem távozik (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elöljárója határozottan kijelentette, hogy a klub az idény végén sem hajlandó megválni legjobb labdarúgóitól, így Franck Ribérytől, Arjen Robbentől, Bastian Schweinsteigertől és Mario Gomeztől sem.
febr. 13
8:59
Palermo: a válogatottban megsérülő Cassani nem játszhat a Fiorentina ellen (She)
Nem játszhat csapata vasárnapi, Fiorentina elleni bajnokiján Mattia Cassani, a Palermo válogatott hátvédje.
febr. 13
9:33
NB II: a korábbi szolnoki gólvágó a Keleti csoport sereghajtójához kerülhet (She)
Kotula László személyében rutinos csatárral bővülhet a labdarúgó NB II Keleti csoportjának utolsó helyén álló Restart-Ceglédi VSE kerete.
febr. 13
9:51
Kaposvár: döntetlent játszott a Rákóczi az eszéki felkészülési meccsen (She)
A horvát élvonalbeli NK Osijek vendége volt szombaton a Kaposvári Rákóczi együttese, és Sisa Tibor csapata 2–2-es döntetlent játszott idegenben – olvasható a somogyi klub hivatalos honlapján.
febr. 13
9:53
Videó: védhetetlen bombagólok az argentin és a mexikói bajnokságból (She)
Hatalmas találattal egyenlített az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Olimpo a Banfield ellen otthon. A hazaiak középpályása, David Vega egy kipattanó labdát zúdított mintegy 24 méterről az ellenfél kapujába. Az Olimpo végül 2–1-re nyert. Mexikóban a Toluca kiütéses, 5–0-s sikert aratott a Querétaro otthonában. A vendégek második gólja parádés volt, ugyanis Osvaldo González betört a bal…
febr. 13
9:57
Ballack a régi lesz - Jupp Heynckes (Agroinform)
A Bayer Leverkusen vezetőedzője úgy véli, a Nationalelf korábbi kapitányának időre van szüksége, hogy visszanyerje formáját.
febr. 13
10:15
Ez volt a legszebb gólom - Wayne Rooney (Agroinform)
Wayne Rooney saját bevallása szerint (is) élete gólját szerezte szombaton a Manchester City ellen.
febr. 13
10:27
Videó: nem kegyelmezett a kapusnak az argentin és a chilei játékos (She)
Hatalmas bombagóllal egyenlített az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Olimpo a Banfield ellen otthon. A hazaiak középpályása, David Vega egy kipattanó labdát zúdított mintegy 24 méterről az ellenfél kapujába. Az Olimpo végül 2–1-re nyert. Mexikóban a Toluca kiütéses, 5–0-s sikert aratott a Querétaro otthonában. A vendégek második gólja parádés volt, ugyanis a chilei Osvaldo González betört…
febr. 13
10:45
Formula-1: Senna tesztel, de a helyettesítésről le kell mondania (She)
A Formula–1-es Renault-istálló nem változtatott eredeti tervén, és Bruno Sennát ültette be az autóba a jerezi teszt negyedik, utolsó napján. Az egy hete ralibalesetben súlyosan megsérült Robert Kubica helyettesítésére legesélyesebbnek tartott Nick Heidfeld szombaton a nap legjobb idejét autózta, már csak a hivatalos bejelentés választja el attól, hogy ő kezdje meg a 2011-es idényt a 9-es rajtszámú…
febr. 13
10:47
NEC: Babos már nem az első számú kapus, de továbbra is kapitány (She)
Wiljan Vloet, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen vezetőedzője elmondta, beszélt két kapusával, Babos Gáborral és Jasper Cillessennel a kialakult helyzetről. A szakember kijelentette, a magyar játékos marad a csapatkapitány, amikor pályára lép, de szavaiból az vehető ki, hogy már a fiatal futballista a csapat első számú kapusa.
febr. 13
11:21
Cavani különleges góljával tartja a lépést a Milannal a Napoli (Infostart)
Az olasz bajnokság első két helyezettje egyaránt nullára nyert mérkőzéssel teljesítette a hétvégi fordulóra kirótt feladatát. Az AC Milan simán, 4-0-ra nyert a Parma ellen, a Napoli pedig idegenben 2-0-ra verte a Roma együttesét. A góllövőlistát vezető Edinson Cavani két góllal - köztük egy különlegessel - ünnepelte már előre a születésnapját és a Valentin-napot.
febr. 13
11:39
Dzsudzsák Balázs két gyönyörű gólt lőtt a PSV-ben (Infostart)
Dzsudzsák Balázs két gólt szerzett, csapata, a PSV Eindhoven pedig 4-0-ra győzött az AZ Alkmaar otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának rangadóján.
febr. 13
12:03
Mínusz huszonkettőről jött vissza a Charlotte (Agroinform)
Katasztrofális második negyedet produkált a Bobcats, de a nagyszünet után összekapták magukat, és fordítottak Atlantában.
febr. 13
12:15
Így szakadt meg a Barcelona nagy sorozata (Infostart)
A listavezető, címvédő FC Barcelona nagy meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott a Sporting Gijón otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A katalánok a bajnoki szezonban először nem nyerték meg idegenbeli bajnoki mérkőzésüket.
febr. 13
12:15
Atlétika: Iszinbajeva Donyeckben ismét csúcsdöntéssel próbálkozott (She)
Az olimpiai bajnok Jelena Iszinbajeva 4.85 m-rel nyerte meg szombaton a női rúdugrást a legendás Szergej Bubka által szervezett donyecki versenyen.
febr. 13
12:33
Alpesi sí: Elisabeth Görgl második aranyát szerezte a vb-n (She)
A hölgyek lesikló versenyével folytatódott az alpesisí-világbajnokság a németországi Garmisch-Partenkirchenben. Az aranyérmet a szuper-G győztese, az osztrák Elisabeth Görgl szerezte meg az amerikai Lindsey Vonn és a német Maria Riesch előtt. A magyar színeket képviselő Berecz Anna a 33. lett.
febr. 13
13:09
Tenisz: továbbra is marad jelenlegi helyszínén a Roland Garros (She)
Nem költözik el új helyszínre a francia nyílt teniszbajnokság, az év második Grand Slam-tornája.
febr. 13
13:15
Minden rendben a PSV-nél, büszkék lehetünk magunkra - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
A magyar válogatott duplázó balszélsőjét választották az Alkmaar elleni találkozó legjobbjának, a kamera előtt értékelte a meccset.
febr. 13
13:17
Iszinbajeva újra csúcsformában (Agroinform)
A kétszeres olimpiai bajnok rúdugró, Jelena Iszinbajeva 485 cm-rel győzött a Szergej Bubka által szervezett donyecki versenyen.
febr. 13
13:19
Marad a helyén a Roland Garros (Agroinform)
Nem költözik el új helyszínre a francia nyílt teniszbajnokság, az év második Grand Slam-tornája.
febr. 13
14:09
Görglt lesiklásban sem lehetett legyőzni (Agroinform)
Görgl második aranyérmét nyerte az alpesi sí-világbajnokságon, úgy hogy korábban még sosem győzött lesiklóversenyen.
febr. 13
14:27
Fociban nem lesz címvédés, Argentína nem jutott ki (Agroinform)
A legutóbbi két olimpián aranyérmes Argentína nem jutott ki a londoni játékokra, csak harmadik lett a dél-amerikai selejtezőben.
febr. 13
14:39
DVSC: Bódi és Nagy kihagyta a tegnapi edzést, a Steaua a mai ellenfél (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA hivatalos honlapján adta hírül, hogy Nagy Zoltán és Bódi Ádám nem vett részt a csapat tegnapi edzésein, mert kisebb sérülést szenvedtek a Loki Paktakor elleni felkészülési meccsén.
febr. 13
14:41
Labdarúgás: Kassai és Vad is vezet a márciusi Eb-selejtezőkön (She)
Az UEFA Játékvezetői Bizottsága megnevezte a márciusi Európa-bajnoki selejtezők játékvezetőit. Az már biztos, hogy Kassai Viktor és Vad II István is közreműködik egy-egy válogatott mérkőzésen, de az európai szövetség csak a későbbiekben nevezi meg, mely találkozókat jelöli ki a játékvezetők számára. Kassai Viktor munkáját Erős Gábor, Ring György valamint Szabó Zsolt segíti, Vad II István…
febr. 13
14:43
Serie A: Palermóban először nyert a szezonban vendégként a Fiorentina (She)
A Palermo labdarúgócsapata hiába vezetett kétszer is a Fiorentina elleni hazai mérkőzésen, Szinisa Mihajlovics együttese kétszer is egyenlített, majd a jó hajrának köszönhetően a győzelmet (4–2) is megszerezte az olasz bajnokság 25. fordulójában. A firenzeiek első idegenbeli sikerüket könyvelhették el a 2010–2011-es pontvadászatban.
febr. 13
14:45
Bale és Crouch nélkül a Milan ellen (Agroinform)
Jelen állás szerint Gareth Bale és Peter Crouch sem utazik el Milánóba, a keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére. Mindkét játékos hátsérüléssel küzd, Rafael van der Vaart várhatóan teljesen rendbe jön.
febr. 13
14:57
Cselgáncs: három magyar van még versenyben a Hungária Kupán (She)
Összesen három hazai sportoló van még versenyben vasárnap a budapesti Körcsarnokban zajló, 46. cselgáncs férfi Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat állomása.
febr. 13
14:59
Barcelona: Az egyik legnehezebb meccsünkön vagyunk túl - Villa (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Barcelona labdarúgócsapata 16 bajnoki győzelem után vesztett pontokat Gijónban, a spanyol pontvadászat 23. fordulójában. Az egyenlítő találatot szerző David Villa szerint az egyik legnehezebb meccsen vannak túl a szezonban.
febr. 13
15:01
Videó: egy szerencsétlen mozdulat is kellett a Fiorentina győzelméhez (She)
Hiába vezetett kétszer is a Palermo hazai pályán a Fiorentina ellen, a vendégek végül remek hajrával fordítottak, és 4–2-re nyertek az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Íme, a hatgólos őrület!
febr. 13
15:03
Póker: újabb őrült fogadás - 60 millióért lefutott 113 kilométert a játékos (She)
Újabb őrületes fogadás a póker világában: Ashton Griffin 300 ezer dollárt, vagyis 60 millió forintot nyert, amiért 24 órán belül sikerült lefutnia 70 mérföldet, mintegy 113 kilométert.
febr. 13
15:15
Skócia: az újabb siker után ötpontos a Celtic előnye a bajnokságban (She)
A Celtic Glasgow kétgólos győzelmet aratott a Dundee United vendégeként a skót labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén, így a zöld-fehérek ötpontosra növelték előnyüket a Rangers előtt. Igaz, a városi rivális két mérkőzéssel kevesebbet játszott.
febr. 13
15:21
Nem félünk az Intertől- Kraszics (Agroinform)
Leonardo, a milánóiak brazil trénere szerint az összecsapás a középpályán fog eldőlni, és ösztönös játékot vár futballistáitól.
febr. 13
15:33
Belgium: Juhásznak pihenőre van szüksége a fárasztó hét után (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Juhász Rolandot végig a soraiban tudó Anderlecht hazai pályán csak nehezen gyűrte le a Cercle Bruges-t. A magyar válogatott védő a találkozó után elmondta, megszenvedtek az újabb három pontért, annak azonban örül, hogy ismét lehoztak gól nélkül egy bajnokit – ez már sorozatban a nyolcadik ilyen alkalom volt.
febr. 13
15:35
Atlétika: Bene Barnabás Eb-szintet futott Val de Reuilben (She)
Bene Barnabás 3:41.58 perccel 1500 méteren teljesítette a márciusi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság indulási szintjét.
febr. 13
15:39
Kétszer egyenlített, majd fordított a Fiorentina Palermóban - videó (Agroinform)
Hiába vezetett kétszer a hazai együttes, nem vették komolyan a firenzeieket, akik először nyertek idegenben a szezonban.
febr. 13
15:57
Rio Ferdinand a Vörös Ördögöktől vonulna vissza (Agroinform)
A középhátvéd jelezte a vezetőségnek, hogy az Old Traffordon szeretné befejezni karrierjét, és abban reménykedik, hogy Sir Alex Ferguson újabb egy éves szerződéshosszabbítást kínál neki, bár ő még akár tovább is szolgálná a csapatot.
febr. 13
15:59
Magyar játékvezetők a márciusi Eb-selejtezőkön (Agroinform)
Kassai Viktor és Vad István is közreműködik egy-egy válogatott mérkőzésen, de az európai szövetség csak a későbbiekben nevezi meg, mely találkozókat jelöli ki a játékvezetők számára.
febr. 13
16:09
Tenisz: Robin Söderling megvédte címét Rotterdamban (She)
Az első helyen rangsorolt, címvédő svéd Robin Söderling nyerte az 1.15 millió euró összdíjazású, fedett pályás rotterdami férfi tenisztornát, miután vasárnap három játszmában győzött a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen.
febr. 13
16:15
Söderling megvédte címét Rotterdamban (Agroinform)
Az első helyen rangsorolt, címvédő svéd Robin Söderling nyerte az 1,45 millió euró összdíjazású, fedettpályás rotterdami férfi tenisztornát, miután vasárnap három játszmában győzött a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen.

Keresés