2011. február 17. csütörtök

febr. 17
0:03
A Bolton nyerte az újrajátszást (Agroinform)
Klasnic gólja döntött a Wigan ellen, a következő körben a Fulham lesz a Bolton ellenfele.
febr. 17
0:15
Bajnokok Ligája: Nem mi vagyunk a favoritok - Arsene Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Barcelona ellen 2–1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, a Camp Nouban sem állnak majd be védekezni.
febr. 17
0:19
NFL: taget kapott az irányítók réme, a Raiders sztárja is hosszabbított (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Kansas City Chiefs is beállt a sorba: az AFC-ben ebben a szezonban a legtöbb sacket produkáló Tamba Halira franchise taget helyezett el. Az Oakland Raiders védő falembere, Richard Seymour pedig ma két évvel meghosszabbította szerződését klubjával.
febr. 17
0:21
Tsonga már a legjobb nyolc között Marseille-ben (Agroinform)
Hewitt Memphisben jutott a nyolcaddöntőbe, Dubajban Li Na meglepetésre kikapott, az első négy kiemelt továbbjutott.
febr. 17
0:33
Légióssors: Bodor Boldizsár válthat, a szibériai Tomszk teszteli (She)
Könnyen lehet, hogy az orosz élvonalban folytatja pályafutását Bodor Boldizsár, a holland első osztályban szereplő Roda JC magyar válogatott labdarúgója.
febr. 17
0:51
Videó: Mezeyék győztes főpróbát tartottak, Mészöly a bírót hibáztatta (She)
A Videoton és az Újpest egymás elleni felkészülési mérkőzéssel hangolt a tavaszi szezonra. Bár a lilák sokáig vezettek, végül 2–1-re kikaptak a győztes gólt a hajrában szerző fehérváriaktól. A mérkőzés után a két vezetőedző, Mezey György és Mészöly Géza, illetve a Videoton válogatott védője, Lázár Pál értékelt.
febr. 17
1:09
Anglia: 7515 néző az FA-kupában, keseregnek a szigetországiak (She)
Az angliai viszonyokat ismerve kirívóan kevesen, mindössze 7515-en tekintették meg a helyszínen a Wigan Athletic–Bolton Wanderers (0–1) megismételt labdarúgó-mérkőzést az FA-kupa negyedik fordulójában.
febr. 17
6:51
BL: a történelem ismétli önmagát? (Behaviour)
Tavalyi párharcok revánsai zajlanak a labdarúgó Bajnokok Liga nyolcaddöntőjében, elvégre ismét összecsap a finálét vívó Inter és Bayern, a sorozat ugyanezen szakaszában egymással randevúzó Lyon és Real Madrid - ám ezen gárdák majd csak jövő héten mérkőznek meg. Az egy éve a negyeddöntőben összetalálkozó Arsenal és Barcelona azonban ma este teszteli, miként változott a világ az eltelt időben.
febr. 17
6:53
Francia csapatarany "szinkronban" síelve (Behaviour)
Franciaország nyerte a csapatversenyt az alpesisí-világbajnokságon Garmisch-Partenkirchenben.
febr. 17
6:55
EL: színes program, nem csak sűrű. (Behaviour)
A kontinens második számú labdarúgó klubtornájának egyenes kieséses szakasza a keddi Arisz Szaloniki-Manchester City (0-0) találkozóval vette kezdetét. A gól nélküli döntetlen azt jelenti, hogy a görög gárda továbbra is őrzi 1968 óta tartó hazai veretlenségét.
febr. 17
6:57
McCabe helyett Berki? (Behaviour)
Ma délelőtt közgyűlést tart a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt., melyen Kevin McCabe többségi tulajdonos minden bizonnyal bejelenti, hogy lemond a tulajdonrészéről.
febr. 17
6:59
Ecclestone: "A veszély egyértelmű" (Behaviour)
A tunéziai és egyiptomi események hatására Bahreinben is tüntetések kezdődtek. Már elhangzottak olyan fenyegetések, hogy a Forma-1-es világbajnokság nmárcius 13-án megrendezendő Bahreini Nagydíjon akciót hajtanak végre szélsőségesek, így az is felmerült, hogy törlik a naptárból a versenyt.
febr. 17
7:09
NBA: megégett a bajnok Lakers a ligautolsó Cavaliers otthonában (She)
A Cleveland Cavaliers hazai pályán meglepetésre legyőzte a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Mindez történt alig öt héttel azután, hogy a Cavs franchise-rekordot jelentő 55 pontos különbséggel kikapott a bajnokcsapattól.
febr. 17
7:27
NHL: 13 gól és Washington-győzelem az Anaheim Ducks otthonában (She)
Tizenhárom gól született az Anaheim Ducks–Washington Capitals mérkőzésen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Alekszandr Szjomin mesterhármasának is köszönhetően a fővárosiak 7–6-ra nyertek.
febr. 17
7:45
Libertadores-kupa: a brazil Cruzeiro feltörölte a pályát az argentin bajnokkal (She)
A Libertadores-kupa csoportkörének első fordulójában a brazil Cruzeiro 5–0-s győzelmet aratott az argentin labdarúgó-bajnokság őszi idényét (apertura) megnyerő Estudiantes ellen.
febr. 17
8:39
Vasas: Lisztes után Vidi-védő és Fradi-középpályás érkezhet (She)
A rutinos irányító, a tegnapi felkészülési mérkőzésen bemutatkozó Lisztes Krisztián után két fiatal magyar futballista szerződhet a napokban a Vasas NB I-es labdarúgócsapatához.
febr. 17
8:57
Ronaldo máris fontos tisztséget kapott (Infostart)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság egyik rendező városának, Sao Paulónak a szervezőbizottságában kap munkát Ronaldo, a brazilok hétfőn visszavonult aranylabdása.
febr. 17
8:57
Siófok: szóban már megegyeztek a tesztelt afrikai támadóval (She)
A hosszú ideje tesztelt Jean-Paul Bertrand Nomellel szóban megegyezett a BFC Siófok, így az NB I-es labdarúgócsapatnak már csak a KITE Szegeddel kell egyezségre jutnia.
febr. 17
8:59
Tenisz: a kanadai Raonic négy alatt másodszor is legyőzte Verdascót (She)
Milos Raonic azt követően, hogy a San José-i teniszverseny döntőjében vasárnap legyőzte Fernando Verdascót, a memphisi torna első fordulójában is jobbnak bizonyult a spanyol játékosnál. A „tornyok csatáját" Juan Martín del Potro nyerte meg John Isnerrel szemben.
febr. 17
9:03
Rekordra tör Anja Paerson (Agroinform)
Világversenyeket tekintve a 20. érmét szeretné megszerezni Anja Paerson, aki a norvég Kjetil Andre Aamodt rekordját állítaná be ezzel.
febr. 17
9:15
Tenisz: a kanadai Raonic négy nap alatt másodszor is legyőzte Verdascót (She)
Milos Raonic azt követően, hogy a San José-i teniszverseny döntőjében vasárnap legyőzte Fernando Verdascót, a memphisi torna első fordulójában is jobbnak bizonyult a spanyol játékosnál. A „tornyok csatáját" Juan Martín del Potro nyerte meg John Isnerrel szemben.
febr. 17
9:15
Felmentették Contadort (Metropol)
A döntés három héttel azután született most meg, hogy a spanyol szövetség egyéves felfüggesztést javasolt az általános kétéves eltiltás helyett.
febr. 17
9:21
Góleső Anaheimben (Agroinform)
Tizenhárom gól esett és vendéggyőzelem született a Washington anaheimi fellépésén az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
febr. 17
9:33
Videoton: Sokkal előrébb tartunk, mint tavaly ilyenkor - Elek (She)
Előrébb tart a labdarúgó NB I listavezetője, a Videoton, mint egy évvel korábban – mondta az együttes védekező középpályása, Elek Ákos a székesfehérvári klub hivatalos honlapjának.
febr. 17
9:33
Fradi: Nem lesz új tulajdonos - meglepő változások jönnek (Behaviour)
A pepsifoci.hu legfrissebb értesülései szerint a várakozásokkal ellentétes forgatókönyv lép majd életbe a Ferencvárosnál, akár földrengésszerű változásokkal.
febr. 17
9:51
Formula-1: Lewis Hamilton paralízises öccse is versenyautóba ül (She)
A 2008-as Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton gyermekbénulásban szenvedő féltestvére is autóversenyzésre adja a fejét.
febr. 17
10:15
Különleges éjszaka volt - Arsene Wenger (Agroinform)
Xavi szerint szégyen a Barcelona veresége, Wenger szerint mentálisan erősebb volt az Arsenal.
febr. 17
10:27
NFL: Ngata megkapta a franchise taget, Harbaugh hosszabbított (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Baltimore Ravens magához láncolta a védő Haloti Ngatát, valamint John Harbaugh vezetőedzőt. Előbbi franchise taget kapott, míg utóbbi 2014-ig szóló szerződést írt alá.
febr. 17
10:29
El: Dzsudzsákék a Lille, Juhászék az Ajax ellen - a mai program (She)
Bár az Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért rendezett párharcokból egyet – az Arisz–Manchester Cityt – kedden már lejátszottak, ma indul be a nagyüzem a második számú kupasorozatban. Pályára lép többek között Juhász Roland együttese, a belga Anderlecht, amely a holland Ajaxot fogadja, Dzsudzsák Balázs PSV-je, amely a francia Lille-hez látogat. Hajnal Tamásék (VfB Stuttgart) a portugál Benfica,…
febr. 17
10:31
Palermo: fegyveres rablók támadtak a klub uruguayi csatárára (She)
Kirabolták Palermóban Abel Hernándezt, az olasz élvonalban szereplő helyi labdarúgócsapat uruguayi csatárát, aki sokkot kapott a történtek miatt, és a távozást is fontolóra vette.
febr. 17
10:33
Köd miatt halasztás - 12.00-ig (Agroinform)
Az erős köd miatt halasztják a ma délelőttre tervezett női óriás-műlesikló verseny rajtját.
febr. 17
10:45
Formula-1: fokozódik a bahreini helyzet, nem jut mentő a pályára (She)
Törölték a GP2 Ázsia-bajnokság hét végi bahreini futamának csütörtöki edzéseit, mert a manamai egészségügyi központ az előzetesen a szahíri pályára rendelt mentősöket inkább a városban zajló összecsapások sérültjeihez küldte ki. A versenyhelyszín így nem felel meg az FIA előírásainak, és nem engedhetik pályára az autókat. Szahírban két hét múlva F1-es tesztet, három hét múlva pedig már versenyt…
febr. 17
10:47
ZTE: Kambert lengyel csapat vinné; Máté Péter mehet, ha vinnék (She)
Sok a sérült a ZTE NB I-es labdarúgócsapatánál, a tegnapi, Slaven Belupo ellen 3–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen nem léphetett pályára a sérült Darko Pavicsevics, Varga Róbert és Vittman Ádám sem.
febr. 17
10:49
Honvéd: Bright és Lovric megsérült az Eger elleni tesztmeccsen (She)
A Budapest Honvéd tegnap az NB III-as Egert fogadta felkészülési meccsen, a fővárosi élvonalbeli együttes 2–1-re nyert a brazil Danilo duplájával.
febr. 17
10:51
Usain Bolt miatt módosult az olimpiai program (Agroinform)
Szakítottak a hagyománnyal a londoni olimpiai atlétikai programjának tervezői, a férfi 4x100-as váltó lesz az utolsó esemény a stadionban.
febr. 17
10:53
A ligautolsó verte meg a címvédő Lakerst (Agroinform)
A Miami Heat a Toronto Raptors otthonában diadalmaskodott 101-76-ra. Chris Bosh egykori csapata ellen 25 pontig jutott.
febr. 17
11:03
ZTE: Kambert lengyel csapat vinné; Máté Pétert elengednék (She)
Sok a sérült a ZTE NB I-es labdarúgócsapatánál, a tegnapi, Slaven Belupo ellen 3–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen nem léphetett pályára a sérült Darko Pavicsevics, Varga Róbert és Vittman Ádám sem.
febr. 17
11:05
NB II: új elnök Barcson, montenegrói légiósok érkezhetnek (She)
Hamarics Miklós lemondása után Szakács Pétert választották meg a Barcsi SC társadalmi elnökének, míg az ügyvezető Kuczkó Gábor lesz, aki korábban játékosa és edzője is volt a helyi labdarúgócsapatnak.
febr. 17
11:07
Barcelona: Carles Puyol nélkül nem megy a katalánoknak (She)
Érdekes statisztikai adatokat közölt a spanyol Marca az FC Barcelona labdarúgócsapatának mostani szezonjával kapcsolatban, miszerint a katalánok teljesítménye nagymértékben függ attól, hogy Carles Puyol pályára lép-e az adott mérkőzésen.
febr. 17
11:39
Barca: Puyol nélkül nem megy, csak nélküle kaptak ki a szezonban (She)
Érdekes statisztikai adatokat közölt a spanyol Marca az FC Barcelona labdarúgócsapatának mostani szezonjával kapcsolatban, miszerint a katalánok teljesítménye nagymértékben függ attól, hogy Carles Puyol pályára lép-e az adott mérkőzésen.
febr. 17
11:41
Tottenham: a 15 hónap után visszatérő Woodgate ismét megsérült (She)
Továbbra is rájár a rúd Jonathan Woodgate-re. A Tottenham Hotspur védője 15 hónapnyi kényszerszünet után tért vissza a pályára a Milan elleni idegenbeli BL-mérkőzésen – amelyet 1–0-ra a Spurs nyert meg –, ám a találkozó utáni vizsgálatok a bal lábában izomhúzódást állapítottak meg. Még kérdéses, mennyit kell kihagynia.
febr. 17
11:43
Bajnokok Ligája: Gattusót akár öt mérkőzésre is eltilthatják (She)
Mint ismeretes, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi vizsgálatot indított az AC Milan–Tottenham BL-találkozó kapcsán, amely után Gennaro Gattuso összeugrott az angolok másodedzőjével, Joe Jordannal. Olasz sajtóértesülések szerint a középpályást akár öt mérkőzésre is eltilthatják.
febr. 17
11:45
Asztalitenisz: Jakab minimális különbséggel kapott ki Legout-tól (She)
Jakab János a selejtezőből feljutott az asztaliteniszezők dubai Pro Tour-versenyének főtáblájára, ott azonban már nem sikerült mérkőzést nyernie. A világranglista 65. helyén álló magyar játékos hatalmas csatában kapott ki a francia Christophe Legout-tól (57.), a döntő szettet 11:9-re veszítette el.
febr. 17
11:57
Zenit: Huszti szerint ők az esélyesek a Young Boys elleni meccsen (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért Huszti Szabolcs együttese, a Zenit idegenben lép pályára a svájci Young Boys ellen. A magyar légiós saját csapatát tartja a párharc esélyesének.
febr. 17
11:59
Videó: ez ám a pontos célzás - focilabda a bevásárlókocsiban (She)
Kiválóan céloz Dudu Awat a spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Mallorca kapusa. Az izraeli hálóőr az egyik edzésen mutatta be az alább látható produkciót.
febr. 17
12:03
Pályán a magyarok az Európa Ligában (Agroinform)
Dzsudzsák kérője, a Lille ellen bizonyíthat, Juhász Roland az Anderlechttel az Ajaxot fogadja, Hajnal Tamás a Stuttgarttal a Benficánál vendégszerepel, míg a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Zenit a svájci Young Boyshoz utazik.
febr. 17
12:15
Alpesi sí: Kucera edzés közben megsérült, továbbra sem versenyezhet (She)
Kedden edzés közben megsérült John Kucera kanadai alpesi síelő, a férfi lesiklás 2009-es világbajnoka, akinek emiatt tovább késik visszatérése.
febr. 17
12:33
Ferencváros: lemondott az FTC Zrt. vezérigazgatója, Alexander Gerstl (She)
A társaság mai rendkívüli közgyűlésén lemondott tisztségéről a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. vezérigazgatója, Alexander Gerstl.
febr. 17
12:35
Úszás: jelentkezőket vár a LEN a jövő évi Eb megrendezésére (She)
Az európai úszószövetség (LEN) sürgősen várja a rendezni kívánók jelentkezését a jövő évi Európa-bajnokságra, amelynek az eddigiekhez képest „karcsúbb" programja lesz. A LEN csütörtökön honlapján tette közzé a felszólítást, és bízik abban, hogy a május 14-én, Reykjavíkban sorra kerülő üléséig érkezik megfelelő ajánlat.
febr. 17
12:51
Az FTC visszavásárolná a labdarúgócsapatot (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club visszavásárolná a labdarúgócsapatot az azt működtető FTC Zrt.-től, ennek azonban előfeltétele, hogy a mostani tulajdonos addig is tovább finanszírozza az együttest - mondta Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnökségi tagja.

Keresés